Lösenord porttelefonen ELTIS

Hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel med hjälp av en hemlig kod?

Varje tillverkare telefoner uppsättningar för sina produkter en särskild kod, i vetskap om att kan öppnas utan nyckel intercom. Men kanske det är bara i så fall, om installationsprogrammet inte ändrar huvudlösenordet för installation. Annars öppna dörren mycket svårare utan att ange systeminställningarna är det omöjligt att genomföra.

Använd speciella koder för att öppna, måste du komma ihåg att de får endast användas när det är absolut nödvändigt. Använda koden för själviska skäl är straffbart enligt lag.

Det finns en kod för varje art telefoner, inte existerar universella koden för alla märken av telefoner.

För att öppna intercom Vizit, det tar lite mer ansträngning än att öppna något annat intercom. Koder är olika, och ibland på tangentbordet i stället för de «* 9raquo nycklar; används "S9raquo, utan istället« # 9raquo; - "K9raquo;.

För att öppna dörren måste du använda koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, för nyinstallerade telefoner kommer ofta koder «* # 4239raquo; och "67 # 8909raquo;.

Du kan också öppna dörren med hjälp av servicemenyn. Gör så här:

 1. öppna menyn genom att skriva «# 9999raquo ;;
 2. Efter de två signalerna anger koden «12349raquo, vänta en kort pip;
 3. Om den karakteristiska gnissla hörs, och ingen tvåfärgade signal, kan du försöka samla andra standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Efter det måste du ange en kombination av "2 - paus - # - paus - 3535"

För att öppna intercom Metacom måste du ringa ett av dessa koder:

 • klicka på "V9raquo; - antalet lägenheter, som är den första i ingången - "V9raquo; (Visas «COD9raquo;) - kod 5702;
 • sifferkod 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kod 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

För modell porttelefonen MK-20 M / T-koderna kan användas: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

1

Porttelefoner Eltis varumärke är enkla nog i öppningen. Du kan använda en av de två koderna, som försiktigt kommer knäcka intercom:

Om du inte kan öppna dörren med hjälp av dessa koder kan du använda intercom koder nedan cyfral.

 • För telefoner installerade i dörröppningar, där platta runda tal (100, 200, 300, etc.), är det möjligt att använda koden "samtal - kod 1 - ring - kod 2". "Kod 1" indikerar antal lägenheter (100, 200, etc.) och "kod 2" - en kod porttelefons «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • För intercom, i märkningen som har bokstaven "M9raquo, kan du använda koden" utmaningen - 41 - utmaning - 1410". Vissa dörrar öppna när du använder koden «070549raquo;.
 • Telefoner CCD modeller - 2094.1M kan öppna en uppsättning av "utmaning - 0000" kod som kommer att öppna dörren antingen omedelbart eller ge dig tillgång till menyn (displayen visar «ON9raquo;). Klicka sedan «29raquo; - dörren öppnas. Om du ser «OFF9raquo, betyder det att åtkomstkoder har ändrats av installatören under installationen.
 • För intercom modeller CCD - 2094M ange koden "0000 -. En utmaning" Efter uppkomsten av «cod9raquo, anger koden '123456 - utmaning 'eller' 456 999 - en utmaning.' Du kan också använda koden "123.400 - utmaning." Efter inskriptionen «f09raquo, anger« 6019raquo kod,.

För att öppna dörren, som är utrustad med en intercom Fakultet måste du ange en sexsiffrig kod: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofta hacking av intercom är inte möjligt på grund av det faktum att en förutsättning för installation service är att ersätta denna kod.

Du kan prova följande sekvens av kommandon: "nyckel« 59raquo; - skärmen visar en meddelandetjänst - 180.180 - utmaning - key «49raquo; - utmaning ".

