Mousetrap från en flaska

Hur man gör hemmagjord musfälla - fånga gnagare enkla sätt

Bli av med obehagliga och ibland farliga gnagare hjälper fälla för möss - med sina egna händer för att göra enkla enheten är inte lika effektivt som de modeller som finns på marknaden. Oberoende produktions musfällor från skrot kommer att spara pengar, eftersom de flesta av att eliminera skadedjur kräver flera enheter. Enligt beskrivningen ovan kan du välja den mest effektiva och enkla att utformningen prestanda.

Fördelar med hemgjorda råttfällor

Om användningen av giftiga ämnen för gnagare kontroll är önskvärd på grund av närvaron i huset eller i det land där barn eller husdjur, och inköp av ett antal krukor i butiken är för dyrt, är det dags att lära sig att göra en fälla. Krävs för tillverkning av enkla material som finns överallt i användning: - papper, olika behållare (ofta onödigt, kan du använda en tom behållare), tråd, linje, och så vidare.

Observera: de flesta av de fallgropar av egenproduktion av återanvändbara eller självladdning, vilket gör att inte följa dem kontinuerligt och fånga med en enhet flera gnagare, vilket ger en fälla obevakad under en time-out (optimalt - inte mer än en vecka för att undvika obehaglig lukt dök upp.

Att jaga skadedjur har varit framgångsrik, inte tillräckligt för att veta hur man gör en fälla för möss. Det är också viktigt att "övertyga" gnagare visar intresse för denna fälla, och behöver därför en attraktiv bete. Det finns en gemensam stereotyp - möss älskar ost. Denna produkt är verkligen som små djur, men som bete solrosfrön kommer att bli mer effektiva, lätt rostade solrosolja eller en bit bröd indränkt i den. En säker satsning kommer att vara sesamolja - dess smak lämnar inte oberörd musen och du kan även använda en bit bacon.

En sådan modell är en fälla för dem som föredrar en mycket enkel men effektiva lösningar och föredrar tydliga instruktioner, bland annat, och hur man gör en fälla med händerna. En annan fördel med en sådan fälla är utbytbarhet av dess komponenter - i stället för skopor kan ta den gamla pan eller plastbehållare, och linjalen kan ersättas av vilken som helst lämplig storlek järnväg eller remsa av kartong.

Utöver linjen krävs nålen eller styv cirkulär i tvärsnitt metalltråd. Talade limmas vinkelrätt mot linjen och fungerar som ett stöd - det läggs så att både dess ände vilade på kanten av skopan. Bunden till ekern eller järnvägen att uppbäras i ena änden på kanten av skopan, och den andra för att hänga över den. Det ligger på den överhängande änden av betet. Fällan ligger på en plats där musen kommer att kunna klättra på järnväg, ovanpå skopan. Mousetrap arbete och i så fall, om behållaren är tom, men för effektivitet rekommenderar att fylla en hink med vatten i ca en tredjedel.

Ett exempel på hur man gör en fälla för möss med sina händer från en plastbehållare

Det utlöste denna fälla lätt. Musen kommer med en linjal, attraheras av lukten, men, bryta skärningslinjen för ekrarna, och skiftar tyngdpunkt utformning, vilket resulterar i en fritt hängande över änden av skoplinjen kraftigt sjunker och återställer gnagare in i behållaren. Att fälla kan utlösas flera gånger måste bete fästas vid skenan så att när den utlöses, inte faller i hinken med musen.

Fällor av banker med snittet papper till halsen

En sådan fälla för möss med sina egna händer liknar den föregående. Mus kunde klättra till toppen av burken, ställ in "ramp", men i detta fall betet placeras i bankerna, som dras åt halsen på papperet. Papperet på halsen av banker har blivit en riktig fälla för gnagare, försiktigt skära (t.ex. razor) korsvis. Så snart som djuret får på papperet, "kronblad", som bildas av snittet, böjas inåt, faller musen i en burk. I andra utföringsformer, den möjliga stapling lätta bete direkt in i centrum av den skurna pappers eller bete knuten till ett rep och är beläget ovanför centrum av bankerna.

Nackdelen med en sådan enkel fälla - inte en mycket hög verkningsgrad. Mouse känner på något sätt smutsiga trick och rädsla skårade papper.

