Lösenord porttelefonen cyfral

Hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel med hjälp av en hemlig kod?

Varje tillverkare telefoner uppsättningar för sina produkter en särskild kod, i vetskap om att kan öppnas utan nyckel intercom. Men kanske det är bara i så fall, om installationsprogrammet inte ändrar huvudlösenordet för installation. Annars öppna dörren mycket svårare utan att ange systeminställningarna är det omöjligt att genomföra.

Använd speciella koder för att öppna, måste du komma ihåg att de får endast användas när det är absolut nödvändigt. Använda koden för själviska skäl är straffbart enligt lag.

Det finns en kod för varje art telefoner, inte existerar universella koden för alla märken av telefoner.

För att öppna intercom Vizit, det tar lite mer ansträngning än att öppna något annat intercom. Koder är olika, och ibland på tangentbordet i stället för de «* 9raquo nycklar; används "S9raquo, utan istället« # 9raquo; - "K9raquo;.

För att öppna dörren måste du använda koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, för nyinstallerade telefoner kommer ofta koder «* # 4239raquo; och "67 # 8909raquo;.

Du kan också öppna dörren med hjälp av servicemenyn. Gör så här:

 1. öppna menyn genom att skriva «# 9999raquo ;;
 2. Efter de två signalerna anger koden «12349raquo, vänta en kort pip;
 3. Om den karakteristiska gnissla hörs, och ingen tvåfärgade signal, kan du försöka samla andra standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Efter det måste du ange en kombination av "2 - paus - # - paus - 3535"

För att öppna intercom Metacom måste du ringa ett av dessa koder:

 • klicka på "V9raquo; - antalet lägenheter, som är den första i ingången - "V9raquo; (Visas «COD9raquo;) - kod 5702;
 • sifferkod 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kod 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

För modell porttelefonen MK-20 M / T-koderna kan användas: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

1

Porttelefoner Eltis varumärke är enkla nog i öppningen. Du kan använda en av de två koderna, som försiktigt kommer knäcka intercom:

Om du inte kan öppna dörren med hjälp av dessa koder kan du använda intercom koder nedan cyfral.

 • För telefoner installerade i dörröppningar, där platta runda tal (100, 200, 300, etc.), är det möjligt att använda koden "samtal - kod 1 - ring - kod 2". "Kod 1" indikerar antal lägenheter (100, 200, etc.) och "kod 2" - en kod porttelefons «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • För intercom, i märkningen som har bokstaven "M9raquo, kan du använda koden" utmaningen - 41 - utmaning - 1410". Vissa dörrar öppna när du använder koden «070549raquo;.
 • Telefoner CCD modeller - 2094.1M kan öppna en uppsättning av "utmaning - 0000" kod som kommer att öppna dörren antingen omedelbart eller ge dig tillgång till menyn (displayen visar «ON9raquo;). Klicka sedan «29raquo; - dörren öppnas. Om du ser «OFF9raquo, betyder det att åtkomstkoder har ändrats av installatören under installationen.
 • För intercom modeller CCD - 2094M ange koden "0000 -. En utmaning" Efter uppkomsten av «cod9raquo, anger koden '123456 - utmaning 'eller' 456 999 - en utmaning.' Du kan också använda koden "123.400 - utmaning." Efter inskriptionen «f09raquo, anger« 6019raquo kod,.

För att öppna dörren, som är utrustad med en intercom Fakultet måste du ange en sexsiffrig kod: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofta hacking av intercom är inte möjligt på grund av det faktum att en förutsättning för installation service är att ersätta denna kod.

Du kan prova följande sekvens av kommandon: "nyckel« 59raquo; - skärmen visar en meddelandetjänst - 180.180 - utmaning - key «49raquo; - utmaning ".

Med hjälp av universalnyckel

Den kan också användas för att öppna dörrar universal nyckel som kan öppna de flesta telefoner olika tillverkare. Dessa knappar är mycket praktiskt och hjälpa brevbärare, kurirer, samt anställda i andra tjänster kommer i alla ingångar och inte bära samtidigt en nyckelknippa.

Med den här knappen, ingen anledning att tänka på hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel, memorera och matcha servicekoder. När allt i ett universellt sätt lade informations intercom läser i normalt läge, och sedan jämför den med sin information i CPU firmware. Om informationen stämmer, kommer dörren att öppnas.

