Nyårs kostym barn med händerna

Christmas kostymer för hand. De mest populära!

Det här omdömet papper är speciellt beredd för alla som är intresserade av Christmas kostymer med sina egna händer. Dagen före nyårsdagens morgon och företagsevenemang Christmas kostymer med sina egna händer vinna enorma popularitet, eftersom alla vill se original och vacker, men det måste överväga inte bara hans bild, men också förverkliga våra planer - att sy, slips, gör för sig själva och sina barn jul outfit.

Barn Christmas kostymer med sina egna händer alltid se originalet och den bäst lämpade och som ett barn, eftersom tillverkningen av dräkten, yttrandet från barnet, hans smakpreferenser och hobbies, liksom hy. Traditionellt matinees i förskolor och palats av kultur är en tävling för bästa nyårs dräkt, och varje barn vill ta emot ett pris.

Vår webbplats erbjuder en mängd olika alternativ för produktion av julen kostymer för barn i olika åldrar. De flesta av dem är i kategorin "shite9raquo; på vår hemsida, men också intressanta saker kan hittas för att passa rubriken "vyazanie9raquo, eftersom stickade julen kostymer ser inte mindre intressant för övrigt också ovanligt. Trots att sy kostym snabbare än slips, för dem som är bra och snabb stickat - ett välkommet alternativ till sömnad. Som ordspråket säger, som du vill, och det är lättare att genomföra.

I varje bild, och därmed nyårs kostym bör vara unikt för sina artiklar och tillbehör, smycken. Sådana dekorationer kan göras från olika material och i olika tekniker, som äger needle, men om kunskap för att skapa dekorativa saker är inte tillräckligt, kontakta en lämplig källa till information - masterklass respektive tematiska fokus. Dessa mästarkurser, detaljerade, tillgängliga, begripliga och, viktigast på vår webbplats har samlat en hel del. Utmaningen för små - att definiera idén om julen kostymer för sig själva och sina barn och att ge sig in på den konstgjorda projekt.

Om huset kommer att fira sitt första år av en ny liten mirakel - definitivt behöver för att förbereda ditt barns första jul dräkt liv! Sy smart, stiliserad "chelovechek9raquo; för barnet för det nya året alls inga problem, det är det enklaste alternativet, som inte kräver speciella kunskaper i sömnad, att det viktigaste har ett mönster och arm Assistant - master class på sy nyårs kostymer för barn.

1

Det faktum att de flesta av nyårs kostymer för barn i förskoleåldern är lätt att sy på grundval av overaller, kan avsevärt begränsa sökningen och underlätta kreativitet. Om du lär dig att sy en kostym - grunden för en nyårs kostym och komma upp (läs), göra sina egna händer dekorativa element till det, kan det vara ganska häpnadsväckande och intressanta modeller av julen kostymer för barn. Huvud förväg noggrant planerad, beväpnad med kunskap i ämnet - att arbeta resultatet blev positivt överraskad och glad alla.

Om du för närvarande relevant Barn Christmas kostymer för pojkar med händerna Vi erbjuder en titt på några alternativ som presenteras i fotografier för inspiration. Kanske det finns en önskan att göra sina egna händer något sådant här för din älskade son.

Barnen har en favorit seriefigurer, tecken av böcker, videospel, sagor. Och med hjälp av Carnival julen kostymer de har möjlighet att drömma och prova dig själv i rollen som (bilden av) den älskade hjälte. Många pojkar ombeds att göra sin mamma kostym hjälten Spider-Man, Superman, orädd cowboy och modig sjöman. Det är inte nödvändigt att ge ett barn i små njutningar, bör du överväga önskemål barnet, att han var bekväm i en festlig kostym.

Många jul kostymer antar en mantel. Hur man syr en dräkt med händerna kan ses här.

Christmas kostymer för flickor med sina händer - Det är inte bara en festlig outfit, är en möjlighet för flickor att känna sig vacker, unika, uppmärksamma, prova på en viss bild. Flickor klädda med glädje den otroligt vackra prinsessan eller kostym utomlands skönhet (orientalisk kostym). För yngre flickor kan erbjuda Rödluvan, en älva, snöflinga, fjäril, Metelitsa, ekorre, nyckelpiga och andra.

