Nattduksbordet för sovrum

Nattduksbord för sovrum

Sängbord - det är mycket snygg och bekväm sak, som är en integrerad del av det inre av varje sovrum. Detta är inte bara en modern möbel, men också en funktionell element som mycket väl kan hjälpa dig. När allt kommer omkring, på nattduksbordet, kan du sätta vad du vill, oavsett om det är sängkläder eller andra saker.

Nattduksbordet kan se snygg. modeller mycket populära glas som är perfekt för alla moderna sovrum inredning. Dessutom kan nattduksbordet ta sig många former: det kan vara rund, fyrkantig, diamantformade objekt eller en abstrakt modell.

Den mest användbara och mångsidiga är ett nattduksbord på hjul, eftersom det kan flyttas till någon del av lokalerna. Denna modell kan användas för att sätta på sin frukost, och sedan kan du enkelt skjuta.

Denna möbel kan göra en harmonisk sovrum, är det nödvändigt att ställa in sängen på båda sidor av en sådan typ av möbler. Men om du vill göra ett sovrum asymmetrisk, kan du lämna bara en sådan möbel därmed diversifiera utformningen av rummet.

Nattduksbord med ovanliga former och mönster kan vara en höjdpunkt för alla sovrum. I dagens värld är det en integrerad del av det inre av alla rum med en säng, det är mycket praktiskt.

Sängbord i vogue tack vare traditionen av den brittiska och franska - på morgonen de läser tidningar, som förvarades på ett litet bord bredvid sängen. Dessa soffbord blev en utmärkt ersättning för stor byrå och skåp, eftersom dessa massiva möbler, med början med det tjugonde århundradet inte längre används för interiören sovrummet. Nu sängbord är också mycket användbar sak, och de är nästan i varje sovrum.

Fashionabla litet bord kan vara intressant att dekorera varje interiör och ändra utseendet i sovrummet. Det kan fungera som en elegant tillbehör, och kan vara en integrerad del av funktionell inredning. Vissa använder sängbord för att lagra tidskrifter, tidningar, böcker. För vissa fungerar de som en bricka eller tillbehör för livsmedel. Så ofta dessa möbler som används för att lagra masken för att sova, krämer och vissa sängkläder.

Ofta på sängskåp ottoman eller ställa en lampa eller armatur som är perfekt för en kväll att läsa böcker på sängen.

Mycket hög kvalitet och hållbara är smidda sängbord. Dessa heminredning ser mycket elegant och utmärker sig genom sin styrka. Vanligtvis bänkskivan för denna möbel är gjord av trä, glas eller stål. En speciell utföringsform väljs beroende på vilken typ av sovrummet.

1

Säng modell i form av tabeller är också mycket varierande. Det är en sådan typ av möbler som påminner om sängbord och har lådor. Normalt är sådana modeller gjorda av trä, men ofta de är gjorda av spånskivor och klä läder. Det sista alternativet är en piedestal bord, en mycket elegant och är perfekt för en retro-sovrum eller rum i loftstil.

Fällbara sidobord - detta är en annan typ av sådana möbler, som är perfekt för dem som vill äta frukost i sängen. Denna möbel är mycket funktionell, eftersom det kan ändra dess form och utseende. Det finns också sängbord med glid toppen. Vanligtvis används för skrivning eller för andra ändamål, om en liten yta i det inre av ämnet är otillräcklig.

Vem är oftast köpa små sängbord, eftersom de fint komplement till sovrummet och ser bra ut i en ensemble med en säng. Sängbord för kvinnor har ofta en rund eller fyrkantig form och liten storlek. Kvinnor är också mycket populärt nattduksbord med en spegel. Detta är en mycket bekväm och snygg möbel framför spegeln så bekvämt att göra makeup.

Dessutom kan sängbord vara golv- och hängande. Utomhus alternativ är oftast liknar en sängbord och är den mest förenklade och suspensionen - en snygg design lösning som är perfekt för en modern interiör rum. Avstängd tabell kan ha hyllor och kan även utformas för att lagra de nödvändiga prylar. Det är perfekt för böcker och tidskrifter.

Designers erbjudande är också mycket små smala bord, piedestaler, som används för statyer, klockor eller tavelramar. Det är mycket liten och diskret möbel, som kan göra utformningen av rummet Bole elegant. Det finns också en större och bredare modellerna är mer lämpade för stora sovrum.

