Lösenord från doorphones

Hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel med hjälp av en hemlig kod?

Varje tillverkare telefoner uppsättningar för sina produkter en särskild kod, i vetskap om att kan öppnas utan nyckel intercom. Men kanske det är bara i så fall, om installationsprogrammet inte ändrar huvudlösenordet för installation. Annars öppna dörren mycket svårare utan att ange systeminställningarna är det omöjligt att genomföra.

Använd speciella koder för att öppna, måste du komma ihåg att de får endast användas när det är absolut nödvändigt. Använda koden för själviska skäl är straffbart enligt lag.

Det finns en kod för varje art telefoner, inte existerar universella koden för alla märken av telefoner.

För att öppna intercom Vizit, det tar lite mer ansträngning än att öppna något annat intercom. Koder är olika, och ibland på tangentbordet i stället för de «* 9raquo nycklar; används "S9raquo, utan istället« # 9raquo; - "K9raquo;.

För att öppna dörren måste du använda koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, för nyinstallerade telefoner kommer ofta koder «* # 4239raquo; och "67 # 8909raquo;.

Du kan också öppna dörren med hjälp av servicemenyn. Gör så här:

 1. öppna menyn genom att skriva «# 9999raquo ;;
 2. Efter de två signalerna anger koden «12349raquo, vänta en kort pip;
 3. Om den karakteristiska gnissla hörs, och ingen tvåfärgade signal, kan du försöka samla andra standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Efter det måste du ange en kombination av "2 - paus - # - paus - 3535"

För att öppna intercom Metacom måste du ringa ett av dessa koder:

 • klicka på "V9raquo; - antalet lägenheter, som är den första i ingången - "V9raquo; (Visas «COD9raquo;) - kod 5702;
 • sifferkod 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kod 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

För modell porttelefonen MK-20 M / T-koderna kan användas: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

1

Porttelefoner Eltis varumärke är enkla nog i öppningen. Du kan använda en av de två koderna, som försiktigt kommer knäcka intercom:

Om du inte kan öppna dörren med hjälp av dessa koder kan du använda intercom koder nedan cyfral.

 • För telefoner installerade i dörröppningar, där platta runda tal (100, 200, 300, etc.), är det möjligt att använda koden "samtal - kod 1 - ring - kod 2". "Kod 1" indikerar antal lägenheter (100, 200, etc.) och "kod 2" - en kod porttelefons «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • För intercom, i märkningen som har bokstaven "M9raquo, kan du använda koden" utmaningen - 41 - utmaning - 1410". Vissa dörrar öppna när du använder koden «070549raquo;.
 • Telefoner CCD modeller - 2094.1M kan öppna en uppsättning av "utmaning - 0000" kod som kommer att öppna dörren antingen omedelbart eller ge dig tillgång till menyn (displayen visar «ON9raquo;). Klicka sedan «29raquo; - dörren öppnas. Om du ser «OFF9raquo, betyder det att åtkomstkoder har ändrats av installatören under installationen.
 • För intercom modeller CCD - 2094M ange koden "0000 -. En utmaning" Efter uppkomsten av «cod9raquo, anger koden '123456 - utmaning 'eller' 456 999 - en utmaning.' Du kan också använda koden "123.400 - utmaning." Efter inskriptionen «f09raquo, anger« 6019raquo kod,.

För att öppna dörren, som är utrustad med en intercom Fakultet måste du ange en sexsiffrig kod: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofta hacking av intercom är inte möjligt på grund av det faktum att en förutsättning för installation service är att ersätta denna kod.

Du kan prova följande sekvens av kommandon: "nyckel« 59raquo; - skärmen visar en meddelandetjänst - 180.180 - utmaning - key «49raquo; - utmaning ".

Med hjälp av universalnyckel

Den kan också användas för att öppna dörrar universal nyckel som kan öppna de flesta telefoner olika tillverkare. Dessa knappar är mycket praktiskt och hjälpa brevbärare, kurirer, samt anställda i andra tjänster kommer i alla ingångar och inte bära samtidigt en nyckelknippa.

Med den här knappen, ingen anledning att tänka på hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel, memorera och matcha servicekoder. När allt i ett universellt sätt lade informations intercom läser i normalt läge, och sedan jämför den med sin information i CPU firmware. Om informationen stämmer, kommer dörren att öppnas.

Universal nyckel produceras i flera former: tabletter, två kontaktbrytare, radio - proxy nyckelringar. Universal nyckel kan helt lagligt användas av specialister av olika tjänster:

 • doktorer ambulans;
 • polisstation;
 • reklammedel;
 • kurirer;
 • postmen;
 • Bostadsarbetare.

