Lösenord porttelefonen Metacom

Hur man öppnar intercom Metacom keyless

Varje kodsystem kan låsas upp genom att helt enkelt ange önskad uppsättning av siffror. Hushålls lås - inte undantag. Hur man öppnar intercom "Metacom" utan nyckel? Liksom den andra - för att samla in ett speciellt lösenord. Nummer som anges i den här artikeln arbete, om installatören (eller någon av de invånare) inte ändra systeminställningar, kodlås eller universell lösenord.

Sätt att öppna intercom-system utan nyckel

Alla kombinationslås innebär möjligheten att öppna dörren utan nyckel. Var och en av de metoder som presenteras här är lämplig för de enskilda vanliga "Metacom" modeller, så om du inte kan öppna dörren efter det första försöket, gå vidare till nästa metod. Prova alla dessa metoder - en av dem säkert kommer att komma upp. Notera: alla kombinationer "B" betyder på samtalsknappen, oavsett om det är på panelen med en bokstav eller en telefonlur ikon indikeras. Här är effektiva sätt som berättar hur man öppnar modellen Metacom keyless:

 1. Med lägenhet kod. Dessa modeller tilldela lösenord kombinationslås för varje rum lägenheter i det här huset. Om du vet koden chiffer för sin lägenhet, skriver den och trycker på samtalsknappen.
 2. Använda den universella koden. Om installationsprogrammet eller andra boende inte ändra det hemma, så det bör finnas en standardkombination av "1234-B".
 3. Tryck på samtalsknappen och slå numret av de första lägenheterna i trapphuset. (För att bestämma det, bara leta efter skylten med golvet.) Om du gjorde allt rätt, bör displayen COD etiketten visas. Slå kombination 5702, och inom några sekunder kommer dörren att öppnas.
 4. Dial 65535-B. Ange den universella koden och tryck på V-8.
 5. Ange den universella koden och en kombination av B-6, B-4568.

Ovanstående metoder är lämpliga för koden låser skärmen. Om du vill ta reda på hur man öppnar intercom Metacom utan display, använd en av dessa metoder:

 • ange ett kodnummer: B-27-B-5702, vänta ett par sekunder och dörren öppnas;
 • Pressen och slå kombination av en-in-4526.

Det finns särskilda koder som gör att du kan inte bara komma in i byggnaden utan nyckel, öppna dörren, men också att ändra konfigurationen av enheten. Till exempel kan du ändra lösenord som används av systemet för att ta bort eller fästa nycklarna till en viss lägenhet, ändrade huvudingången till koden, ange programmeringsläget, lära sig att öppna intercom i användarmenyn. För varje åtgärd som du behöver veta det så kallade "master code". Som standard "Metacom" utsedd 1234.

 1. Öppna dörren. Hur öppna Metacom utan nyckel? Hitta och ange den universella koden genom att trycka på samtalsknappen.
 2. Arbeta med nycklar. Du kan ta bort eller bifoga en "tablett" till en viss lägenhet. För att göra detta anger 65535-B-Master Code-B-B. Ange sedan numret. För att spela in nyckeln in i B-7. Om du vill bli av med alla lägenheter anslutna chips, klicka In-7-0-111.
 3. Ändra systemlösenord. Med tunern menyn kan ändra den universella koden intercom. Om du vill tilldela ett nytt huvudlösenord anger 65535 i master code-B-9-3-ett nytt lösenord-B. I samma meny kan du ändra koden, och lägenheter. För att göra detta måste du veta redan är etablerad kod. Det förutsätts att du måste vara ägare av lägenheten, att byta lösenord. Slå kombinationen 65535B-Master Code-B-B-rumslägenhet-B-0, ett nytt lösenord-B.
 4. inträdeskoder på menyn. "Metacom" är utrustad med tre olika kataloger. Om du vill ange standardanvändarmenyn anger kombinationen 65535-B-1234-B-B. Lösenord från servicetelefonen: 65535-B-Master Code-B. För att ändra systeminställningar anger 65535-B- huvudkoden -B-9.

