Mosaik av pappersmallar med sina egna händer

Mosaik av papper med sina egna händer - en fascinerande arbete som är tillgänglig även för barn, men det är värt vuxna uppmärksamhet

Samla bilder av mosaik är mycket roligt och även användbar. Visst, alla andra i tider av dagis engagera sig i en sådan kreativitet. Denna ursprungliga och intressant lektion ger alltid ett mycket roligt, så att du kan släppa loss sina kreativa talanger och samtidigt utan att kräva kostsamt. Även ett litet barn kommer att bli mycket intressant att sitta ner med föräldrar och skapa en vacker mosaik av papper med händerna.

Sedan urminnes tider, olika människor på olika sätt pryda ditt liv och för applikationer som använder en mängd olika material. Till exempel, de nordiska folk ofta tog fördel av applikationer förutom konventionella material och med päls och pärlor. Ovanliga och attraktiva program, som består av bitar av halm band.

Med tillkomsten av pappers applikation på den fick en särskild plats i historien. Svart silhuett bilder på alla typer av berättelser var mycket populär. Och idag, till exempel i Ukraina, är fortfarande lever är konsten under namnet vyrezanka.

Färgat papper - utmärkt material för att skapa okomplicerade men vackra mosaiker. Även för en mer intressant och tematiska verk, kan du använda gamla tidningar, tidskrifter, servetter med olika mönster och andra typer av papper, som du kanske redan har samlats för att kasta ut.

På baksidan raschertite ark i små kvadrater, trianglar, och sedan skära dem. Försök att skära utan ritsning - resulterar polygoner kommer att vara mycket intressanta uppgifter om din mosaik och är säker på att locka andras åsikter. Förbered dessa bitar av papper i olika färger. För att lagra varje färg är bäst att använda en separat låda för att göra det bekvämt att använda.

Välj ett lim så att när det är torrt det stod klart att det var lätt att applicera, och också att det var i ett bra paket med ett tätt lock och torr efter den första ansökan.

Limmet bör gradvis tillämpas på hela arket av kartong, och som arbetar genom obkleivaya en portion efter den andra. Samtidigt, försök att vara det kitt som inte var mycket att inte razmok ombord och inte gå i vågor, eftersom det allvarligt kan förstöra utseendet på dina produkter.

Börja alltid med de mest stora delar bilder, så småningom flytta till mindre. Bara om börjar med bildkonturerna, och först därefter hela figuren är fylld med färg.

1

Små ofyllda sprickor mellan bitar av papper skapar en speciell charm, och ger fantastiska stil.

Mycket original kommer att se skapas inte från en platt snitt, men från sönderrivet papper.

Även du kan försöka att skapa arbetstillfällen i inriktad teknik. Dessa bilder erhålls omfattande och intressant.

För att upprepa denna typ av arbete du behöver bara en kvadrat papper limmas på underlaget är inte helt, men bara i mitten och omvandlar den till en tub - tortsovochku med en kulspetspenna.

Skapa en mosaik av finpapper som inte kräver tillämpningen av kunskap och några speciella tekniker. Men om du tror att skapandet av en sådan farkost är lämplig endast för barn, se vad bra bilder från pappers sätta vuxna och erfarna hantverkare. Ingen kommer inte att sätta språket att kalla det en "barns hantverk":

En annan fantastisk egenskap hos denna hobby är att det inte är nödvändigt för att kunna dra vackert. Tillräckligt för att plocka upp på Internet all lämplig mall och ladda upp din skapelse på det.

Försök att använda papper poeksperimentirovat- krusning eller sammet, kommer olika texturer lägga originalitet till din ritning. Försök att ersätta de enkla färgade arken som du göra för att dekorera en mängd olika sätt, lägga fläckar, droppar, och hundratals olika nyanser av en färg. Försök att inte skapa en bild på en vanlig plåt och en pre-cut form bifoga det till en pinne eller magnet och används som ett komplement i din inredning.

Aktiviteter som utförs i mosaik tekniken med färgat papper, kräver tålamod, men är inte komplicerat utförande. Barn med glädje kommer att delta i dessa färgglada och ovanliga program som hjälper utbilda och odla uthållighet sug efter skönhet. Pappers mosaik - en ny nivå av fackman på området applikationer.

