Lösenord porttelefonen

Hur man öppnar intercom Metacom keyless

Varje kodsystem kan låsas upp genom att helt enkelt ange önskad uppsättning av siffror. Hushålls lås - inte undantag. Hur man öppnar intercom "Metacom" utan nyckel? Liksom den andra - för att samla in ett speciellt lösenord. Nummer som anges i den här artikeln arbete, om installatören (eller någon av de invånare) inte ändra systeminställningar, kodlås eller universell lösenord.

Sätt att öppna intercom-system utan nyckel

Alla kombinationslås innebär möjligheten att öppna dörren utan nyckel. Var och en av de metoder som presenteras här är lämplig för de enskilda vanliga "Metacom" modeller, så om du inte kan öppna dörren efter det första försöket, gå vidare till nästa metod. Prova alla dessa metoder - en av dem säkert kommer att komma upp. Notera: alla kombinationer "B" betyder på samtalsknappen, oavsett om det är på panelen med en bokstav eller en telefonlur ikon indikeras. Här är effektiva sätt som berättar hur man öppnar modellen Metacom keyless:

 1. Med lägenhet kod. Dessa modeller tilldela lösenord kombinationslås för varje rum lägenheter i det här huset. Om du vet koden chiffer för sin lägenhet, skriver den och trycker på samtalsknappen.
 2. Använda den universella koden. Om installationsprogrammet eller andra boende inte ändra det hemma, så det bör finnas en standardkombination av "1234-B".
 3. Tryck på samtalsknappen och slå numret av de första lägenheterna i trapphuset. (För att bestämma det, bara leta efter skylten med golvet.) Om du gjorde allt rätt, bör displayen COD etiketten visas. Slå kombination 5702, och inom några sekunder kommer dörren att öppnas.
 4. Dial 65535-B. Ange den universella koden och tryck på V-8.
 5. Ange den universella koden och en kombination av B-6, B-4568.

Ovanstående metoder är lämpliga för koden låser skärmen. Om du vill ta reda på hur man öppnar intercom Metacom utan display, använd en av dessa metoder:

 • ange ett kodnummer: B-27-B-5702, vänta ett par sekunder och dörren öppnas;
 • Pressen och slå kombination av en-in-4526.

Det finns särskilda koder som gör att du kan inte bara komma in i byggnaden utan nyckel, öppna dörren, men också att ändra konfigurationen av enheten. Till exempel kan du ändra lösenord som används av systemet för att ta bort eller fästa nycklarna till en viss lägenhet, ändrade huvudingången till koden, ange programmeringsläget, lära sig att öppna intercom i användarmenyn. För varje åtgärd som du behöver veta det så kallade "master code". Som standard "Metacom" utsedd 1234.

 1. Öppna dörren. Hur öppna Metacom utan nyckel? Hitta och ange den universella koden genom att trycka på samtalsknappen.
 2. Arbeta med nycklar. Du kan ta bort eller bifoga en "tablett" till en viss lägenhet. För att göra detta anger 65535-B-Master Code-B-B. Ange sedan numret. För att spela in nyckeln in i B-7. Om du vill bli av med alla lägenheter anslutna chips, klicka In-7-0-111.
 3. Ändra systemlösenord. Med tunern menyn kan ändra den universella koden intercom. Om du vill tilldela ett nytt huvudlösenord anger 65535 i master code-B-9-3-ett nytt lösenord-B. I samma meny kan du ändra koden, och lägenheter. För att göra detta måste du veta redan är etablerad kod. Det förutsätts att du måste vara ägare av lägenheten, att byta lösenord. Slå kombinationen 65535B-Master Code-B-B-rumslägenhet-B-0, ett nytt lösenord-B.
 4. inträdeskoder på menyn. "Metacom" är utrustad med tre olika kataloger. Om du vill ange standardanvändarmenyn anger kombinationen 65535-B-1234-B-B. Lösenord från servicetelefonen: 65535-B-Master Code-B. För att ändra systeminställningar anger 65535-B- huvudkoden -B-9.