Det finns också tabeller, fotpallar och bord, stolar. För dem som ofta använder tekniken, perfekt bord - står för bärbara datorer och surfplattor. Ett sådant alternativ - perfekt för dem som älskar att arbeta medan du ligger i sängen. Dessutom kan nattduksbordet ser ut hyllor. Det är en smal och ganska lång version med hyllor där du kan också ställa in ramen med bilder och intressanta små saker som kompletterar det inre av sovrummet.

Om du väljer tabellerna är basen som gjort av metall, inte nödvändigtvis att deras bords var likartad. Titta bara vackra trä glas bänkskivan på en metallram. Dessutom väljer en sängbord, tänk på att det inte bör vara alltför lätt, eftersom det lätt kan skadas, släppa från det allt.

Om du har små barn hemma eller stökiga husdjur, för att bättre köpa möbler till armaturer vanligtvis sängbord kan monteras på väggen eller sängen själv.

Om du vill ha en bit av möbler var funktionella, välj en trämodell, om viktigt för dig stil, tabellerna i glaset - vad du behöver. De ser mycket elegant och harmonisk, de är oftast används för en mängd olika figurer, bordsur och andra snygga saker. Trä samma modell vanligtvis valt för att lagra böcker, glas, läkemedel och andra nödvändiga saker i vardagen.

Om du inte kan välja nattduksbordet eller dess priset verkar för högt, kan du göra det själv hemma. Du kan även göra ett litet bord i gamla säng. En del gör sängbord från den ottomanska, pallar, stolar och även resväskor. Gammal resväska ser mycket elegant och perfekt för sovrum inredning i retrostil. Han hade inte ens behöver konverteras, men bara rymma cirka säng och det kommer att fungera som ett sängbord.

För kvinnor är det bäst att välja sidobord med de mest utsökta design. De måste vara dekorerad med vackra element, såsom trådar, stenar, kristaller eller mönster.

Vanligtvis sängbord väljs beroende på vilken typ av interiören sovrum. Om du har ett rum i en lantlig stil, är det bäst att ge företräde åt möbler tillverkade av naturliga material som sten, trä, vin. Och i detta fall, måste sådana en interiör vara ganska stort och tydligt sticker ut, eftersom stilen inte stöder förekomsten av små delar, bör varje möbel i sitt sätt att sticka ut i det inre.

Den raka motsatsen till en minimalistisk stil, som skiljer sig genom närvaron av små och fula detaljer. Denna nattduksbordet borde vara ganska enkelt och elegant. För en sådan möbel som material för tillverkning av perfekt metall och hög kvalitet plast. Oftast i sådana rum ställs sängbord i ljusa färger.

Dessutom, ljusa och ljusa färger är karakteristiska för nattduksbordet i sovrummet i stil med Provence. Alla möbler kommer att vara olika naturliga och ljusa färger, kommer detta sovrum syra lätthet och elegans. Nattduksbord bör vara liten och snyggt. Den används ofta för dessa sovrum antika möbler.

Sovrum i modern stil underbart komplettera litet bord med smidesjärn ram och vackra metall ben. Det är viktigt att en sådan möbel exakt upprepa konstruktion sänggavel. Denna enhet kommer att passa stilen i Art Nouveau.

Sovrum i etnisk stil kännetecknas av en liten och snygga detaljer, vanligtvis tabeller, klädda i läder. Det är också möjligt i ett sådant rum inrättat och gett möbel av metall med ett mönster. Och tabellen målningen kan göras manuellt.

Det kommer att bli en mycket elegant utseende till det inre av nattduksbordet i afrikansk stil. Om du vill veta hur man gör det med händerna, se följande video.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

Nattduksbord för sovrummet i 10 designvariationer

Sängbord bör kombineras med det inre av ett sovrum i sovrummet allt ska vara perfekt. Varje möbel måste vara funktionell och snygg. Från nattduksbord det beror inte bara på hur många objekt som du kan passa på hyllorna nära sängen, men också vilken typ av intryck kommer att producera hela sovrummet som helhet. Beroende på den valda stilen, kan storleken på rummet och på personliga behov ägare tabeller vara av olika färger, former, storlekar och konfiguration.

Att välja ett sängbord för sovrum

Valet av detta tillbehör - det är en enkel sak, eftersom det inte är klart förrän i slutet, vilken typ av sak du behöver. Men ett antal funktioner som du kan bestämma vilka sidobord som lämpar sig för dig. Ta en titt på ett litet test som hjälper dig att välja den modell av nattduksbordet.

