Lösenord porttelefonen Vizit

Hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel med hjälp av en hemlig kod?

Varje tillverkare telefoner uppsättningar för sina produkter en särskild kod, i vetskap om att kan öppnas utan nyckel intercom. Men kanske det är bara i så fall, om installationsprogrammet inte ändrar huvudlösenordet för installation. Annars öppna dörren mycket svårare utan att ange systeminställningarna är det omöjligt att genomföra.

Använd speciella koder för att öppna, måste du komma ihåg att de får endast användas när det är absolut nödvändigt. Använda koden för själviska skäl är straffbart enligt lag.

Det finns en kod för varje art telefoner, inte existerar universella koden för alla märken av telefoner.

För att öppna intercom Vizit, det tar lite mer ansträngning än att öppna något annat intercom. Koder är olika, och ibland på tangentbordet i stället för de «* 9raquo nycklar; används "S9raquo, utan istället« # 9raquo; - "K9raquo;.

För att öppna dörren måste du använda koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, för nyinstallerade telefoner kommer ofta koder «* # 4239raquo; och "67 # 8909raquo;.

Du kan också öppna dörren med hjälp av servicemenyn. Gör så här:

 1. öppna menyn genom att skriva «# 9999raquo ;;
 2. Efter de två signalerna anger koden «12349raquo, vänta en kort pip;
 3. Om den karakteristiska gnissla hörs, och ingen tvåfärgade signal, kan du försöka samla andra standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Efter det måste du ange en kombination av "2 - paus - # - paus - 3535"

För att öppna intercom Metacom måste du ringa ett av dessa koder:

 • klicka på "V9raquo; - antalet lägenheter, som är den första i ingången - "V9raquo; (Visas «COD9raquo;) - kod 5702;
 • sifferkod 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kod 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

För modell porttelefonen MK-20 M / T-koderna kan användas: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

1

Porttelefoner Eltis varumärke är enkla nog i öppningen. Du kan använda en av de två koderna, som försiktigt kommer knäcka intercom:

Om du inte kan öppna dörren med hjälp av dessa koder kan du använda intercom koder nedan cyfral.

 • För telefoner installerade i dörröppningar, där platta runda tal (100, 200, 300, etc.), är det möjligt att använda koden "samtal - kod 1 - ring - kod 2". "Kod 1" indikerar antal lägenheter (100, 200, etc.) och "kod 2" - en kod porttelefons «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • För intercom, i märkningen som har bokstaven "M9raquo, kan du använda koden" utmaningen - 41 - utmaning - 1410". Vissa dörrar öppna när du använder koden «070549raquo;.
 • Telefoner CCD modeller - 2094.1M kan öppna en uppsättning av "utmaning - 0000" kod som kommer att öppna dörren antingen omedelbart eller ge dig tillgång till menyn (displayen visar «ON9raquo;). Klicka sedan «29raquo; - dörren öppnas. Om du ser «OFF9raquo, betyder det att åtkomstkoder har ändrats av installatören under installationen.
 • För intercom modeller CCD - 2094M ange koden "0000 -. En utmaning" Efter uppkomsten av «cod9raquo, anger koden '123456 - utmaning 'eller' 456 999 - en utmaning.' Du kan också använda koden "123.400 - utmaning." Efter inskriptionen «f09raquo, anger« 6019raquo kod,.

För att öppna dörren, som är utrustad med en intercom Fakultet måste du ange en sexsiffrig kod: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofta hacking av intercom är inte möjligt på grund av det faktum att en förutsättning för installation service är att ersätta denna kod.

Du kan prova följande sekvens av kommandon: "nyckel« 59raquo; - skärmen visar en meddelandetjänst - 180.180 - utmaning - key «49raquo; - utmaning ".

Med hjälp av universalnyckel

Den kan också användas för att öppna dörrar universal nyckel som kan öppna de flesta telefoner olika tillverkare. Dessa knappar är mycket praktiskt och hjälpa brevbärare, kurirer, samt anställda i andra tjänster kommer i alla ingångar och inte bära samtidigt en nyckelknippa.

Med den här knappen, ingen anledning att tänka på hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel, memorera och matcha servicekoder. När allt i ett universellt sätt lade informations intercom läser i normalt läge, och sedan jämför den med sin information i CPU firmware. Om informationen stämmer, kommer dörren att öppnas.