Universal nyckel produceras i flera former: tabletter, två kontaktbrytare, radio - proxy nyckelringar. Universal nyckel kan helt lagligt användas av specialister av olika tjänster:

 • doktorer ambulans;
 • polisstation;
 • reklammedel;
 • kurirer;
 • postmen;
 • Bostadsarbetare.

Hur öppna utan nyckel intercom

Tillverkarna tillgång telefoner installerade på sin enhet speciella koder som gör det möjligt att öppna dörren utan nyckel. Sådana kombinationer används tjänsten mästare. Strangers hemliga koder avslöjades inte, men i vissa fall, force majeure behövs. Att veta hur man öppnar Keyless dörr telefonen kan du spara en person i nöd eller för att förhindra att begå brott. Efter att ha studerat guiden nedan, kommer du att förstå hur det görs. Använd kunskaper med sinnet, eftersom användningen av koder för personlig förmån för ett brott.

Olika sätt att öppna dörren med intercom Keyless

Varje företag som tillverkar elektroniska åtkomstdörrar blockerare, använder sina egna individuella åtkomstkoder. De arbetar på ett tillförlitligt sätt om installationsguiden lämnar fabriksinställningarna. I alla andra fall, blir dörröppningen processen svårare utan nyckel. För att göra detta, tillgång till inställningsmenyn, vilket inte är så lätt att komma åt. Ändå är många blockerare i vårt land in utan att ändra lösenord, så i nödfall kan du öppna dörren med intercom utan nyckel. Låt oss titta på detta mer i detalj.

Blockerare dörrar denna tillverkare är olika antal funktioner. För att förstå hur man kan öppna nyckellösa entréer intercom Cyfral, använda dessa riktlinjer:

 1. Vid ingången, där det finns en platt rund nummer (100, 200, etc.) med användning av följande kombination: "Calling + RC1 + rc2 + utmaning". I detta fall, "RC1" - antal lägenheter av ingången, 100 gånger, och "rc2" - koden för den enhet (23 23, 72 72 eller 72 73).
 2. Anordningarna som är markerade med bokstaven «M» öppen kombination "utmaning utmaning + 41 + 14 10". Om det inte fungerar, prova att skriva "070 54".
 3. Någon modell CCD-0294.1M, varvid standardinställningarna är inställda öppna när de administreras sekvens "utmaning 00 + 00" Om meddelandet "ON" genom att trycka på "2", och dörren öppnas. Svaret «OFF» säger att lösenorden har ändrats, och du kan inte öppna dörren utan nyckel.
 4. Modell CCD-CCD-2094 och 40 öppnas utan nyckel kombination "00 00 + utmaning". «Cod» meddelande visas efter införandet av denna sekvens. Nästa måste du ange ett hemligt lösenord är "123456 + utmaning." Om det inte fungerar, försök "+ 123.400 utmaning." I vissa fall, enheten denna modell kan visa meddelandet «f0». Om du ser det, skriv "601" siffror.

Att knäcka skyddet av tillverkaren - det verkliga problemet. Närvarande är det känt två arbets kombination: "K + 100 + 789 ... pip ... 123456 + 8" och "R + 170.862 ... pip ... 0". Tillämpa dem, kan du öppna dörren Keyman 2-3 av tio. Om ovanstående metoder inte fungerar, bryta ner dörren inte kommer att vara möjligt utan nyckel eller chip.

Nuvarande modeller av detta märke öppnas med allvarliga svårigheter, eftersom när den är monterad i användning antal hus och lägenheter som en kod. "Antal senaste lägenheter plus en K5555 +": en enkel kombination fungerar för alla gamla pollare dörrar. Dessutom är vissa modeller Marshal öppnas utan nyckel lösenord "240.361".

Information om hur du öppnar nyckellösa entréer intercom denna tillverkare kommer inte att behöva tänka länge. Du kommer att hjälpa en av de två standardkombinationer:

Om installationen av dörrinstallations besättningen inte fått order om att ändra åtkomstkoden för att öppna låset tillverkarens hjälper en av de tre systemen som beskrivs nedan:

 1. "Upp + nummer i ingången till första lägenheten + Up." Ange sedan standardlösenordet från Metacom - "57 02".
 2. "Up + 655 35 + 12 + 34 + 8 Up".
 3. "12 + 34 + 6 + Upp Upp 45 + 68."

