Möbler Dyat’kovo officiella hemsida katalog

Dyatkovo

Möbelfabrik Dyat'kovo känd för alla som uppskattar en anständig kvalitet möbler till en rimlig kostnad. Hög efterfrågan på produkter av denna tillverkare förklarar dess neisporimymi fördelar jämfört med många andra märken, bland vilka är särskilt värda höjdpunkt den eleganta design, pålitlighet och funktionalitet.

Dyatkovo möbler officiella hemsida

För dem som är engagerade i sökandet efter möbler för ditt hem eller kontor, är mycket användbart, kommer det att vara den officiella sajten för Dyatkovo möbler 2018 priser. På den officiella resurs producenten kan se utbudet av produkter och göra en bra affär utan att behöva spendera tid på shopping resor.

Dyatkovo möbelkatalog med priser

Official Directory Dyatkovo möbler priser existerar inte bara i elektronisk form på sin webbplats. Där och dess pappersversionen. Gå igenom den mest möjligt, vänder sig till konsulter till butiker.

Möbler Dyat'kovo officiella hemsida katalog

1

Gemensamt projekt DMI Dyat'kovo och kanal fortsätter! 14 augusti sändes ett annat program "Fazenda" där Anna Vladimirova designer har skapat en eklektisk sovrum inredning med möbler från samlingarna Este.

Utformning accenter inre av vinden där sovrummen, stora dekorativa element tillverkat av rund form, av trä för hand, såväl som den ristade stol av vulkanisk basalt.

Värdar sovrum, makar Sergej och Olga, föredrar vit färg - han var avgörande för färg scenarier. Det är anledningen till att projektet var ett ljust trä textur vald ESTE möbeldesign med vit glans. För konstruktören av projektet använde en dubbelsäng, en byrå och en rymlig garderob, utrustad med inbyggd belysning (från hans värdinna var glada).

Pålitlig, hög kvalitet och snygga möbler ESTE passar perfekt i det inre, där modernitet samexisterar med en organisk familjetradition, vidare från generation till generation.

Mycket snart i märkesvaror utställningslokaler DMI Dyat'kovo kommer att vara tillgängliga inte bara högkvalitativa europeiska designmöbler, madrasser och snygga tillbehör, men också en ny kollektion av moderna system för interna fyllningsskåp som gör förvaring av kläder och andra nödvändiga saker ännu mer skonsam, bekväm och rationell.

Tänk: en rymlig garderob med en smart intern innehåll är 2,5 gånger mer än standardmodellen, och tiden för att hitta det rätta och ta upp det efter lagring minimeras!

Strömavtagare och svänga hållare, fästen för korrekt hängande byxor, slipsar och bälten, rejäla förvaringssystem skor och handväskor, och även lösningar som ska placeras i garderoben, hushållsapparater, - en mängd olika väldesignade interna fyllningssystem möjliggör effektiv användning av varje kvadratcentimeter av rymden.

Upplev en ny nivå av bekvämlighet och komfort med de nya insamlingssystem för interna fyllningsskåp DMI Dyatkovo!

April 6 vid Moscow International Furniture Salon förmedlingsavgifter högtidlig ceremoni att tilldela vinnarna i den prestigefyllda tävlingen i området industriell möbeldesign ARTLIGA. Första plats i nominerings «NEXT. Köksmöbler "tog en samling av Barolo från linjen av köksmöbler Dyatkovo DMI.

En av konkurrensvillkoren, som antogs i syfte att stärka den internationella konkurrenskraften för inhemska möbler produkter, är att hänsyn tas endast realiserade designprojekt som redan har tagits i kommersiell produktion. Dessutom måste produkten skilja mellan den ursprungliga design, hög kvalitet och innovation.

I år 130 designers Ryska möbelfabriker deltog i tävlingen. ARTLIGI jury, som består av välkända ryska och utländska experter inom området industriell design, granskat arbetet inom fyra kategorier:

 • NÄSTA. Köksmöbel.
 • HOME DESIGN. Möbel för vardagsrum, barnrum, sovrum och hall.
 • INNOVATION. Stoppade möbler.
 • Arbetsplats. kontorsmöbler.