Hur man öppnar intercom Metacom keyless

Varje kodsystem kan låsas upp genom att helt enkelt ange önskad uppsättning av siffror. Hushålls lås - inte undantag. Hur man öppnar intercom "Metacom" utan nyckel? Liksom den andra - för att samla in ett speciellt lösenord. Nummer som anges i den här artikeln arbete, om installatören (eller någon av de invånare) inte ändra systeminställningar, kodlås eller universell lösenord.

Sätt att öppna intercom-system utan nyckel

Alla kombinationslås innebär möjligheten att öppna dörren utan nyckel. Var och en av de metoder som presenteras här är lämplig för de enskilda vanliga "Metacom" modeller, så om du inte kan öppna dörren efter det första försöket, gå vidare till nästa metod. Prova alla dessa metoder - en av dem säkert kommer att komma upp. Notera: alla kombinationer "B" betyder på samtalsknappen, oavsett om det är på panelen med en bokstav eller en telefonlur ikon indikeras. Här är effektiva sätt som berättar hur man öppnar modellen Metacom keyless:

 1. Med lägenhet kod. Dessa modeller tilldela lösenord kombinationslås för varje rum lägenheter i det här huset. Om du vet koden chiffer för sin lägenhet, skriver den och trycker på samtalsknappen.
 2. Använda den universella koden. Om installationsprogrammet eller andra boende inte ändra det hemma, så det bör finnas en standardkombination av "1234-B".
 3. Tryck på samtalsknappen och slå numret av de första lägenheterna i trapphuset. (För att bestämma det, bara leta efter skylten med golvet.) Om du gjorde allt rätt, bör displayen COD etiketten visas. Slå kombination 5702, och inom några sekunder kommer dörren att öppnas.
 4. Dial 65535-B. Ange den universella koden och tryck på V-8.
 5. Ange den universella koden och en kombination av B-6, B-4568.

Ovanstående metoder är lämpliga för koden låser skärmen. Om du vill ta reda på hur man öppnar intercom Metacom utan display, använd en av dessa metoder:

 • ange ett kodnummer: B-27-B-5702, vänta ett par sekunder och dörren öppnas;
 • Pressen och slå kombination av en-in-4526.

Det finns särskilda koder som gör att du kan inte bara komma in i byggnaden utan nyckel, öppna dörren, men också att ändra konfigurationen av enheten. Till exempel kan du ändra lösenord som används av systemet för att ta bort eller fästa nycklarna till en viss lägenhet, ändrade huvudingången till koden, ange programmeringsläget, lära sig att öppna intercom i användarmenyn. För varje åtgärd som du behöver veta det så kallade "master code". Som standard "Metacom" utsedd 1234.

 1. Öppna dörren. Hur öppna Metacom utan nyckel? Hitta och ange den universella koden genom att trycka på samtalsknappen.
 2. Arbeta med nycklar. Du kan ta bort eller bifoga en "tablett" till en viss lägenhet. För att göra detta anger 65535-B-Master Code-B-B. Ange sedan numret. För att spela in nyckeln in i B-7. Om du vill bli av med alla lägenheter anslutna chips, klicka In-7-0-111.
 3. Ändra systemlösenord. Med tunern menyn kan ändra den universella koden intercom. Om du vill tilldela ett nytt huvudlösenord anger 65535 i master code-B-9-3-ett nytt lösenord-B. I samma meny kan du ändra koden, och lägenheter. För att göra detta måste du veta redan är etablerad kod. Det förutsätts att du måste vara ägare av lägenheten, att byta lösenord. Slå kombinationen 65535B-Master Code-B-B-rumslägenhet-B-0, ett nytt lösenord-B.
 4. inträdeskoder på menyn. "Metacom" är utrustad med tre olika kataloger. Om du vill ange standardanvändarmenyn anger kombinationen 65535-B-1234-B-B. Lösenord från servicetelefonen: 65535-B-Master Code-B. För att ändra systeminställningar anger 65535-B- huvudkoden -B-9.

"Metacom" utse sina egna lösenord för varje lägenhet i huset - det är en uppsättning av fyra siffror. Ägarna är skyldiga att känna till för att komma in i huset även utan en nyckel eller annan nödsituation. Lösenord anges i avtalet med installationsföretag. Det finns universella koder för telefoner inte kopplade till lägenheten. Som standard huvudlösenordet från skyddsanordningen - 1234. Om någon har redan ändrat upp till dig att lära sig något nytt lösenord du har bara ett serviceföretag.

