Mini hem projekt

DKMK anläggning

Konstruera ram hus billig finsk teknik!

sektioner

 • DKMK anläggning
 • projekt av hus
 • herrgårdar
 • fritidshus
 • Stugor
 • trädgårdsskjul
 • badhus
 • finsk teknik
 • nytt hus
 • ram hus
 • House of laminerade faner virke
 • domokomplekta
 • Hem från en bar
 • Pergolor och staket
 • House of block
 • byggmaterial
 • artiklar

Top 12 artiklar

  Domokomplekta ram hus med leverans till Ryssland
  Projekt av ram hus på den finska teknik
  Optima - det billigaste ram hus för 3 eller 4 sovrum
  Coffee - Land ram hus med en vind och en veranda 7H9
  Cone - Finska fritidshus med ett andra ljus
  Selma - våningar Scandinavian stuga
  Frame hus nyckelfärdiga den finska Technology
  Priset på en ram hus - Calculator
  Foto rapport om byggandet av den ryska bad på VIP-projektet
  Minidom - domilon för permanent uppehållstillstånd
  Berry - en universell ram stuga
  Filosofi DKMK anläggning

Minidom (domilon) - ett litet hus för permanent uppehållstillstånd

De höga kostnaderna för bostäder i den moderna världen gör begåvade människor söker en väg ut. Ett av de enklaste sätten att bygga det billigaste hus, naturligtvis, är att minska dess storlek.

Därför bland andra arkitektoniska trender nu aktivt utveckla konceptet minidoma. Termen "mini-home" betyder inte bara små ord, små - det arhitekurny minimalistisk stil. Det är ett hus där det inte finns några korridorer, där varje rum - flera funktioner, som är mycket väl genomtänkt layout och du kan praktiskt taget på plats, för att nå de nödvändiga saker.

Låt oss titta på några minidomov (även kallad liten hus, litet hus, cabine - små hus, små hus, stugor), som utvecklats utomlands och sedan gå vidare till förslaget från fabriken DKMK

Domilon - ett litet hus, ett hus värt upp till en miljon rubel. I detta hus finns det flera egenskaper som kännetecknar alla "hytter":

 1. ursprungliga utseende
 2. stora fönster som ger mycket ljus
 3. kompakt layout av huset, som faktiskt har två eller tre rum
 4. en mycket blygsam storlek och låg kostnad
 5. och, naturligtvis, ljusa färger!

Disposition minidoma, som vi ser, är extremt kompakt - upptagen varje centimeter!

Inne domilona mysiga - en kombination av väggdekoration träd och modern design skapa ovanliga effekter.

1

Låt oss titta på några bilder av mini hus, och sedan analysera deras funktioner.

Denna lilla hus har en härlig rustik känsla och orsakar en hel del leenden från andra.

Och denna mini hus monterat amerikansk student från gamla bildelar, skräp material från deponin. Ändå skapandet av en husbil med alla bekvämligheter och inredning yta på cirka 16 kvadratmeter till en kostnad av $ 12.000 (ca 740 tusen rubel vid dagens växelkurs).

Mini hus på 15 kvadratmeter

I detta hus, bara femton kvadratmeter, exklusive veranda, och i själva verket finns det bara två rum: ett litet badrum och ett kombinerat vardagsrum-kök-matsal sovrum. Trots sin blygsamma storlek, är det ett bekvämt hem för en enda person, grupper av turister eller fiskare. under förutsättning att det kommer att bli varmt.

Kanske ett hus för att tjäna och bostäder för de nygifta - till exempel ett hus i vitt.

En av de mest tankeväckande mini hus presenterade arkitektbyrån Dwelle. Han arbetade på flera olika sätt, från mycket liten stuga på en eller två personer storlek 3x6 upp till en ganska stor bekväm mini-house bredd på fyra meter och en längd på inte mindre än sju.

Här är vad denna underbara mini hus, som ligger i en skog.

