Munstycke jordfräs för trimmers

En fullständig översikt över munstycken på gräsklippare

Röjsåg är ett oumbärligt verktyg för gräsklippning, avfärgning området runt förortsområde, med hö för sällskapsdjur.

Den är lämplig för användning såsom en liten förortsområden, och medelstora företag jordbruks. Funktionaliteten av denna enhet ger en mängd tips som förenklar inte bara hö, men även andra delar av jordbruksverksamhet.

I specialbutiker, kan du hitta ett stort utbud av munstycken för buskröjare. För sådana enheter behöver en lie med en hopfällbar stav. Standardhuvudet avlägsnas, och i dess ställe installeras ett lämpligt element.

När du väljer en lämplig munstycke är viktigt att titta på modellen modeller tillgängliga flätor eller inte. Eftersom olika företag kan producera modeller med olika typer av fästelement.

Tips om röjsåg

Alla tips för röjare klassificeras enligt de uppgifter de utför.

De vanligaste typerna är:

Munstyckes pol klippverktyg som används för att skära grenar och kvistar vysokorastuschih på en höjd av upp till 3 meter. För att genomföra denna uppgift kan du designa enheten igen. Den består av en rak stång, 1,5 meter hög. Vid efter däcket och har en liten kedja. Typiskt kedja bredden varierar i intervallet 1-3 mm. Vikt pole klippverktyg brukar inte överstiga 2,5 kg. Det gör att du kan arbeta bekvämt sned lång tid.

Under vissa pol klippverktyg kan välja effektivare däck och förlängningsstänger. Vid brott på komponenter kan bytas ut individuellt. Till detta huvud varar längre, innan du arbetar det dessutom oljad.

1

Denna typ av extra utrustning som används för att skjuta ner blad från träden i höst, liksom för sanering av skräp och löv. Det fungerar genom kraftfull kompressor, som har förmåga att dispergera lufthastighet på 60 m / s. Den kraftiga luftströmmen kan blåsa bort även sand. Per timme detta munstycke är i stånd att destillera mer än 600 kubikmeter luft.

Blower STIHL BR 550

De flesta av de modeller av denna typ är tillverkad av slagtålig plast. De enda undantagen är kompressorn och kortare bar för montering. Denna konstruktion gör det möjligt att minimera vikten. Typiskt sträcker den sig från 1,5 till 2,5 kg. Fläktar kan användas antingen med skyddsstången eller med enbart gräsklippare motorn, beroende på modell.

Detta munstycke är utformad för att fungera med de unga och låga häckar eller för att skära grenar på unga fruktträd. Chassi för det är buskröjare motor.

Som skärelementet som används däri två knivar 50 cm i längd (I denna indikator kan ständigt förändras beroende på modell). Bredd knivar -. 2-2,5 cm under drift, de fungerar som saxar, varvid linjebredden är 2 till 4 cm.

Häcksax kan användas på två sätt:

 • för kronirovaniye träd (i detta fall, en rak stav);
 • för klippning av häckar och buskar (användes direkt).

Brush Cutter Husqvarna 545F

packning vikt är 2-2,5 kg. Dessa saxar kan användas inte bara för att skära grenar och buskar, men också för att skära sängar. Höghastighets löpande blad förenklar avsevärt styckningen. Vid övergången från skaftet till skyddsvakt monterade knivar. Det hindrar expansion av chips vid arbete på stången och eliminerar soskolzanie händer i framkant när man arbetar utan en stav.

Processor marginaler i sin design är nästan identisk med standardmunstycke röjsåg. Men den använder en böjd stav. Detta gör det möjligt att på ett effektivt sätt rikta in kanterna på gräsmattor, och arbeta med svårare att nå områden. Detta verktyg används huvud med ett halvautomatiskt matningssystem av fiskelina, som låter dig mer exakt justera bredden på gröda fält. I de flesta processorer kan ställas in till en bredd av 25 cm.

Många modeller är utrustade med speciella justerbara handtag som gör att du kan öka eller minska bredden på greppet om spett. Vikten av sådant munstycke är i genomsnitt 2,7 kg.

