Lösenord porttelefonen besök

Koder telefoner VIZIT

Vår universalnyckel öppnar följande modeller telefoner:

Som ni vet är nödvändigt att justera intercom att komma in i programmeringsläget, som du behöver för att komma in i installationskoden, det vill säga ange ditt lösenord. Mata in programmeringsläget får befälhavaren alla rättigheter att ändra funktioner hela intercom.

Därför har tillverkare betalda telefoner intercom denna del av programmering tillräcklig uppmärksamhet. Men genomföras - på olika sätt.

Anses telefoner för flerbostadshus fick rassprostronenie i Ryssland. Vi har inte medvetet privdim är koder som inte är att öppna dörren och att konfigurera och som inte behöver ingenjör utom huliganism.

Ger information om att bryta följande telefoner:

Barriär II och IIM, 4

VIZIT (olika modeller)

Cyfral (olika modeller)

Först av allt, frågan om det finns särskilda - att telefoner koder öppna särskild service för dörren? Det rätta svaret är: Nej, i moderna intercom-system inga sådana koder (utom Barrier IIM). Men det finns en glömska av ingenjörer, som vanligtvis inte ändrar huvud - lösenord under installationen.

Breaking telefoner Barrier II och IIM

1

Kom ihåg att dessa är gamla "Sovjet " telefoner med mekaniska lås och platta magnetiska nycklar? För icke-utbytbara där 2M öppningskoden - 1013. Men de var sällsynta sedan, och nu ännu mer. I allmänhet är dessa telefoner öppna magneter 2, exempelvis av isärtagen nyckel. Bara vozish dem nyckel på plats för att svaret.

Samma, endast utan (för en användare, är inriktad på framsidan med concierge). I nyckel magneten 3.

Allmän anmärkning: Om tangentbordet * och # inte istället C och K. med - * K - #.

Huvudlös LED modellen (SM / M / N 100-200):

Om standardinställningarna inte ändra koden * # 4230 # eller kod 12 345 leder till upptäckten av intercom.

Nyligen installerade intercom-system sannolikt kod * 423 # och 67 # 890

Du kan logga in i servicemenyn:

# 999 piknet 2 raza- (huvudkoden, som standard 1234) -piknet 1 gånger. Om koden inte är korrekt då piliknet två ton. Master Koden kan vara 1234, 6767, 3535, 9999, 12345, 0000, 11639.

2 + + # 3535 Öppnande av intercom.

3 - Programmering inmatningstangenter. (Bifoga tangenten + #, vänta gnissla + *).

4 - radering från minnesnyckeln.

* - Avsluta.

För porttelefonen VISIT BVD-3xx (utan display och lysdioder) (höger eller centralt läge tabletter)

öppna dörren - i menyn genom att trycka en.

Det fungerar inte alltid i BVD-34x (med vänster mottagare)

Hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel med hjälp av en hemlig kod?

Varje tillverkare telefoner uppsättningar för sina produkter en särskild kod, i vetskap om att kan öppnas utan nyckel intercom. Men kanske det är bara i så fall, om installationsprogrammet inte ändrar huvudlösenordet för installation. Annars öppna dörren mycket svårare utan att ange systeminställningarna är det omöjligt att genomföra.

Använd speciella koder för att öppna, måste du komma ihåg att de får endast användas när det är absolut nödvändigt. Använda koden för själviska skäl är straffbart enligt lag.

Det finns en kod för varje art telefoner, inte existerar universella koden för alla märken av telefoner.

För att öppna intercom Vizit, det tar lite mer ansträngning än att öppna något annat intercom. Koder är olika, och ibland på tangentbordet i stället för de «* 9raquo nycklar; används "S9raquo, utan istället« # 9raquo; - "K9raquo;.

För att öppna dörren måste du använda koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, för nyinstallerade telefoner kommer ofta koder «* # 4239raquo; och "67 # 8909raquo;.

Du kan också öppna dörren med hjälp av servicemenyn. Gör så här:

 1. öppna menyn genom att skriva «# 9999raquo ;;
 2. Efter de två signalerna anger koden «12349raquo, vänta en kort pip;
 3. Om den karakteristiska gnissla hörs, och ingen tvåfärgade signal, kan du försöka samla andra standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Efter det måste du ange en kombination av "2 - paus - # - paus - 3535"

För att öppna intercom Metacom måste du ringa ett av dessa koder:

 • klicka på "V9raquo; - antalet lägenheter, som är den första i ingången - "V9raquo; (Visas «COD9raquo;) - kod 5702;
 • sifferkod 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller denna kod: 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

För modell porttelefonen MK-20 M / T-koderna kan användas: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Porttelefoner Eltis varumärke är enkla nog i öppningen. Du kan använda en av de två koderna, som försiktigt kommer knäcka intercom:

Om du inte kan öppna dörren med hjälp av dessa koder kan du använda intercom koder nedan cyfral.