Den största fördelen med mini hemmet är i första hand ett lågt pris, och det andra - kompakthet, komfort och bekvämlighet i hemmet. Mini house bör ha anläggningar för allmännyttiga tjänster: el, kallt och varmt vatten, toalett och tvättmöjligheter. Den har en mini hus från trädgården eller fritidshus.

Som ni vet, på grund av en mycket liten storlek, tjänar något litet hus som ett hus för en eller två personer under en längre tid, eller för tre eller fyra, men bara för ett par dagar.

Således kan det lilla huset fungera som:

 • mini hem för permanent uppehållstillstånd,
 • hus för pensionärer,
 • Huset unga par eller studenter
 • fritidshus
 • hus för fritidsgårdar, turistorterna,
 • pensionat,
 • annex till huvudbyggnaden

Arkitektoniska lösningar mini hem

En typisk lösning för små hem är inte bara horisontellt utan även vertikalt zonindelning lokaler. Till exempel, på den andra mezzanine - i rysktalande, hyllan - tas ut sleeper, och vardagsrum ligger nere.

Mini hem för permanent uppehållstillstånd från DKMK anläggning

För det första, minidom "Brigitte" - House of 540 000 i förorts version blir lätt ett hem för permanent uppehållstillstånd till ett pris av 695 000 rubel. I priset ingår en solid grund och layout av verktyg i huset och väggarna och taket med gips kitt sömmar under tapeten. Och granit kakel på golvet i badrummet. Och installation av dusch, handfat och toalett valt och köpt.

Analog Brigitte är lite över budget domilon "Eve"

För det andra, denna finska hus projektet "Rowan", 6x6, användbar yta på över 30 kvadratmeter och kostar ca 960 tusen rubel.

För det tredje kan du välja ett hus, "Alice" 6x6 i ett plan, som är värt cirka 1 miljon rubel för en användbar yta på 48 kvadratmeter! Det är att vara ärlig, är det möjligt att köpa en lägenhet i Jekaterinburg, storleken på 48 kvadratmeter för en miljon rubel?

För det fjärde, kan du välja ett hus "Hope" i storlek 8x4 i ett plan, som kostar ca 920 tusen rubel för en användbar yta på 28 kvadratmeter plus en underbar veranda!

Och slutligen, kan vi bygga dig något av miniprojekt av hus som du ser ovan!

Och eftersom du kan hitta dig själv eller rita din design mini hem för att bestämma hela uppsättningen - till exempel om din bror, en elektriker, vi subtrahera kostnaden för ledningar, och om du kan göra en stiftelse storlek själv - vi kommer att sätta ditt hus på fundamentet! Vi hjälper dig att designa och göra det lite billigare och ett vackert hus där man kan leva lyckligt!

samtal +7 (343) 361-27-66

Sten björnbär - en liten trädgård hus storlek 6x4

Clara - ett billigt ram hus 6x8 meter i en våning

Lydia Project trädgårdsförorts mini trähus

Utformning av miniatyr hus

Om vi ​​betraktar den grundläggande tendensen den privata småhus, är det möjligt att observera den ökade populariteten av projektet baserat på vilken inkluderar ett hus med en yta på 50 kvadratmeter. m. Dessa hus är i huvudsak byggda för vinter och sommar semester, såväl som ett alternativ till huvudhöljet i städer och byar. Ökningen i popularitet är förknippad med en liten budget av sådana projekt, samt låga kostnader för värme, el och allmänt underhåll av huset.

Projektet är en miniatyr hus med en vind och en terrass

Projekt av envånings hus och två våningar moderna mini hus kan implementeras med hjälp av olika byggmaterial, har en annan arkitektonisk stil och inredning.

Mängd mini hus projekt

Mini hus kan byggas av många skäl. Men vanligtvis används det som ett fritidshus för semester. Och de kan bygga för en ung familj eller ensamstående. Namnet "mini home" bör inte kombineras med strukturen, vilket är besvärligt att leva eller lite utrymme. Vanligtvis området sådana byggnader varierar från trettio till femtio kvadratmeter. Design sker med alla moderna trender och planen i huset innehåller allt du behöver för en ordentlig semester eller året runt.