1.5 Vi väljer en bra kniv trimmers (video)

Detta fäste är standard. Det används för den klassiska behandling av horisontella ytor: ängar, gräsmattor, ängar. Munstycksenheten används med halvautomatisk, automatisk eller manuell matning av linjen. Bredd varierar från 15 till 25 cm. Vikt 2,3 kg munstycke. För bekväm användning av ett sådant munstycke används direkt stång och handtag. Denna konstruktion tillåter inte att arbeta på svåråtkomliga områden och hörn, men ger hög stabilitet och noggrannhet av den horisontella klippning.

Ovanför arbetshuvudet är en speciell panel av slitstark plast. Det hindrar utbyggnaden sluttande vegetation, kvistar och skräp faller. Monofilamentet används och en kniv eftersom skärelementet i de flesta verktyg av denna typ. Linje diameter - 2-2,5 mm. Den kan vara rektangulär, triangulär eller cirkulär tvärsektion. Knivarna är tandade och cirkulär i form Starlets.

Använda kultivator fäste för buskröjare kan bearbetas utan små områden med lätt jord i trädgården eller i trädgården. Speciella munstycken och trum redskap är konstruerade för att lossa jorden runt träden, gräva trädgården och blomsterrabatter, jord upp sängar av lök, potatis och morötter.

Jordfräs på gräsklippare

Denna typ av munstycke är vanligtvis utrustad med en eller två par av skärelement. Med jordfräs använder direkt armerad stav med en diameter av minst 25 mm, vilket gör det möjligt att motstå en hög belastning. Många moderna munstycken av den typ som används genom att ställa greppbreddkärare. I de flesta modellerna varierar det 130-250 mm.

Det finns två typer av kultivatorer, buskröjare för: skiva och tandade. Den första typen är utrustad med ett par (eller fler) diskar på vilka knivar är fästa, böjd vid en speciell vinkel. Ovanpå dessa kultivatorer installeras skyddsfliken till landet inte ta fart under drift.

Den andra typen - en tandad kultivatorer. De representerar rak rad (eller flera) av böjda blad, som öppnar marken och vända i den. En mer sofistikerad design innebär mer vikt. Massan av sådant munstycke når 5 kg. När du köper en sådan kultivator, är det viktigt att veta exakt vilken typ av axel används gräsklippare: splines 7 eller 9.

Förutom dessa anordningar används också för klyv grenar av större diameter med ett särskilt kylsystem, trimmare och även-paddel fastsättning, vilket möjliggör att använda som en provisorisk motokosy motor. Naturligtvis är de beräknade på spett med mer kraftfulla motorer.

Den högsta kvalitet förpackning leveranser till världsmarknaden sådana företag som: Craft-tec, Grünfeld, Gardena, Oleo-Mac och Husqvarna.

Monterad klipparen till motorblock "Neva9raquo,: typer och parametrar

 • Variationer och fördelarna med skäran "Eho9raquo;

 • Funktioner Husqvarna modeller av skäran

 • Hur man gör gräsklipparen med händerna?

  Lägg till en kommentar avbryta svar

  © 2017 moezerno · Kopiera material utan tillstånd är förbjudet

  Vilka tips för en trim?

  Det finns en mängd olika tips för trimning: en lämplig för anpassning till omkretsen av gräsmattan, andra hjälper i landfrågor. Det finns de som kommer att vara användbar vid skärning kvistar, grenar. I denna serie har ett munstycke som kan hjälpa dig i att trimma buskar. Nedan visas och beskrivs så trimkam som är mest efterfrågade i personen av sin datja.