Grunden för en nyårs passar flickor är klänningar och frodiga kjolar. Hur man syr en klänning för en flicka eller en frodig kjol söker på vår hemsida.

För de små - är mycket populära kostymer av olika djur, och likheterna bör vara maximalt. Se hotellet foton, sådana förändringar som orsakar ömhet och ett leende.

Som framgår av bilderna, är alla modeller av barns jul kostymer baserade på dräkten (med ärmar och utan), och kompletterades med dekorativa element och tillbehör som motsvarar den valda bilden. göra en sådan Christmas kostymer med sina egna händer egentligen är det inte svårt i närvaro av lust. Våra mästare, vilket ger olika workshops på webbplatsen kommer att hjälpa dig med detta.

köpa Christmas kostymer för vuxna Det är inte vettigt, eftersom varje år vi ändrar sin image, och köpte en kostym från förra året bara inte behöver detta. Köp dig en jul kostym är också problematiskt, eftersom du inte alltid kan hitta en försäljning är den bild som behövs, förutom en lämplig storlek.

Christmas kostymer för vuxna med sina egna händer radikalt annorlunda från den inköpta och har en hel del fördelar. Christmas kostymer med sina egna händer sitter perfekt i figuren, betonar alla dygder, perfekt för färg och humör, matchsituationer och speglar vår inre värld. I en sådan outfit, kan du vara säker i sin oemotståndliga och unik, ingen kommer att komma till företagsevenemang av det nya året i samma saker som du.

Dessutom, för de flesta, särskilt för män - är helt ovanlig klänning, eleganta tillräckligt distinkta saker inneboende till den valda bilden. Dessa saker är hattar och mössor, kappor och jackor, smycken, masker och peruker. För att göra dessa saker på egen hand baserat på deras egen smak lätt, samtidigt, om att visa fantasi och uppfinningsrikedom kan inte spendera pengar på material och använda de mest vanliga saker och material till hands. Under rubriken "podelki9raquo; på vår webbplats finns många fascinerande mästarkurser tillägnad olika reinkarnationer av vanliga saker i inredning objekt, smycken och andra användbara saker - kolla upp det och se till att hitta idén att stå som "obygrat9raquo; en karneval kostym billigt.

De mest populära tillbehör och en representant för nyårs kostymer för denna hatt Santa Claus, som klär precis som, utan de återstående delarna av karneval kostym. Master class på att sy en universell Santa Claus hatt - mössa, se här.

För många organisationer, samt stora grupper av vänner, beslutat att fira det nya året för att organisera teatraliska komiska presentation av nyårstema där allt går enligt förplanerade scenario med en liten del av improvisation. Firandet sker kul, med entusiasm och sådana helgdagar är särskilt spännande eftersom varje deltagare en roll att spela, som bestämmer utseendet på nyårs kostym.

I sådana fall är alla deltagare beredda för tillfället, Christmas kostymer med sina egna händer förväg och köper det inte, eftersom bilderna är ofta utanför ramen för konventionella (exklusive kostym av Snow Maiden och Santa Claus). Och även om du inte kan sy, du vet inte hur man ska sticka - det är inte en anledning att bli upprörd. Med våra master classes alla kan göra sig intressanta kostymer och tillbehör för det nya året och inte bara för att visa fantasi och lite ansträngning för att förbereda och mycket kreativt arbete. Så förbered dig på en ovanlig nyårs kostym kan baseras på vanliga saker i hans garderob, att det viktigaste komma med och tänka på bilden.

I fotografiet, som ligger nedan visar just en sådan en kvinnlig version av en nyårs klädsel - en kostym snögubbe.

Grunden för dräkten tas oftast bara klippa vit klänning utan ett mönster och kunnigt slå kostym till jul snögubbe med hjälp av smak tillbehör: hattar, bälten, halsdukar, strumpbyxor och pom-poms. Alla avfattad i samma stil strumpbyxor och scarf, randigt i samma färger. Bältet och hatt - brun kruka gjord av filt, som är kombinerade i en ensemble med ett gemensamt dekorativt element - Simulering spänne svart, också gjort av filt. Hitta sälja strumpbyxor ganska svårt att strippa, eftersom valet av dem är enorma, som vi säger, att alla smakriktningar. Hur man knyter sin halsduk till dräkten, utan speciella kunskaper i stickning, hjälpa mästarkurser för nybörjare, ett exempel på en sådan master-klass hittar här.