"Metacom" utse sina egna lösenord för varje lägenhet i huset - det är en uppsättning av fyra siffror. Ägarna är skyldiga att känna till för att komma in i huset även utan en nyckel eller annan nödsituation. Lösenord anges i avtalet med installationsföretag. Det finns universella koder för telefoner inte kopplade till lägenheten. Som standard huvudlösenordet från skyddsanordningen - 1234. Om någon har redan ändrat upp till dig att lära sig något nytt lösenord du har bara ett serviceföretag.

Att inte veta den universella koden för åtkomst kan du inte:

 • ändra den och ställa in ett nytt huvudlösenord;
 • bifoga eller lossnar från lägenheten chips-nycklar;
 • ändra systeminställningar för anordningen;
 • tilldela en ny kod till lägenheten;
 • att programmera kodlås.

Utan huvudkoden kan du:

1
 • open intercom "Metakom" keyless;
 • ange användarmenyn.

Watch Video: hur man öppnar ett kombinationslås

I denna korta video instruktioner ges enkel och tydlig förklaring av hur man öppnar dörren utan nyckel. I videon, låser författaren modell "Metacom" display. För att använda denna metod, måste du veta hur många av de första lägenheterna i trapphuset. För att ta reda på det är väldigt enkelt - på varje veranda finns en skylt med antalet lägenheter som tillhör denna del av byggnaden. På fotoprevyu ses som modell används intercom. Om du har ett kombinationslås, måste lösenordet i videon vara lämpliga för att öppna dörrarna utan nyckel.

Beskrivning av förfarandena: hur man öppnar en dörr telefon utan nyckel chip

Du kan använda hemliga kombinationen som är i varje intercom ganska vanligt problem när nycklar försvinner eller glöms bort av intercom dock det finns ett sätt, går in i en speciell kod som ställts in av tillverkaren av enheten telefoner. Fullständig information nedan.

Vi förstår hur man öppnar intercom

Telefoner som är nödvändig för att garantera säkerheten i trapphuset i ett hyreshus, eftersom brottslingar förväntar vanligtvis offret att öppna inte skyddade ingångar för att komma in i lägenheten. Ger också intercom ordning och renlighet i entrén, har avskräckt lumpen och marginell.

Varje företag är att producera denna produkt i konkurrens med andra företag syftar till att skydda sin personal och utvecklar skiljer sig från andra programmoobespechenie management, naturligtvis, ange din kombination av siffror

Du behöver veta att införandet av en speciell pinkod med själviska avsikter åtalas.

Moderna telefoner har inte bara förmågan att kommunicera, för att spela in samtalet, men videoövervakningen som ger 100% säkerhet. Många telefoner är utrustade med en speciell kod för att kunna öppna (om du har glömt eller förlorat nyckeln) i nödsituationer (upplåsning), liksom handsfree-system akut varning i evakueringen av människor från byggnaden i händelse av brand, jordbävning och andra situationer.

När du använder intercom, bör du följa följande instruktioner:

 1. När du avslutar ut ur huset för att trycka på knappen under skärmen och vänta på pip, sedan bara gå.
 2. På att ange det låsta nödvändigt att luta-chip nyckel till läsfönster porttelefonen enheten när en akustisk signal (puls) är det möjligt att låsa upp dörren.
 3. Efter frisläppandet, eller förvandlas till entrén, kan du inte låta bli att stänga dörren, är det med hjälp av en hydraulisk dörrstängare sluter sig.
 4. Om en push och bidra till att stänga dörren, kan det leda till skador på dörrstängaren.

Huvudkomponenterna i denna intercom: företagsnamn tallrik, blockera samtal, den primära strömförsörjning, oberoende strömbrytare, oberoende elektromagnetiska lås, vilket primagnichivaet magnet för att dö dörr, dörrstängare, ring-knappen, flerbostadshus, tangentbord.