  En mängd olika munstycken för trimmer

  Lista över munstycken för trimmers:

  1. Munstycke-poliga klippverktyg med en stav. Det kommer att vara användbart när du klipper kvistar eller grenar. När du behöver ta din webbplats för, att befria det från obekväma kvistar eller grenar, pol klippverktyg gör ett bra jobb.
  2. Munstycke sopborste. För dem som inte vill svinga en konventionell kvast. Med detta munstycke, du snabbt och effektivt tar bort bladen, eller bara skräp. På grund borstar kan ta bort smuts och damm från asfalterade spår, etc.
  3. Nozzle-kultivator. Och detta är en mycket användbar sak. Med den kan du enkelt plöja jorden. Mycket bekvämt att bruka jorden i sängarna eller i växthuset.
  4. Munstycket-fläkt (pump). Lämplig för rengöring torr bladverk och små smuts. Med hjälp av en stark lufttryck effektivt rensar området.
  5. Trimning häcksax. Hjälp trimma buskar, för att skära små knutar.
  6. Munstycke trimmer. Används för att trimma gräsmattan.

  Detta är den bästa listan för trädgårdsmästare eller bara någon som gillar att tillbringa mycket tid i landet. Priserna för en sådan adekvat munstycke, till exempel:

  • cultivator värde av 12 800 till 13 500 tusen rubel .;
  • spets-poliga klippverktyg med en stång kan köpas till en kostnad av 10 500 tusen rubel .;
  • vid munstyckets-fläkt (pump) genomsnittspris - 2500 tusen rubel.
  • röjsåg huvud är värd 6.200.000. rubel.

  Vilka egenskaper hos munstycket

  Här är ett exempel på vissa modeller.

  Munstycke-poliga klippverktyg Stihl 41822000057 HT-KM med staven har ett bekvämt handtag som tillåter trimmern att avlyssna vikt. Dess egenskaper:

  Munstycke-svepande borste Stihl KB-KM 46017404905 lämplig för standardmotorer Stihl (bensin), med en cirkulär handtag. Arbetsbredd - 60 cm -. 8.23 ​​kg.

  Kultivator SRAC-400 ECHO - en stor anknytning till SRM-330SE trimmers, 350SES, 4605. Dess egenskaper:

  Munstycket-fläkt (pump) Efco 61.249.030 lämpad enbart för att blockera Multimate motor. funktion:

  1. Den maximala luftvolym - 600 m³ / h.
  2. Den maximala lufthastigheten - 60 m / s.
  3. Vikt - 1,6 kg.

  Trimning häcksax Efco 61249050 också lämplig endast till ett block Multimate motor. Hennes beskrivning:

  Munstycke trimmer Efco 6124901 också lämplig endast till ett block Multimate motor. Dess egenskaper:

  1. Vikt - 2,3 kg.
  2. Semi huvud och linje diameter på 2 mm.
  3. 4-stålskiva zuby

  För trimmers, som varje maskin, det finns delar som har "kommit till ett slut." I fallet med denna fiske linje trimmers. Detta mycket byggnadsställning, i själva verket klippt gräs. Fiskrevar kan vara av olika typer. Plocka henne för sin trimmer värd försiktigt, eftersom fiskelina beror på kvaliteten på arbetet buskröjare. I värsta fall kan brott inträffa. Till exempel bryter en tunn lina snabbt, och på grund av alltför tjock kan överhetta motorn. Om du inte vet hur man plocka upp raden för din maskin, bör du läsa instruktionerna till honom eller be en specialiserad konsult i butiken. Till exempel, lämplig monofilamentdiameter av 2 mm (maximum) för trimmers CHAMPION T252.

  Förutom fiskelinan, finns det så kallade knivar. Plast knivar är billiga, men ömtåliga, men metallen dyrare, men också fyller sin funktion bättre. De är mer hållbara, kan klippa tjockt gräs, buskar skott. De mest effektiva blad - blad 6-8.

  Olika typer av skog och knivar:

  1. Hållbart metallkniv.
  2. Cord sträng (fiskelina).
  3. Swap utföringsform (kniv och fiskelina).

  Det kan noteras att de tupyatsya snabbt, särskilt om arbetet utförs på ett konkret avsnitt) av baksidorna av metallknivar. Här visas den andra nackdel: de behöver skärpa. En plast knivar kännetecknas av enkelhet och tillgänglighet i tsene.Esli helt enkelt trimma gräsmattan eller göra något sådant, då finns det naturligtvis är det klokt att använda den vanliga fiskelina.

