luftfuktare

Vilka är luftfuktare.

Användare och fuktad luft till uppfinningen, dessa enheter - med hjälp av olika tillgängliga verktyg. Krukor av vatten på spisen, klassiska vattenkokare på spisen - de är i själva verket snabbt mättad med fukt i luften, men leda till konsekvenserna av en annan typ - alltför fuktig luft är fördelaktig miljö för tillväxt av mögel, svampar, bakterier, provocera några ledsjukdomar, såväl som en mycket dåligt för trämöbler och parkettgolv. Därför måste befuktning ha en tydligt definierad ram.

Specialiserade luftfuktare tillämpar principen av heta rökgaser, fukta luften är helt ren ånga. Tillverkande företag producerar utrustning för alla tillfällen. Vissa enheter är konstruerade för att arbeta i hemmen, små rum, medan andra är konstruerade för luftbefuktning i industriell skala, eller att arbeta i ventilationssystem.

I de flesta fall för optimal fuktighetselektrod luftfuktare används, vilka är ekonomiska, men på samma höga prestanda. Det är möjligt att välja en fuktkräm för vattnets hårdhet, samt i olika delar av vattnet kan variera stort allvar, det är en viktig faktor när man väljer rätt modell. Notera ånga luftfuktare Carel, Ballu, Danvex, de är väl etablerade på den ryska marknaden.

Hushålls ångfuktare (representerade företag Ballu, Boneco, Electrolux) kan väta sektion av 2-3 meter, och är lämpliga för lägenheter, små kontor, lagerlokaler. För större resultat värt att använda industriånga luftfuktare - Shuft, Higromatic, Cyclone, Carel. Dessa företag lägger högpresterande modeller, liksom högtrycks enheter utrustade med munstycken.

För en korrekt val bör vända sig till konsulter i en specialitet butik eller webbutik, dessa samråd är gratis och hjälper dig att avgöra vilken typ, typ och kapacitet för enheten som krävs för ditt fall.

Luftfuktare: vad är det?

Inte överraskande är den bästa VVS-utrustning skapas i England. Albion kan inte skryta med bra väder, och därför är i behov av hög kvalitet teknik. Låt oss försöka räkna ut, varför du behöver en luftfuktare . Genom klimatkomfort är krav på temperatur och luft renhet, är dess fuktighet också viktigt. Överskott fuktighet - gynnsam miljö för patogena mikroorganismer, men otillräckliga leder till en försvagning av det mänskliga immunsystemet. För rum med höga krav på klimatinriktning utformat en tillförlitlig, kraftfull och exakt teknik.

Moderna ånggeneratorer används i stor utsträckning:

• i museer, bibliotek behöver för att upprätthålla en förutbestämd nivå av fuktighet;

• livsmedelsindustrin: ångfuktare behövs i kamrarna för ost mognande lagerlokaler cigarrer, vinkällare, lagringsceller av tobak;

1

• Telekommunikationer;

• växthus och inkubatorer;

• på sjukhus och forskningslaboratorier.

ny modern luftfuktare i Maloyaroslavets . Det brittiska företaget VAPAC, (en del av Eaton-Williams Group holdingbolag) tillverkar luftfuktare sedan 1970-talet. Precision teknik företaget är utrustade med utskrift komplex i Westferry DLR station, som är den största i Europa, och monterings butiker Jaguar fabrik i Coventry. mikroklimat av experter mycket uppskattar förmåner luftfuktare VAPAC. Omkring 60% av ånggeneratorer, export Company i fyrtio länder runt om i världen.

Ångluftbefuktaren VAPAC (UK) består av flera typer:

• 7 modeller elektrodtyp LE och LE (P), prestandan i intervallet av 5 - 90 kg / h. Växter ger justeringssystem genom att ändra pulsad energi matningselektroder. Utföringsformer luftfuktare tillhandahålla konfiguration enfas, tvåfas eller trefas strömförsörjning, är de spänningsområdet 200-440 V. Parametrar Fitting fuktighet LE (P) bibehållas inom ± 5%. Indunstning cylindrar elektrod luftfuktare är tillverkade av rostfritt stål, tack vare förfarandet förebyggande underhåll är minimal. Effektiv drift av denna typ luftfuktare är beroende av vattenkvaliteten. Sådana viktiga parametrar: tryck, styvhet, elektrisk ledningsförmåga, kiselhalten.

