Nyanser av beige

Inredning i beige färg

Beige färg i inredningen har länge varit en klassiker. Hans färger är den perfekta bakgrunden för varje interiör och kombineras med nästan alla neutrala toner. Kombinationen av beige i det inre med ljusa färger ser väldigt harmonisk i sovrummet och vardagsrummet och på kontoret, i köket eller badrummet och färgaccenter bidra till att undvika monotoni och gör rummet uttrycksfullhet.

Beige - detta är inte en enda ton. Det kan hänföras beige nyanser såsom sand, opal, grädde, kola, kräm, vete, kex, elfenben och cappuccino. Vad nyans av beige kombinerat beroende på inredningsstil och smak av ägaren.

Gallery: inredning i beige (25 bilder)

Kombinationen av beige med andra färger gör rummet ljusare och mer spektakulär. Beige kombineras oftare med sådana nyanser:

Kombination med blå kan kallas en klassiker. Speciellt ser mysigt varma beige och svala blå undertoner. Cream är oftast bakgrunden och blå - som en ljuspunkt, accent. Denna kombination ökar utrymmet, vilket gör små rum med dålig belysning ljusare, öka dem visuellt. Mörkbeige och varma ljusblå tillsammans liknar sand och hav. Nackdelen med denna färgval syns tydligt förorenade områden och den minsta fläcken.

Kombinationen av kaffe och grå färg skapar en lugn atmosfär och måste vila. En mängd olika texturer och mönster späda tysta skuggor, medan interiören visas inte tråkig. Den grå-beige färg kan du lägga till ljusa fläckar eller vice versa, för att späda ut atmosfären neutrala färger - vitt, svart eller brunt.

1

Vad kan du kombinera en varm beige? Han smälter in med den röda färgen. Senast ser ljus och elegant nära pastellfärger av dämpad och vita knutar kompletterar inredningen kommer att lägga fräschör.

Ljusbrun och turkos connect anledning att mycket noga, att tänka igenom varje detalj. Bra, om insidan är 20% cyan och 80% av beige. Det vill säga, ljus tapeter och ljusa möbler, och deras bakgrund - turkos dekorativa element såsom mattor med turkos mönster, kuddar, ramar, målningar i olika nyanser av turkos. Acceptabel är närvaro i rummet turkos stolar eller liten soffa. Fans av den ursprungliga inredningen lösningar som tillägg utbud av mörk beige.

Brun eller choklad skugga i beige inredning, särskilt i väl upplysta, ser ädelt. Lägg choklad skugga bättre lite i taget, för om du överdriva, kommer den allmänna atmosfären vara "push". Beige tapet i det inre kombinerat med en mörk beige trä trim ser modern och fräsch, särskilt med trämöbler och andra naturmaterial.

En kombination av beige och olika nyanser av grönt ser naturligt. Det kan kompletteras med mörkbruna accenter på möbler. Denna design kan vara både pastellfärger och ljusa, fräscha. Det beror helt på vilket humör ägarna vill skapa i rummet.

Elfenben och rosa ser mycket mild, sensuell och elegant. Mycket ofta dessa färger används i art deco-stil. Tydligare look pastell kombination med urval fina ljusa nyanser. Även fans av experimenten kommer att avnjutas i ljust rosa varianter.

Beige - detta är inte en enda ton. Det kan hänföras beige nyanser såsom sand, opal, grädde, kola, kräm, vete, kex, elfenben och cappuccino

Lila färg i inredningen anses vara en populär, har också ett brett utbud av toner. Beroende på ljusstyrkan kan skapa arbets attityd och romantiska. Utspädning beige inredning färgen lila kan se annorlunda ut. Det beror på storleken och omgivande ljus och dess syfte.

I små inte alltför upplysta rum är bättre att stanna på de ljusa färgerna och rymliga med bra belysning - att fokusera på mörkare nyanser utspädning mjuk bezhem. Lila och beige design kan kompletteras med ljusa stänk av grönt, turkos eller lime.

Elegant och harmoniskt beige inredning med svart. Till exempel, det ser bra kräm med en svart blank yta. Svart grafiska brytningar är relevanta i modern inredning, de används ofta i stilar av Art Deco och samtida.

Intressant kompletterande kaffe ton metaller: brons, koppar, guld. De ger lyx och individualitet.