Bland de 34 sökande i den första kategorin erkändes som den bästa märke DMI Dyatkovo, kommer att presentera på tävlings Barolo kollektionen, designad av den italienska designstudion Zengiaro Design. Modern produktion DMI Dyat'kovo tillåts exakt förkroppsligar idén om italienarna, som redovisas världens experter inom möbeldesign. Barolo samling, som inkluderar inredningslösningar för kök och studiolägenheter där kök kombinerat med vardagsrum används radie fasader, matt och glänsande emalj och exklusiva präglade naturliga faner - efterbehandling teknik, vilket i vårt land har en helt DMI Dyat'kovo.

I en kommentar till beslutet i juryn, chef för "Möbeldesign" MGHPA dem. Stroganoff Kirill Cheburashkin noterade vikten av att besöka Ryssland denna nivå projekt. Som svar, kommersiell chef för riktning mot "Kitchen» DMI Dyat'kovo Gennadij Galitsky sade: "Jag är mycket glad över att yttrandet från juryn sammanföll med intrycket av konsumenterna - just nu en samling av Barolo tryggt håller status ledaren för försäljning i raden av köksmöbler. Brand DMI Dyat'kovo kommer att fortsätta att hålla sig till den politik som importsubstitution och att tillfredsställa ryska kunder med produkter av hög kvalitet, vilket inte på något sätt sämre än utländska utvecklingen. "

Brand DMI Dyat'kovo gratulerar vinnarna i andra nomineringar, arrangörer ARTLIGI tack för hans bidrag till utvecklingen av den ryska möbler marknaden och är villig att lämna anbud utveckling och välstånd!

Lördagen den 13 februari inför Alla hjärtans dag, sändes den första kanalen programmet "Perfect reparation", är filmteamet i slutet av förra året besökte jag möbler Dyatkovo DMI. Värd för programmet, chefredaktör för tidskriften "Mezzanine" och ordförande i föreningen för inredare Natasha Barbier, med sin stora erfarenhet av konstruktion och se till att våra möbler är inte på något sätt sämre än den italienska, och beslutade att inte vara begränsad till att beställa ett soffbord, som ursprungligen planerat. Som ett resultat av detta har projektet vuxit ... till en snygg och funktionell kök, vardagsrum.

Heroes Program, Anna Snatkina och Victor Vasiliev var mycket nöjd med sin nya interiören. Vi önskar den vackraste par rysk television, att deras hus har alltid rådde komfort, kärlek och lycka!

Record program och uppgifter om projektet kan ses här: http://iremont.tv/videoarchive/17991/

27 September, i den ortodoxa högtiden upphöjelse av Korset invigdes böjt kristall kors i templet, "Burning Bush". På denna dag i Dyatkovo kom Metropolitan Bryansk och Sevsk Alexander, som hade helgat korset.

Närvarande vid ceremonin, vice riksbankschef i Bryansk regionen Korobko Alexander säger: "Dagens invigning böjt kristall kors återigen understryker hur i Dyatkovo vördade ortodox tradition. Det finns en stor känsla av stolthet för de konstnärer som skapar dessa konstverk. Vi bevittnar den historiska händelsen. Jag är säker på att efter några år kommer vi att se hur mycket Dyat'kovo omvandlas och bli ett centrum för turismen inte bara för ryssarna, men också för besökare från andra länder. "

Utformning 15-meters stele toppad med en kristall kors, designad av den venetianska arkitekten Giovanni Zanutelem. Metall båge del av strukturen är gjord av specialister Doz Dyatkovo, kristall delar av korset som skapas av konstnärer av Crystal Factory. Unik anläggning är en del av ett socialt projekt av den federala skala - byggandet av "Crystal City" turism kluster, initiativtagare och huvud investerare som är LLC IC "Katyusha", det ledande företaget DMI-gruppen.

Den 15 oktober under sitt officiella besök i Dyatkovo vice befullmäktigad representant RF president i Tsentralnyj Murat Zyazikov och federal inspektör i Bryansk regionen, Mikhail Kalashnikov besökte möbelfabrik «Katyusha» DMI-grupp grupp, bekant med produktion, nya kollektioner av möbler, förutsättningarna för utvecklingen av varumärket DMI och nya projekt - anläggning för tillverkning av laminerade skivor och öppna butiker i köksmöbler.

Murat Zyazikov prisade vad han såg: "Modern utrustning, modern produktion europeisk nivå. Design - helt enkelt fantastiskt! "

Stort intresse väckte sändebud socialt projekt DMI-gruppen federal nivå - skapandet av "Crystal City" turism kluster. Programmet för arbets resa ingår besök på Dyatkovo Crystal Factory, där delegationsmedlemmarna lärde sig om projektet.