Sängbord väljs enligt preferenser sovrummet

Vad är sängbord lämplig för dig:

 • Du anhängare av klassisk stil, konservativ och inte gillar experiment? Så du behöver ett träbord att matcha sänggavel av medelstorlek på 4 ben med 2-3 lådor och en bekväm arbetsyta.
 • Du läser 8 böcker samtidigt, göra anteckningar, ofta ligger i sängen med en bärbar dator och vill att skissa en person från viloläge omedelbart efter uppvaknandet? Då behöver du en liten byrå med massor av lådor, olika arrangörer och goda belysningsarmaturer. Lägg ljusa färger, om du är en kreativ person i den eviga sökandet efter nya källor till inspiration!
 • Jag tycker utsökt stil, arrangerade och ligger precis bredvid sängen väckarklocka och ett glas vatten? Välj tabellen, vilket i sig är en underbar dekoration i stil där hela sovrummet görs. Detta kan vara en riktig konstobjekt, utrustad med en arbetsyta.
 • Ditt liv är föränderlig och enkelt? Älskar du färska blommor, statyer och foton som pryder huset från alla håll? Välj extra långa bord på en låg konsol, eller ens en hylla för småsaker nära sängen. sådana alternativ fungerar bäst för att placera prydnadsföremål och ett litet antal funktionsenheter.
 • Du har ett litet sovrum där för att passa allt i världen? Då kommer du närmar dig ett modulärt förvaringssystem som ligger ovanför sänggaveln och inramning sängen på båda sidor. I det här fallet får du zonen sängbord, garderob och en liten byrå i ett set!
 • Du har ett litet sovrum, där jag skulle vilja placera ett skåp element, samt ett toalettbord? Känn dig fri att sätta skriftligt eller sminkbord bredvid sängen. Multifunktionalitet kvalitet bord kommer att ge dig glädje! I detta fall finns det bara en svårighet: hög säng krävs för högt bord, sängbord som var lätt att använda.
 • Du och din partner har olika behov och livsstilar? Det är okej om sängbord skiljer sig från varandra! Harmonisera säng zon med hjälp av identiska skrivbordslampor, målningar och blomkrukor.
 • Tycker du något ovanligt, är din uppfattning sugen på nya upplevelser på inredning? Använd som en sängbord, en pall, en stege, en stege eller en dekorerad trälåda! Nästan alla objekt av lämplig storlek kan omvandlas till bedsides.
 • Vill du provansalny rustik stil, komfort och mjukhet i linjerna? Använd hemgjorda textilier och inredning. Hook, korsstygn, volanger och andra söta saker alltid i mode! Dessutom har de mirakulöst omvandla även de mest fula tabellen.
 • Du bestämmer dig för att installera ett podium? I ett sådant fall, ett sängbord, och du kanske inte behöver. Madrass, förpackad i ett podium - det är underbart, eftersom alla på pallen - är ett stort arbetsområde för att rymma alla de nödvändiga sakerna.

Var noga med att tänka på vilken typ av sängbord kommer att uppfylla dina behov bäst. Korrekt valda tabellen - det här är din chef assistent i näringslivet.

Vad avgör storleken på sängbord i sovrummet

Mått bedsides väljs rent individuell, liksom stil och utrustning. Men några av de lagar harmoni och balans funktion har en plats att vara.

Stil och utrustning nattduksbord är starkt beroende av utrymmena

Vad bör komma ihåg om storleken Säng tabell:

 1. Storleken på sängbord måste vara i strikt proportion till storleken på hela sovrummet. Försök inte att passa en stor sten, står stadigt mellan sidoväggen och sängen. Lämna alltid åtminstone lite utrymme mellan möbler.
 2. Bättre att bänkskivan höjd sammanfaller med höjden på sängen. Detta kommer att säkerställa en bekväm användning av tabellen.
 3. För att ställa in såg harmoniskt, genom lyxiga bred säng ska placeras pollare bredd med mer än en halv meter. Annars kommer de att gå förlorade i bakgrunden av en sådan stor säng.
 4. För att minska sängar driver omvända principen. Stora tabeller krossa säng. Välj en modell med en bredd av mer än hälften. Du kan dock göra ett undantag: Om du vill ställa in en lång arm eller hängande hyllor, inte deras längd inte påverka utseendet på sängen.

Observera harmoni i mängden sängar och sängbord, till möbler kompletterar varandra.

Smala sängbord sovrum: bredd 30 cm

Storleken rum i lägenheter lämnar ofta mycket övrigt att önska. Därför är det nödvändigt att använda den minsta utrymme för hela arrangemanget av möbler, vilket är nödvändigt för ett bekvämt liv.