1

Fällor från glasburkar och mynt

Sådan hemgjorda fälla från burken är lätt och kan göras även av kastrullen, och ett mynt kan ersättas, om så önskas, en knapp eller en stor metallisk bricka. Coin (knapp, en bricka) stöder optimistiska kant banker. För att stödja limmade eller bundna varaktig tråd med en krok på slutet. Inuti behållaren är inställd stång (tråd kan användas, kvist, etc), genom vilka tråden överförs. Det läggs på kroken betet. Lockade arom musen drar betet från kroken, varpå tråden spänns och drar stödet från bankerna. För maximal effektivitet bör betet placeras på ett avstånd av 2-4 cm från ytan. Avsaknaden av en fälla - det kräver laddning. Det vill säga "täckt med" en mus, banken upphör att vara effektiva.

I ett enkelt utförande kan betet fästas på väggen av banken, sedan när du försöker komma åt den, musen för att svinga banken, vilket kommer att leda till en nedgång i stöd.

För att ta bort den infångade gnagare bekvämt under den utplacerade bank glida en bit kartong.

Fällor från plastflaskor

En sådan fälla med sina händer från en plastflaska görs på några minuter. Förpackningar skärs i nivå med 2/3 av höjden (en lång parti - med en botten). Därefter halspartiet inverterad (utan halsröret blir inåtriktad konstruktion). Hals insmorda med olja, och in i behållaren placerad bete. Den delen är inte åtskilda, kan de fästas med lim, tråd, eller på annat sätt. Musen glider lätt genom smord hals men kan inte komma ut igen.

En annan enkel råttfälla, hur man gör det tänker även en skolpojke.

Plastflaska (nacken klämman på plats om början av begränsningen) placeras inom betet på ett bord eller en hylla så att en väsentlig del av behållaren som hänger från kantytan. I detta fall måste betet placeras längst ner. En sådan fälla är knuten till hyllan med snöre, vars längd tillhandahåller fall trap hänger sig eller ovanför golvet. Mouse, att komma in i flaskan, flyttar tyngdpunkten. Fällan faller och hänger samman med den instängda gnagare.

Råttfälla av den roterande hink och flaska

En av de mest geniala lösningarna på temat "hur man gör en fälla hemma", med en effektiv och enkel att implementera. För krävs det en metallstav axel och en plastflaska med lock. Kapacitansen (i lock och botten) inneha öppningar axeldiameter, varefter flaskan sätta på stången så att den förblir fri att rotera. Stången är placerad på kanten av skopan. Optimalt befästa sin position med bibehållen rörlighet. En hink (du kan använda och bäcken) rekommenderas att fyllas med vatten. Som ett bete i mitten av flaskan belagda med något (attraktiva lukt för möss) komposition (färskost, jordnöts eller solrosolja, etc). Efter att bygga denna "ramp" från golvet till hinken kanten. Finns når hinken kanten av denna "bro" Musen försöker flytta till flaskan, men den senare under tyngden av gnagare roteras runt axeln och rensar skadedjur i behållaren.

Att välja hur man gör en fälla med sina egna händer, bör inte glömma det enkelt genom att klisterfällor. För dem behöver ett speciellt lim för gnagare, som säljs i specialbutiker, bete och bas (du kan använda tjock kartong, små plastpallar, plywood, etc.). Grunden insmorda med lim och placeras i mitten av fällan bete. Att ta sig till doftande "behandlar", gnagare pinnar till en viskös förening. Nackdelen med en sådan fälla många anser ful. Borttagande från djur fällan inte längre är möjlig, och den typ av vältrar gnagare och gnissla inte ett nöje, om ägarna är hemma.

Mousetrap med händerna - hur man gör. Instruktioner för produktion av hemmagjorda fälla i hemmet

Små djur är en katastrof för ägarna av villor och trädgårdar, ofta hyresgästerna i privata hem lider av deras invasion. Bortskämda grödor och livsmedel - inte det största problemet. Gnagare som vektorer för allvarliga sjukdomar kan smitta sina rättigheter. Det är lätt att göra hemmagjord råttfälla av skrot.

Mousetrap med händerna - fördelarna

Förvärva enheten för att fånga möss enkel mekanism enda fabriken med en metallfjäder är inte humant, särskilt om blodarbetsresultat se barnet. Nackdelen med denna fälla, och höga kostnader. Gnagare gift farliga kemikalier, om det finns andra djur hemma. I en sådan situation är det mer praktiskt att göra en fälla för möss med sina egna händer.