Hur man gör en sådan hatt beskrivs i detalj och illustreras i master class, vilket gör en nyårs kostym för en pojke "snegovik9raquo;. På samma master class, kan vem som helst lära sig att sy kläder för barnet, beroende på vilken du kan sedan skapa olika varianter av karneval kostymer för barn.

Dina förmågor och färdigheter kommer att föröka sig tack vare de kunskaper och färdigheter som kan hittas i vår mästarkurser snabba, prisvärda, och viktigast gratis. Vi inbjuder alla att besöka våra olika rubriker för att hitta unika idéer som förberedelse för det nya året. har allt du behöver på vår hemsida, för vuxna och barn med uppkomsten av nyårshelgen har förberett Christmas kostymer med sina egna händer och var vackra och unika original!

Det här omdömet papper ägnas åt beredningen av julen kostymer, nådde avslutad, och vi önskar er alla en trevlig nyår bara jobbigt! Håll ögonen öppna.

Få ditt certifikat från Masterclassy.ru webbplats!

För mer information, se vår

Christmas kostymer för hand. Hur man gör en nyårs kostym

Nyår - dags för en glad, men för en ung mor mycket ansvarsfull, eftersom en rad nyårsdagens morgon innebär att köpa dyra Barnkläder. När allt kommer omkring, så att barnet kommer ihåg semester bättre, förutom att det är ett riktigt spel. Överens, så cool framför vänner visas i bilden av en pirat eller riddare! Och flickorna jakt för att bli en dag de verkliga prinsessor eller feer.

Om du går bland hyllorna med liknande kostymer i "Barnens värld", det är på samma gång två problem:

1. Barn Christmas kostymer ofta är gjorda av syntetiska material med låg kvalitet. De är mycket ljus, men bräcklig och att bära en klänning eller jacka under en lång tid obekväm.

2. Nästan alla nyårs kostymer för barn är mycket dyra. Kanske på grund av de roller de antar, eller kanske på grund av säsongsmässiga efterfrågan. Vad det än var, men priset på den här klänningen kan nå svindlande höjder.

"Hur man gör en nyårs kostym?" - Denna fråga är du antagligen att fråga. Det är svårt, kräver uthållighet, men i vissa fall och skicklighet - så måste tänka många mammor. Jo, bland annat de har rätt. Men bara delvis. Eftersom klara den här typen av problem är fullt kapabla, om inte alla, då de flesta av oss. Så, om du har tid och lust att tänka på allvar om hur du skapar en jul dräkt med sina egna händer. Några intressanta idéer kan hittas i den här artikeln.

Christmas kostymer för flickor

Här fantasin kan faktiskt röra sig. Hittills dra den unga damen är mycket varierande: Vissa föredrar kostymer av olika smådjur, medan andra ser sig bara i form av en härlig prinsessa tredje kär i dockor monster, och någon ens vill visas på festivalen i form av gargoyles eller mumier. Nedan är de mest neutrala, men ändå trendiga och ganska voplotimye liv i det nya året kostymer för barn, och mer specifikt för flickor.

Denna symbol för det nya året och vintern, en mycket feminin sätt som någon flicka ser bara bra - denna dräkt julSnowflakes. Oftast i en sådan idé stoppa föräldrar till unga flickor som babes i kort klänning, garnerade med regn, såg bara ljuvliga. Så, hur man gör en nyårs kostym Snowflakes? Bättre i detta fall utgå en ljus klänning ljus eller silver tyg, kan du välja material med lurex - det kommer att se bra ut och liknar snö som skimrar i solen. Klänning dekorerad Snezhinochka, regn, gnistrar - någon i så mycket. Krävs attribut - en krona.