För att spara kan användas lite utrymme sovrum sängbord små

Skåp 30 cm bred - det är den minsta storleken som kan erbjuda de mest moderna möbelaffärer.

Vilken typ av utför en smal sten:

I andra stilistiska riktningar, kan du också få en tummen upp med en liten bredd, men mest troligt att du kommer att behöva beställa en produkt. Billiga färdiga tabeller i dessa stilar - det är lönsamt, men i jakten på stil, kan du upptäcka ett sätt att ta ställning och billigt samtidigt i en lämplig stil.

Vita sängbord för sovrum

White - en av de vanligaste färgerna i inredningen. Han går aldrig ur modet, i varje rum, ofta ser vi en hel del vita knutar element. Varför inte göra en vit sängbord?

Vit Sängbord är mycket populärt

Hur man kombinerar de vita borden med interiör Sovrum:

 1. Färgen på sänggaveln. Det är det vanligaste alternativet. Bra för klassisk eller skandinaviska interiörer.
 2. I motsats till huvudet. När lugn färgsättning av sovrummen, kan du spela på kontrasten i mörka sänggavel och vita piedestaler.
 3. Sekundär färg. Vita gardiner och skala tapeten? Välj en ljus sten, för att understryka dessa accenter.
 4. Ingår i skåpet. lagringssystemet göras i samma färgschema, som påminner om den enhet i den funktionella syftet med de två objekten.
 5. Att lämna rummet. Snövita väggar och golv? Välj skåp för att matcha för att markera tillgivenhet av inredning.
 6. Ton i ton. Särskilt för den skandinaviska stil eller stil kännetecknas av minimalism monokroma lösningar med betoning på vitt. Monokrom vitt sovrum - är säte för komfort och avkoppling.

Den vita färgen är perfekt för sovrummet.

Glassängbord för sovrum

Glas soffbord - det är ganska dyra och spektakulära sak för snygga och prydliga människor. Var försiktig, om du bor i huset av barn eller husdjur. Väl fästa glasbord och försöka skydda dig själv och familjen från olyckan. Utom denna punkt, glas sidobord - en läcker idé för en modern design.

Glasbord snyggt och rent person kommer att närma sig ägarna sovrummet

I vissa stilar av glas ser mer harmoniskt:

Tabell glas kommer att göra sovrummet en ljus och luftig.

Nattduksbordet för sovrum: 40 cm bredd

Bredd 40 cm - är ganska lättsmält storlek för ett sängbord eller hylla i någon stil utan restriktioner. I att antalet skåp kommer att se bra bredvid en bra dubbelsäng medelstora.

Den moderna marknaden erbjuder ett brett utbud av pollare vars bredd är ca 40 cm.

Lådor av liten storlek är vanliga i denna produktmarknad

Dessa tabeller utmärker sig genom följande parametrar:

 1. färg;
 2. höjd;
 3. närvaro och antal lådor;
 4. närvaron av hjulen;
 5. material;
 6. stycken;
 7. stil;
 8. Avstängd eller golvmontering;
 9. funktioner och inredning.

Skåp bredd på 40 cm - är kompakt och mycket funktionell tillbehör som är allmänt i olika stilar och riktningar.

Nattduksbordet för sovrum på hjul

Nattduksbord på hjul - det är otroligt bekvämt! Den kan användas som ett serveringsbord för en romantisk kväll eller en kopp kaffe i sängen, kan du enkelt flytta bordet under rengöring eller om han var bara trött! I allmänhet finns det många skäl att ha en tabell med hjul.

Sängbord på hjul är mycket praktiskt för sovrummet

Få nattduksbordet på hjul kan vara 2 sätt:

 • Köp bord på hjul i butiken för en ganska stor kostnad.
 • Spara och fäst hjulen benen på egen hand.

För varje typ av sängbord passar deras egen syn på fastsättning av hjul. Var försiktig.

Vi gör Bord för sovrum med sina egna händer

Det är uppenbart att den roll som sängbord kunde utföra någon sak med en liten arbetsyta på sängen nivå. Därför är det lätt att göra sina egna sängbord från skrot.