Att inte veta den universella koden för åtkomst kan du inte:

 • ändra den och ställa in ett nytt huvudlösenord;
 • bifoga eller lossnar från lägenheten chips-nycklar;
 • ändra systeminställningar för anordningen;
 • tilldela en ny kod till lägenheten;
 • att programmera kodlås.

Utan huvudkoden kan du:

 • open intercom "Metakom" keyless;
 • ange användarmenyn.

Watch Video: hur man öppnar ett kombinationslås

I denna korta video instruktioner ges enkel och tydlig förklaring av hur man öppnar dörren utan nyckel. I videon, låser författaren modell "Metacom" display. För att använda denna metod, måste du veta hur många av de första lägenheterna i trapphuset. För att ta reda på det är väldigt enkelt - på varje veranda finns en skylt med antalet lägenheter som tillhör denna del av byggnaden. På fotoprevyu ses som modell används intercom. Om du har ett kombinationslås, måste lösenordet i videon vara lämpliga för att öppna dörrarna utan nyckel.

Hur man öppnar någon intercom - praktiska tips

Detaljerade instruktioner för öppnandet av varje modell intercom Keyless

Processen att utveckla och införa specialnummer låsa för porttelefoner sker vid tidpunkten för tillverkning av anordningen, så ofta de är samma för alla modeller av samma företag. Men kan variera beroende på önskemål representant.

Men ofta, hösten enheter försäljningen på marknaden som inte har omprogrammeras, så gott som alla moderna människan kan lätt komma in i entrén för att ställa in låset, om det är att veta rätt kombination av siffror.

I enlighet med bestämmelserna i den gällande lagstiftningen, någon som glömde nycklarna till dörren, förlorade dem eller, om det är nödvändigt, omedelbart komma in i huset kan öppna dörrarna till verandan, garage eller kontor skriva i sekvens de önskade siffrorna. Det är också tillåtet att använda koden, om till exempel, har en person blivit inbjuden att besöka, men en vän (flickvän) inte svarar på ett anrop till intercom.

Men hacka elektroniska lås och dörr på detta sätt, i bedrägligt syfte, för vinst, plundring och rån är strängt förbjudet enligt lag. Annars bör det vara straffrättsliga påföljder.

Intercom-system i företaget karaktäriseras som en av de mest pålitliga, vilket är nästan omöjligt att öppna! Detta är en myt! Tillverkaren reglerar produktionen, som en teknik där en obligatorisk förändring fabriksinställningarna, men försök att hacka Fakultet är fortfarande möjligt!

Att "Sim-Sim" öppnades anger sexsiffrig kod 000000 och 123456 på knappsatsen.

Om det i detta fall dörren inte öppnas, finns det ytterligare en möjlighet, sekventiell kombination av tangenter:

Ganska enkelt intercom-system, med systemet diagram med tekniken med fakulteten.

En sådan anordning kan öppnas på tre olika sätt:

 1. Är det nödvändigt att konsekvent beviljas av följande sekvens av siffror och nycklar anordnade på kontrollpanelen:
  • "Call knappen".
  • "Number 1: a lägenheten entrén."
  • "Call knappen".
  • "Displayen visar ordet COD».
  • "5702".
 2. Om den första metoden inte ger de förväntade resultaten, bör du använda den andra metoden:
  • "65535"
  • "Challenge"
  • "1234"
  • "Challenge"
  • "8"
 3. Den tredje metoden är mycket enklare, men kräver införande av primtal korrekt och konsekvent:
  • "1234"
  • "Defiance"
  • "6"
  • "Återigen, utmaningen"
  • "4568"

Den lås Metakom företag, en modell MK - 20 M / T, öppnandet av vilket väsentligen skiljer sig från de andra standardtyper och involverar två öppningslägen:

Hittills besök företagets utrustning är det mest trygg och säker från hackare och inkräktare, jämfört med analoga alternativ. Detta beror på att en stor databas systemkoder och nycklar, som då inte så lätt att plocka upp. Anställda med särskild uppmärksamhet på experiment med systemet programmering sina telefoner.

Men om leverantörsföretag, har inte förändrats fabriksinställningarna i systemet, kan du försöka knäcka dem genom att ange följande kombinationer att välja mellan:

Om det efter detta en ljudsignal - dukade dörröppningen om de två signalerna - tyvärr alla försök var förgäves.