Optionsprogram minidoma för permanent uppehållstillstånd

På begäran av utvecklaren kan utvecklas hemma med ett loft och olika arkitektoniska former. Projekt av hus upp till 50 kvadratmeter. m. med framgång kan kombineras med en liten trädgård, skapa en gemensam lättlästa komposition. För full komfort under vintern golven i mini-house kan utrustas med individuell uppvärmning.

För någon bygga ett mini-home:

 • För en ung familj;
 • För ensamstående;
 • Som ett hus på landet för vila;
 • Eftersom pensionatet;
 • När det gäller en tillfällig byggarbetsplats.

Envånings litet hus - ett projekt där finns: vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Disposition av lokalerna fördelade på ett sådant sätt som gör det möjligt all användbar området. Normalt är dessa hus planeras som en studio, som har ett kombinerat kök och vardagsrum.

Det färdiga projektet hem mantlad miniatyr bältros

Sleeper kan ersätta soffan i vardagsrummet. Men om huset är en yta på över 30 kvadratmeter. m., till bädden sova i ett separat rum uppsättning.

Sådana projekt kan vara flera alternativ för zonindelning, det beror på layouten. På vinden är en sovvagn och ett omklädningsrum, ett vardagsrum, kök och badrum på första våningen. Projekt av hus med vinden kostar lite bättre än envånings hus och tillåter dig att skapa en separat inhägnat område.

Miniature tvåvåningshus kan säkert kallas en fullfjädrad bostäder som behörig planering kommer att skapa en studio med vardagsrum, kök och badrum i huset på första våningen och ett sovrum med duschrum och omklädningsrum på andra våningen.

Kvalitets energibesparande mini-hem

Vissa människor tror att huset ett litet område är dålig på att hålla dig varm och de kommer att vara kallt på vintern, särskilt i norra Ryssland. Faktum är att under de senaste åren byggbranschen utvecklas så snabbt att denna fråga kan anses irrelevant. Om huset är byggt på teknik och har ett ventilations- och värmesystem på vintern och på sommaren kommer att vara bekväm för att leva.

klassisk

Projekt av hus upp till 50 kvadratmeter. m. kan ha vilken som helst stil. Men en särskilt populär är de klassiska lådor med sadeltak.

Klassiska Mini-house-projektet

Sådana projekt kan kallas en budget och attraktiva i alla avseenden, eftersom den valda bästa och billigaste sättet att bygga dem.

Lovers att hänga med i tiden, kan du rikta sin uppmärksamhet mot högteknologiska projekt av hus. Hus i denna stil är små, men kommer att ge intryck av en rymlig och modern livsstil. Strikta konturer lådan hemma med en platt uppdämt tak ser ganska intressant.

Vanligtvis projekt av hus upp till 50 kvadratmeter. m. Dekorera med panoramafönster som visuellt ökar storleken på huset och låt mycket ljus komma in i rummet.

Arkitekturstilmen är ganska lik högteknologiska, men det kan skilja sig åt i färg och dekorelement. På fasaden av huset i industriell stil kan det vara insatser för aluminium, råda djupa gråtoner för betongfärgen. Med principen om denna stil liknar den moderna, men likaledes bär den en individualitet. De flesta mini-hus är byggda i jugendstil, men det betyder inte att sådana byggnader inte kommer att se bra ut i barockstil med förgyllning och smideelement.