Vice presidentens sändebud till Tsentralnyj besökte templet brinnande busken och fick bekanta sig med en ny stad landmärke Dyatkovo - Worship kors gjord av kristall, som i templet i slutet av september. Hans intryck av vad han såg plats i rymlig frasen: "Inte alla tror på den ryska mirakel, men det är"

I Moskva fanns en utställning I Saloni, som presenterades för möbler, inredning, belysning, hemtextil och tekniska tillbehör till heminredning. Många av dem kan ses under våren, på möbelmässan i Milano. Förresten, i 2015 besöktes av 14.500 besökare från Ryssland.

Ömsesidigt intresse - under det senaste året, exporten av italienska möbler i Ryssland uppgick till 774 miljoner euro .. Förutom italienarna, som gjorde upp de allra flesta (280 bås), om jag Saloni i Ryssland utsätts de brittiska, australiens, tyskar, franska, amerikaner, holländare, tjecker, spanjorer och portugiser.

Om du försöker beskriva exponeringen i ett ord, skulle det vara ordet "kontraster." Gala Empire och fantasifulla barock. Geometriska interiörer i stil med 70-talet och koncisa trött på visuellt brus noll.

Området plötsligt rehabiliteras sammet och blygsam respektabel tweed, guld och koppar, trä texturer och futuristisk metallstrukturer. Eklektisk och "lager på lager", som skapats på bekostnad av textilier, designer belysning och ovanliga tillbehör. Mottog en ny tolkning av kristall, fet experiment med en kombination av efterbehandling tekniker och texturer.

Men showen på utställningen och för att visa de mest koncentrerade trender och som används i det inre av hans lägenhet - du bestämmer. Som en gång sa en klok Coco Chanel, lyx måste vara bekväm, annars är det inte lyx.

Kära vänner! På lördag, den 17 oktober vid 11:55 på NTV kanal ut programmet "Housing Problem" med vårt deltagande.

Uppdaterad interiör sovrum för Heroes program har utvecklat en välkänd rysk designer, grundare av den arkitektoniska Bureau SL * projekt Alexey Nikolashin.

Projektet presenterades ASTI säng i mjuk textil fallet med en madrass från Beauty Nature-serien, samt en garderob, förvaring och väggpaneler.

Möbel gjordes baserat på skisser av formgivaren med hjälp av unika målningstekniker. skåp väggpaneler och fasader är en komplex tvådimensionell struktur och dess textur liknar en streckkodsmönster.

Vi är mycket glada över att hjältarna i programmet var nöjda med sin nya inredning och hela filmteamet, som har lång erfarenhet av möbler från olika tillverkare, noterade den höga kvaliteten på produkterna DMI Dyat'kovo och det utmärkta arbete som våra byggare, skicka en översyn med orden: "Killar, ta av hatten! Du rockar. »»

Visa överföringen kan vara här.

Ordet "koncept" kommer från det latinska Conceptus, som betyder "en innovativ idé, som innehåller den kreativa mening." Möbelkollektion för sovrum CONCEPT lever helt upp till sitt namn - har under flera år, är det fortfarande marknadsledande. Hemligheten är att begreppet kan du skapa en inredning i en modern stil, med kortfattad och meningsfullt på varje detalj. Denna möbel kan anpassa sig till smaker och karaktär av ägarna utan att ändra sitt väsen.

Kom till butikerna TM DMI för nya konceptuella interiören. För mer information om villkoren för att främja återfinns i försäljnings konsulter i vår webbutik.

Butiken presenterar senaste kollektion av möbler europeiska design: vardagsrum och sovrum, barn och ungdom rum, korridorer och skåp Group. Snygg och funktionell DMI TM Dyatkovo möbler designade för att säkerställa att alla kan upptäcka nya aspekter av komfort och bekvämlighet.

En av fördelarna med TM DMI - är att tillhandahålla ett komplett utbud av tjänster, vilket gör interiören uppdatering i en trevlig skapande verksamhet. Är en dröm, och allt annat vi företar oss. Den uppmärksamma och vänliga konsulter är fria att utveckla en tredimensionell visualisering av din framtida interiör och sammansättningen med hänsyn till alla dina önskemål. Dessutom ger salongen leveranstjänster och professionell montering av möbler.