Självgjorda mönster är mycket billigare. De är gjorda av något material som finns i varje hem och inte kasta en synd som sparar pengar. Fördelar råttfälla med sina egna händer:

 • enkel implementering;
 • utformning inte beröva musen liv och begränsar friheten;
 • Det kräver inte mycket tid att tillverka;
 • möss inte är bekant med den nya enheten, vet inte hur man kan undvika fara;
 • när skada görs snabbt en annan fälla;
 • säkerhet för barn och husdjur;
 • Arbetet kan visa dina nära och kära färdigheter.

Du kan göra dina egna händer återanvändbara hemlagad Mousetrap, som är tillverkad av Glasburkar, plastflaskor. Djuret är fortfarande vid liv, du kan släppa musen är inte på gatan eller i skogen, använda en fälla igen. Engångs fälla är tillverkad av en glasflaska med en bred hals, där djuret faller och kan inte komma ut. För att frigöra musen måste fällan vara bruten.

Du kan göra en mängd olika händer råttfällor:

 • med användning av plastflaskor;
 • utformning av en hink vatten, där musen kan släppa;
 • fälla av kartong med speciellt belagd klibbigt bindemedel för gnagare;
 • råttfälla av en flaska eller glasburk;
 • vikbar utformning av pannan behållaren av en lämplig volym;
 • anordning trä eller metall;
 • råttfälla-avgrunden, där djuret faller från en höjd i en hink;
 • elektronisk fälla.

Fällor för gnagare som görs med sina egna händer, har olika kretsanordningar. Hur fungerar en råttfälla? Verkan av fällan bygger på principen:

 • tyngdpunkt - en hink med vatten;
 • slam - en glasburk, en låda av kakan;
 • fjäder resa - strukturer tillverkade av trä;
 • vidhäftning till oljad yta;
 • kretsmotståndet förändring - elektronisk råttfälla;
 • är det omöjligt att ta sig ur en hög kapacitet - en bank med en pappersluckan;
 • fastnat i en plastflaska med vassa blad.

Bete för en fälla möss

Att locka djuret i en fälla, gjord med sina egna händer, kan vi sätta i en fälla bete. Det finns en ihållande missuppfattning att möss älskar ost. Ett stort antal experiment har lett till slutsatsen att produkten inte anses ha prioritet. Det bör noteras att gnagare älskar färska och livsmedelskvalitet, förbi en råttfälla, om att tvivla på att de ofarliga produkter. Det är nödvändigt att smörja verktyget med olja eller alkohol, att kämpa mot lukten av människan.

Mat är företrädesvis vald med en stark arom, impregnera dem med olja solros eller sesam. Det bästa betet för möss i en fälla:

 • Rökt och insaltad bacon - du kan steka i en match;
 • solrosolja, företrädesvis raffinerade;
 • en bit av sött bröd, företrädesvis färska;
 • solrosfrön;
 • pizzabitar;
 • Fröer av bovete, vete, ris;
 • rökt korv;
 • nötter;
 • färskt eller kokt kött.

För att göra sina egna händer en fälla för möss, måste du först besluta om design, plocka upp de nödvändiga materialen. Du kan använda för att göra en fälla:

 • onödig hink eller behållare;
 • plastflaska;
 • glasburk;
 • plast och papper;
 • en låda av kakan med bomullspinnar tvål och last;
 • träklossar;
 • bur och en elektronisk krets.

Mousetrap med sina händer från en plastflaska

Hantverkare göra underverk i detta hushållsföremål. Är inget undantag och fälla från en plastflaska, som är lätt att göra med sina händer. Mus, komma dit kunde inte klättra ut, kommer att stanna där tills det kastades. En av tillverkningsalternativ:

 • ta en flaska;
 • separerad från sin halv;
 • vid den del där botten på saxen göra snitt på ungefär 2 cm, som är lika med 1/2 av diametern av cirkeln;
 • varje kronblad skärpa;
 • vika tillbaka in i flaskan;
 • sätta på botten av betet;
 • musen kommer att gå in och avsluta tillbaka för att förhindra att vassa tänder på kronbladen.

Mousetrap med sina händer från en plastflaska utförs ett annat sätt för en steg för steg-instruktioner:

 • behållare skurna i halv;
 • hals förkortas så att den lätt passera genom en mus;
 • Smörj insidan med olja;
 • sätta på botten av betet;
 • en övre del insatt i den nedre upp och ned;
 • Musen rusa för en måltid att falla in i flaskan och kan inte komma ut.