Kombinationen av beige i det inre (video)

Det finns regler för hur man bäst att närma sig valet av färger för vardagsrummet. För sin design används vanligtvis bara en skugga eller två liknande intensitet. Att bo i beige toner - det är praktiskt. Å andra färger beige kombineras baserat på den önskade effekten. Till exempel, för att skapa en "live" och fylld med energi av ett vardagsrum, lägga röd eller orange färg.

I fallet när rummet ska se solida, beige väggar för att plocka upp de nyanser som vinrött, svart eller choklad. Friskhet och positiv sittplatser i beige och bruna toner lägga till en kombination av grädde med grönt och blått, orange och gult. Om du väljer rätt belysning, kommer ljusa rummet inte ser tråkig och färgerna som kompletterar den grundläggande tonen kommer att bli mer uttrycksfulla.

Ljusbeige färger hjälpa lugna och slappna av. Element för dekor betonar idén av värdarna och stödja den rätta atmosfären.

Sovrum - en plats att vila och sömn, så det är viktigt att skapa en avkopplande miljö. Detta är anledningen till sovrum brukar göra ljus och pastell. Oftast används beige som bas, lägga dekor och en mängd olika texturer och material.

Ljusa färger bör administreras i ett sovrum med små insatser. Således kommer remsorna på väggen, kuddar, filtar, sängmattor och fotoramar räcka. Annars kan rummet GLUT aktiva färger orsaka sömnlöshet och ångest.

Vid utformningen av kök säkert kort är en kombination av grädde med en vit eller svart. Till exempel lämpligt alternativ på grund av praktiska - lätta väggar i grädde färg och svart arbetsytor, utrustning, stolar. Ljusa, grå-beige väggar i sin tur vara trevligt komplement vita skåp och apparater. Sand färg i inredningen i kombination med vitt eller brunt möbler ser varmt och skönt. expandera visuellt utrymmet i köket och fylla den med ljus beige kommer att hjälpa tillsammans med lila, blå, gröna färger.

Många undrar vad färgen på rätter och textilier lämpliga beroende på vilken stil. I detta fall, kan det ställas i motsats till den allmänna bakgrunden, eller omvänt, att blanda med dem.

Att bo i en beige färg (video)

Badrummet ser intressant kontrast kaffe eller sand eller mosaik med vitt sanitetsporslin och metallisk lyster kranar och finish. Trevligt att komplettera bilden, och färgen blå, den traditionella för detta rum. Med tanke på att badrummet är oftast inte tillräckligt naturliga ljuskällor kommer beige visuellt förstora rummet och göra det lättare.

Var det någonsin ledvärk? Och du inte vet egna ögon vad:

 • oförmåga att röra sig bekvämt och enkelt;
 • smärta under eller efter träning;
 • obehag när man går uppför och nedför trappor;
 • inflammation i lederna, svullnad;
 • obehaglig kritan, snap inte på egen hand;
 • orimligt och oacceptabelt värk i lederna.

Vänligen svara på frågan, du är okej? Är det typ av smärta du kan tolerera? Hur mycket pengar du har redan "läckt" på ineffektiv behandling? Det är dags att avsluta detta! Håller du? Idag publicerar vi en exklusiv intervju med professor Dikul, där läkaren avslöjade hemligheter att bli av med smärta i lederna, behandling av artrit och artros.

Beige färg i inredningen

Beige färg i inredningen - det är alltid elegant. Även om många anser honom tråkigt. Så vad intressanta saker du kan berätta om en beige färg i inredningen?

Först av allt, beige - är det en naturlig färg, trevlig och bekanta för våra ögon. I naturen förekommer det nästan lika ofta som grönt och blått, men vi nästan inte märker. Det är denna kvalitet beige färg gör den idealisk för användning i det inre.

Beige toner kan hittas nästan överallt: färgen på olika träslag, sand, hud, rena sängkläder och många andra exempel.

En annan beige i samband med något gott, och därför komma med olika namn för sina gastronomiska toner, till exempel, färgen av karamell, kaffe med mjölk, ljus cappuccino, vanilj, mjölk, kanel och grädde.

Och det är inte allt! Nyanser av beige stor variation, både värme och kyla (färgen på kakao med mjölk, grått och beige).