Luftfuktare • LR systemet och LR (P), prestandan i intervallet av 5 - 60 kg / h, i stället för elektroderna - värmeelementen, dvs dränk teplonagrevatelnye element. fuktighetsparametrar upprätthålls också inom ± 5% vid användning av ledningsvatten. Avmineraliserat vatten reducerar fel till 3%. Hopfällbara avdunstande cylindrar av rostfritt stål, kräver regelbunden rengöring, som löser problemet med att hitta leveranser.

• Vid högre krav är oacceptabla även när momentana fluktuationer av fukt, när endast två% av variationen är tillåten, är det nödvändigt luftfuktare Microvap LMD en CPU Varivap. Denna modell kan du justera resultatet av förångaren cylinder, vilket gör det möjligt att kontinuerligt tillföra ånga in i rummet. Prestanda luftfuktare LMD - upp till 5 - 45 kg / h. De är utrustade med en speciell mjukvara och Vapac Operating System Management System.

Alla luftfuktare VAPAC kan anpassas och off-line, och att arbeta som en del av den centrala luftkonditioneringssystem. Komponenter som väljs i varje fall respektive nödvändiga alternativ. Till exempel, för att öka effektiviteten av ånga kan spridas genom att ställa in den utgående ångröret fläktkonvektor speciell RDU.

Kontroll av luftfuktare Det finns två sätt:

• fuktsensor installerad i luftkanalerna eller inomhus;

• externt styrsystem.

Genom VAPAC Enhet Styrsystemet kan anslutas via ett lokalt nätverk VapaNet öppet kommunikationsprotokoll. Ett sådant system kan kombinera upp till tio luftfuktare, kan kombineras med vilken som helst styrenhet som stöder LonWorks protokoll. Parametrarna för varje luftfuktare visas på displayen, så att du kan styra komplicerad utrustning. Liksom hamnen i bilens färddator, regulatorer brittiska luftfuktare informerade om villkoren för tjänsten och teknisk information.

Alla som äger dyra varor, oavsett om det är en bil, ett hus eller en smart luftkonditioneringsutrustning, vet hur viktigt det är, om det finns i vårt land, den officiella återförsäljare av ett visst märke. Klimat installation VAPAC levereras i Moskva av ryska Vent, officiell distributör av varumärket.

Försäljning av luftfuktare i Moskva engagerade medarbetare som har utbildats i Storbritannien och har VAPAC kvalifikationer certifikat. Officiell återförsäljare säkerställer leverans, färdigställande och ett komplett utbud av service för alla luftfuktare företag. Kvalificerade servicespecialister Vent säkerställa lång livslängd även komplicerad mekanism.

Luftfuktare VAPAC som hög precision utrustning behöver noggrann pre-sales-certifiering. I det här fallet finns det ingen oviktiga detaljer. Viktigt och typen av strömkälla, och den genomsnittliga lufttemperaturen i rummet. Officiell återförsäljare kommer att utföra inspektion luftfuktare i Moskva - drift av alla ansträngningar kommer att löna sig. Servrar kommer att bära någon börda, frukter är alltid färska, och folk - friska.

Consult säljer luftfuktare du kan på våra telefoner. KONTAKTER

Försäljning, leverans och rening multicomplex Ballu Air Mästaren.

Försäljning, halv balsam Ballu

Vi representerar dig katalog för värme- och vattenförsörjning system

industriella ångfuktare

Industriell luftfuktare - en anordning som används för att lägga vattenånga till frisk luft som kommer in från gatan eller direkt in i det inre rumsluften, och därigenom öka dess fukthalt. De grundläggande delarna av industriånga luftfuktare är uppvärmningselektroder, är ytterligare element beskrivs nedan. Denna kanal luftfuktare kompatibel med alla försörjningsenheter och centrala luftkonditioneringsventilationssystem, både inhemska och utländska tillverkare, och har det bästa priset. Vårt företag specialiserat på att leverera industriella luftfuktare högkvalitativa kanal Gianteam (Kanada). Elektrod ånga luftfuktare finns i transit lager. Vi erbjuder återförsäljare rabatter, den bästa leveranstiden och leverera.

Klicka på bilden för att förstora

Minskade kostnader för vissa respiratorer beräknar en ny prislista för kostnaden du kan beställa från försäljningschefer.

Vanliga ryska leverantörer, återförsäljare och distributörer av HVAC aktivt vidarebefordra inköp och leverans av varor som produceras i Ryssland och prislista rubeln med tillverkaren.

Nu, för att ta reda på hur mycket du intresse för att köpa, kan du skicka ordern direkt från sajten och snabbt få aktuella priser för e-post.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

55 − 54 =