mobila hyllor

Arkiv-glidande rack

Populär sort av kontorsmöbler arkiveras skjutställningar, som också kallas mobil, glidande eller oregelbunden. Alla dessa begrepp är förenade med en poäng - de kan flyttas från plats till plats på en speciellt som styrskenorna.

De ingående komponenterna i mobila arkivhyllor:

Rack av denna typ, som konventionella, stationära kuggstänger, vanligen tillverkade av metall, vanligtvis färgade i ljus eller neutral färg. Skjut konstruktioner består vanligen av följande delar:

 • Plattform med skenor och en enhet, som kan vara mekanisk eller elektrisk;
 • Ramkonstruktioner monterade med rader av hyllor;
 • Olika ytterligare komponenter - distanser, lådor, har tillgång till golv (den tillämpas med en ojämn golvbeläggning), såväl som en skyddsmekanism mot obehörig åtkomst.

Det bör noteras att de ställningar kan vara antingen helt öppen eller vara slutna bakre och / eller sidoytor. Samtidigt, de flesta av hyllorna är monterade på räcket med hjälp av snabblås, vilket gör det lätt att anpassa sin höjd och konfiguration.

Fördelarna med att arkivera mobila kuggstänger

Även denna mobilversion av racket är mycket dyrare än konventionella hyllor för dokument, det är utbredd i kontor och företag, eftersom det har ett antal fördelar:

 • En betydande platsbesparande. Sliding design gör mer lämpligt att använda utrymmet i rummet, tack vare den nästan totala minskningen gången. Emellertid fil kapaciteten fördubblas jämfört med de konventionella stationära ställningar;
 • Användarvänlighet. Arkiv mobila hyllor rör sig längs rälsen som utan svårighet; om det är nödvändigt, kan kontorspersonal snabbt trycka hyllorna och få önskad mapp eller dokument;
 • Kompakt design. Trots den stora kapacitet, staplas med varandra rack upptar ett litet område och har ett snyggt estetiskt utseende;
 • Skydd mot obehörig åtkomst. Glidelement rack kan göras oåtkomlig för utomstående, skydda dem med en speciell mekanism. På grund av denna typ av kontorsmöbler som är lämpliga för lagring av konfidentiell information.

3D-modell av arkivhyllor på mobila plattformar

Där används mobila hyllor?

 • Sådana strukturer är oumbärliga för arkiv avdelningar av företag och företag, rymliga hyllor kan du lagra ett stort antal mappar och andra informationsobjekt som inte längre är relevanta och inte kräver rutinmässig tillgång och användning;
 • I stora kontor, arkiv, bör mobilställ användas för lagring och pågående dokument;
 • Sådana system används ofta och lager, speciellt för att tillgodose de olika kontorsprodukter,
 • Dessutom mobila hyllor, lådor och utrustade med speciella avdelare, perfekt för bibliotekskortet index.

Robust och pålitlig arkiv mobila hyllor du kan köpa i vårt företag, platsen som presenterar basmodellen denna oumbärliga kontorsmöbler. Kontakta oss på det telefonnummer eller skicka ett e-mail, kan du ange förändringarna i grundutförandet genom att ändra storlek eller konfiguration eller lägga till ett antal nödvändiga komponenter.

Metallmöbler "Pax-metal"

Metallmöbler används ofta i regeringen, industriföretag, till tillverknings- och kontorscentra. Den höga tillförlitligheten hos produkterna gjorde det nödvändigt för lagring av dokument, pengar, värdesaker, kläder och skor. Med utbyggnaden av olika profiler av företagsstrukturer i Ryssland ökar efterfrågan på stål möbler och andra metaller. Således storskalig produktion av metallmöbler relevant idag som någonsin. Modulära skåp, hyllor, lådor, nyckelringar, arbetsbänkar är mycket populära bland företag av olika storlekar och med olika inriktning. Metallmöbler fabrik "Pax-metal" ger de nödvändiga produktvolymerna är små, medelstora och stora företag i alla regioner i Ryssland. Vi vet att uppskatta och uppmuntra våra partners, släktingar, bekanta. För mer än 20 års verksamhet har vi fått ett gott rykte. Vårt namn har alltid förknippats med hög kvalitet och tillförlitlighet.