Universal nyckel produceras i flera former: tabletter, två kontaktbrytare, radio - proxy nyckelringar. Universal nyckel kan helt lagligt användas av specialister av olika tjänster:

 • doktorer ambulans;
 • polisstation;
 • reklammedel;
 • kurirer;
 • postmen;
 • Bostadsarbetare.

Programmering telefoner Vizit eller hur man får hem utan nyckel

Intercom-system - för närvarande det bästa skyddet mot oönskade gäster i huset. Med den här enheten kan du övervaka entrédörren, för att spela in på kamera alla som närmade sig henne. Men det finns fall när ägaren av hemmet inte kan gå hem. Därför kommer den här artikeln berätta om hur man öppnar utan nyckel intercom Vizit. Detta företag har vunnit popularitet bland användarna.

Alla enheter av denna typ lämpar sig för programmering som låter dig stänga av skyddsanordningen. Helt enkelt in önskad kod.

För äldre modeller

För nya modeller

Men det är värt att komma ihåg att dessa koder är standard och de är ofta ersättas med företagets anställda, för att skydda sina användare från att hacka. Om så är fallet just nu, inte bli upprörd. Det finns ett annat sätt att komma hem utan att bryta dörren.

kod # 999 låter gå till menyn för införandet av de nya inställningarna. Om kombinationen arbetade, följt av två signaler. Nu har du möjlighet att ange huvudkoden: 9999, 6767, 11639, 3535, 12345, 0000. Du kan också prova att sätta ditt lösenord:

 1. Gå in i menyn.
 2. Tryck på "2".
 3. Paus.
 4. Tryck på "#".
 5. Paus.
 6. Klicka på "3535" (det är bara öppna dörren).
 7. Bifoga en ny nyckel till en enhet och tryck på "3" (för en ny nyckel förprogrammerad).
 8. Tryck på "4" (för att ta bort alla nycklar från enheten).
 9. trycka på "*" (för att avsluta).
 10. Tryck på "#" (för att bekräfta).

Svårigheter uppstår med programmeringstelefoner, om de inte har en display och lysdioder. Dessa enheter använder en universalnyckel. Om inte, sedan logga in på tjänsten menyn och tryck på "1". Men det fungerar inte alltid.

För att ändra den universella koden för lägenheter eller stänga av den, behöver du inte ange inställningsmenyn. I orkar inte ensam. För denna operation, behöver du två personer:

 • först kommer in i ovan nämnda kombinationen i panelen;
 • den andra tar och inte hänga upp inom 5 sekunder, och sedan sex gånger pressar öppna låset.

Om gjort rätt, kommer LED tänds, och sedan ange numret på lägenheten, och den nya koden. Men denna åtgärd inte slut där:

 • Spara ändringarna genom att klicka på "öppna dörren";
 • En kort pip för att bekräfta sparande.

Eller köpa en universell nyckel för att öppna intercom i bolaget för ett giltigt pris.

Telefoner - skydd mot oönskade besökare och människor som försöker ta sig in olagligt på privat mark. Men dessa enheter kommer att bli ett hinder för ägarna lokaler som har glömt eller tappat nyckeln.

För att förhindra sådana incidenter fram speciella koder och ledtrådar som hjälper utan skador på egendom, att komma in. Det är bättre att skapa en universell kod när du ansluter intercom. Denna försiktighetsåtgärd kommer att spara tid och nerver.

© Copyright 2018. All rights reserved. Kopiera material endast med aktiv länk till källan.

Beskrivning av förfarandena: hur man öppnar en dörr telefon utan nyckel chip

Du kan använda hemliga kombinationen som är i varje intercom ganska vanligt problem när nycklar försvinner eller glöms bort av intercom dock det finns ett sätt, går in i en speciell kod som ställts in av tillverkaren av enheten telefoner. Fullständig information nedan.

Vi förstår hur man öppnar intercom

Telefoner som är nödvändig för att garantera säkerheten i trapphuset i ett hyreshus, eftersom brottslingar förväntar vanligtvis offret att öppna inte skyddade ingångar för att komma in i lägenheten. Ger också intercom ordning och renlighet i entrén, har avskräckt lumpen och marginell.