Det finns ett annat effektivt alternativ snabb tillverkning med sina egna händer - en råttfälla, som fungerar utan misständningar:

 • skära änden av flaskan på platsen för förträngningen;
 • göra ett hål, binda ett rep till det;
 • inuti låg betet;
 • ställa flaskan på kanten av bordsytan - en stor del ska hänga;
 • den fria änden av repet för att binda eller limma tejp så att vid tidpunkten för hösten kapaciteten inte dras till golvet;
 • Mus, kommer in, flytta tyngdpunkten;
 • flaskan hänger ihop med gnagare.

Som Mouse trap kan använda gamla hink. För att genomföra de idéer som du behöver:

 • 2 hål borrade från toppen;
 • att passera genom dem horisontellt metallstav;
 • satte på honom den tomma flaskan med ett lock, smord, - förmågan att vara fri att rotera runt en axel;
 • halsen av behållaren för att flytta upp till kanten av skopan;
 • mus, lukta lukten, klättra till flaskan;
 • att provernetsya och djuret faller i vattnet.

Vi kan överväga ett annat alternativ för att använda sig av skop fällan med händerna, till en tredjedel hälls volymen av vätskan. Råttfälla med en hink vatten är som följer:

 • på toppen av behållaren, nära kanten, med tejp säkra nålen horisontellt;
 • därtill vid en vinkel av 90 grader är bunden linje eller skena, vars ena ände vilar på kanten av en skopa, medan de andra hänger fritt;
 • det sätta betet;
 • lateralt till hinken placeras i en vinkel blocket;
 • musen över den stiger till betet;
 • fria änden av raden under vikten av topples;
 • fällan utlöses.

Mycket enkel att tillverka sina egna händer, engångs fälla gjorda av en kalender, liknande form till huset. I denna situation är skopan placeras på golvet nära kanten av bordet. Mousetrap göras på grundval av tyngdpunktsförskjutning:

 • Kalender installeras på bänkskivor plan till kanten av den vänstra halvan ansikte;
 • vid den bortre änden sätta läcker mat;
 • Musen går till betet;
 • Huset stjälper med den i en hink.

Mousetrap med sina händer från ett träd

För dem som inte arbetar regelbundet komma till landet för att kontrollera någon fångad i en fälla eller inte kan göra multi-plats design. I detta fall är råttfälla med sina händer av trä utförs omedelbart för att fånga några gnagare, såsom sex. behövs för framställning av:

 • träblock 4x10 cm, längd 40 cm;
 • cykelekrar - 6 stycken;
 • tunn tråd;
 • stark tråd.

Processen för konstruktion av en sådan fälla:

 • vid slutet av fältet för att borra hål med en diameter av 2 cm och ett djup av 1 cm - en mink;
 • reträtt från kanten på samma sida 10 mm;
 • att göra propyl longitudinella bottenöppningar;
 • förskjuta den från linjen genom att 2 cm;
 • borrat vinkelrät mink två hål med 2 mm diameter;
 • utföra samma borr annan på samma plan så nära den andra änden;
 • Kollaps av fjäder ekrar;
 • vid slutet av den ögleformade tråden.

Samla fällan med följande sekvens:

 • den fria änden av fjädern in i öppningen på ett plan;
 • gångjärnslocket i snittet för att sammanfalla med mink slinga;
 • 2 genom små hål hoppa gänglås fjäder;
 • djupa hålor sätta betet;
 • mus, som vill njuta av en god munsbit, gnager tråd;
 • Spring bränder från mink sticker ut endast svansen som inte skrämma andra djur kommer in i intilliggande hål.

En mycket enkel utföringsform av tillverknings fällor med sina händer från en glasburk, som tidigare var nödvändigt att skölja väl. För produktion av en råttfälla:

 • övre locket gjort av papper;
 • fast maskeringstejp eller garn;
 • göra två vinkelräta snitt med en vass kniv;
 • bete hängde över bankerna;
 • Musen vill äta det, kommer att vara på papper och misslyckas.

Råttfälla av burkar i en annan väg, för vilken kan utföras den nödvändiga mynt. En viktig förutsättning - krävs stor diameter, till exempel, 5 rubel. För att underlätta efterföljande avlägsnande av musen, bör hela strukturen läggas på basen - en bit kartong. Råttfälla är som följer:

 • fett skiva är monterad på en dubbelhäftande tejp;
 • Det är fäst vid den bakre väggen inne;
 • den andra änden lyfts;
 • under det som en bärare anbringas på kanten av myntet;
 • mus försöker äta betet rör banken;
 • mynt faller, trap slår igen;
 • litet djur inte kan komma ut.