Med hjälp av universalnyckel

Den kan också användas för att öppna dörrar universal nyckel som kan öppna de flesta telefoner olika tillverkare. Dessa knappar är mycket praktiskt och hjälpa brevbärare, kurirer, samt anställda i andra tjänster kommer i alla ingångar och inte bära samtidigt en nyckelknippa.

Med den här knappen, ingen anledning att tänka på hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel, memorera och matcha servicekoder. När allt i ett universellt sätt lade informations intercom läser i normalt läge, och sedan jämför den med sin information i CPU firmware. Om informationen stämmer, kommer dörren att öppnas.

Universal nyckel produceras i flera former: tabletter, två kontaktbrytare, radio - proxy nyckelringar. Universal nyckel kan helt lagligt användas av specialister av olika tjänster:

 • doktorer ambulans;
 • polisstation;
 • reklammedel;
 • kurirer;
 • postmen;
 • Bostadsarbetare.

Intercom Eltis: att mata in koder och programmering utan nyckel

För närvarande, är höga byggnader utrustade med en intercom. Denna typ av säkerhet har visat sig: med intercom, vid ingången är alltid ren och det finns ingen tillgång till utomstående. Men det finns också nackdelar med dessa enheter. I en nödsituation telefoner hindrar räddningsarbetare passera, och av de boende, som har glömt nycklarna till huset. Idag kommer du att lära dig att öppna intercom Eltis utan nyckel, utan att orsaka honom skada.

Eltis - inhemsk produktion. säkerhetskod består av fyra tecken. Varje hyresgäst hus med intercom utfärdade en elektromagnetisk nyckel. Emellertid har denna anordning en betydande nackdel - det kan vara lätt att bryta.

Eltis Systemet består av tre nivåer:

 1. Säkerhetskod.
 2. Admin kod.
 3. Installationen lösenord.

Instrumentet består av följande komponenter:

 1. Block av samtal och kommunikation.
 2. Fjärr abonnent.
 3. Strömförsörjningsenheten.
 4. Elektromagnetisk lås.
 5. Key läsare.
 1. Det kan fungera mer än 100 abonnenter.
 2. Justera tiden för att öppna dörren.
 3. Aktivera eller inaktivera kodlås.
 4. panel bakgrundsbelysning.
 5. Tangentbord med röstskådespeleri.

Principen för driften av anordningen:

 1. Ange lägenhetsnummer.
 2. Tryck på samtalsknappen.
 3. Signalen är platt.
 4. Användaren plockar upp telefonen intercom.
 5. Pushing dörren öppen knappen.

Så här hittar du serienumret:

Koden kan variera beroende på modell.

Om denna kod inte hjälpte att öppna dörren, då måste man använda andra metoder.

Ange koden för att öppna:

Video hur man öppnar intercom Eltis keyless:

För att ändra inställningarna, utföra följande steg:

 1. Håll i 10 sekunder "V9raquo;.
 2. Kommer «Sys9raquo;.
 3. «12349raquo;.
 4. Den "6_7h9raquo;.
 5. Utföra meny lastning «_Func9raquo;.
 6. Tryck actionfigurer, som måste vara:
  1. «19raquo; - för att ändra det gamla lösenordet.
  2. «29raquo; - för att aktivera eller inaktivera lösenord.
  3. «39raquo; - för att ändra den delade lösenord.
  4. «49raquo; - för att aktivera eller inaktivera dörröppningssignalen.
  5. «69raquo; - för att aktivera eller inaktivera lösenordet för en enda lägenhet.
  6. «89raquo; - för att ändra tiden för att öppna dörren.
  7. «09raquo; - exit.

Video hur man programmerar intercom Eltis:

När alla ovanstående metoder inte fungerar, då det enda sättet att öppna dörren telefon - använd en universalnyckel. För närvarande kommer det många modeller levereras med enheten. När du installerar en sådan nyckel in i minnet intercom.

Om det inte ingick i den universella huvudnyckel, då kan du kontakta företaget för sin produktion.

© Copyright 2018. All rights reserved. Kopiera material endast med aktiv länk till källa.