Typer av byggmaterial för byggande

 1. Ett minihus av brända tegelstenar har säkert många fördelar, och en sådan konstruktion kommer att hålla tillräckligt länge. Det är dock värt att ta hänsyn till flera faktorer som väsentligt ökar kostnaden för hela projektet. Det viktigaste kan betraktas som kostnaden för källaren för en tegelsten. Utvecklingen och installationen av stiftelsen kan ta mycket pengar. Och även för den norra delen av landet krävs en förtjockning av lagerväggarna, vilket ökar kostnaderna. Minihus är sällan byggda av tegelstenar.
 2. Minihus av skumblåsor är ett slags alternativ till tegelsten, men byggandet av skumblåsor kommer att passera mycket snabbare och själva materialet är miljövänligt. Om ett sådant hus jämförs med tegel, blir kostnaden för grunden mindre, eftersom skumbetongen är lättare.
 3. Mini-hus från SIP-paneler kan kallas det optimala alternativet. Självklart kan sandwichpanelen inte kallas byggmaterialet nummer ett, dock för budgethus med ett litet område passar de perfekt bra. Deras fördel är att de kräver en enkel och billig grund. Materialet i sig kan konkurrera i pris med många andra. Men dess främsta fördelar är konstruktionens hastighet, värmeisoleringskvaliteter och låga kostnader för efterbehandling.
 4. Minihus av trä kan hänföras till klassiska byggnader. Ändå kan projekten från moderna byggnader från trä gå utöver klassikerna och utvecklas i sådana stilar som moderna och högteknologiska. Men för byggandet av ett bra trähus måste skogen vara av värdefulla raser, vilket också kan påverka budgeten. Men om det finns ett mål att genomföra ett projekt av ett förorts och bekvämt miniatyrhus av trä, så är den här tanken värt det.

Det ursprungliga projektet av ett minihus av trä

De flesta projekt av minihus är mycket billigare än liknande stugor.

Design av exteriör och inredning

Fasaden av småhus kan perfekt se ut och utformas med samma framgång som stora byggnader. Designern vid skapandet av projektet praktiskt taget i det som inte är begränsat. På internet kan du hitta många bilder gratis och se vilka typer av finish och former av konstruktion.

Om huset ursprungligen var planerat i klassisk stil kan fasaden tillverkas med sidospår, dekorativa plattor eller målningar. Alla manipulationer med utseendet beror på husets eller designerens ägare.

Europeiska mini-husprojekt omfattar stora glasfönsterglas för dekorativ effekt och ljuspenetration. Men du kan också installera smala panoramafönster som visuellt gör strukturen högre och modernare.

Projekt av minihus av kanadensisk teknik är skapade av sandwichpaneler, och deras fasad kan vara färdig med gips eller kakel, och det kan också målas med emulsioner och andra färger.

Projektets interna design beror på vem som bor i huset. För äldre kan det vara en strikt klassiker i varma färger utan extra färger. För unga mästare är det möjligt att skilja zoner, eftersom i de flesta fall planeras sådana hus som studior. Ett litet område bör inte bryta mot designidéer. Alla vet att även från typiska lägenheter med ett sovrum, skapas kreativa projekt i landets stil, eklekticism och minimalism. Om huset är byggt av trä och fungerar som en liten dacha, kan väggarna inte trimmas, de utfärdas i kombination. Den profilerade strålen ger en bra visuell effekt i inredningen i ett envåningshus från virket och kan inte behöva ett tillägg.

Exempel på inredning och dekoration av ett minihus

Till anteckningen: projektet av ett mini-hus kan realiseras på kort tid, så att bygga ett hus inte kommer att försenas under flera årstider.

De positiva och negativa egenskaperna hos minihus

 • Lågt pris;
 • Snabb konstruktion;
 • Enkel grund
 • Mobilitet (om huset är wireframe);
 • Möjlighet att bygga på en liten tomt;
 • praktiska;
 • Låg energiförbrukning.
 • För hus på femtio kvadratmeter. m. De använder oftast en öppen planlösning (för vissa är det ett plus);
 • Olägenhet att placera mer än tre personer;
 • Små badrum i ett privat hus.