Varje företag är att producera denna produkt i konkurrens med andra företag syftar till att skydda sin personal och utvecklar skiljer sig från andra programmoobespechenie management, naturligtvis, ange din kombination av siffror

Du behöver veta att införandet av en speciell pinkod med själviska avsikter åtalas.

Moderna telefoner har inte bara förmågan att kommunicera, för att spela in samtalet, men videoövervakningen som ger 100% säkerhet. Många telefoner är utrustade med en speciell kod för att kunna öppna (om du har glömt eller förlorat nyckeln) i nödsituationer (upplåsning), liksom handsfree-system akut varning i evakueringen av människor från byggnaden i händelse av brand, jordbävning och andra situationer.

När du använder intercom, bör du följa följande instruktioner:

 1. När du avslutar ut ur huset för att trycka på knappen under skärmen och vänta på pip, sedan bara gå.
 2. På att ange det låsta nödvändigt att luta-chip nyckel till läsfönster porttelefonen enheten när en akustisk signal (puls) är det möjligt att låsa upp dörren.
 3. Efter frisläppandet, eller förvandlas till entrén, kan du inte låta bli att stänga dörren, är det med hjälp av en hydraulisk dörrstängare sluter sig.
 4. Om en push och bidra till att stänga dörren, kan det leda till skador på dörrstängaren.

Huvudkomponenterna i denna intercom: företagsnamn tallrik, blockera samtal, den primära strömförsörjning, oberoende strömbrytare, oberoende elektromagnetiska lås, vilket primagnichivaet magnet för att dö dörr, dörrstängare, ring-knappen, flerbostadshus, tangentbord.

Snabbtelefoner är indelade i Multiuser och lite genom prenumeration, teknisk anordning till en multi-tråd och två trådar. I en ålder av ny teknik, det finns telefoner som tar emot och ger en signal via Wi-Fi, på basis av den optiska fibern.

Få inte panik, om inte med en tangent på intercom, flög han eller avmagnetiserade kodning (kräver re-kodning och programmering). Lura någon intercom-system, kan du använda en universell chip-nyckel, som är tillgänglig för akuta läkare, poliser, anställda av postkontor (brevbärare), bygga förvaltning yrkesverksamma, Internetanslutning (Rostelecom). Dessa knappar är gjorda i form av särskilda piller, radioprydnadssaker, dubbla nyckeln och lagligt utfärdade till anställda i särskilda tjänster.

Beskrivning av metoden: hur man öppnar intercom Metacom

Intercom Metacom inhemska produktionen används för flerfamiljshus hem för att skydda mot oönskade gäster. Hur gör jag för att öppna intercom, om det alls är möjligt?

Telefoner producerar en mängd olika företag, både i Ryssland och runt om i världen. Därför, för dem finns det ingen (Universal) uppsättning siffror som behövs

Det viktigaste är inte att bryta skärmen och göra (återställa) låset genom att ange en kombination.

För att öppna intercom Metacom utan skärm, måste du ringa en speciell kombination som består av flera siffror och bokstäver. Först, klicka på knappen som motsvarar antalet lägenheter - B. För det andra, slå koden 5702.

Om intercom inte öppnas, kan du försöka ange koden:

Om intercom Metakon serie MK-20M / T, framåt eller Pro, är det nödvändigt att införa liknande kombination eller PIN (B + 27 B + 5702). Genom all kod är mycket lång och du kan antingen vänta på att någon ska komma in eller ut genom dörren, eller ring i en angränsande lägenhet och säga att du är en granne och har glömt nycklarna. Och kom ihåg att användningen av alla intriger med själviska avsikter bandit eller åtalas.

Exempel: hur man öppnar intercom besök

Intercom Besöket är en av de mest tillförlitliga anordningar och anpassas till de hårda betingelser, såsom höga och låga temperaturer, vind, regn. Höljet har en porttelefonen antikorrosiv beläggning, vilket säkerställer tillförlitligheten.

«VIZIT» är fabriks uppsättning av 12 # eller * 345 # 4230. Men de modeller som släpptes nyligen, kan öppnas genom att 67 890 # eller * 423 #

Intercom denna modell fungerar i ett fuktigt klimat. Den genomsnittliga livslängden - cirka 10 år.