Kom, vi väntar på dig!

Öppettider: 10.00-22.00. Mer information kan erhållas per telefon: 8-906-738-12-30.

Tävlingen "Summer Marathon", som deltog säljkonsulenter märkes salonger TM DMI Dyat'kovo från hela landet.

"Entré biljett" för att delta i tävlingen var försäljningsvolymen, så priserna fick det bästa av de bästa - säljare, som kunde briljant lösa problemet med det maximala antalet kunder. TM DMI Dyat'kovo uppskattar professionalism och initiativ anställda och universellt erkännande i sig är en belöning för vinnaren. Inte mindre angenäm bonus blev värdiga priser - kontanter certifikat, tabletter och klockor.

Vinnare av huvudpriset, ett certifikat för 500 tusen. Gnid. Ades Elena Popova från FE "Golden Eagle", Khabarovsk. All DMI vänliga gratulerar Helen på sin seger och önskar dem ytterligare framgång, intressanta inredningsprojekt och så många kunder som möjligt!

"Dyatkovo Möbler": översikt över nuvarande insamling och jämförelse av nya produkter

Snygg sovrum set i ett rymligt rum

Kvalitetsmöbler - ett löfte om komfort och bekvämligheter i ett hem. Med tanke på katalogen med priserna på möbelfabrik «DMI Dyatkovo" kan du välja uppsättningar av möbler för alla rum och alla stilistisk utförande. Sortimentet som erbjuds av de stora uppsättningar, är deras stil väl kryddat, och priserna inte skrämma.

Vardagsrum med minimal möbler set i varma färger

Hörn hall med många skåp i kontrasterande vit

Barnens rum för två med en minimal uppsättning av möbler

Lyxigt kök möbler för en elegant modern interiör

«DMI Dyatkovo" - en möbel märke som länge har etablerat sig i Ryssland. Möbler är gjorda i samma stad. Företaget kallar sig en ledare i den integrerade utformningen av bostäder möbler, vare sig det är ett stort hus eller lägenhet i ett höghus. Detta innebär att den officiella webbplatsen för "möbler Dyatkovo" Du kan hitta ett stort urval av möbler produkter i olika kategorier.

Moderna möbler för lägenheter med gratis planering

Intressant svit med högblank skåp, uppfylla rollen av partitioner

Hörn garderob i hallen kan spara utrymme för vissa dekorativa element

Köpa möbler av varumärket kan vara i Ryssland (mer än 400 salonger) och därefter. Produkten varumärke kombinerar organiskt kvalitet, funktionalitet, estetik och praktiska.

Var uppmärksam! Samlingar "Dyatkovo Möbler", som kan väljas från den officiella katalogen, är en grupp av designers från olika länder, men varje garderob, kök, säng anpassad till konsumenten.

Dyatkovo möbler: katalog med priser och erbjudanden

Den officiella webbplatsen för «DMI Dyatkovo" finns med i katalogen, priserna på varor, men innan du gör det, är det nödvändigt att lära sig om funktioner i möbler. Den viktigaste "trick" av varumärket - de många färdiga lösningar för olika rum i huset. Vilket gör det möjligt att spara tid för upprustning av ett sovrum, vardagsrum, hall.

Spelet kontraster i ett rymligt sovrum etage studio

Den viktigaste praktiska uppsättning av möbler för barnets rum

För att ersätta de sovjetiska "väggar" kommer mindre massiv, men mer praktiska möbler för vardagsrum

Det viktiga är att möblerna «DMI Dyatkovo" från katalogen, är modulärt, vilket innebär att du kan använda utrymmet så mycket som möjligt, att skapa nya lösningar och konfigurationer. Också, inte vara ett problem tillägg av andra element från samma samling - de lätt passar i det inre linjen.

Den harmoniska utformningen av köksutrymmet och rekreationsområden

Site «DMI Dyatkovo" dekorerade bekvämt, samt hitta de intressant produkt kommer inte att vara svårt på grund av enkel navigering av sektionerna och underavsnitt, tillägnad placering av möbler i lägenheten.

Var uppmärksam! Sajten har förmågan att skapa 3D-modell av interiören med arrangemanget av föremål utvalda möbler uppsättningar. Professionella designers är alltid glada att ge råd!