"Metacom" utse sina egna lösenord för varje lägenhet i huset - det är en uppsättning av fyra siffror. Ägarna är skyldiga att känna till för att komma in i huset även utan en nyckel eller annan nödsituation. Lösenord anges i avtalet med installationsföretag. Det finns universella koder för telefoner inte kopplade till lägenheten. Som standard huvudlösenordet från skyddsanordningen - 1234. Om någon har redan ändrat upp till dig att lära sig något nytt lösenord du har bara ett serviceföretag.

Att inte veta den universella koden för åtkomst kan du inte:

 • ändra den och ställa in ett nytt huvudlösenord;
 • bifoga eller lossnar från lägenheten chips-nycklar;
 • ändra systeminställningar för anordningen;
 • tilldela en ny kod till lägenheten;
 • att programmera kodlås.

Utan huvudkoden kan du:

1
 • open intercom "Metakom" keyless;
 • ange användarmenyn.

Watch Video: hur man öppnar ett kombinationslås

I denna korta video instruktioner ges enkel och tydlig förklaring av hur man öppnar dörren utan nyckel. I videon, låser författaren modell "Metacom" display. För att använda denna metod, måste du veta hur många av de första lägenheterna i trapphuset. För att ta reda på det är väldigt enkelt - på varje veranda finns en skylt med antalet lägenheter som tillhör denna del av byggnaden. På fotoprevyu ses som modell används intercom. Om du har ett kombinationslås, måste lösenordet i videon vara lämpliga för att öppna dörrarna utan nyckel.

Hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel med hjälp av en hemlig kod?

Varje tillverkare telefoner uppsättningar för sina produkter en särskild kod, i vetskap om att kan öppnas utan nyckel intercom. Men kanske det är bara i så fall, om installationsprogrammet inte ändrar huvudlösenordet för installation. Annars öppna dörren mycket svårare utan att ange systeminställningarna är det omöjligt att genomföra.

Använd speciella koder för att öppna, måste du komma ihåg att de får endast användas när det är absolut nödvändigt. Använda koden för själviska skäl är straffbart enligt lag.

Det finns en kod för varje art telefoner, inte existerar universella koden för alla märken av telefoner.

För att öppna intercom Vizit, det tar lite mer ansträngning än att öppna något annat intercom. Koder är olika, och ibland på tangentbordet i stället för de «* 9raquo nycklar; används "S9raquo, utan istället« # 9raquo; - "K9raquo;.

För att öppna dörren måste du använda koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, för nyinstallerade telefoner kommer ofta koder «* # 4239raquo; och "67 # 8909raquo;.

Du kan också öppna dörren med hjälp av servicemenyn. Gör så här:

 1. öppna menyn genom att skriva «# 9999raquo ;;
 2. Efter de två signalerna anger koden «12349raquo, vänta en kort pip;
 3. Om den karakteristiska gnissla hörs, och ingen tvåfärgade signal, kan du försöka samla andra standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Efter det måste du ange en kombination av "2 - paus - # - paus - 3535"

För att öppna intercom Metacom måste du ringa ett av dessa koder:

 • klicka på "V9raquo; - antalet lägenheter, som är den första i ingången - "V9raquo; (Visas «COD9raquo;) - kod 5702;
 • sifferkod 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kod 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

För modell porttelefonen MK-20 M / T-koderna kan användas: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Porttelefoner Eltis varumärke är enkla nog i öppningen. Du kan använda en av de två koderna, som försiktigt kommer knäcka intercom:

Om du inte kan öppna dörren med hjälp av dessa koder kan du använda intercom koder nedan cyfral.