I stort sett finns det praktiskt taget ingen minus i mini-huset, eftersom det anses vara ett budget- och litet hus där högst 3-4 personer kan bo. Följaktligen kommer det att finnas ett litet badrum och varje kvadratmeter användbar yta beräknas. Det kommer lätt att rymma en ung familj och kommer att kunna träffa gästerna. Sådana hus kan med framgång byggas i bosättningar för året runt boende. De kommer att vara mysiga, varma och, viktigare, priserna på att bygga minihus är ganska demokratiska.

Mini house - skillnader i liknande projekt och exempel på färdiga byggnader

Den växande takten i byggandet av hus för permanent bostad i närmaste förorter visar stadsborens önskan att tysta och en gynnsam ekologisk situation. Sanningen måste komma ihåg att allt har sitt pris: uppförande av ett privathus innebär kostnaderna för att köpa, liksom förberedelse av en tomt, skapandet av ett arkitektoniskt projekt, utbetalning av ett team av professionella byggare. De totala kostnaderna är ganska höga, så rymligt boende i en lugn förort är inte tillgänglig för alla familjer.

En lämplig variant av kostnadsreduktion är byggandet av ett mini-hus för året runt boende. Den blygsamma storleken på vardagsrummet kompenseras lätt av kompetent användning av utrymme, kompakta inbyggda möbler och koncis design.

Ändå blir flera minihus till hotellrum

Fördelar och egenskaper vid byggandet av småhus

Den största fördelen med att välja en liten bostad är den låga kostnaden. Till exempel kommer byggandet av ett miniatyrhus med två våningar från en bar med dimensioner på 6 * 6 meter i en grundläggande konfiguration att kosta cirka 400 tusen rubel. Samtidigt är leverans av byggmaterial till närmaste förorter oftast gratis.

Kompakthus byggs av ett team av specialister i en månad, så platsägare kommer att kunna börja efterbehandling och inredning på kortast möjliga tid för att börja använda byggnaden under den aktuella säsongen.

Kostnaden för uppvärmning och strömförsörjning av en miniatyrkonstruktion är minimal, därför kommer förortshus inte att bli ett tillägg av extra allvarliga kostnader.

Lacons utformning av sådana byggnader gör maximal användning av användningsområdet, därför är bostäder byggda utan arkitektoniska överskott i form av tomma korridorer, rymliga salar, omklädningsrum. I detta hus är allt kompakt, de nödvändiga sakerna finns alltid till hands. Exempel på ett interiör i ett minihus på video:

Resande älskare kommer att uppskatta utformningen av mini-släpvagnar, där du bekvämt kan resa över långa avstånd, vilket sparar på att bo på hotell.

Även utåt kan huset på hjul påminna vanligt

Metoder för att skapa ett miniatyr bostadsprojekt

Den överflöd av tillgänglig information, liksom prov av projekt från befintliga hus, möjliggör självständigt skapande av ett litet mysigt husprojekt med hänsyn till alla kunders behov. Till exempel är det för många viktigt att ha en öppen veranda eller en viss layout av vardagsrummet. Typiskt tar skapandet av en design för ett enskilt projekt längre tid, och för vissa projekt krävs ytterligare byggmaterial.

Funktionellt och tillförlitligt boende kräver speciell kunskap inom byggteknik, därför erbjuder mest specialiserade företag färdiga projekt till kunder. En tydlig detaljerad kostnadsberäkning samt tillgången till alla nödvändiga faciliteter gör typiska projekt det mest bekväma och populära bland finsmakare av förortskönhet och tystnad.

Även små småhus kommer att närma sig för finsmakare av fullständig ensamhet

Material för konstruktion av den färdiga strukturen

Den totala byggkostnaden bestäms av området, såväl som de valda byggmaterialen. Beroende på klimatförhållanden, smaker och budgetar hos kunder väljer man en av flera alternativ.

Konstruktionerna är uppställda på en solid trä eller en metallbas, till vilken är fästa sandwichpaneler - färdiga element för framtida väggar. Därefter är huset isolerat, efterbehandlingsarbeten utförs och kunder kan börja använda huset.