Hitta det vita huset T-shirt utan mönster. Sy eller lim applikation på bröstet i form av silver snöflingor från papper eller folie. Du kan använda en satin tyg, men tänk på att Atlas striden, så att papperet kommer att se bättre. Separat sydda ärmar-lyktor av genomskinligt blått tyg med ett elastiskt band, kommer de att bäras på underarmen flicka. Men du kan göra utan dem. Kjol bättre mixtrande av en tät nät som håller sin form. Hitta en silver, vitt eller blått. Och sedan på det elastiska bandet, fäster de tre skikten av tyll, som om att bilda en kjol med församlingar - borde ha något som tutu. Komplettera bilden av silver eller lätta skor, vita strumpor och pärla hårnålar i håret lös. Du kan också linda glitter hårband och placera håret - så barnet kommer att vara mer bekväm på festivalen, och bågen kommer att likna silver tiara. Costume Christmas Snowflake ballerina redo!

Fortsätter temat: "New Year kostym flicka med händerna," vi kan inte bortse från den mycket populära bilden, eftersom nästan varje liten fashionista Huset har en docka älva kan utföra mirakel, vilket naturligtvis, det finns en vacker klänning, och kanske inte ens en ! Varför min mor innan semestern inte bygga något liknande för hennes matte? Christmas kostymer med sina egna händer för att göra är mycket svårt, men mycket spännande, och dottern av reaktionen kompenserar allt spenderas på denna makt.

Innan du arbetar check med en potentiell trollkarl, vad exakt en älva, hon vill vara en representant för Winx Club, smulor från Disney tecknad film, eller kanske den har i detta avseende sina tankar? Inte mindre viktigt är frågan om vad hon kommer att vara ansvarig (mark, djur, musik, blommor och så vidare. D.). Detta beror på färgen på kläder och tillbehör, och ibland stilen. Begreppet klänningen är inte avviker alltför mycket från klädsel snöflingor. Endast färgen ska vara ljust, på bröstet i stället för snö mönstret bättre plats papper eller tyg blommor. Glöm inte att komplettera alla denna skönhet vingar. De kan köpas separat i butiken, men du kan försöka skapa och sig själv. Du kommer att behöva en tråd - eftersom det kommer att skapa en ram som är nödvändig. Kom ihåg att den ovanliga formen av tillbehöret skulle vara bättre, men ditt barn ska berätta exakt vad vingar sin älskade älva. Ramen kommer att bestå av två identiska delar som monterats i mitten av tejpen, och toppen täckt med ett tunt genomskinligt färgat tyg. För detta ändamål perfekt chiffong, organza, nylon och så vidare. D. Om någon del av vingarna har visat sig inte så, eller om du behöver för att dölja kabeln kan du använda nyårs regn eller glitter. Sy vingarna lyamochki, så att de kan tas bort om det behövs. Wire är det möjligt att bygga och trollspö att dekorera henne och glitter.

Christmas kostymer för flickor bör vara romantisk, kvinnligt, sött, liksom deras ägare. Inte överflödig i detta fall kommer det att vara din favorit tillbehör .. halsband, armband, hårnålar, en favorit handväska, etc. skor och strumpor bör välja för att matcha klänningen.

På grund av den senaste tidens mycket hög popularitet av den tecknade prinsessan Rapunzel med magiska långt hår och elastisk karaktär har blivit en favorit hos många flickor. Därför varje ung dam, särskilt en som älskar karikatyrerna från "Disney" företag, kommer att vara glad över att en sådan ovanlig outfit.

Det första du behöver för att skapa, och vad som skiljer den från resten av dräkten, är det långa gyllene fläta prinsessa. För att göra detta bör du vara följande ämnen: ull trådar gyllene färg, band, blommor, pärlor och pärla ram. Det kommer att ligga till grund för en peruk. behöver också en pistol för limning material. Längd Rapunzel frisyr var mycket mer av sin egen tillväxt, men det är inte nödvändigtvis fallet i detalj för att likna tecknad. Göra en lång fläta, men så att den lilla prinsessan var inte alltför svårt och obehagligt med henne för att delta i tävlingar och danser. Fäst klippa håret från garn till kanten, försök att använda mer garn att fläta såg skrymmande. börjar sedan att väva i processen att väva band, regn, säkra spetsen på spett rosa rosett och lim för att fläta pärlor och dekorativa blommor, om du vill. Sam fälgen, för att inte ses av tråden, bör toppen försegla små flätade flätor från samma garn. Peruk redo. Dräkter jul med sina händer, speciellt sådana komplex, är det mycket svårt att bygga, men vad blir resultatet! På samma sätt kommer alla att minnas!