 • För telefoner installerade i dörröppningar, där platta runda tal (100, 200, 300, etc.), är det möjligt att använda koden "samtal - kod 1 - ring - kod 2". "Kod 1" indikerar antal lägenheter (100, 200, etc.) och "kod 2" - en kod porttelefons «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • För intercom, i märkningen som har bokstaven "M9raquo, kan du använda koden" utmaningen - 41 - utmaning - 1410". Vissa dörrar öppna när du använder koden «070549raquo;.
 • Telefoner CCD modeller - 2094.1M kan öppna en uppsättning av "utmaning - 0000" kod som kommer att öppna dörren antingen omedelbart eller ge dig tillgång till menyn (displayen visar «ON9raquo;). Klicka sedan «29raquo; - dörren öppnas. Om du ser «OFF9raquo, betyder det att åtkomstkoder har ändrats av installatören under installationen.
 • För intercom modeller CCD - 2094M ange koden "0000 -. En utmaning" Efter uppkomsten av «cod9raquo, anger koden '123456 - utmaning 'eller' 456 999 - en utmaning.' Du kan också använda koden "123.400 - utmaning." Efter inskriptionen «f09raquo, anger« 6019raquo kod,.

För att öppna dörren, som är utrustad med en intercom Fakultet måste du ange en sexsiffrig kod: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofta hacking av intercom är inte möjligt på grund av det faktum att en förutsättning för installation service är att ersätta denna kod.

Du kan prova följande sekvens av kommandon: "nyckel« 59raquo; - skärmen visar en meddelandetjänst - 180.180 - utmaning - key «49raquo; - utmaning ".

Med hjälp av universalnyckel

Den kan också användas för att öppna dörrar universal nyckel som kan öppna de flesta telefoner olika tillverkare. Dessa knappar är mycket praktiskt och hjälpa brevbärare, kurirer, samt anställda i andra tjänster kommer i alla ingångar och inte bära samtidigt en nyckelknippa.

Med den här knappen, ingen anledning att tänka på hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel, memorera och matcha servicekoder. När allt i ett universellt sätt lade informations intercom läser i normalt läge, och sedan jämför den med sin information i CPU firmware. Om informationen stämmer, kommer dörren att öppnas.

Universal nyckel produceras i flera former: tabletter, två kontaktbrytare, radio - proxy nyckelringar. Universal nyckel kan helt lagligt användas av specialister av olika tjänster:

 • doktorer ambulans;
 • polisstation;
 • reklammedel;
 • kurirer;
 • postmen;
 • Bostadsarbetare.

Hur kan jag öppna intercom "Metacom" Keyless själv

Tillverkare av sådana lås utvecklar nya skyddssystem, förbättra redan släppts modellerna.

Allmänna begrepp på intercom, "Metacom"

Detta slott består av flera komponenter: processorn med strömförsörjningen och en digital panel. Öppnar det med hjälp av nyckelidentifierare. Tillräckligt för att få nyckeln till den speciella kontaktpunkten på intercom. Processen med att använda det är byggt på datautbytesminnet i flisen och nyckeln och låset. Chipet är registrerad kodinformation, öppna dörren. Koden kan inte ändras under hela driftsperiod. Alla knappar utvecklas av Metacom är utformad för att fungera enbart i detta system har ett starkt fall och stötskydd. Portnyckel motstå extrema temperaturer från -40 ° C ... + 75 ° C, inte kan påverkas av ett elektromagnetiskt fält. I händelse av fel är det möjligt att koppla den reparerad.

Utvecklat två typer av nycklar, som kan rymma upp till 508 olika typer av identifierare:

Förutom att använda ID-nyckeln, är det möjligt att öppna låset med en speciell kod som består av fyra siffror. kodutfärdare kan ändra inställningarna program ändra koden på valfri kombination.

Det finns också icke-kontakt skeleton keys, som produceras i form av plastkort eller nyckelbrickor. Produktionen av sådana verktyg som gjorts av Em marina system och används i "Proximity" system.

Principer för inställningar Ändra enhets för nyckelfri åtkomst

I de fall där du behöver registrera sig i det nya systemet för identifieringsnyckel, måste du använda följande schema.