Fördelarna med tekniken - det här är konstruktionens hastighet, förmågan att arbeta under alla väderförhållanden, såväl som stabiliteten i konstruktionen. Därför är ramhus lämpliga för leriga, myrliga markar med instabil mark.

Den största nackdelen med denna teknik är låg ljudisolering av lokaler. Därför är det värt att dessutom kontrollera att de föreslagna projekten av minihus på wireframe tar hänsyn till denna funktion. Dessutom är strukturer på en träram utsatta för brand.

Rammen är densamma - för ett litet eller stort hus

Byggandet av en miniatyr bostad av trä

Ekologiskt ren, välbevarad värme, ett miniatyrhus av träbjälkar lätt uppvärms och ger bra luftutbyte, som bildar ett bekvämt mikroklimat.

Bristerna i det valda materialet innefattar brandfara, liksom behovet av att ta hand om det naturliga trädet för att bibehålla sina driftsegenskaper. Till exempel är det periodiskt nödvändigt att uppdatera ett lager av en färg som träet behöll utseendet.

Trähus med jacuzzi

Hållbara och miljövänliga tegelhus tjänar ägarna i många årtionden, materialet kräver ingen reparation eller underhåll. I en sådan byggnad hålls värmen bra och ljudisoleringen är hög.

Bristen på tegelstrukturer är en börda, vilket kräver uppförande av en solid grund. Dessutom tar byggprocessen lång tid, särskilt i jämförelse med konstruktionen av ramkonstruktioner.

Även små tegelhus är en kapital konstruktion

Bostadsbyggandet skumblock

Egenskapen av detta material anses tillförlitliga härdiga och yttre ytorna av vilket material som helst mottagliga för efterbehandling. Småhus billiga att bygga av skumblocken, är materialet en kompromiss mellan dyra tegel och tillgängliga slakthusen.

Mindre av detta material är dess höga vikt, på grund av vilket är nödvändigt för att skapa en stark grund.

En tvåvånings litet hus av skumblocken är det mest effektiva området

Alternativ för optimal användning av utrymme i de små husen

Ägarna till billiga småhus passar noga på arrangemanget boyta att skapa ett bekvämt boende på en blygsam område.

Fritt utrymme under trappan och nischer i väggarna hålla hyllor och skåp. Dekorerad glas eller trädörrar, textil gardiner eller luckor, behöver sådana konstruktioner inte dra uppmärksamhet till sig själva, komplettera interiören.

Smala garderober och tkzhe miniatyr apparater upptar minimalt utrymme med bibehållen full funktionalitet.

Exempel på inredningslösningar på video:

Den huvudsakliga metoden att spara golvyta - valet av kompakta multifunktionella möbler. Fällbara stolar och sängar, fällbord topp och fotpallar med inbyggda förvaringskorgar skapar en mysig inredning, anpassar sig till behoven hos ägarna.

Kök inredning mini hem

Överflödet av fönster, speglar, och glasinredningselement expanderar visuellt utrymmet, och välvda tak visuellt öka storleken på en blygsam rum.

Visuella intrycket av ett litet hus förstärks av ljusa nyanser i inredning, det överflöd av belysning, samt användning av naturliga material för efterbehandling.

Populära plagg billiga småhus

Populariteten av mini hus bekräftade återigen med antalet avslutade projekt. Liten storlek endast sporra fantasin hos ägarna när det gäller arrangemang av interiör och exteriör av byggnader.

Dessa lösningar gör det möjligt att bokstavligen resa utan att lämna hemmet.

Bostad, arrangerade i trailern, den har allt du behöver för ett bekvämt liv. I närvaro av flera bäddar, väggenheter för lagring och en liten terrass. Således kan ett hus enkelt flyttas tillsammans med värdarna.

En fullfjädrad husbil baserad på en träram försedd med en mysig veranda, med lätt förvandlas till en bil släpvagn.

Trähus, som kan ta med dig

De två våningar konstruktion gör det möjligt att bekvämt rymma en liten familj. Överflödet av fönster och en liten vind skapar ett privat utrymme för varje familjemedlem.