Intercom besök under en nödsituation, kan du öppna en speciell kod, ska du logga in på sin meny och slå # 999. Efter två signal kommer att fungera, anger 1234. Det är nödvändigt att vänta lite och efter en kort signal att ringa 2 # 3535.

Om det efter både har kommit in sekvens 1234 fanns ingen kort signal, och signalen hördes, liknande den dubbla ton eller andra, är det möjligt att införa olika kombinationer:

När uppringda kombinationen måste du ange 2 # 3535. Förfallna för följande modeller: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 och andra.

Tsifral har ett flertal modeller: Tsifral INTEL, Tsifral 20,40 CCD, CCD Tsifral-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10mt, Tsifral 20MTV-M, M-Tsifral 20MZV.

För att öppna intercom Cyfral, måste du ha en speciell huvudnyckel eller känner till lösenordet

I intercom Cyfral vanligt modell för öppning utan nyckel, måste du ange följande numrering:

 • Ring + 100 + 2323;
 • Ring + 200 + 2323;
 • Ring + 300 + 2323;
 • Ring + 400 + 2323;
 • Ring + 500 + 2323;
 • Ring + 600 + 2323;
 • Ring + 700 + 2323;
 • Ring + 800 + 2323;
 • Ring + 900 + 2323;
 • Eller välja en kombination av följande telefonnummer + + 2323 eller 7272, 7273.

För att hitta koden, det tar tid, är det bättre att ringa kompisar. För porttelefonen Cyfral M lätt att öppna genom kombinationen av Call + 37 eller + 3792. Internsamtal Cyfral serie CCD-2094.1M öppnar kod Ring + 0000, efter inskription på detta ON visas, är det nödvändigt att införa två.

Om dessa operationer inte fungerar, då fabriken behörighetskoden har ändrats av anställda verktyg.

Om du är en hyresgäst i detta hus kan du få tillgång att lära sig koden, om nyckeln försvinner. Intercom Cyfral CCD-2094M modeller kan öppnas genom att ringa 0000 + samtalet efter in till inskriptionen torsk visas. 123456 + ringa om inte fungerar, skriv 456 999 + ringa eller ring + 123.400, och displayen visas intercom F0 ytterligare införa 601.

Tips: hur man hacka intercom Rainmann

Bryta porttelefonen modell Raynmann (Rainmann) 2000 genom att skriva in möjliga kombinationer - 987.654 + nyckel, efter dubbel intercom signal ange 123456, varefter displayen kommer R. Bokstaven F på visningsskärmen indikerar att vänster i servicemenyn, som kan utföras förvaltning genom siffror och sina egna händer för att programkod.

Infört ett enda nummer:

 • 4 - blockera och oskadliggöra Rainmann intercom;
 • 6 - stäng av Rainmann;
 • 8 - öppna (dörren avmagnetiseras).

Rainmann CD-2000 och AO-3000. För att öppna 2000: e modell, är det nödvändigt att klicka på "nyckel", sedan ange koden "987.654". "123456" och sedan pisknet intercom och du kan ange siffrorna. Om tillgängligt engineering meny - displayen visar «P» ikon. Nu, för att låsa upp och öppna dörren - ska du klicka på siffran 8

Intercom DomoGuard någon modell kan öppnas genom att ange en kombination av C + + ring + 669 900 anger ett nummer mer än en enhet än den siffra förra lägenhet i entrén. Efter ett antal kombinationer visas på displayen intercom F, vilket kommer att innebära tillgång till servicemenyn. Efter det ringer 080 för att gå in i en ny nyckel minne intercom 2, 2, 2. För att avaktivera dörrlåset - 071.

Instruktioner: hur man öppnar en dörr telefon Eltis

Alla modeller intercom Eltis öppen när du har angett en speciell kombination, men om en ingångs kombinationen inte öppna dörren, har fabriksinställningarna ändrats. Intercom Eltis (Eltis) kan öppnas genom att ange den universella koden som kan bli lurad av en säkerhetsanordning.

Tryck och håll i 20 sekunder på samtalsknappen. Under en tid kommer visning av utrustningen vara fem-siffrig kod. Då denna kombination kommer att försvinna, så det måste komma ihåg. Detta lösenord kommer att ge möjlighet att komma in i inställningsmenyn

Samma kombinationer, där i början trycks samtalsknappen kan du öppna följande typer av (accesstelefoner) - tekniska kommittén Stroymasters, Marshall, Belsplat (BELSPLAT) Kamsan, Condor, Lock, Poly, filman, Polylock, Smartel, Laskomex, Modus, Polis och andra.