Hur man öppnar intercom Eltis keyless

Intercom Eltis - en speciell enhet som ofta används för att skydda dörren från att falla in i huset av obehöriga. Varje hyresgäst får en elektromagnetisk omkopplare, med vilken du kan öppna låset. Ovanstående arrangemang har många fördelar. Enligt många experter, öppna den utan nyckel kan vara ganska enkel. Detta är den största nackdelen med detta intern. Således ovanstående detalj på enheten, läs vidare.

Den ovan förhandling låsanordning tillverkas av tillverkaren som anordningen multiabonent serie PU-CP-100 km. Dess främsta syfte - installation i flerbostadshus, kontor. Också Eltis intercom-system kan användas för att organisera den så kallade intercom (antalet abonnenter bör inte överstiga 100).

Experter har noterat att nämnda anordning är en dedicerad mikroprocessorsystem som huvudsakligen är baserad på mikrostyrenheten 87S51 (tillverkad av Intel).

För utläggning kablar till abonnenten platt (panel) med användning av två desyatiprovodnye däck. Huvudkomponenterna i intercom Eltis:

 • omkopplings- och samtalsblock;
 • konsoler abonnent;
 • strömförsörjning.

Dessutom kan anordningen ovan också utrustas med dörrstängare (hydrauliska) att mjukt stängd dörr, och elektromagnetiska lås. Men dessa ytterligare komponenter installeras endast på begäran av hyresgästerna.

Integrerad elektronisk läsare typ viktig princip är att beröra minnesblock internsamtal.

Intercom, varav koden är i de flesta fall lätt att plocka upp, har följande fördelar:

 • Det ger möjligheten att ansluta ett stort antal abonnenter (upp till 100);
 • en styr tid att öppna låset;
 • Den har ett litet antal kommunikationslinjer;
 • en möjlighet att stänga av \ integration kodlås läge;
 • Den har en bakgrundsbelysning enhet, en melodisk ringsignal lät av tangentbordet;
 • Den har en duplex typ kommunikation.

Principen för driften av anordningen Eltis

Besökaren måste slå lägenhetsnummer och klicka på knappen "Vyzov9raquo;. placera den valda signalen bildas och ansluten via batteriet av enheten. Han avslutade om den som ringer plockade upp röret. Efter 60 sekunder (när personen inte är i lägenheten), eller genom att trycka på knapparna "Sbros9raquo; du kan också riva upp signalen.

Anställning av ovanstående blocket och åtföljs av inskriptioner på displayen:

 • "Govorite9raquo; (När en besökare kan ha något att säga);
 • "Oshibka9raquo; (I händelse av ett felaktigt nummer lägenheter eller felaktig elektronisk nyckel);
 • "Otkryto9raquo;.

En knapp "Sbros9raquo; utformade för att återställa systemet till sitt ursprungliga läge i händelse av något fel.

Hur man öppnar intercom Eltis utan nyckel?

Experter notera att genomförandet av dessa åtgärder är särskilt komplicerade. För att göra detta, behöver du bara använda en del av rekommendationerna för öppnandet av enheten från företaget Eltis.

Intercom, vilket öppningskoden inte är alltför komplicerat, öppnas utan nyckel med användning av en uppsättning alfabetiska och tsifernoy följande kombinationer:

 • "B" (väntar på samtal), sedan slå "100" och sedan igen "B", och sedan trycka på 7273;
 • "B" (framåt ton), och sedan rattar "100-B-2323";
 • "B" (väntar på samtal), tryck därefter på "100-B-7272."

Experter säger att när man använder ovanstående kombination enheten öppnas inte kan siffran 100 ändras till 200 eller 300.

Intercom Eltis - detta är en bra försvarare av ditt hem. Kom ihåg: Om installationsprogrammet under installationen av ovanstående enheter inte ändras huvudlösenord, sedan öppna det utan nyckel kick.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 + = 40