En tvåvåningshus på hjul

Hus behållare på hjul, om nödvändigt, "består", för att inte skada glaset på vägen. Träpanel och isolerade fönster skyddar strukturen från elementen ägarna.

Sätt huset i beredskap lägret tog inte lång tid

Den mobila hem med en vind, veranda och en liten hall, kan du ta ditt företag erbjuder, om det behövs. Överflödet av fönster och glasdörr ger en naturlig nivå av belysning av interiören.

Om du inte märker hjulet, så du kanske tror att detta är ett vanligt hus

När du inte i det land där permanent uppehållstillstånd, kåk bygga utan anledning. Way out kommer att vara små stugor, billig kostnad, men kan ge den nödvändiga nivån av komfort på semester.

Bright miniatyr hus med stora fönster kan du bekvämt bringa varma sommarkvällar. Modest yardage rymmer ett minikök, säng och skrivbord.

När utformad layout små storlekar inte känt

Rundade hus dekorerade kakel, utrustade med flera fönster och en enda glasvägg. Designen är perfekt för avkoppling under en säsongsbetonad bosättning på förvärv i datja.

I ett sådant hus känns som en hjälte i en science fiction-roman

Trähus med en rundad tak - bekväma, hållbara analoga tält för camping. Hållbar golv och efterbehandling med plåttak skyddar ägarna av vädret. Om du flyttar hem till de tjänster som behövs, kan du använda den under den kalla årstiden.

Veranda perfekt inskriven i huset plan

Utformningen av "brevlåda" kombinerar ursprungliga beslut och ett minimum av nödvändiga funktioner. Bristen på ljus i rummet är lätt kompenseras genom ytterligare elektriska lampor.

Ett sådant hus inte förebrå unoriginality

Omarbetad, är bygg en funktionell stugeområde på 11 meter, utrustade med alla nödvändiga för livet. Minikök har en traditionell fönster över diskbänken.

Alla är denna design dess association

Kåk av liten storlek

Små fulla hus behövs oftast i två fall: om det är nödvändigt att spara på konstruktion, men det finns ingen önskan att offra kvalitet eller begränsat utrymme i området. I vilket fall som helst, kan du plocka upp en värdig projekt, som kommer att lösa alla uppgifter.

Sten tvåvåningshus med balkong och en veranda stiliserad korsvirkeshus byggteknik baserad på träbalkar. Tack vare den rymliga layout, kommer huset att kunna uppehålla sig i upp till tre personer.

Attic ersätter helt andra våningen

Projektet är ett litet tvåvåningshus med en veranda och en balkong - det bästa alternativet att bo på deras sommarstuga under sommaren.

Den moderna layout som kombinerar vardagsrum och kök

En miniatyr replik av herrgården med klassisk terrass och kolumner för att placera en liten familj, och nådde en topp tak ge ytterligare smak.

Huset ser bra ut på plats

Mini version av standarden hus med hall, veranda och ett stort gemensamt rum - en variant av förorts bostäder för budgetansvariga. Traditionell avsluta sidospår skyddar väggen mot fukt hus.

Amerikansk stil hus

Den rektangulära utformningen av huset med glasväggar och breda canopy ge värdarna en bra utsikt över omgivningarna. Om det behövs, är glasväggar stängd med träluckor, som i bra väder ersätta spår.

hus projekt för fans av okonventionella lösningar

Domilon med intilliggande garage och två separata utrymmen är en lämplig variant för att leva.

Layout av huset för att dra full nytta av den användbara området

Byggandet av ett litet hus kommer att kosta billig och låta ägarna att spara tid och pengar. Dessutom kommer en mängd olika material och färdiga projekt göra en funktionell och bekväm bostad i det minsta utrymmet. Domilony - inte bara ett alternativ för tillfälligt uppehållstillstånd under perioden byggandet av kapital hemma, men också ett bra sätt att spara på upprätthållandet av förorts fastigheter.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 + = 27