För att justera intercom menyalternativ besöka företaget bör vara medvetna om några grundläggande regler och metoder som i hög grad kan förenkla processen för att använda systemet i en mängd olika situationer:

För att komma in i ingången till huset eller på vilka företag ställa Tsifral elektroniskt lås, kan du använda två föreslagna metoderna:

 1. följande steg i tur och ordning utförs:
  • Vesti "07054 eller tryck på" Ring".
  • Tryck på "41" eller "ringa", "1410".
 2. Det andra fallet kommer att vara relevanta om huset har en platt under nummer 100, 200, 300, 400, sedan:
  • Tryck på "ring".
  • Ange № lägenheter 100 eller 200.
  • Tryck på "ring".
  • Ange en kombination av "2323" eller "7272" eller "7273".

Sådana elektroniska system är det enklaste, som i användning och i det öppna utan en specialnyckel. Detta beror på det faktum att nästan alla av de koder och elektroniska nycklar och standard av samma typ.

För att öppna en dörr utan en särskild nyckel behöver bara två enkla kombinationer som fungerar för säker:

Intercom av företaget är den mest tillförlitliga, som praktiskt taget ingen angripare inte att knäcka, särskilt en oerfaren person, inför ett sådant problem för första gången.

För att öppna en sådan ett elektroniskt lås, det finns bara två kombinationer, vars användning inte kan öppnas alla dörrar:

Hittills dörrar med elektroniska lås är så vanliga, som är installerade i nästan varje hem och i varje avsnitt. Tekniken som de är baserade, kallad Touch minne, som öppnas av en speciell nyckel-tablett.

Och om dessa dörrar är många - så på en nyckelring för varje person kommer att behöva bära flera alternativ från ditt hem, kontor, garage, etc. Det är ganska obekvämt och opraktiskt, så en universell elektronisk nyckel för intercom bildades, som öppnar alla .. dörrar av olika tillverkare.

Idag är dessa universella elektroniska nycklar finns överallt, så köp dem finns det inga svårigheter. Till exempel är det mycket lätt att köpa en sådan knapp på Internet, i specialbutiker, avdelnings reparationer och service för produktion av enskilda nycklar.

Särskilda universella nycklar för intercom har olika kostnader, beroende på tillverkaren och förpackning i genomsnitt idag pris från 300 rubel till 600 rubel.

Universella nycklar öppna för 90% magnetiska elektroniska och mekaniska lås, och ett flertal portar i Kina.

I sådana nycklar inuti är speciellt utformad chip, som är en 64-bitars kod som utvecklats av tillverkaren. Koden består av 48-bitars unikt serienummer, en 8-bitars kod och 8-bitars styrkoden belopp.

Vid kontakt med dörrpanelen E utvecklad kod sänds på den enda trådbussen i serieform. Således kod läses av den mottagande enheten en lagringsenhet som avger ett ljud när dörren öppnas.

Dessa knappar är nödvändiga och relevanta för de anställda följande specialiteter:

 1. Innan du försöker använda en av de ovan angivna kombinationerna, rekommenderas att försöka ringa in en av lägenheterna och "mänskligt språk" artigt och taktfullt förklara situationen. I många situationer finns det godmodiga människor som förstår komplexiteten i vad som händer och öppna dörren.
 2. Det finns flera metoder för att låsa upp dörrarna med den elektroniska elpistol, måste den göra en arbetsmaskin på en panel läsbarhet och lämna in en urladdning.
 3. Möjligt att bryta dessa lås använda våld (för män), är det nödvändigt att träffa den nedre avläsningspanelen 10 cm, på en plats där det finns direkta elektronik.
 4. All den ovan angivna alternativ genom att trycka på knappar och införandet av siffror för att öppna elektroniska lås är relevanta endast om företaget inte har ändrats fabriks tunern kombinationskoder.
 5. Kombinationer är ganska varierande, beroende på modell köpt, och en serie av ett slott.
 6. Om du behöver plocka låset på vintern - allt är mycket enklare. Det är nödvändigt att ta en klump av snö och sätta på knappsatsen. Låset kan öppnas efter pop up ett felmeddelande på skärmen. Detta beror på det faktum att i en stark droppe av temperaturen på underkylning låsning vacklande.
 7. Lås med magnetsystem (viktigt! Inga mekanik) kan du öppna, med hjälp av sin egen styrka. Tyngdpunkten bör läggas på sidan av foten, som direkt öppnar dörren och dra hårt i handtaget - dörren är definitivt öppen.

 • HQsignal - videoövervakningssystem. All rights reserved. Kopiering av materialet är möjligt med aktiv länk till vår webbplats källa.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 4 = 1