För att radera alla programmerade minne identifierings nycklar med en specifik lägenhet:

 1. Displayen intercom sifferkod kombination 65535.
 2. Ring.
 3. Kodkombination 1234.
 4. Ring.
 5. en ring.
 6. Slå lägenhetsnummer på enheten.
 7. Ring.
 8. Sifferkod 70111.

För att spela in lägenhetsnummer till enheten:

 1. Displayen intercom sifferkod kombination 65535.
 1. Ring.
 2. Slå 1234.
 3. Ring.
 4. På det numeriska tangentbordet för att slå lägenhetsnummer.
 5. Ring.
 6. Tryck på nummer 7 på det numeriska tangentbordet.

För att radera en sparad identifieringsnyckel:

 • Displayen intercom sifferkod 65535.
 • Ring.
 • 1234.
 • Ring.
 • Lösenord 990 111.

Införande av informationen för att spela in en ny identifieringsnyckel:

 • Displayen intercom sifferkod 65535.
 • Ring.
 • Code 12134.
 • Ring.
 • Den digitala displayen 99 att ringa upp ett nummer kombination.

Hur man öppnar intercom "Metacom" nyckellös

Denna fråga är mycket relevant, eftersom nycklarna är ofta förlorat eller glömt hemma, på en fest. I en sådan situation, hur man får till lägenheten utan honom? Låset kan vara med hjälp av vissa kombinationer programmerade i koden. Dessa koder finns en mängd olika digitala set, beroende på låset modell.

För att öppna nyckellösa lås metod Du kan använda följande kombination:

 1. «Call» knappen.
 1. Slå lägenhetsnummer, som är den första i entrén.
 2. "Ring" -knappen.
 3. «Cod» knappen visas på displayen.
 4. 5702 - Digital Ibah, som du måste ange.

Ytterligare kombination av åtgärder som gör det möjligt att öppna låset utan nyckel kod:

 1. 1234 - en kombination som du måste ange på det numeriska tangentbordet.
 1. Anropsknapp.
 2. Key 6.
 3. en ring.
 4. 4568 - digital kombination för att öppna låset.

Om dessa åtgärder inte ger önskad effekt, finns det ytterligare algoritmer för att öppna intercom:

 1. I skärmpanelen är insatt digitalt kombination 65535.
 2. Gräva "Ring".
 3. Ange en annan digital nyckel 1234.
 4. "Ring" -knappen.
 5. Key 8.

Om inget av ovanstående kombinationer inte ta önskad effekt, är det nödvändigt att välja en lämplig kombination beroende på modell. Schema tillgång till låset utan att använda en nyckel modell Metacom M / T MK-20:

 1. Ring.
 2. På panelen för att ringa en digital kombination av 27.
 3. Ring.
 4. 5702 digital kombination på panelen.

Och du kan även använda en ytterligare variation av koden inställd för att öppna låset telefoner:

 1. samtalsknappen på panelen.
 2. Den digitala skärmen ringa ett.
 3. Ring.
 4. Den digitala Dial kombination 4526.
 5. Blank nyckel identifierare för att få till den grad att läsa för att göra det till minnestelefoner slott.

Vissa modeller telefoner låsa öppna med en magnetisk piller. Dessa huvudnycklar kan vara universell, passar flera mekanismer. För en sådan portnyckel i full drift, måste den programmeras in i minnesmekanismen. Efter att lockpick kommer att spela rollen av den ursprungliga nyckeln.

Du kan också använda den universella identifierare för att öppna snabbtelefoner Metacom fast lås utan den ursprungliga huvudnyckeln. I en sådan situation finns det ingen anledning att välja kod chiffer som krävs huvudnyckel inbäddade chip. Detta chip är krypterad kod information. I de flesta fall är dessa samma firmware med inbyggd telefoner slott.

Det är viktigt att förstå att den ryska lagstiftningen inte förbjuder öppnandet av låset utan en särskild nyckel, om någon, kommer att förloras. I det fall där öppningen av låset görs i syfte att rån eller andra kriminella handlingar, sådana åtgärder medför straffansvar.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 7 =