Titta på en video med en intressant urval av bilder på interiörer i beige färg

Beige färg i det inre livsrum

Beige färg i det inre av lägenheter och hus kan användas i alla rum, var som helst kommer det att waft känsla av frid, komfort och bekvämlighet. Mest intressant är att med hjälp av beige design är mycket svårt att göra en dålig eller ful inredning.

Denna färg är lika bra som solljus och under elektriskt ljus. Han ger en diskret bakgrund för mörka möbler och ljusa accenter. Även beige möbler harmoniskt med de mörka och färgstarka interiörer. Det enda undantaget: det är inte rekommenderat att använda beige möbler och inredning i rummen med väggar i svala blå eller blå-gröna toner.

Dessa undantag inkluderar kipelno vit och smutsiga grå. I detta fall kommer ytan av beige ser bra synd, eftersom det gamla och gulnat vit tid.

En kombination av beige och guld, liksom med många andra färger, ger miljön en lyx effekt och lyxen av denna "haute couture", inte kitsch, som i kombination med en röd eller blå. Spelrelaterade nyanser med olika struktur har alltid varit ett populärt tidsfördriv välkända designers.

Lägg till detta den djupa brun eller svart färg, enkel varmvitt och voila! Förfining av inredningen, värdig de kejserliga talen skapade direkt i vårt hus!

Inte strider mot beige nyanser och färgtoner, särskilt lugn rosa, ljusgrön, ljusblå, lila, gult och orange. Ljusa färger ser likadana ut på en beige bakgrund är mycket levande och ekologiskt.

Även med beige mycket organiskt kombinerar alla nyanser och trä. Det enda jag vill varna för användning av olika träslag i samma rum. Möbler för rummet att vara en beige svit eller en stil. Annars riskerar vi att göra mål känsliga detaljer elegans beige bakgrund. Men detta gäller endast kombinationer med trä. I andra fall rör textilier, glas, metall, keramik - kan valet av möbler och tillbehör vara mycket bredare.

Därför är alla nyanser av beige kommer att falla till domstolen i alla rum i vårt hem, oavsett om det är vardagsrum, sovrum, kök, hall, badrum eller barnrum.

Beige färg i det inre av affärer och kontor

Det kommer att bli föremål för samma regler som i bostadsområden. Men det rekommenderas att använda färger ljusare, klarare och geometriska accenter, inte att skapa en sövande atmosfär backstage sovrum i beige stil. Det ser mycket modern blandning av beige och djup grå, särskilt i väldefinierade gränser.

Och den viktigaste funktionen beige inredning: att göra designen uteslutande i beige färg, vi kommer aldrig att göra illa. När allt kommer omkring, till exempel lägga till ett rum med ljus beige väggar, beige och brunt möbler och mörka beige mattor vi får utmärkta resultat, i motsats till samma mottagning med andra varma färger, säg, rött eller gult.

Men tillbehör kan redan ha en annan färg eller att uppdatera interiören kan plantera. Det viktigaste - överdriv inte. Men liksom på något annat sätt!

Lägg till en kommentar avbryta svar

För att kommentera måste du logga in.

LiveInternetLiveInternet

 • Intressant (481)
 • Art (392)
 • Rim om huvud- (356)
 • Psykologi (338)
 • Användbar (235)
 • Musik (218)
 • Bort (194)
 • Mystery (170)
 • Vacker flora (161)
 • About Love (124)
 • För dagbok (111)
 • Det sa väl (110)
 • Mode (103)
 • Interiör (102)
 • AvtoMoto (92)
 • Skönhet (92)
 • Sanning (69)
 • I djurvärlden (68)
 • Arkitektur (67)
 • Dela ditt leende (66)
 • Stjärnor (56)
 • Winged (56)
 • Ovanliga artiklar (51)
 • Doft (39)
 • Lyx liv (37)
 • Berättelser / berättelser (35)
 • Maskotar (30)
 • Mig i en bild (23)
 • Ögonblick av historien (16)
 • Photoschool (14)
 • Bibliotek (12)
 • Kända personer (11)
 • Favoritfilmer (9)
 • Bibliotek (ljudböcker) (5)
 • Fakta om Fiskarna (1)

-Alltid till hands

-Prenumerera via e-post

All inredning i olika nyanser av beige: rätt kombination av färger och bilder

Huset - en plats där du skapar din egen hörnet av komfort och avkoppling. Varje enskild stil och design som används för att skapa den är färgskärm av smaker alla som bor i huset, till sin natur, och även mål. Bland de senaste och mest populära trender i valet av färg en av de första raderna tar beige färg i inredningen.