Video om hur du skapar en bild av en pappers mosaik

Titta på videon i slutet av artikeln och du kommer lära dig hur enkelt och vackert arbete kan ordnas med hjälp av ett enkelt papper mosaik, även utan erfarenhet i teckning och design. Ja, denna uppgift kan hantera även ett barn!

Mosaic Tillämpning av färgat papper: Steg för steg instruktioner med bilder

Mosaik av färgat papper - ett mönster som består av ett flertal bitar av färgat papper. Utföra hantverk, utvecklar finmotorik barnets samt bilda uppfattningen av färgnyanser.

För tillverkningstillämpningar måste ställa "Color papper" för barn och lim sax.

Mosaik av färgat papper enligt följande:

1. Först förbereder en mall som kan tas från färgning, ladda ner och skriva ut den aktuella eller rita en skiss av sina egna.

2. Sedan färgat papper skuren i små bitar. Varje färg lägga upp separat.

3. När du arbetar med tillämpning av mosaik är lim appliceras på bakgrundsmönster eller skiss och sedan ovanpå införa skurna bitar av papper. Denna mosaik är mycket lättare att utföra med hjälp av pincett.

4. Häng färgat papper kan vara i vilken ordning som helst, rekommenderas:

5. När hela bakgrunden på ritningen ska limmas bitar av färgat papper, införa varorna: boken, tung låda. Mosaic torka i flera timmar.

Application mosaik gjord av färgat papper redo!

Observera att en mosaik, gjord utan närvaro av luckor kräver barnet mycket mindre noggranna och enklare att utföra.

Om detta hacka erbjuds barnet första gången då är det lämpligt att använda ett enkelt mönster med ett litet antal delar. Ju äldre barnet, och ju mer erfarenhet för att genomföra mosaik arbete, desto svårare kan det vara att använda skissen.

Application mosaik gjord av färgat papper är en förenklad version, när bitar av färgat papper, kan du plocka.

Detta hack avser en dekorativ konst. Arbetet mödosam mosaik hjälper gör att utveckla ett barns noggrannhet.

Application mosaik gjord av färgat papper - ett slags lek med barnet, samt en möjlighet att lägga grunden för sensorisk utveckling hos barn.

Om du hittar ett misstag, välj en bit text och tryck Ctrl + Enter.

Mosaiker gjorda av papper med en ovanlig textur

Hur applikation - en mosaik av papper med en ovanlig struktur av händerna. Mästarklass.

Mosaik av papper - känd teknik där barn kan skapa vackra hantverk. Min dotter och jag har redan gjort program denna teknik. Men idag fått med posten paket med en ny mycket intressant och inspirerande lilla bok "Spela inom området från realism till abstractionism" Natasha Kaya och Kira Mrik, vi har en dotter, oberoende av varandra en önskan att återigen göra så hantverk, men med hjälp av alternativen föreslås i denna bok.

Även naturligtvis gjorde deras dotter, och jag hjälpte bara för att förbereda mallar, ibland uppmanas något, då jag beundrade resultatet och ser skuggspel.

I motsats till mosaik av normal färgat papper, är detta papper mycket vacker textur. Titta på pappers rektanglar från denna sida. De påminde mig om malakit.

Och sedan i boken var en master class med titeln "Farm artist" för tillverkning av hantverk i denna teknik. Min dotter gjorde om detta bara en häst, de andra siffrorna från henne till ett annat ämne, men jag ska förklara i en kommande artikel.

Master class från en bok med en mosaik av ovanliga bitar av pappersfakturor

Mästarklass som erbjuds av Natasha Kaya, författare till boken kan hittas i själva boken (klicka på bilden för att förstora). Vi gjorde det med små förändringar.

Här är några underbara djur har vänt detta mästarklass på Natasha.

Hur man gör en mosaik av färgat papper med händerna. master class

Min dotter gjorde också så några siffror: häst, julgran, julgran leksaker.