  Trimmer kan användas på ett helt annat syfte: det är nödvändigt att ändra munstycket, och det är inte en gräsklippare, en snöröjningsmaskin, mini-motorsåg eller något annat.

  Trim också kunna ersätta kvasten, krattor ... bara jag packa och allt!

  Trimmare och motorsågar

  Vad som anses trimkam (munstycke för trimmers):

  - tip drill för bensin trimmer (fungerar utan el);

  - munstycke drivhjul, att arbeta med en pensel,

  - munstycke Lopper, som arbetar på principen om en handsåg;

  - fäste jordfräs lossa rabatter och blomsterrabatter,

  - polskklippverktyg munstycke för sågning grenar till en höjd av 4,5 m över marken;

  - munstycket reduktion, till exempel, som en motor för en cykel;

  - huvud vatten pump för att pumpa vatten från en brunn eller sjö;

  - Munstycket pensel och roller för svepande vägar och gräsmattor.

  isär den trimmerhuvud, en mängd av metall-plast blad för att klippa gräs och skärträdstammar, grenar och buskar, med en diameter på 14 cm.

  Trimkam (samt ett munstycke för trimmers) länkade till trimmern ett av tre sätt: i stället för kugghjulet på botten av trimstången, i stället för den bar nära trimmermotor och en metod för separation i mitten av stapeln. trimmer motorn kan fungera i vilken position som helst och har en hög specifik effekt (effekt med avseende på vikt), är det också kompakt och tillförlitlig, som gör det möjligt att använda den med eventuella bilagor, presenteras nedan.

  trimkam borr

  Borra munstycke är ett munstycke för bensin trimmer, det vill säga för sådana övningar inte behöver elektricitet. Dessutom skiljer sig sådana borr bensin stor kapacitet, tillförlitlighet och hållbarhet (jämfört med en elektrisk borr). Enormt vridmoment på borr ger en reduktionsväxel med ett förhållande av 17: 1. Patroner finns i 3 storlekar. Med Echo trimmer specifikationer: motorförskjutnings - 25,4 cm3 kapacitet - 0,68 kW / 0,92 hk vikt (torr) - 4,7 kg.

  trimkam löphjul

  Används med en fläkt eller andra tillbehör som behövs. Särskilt användbara drivhjul trimmer med en svepande pensel eller roller - kan höja manövreringselementet och därmed reducera friktionen hos ytan (lättare att använda, mindre slitage, bättre resultat och tycker om att arbeta).

  trimkam Lopper

  Grensaxen munstycket är utformat för att skära kvistar och grenar till en höjd av 4,5 m. Tilldela densamma som den av fäst pol klippverktyg, pol klippverktyg men om verk på principen för motorsåg, den grensaxen som arbetar på principen av en handsåg. Bladlängd - 10 cm Hastighet -. 2000 slag per minut. Vikt - 2,1 kg.

  trimkam jordfräs

  Kultivator fäste är utformad för att lossa jorden i blomrabatter, rabatter, växthus, små sängar, runt träd och buskar. Diameter fräsar -. 20 RPM cutter cm - 180 varv / min. bearbetning bredd - 12-24 cm (beroende på motoreffekten trimmer). Vikt - 5 kg. En nackdel med en sådan manöverarmen (i form av ett munstycke för trimmers) är dess låga vikt - det är väl hanterar övre ark, speciellt i nyligen grävt plats, men på en fast grund, repor han på toppen, och marken inte klättra. Munstycke trimmer jordfräs och förhindrar skär att pressa marken - stavfjädrarna, vilket orsakar svår förslitning av styrdrivaxeln och plasthylsa starkt tryck kan böja stången att bryta eller flätor munstycket jordfräs.