Snabbtelefoner är indelade i Multiuser och lite genom prenumeration, teknisk anordning till en multi-tråd och två trådar. I en ålder av ny teknik, det finns telefoner som tar emot och ger en signal via Wi-Fi, på basis av den optiska fibern.

Få inte panik, om inte med en tangent på intercom, flög han eller avmagnetiserade kodning (kräver re-kodning och programmering). Lura någon intercom-system, kan du använda en universell chip-nyckel, som är tillgänglig för akuta läkare, poliser, anställda av postkontor (brevbärare), bygga förvaltning yrkesverksamma, Internetanslutning (Rostelecom). Dessa knappar är gjorda i form av särskilda piller, radioprydnadssaker, dubbla nyckeln och lagligt utfärdade till anställda i särskilda tjänster.

Beskrivning av metoden: hur man öppnar intercom Metacom

Intercom Metacom inhemska produktionen används för flerfamiljshus hem för att skydda mot oönskade gäster. Hur gör jag för att öppna intercom, om det alls är möjligt?

Telefoner producerar en mängd olika företag, både i Ryssland och runt om i världen. Därför, för dem finns det ingen (Universal) uppsättning siffror som behövs

Det viktigaste är inte att bryta skärmen och göra (återställa) låset genom att ange en kombination.

För att öppna intercom Metacom utan skärm, måste du ringa en speciell kombination som består av flera siffror och bokstäver. Först, klicka på knappen som motsvarar antalet lägenheter - B. För det andra, slå koden 5702.

Om intercom inte öppnas, kan du försöka ange koden:

Om intercom Metakon serie MK-20M / T, framåt eller Pro, är det nödvändigt att införa liknande kombination eller PIN (B + 27 B + 5702). Genom all kod är mycket lång och du kan antingen vänta på att någon ska komma in eller ut genom dörren, eller ring i en angränsande lägenhet och säga att du är en granne och har glömt nycklarna. Och kom ihåg att användningen av alla intriger med själviska avsikter bandit eller åtalas.

Exempel: hur man öppnar intercom besök

Intercom Besöket är en av de mest tillförlitliga anordningar och anpassas till de hårda betingelser, såsom höga och låga temperaturer, vind, regn. Höljet har en porttelefonen antikorrosiv beläggning, vilket säkerställer tillförlitligheten.

«VIZIT» är fabriks uppsättning av 12 # eller * 345 # 4230. Men de modeller som släpptes nyligen, kan öppnas genom att 67 890 # eller * 423 #

Intercom denna modell fungerar i ett fuktigt klimat. Den genomsnittliga livslängden - cirka 10 år.

Intercom besök under en nödsituation, kan du öppna en speciell kod, ska du logga in på sin meny och slå # 999. Efter två signal kommer att fungera, anger 1234. Det är nödvändigt att vänta lite och efter en kort signal att ringa 2 # 3535.

Om det efter både har kommit in sekvens 1234 fanns ingen kort signal, och signalen hördes, liknande den dubbla ton eller andra, är det möjligt att införa olika kombinationer:

När uppringda kombinationen måste du ange 2 # 3535. Förfallna för följande modeller: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 och andra.

Tsifral har ett flertal modeller: Tsifral INTEL, Tsifral 20,40 CCD, CCD Tsifral-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10mt, Tsifral 20MTV-M, M-Tsifral 20MZV.

För att öppna intercom Cyfral, måste du ha en speciell huvudnyckel eller känner till lösenordet

I intercom Cyfral vanligt modell för öppning utan nyckel, måste du ange följande numrering:

 • Ring + 100 + 2323;
 • Ring + 200 + 2323;
 • Ring + 300 + 2323;
 • Ring + 400 + 2323;
 • Ring + 500 + 2323;
 • Ring + 600 + 2323;
 • Ring + 700 + 2323;
 • Ring + 800 + 2323;
 • Ring + 900 + 2323;
 • Eller välja en kombination av följande telefonnummer + + 2323 eller 7272, 7273.

