New inredning foto

Idéer för en nyårs interiör 2018

Hur att dekorera ditt hem för julfesten till en riktig semester? Om du vet att vänner kommer från dig, måste du tänka på hur det inre av hemmet i minsta detalj.

Interiör för det nya året används traditionellt vinter trä färg. Grön, vit, brun vanligtvis valt bakgrund, och läggs till dem ljusa och saftiga fläckar såsom rött eller guld.

Inredningstrender av det nya året 2018 är terrakotta och mörkt grön färg, vilket är detsamma som jultema och färgen på året enligt den kinesiska horoskop. Duk, filtar på möbler, kuddar i en gyllene eller orange toner kommer att muntra upp och bli ihågkommen av gäster under en lång tid.

För att inte ändra välbekanta omgivningen, men samtidigt göra en del av de högtidliga, köpa doftande ljus, vissa granris, serveras med en tabell med hjälp av röda servetter. Alla dessa tillbehör är stilfullt kombineras med varandra och kan användas separat.

du kan välja någon annan färg eller nyanser av basfärgen på nyårs interiör. De bör inte vara för mycket, två eller tre färger ger ett stort antal kombinationer.

En bra idé är att välja en färg baserad på egenskaperna hos zodiakens. Den kommande 2018 - År av Gula Earth Dog - symboliserat av den gula. De som tror på horoskop, skulle det vara logiskt att välja grunden för den festliga dekoration gult, brunt, orange, guld eller beige nyanser.

1

Skicka ut en skriftlig inbjudan kort till dina vänner några veckor innan galamiddagen. Meddela inbjuden till klädsel i ett visst intervall. Grund skugga på omslaget av inbjudan kan ställas in.

Valfritt kasta en part i det totala vita, tillbehör eller Gizmos enhet skulle vara tillräckligt för inspiration och gemenskap i företaget. Till exempel kan det vara en hatt, handskar, blomma i knapphålet, slips kanariegul.

Idag är mycket lättare att få idéer från designers som delade sin syn på sidorna i modetidningar. En sådan intressant lösning är att byta ut duken på presentförpackning. Detta är en mycket vacker och ovanlig. Dessutom kan du plocka upp färg som passar perfekt in i kupén. Presentinslagning lägga lekfullhet semester bord och gäster - nya upplevelser.

Tyvärr, den gamla seden att dekorera nyårs träd med frukt, nötter och godis, nästan nu glömt. Och på samma gång, inget som hindrar att inkludera fantasy. För att ställa in kransar, guld bollar, kan du lägga till godis i ljusa förpackningar, valnötter, insvept i folie, och verkliga frukt.

Till inredning såg harmoniskt, försöka behålla de behöriga färgkombinationer. Föredrar mönster av olika former och storlekar. Deras växling ger kompositionen en busig ton.

I stället för de traditionella leksaker kan gran vara dekorerad med rosetter. De måste vara av samma storlek och förvaras i samma område. Dekorera dem hela trädet och tall kransar. Lägg dekorativa band till benen av stolar och skugga.

Garnera alla hem via festbelysning. Du kan använda kransar eller jul ljus.

Tillbringa nyårs heminredning din uppmärksamhet: du kommer säkert de bästa idéerna och förvånansvärt enkelt sätt att genomföra dem.

Design of nyårs interiör - 30 foto

Hur man gör din lägenhet för nyårshelgen, "att inte tappa ansiktet" och helt uppfyller jul och nyår? Om du ska bjuda in vänner eller familj, måste du komma med vad som kommer att insidan av ditt hem i förväg och grundligt.

De huvudsakliga färgerna i nyår

För nyårs interiör är klassiskt används färg frostiga skogen. Grön, vit, brun bakgrund ofta gör, och till dem sattes mättade och ljusa accenter, såsom rött eller orange.

Genom populära typer av inomhus blommor av detta nyår kommer att behandlas kärr och mörkt-gröna nyanser som äkta julstämning och färgen på året för den asiatiska horoskop. Textilier för möbelbeklädnad, dekorativa kuddar i rött eller orange palett kommer att bidra till att lyfta stämningen av gästerna och lämna en ihållande intryck.

Om du inte vill ändra den etablerade interiören, men samtidigt du föredrar att lägga till en festlig touch, köpa aromterapi ljus, en liten mängd av granris, dekorera bordet med hjälp av röda servetter. Alla ovanstående delar kombineras perfekt med varandra eller kan användas individuellt.