 1. På ett ark av vanligt kontorspapper rita konturerna av häst (eller tryckta) på en av mallarna i den här artikeln.
 2. Fästa arket till arkets häftapparaten strukturerad tunn kartong.
 3. Skär på kort avstånd från konturen.
 4. Ett pappersark något vätt med vatten med användning av en borste.
 5. Målarfärg papper måla samma färg men i olika nyanser.
 6. Medan färgen fortfarande är våt, strö på hennes humör.
 7. Vänta tills färgen torkar.
 8. Skär den färgade arket i remsor och varje remsa i små bitar.
 9. Limma bitar av färgat papper på kartongen.

 • Rotera den tomma omvända sidan och skärs längs konturen.
 • Boken ger en mycket bra tips att omge bilden kom ut. För att göra detta, de delar som är längre bort från betraktaren, spred mörkare rektanglar. I det här fallet är det verkligen exceptionellt vackra!

  Men vi har en bit papper limmas utan ett specifikt system. Och hästen ganska liten. Och inte fem palmer, som rekommenderas av Natasha Kaya.

  Få djur uppmanas att hålla sig till träpinnar, för att få siffrorna för spelet i teater, med vilken du kan spela inte bara i den konventionella teatern, men teater skuggor. Så bland skuggorna av våra karaktärer påfyllning teater.

  Om den resulterande bilden inte fastnar på pinnen, och den vackra färgad bakgrund, får du det ursprungliga kortet eller paneler.

  Julgran, min dotter gjorde liksom hästen.

  1. Vi förberedde ett papper för mosaik: fukta den med vatten, målade i olika nyanser av grönt.

 • Sbryznuli papper parfym, vänta tills det torkar.

 • Klipp papper bitar.

 • Från kraftigare papper skära ut grund - granen.

 • Putsade fiskbens bitar av färgat papper.

 • Återigen skär längs konturen.

 • Denna fiskbens min dotter i början, som en häst, fäst vid en träpinne tape - vände dekoration för tabell teater. Sedan spelade vi med henne på teatern av skuggor och sedan gjorde henne nyårskort. Fiskbensmönster och den färdiga kort för att se henne i "Vykort från papper julgranar. 7 alternativ"

  Jag tar en titt på boken översiktsartikel "Spela inom området från realism till abstrakt" och "Creative Education" - det finns fortfarande en hel del intressanta idéer för kreativitet!

  © Julia Sherstuk, https://moreidey.ru

  Alla de bästa! Om artikeln var användbar för dig, snälla hjälp mig i utvecklingen av webbplatsen, dela länken till denna artikel på sociala nätverk.

  Se andra intressanta artiklar:

  Här är en sådan genre av barns hantverk, var det mycket användbart för utveckling av motorik och rumsuppfattning av barnet. Pappersbitar, dessutom kommer att utveckla sin känsla av fantasi som är främmande för de flesta av dagens barn och vuxna.

  Nicholas, finmotorik, nästan alla typer av barns kreativitet utvecklas. Och eftersom de flesta av dagens barn och vuxna, jag tror jag håller med dig. Utvecklingen av fantasi och kreativt tänkande är nu i trenden.

  Yulechka, vilken vacker häst visade sig! Precis som i den ursprungliga .. så anbud. Kanske vi också försöka att behärska denna teknik. Tack för inspirationen!

  Naturligtvis prova det! Tekniken är mycket intressant 🙂

  En otrolig bok, än mindre träna helt enkelt underbart!

  Ja, är boken mycket användbar och intressant.

  Vilken intressant teknik! Hästen var mycket anbud och vackert! 😉

  Jag ärligt talat, inte förvänta sig detta från denna bok. När vi beställde den till Rita, recensioner av det var ganska små 🙂

  Jag älskar batik. Och få de resultat jag påminde ser suddig bläck målning på tyg. Mycket trevligt! Tack.

  Resultat och vände som batik och mosaik och glasmålningar av mina favorit 🙂

  Meddela på nya kommentarer via e-post

  Vi är mycket glada att se dig, Rita! Besök oss ofta! 🙂

  Allt material på denna webbplats (text, bilder, design) är föremål för upphovsrätten och är endast avsedd för privat bruk.

  Kopiering alla material utan skriftligt tillstånd är strängt förbjudet.

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  53 + = 54