Möbler körsbär blommar

Möbler cherry: hemligheter en kombination i det inre

Wood körsbär ras är ganska populär i de kretsar av möbeltillverkare. Detta trä är hållbart och utmärkt kvalitet och därmed livslängden för drift, dessutom är det ganska mottaglig för behandling, och därifrån kan vi skapa en riktigt unika saker. Förutom körsbär möbler ras som används vid tillverkning av trägolv och dekoration. Förresten, på grund av det faktum att detta trädslag fina kurvor, från det vi kan göra en raffinerad rottingmöbler. cherry palett trä färg är mångsidig och representeras av olika nyanser av ljus guld till mörkt rött. Förresten, på grund av den senare, kan du skapa en smart imitation mahogny, värderas inredare runt om i världen.

Här kan du beställa snygg och elegant garderob serien "Lux" med fasader körsbär.

Cherry träinredning

För att skapa en enkel, avslappnad men ändå elegant inredning bör välja rätt nyans av körsbär arter. Möbel körsbär kan genomföras som en ljus, mättade färger och i dämpade färger. Till exempel i vardagsrummet eller äta passar perfekt mättade ljus körsbär nyans som ger vissa villkor är identiska. Det är naturligtvis komma ihåg att ljusa färger inte kan användas i överskott, annars kommer de att börja förtrycka och inte för att behaga. Således, i vardagsrummet med en ljus körsbär möbler och avsluta resten av inredningen bör göras i mjuka pastellfärger, som kombinerar körsbär med vita, grädde, mjölk och beige. Lyckligtvis i "cherry" inredningen ser grå och sandfärger. Förresten, en sådan kombination av designers som avses den klassiska versionen, vilket innebär att de är tillämpliga på någon typ av inredning.

Naturligtvis av särskilt intresse är möblerna är i ljusa nyanser av körsbärsträ. Som nämnts ovan, bör välja en sådan överväga en kombination av karamell och dekorerade med andra möbler. Väggar, tak och golv bör lämnas i en palett ljus, och till exempel, kan dörren plocka upp en vacker valnöt färg som ser mycket bra i cherry möbler.

Dessutom möbler i körsbärsträ perfekt kombination med dekorativa element i färgen av choklad, är i detta fall är det tapeten bäst att välja pastell milda toner. Fantastisk utsikt över ras är cherry körsbär blommar Oxford färdiga hasselnöt färg. Förädling av interiören bör spädas med lugna ljusa nyanser för väggar, golv och textilier.

Möbler av trä körsbär kan lätt kombineras med information om det inre av grått.

1

Så effektivt det kommer att se vår skåp bädd av körsbär färg med nyanser av grått och väggarna i en ljus rökig prestanda.

Men med orange, är det inte nödvändigt att kombinera rött och korall körsbärsträ färg, det överflöd av ljusstyrkan gör denna inre smaklös.

Om du kan, eller snarare en hel del utrymme i rummet, körsbär möbler ska placeras jämnt i hela rummet, spridda olika i storlek och höjd av objekten, så att ljusstyrkan på trä är inte iögonfallande. Om möbler kit konfigurationen är sådan att det inte kan vara kopplar, bör du aktiv användning av tillbehör i ljusa färger. Till exempel, på öppna hyllor i köket bör sättas en snövit möbler i vardagsrummet lägga en vas, lampa, kuddar, gardiner i pastellfärger.

Cherry-Oxford: färg i inredningen

Färg Körsbär-Oxford kännetecknas av rik och mättad ljust brun nyans. Dess användning i inredningen gör det möjligt att positivt slå rummet, vilket ger mer ljus och mättnad.

Idag använder sig alltmer av moderna material som efterliknar trä: valnöt, Padouk, röd lönn, mahogny, körsbär Oxford. Alla dessa stora namn är väletablerade raser finns nu som en modern golv, efterbehandling material, byggelement för att skapa möbler uppsättningar i varje valt format och färg.

Användningsområde och funktioner

I grund och botten trä eller substitut färg "vishnya9raquo; används för att avsluta det inre av huset, designmöbler och enskilda golvelement. Från det producera hållbara golv i din favorit designers skugga. Det bör noteras att det naturliga träet körsbär har hög kvalitet, styrka, stöttåliga egenskaper. Med ett sådant material är lätt att använda och lätt att underhålla.

Likheten mellan skuggan med en mahogny färg älskad av alla ger honom en skugga av härlighet denna ädla ras, lägga ännu mer intresse. Träfärg Cherry-Oxford var populär i en tid präglad av Art Nouveau och Biedermeier. Huset, inredda med sådana möbler, såg stabilt och elegant.