Det är möjligt att ta någon annan nyans av de viktigaste färgen för nyårs interiör. Emellertid har dessa färger inte vara för mycket: högst 2-3 färger som kan ge ett stort antal kombinationer.

Den perfekta lösningen - välj en färg baserad på zodiakens. Till exempel, närmar sig året - den period av Gula Earth Dog - naturligtvis kännetecknas av en gul färg. Människor som litar horoskop bör ge sin preferens för kanariefågel, beige, rödhårig, guld eller choklad nyanser i inredningen.

Vi väntar på gäster - Ny design

Kan skickas till vänner och släktingar skrivit "inbjudan" för ett par veckor innan semestern partiet. Skriv ett vykort till en preferens i färg kläder. Huvud utbud av möjligheter att reflektera på omslaget av inbjudan.

Principlösa att ordna middag på en helt ren vit, är delar eller enskilda accenter tillräckligt för inspiration, och atmosfären i företaget. Så är det möjligt att vara en hatt, handskar, halsduk, skjorta gul.

Just nu mycket lättare att bli inspirerad av idéerna från professionella formgivare som med jämna mellanrum delar personliga beslut i Internet bloggar. Bland sådana tekniker inkluderar att ersätta den ursprungliga duken på en festlig paket. Detta är en kreativ och icke-trivial. Dessutom kan du välja exakt nyans som är perfekt för din jul inredning. Semesterpaket kommer att föra spänning till den festliga bordet och gäster - ovanliga känslor.

Nästan glömt gammal idé att göra en nyårs träd med godis, mandariner, nötter, etc. Och på samma gång, inget som hindrar att tillämpa kreativitet. Med inredning elektrisk jul ljus, Juldekorationer kan läggas till den färgglada godis omslag, hasselnötter, dekorerad med folie och naturliga frukt.

Till inredningen såg organiskt, är det nödvändigt att hålla rätt tonala kombinationer. Välj mönster av olika former och storlekar. Deras sammansättning pereklikanie lägga skämt nyanser.

I stället för de klassiska julleksaker julgran kan utfärdas bågar. De måste vara av samma storlek och är utformade i en enda palett. Dekorera dem alla gran- och tall kransar. Dekorera benen på stolar och golvlampor dekorativa strängar.

Ordna lägenheten med hjälp av illumination ceremoni. Vad kan användas jul kransar och festliga ljus.

I väntan på den kommande helgdagar vara säker på att uppmärksamma dina nyårs interiör lägenheter: du kommer säkert komma till huvudet kreativa idéer och otroligt enkla metoder för att genomföra dem.

reparera alfabetet

Att bygga ditt eget hem från grunden till taket

Nyårsafton 2017. Interiören i lägenheten Hur man skapar

Du vill ta det nya året och att växla från arbets problem väntar huvud semester? Så är det dags att göra en nyårs interiör i ditt hem. Dessa trevliga sysslor kommer att förena dig med din familj och låt idag att kasta in den magiska atmosfären.

Nyårsafton 2017. Interiören i lägenheten Foton

Julbelysning lägenheten för det nya året

Moderna kransar finns olika färger och effekt glödlampor och finns tillgängliga i form av flexibla band eller ljusa neon sladdar. Med en sådan mångfald det viktigaste kriteriet för deras val bör vara säker, så innan du köper vara noga med att kontrollera integriteten av kabeln och drift av alla lampor.

Diversifiera täckning i det nya året inre av lägenheten i 2017, kan du använda dekorativa ljus och små elektriska ficklampor, tomtebloss och semester tema lampor.

Dekorativa ljusstake i det nya året. foto

Var och hur att hänga en krans för det nya året

Använd en krans, inte bara för att tända julgranen: den kan användas för att dekorera dörrar och fönsterkarmar, skapar en magisk stämning, eller att lägga ut en flexibel neon sladd nyckfull former på tak och väggar.

Juldekor lägenhet 2017. Foton

Med tillkomsten av marknaden vattentäta modeller med LED-lampor blir möjligt att organisera fest ljus och jul inredning i 2017, även i badrummet!

Det är av denna anledning är det rekommenderat att placera den elektriska ljusutrustning så högt som möjligt, välja de platser där de inte kan skada barn eller husdjur.

Att säkra krans används flera metoder och material: lim och special krokar, dubbelhäftande tejp och fiskelina, en slinga av tråd och tråd, fastade på bultarna. Spår av lim och andra ämnen efter en semester kan lätt avlägsnas med våtservetter eller glas renare och inte förstöra det nya året inre av lägenheten, men du behöver inte oroa dig för hur din fest belysning ordentligt fast, och gästerna och små barn inte kommer att brinna på den varma lampan.