Fördelarna med att köpa "möbler Dyatkovo" på den officiella webbplatsen för katalogen:

 • Hög kvalitet på möbler, som är utformad designers styrkor från Tyskland, Ryssland och Italien.
 • Alla möbler görs med modern utrustning som gör det möjligt att få hög kvalitet. Dessutom är hela produktionscykeln realiseras på en enda anläggning.

Modernt vardagsrum möbler i stil med hi-tech

 • På webbplatsen kan du få professionell rådgivning med avseende på någon av de erbjudna samlingar.
 • För möbler kan vara både i kabinen och på den officiella sajten för leverans.
 • Möbler har en 5-års garanti, vilket bekräftar den höga kvaliteten.

Ungdom sovrum svit alternativ med ljust trä

Möbler, som erbjuds i katalogen

Den officiella webbplatsen för «DMI Dyatkovo" det finns en hel del möbler och lätt att förstå flikar.

varumärket i sig utgör skåp under mottot "Kvalitet till ett överkomligt pris." Och skåp av olika storlekar, konfigurationer, det bekräftas - massan av färdiga lösningar som ställs och sovrum, hall, vardagsrum! Tips för att välja ett skåp från katalogen "möbler Dyatkovo":

Miniature LARGO garderob korridoren från italienska designern

 • Vid valet bör överväga alla färdiga lösningar. Modulära skåp - det är bekvämt och praktiskt. När allt kommer omkring, med nödvändighet kommer det att vara möjligt att åter köpa ytterligare avsnitt och hela skåpet ser harmoniskt som helhet.
 • Vid mätningar måste du överväga utrymme för radiatorer, om skåpet monteras i fördjupningen.
 • För små rum lämpliga skåp med dörrar, coupe, som flyttas från varandra och inte svänga öppna.

En rymlig klädkammare med inbyggd skjutdörrar

 • Valet av skåp i utformningen prestanda, ovanligt, bör vara mycket noga med att välja resten av inredningen, inklusive trim. För en typisk lägenhet eller hus är bekvämt att använda en vanlig headset.
 • För kapslingar kan välja individuella innehåll, och det kommer att använda en standard-ser garderob efter sina egna behov.

Den ursprungliga utformningen av hörnskåpet för sovrummet

Var uppmärksam! Inbyggd, liksom andra möbler varumärke "Dyatkovo" annorlunda i pris och finns i samlingarna, som förenas av ett gemensamt stilistisk idé.

Sovrum svit i stil med hi-tech i klassiskt svart och vitt

Säng, i yttrandet av köpare "Dyatkovo Möbler", bekväm och praktisk. Dubbel och singel, våningssäng och andra tillgodose behoven hos de mest krävande kund. Analysera den tid han aktivt arbete på marknaden, konstaterar tillverkaren att invånarna i stora städer föredrar modern design. Ju längre från staden, desto större attraktion för klassisk och standardalternativ.

Lyxig sovrum med en dubbelsäng i en modern stil

Tillverkaren erbjuder en säng 2-in-1, som inte bara är en säng, men också spö för att hänga kläder. Bland de innovativa lösningar - monterade belysningssystem som gör att du kan läsa en bok innan du går till sängs.

Många av sängar är utrustade med en rymlig och ekologiskt maskerade en låda för linne. Bekvämt att köpa på den officiella hemsidan, eftersom alla av de föreslagna elektroniska sidor sängar finns tillgängliga. Dessutom kan du beställa en skräddarsydd lösning.

Den naturliga harmoni i färgpalett av rummet design kompletterar mjuk säng

Den officiella webbplatsen för priser «DMI Dyatkovo" är inte tillgängliga, eftersom kostnaden för att bilda tillverkaren - utan mellan marginaler. De byråar, som erbjuds på webbplatsen, är det lämpligt att sätta små kläder - underkläder, strumpor, strumpbyxor. Lätt att förvara barnkläder - allt är på ett ställe.

Bekväm och praktisk möbler för barnkammaren tar upp väldigt lite utrymme

Prispolitik är olika och därför väljer att slå på din plånbok och preferenser. När du väljer en byrå i "Möbler Dyatkovo" bör vara uppmärksamma på:

 • Funktionalitet. De bästa designidéer kan glädja en ganska lång tid. Men om en funktionell möbel, då det kommer att drivas under en lång tid och framgångsrikt.
 • Välj en byrå på lätt, eftersom alla typer av sökfilter kan inställningen inte vandra i timmar genom sidorna och hitta det du behöver snabbt.