Fakultet intercom varumärke olika modeller kan öppnas utan nyckel genom att ange en särskild kod för att komma åt mjukvaran - 000000 + 123456 + 3.453.475 + 5 + 7 + ringa för att ringa.

Hus utrustade med intercom, finns överallt, men deras metoder att öppna Keyless känd långt inte många

Intercom Keyman kan öppnas med hjälp av input - R + 100 + 789 efter signalen har lät anger 123456. Efter visnings Cayman P som ger tillgång till menyn anger 8. Om en porttelefon har en pekskärm, kan vintern öppnas av tillämpningen av en klump av snö på skärmen, kan hypotermi förstöra intercom.

Fortfarande möjligt att öppna enheten med piezo tändare, som appliceras på platsen för en nyckel, men det fungerar inte alltid, och svag.

Intercom Barrier II, 2M och 4 kan öppnas genom att trycka på 2 + 2 + 4 eller 7. Det är också möjligt att magnetisera en magnet med en plats där tillämpas och primagnichivayut nyckel. På samma sätt kan du öppna intercom Arkades, tom plastnyckel.

Intercom och Raikmann Rainmann Smartel och kan öppnas på följande sätt:

 • Key + 321.654;
 • Efter pipet anger siffrorna 123456;
 • När displayen visar P 8 att mata in eller ändra koda eller bedövar shocker att dess fart kan stänga av porttelefonen enheten.

Intercom Blink - är det enda ljud intercom-system installeras i Vitryssland, Ukraina, Kazakstan, och det kan öppnas med D9-0,1 batterier, 6F22 som tillämpas i stället för nyckeln. En intercom Krohn, PIRRS och säker kan öppnas genom användning av en kombination av fabriken 951. Intercom Pier 1000 Micro kan öppnas med fabriken åtkomstkod - 12.345.678 + K + 1 234 8.310.649 eller + entré rum.

Du bör känna till: hur vet du koden för intercom

Intercom-system är den mest tillförlitliga enhet för skydd av höga byggnader, garage och hus. Invånare i byggnaden eller ägaren till garaget måste känna till lösenord och hemliga koder för nödöppning av intercom. Detta lösenord används när nyckeln till intercom hade tappat bort eller glömt.

Om ingången hittar du att nyckeln till intercom det i första hand är bättre att vända sig till grannar

Avslöja lösenord hemliga vän rekommenderas inte för att förhindra stöld och vandalism på denna adress.

Om nyckeln försvinner från intercom och lösenordet glöms bort, inte dörren att öppna, måste du ringa ett samtal med telefonen i allmännyttiga företag, tjänst eller företag, kunde låsa upp säkerhetslås en enda servicecentral, som etablerade denna porttelefonen enhet till befälhavaren. Kom ihåg att obehörig åtkomst och hacka intercom i ingången till huset i motståndarens territorium är ansvarig för sina handlingar.

Varför inte komma in koderna och försök att fysiskt öppna intercom utan nyckel? Det finns en guide som stipulerar att strängt förbjudet under drift av intercom att tillämpa någon mekanisk skada doorstation, rör, elektronikenhet, en elektromagnetisk lås, och öppnande knappkroppen porttelefonen olika föremål som kan skada enheten eller dess enskilda element.

Den hänför sig även till mekaniska skador avtorkning snö hälla vatten, värms upp av eld, hälla färg och andra lösningar använder en magnetisk nyckel med användning av en elektromagnet, tear knapparna för att reparera enheten eller dess kodade.

Försök inte att utföra omkodning, låsa eller andra åtgärder en person inte är anställd av tjänstetelefoner enhet. Dra dörren, vilket kan leda till skador på den hydrauliska dörrstängare. Graden av stängning av luckan är installerad befälhavaren, beroende på de strukturella egenskaperna hos dörren och justerskruvar.

Hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel (video)

Avslutningsvis bör det noteras att det är förbjudet att bifoga under dörren från insidan och utsidan av föremål som stör självstängande dörrar och leda till obehörig åtkomst av utländska personer i området.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 1 =