Sängbord kan göras från skrot på egen hand

Vilka föremål kan vara bra att skapa ett sängbord:

 1. Trälådor. Color, zalakiruyte, sätta på ben eller göra något annat. Denna vackra objekt var som om tänkt som en sängbord i grunge stil.
 2. Gipsskivor. Från detta material inte kan göras, kanske den enda andra personen! Gips kan du skapa helt någon tabell eller ens en säng hylla.
 3. Väskor och resväskor. Sätt några färgglada väskor på varandra nära sängen, och din säng sammansättning kommer att förvåna alla med sin originalitet.
 4. Låda för leksaker eller kläder. Barn växte upp, och vanan att gömma saker i bagageutrymmet minne blott? Ha inte bråttom att göra sig av hem kistor! Stora underkläder lådor passar perfekt i den kreativa interiören i sovrummet.
 5. Barrel. Detta är bara en gudagåva för sjöfart, skandinavisk stil, liksom en vindsvåning stil. Vacker lob nära sängen alltid naveivaet atmosfär av äventyr och resor.
 6. Trappstege. Litet bibliotek stege är mycket praktiskt för att placera vaser, böcker och glasögon.
 7. En stol eller pall. Vem av oss har inte förbannad för "nastulnye skåp?" Alla tider är sittgrupper för andra ändamål, så designers har utvecklat ett sätt att göra en vana att många av reglerna och att sätta en stol som ett litet bord bredvid sängen.

Använd fantasin och gör din egen design nattduksbordet av skrot.

Välja sängbord sovrum (video)

Skåp för sovrum kan innehålla de mest skiftande arsenal poster: bilder, utrustning, böcker, tidskrifter, inredning eller växter. Det är därför det finns inga enkla svar på frågan vad som är bättre än en annan tabell. Noggrant studera frågan, vilka funktioner ska utföra ett sängbord för dig, gå och välja den modell som ska passa.

MirTesen

Hands - drift själen - FESTIVAL

Nattduksbordet: 37 häftiga idéer för ditt sovrum

Höst. Jag skulle vilja trösta - att ligga i sängen med en bok och dricka kakao. Men innan du somnar, sätta en kopp på en praktisk nattduksbord. Det är bara sängbord, sängbord, hyllor och är intresserade av mig nu. Den som är värt mödan i mitt sovrum, är en skrymmande föremål av glas och metall, som inte kan kombineras med begreppet hem värme. Jag bestämde mig för att söka på Internet för idéer för att skapa det perfekta bordet med händerna. Det är önskvärt att enkelt och budget. Jo, för att de mest intressanta alternativen dela med dig.

Den första utmanare för rätten att bli ett sängbord - en trälåda:

Flätad syskon att konkurrera med honom:

Förråd av material för sådana möbler - reparation eller bygg Cottage. Under kan gå precis allt. pipes:

Förresten, här är en annan intressant alternativ association bord med en lampa:

Var uppmärksam på de saker som inte är ledsen att dekorera. Lattice av ett kylskåp eller en gammal bur för gnagare (en gnagare utan):

Inte mindre en gammal resväska:

Läroböcker, som även i skolbiblioteket inte tog:

Faceless dokumenthållare + barns block:

Naturligtvis kan nya möbler göras från gamla möbler! Nattduksbord med glädje kommer att gå förlorade med säng hyllor:

Ensamma stolar och pallar:

Titta, vilken bra idé: progam avföring flätat garn, vilket skapar ytterligare en hylla:

Och du kan göra så mycket som två sängbord från en tabell:

Jag erövrade just här dessa optioner tabeller, stegar:

Om tabellen att sätta ingenstans, du kommer att gilla sänghylla:

Förresten, här är en av de många varianter av en sådan dolda fäst hyllor:

Alternativ som ser enkla, men de kan göra i en timme:

Micro-hylla för dem som har mycket lite ledigt utrymme:

Men vad händer om du plötsligt fann den förlorade låda den rosa tabeller

Om det finns utrymme bara för hyllorna, men du behöver inte gå med på att något mindre än tabellen:

Här är de alternativ som verkar för mig mycket tveksamt när det gäller tillförlitlighet, men idén om rätt att existera:

Fortfarande vill visa några varianter av soffbord, som också är lätt att göra dina egna händer:

Förhoppningsvis några av dessa idéer kommer att vara användbar. Jag valde en variant av buren gnagare!

Tack för din uppmärksamhet och njuta av din kreativitet.

Reaktioner på artikeln

kommentarer

Reaktioner att kommentera

Reaktioner att kommentera

 • © 2007-2018. Använda referensmaterial sajten "DIY" är obligatorisk

Eftersom kontot är registrerat misstänkt aktivitet. För din säkerhet, vi vill vara säker på att det verkligen är du

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 6 =