Electronic råttfälla med sina händer

För dem som är bevandrade inom elektronik, inte kommer att bli svårt att göra en fälla för det schema som visas på bilden. Strukturen består av celler, vars ena sida är installerade på spjäll vertikala medar. Instrument topp, nära ingången, anordnad elektromagnet, vars ankare är fjäderbelastad i riktning mot sliden, och spetsen slipas. I dämparen 2 borrade hålet mittemot ankaret;

 • när spjället är helt upplyft, spetsen kommer in i nedre öppningen;
 • vid det nedsänkta läget, medelst fjädern, i den övre delen.

Electronic råttfälla med sina händer kan göras genom en entusiastisk person. Vid det bortre hörnet av den spetsiga elektrodstrukturen tillhandahålls. Det planterade välsmakande bete. Elektroden och magneten är ansluten till den elektroniska kretsen. Mousetrap fungerar så här:

 • grinden stiger till ett övre läge, där den automatiskt låst av en fjäder;
 • Mus går in i buren;
 • vidrör betet.

Vidare, börjar den elektroniska kretsen:

 • genom att trycka på en mus till betet snabbt motståndet i förändring;
 • elektromagneten är ansluten till en lagringskondensator;
 • grinden sänks, stänga ingången;
 • magnetventilen vid botten av ankar korrigeringar;
 • ett ljudlarm, varnar för utseendet på värdcellen i en oväntad gäst.

Video: fällor för möss med sina egna händer

Alexander, 57 år gammal

Fastställas för vintergrödor i gropen, och en månad senare fann att grönsakerna har börjat knapra mus. Jag skickade min make till affären för en fälla, och det finns priser som pensionärer inte dra. Jag bestämde med händerna för att göra en fälla av en hink med vatten. Jag säkrat en bit bacon på linjen, och på morgonen finns längst ner i hink med en gnagare. Musen över hela veckan.

Elizabeth, 45 år gammal

Våren kom till landet och såg många spår av möss. Tja, att hennes man är vänner med elektronik - såg ut som en fälla för att samla in, jag hittade systemet, lödas med sina händer fälla. Så snart sätta huset, gnagare fångas omedelbart som anmälts pip. Under de två dagar som tillbringas i landet fångade 10 möss. Vi släppte dem i en närliggande skog.

Möss var fruktansvärt rädd, så när jag såg en gnagare i en garderob, skrika så att alla rädda. Make tröstade mig och bestämde sig för att göra sina egna händer en fälla för att fånga möss. Jag hittade instruktioner om hur man gör en fälla för möss av den tomma plastflaska. Jag tror inte att han kommer att lyckas. Vi lägger betet, och en timme senare musen från att komma in.

De fällor för möss improviserade

Köp en råttfälla i butiken, inte marknaden inte utgör någon svårighet. Men vad händer om inkräktare var i sen eftermiddag och lyssna till prasslet av en mus hela natten finns det ingen lust. För att komma till livsmedel, papper, små djur kommer att behöva lite tid; äta, naturligtvis, inte kommer att ha tid, men kan förstöra ordentligt.

Nödhjälp från möss

Ofrivilligt uppstår frågan, hur man kan fånga en mus i huset utan en råttfälla. Dessutom gnagare är bärare av farliga infektioner för människors hälsa. Bli av med musen så snart som möjligt. I det här fallet kommer att bidra till att göra en råttfälla med sina egna händer från improviserade innebär att det i varje hem.

Var och en av de fällor som gjorts bättre fett oraffinerad solrosolja, skulle dess doft döda lukten av människa och locka gnagare.

Viktigt. Det finns en uppfattning, alla mössen älskar ost, denna stereotyp kommer från sagor och tecknade filmer. I verkliga livet, för att locka möss bättre utnyttjande av solrosfrön, sesamfrön, toast doppat i vegetabilisk olja, stekt bacon.

Föredragen installation gjort fällor på platser där tydligast hörde prasslet av en mus.

Viktigt. Sätt sitt ingenjörsmästerverk på den valda platsen är inte tillräckligt. Man måste vara försiktig om hur man närma sig honom. Det vore synd om, efter alla dina ansträngningar musen inte kan klättra på den och gå på jakt efter en annan, mer ljus.