Hooked on denna djupa skuggan av människor lyckats skapa hela interiören sammansättning med parkettgolv, möbler, väggdekoration i form av paneler, och även taket i skuggan av körsbär. Därför inte förvånande att i XXI århundradet, designers tenderar att föra oss närmare traditionerna i det förflutna, distrahera från en mängd olika syntetiska material. Även om användningen av trä är inte alltid lämpligt, befälhavaren försöker överträffa sig själva och omvandla texturen Oxford körsbär (fotot är i papper) och trä skugga på linoleum, laminat, spånplattor och även plast väggpaneler.

Har du någonsin undrat, vilka färger är bäst kombineras ton körsbär Oxford? Om allt är klart med texturer: mjuk stoppning och klassisk - bästa vänner körsbär färg, vad om färgschemat i det inre av ett enda rum, till exempel, i vardagsrummet?

Experter betonar att färgen material färg körsbär Oxford blomstra alla i kombination med lönn, ek, rustik stil, blekt ek, mörka körsbär och andra liknande dem nyanser.

Behaglig atmosfär i rummet beror på inredningen. Eftersom färgerna är inte den sista platsen i denna fråga. Att gå för inköp av material, måste man förstå att enligt den metod som valts stil, och vad som ska ignoreras.

Färg körsbär i viss mån universella, kan den framgångsrikt slå med hjälp av olika stilar av inredning. Det är bra att veta att denna skugga har en positiv effekt på det psykologiska tillståndet hos en person och trots sin rikedom, sätter den på ett positivt sätt.

Göra reparationer i lägenheten eller huset, var inte rädd för att experimentera och se till att ta hänsyn till begreppet användning av körsbär design.

Möbler av körsbär i de inre (50 bilder): exklusiv heminredning

Körsbär - mycket slitstarkt och praktiskt material som ofta används för möbler och golv. Liknande i färg till mahogny, körsbärsträ möbler har alltid ansetts vara en symbol för glamour, lyx och gentility. Dessutom är det ganska lätt att hantera och polera som gör det möjligt att uppnå en perfekt slät yta.

Möblerna tillverkas av körsbär i vardagsrum

Kitchen fasad av körsbär

Sovrum ligger i körsbär

De grundläggande egenskaperna hos körsbärsträ

Cherry anses vara en värdefull ras, och inte bara på grund av dess egenskaper. Cherry är inte kommersiellt odlade grödor, så vilken typ av träd finns i begränsad mängd.

Möblerna tillverkas av körsbär i matsalen

Cherry växer i Centraleuropa, Nordamerika och Nordafrika. Medellivslängden - 70 år. Längden av trädet når från 7 till 10 meter. Oftast i trä och industriella industrier använder trä vanlig körsbär, amerikanska, brasilianska och Patagonien.

Skåp glas och körsbär i vardagsrummet

 • Körsbärsträ. Hos unga träd är trä vit i mogna - med omväxlande olika färger: mörk, ljus, brun, gul. trä struktur jämn, slät, homogen, med fibrer lika diameter. Detta gör det enkelt att hantera materialet.
 • Color. Körsbär har en varm ton från ljusbrun till mörkrött. Om du använder en kemisk behandling, är det möjligt att uppnå den populära mahogny nyans. Externt är körsbärsträ färg mycket lik skuggan av mahogny, vilket avsevärt ökar populariteten av detta träd i inredningen verksamheten. Cherry gör rummet visuellt rika, ljusa och ger en aristokratisk anda.
 • trä densitet. Cherry har en genomsnittlig densitet - 600 kg / m ^. Svårighetsgraden av trä varierar också genomsnitt.
 • Flexibilitet. Cherry har en mycket bra elasticitet.
 • Svullnad. Svullnad av trä körsbär relativt små.
 • Stabilitet. Körsbär är mycket motståndskraftig; motståndskraft mot svamp röta måttlig, kan inte sägas om insekterna. Cherry är ofta utsatt för "räder" bugs-slipmaskiner.
 • Torkning av trä. Jämfört med andra fruktträd, såsom äpplen, körsbär och plommon, körsbär trä lätt att torka. Inget behov av någon uhischreniy.Sushit körsbärsträ behövs i det fria under 10 dagar. Då virket måste kokt, på grund av vad är mycket vacker gyllene röda färgen på trä.

Stor byrå av körsbär i vardagsrummet

Väggen i plantskolan av körsbär

Barnsäng av körsbär

Fällbord av körsbär

Väggen i en bok och en tv i vardagsrummet av körsbär

Med hänsyn till dessa egenskaper, är körsbär används ofta. Främst för:

 • tillverkning av möbler;
 • takbeklädnad;
 • parkett och laminat;
 • väggbeklädnader;
 • olika tillbehör.

Cherry förkroppsligar stil med Art Nouveau och Biedermeier, så anhängare i dessa områden blir ofta föremål för interiör från sitt virke.