För att hitta koden, det tar tid, är det bättre att ringa kompisar. För porttelefonen Cyfral M lätt att öppna genom kombinationen av Call + 37 eller + 3792. Internsamtal Cyfral serie CCD-2094.1M öppnar kod Ring + 0000, efter inskription på detta ON visas, är det nödvändigt att införa två.

Om dessa operationer inte fungerar, då fabriken behörighetskoden har ändrats av anställda verktyg.

Om du är en hyresgäst i detta hus kan du få tillgång att lära sig koden, om nyckeln försvinner. Intercom Cyfral CCD-2094M modeller kan öppnas genom att ringa 0000 + samtalet efter in till inskriptionen torsk visas. 123456 + ringa om inte fungerar, skriv 456 999 + ringa eller ring + 123.400, och displayen visas intercom F0 ytterligare införa 601.

Tips: hur man hacka intercom Rainmann

Bryta porttelefonen modell Raynmann (Rainmann) 2000 genom att skriva in möjliga kombinationer - 987.654 + nyckel, efter dubbel intercom signal ange 123456, varefter displayen kommer R. Bokstaven F på visningsskärmen indikerar att vänster i servicemenyn, som kan utföras förvaltning genom siffror och sina egna händer för att programkod.

Infört ett enda nummer:

 • 4 - blockera och oskadliggöra Rainmann intercom;
 • 6 - stäng av Rainmann;
 • 8 - öppna (dörren avmagnetiseras).

Rainmann CD-2000 och AO-3000. För att öppna 2000: e modell, är det nödvändigt att klicka på "nyckel", sedan ange koden "987.654". "123456" och sedan pisknet intercom och du kan ange siffrorna. Om tillgängligt engineering meny - displayen visar «P» ikon. Nu, för att låsa upp och öppna dörren - ska du klicka på siffran 8

Intercom DomoGuard någon modell kan öppnas genom att ange en kombination av C + + ring + 669 900 anger ett nummer mer än en enhet än den siffra förra lägenhet i entrén. Efter ett antal kombinationer visas på displayen intercom F, vilket kommer att innebära tillgång till servicemenyn. Efter det ringer 080 för att gå in i en ny nyckel minne intercom 2, 2, 2. För att avaktivera dörrlåset - 071.

Instruktioner: hur man öppnar en dörr telefon Eltis

Alla modeller intercom Eltis öppen när du har angett en speciell kombination, men om en ingångs kombinationen inte öppna dörren, har fabriksinställningarna ändrats. Intercom Eltis (Eltis) kan öppnas genom att ange den universella koden som kan bli lurad av en säkerhetsanordning.

Tryck och håll i 20 sekunder på samtalsknappen. Under en tid kommer visning av utrustningen vara fem-siffrig kod. Då denna kombination kommer att försvinna, så det måste komma ihåg. Detta lösenord kommer att ge möjlighet att komma in i inställningsmenyn

Samma kombinationer, där i början trycks samtalsknappen kan du öppna följande typer av (accesstelefoner) - tekniska kommittén Stroymasters, Marshall, Belsplat (BELSPLAT) Kamsan, Condor, Lock, Poly, filman, Polylock, Smartel, Laskomex, Modus, Polis och andra.

Fakultet intercom varumärke olika modeller kan öppnas utan nyckel genom att ange en särskild kod för att komma åt mjukvaran - 000000 + 123456 + 3.453.475 + 5 + 7 + ringa för att ringa.