Tänk på de vanligaste sätten att göra en råttfälla med lite ansträngning och utan att spendera en hel del tid.

för att fånga plastflaska 1 №

Gör råttfälla från plastflaskor snabbt och fullständigt på allvar, kan detta hantera även ett barn, att inte tala om vuxna.

Först från en plastflaska kräver en vass kniv skär halsen - den del av den där tråden är belägen. Den föredragna användningen för dessa ändamål papperskniv.

Pierce hålet och hoppa hårda tråd genom den. Gypsy nål lämplig som ett hjälpverktyg. Gäng måste vara säkert fast.

Längst ner på flaskan för att sätta betet. Sedan lägga flaskan i ett horisontellt läge så att sidan med halsen ligger på bordsytan, och botten av en löst hängd.

Bifogat till flaskan tråden knuten till kryddnejlika. Längden av tråden måste vara sådan att den fallna flaskan hängs i luften.

Mousetrap från en flaska redo, kvar att vänta på en mus som tog sig genom halsen av osten, kommer att förskjuta tyngdpunkten. Flaskan faller och små däggdjur kommer att fångas.

Plastflaska fälla № 2

Genom att göra denna konstruktion, plastflaskor måste skära med en kniv i 2 delar. Det nedre partiet bör vara 2/3 och 1/3, respektive, den övre av den totala storleken.

Avsmalnande del, svarvning upp och ner, som skall införas i botten av flaskan. Borra några hål genom vilka de två delarna är sammanfogade. Hål kan göras gypsy nål, syl, tråd, uppvärmd över en ljuslåga på hällen eller, fäst tråden eller tunn tråd för att binda, ännu viktigare, för att fånga in från en plastflaska är ordentligt fixerad.

Längst ner lägga frön, krutonger, som kommer att locka en mus. Överst på flaskan för att smörja oraffinerad olja att öka slip mus fötter.

Av flaskan ska bifogas "plattform" som gnagare får till toppen och faller i fällan.

Fällan av bankerna gör för några minuter. Det kommer att ta lång spett eller kvist från trädet som hängde betet. Det kan binda eller uppträdda tråd. kvist storlek ska vara lika med diametern av burkarna att dess ändar ligger an mot en vägg, och det har säkert fixerade.

Bank vände upp och ned och försiktigt placeras under den monterad på myntkanten. Storleken på ett öre, är det önskvärt att välja en stor, eftersom musen skulle behöva smyga in i sprickan. Trap gjorts av denna metod har en mycket låg grad av stabilitet, vilket kommer att brytas så snart en gnagare kommer att försöka nå betet.

Vi måste se till att fällan inte trycks husdjur eller barn. Du behöver inte ens röra det - myntet kommer att falla med minimal rörelse golvbrädorna.

Denna fälla är lätt att tillverka, men det är tillrådligt att installera det ombord, kartong, pall, för att inte gå miste om musen vid tidpunkten för att höja bankerna.

Fällor från burken med en pappersluckan

Mousetrap från burken med en pappersluckan

Annan fälla av banker är mycket enkel att tillverka. Behöver banken, papper, snören eller gummiband.

På flaskan öppningen läggs ett pappersark, är kanterna viks ned och tätt primatyvayut tråden. Papperet skars därefter på tvären och placeras i mitten av betet.

Musen kommer att falla i en fälla så snart steg på pappersluckan.

Viktigt. I det här fallet, de tre-liters burk bättre ta det och hälls i vatten till små djur hoppade tillbaka.

Systemet är enkelt råttfälla

I varje hus finns en tom hink, en bassäng, de används också som fällor för möss.

På bordet placeras ett ark av kartong, bör en sida hänga fritt över en underliggande behållare med vatten.

Vid kanten av arkbunten bete. Mus, vilket gör ett försök att komma till maten, kommer säkert att vara i en hink med vatten: ett kartongark kommer sag under dess vikt.

Om handen inte papp, lämplig ark vanligt papper under det kommer att behöva lägga en rad eller två ekrar.

En hink med en roterande cylinder

Utan feltändningar utlöste en fälla för att fånga möss i hinkar och flaskor. På en träpinne sätta på en plastflaska, pre-cut i hennes botten. storleken på hålet i botten av en bör ge fritt rotera flaskan. Den resulterande konstruktionen placerades ovanpå en hink.