Classic byrå i komplett sovrum set skapar en komplett romantisk bild

 • Möbel «DMI Dyatkovo" på den officiella hemsidan - är den katalog som tillhandahålls av tillverkaren, och därför mer överkomliga priser.
 • Kistor bör ha kvalitet beslag - i synnerhet stöden på handtaget. När allt kommer omkring är denna möbel som drivs dagligen.
 • När du väljer en byrå, är det viktigt att matcha dess utseende med den befintliga konstruktionen projekt eller ett inre rum.

Bröst hall av fyra stora kontor för att underlätta placeringen av säsongs skor

Utbudet av möbler som erbjuds av tillverkaren

Förutom de föreslagna typer av möbler varumärke producerar också:

För en fullständig utseendet på alla rum tillbehör erbjuds.

Ett fullt utrustat barnrum för en tonåring med massor av hyllor

Var uppmärksam! Tillverkaren erbjuder madrasser som garanterar total komfort sömn. De erbjuds i olika storlekar, stelhet, höjd. Det finns madrasser med låda våren utan honom.

Ortopediska madrass från "Furniture Dyatkovo"

Varumärket erbjuder en mängd olika stilistisk samling utförande.

 • "Premium" - är avsedd för dem som förstår att en sådan felfrihet och ställer höga krav på allt. Denna samling - det bästa uttrycket för respektabilitet, komfort.
 • "Evolution" - denna serie så bra som möjligt bekräftar tanken att allt i världen förbättras. Det är att omvandla och utvecklas - en sådan uppgift har sovrumsmöbler i denna serie. Det förkroppsligade de mest aktuella lösningar i form av funktionalitet och utseende.
 • "Comfort" - insamling kan beskrivas i några få ord: flexibilitet, enkelhet och demokrati. Dessa färdiga lösningar kan lätt anpassas till varje utrymme och design. Passar bäst för aktiva, dynamiska värdar.

"Evolution" -serien - ett modernt utseende vid utformningen av vardagsrummet

"Premium" erbjuder utmärkt kvalitet och en kombination av färg och konstruktionslösningar - i ett sovrum alla helt! "Comfort" är lämplig för en vanlig lägenhet, hus - sovrummet koncis, bli en utmärkt grund för en bekväm sömn och vila. "Evolution" - är att människor som söker en modern, möblerad hans sovrum. Vem har sagt att funktionaliteten i det här rummet är inte viktigt? Denna samling, se till att det är mycket viktigt.

Sovrum från insamlingen av "Comfort" för att skapa en mysig, varm atmosfär i rummet

Färgpaletter noga övervägas. Alla sovrum från Dyatkovo ta god sömn och komfort, komfort.

De är utformade för barn och tonåringar, eftersom utrusta sina rum om inte den knappt svårt, för här måste du ta emot alla och lite mer. Varumärket erbjuder en helhetslösning för rummet ett barn och två skol och tonåringar.

Kreativ utformning av ungdomar sovrum trä

Hall - detta är den första som får människor i huset. Intrycket att det beror en hel del. "Dyatkovo möbler" erbjuder ett antal färdiga lösningar, inklusive:

 • "Hall Largo" - en kombination av utsökta trä fasader och klassiska stilistiska lösningar. Färgpaletten hindras. Detta kit är perfekt för alla hem och lägenhet.
 • "Plaza" - en blekt trä, ljus och luftig. Även om man tar hänsyn till det faktum att möblerna rymmer en massa kläder och skor, verkar det inte massiv, så är idealisk för små hallar och korridorer.

Hall "Plaza" liten men rymlig nog

 • "Brio" - en minimalistisk lösning för älskare av snygg design. Vid första anblicken, inte ens säga att den är inställd för hallen, men i en lämplig följe denna hall kommer att visa sig i all sin glans.
 • "Octave" - ​​snygg, enkel och funktionell. Det är vad vi kan säga om denna design. Det finns inget överflödigt, och alla på sina platser.

Liten multifunktionella garderob i en liten hall

Möbler från märket «DMI Dyatkovo" förtjänar uppmärksamhet eftersom den är gjord av högkvalitativa material och modern utrustning. Ett stort antal samlingar erbjuds på plats, kommer att kunna möta nästan varje begäran om inredning av modern lägenhet.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

96 − = 88