  trimkam poliga klippverktyg

  Munstycke pole klippverktyg avsedda för sågning grenar och buskar tjocklek upp till 15 cm och gallring kronor av träd till en höjd av 4,5 m över marken. Den representerar växeloljetanken i huset med kopplingshålet på trimmern och däckskedja. busslängd -. 21 cm Vid val munstycke pol klippverktyg bör kontrollera om samma i munstycket och trimmer på storleken och formen av tänderna på splines hos drivaxeln.

  trimkam Reducer

  Munstycke redskap kan användas som en motor för en cykel, moped, kart, ATV, snöskoter, etc. Reducer sänker hastigheten 5 gånger. Du kan ändra riktningen på den utgående axeln. Du kan också ändra drivhjulet - sätta en stjärna med ett antal tänder, alltså välja önskad utväxling. Fästen för trimmers är identiska.

  trimkam vattenpump

  Munstycket medger vattenpumpen att pumpa vatten från floder, sjöar, reservoarer, brunnar etc. Bevattnings sängar, biltvätt, dricksvatten, injektion vatten i sommar dusch tank, fyller uppblåsbara pooler, pumpa vatten från källaren, etc. Höjden på lyft - 8 m Range pumpning vatten -. 30 m.

  trimkam Pensel och rulle

  Samma munstycke och Saxar - roterande gummiborsten sopar skräp hög prestanda utan att skada ytan. Dessa munstycken är utformade för att trimma svepande trädgårdsgångar och lekplatser av fallna löv, klippa gräs skörd från gräsmattan yta, ta bort mossa. En särskilt effektiv med löphjulen trimmer. Den kan konfigureras som en borste (som på bilden), men kan vara en gummirulle (som i videon). Bredd - 60 cm.

  trimkam Brush snö

  14 reaktion på "Munstycken trimmer -1"

  Montering på bensintrimmer specifikt jordfräs. lämplig för alla trimmer ??

  När du väljer munstycke trimmer i en butik eller på marknaden måste betraktas som kultivatorn kommer i praktiken vara ansluten till trimmer - metod för att fästa (Split i mitten av stapeln, eller i stället för växeln, eller om det är nödvändigt att ta bort hela bar och ställ munstycket). Du bör också titta på diametern av röret (stav) i stället för artikulation, och viktigast av allt, måste vi komma till räfflorna på drivaxeln på trimmern och rorkult valt munstycke. Om nätbutiken väljer trimnings kam, är det nödvändigt att samråda med butiksbiträde att tippa kom till trimmer.

  Jag skulle vara mycket tacksam om du skulle ha sagt där du kan köpa en borrspets, är munstycket inte hela benzodrel

  Borsta trimmern Husqvarna 327LDx

  Spade snabbare och kommer utan bensin kostnader)

  Alltid en spade för en spade så och så intressant. Och jag hör att ägaren rensar snö trimmer bli adept Och om då och öka effektiviteten.

  örat ha. Huet detta har jag inte sett. Framkallnings demens där (borstmunstycke trimmer)

  gnaga tillhörande muttrar

  Jag har en kombimotor Stihl. Det är sant utom borsten inte köpa någonting. Munstycken (inklusive denna här) är som separata enheter. Dras tillbaka från marknaden, tror jag, av denna anledning (tillverkarens girighet).

  Borsta river av trampat snö till kakel / asfalt och används även på sommaren. Doroguschy fäste för snö, såsom video rengör bara snö lite tjockare.

  Intressant, dessa tips och för elektriska trimerer är lämpliga?

  Jag tror att dessa tips är lämpliga för elektriska trimmers. Ändringar Eftersom endast arbetskroppen - bladet eller trimmerhuvud ersätts, till exempel, borste eller stolpe klippverktyg. Och allt detta är över kopplingen förblir vad det var, oavsett om det är bensin eller elmotor.

  Välkommen! Intresserad munstycke snöslungan till trimmers.

  Om så är fallet, vänligen informera pris och försäljningsvillkor i Moskva.

  Jag vill köpa en stolpe sekatörer passa över trimmers

  Trimkam pol klippverktyg finns nu tillgängliga där.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  52 + = 61