Alternativ musfällor från skopan

I en hink med vatten hälls, och toppen av flaskan placeras bete mus. Animal, nå för en pinne till flaskan, kommer att brytas ned, så snart det börjar rotera.

I stället för flaskor lämpliga tenn och hålla enkelt ersätta kabeln med en bit av den för att sätta på en slang, en lång rad eller rack. Huvudsaken är att mekanismen roteras, och under det var en behållare med vatten.

Butikerna säljer ett speciellt lim för att fånga möss.

Att bli av med möss med ett lim

Du måste bara sprida ett sådant bindemedelskomposition av en bit kartong, plywood och utökad smak bete. Fångade den lilla djuret är ordentligt fast.

Viktigt. Applicera lim nödvändigt att bära gummihandskar och se till att sammansättningen inte träffar huden. Om det finns husdjur eller små barn med denna metod bör överges.

Se återanvändbar fälla som är inställd för en fjäder fälla, svårare, men du kan installera den var som helst: under sängen, bakom skåp bredvid mus hålet. behövs för framställning av:

 • 40h40h120 trä bar;
 • Forstner borr och borr eller borra ner;
 • bågfil eller bolgarka skivan på trä;
 • ståltråd för fjädrar;
 • fina drill
 • tråd;
 • bete för möss.

Baren från slutet av borrade blindhål 9 cm i längd.

Bågfil på ett avstånd av 2,5 cm från änden nadpilivayut bar så att den resulterande spalten bringas att passera genom hela hålet. Den resulterande propyl bör fritt passera trådringen.

Propyl avvika från 2-2,5 cm 2 genom borrade hål på ett avstånd av 6-7 mm från varandra. Genom dem kommer att passera tråden behålla våren.

Kliva tillbaka från kanten av den andra änden av håldiametern 1-1,5 cm borras lika med tvärsnittet hos tråden. Den resulterande hålet skall införas för att fånga fjäder.

Fjädern är tillverkad av ståltråd, skulle vara tillräckligt lindas 2 varv.

En ände av fjädern är införd i det borrade hålet under den. Vid slutet av den andra vikta slingan. Du kan göra en slinga av tråd och den andra kroken på våren.

Efter detta kommer att ta ut fällan. För detta ändamål fjäderringen sänks ned i snitt och tillfälligt fixerad att knyta tråden. För fixering av objekt med lämplig diameter: skruvmejselhandtag eller mejslar.

Tråden passerar genom de genomgående hålen 2, för enkelhetens skull är det bättre att använda en lång nål. Ändarna av trådarna binder över toppen av fjädern, för att därigenom fixera den i arbetsläge, varefter skruvmejseln pull.

Vid slutet av hålet mink placerade bete. Laddad fälla redo och bringas i position. Innan du får det, kommer musen måste skära inlett väg tråden. Spring för fällan att bli av med fixering och rusa uppåt och gnagare skulle klämmas i slingan.

Att bygga en råttfälla på 2, 3, 4, mink måste ta en större storlek bar.

Närvaron i hushållet av kärnan hos elektromagneten, och lödning liten elektrisk kunskap kan vara en utgångspunkt för att producera en elektrisk fälla. Dock är den elektriska musfälla fabriken på försäljning och köpa den kan vara i många butiker.

Denna fälla består av en liten låda med dörr öppnas. Trängt in i den under några sekunder musen dödar elektrisk ström.

Apparaten omfattar alla dessa fällor fånga möss, som därefter kan förstöras eller frigörs.

Ultraljud repeller möss

När gnagare inte vill ha direktkontakt, ange ultraljud repeller. Det mänskliga örat inte kan plocka upp ljud med frekvenser över 20 kHz. Men för ljudet av möss - en verklig prövning. Aktiverad enhet som distribuerar ultraljud, tvingar gnagare att lämna. För fem minuter, naturligtvis, inte springa iväg, men efter några dagar du bli av med oönskade grannar.

Strömmen till enheten kan närma sig från elnätet eller från batteriet. Därför kan den placeras var som helst, inklusive källare och under jord.

Repellern kan köpas i butiken eller gör din egen. Om det finns husdjur ultraljuds instrument bör överges.

Bli av möss i huset, naturligtvis, är det svårt, men möjligt. Det viktigaste - att inte fördröja processen för utvisning av gnagare tills de är noggrant obzhivutsya inte och kommer inte att leda till avkomman.

Spara länk för att inte förlora, behöver du:

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 20 = 25