Pax metallmöbler - en säker förvaring av dina tillhörigheter. Tillförlitliga tyska slott Eurolock och fasta väggar tillät inte att tränga in i höljet utan kunskap om den person som har tillgång till den. Om du väljer att beställa, och en hög grad av säkerhet, produkter av "Pax-metal" - det är ditt val.

Vårt sortiment av metallmöbler

Här kan du beställa följande typer av produkter:

1
 • garderober för kläder och skor;
 • arkiv, redovisning, dokumentskåp;
 • garderob system;
 • sumochnitsy;
 • hushållerska;
 • hyllor;
 • bänkar;
 • kassaskåp;
 • brevlådor;
 • urnor;
 • hängare;
 • medicinsk möbler.

Vi erbjuder kundanpassade lösningar till sina kunder. Vid utvecklingen av projektet tar hänsyn till funktioner i företagets verksamhet och de specifika kraven på produkten. Det finns en möjlighet i framtiden för att beställa ytterligare moduler för skåp eller hyllor på hyllan. Således, om från början du behöver en mindre storlek på objektet, sedan efter ett tag kommer inte att vara några problem eftermonterade möbler. Expansion av verksamheten leder oundvikligen till en ökning av hushållsartiklar. Med våra möbler kan du enkelt utrusta arbetsområden så att de var så bekväm att använda. Etablera kontakt med kunder även efter utförandet av ordern gör det möjligt för kunder på en lönsam grund för att förbättra produktionen och tjänsteföretag med våra produkter.

Försäljning av metallmöbler "Pax" genomförs i alla regioner i Ryssland. Snabb leverans kommer att ge driftoptimering av din verksamhet. Kontakta våra affiliates kan vara telefonnumren i avsnittet "kontakter".

På Januari 11, 2018 bestämde sig för att gå på hyllorna i produktionen av redovisningsskåp CB 10 och BSC 10. Placering av hyllor och förklarade hylla last förblir densamma.

Informera kunden om en förändring i utformningen av skåp.

Möjligheten att tillverka skåp med svetsade flänsar, kvarstår som nödvändigt.

Kära vänner! PAX-Metal Group Company önskar dig ett Gott Nytt År och God Jul!

Schema Company - 30.12.2017-08.01.2018 - helgen

Kära partner! Nu kan du bädda in designers rack till din webbplats. mer

Vi inbjuder dig att besöka utställningen "Healthcare 2017", som kommer att hållas 4-8 december 2017 i "Expocentre".

Vår monter 82C70.

Få en biljett kan du länka

Vi inbjuder dig att besöka utställningen "Furniture 2017", som kommer att äga rum 20 till 24 november 2017 i "Expocentre".

Vår monter 83C40. Så vi inbjuder dig att besöka vår monter 3E15 med separat omklädningsrum system.

Mobila (mobila) rack

Rack representerar universella strukturer vilka innefattar stationära racksystem installerat på en speciellt monterad mobil plattform som rör sig längs styrningar (skenor). De används i organisationen av lagring av varor i lager och lagrar dokument i arkiven och kontor, etc.

Designelement av denna typ av hyllor kan lösa problemet med brist på utrymme för förvaring av olika material. När organisera lagring av varor och dokument med den undersökta konstruktionen att leverera besparingar på upp till 70% av området på grund av det faktum att vi inte bör ge passager för tillträde till enskilda regementen. Bildning av passager gjorda genom rörelse struktur medelst monterade till denna drivutrustning. Denna egenskap gör det möjligt både portabilitet inom kortast tid att hitta rätt produkt. Särskilt praktiskt arkiv mobila hyllor i organisationen av långtidslagring - i fallet, kan höjden av strukturen vara ganska stor när att säkerställa fortsatt tillgång till dem är inte nödvändigt.