Obduktion Metakom modell MK - 20 M / T är annars utförs. För det använder en av två sekvenser:

Välj en hemlig huvudkod Framåt enheter är inte så lätt, eftersom det i de flesta fall installation set kombination i samband med adressen. De ingående delarna kan vara fler hus och lägenheter. I vissa fall, innefattar kodningen telefonnumret till en av de extrema (första eller sista) i ingången av lägenheterna. Det finns dock en standard kodning som kommer att fungera om installationsguiden inte ändra lösenordet. Spela det för oss själva, "24 27 101".

Säkerhetssystemet av varumärket på många sätt liknar blockerare Cyfral dörrar. De är spridda i S: t Petersburg, men lokala experter kan inte säga säkert hur man öppnar dörren utan nyckel. Det finns en enda lösenord, men det fungerar sällan, eftersom installationen är nästan alltid ange en unik kod. Detta för att säkerställa att invånarna inte använder intercom entréer gratis. Du kan dock försöka. Slå på följande sätt: "00 00 00 + 12 34 56". Om det inte fungerar, prova en kombination av "5 + 180 180 + samtal + 4 + utmaning."

Hur vet jag den universella koden genom intercom

Universal koden för alla snabbtelefoner - är en myt. Varje företag program sina enheter så att de öppnar ett par av hemliga kombinationer. Om installationen av dörr installatörer inte anser det nödvändigt att ändra koden anger ingången nyckellös alla kan. Huvudkoden känd endast för de anställda i tjänst, men de håller sin hemlighet och får inte avslöja för vem som helst. Men det finns ett alternativ - en universell nyckel för intercom. Han är billigt och fungerar nästan felfritt. Med det du inte behöver memorera långa koder, som utlöses av tid.

Titta på videon nedan för att förstå hur man använder intercom-system, om det inte finns någon nyckel. Det finns inget komplicerat, behöver bara ange rätt kombination för att lyssna på ljud och titta på displayen noggrant. Följ rekommendationerna från filmerna, och förstå hur man knäcka intercom på sin veranda. Denna kunskap kan komma till hands om någon från hyresgäster behöver akut hjälp.

Hur vet du koden intercom Cyfral CCD

Det finns olika typer av snabbtelefoner. De viktigaste är:

Den första typen av telefoner gör det möjligt att bara prata med dem som lärde känna dem. Den andra tillåter de åkande för att se huset, som står för dörren, att besluta om att låta personen vid entrén. Förhandlingstelefoner typ används oftast i städer höghus. Dessa enheter kräver inte stora utgifter på övervakningskameror. Audiovideodomofony är mycket dyrare och används därför mycket mindre ofta.

Bland de olika företag som tillverkar styr intercom-system, framför allt:

Ovanstående är de vanligaste typerna av telefoner. De arbetar alla på samma princip: hyresgästerna öppna dörren för specialtangenter. Varje enhet har en unik nyckel som låser upp den. Först efter att dörren kan öppnas. Om huset försöker att passera en person som inte bor i det, då följaktligen den nödvändiga nyckeln det inte och det måste ringa lägenheten att bli insläppt i entrén. Utan tvekan, ökar detta kontroll hålls i huset av människor och ökar säkerheten för de boende och deras egendom kraftigt.

Är det sant att telefoner är så pålitlig?

Som vi vet, kan de ibland gå sönder. Ofta på samma gång de inte kan komma in i huset, även de som bor i den. Eller vice versa, kan intercom dörren hållas öppen medan huset kan tränga helt främmande. I sådana fall orsaka en guide som eliminerar problemet. Men denna reparation kräver absolut inga specialverktyg eller extra tangenter.

Det beror på att intercom - en konventionell anordning. Och för att fastställa det, behöver inte någon speciell utrustning eller kompetens. Till hans "reparation", helt enkelt in med hjälp av knapparna speciella koder. Det är allt. Invånare som de vet kan alltid öppna dörren, även utan att använda nyckeln.