Inredning i beige toner och skälet till dess popularitet

Kombinationen av beige i det inre: de grundläggande konstruktionsregler

Beige som bakgrund för väggar, tak och golv, använd i kombination med ljus inredning och möbler.

Ljusa väggar, mörkt golv och ljusa möbler.

Kombinationer ljusare beige färgat med mörkare. Skillnaden mellan dem är liten, men ytterligare registrering i form av kuddar guldfärg, lister dekorerade med mörkt trä lister, eller göra det tydligare. För att uppdatera interiören ta en hel del ljusa kuddar, ändra gardiner eller pläd möbler. Om bara ljusa nyanser av beige toner dominerar viktigt att upprätthålla en balans i det inre, eftersom det finns en mycket tunn linje mellan den verkligt spektakulär design med inslag av lyx och en fullständig, intetsägande grå.

Grå-beige färg i inredningen i stil med Provence

köksinredning i choklad och beige

Universal alternativ för barnkammaren, sovrummet eller vardagsrummet.

Idealisk för små rum med otillräcklig belysning. För att hålla komforten i rummet med en sådan yta rekommenderas att välja den svala blå undertoner och varm beige. Då rummet kommer att vara visuellt större än den faktiskt är.

Kombinationen av blått och beige i det inre av vardagsrummet

Det orsakar en omedveten köldkänsla. Blå färg ger fräschör, men samtidigt är inte önskvärt att urskilja ett sovrum i ett sådant system. I ett sådant fall, kommer personen att vara intuitivt, men ständigt fryser. Det enda undantaget är i sovrummet, vilket är ganska varmt på sommaren.

Mycket väl vara den minsta synliga fläckar eller nedsmutsade områden. Effektiv lösning är att använda tapet med bilder, olika texturer, prägling. Ett exempel är den blå tapet med beige prydnad.

För den mest vågade, som uppskattar originaliteten i interiören kan du använda mörkbrun eller orange färg som extra.

Att bo i beige och violett färg

Jämn fördelning av beige och lila. Tapet eller annan utsmyckning av väggarna i ljusa färger och beige med lila möbler, såsom stolar matbord, bänkskivan och kök eller med mörka aubergine gardiner. Den andra sidan av denna fördelning - lila med massor av beige vägg dekor, ljust trä inredning, ljusa fläckar där tillåts turkos, grönt eller citron färg.

Lila accenter på detaljer. Dessa inkluderar lampskärmar, hyllor, fotoramar, trycket på mattan, vaser, bord, eller enskilda tabeller i högteknologisk stil.

Charmigt färsk mat

använda inte mer än 3 beige nyanser. Om du ökar antalet nyanser av helheten kan bli suddig, förlorade i dessa element;

föreningar förutom de klassiska två färger, lägga från 1 till 3 ljusa element;

lägga textur - metall (med beige och vitt är kombinerade hårdvara eller med guld dekor, platina, koppar eller brons färger) och trä.

Kombinationen av vitt och beige i det inre av ett sovrum

Rosa och beige sovrum i art deco-stil

Barnens rum för en liten prinsessa

ljusa färger främjar avkoppling och lugn, de skapar en speciell atmosfär av komfort;

möjlighet till utveckling av kreativitet och fantasifulla tänkande, fantasi och roligt (barn kommer att uppskatta det);

Att bo i brunt och beige

Ljust och elegant vardagsrum

Ljust vardagsrum i en rustik stil

Snygg och rymlig

Det ser mycket elegant

Vardagsrum med öppen spis

kombinations färgtoner och nyanser;

kombination av texturer. Vinnande lodge rum kan vara med hjälp av strukturer, såsom bambu tapet eller ljust trä golv. General gamma är ett, men texturer föra det deras mångfald. Om vi ​​lägger ylle och päls saker, kommer att skapa en mjuk atmosfär av avkoppling.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 1 =