Värt att notera är det faktum att genom att arrangera guide för varje par av rack en jämn fördelning av laster som genereras av konstruktion, över golvytan. Detta möjliggör användning av mobila ställningar, inte bara i källaren, men på olika våningar i byggnaderna.

Mobila rack består av de följande elementen:

 • add-on som är organiserade lagring produkter (dokument). Det kan användas olika typer och modeller av hyllsystem (frontal, bilateral, etc.). För lagring av trycksaker och dokument som används för kontor eller arkiv mobila hyllor. För att lagra samma typ av varor används tryckta design. I lager med tung omsättning begagnade pallar osv.
 • plattform (bas) till vilken uppsättningen har en annan hylla eller rackstruktur. Vanligtvis är det utförs i en vagn som rör sig på skenor genom användning av olika drivtyper;
 • system av skenor, som rör sig glidande rack.

I dessa mobila (pridvizhnyh) hyllor ett antal åtgärder för att garantera säkerheten för deras verksamhet. De använder system konstruerade baserade sensorer med integrerade solceller. Längs den främre glid (glidande) sektion är bildad av strålen passerar signalen alstras, de låsande manövreringsorgan. Även låsa rader av rullande rack kan utföras med hjälp av speciella lås och bultar. För att förhindra obehörig åtkomst till hyllorna i ställningar, kan de formas till en kub och stängs med speciella lås.

Installationsskena för styrande rörelse av det rörliga racksystem kan göras på tre sätt:

 • i det första fallet förfarandet utförs vid det skede att bygga lagret. Om det är känt att för att användas mobila rack (mobil arkiv hyllor) aggregat transporteras på golvet järnvägssystemet;
 • när du installerar skenor görs redan klar rum kan en partiell rekonstruktion av golvet. I detta fall påverkar driften endast området, som kommer att installeras skjutställningar;
 • installation av styrskenor som kommer att flytta oregelbundna ställningar med hjälp av upphöjda golvet. en sådan utföringsform generellt lämpligt när det är en hyrda lokaler.

I det fall där de mobila hyllor (arkiv glidande rack) är försedd med en mekanisk upphängningssystem, är förskjutningen av varje sektion som utförs med hjälp av en driv monterad därpå, att styra vilka är normalt används hjul eller spak. Om de mobila hyllsystem är utrustade med en elektrisk drivning, är det i allmänhet används ett centralt styr- och kontrollpanelen är installerad på varje sektion.

Med den centrala kontrollen utförs varje styrsektion (intilliggande) räcken och överföringssystem i olika driftsmoder och låsning av de enskilda raderna i utförandet av arbeten i en passage däremellan. avsnitt av kontrollpanelen används för att flytta en enda rad av kuggstänger oberäkneligt.

När det gäller möjligheten att överväger strukturer de tillåter en mer effektiv användning av lagringsutrymme för till exempel än en traditionell lager möbler. Icke-stationär rack tillåter lagring av praktiskt taget alla material och varor. Också är konstruktionsdata som kännetecknas av en tillräckligt hög lastbärande kapacitet.

Vårt företag tillverkar konstruktion diskuteras inte bara i standard ritningar. Vi kan också tillverka någon annan elektroperedvizhnoy flytta rack på ett enskilt projekt. Bekant med våra produkter kommer att hjälpa dig att katalogisera, där du kan välja lämpliga mobila hyllorna. Det finns en mängd olika utföranden, bland annat SDM (rack rabatt uppgraderade) och andra serien. Om du har några frågor som rör tillverkning, installation och drift av mobila hyllor, kan våra chefer alltid bistå och genomföra nödvändiga samråd.

Vår personal kommer

med dig inom en snar framtid

Alla rättigheter till innehåll och bilder är upphovsrättsskyddade.

Ul. Ural, 21, av. 402

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

43 − 40 =