Hus utrustade med intercom, finns överallt, men deras metoder att öppna Keyless känd långt inte många

Intercom Keyman kan öppnas med hjälp av input - R + 100 + 789 efter signalen har lät anger 123456. Efter visnings Cayman P som ger tillgång till menyn anger 8. Om en porttelefon har en pekskärm, kan vintern öppnas av tillämpningen av en klump av snö på skärmen, kan hypotermi förstöra intercom.

Fortfarande möjligt att öppna enheten med piezo tändare, som appliceras på platsen för en nyckel, men det fungerar inte alltid, och svag.

Intercom Barrier II, 2M och 4 kan öppnas genom att trycka på 2 + 2 + 4 eller 7. Det är också möjligt att magnetisera en magnet med en plats där tillämpas och primagnichivayut nyckel. På samma sätt kan du öppna intercom Arkades, tom plastnyckel.

Intercom och Raikmann Rainmann Smartel och kan öppnas på följande sätt:

 • Key + 321.654;
 • Efter pipet anger siffrorna 123456;
 • När displayen visar P 8 att mata in eller ändra koda eller bedövar shocker att dess fart kan stänga av porttelefonen enheten.

Intercom Blink - är det enda ljud intercom-system installeras i Vitryssland, Ukraina, Kazakstan, och det kan öppnas med D9-0,1 batterier, 6F22 som tillämpas i stället för nyckeln. En intercom Krohn, PIRRS och säker kan öppnas genom användning av en kombination av fabriken 951. Intercom Pier 1000 Micro kan öppnas med fabriken åtkomstkod - 12.345.678 + K + 1 234 8.310.649 eller + entré rum.

Du bör känna till: hur vet du koden för intercom

Intercom-system är den mest tillförlitliga enhet för skydd av höga byggnader, garage och hus. Invånare i byggnaden eller ägaren till garaget måste känna till lösenord och hemliga koder för nödöppning av intercom. Detta lösenord används när nyckeln till intercom hade tappat bort eller glömt.

Om ingången hittar du att nyckeln till intercom det i första hand är bättre att vända sig till grannar

Avslöja lösenord hemliga vän rekommenderas inte för att förhindra stöld och vandalism på denna adress.

Om nyckeln försvinner från intercom och lösenordet glöms bort, inte dörren att öppna, måste du ringa ett samtal med telefonen i allmännyttiga företag, tjänst eller företag, kunde låsa upp säkerhetslås en enda servicecentral, som etablerade denna porttelefonen enhet till befälhavaren. Kom ihåg att obehörig åtkomst och hacka intercom i ingången till huset i motståndarens territorium är ansvarig för sina handlingar.

Varför inte komma in koderna och försök att fysiskt öppna intercom utan nyckel? Det finns en guide som stipulerar att strängt förbjudet under drift av intercom att tillämpa någon mekanisk skada doorstation, rör, elektronikenhet, en elektromagnetisk lås, och öppnande knappkroppen porttelefonen olika föremål som kan skada enheten eller dess enskilda element.

Den hänför sig även till mekaniska skador avtorkning snö hälla vatten, värms upp av eld, hälla färg och andra lösningar använder en magnetisk nyckel med användning av en elektromagnet, tear knapparna för att reparera enheten eller dess kodade.

Försök inte att utföra omkodning, låsa eller andra åtgärder en person inte är anställd av tjänstetelefoner enhet. Dra dörren, vilket kan leda till skador på den hydrauliska dörrstängare. Graden av stängning av luckan är installerad befälhavaren, beroende på de strukturella egenskaperna hos dörren och justerskruvar.

Hur man öppnar en dörr telefon utan en nyckel (video)

Avslutningsvis bör det noteras att det är förbjudet att bifoga under dörren från insidan och utsidan av föremål som stör självstängande dörrar och leda till obehörig åtkomst av utländska personer i området.

Hur man öppnar någon intercom - praktiska tips

Detaljerade instruktioner för öppnandet av varje modell intercom Keyless

Processen att utveckla och införa specialnummer låsa för porttelefoner sker vid tidpunkten för tillverkning av anordningen, så ofta de är samma för alla modeller av samma företag. Men kan variera beroende på önskemål representant.