Hur man skapar en nyårs interiör

Vill du minnen efter huvud natten på året inte var begränsade till den lummiga träd och lukten av mandariner? Långt innan semestern överväga hur man kan diversifiera Ny lägenhet interiör och göra den ursprungliga och attraktiva.

Symbolen för det nya året 2017 med sina egna händer. foto

En symbol för det kommande året anses vara en apa, så ju mer lysande och ljusa dekorationer du använder, desto bättre! Man tror att detta blidka rastlösa djuret kan vara, om lägenheten för att ordna små ljus och väggmonterade festliga ljus. Bland julleksaker bör ge företräde åt stora bollar klassiska guld nyanser.

Även i nyårs interiör lägenheter 2016 måste finnas apa figurer. Det kan vara statyer eller mjuka leksaker, dekorativa ljusstakar eller improviserade kompositioner från godis, kvistar, glitter.

Dekorationer för nyårs interiör i 2017 med sina egna händer

En viktig del av förberedelserna för den huvudsakliga semester av året är utsmyckning av en lägenhet eller hus. Denna process tar densamma och behagar både vuxna och barn, hjälpa dem att känna atmosfären av den annalkande magisk kväll.

Idéer Nyårs interiör lägenheter kan dras från tidningar på design och master-klasser på Internet eller på egen hand för att komma upp och göra smycken.

Med hjälp av tillbehör bekant hemmiljö kan göra magi och romantiska. Och detta inte nödvändigtvis att köpa dyra designade smycken och figurer. Mjuka ljusa glödlampor kan hjälpa dig ljus, placeras på ett bord, spiselkrans, fönsterbrädor. Istället för ljusstakar, kan du använda genomskinliga behållare fyllda med färgad sand eller havssalt kristaller eller glas vatten (för flytande ljus).

Den klassiska nyårs utsmyckningen av huset ansåg snöflingor som kan köpas i butiken eller göra det själv med hjälp av folie, kartong, ljusa färger eller wellpapp. De kan inte bara hålla sig till glaset, men också för att hänga på julgranen, knutna till ljuskronor och lampor och dekorera sin semester bord.

Förutom en stor naturlig julgran kan du skapa flera små träd med sina egna händer. Du kan använda färgad tråd, wellpapp eller glitter lindade runt den konformade ram, sätta godis i form av julgranar eller att göra vävnadsmodeller som ser bra ut i utsmyckningen av flaskor champagne eller blir fin souvenir för dina gäster. Originalkompositioner kan skapas från granris och koner, placerade dem på bordet. Pleasant fest lyster sådana "elochkam9raquo; ge speciella silver spray som lätt appliceras på varje yta av patronen.

Det är känt att själva processen för fantisera över nyårs interiör avsevärt förbättrar humör och verkade ger efterlängtade semester! Genom att göra dina egna dekorationer för huset, får du möjlighet, tillsammans med barnen att vara kreativ och magi, att tillbringa tid på shopping resor och inköp av standardtillbehör.

Anhängare klassiker kan dekorera den med ljus och snöflingor hänga godis och frukt, använd glänsande glitter och färgade glaspärlor.

Bland de nya trenderna inom inredning och interiör träd för det nya året 2016 kan vi konstatera förkastandet av ljust klädda träd, vilket dock inte innebär att smycken ska vara liten. Snarare bör du ägna mer uppmärksamhet åt harmonin i hela kompositionen, och kombinationen av färger av alla tillbehör som används på julgranen. Emellertid kan östra astrologi anhängare avvika från denna regel, eftersom apan är känd för att vara förtjust i lysande och ljusa små saker.

Hur att dekorera en julgran 2017. foto

Att dekorera toppen av trädet kan du köpa porslin figuriner av änglar eller symbolen för det kommande året, överger den traditionella röda stjärnan.

Med tanke på det växande intresset för produkter av handgjorda, i väntan på det nya året kan vara tillsammans med barnen och medlemmar vuxna familjemedlemmar bedriver tillverkning av juldekorationer: måla, glas- eller plastbollar, göra djurfigurer gjorda av färgade tyger eller göra klump av skrot. Familjebilder erhålls i en nyårs inre av lägenheten är verkligen magisk och kommer att uppta en central plats i ditt album.

Hur att dekorera en julgran under tidigare år

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

48 − 38 =