 • För telefoner installerade i dörröppningar, där platta runda tal (100, 200, 300, etc.), är det möjligt att använda koden "samtal - kod 1 - ring - kod 2". "Kod 1" indikerar antal lägenheter (100, 200, etc.) och "kod 2" - en kod porttelefons «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • För intercom, i märkningen som har bokstaven "M9raquo, kan du använda koden" utmaningen - 41 - utmaning - 1410". Vissa dörrar öppna när du använder koden «070549raquo;.
 • Telefoner CCD modeller - 2094.1M kan öppna en uppsättning av "utmaning - 0000" kod som kommer att öppna dörren antingen omedelbart eller ge dig tillgång till menyn (displayen visar «ON9raquo;). Klicka sedan «29raquo; - dörren öppnas. Om du ser «OFF9raquo, betyder det att åtkomstkoder har ändrats av installatören under installationen.
 • För intercom modeller CCD - 2094M ange koden "0000 -. En utmaning" Efter uppkomsten av «cod9raquo, anger koden '123456 - utmaning 'eller' 456 999 - en utmaning.' Du kan också använda koden "123.400 - utmaning." Efter inskriptionen «f09raquo, anger« 6019raquo kod,.

För att öppna dörren, som är utrustad med en intercom Fakultet måste du ange en sexsiffrig kod: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofta hacking av intercom är inte möjligt på grund av det faktum att en förutsättning för installation service är att ersätta denna kod.

Du kan prova följande sekvens av kommandon: "nyckel« 59raquo; - skärmen visar en meddelandetjänst - 180.180 - utmaning - key «49raquo; - utmaning ".

Med hjälp av universalnyckel

Den kan också användas för att öppna dörrar universal nyckel som kan öppna de flesta telefoner olika tillverkare. Dessa knappar är mycket praktiskt och hjälpa brevbärare, kurirer, samt anställda i andra tjänster kommer i alla ingångar och inte bära samtidigt en nyckelknippa.

Med den här knappen, ingen anledning att tänka på hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel, memorera och matcha servicekoder. När allt i ett universellt sätt lade informations intercom läser i normalt läge, och sedan jämför den med sin information i CPU firmware. Om informationen stämmer, kommer dörren att öppnas.

Universal nyckel produceras i flera former: tabletter, två kontaktbrytare, radio - proxy nyckelringar. Universal nyckel kan helt lagligt användas av specialister av olika tjänster:

 • doktorer ambulans;
 • polisstation;
 • reklammedel;
 • kurirer;
 • postmen;
 • Bostadsarbetare.

Programmering telefoner Vizit eller hur man får hem utan nyckel

Intercom-system - för närvarande det bästa skyddet mot oönskade gäster i huset. Med den här enheten kan du övervaka entrédörren, för att spela in på kamera alla som närmade sig henne. Men det finns fall när ägaren av hemmet inte kan gå hem. Därför kommer den här artikeln berätta om hur man öppnar utan nyckel intercom Vizit. Detta företag har vunnit popularitet bland användarna.

Alla enheter av denna typ lämpar sig för programmering som låter dig stänga av skyddsanordningen. Helt enkelt in önskad kod.

För äldre modeller

För nya modeller

Men det är värt att komma ihåg att dessa koder är standard och de är ofta ersättas med företagets anställda, för att skydda sina användare från att hacka. Om så är fallet just nu, inte bli upprörd. Det finns ett annat sätt att komma hem utan att bryta dörren.

kod # 999 låter gå till menyn för införandet av de nya inställningarna. Om kombinationen arbetade, följt av två signaler. Nu har du möjlighet att ange huvudkoden: 9999, 6767, 11639, 3535, 12345, 0000. Du kan också prova att sätta ditt lösenord:

 1. Gå in i menyn.
 2. Tryck på "2".
 3. Paus.
 4. Tryck på "#".
 5. Paus.
 6. Klicka på "3535" (det är bara öppna dörren).
 7. Bifoga en ny nyckel till en enhet och tryck på "3" (för en ny nyckel förprogrammerad).
 8. Tryck på "4" (för att ta bort alla nycklar från enheten).
 9. trycka på "*" (för att avsluta).
 10. Tryck på "#" (för att bekräfta).

Svårigheter uppstår med programmeringstelefoner, om de inte har en display och lysdioder. Dessa enheter använder en universalnyckel. Om inte, sedan logga in på tjänsten menyn och tryck på "1". Men det fungerar inte alltid.

För att ändra den universella koden för lägenheter eller stänga av den, behöver du inte ange inställningsmenyn. I orkar inte ensam. För denna operation, behöver du två personer:

 • först kommer in i ovan nämnda kombinationen i panelen;
 • den andra tar och inte hänga upp inom 5 sekunder, och sedan sex gånger pressar öppna låset.

Om gjort rätt, kommer LED tänds, och sedan ange numret på lägenheten, och den nya koden. Men denna åtgärd inte slut där:

 • Spara ändringarna genom att klicka på "öppna dörren";
 • En kort pip för att bekräfta sparande.

Eller köpa en universell nyckel för att öppna intercom i bolaget för ett giltigt pris.

Telefoner - skydd mot oönskade besökare och människor som försöker ta sig in olagligt på privat mark. Men dessa enheter kommer att bli ett hinder för ägarna lokaler som har glömt eller tappat nyckeln.

För att förhindra sådana incidenter fram speciella koder och ledtrådar som hjälper utan skador på egendom, att komma in. Det är bättre att skapa en universell kod när du ansluter intercom. Denna försiktighetsåtgärd kommer att spara tid och nerver.

© Copyright 2018. All rights reserved. Kopiera material endast med aktiv länk till källan.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 + = 43