Men ofta, hösten enheter försäljningen på marknaden som inte har omprogrammeras, så gott som alla moderna människan kan lätt komma in i entrén för att ställa in låset, om det är att veta rätt kombination av siffror.

I enlighet med bestämmelserna i den gällande lagstiftningen, någon som glömde nycklarna till dörren, förlorade dem eller, om det är nödvändigt, omedelbart komma in i huset kan öppna dörrarna till verandan, garage eller kontor skriva i sekvens de önskade siffrorna. Det är också tillåtet att använda koden, om till exempel, har en person blivit inbjuden att besöka, men en vän (flickvän) inte svarar på ett anrop till intercom.

Men hacka elektroniska lås och dörr på detta sätt, i bedrägligt syfte, för vinst, plundring och rån är strängt förbjudet enligt lag. Annars bör det vara straffrättsliga påföljder.

Intercom-system i företaget karaktäriseras som en av de mest pålitliga, vilket är nästan omöjligt att öppna! Detta är en myt! Tillverkaren reglerar produktionen, som en teknik där en obligatorisk förändring fabriksinställningarna, men försök att hacka Fakultet är fortfarande möjligt!

Att "Sim-Sim" öppnades anger sexsiffrig kod 000000 och 123456 på knappsatsen.

Om det i detta fall dörren inte öppnas, finns det ytterligare en möjlighet, sekventiell kombination av tangenter:

Ganska enkelt intercom-system, med systemet diagram med tekniken med fakulteten.

En sådan anordning kan öppnas på tre olika sätt:

 1. Är det nödvändigt att konsekvent beviljas av följande sekvens av siffror och nycklar anordnade på kontrollpanelen:
  • "Call knappen".
  • "Number 1: a lägenheten entrén."
  • "Call knappen".
  • "Displayen visar ordet COD».
  • "5702".
 2. Om den första metoden inte ger de förväntade resultaten, bör du använda den andra metoden:
  • "65535"
  • "Challenge"
  • "1234"
  • "Challenge"
  • "8"
 3. Den tredje metoden är mycket enklare, men kräver införande av primtal korrekt och konsekvent:
  • "1234"
  • "Defiance"
  • "6"
  • "Återigen, utmaningen"
  • "4568"

Den lås Metakom företag, en modell MK - 20 M / T, öppnandet av vilket väsentligen skiljer sig från de andra standardtyper och involverar två öppningslägen:

Hittills besök företagets utrustning är det mest trygg och säker från hackare och inkräktare, jämfört med analoga alternativ. Detta beror på att en stor databas systemkoder och nycklar, som då inte så lätt att plocka upp. Anställda med särskild uppmärksamhet på experiment med systemet programmering sina telefoner.

Men om leverantörsföretag, har inte förändrats fabriksinställningarna i systemet, kan du försöka knäcka dem genom att ange följande kombinationer att välja mellan:

Om det efter detta en ljudsignal - dukade dörröppningen om de två signalerna - tyvärr alla försök var förgäves.

För att justera intercom menyalternativ besöka företaget bör vara medvetna om några grundläggande regler och metoder som i hög grad kan förenkla processen för att använda systemet i en mängd olika situationer:

För att komma in i ingången till huset eller på vilka företag ställa Tsifral elektroniskt lås, kan du använda två föreslagna metoderna:

 1. följande steg i tur och ordning utförs:
  • Vesti "07054 eller tryck på" Ring".
  • Tryck på "41" eller "ringa", "1410".
 2. Det andra fallet kommer att vara relevanta om huset har en platt under nummer 100, 200, 300, 400, sedan:
  • Tryck på "ring".
  • Ange № lägenheter 100 eller 200.
  • Tryck på "ring".
  • Ange en kombination av "2323" eller "7272" eller "7273".