Det är tänkt upp av utvecklare just i syfte att underlätta upplåsning ordningen. Som ett resultat, om du lär dig några speciella koder som kan användas för absolut alla enheter eller ens i någon annan ort. De tillåter dig att inte bara öppna dörren, men också helt ändra programmeringsläget.

Låt oss nyckelfri princip tillgång ett exempel på en av enheterna.

Intercom-system - detta är en av de enklaste enheterna att skydda hem från att användas av obehöriga personer som är bosatta i höghus.

Att helt enkelt öppna dörren och gå in i entrén, mångsidig nog att veta koden för att hjälpa till att få in.

Kod intercom Cyfral ( "Tsifral") kan vara lite för enkelt, om huset är belägen lägenhet med rum fullt multiplar av 100. Det vill säga, det antal lägenheter är 100, 200, 300 och så vidare upp till 900. I det här fallet en universell öppnar intercom koden Cyfral: 7272 eller 7273.

Den första - att trycka på knappen "Call".

För det andra - ange numret av lägenheten med lämpligt antal.

Tredje - Ange intercom koden Cyfral 7272 eller 7273.

Beroende på programmeringsenheten, kan det närma sig antingen den första eller andra lösenord.

Om lägenheter med lämplig boende på ingången är inte närvarande, då andra kombinationer används.

Hur vet du koden intercom Cyfral? För att öka säkerheten i systemen började telefoner Cyfral företag för att skapa olika typer av enheter. Denna lösning förbättrats kraftigt företagets resultat. Men detta betyder inte att deras programmering är svårt att komma runt. Bara för olika modeller Cyfral olika chiffer används nu.

Under de senaste åren har koderna för enheterna blir lite mer komplicerat. Det beror på de nya modellerna har nu ytterligare microcontrollers och särskild programmering. Använda lösenord från andra snabbtelefoner och kombinationer numrerade flats multiplar hundra, hjälper inte att fuska enheten.

För att komma runt denna modell Gör så här.

Steg 1. På tangentbordet ringa fyra nollor.

Steg 2. Vänta inskriptionen "ON" och tryck på nummer två.

Steg 3. Slå en av följande kombinationer - 123.400, 123456 och 456999. Detta är den vanligaste koderna intercom Cyfral 2094. Endast en kombination av siffror som lämpar sig för varje enhet, och plocka upp det kommer att vara möjligt, prova dem.

När du har valt rätt lösenord visas F0 anmälan på enhetens display. Det är lite av en begäran om information som ger tillåtelse att komma åt. För att få det, måste du ange siffrorna 601.

Om ovanstående steg inte hjälper plocka upp koderna till intercom Cyfral CCD 2094, och att dra nytta av kompletta uppsättningar av id (nyckel på enheten) inte är möjligt, försök att ändra programmering och ställa in ditt eget lösenord.

För att göra detta, följ dessa steg. Om du ser ljuset av tidigare kombinationer genom att trycka på återställningsknappen. Nästa, ange koden informations K0K. Då måste du ringa en kombination av alla fyra siffror. Om det kommer att vara unik, kommer dessa tecken införs ett nytt lösenord efter deras repris. Nu, för att öppna dörren, helt enkelt in en kombination.

Dessa åtgärder kommer inte att skada enheten. Men i fallet med detta misslyckande av befälhavarna kan ha svårt att omprogrammering. Men de kan agera på samma sätt och ställa in ett nytt lösenord.

För denna modell, det finns också olika kombinationer för att hjälpa hacka apparaten. Men deras användning tar längre tid och lär dem lite hårdare. Därför kan du välja ett enklare sätt att öppna dörren: att ställa in ett nytt lösenord.

Omprogrammering av principen om modellerna telefoner Cyfral CCD 20 och CCD 2094 är nästan identiska. Så, vad kombinationer att använda?

För att komma igång, anger dessa tecken: K0K1234. Efter en kort paus, måste du ange nummer fem. Efter speciell ton, kan du ringa ett nytt lösenord - tre eller fyra siffror.

Om det angivna kombinationen är unik, efter återuppringning dessa siffror blir det nya lösenordet för intercom.

Nu kan du gå in i huset utan nyckel: när det ges en uppsättning kodinformation dörren öppnas automatiskt.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 5 =