Bokhyllor av körsbär i vardagsrummet med öppen spis

Inbyggd garderob i körsbär

Möbler av körsbär i sovrummet

Bokhyllor i Cherry

Enkelrum set i körsbär

Antika cherry möbler i vardagsrummet

Sminkbord, körsbär

Fördelar med körsbär och dess nackdelar

Wood körsbär som värdefulla arter har flera fördelar. Bland dem:

 • enkel hantering;
 • vacker färg trä;
 • elastiskt material;
 • lätthet av torkning;
 • låg grad av svallning;
 • glansig, glänsande yta.

Säng, byrå och toalettbord i sovrummet av körsbär

Beige-grå ​​vägg gjord av körsbär i vardagsrummet

Brister i Cherry är inte lika mycket som dygder, men de finns där. De är:

 • Körsbär är resistent mot biologisk attack: skalbaggar, provtagarnas och svamp röta vid tidpunkten för slående trädet, vilket gör dem olämpliga för användning;
 • i körsbärsträ är det ofta möjligt att hitta avvikelser: inåtväxande bark, sprickor, delamine och andra defekter;
 • liten styrka, vilket är varför du inte kan körsbärsträ används i konstruktion och dekoration.

Matsal möbler tillverkade av körsbär

Möblerna i sovrummet av körsbär

Garderob i sovrummet av körsbär

Vitt och brunt körsbärsträ möbler i sovrummet

Vit-brun vägg cherry

Cherry göra vackra, exklusiva möbler: köksskåp, garderober, spaljé. Naturligtvis är detta möbler värt mycket pengar, så order för dess tillverkning har rapporterats i sällsynta fall. Men Cherry skivade fanér används ganska ofta, även för fanering prisvärd trä.

En uppsättning möbler för matsal körsbär

Körsbär, kan du också dekorera golv, väggar och tak. Från det gör musikinstrument: piano, pianon, exklusiva rör, köksartiklar, heminredning och så vidare.

Snygga möbler för matsalen av körsbär

Möbler av körsbär i korridoren

Brown-guld byrå i körsbär

Möbel för skåp i körsbär

hängare körsbär

Rack från körsbär

Ett stort bord gjord av körsbär

Litet bord konvertibel i körsbär

Beige-vit vägg av körsbär i det inre

Tumba och ottoman i körsbär

Svart och brun vägg gjord av körsbär i vardagsrummet

Byrå och en bädd av körsbär

Kombinationen av körsbär med andra träslag

Möbler eller golv, körsbär i kombination med många olika typer av trä. Låt oss dröja vid design tips om hur man blandar och späd färgen på körsbär.

Sovrum med möbler gjorda av körsbär

Kombinationen av körsbär och lönn - en levande kontrast i färg, ton och mättnad. Kontrast är lätt att understryka med en blå nyans, till exempel blå gardiner. Väggar göra bättre persika, lägga mörka kontrastränder. Rosa färg och brons accenter hjälpa. Som kommer att ha en förfinad, demokratisk och glad inredning.

Sovrumsmöbler i körsbär och lönn

Ek och körsbär skapar också en kontrast i tonen. Med denna Däremot kan du skapa den perfekta retrostil, bekväma och varm. För en kombination av ek och körsbär är bättre att använda nyanser av grönt: gardiner eller stoppning på möblerna är ganska lämplig för att förverkliga denna idé. Utmärkt interiör späda huden och smidig vävnad. Bakgrund kan välja ljus gyllene färg, med en del grönaktig utsökt mönster, helst årgång. Persika blommor och mörkt guld - som accenter.

Blekt ek kombinerat skapa en kraftfull kontrast mättnad och ton. Bakgrund för interiör bättre att välja en ljus färg, med ett mönster av körsbär färg. Gardiner - rosa färg och klädsel - rödbrun eller mörk hud. För att lägga till accenter till bättre användning tillbehör ljust rosa färg.

Nyanser av körsbär och mörka körsbär är likartade, men skillnaden i deras lätthet, så att du inte kan spela på kontrasten, och världen. Lägga ljusa färger i det inre av rummet, kan du säkert öka sin uttrycksfullhet. Bakgrund är lämpligt att välja isen färg, du kan även dämpa beige mönster. Gardiner bör vara grå-beige eller te och grönt. Möbler som är lämpliga med luddigt tygklädsel, sand eller pistage färg. Tillbehör kan användas aprikos eller gult.

Möbel klassisk för kontoret av körsbär

Rödbrun körsbärsträ och läder möbler på kontoret

Vacker vägg av körsbär i vardagsrummet

Enkla möbler från Cherry bedroom

Hörnskåp i korridoren av körsbär

Vita möbler i sovrummet av körsbär

Grönt och brunt körsbärsträ möbler i barnkammaren

Garderob och skåp i körsbär

Möbler i vardagsrummet av körsbär

Vardagsrum matsal med möbler av körsbär

Designer garderob från Cherry

2 Fyll i alla fält, och vi kommer att ringa dig för att klargöra alla nyanser!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 85 = 86