Sådana elektroniska system är det enklaste, som i användning och i det öppna utan en specialnyckel. Detta beror på det faktum att nästan alla av de koder och elektroniska nycklar och standard av samma typ.

För att öppna en dörr utan en särskild nyckel behöver bara två enkla kombinationer som fungerar för säker:

Intercom av företaget är den mest tillförlitliga, som praktiskt taget ingen angripare inte att knäcka, särskilt en oerfaren person, inför ett sådant problem för första gången.

För att öppna en sådan ett elektroniskt lås, det finns bara två kombinationer, vars användning inte kan öppnas alla dörrar:

Hittills dörrar med elektroniska lås är så vanliga, som är installerade i nästan varje hem och i varje avsnitt. Tekniken som de är baserade, kallad Touch minne, som öppnas av en speciell nyckel-tablett.

Och om dessa dörrar är många - så på en nyckelring för varje person kommer att behöva bära flera alternativ från ditt hem, kontor, garage, etc. Det är ganska obekvämt och opraktiskt, så en universell elektronisk nyckel för intercom bildades, som öppnar alla .. dörrar av olika tillverkare.

Idag är dessa universella elektroniska nycklar finns överallt, så köp dem finns det inga svårigheter. Till exempel är det mycket lätt att köpa en sådan knapp på Internet, i specialbutiker, avdelnings reparationer och service för produktion av enskilda nycklar.

Särskilda universella nycklar för intercom har olika kostnader, beroende på tillverkaren och förpackning i genomsnitt idag pris från 300 rubel till 600 rubel.

Universella nycklar öppna för 90% magnetiska elektroniska och mekaniska lås, och ett flertal portar i Kina.

I sådana nycklar inuti är speciellt utformad chip, som är en 64-bitars kod som utvecklats av tillverkaren. Koden består av 48-bitars unikt serienummer, en 8-bitars kod och 8-bitars styrkoden belopp.

Vid kontakt med dörrpanelen E utvecklad kod sänds på den enda trådbussen i serieform. Således kod läses av den mottagande enheten en lagringsenhet som avger ett ljud när dörren öppnas.

Dessa knappar är nödvändiga och relevanta för de anställda följande specialiteter:

 1. Innan du försöker använda en av de ovan angivna kombinationerna, rekommenderas att försöka ringa in en av lägenheterna och "mänskligt språk" artigt och taktfullt förklara situationen. I många situationer finns det godmodiga människor som förstår komplexiteten i vad som händer och öppna dörren.
 2. Det finns flera metoder för att låsa upp dörrarna med den elektroniska elpistol, måste den göra en arbetsmaskin på en panel läsbarhet och lämna in en urladdning.
 3. Möjligt att bryta dessa lås använda våld (för män), är det nödvändigt att träffa den nedre avläsningspanelen 10 cm, på en plats där det finns direkta elektronik.
 4. All den ovan angivna alternativ genom att trycka på knappar och införandet av siffror för att öppna elektroniska lås är relevanta endast om företaget inte har ändrats fabriks tunern kombinationskoder.
 5. Kombinationer är ganska varierande, beroende på modell köpt, och en serie av ett slott.
 6. Om du behöver plocka låset på vintern - allt är mycket enklare. Det är nödvändigt att ta en klump av snö och sätta på knappsatsen. Låset kan öppnas efter pop up ett felmeddelande på skärmen. Detta beror på det faktum att i en stark droppe av temperaturen på underkylning låsning vacklande.
 7. Lås med magnetsystem (viktigt! Inga mekanik) kan du öppna, med hjälp av sin egen styrka. Tyngdpunkten bör läggas på sidan av foten, som direkt öppnar dörren och dra hårt i handtaget - dörren är definitivt öppen.

 • HQsignal - videoövervakningssystem. All rights reserved. Kopiering av materialet är möjligt med aktiv länk till vår webbplats källa.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  87 + = 89