Klä prinsessan Rapunzel är också mycket vacker. Det korsetter, från rosa eller lila tyg. Sy själv en mycket svårt, så det är bäst att köpa färdiga liknande. Igenkännbara tillbehör på Rapunzel var en - är. panorera. För ett par bilder på flickan, kan du ge upp, men bara hemma. Eftersom den moderna emanciperade kvinnan, även på dagis kan mycket väl slå henne står bredvid prinsen. På tal om det ...

Christmas kostymer för pojkar

Med pojkarna lite mer komplicerade, vissa preferenser har mycket hoo! Och allt annorlunda. Men bara för att skapa ett hem nyårs kostym pojke med händerna, i synnerhet en robot eller en medeltida mördare, mycket svårt. Men för den skull ett älskat barn bör försöka, eftersom semesterbilder, han kommer då att le mest lyckligt leende. Och exakt samma klänning på en fest, troligen inte. Detta är inte en björn-kaniner.

Eller snarare, kapten Jack Sparrow! Christmas kostymer för pojkar säljs i överflöd i butikerna, men self-made ser mycket dyra och intressant. Börja med de mest komplexa - med en peruk. För sin produktion behöver du stickad svart och bruna färger, samt en liten bit röda dukar för. Svart och brunt trikå måste skäras i strimlor (längd peruk justera själv) - en av dem kommer att behöva väva flätor. Sammanväver två bruna ränder svart, eller vice versa. Dessa flätor kan vara dekorerad med pärlor, band, fjädrar ... Minns den legendariska pirat! Faldigt röd bit tyg i form bandany och sedan sy det att sticka flätor. Peruk redo.

Sätt på pojkens vit skjorta, är det möjligt att fästa de vita manschetter av ljus tyg. Låt porten vara fritt uppknäppt i halsen kan bäras träpärlor eller någon massiv hängande på ett snöre (kom ihåg: barnet bör vara bekväm). Pirate vest lätt att göra. Otpor hylsan från en gammal rock eller jacka. Ju mer ojämn kvar i detta fall kanten, desto bättre. Nasheyte honom en massiv guldknappar eller fickor. Det är bättre om detta plagg är mörkt.

Med små piratbyxor ganska enkelt. Mörk, skrynkliga, instoppat i stövlar. Men med skon det finns ett problem: vi behöver bekväma, men knähöga, som i förevarande Corsair, robotar. Det skulle vara bra om det är rätt stövlar. I ett extremfall, "låna" hennes systers skor av din karaktär, eller våra grannar, vänner, hyra - en hel del varianter. Du kan säkert göra utan stövlar. Men bilden ser inte imponerande.

Från tillbehör kan meddela följande: .. Måste vara trekantig hatt, svärd, bälte, ringar, armband, kompass, karta, pistoler, pärlor, etc. Var inte fel för hela bilden kommer att föra Filibuster ögon och svart eyeliner makeup för att rita en mustasch och skägg. Men om han kommer att filibuster mot det inte är nödvändigt.

All. Nyårs kostym pojke med händerna redo, men nu för en semester!

Denna kostym är den mest rörande titt på en mycket liten baby. Innan du börjar fundera på vilken färg att belägga din "dedushki9raquo;. Röd eller blå färger är de mest typiska för slitage. Som underlag för att maximera förenkla ditt arbete, ta den röda eller blå morgonrock. Om det inte finns någon, är det nödvändigt att sy "päls" på egen hand, det bästa av sammet eller velour. Den nedre kanten av kragen och kant på ärmarna ska FÖRHYDA ull eller konstgjord päls. Båda alternativen är inte alltför dyrt.

På händer Farfar Frost behövs vantar på fötter - stövlar och på huvudet - cap. Om möjligt, köpa en bomulls skägg och mustasch. Kinder kan vara något målade henne, och om parametrarna för barn för inte uppfyller karaktär, kan det bäras under en rock eller jacka volym även sätta en liten kudde. Belt att sy en dräkt kan vara silver, av samma material och göra en påse som kan fyllas med vadd, så som såg mer naturlig, fylligare, eller choklad till din Frost behandlade sina favorit vänner.

En av de mest roliga och ljusbilder, eftersom ingen särskilt komplexa mönster inte behöver. Denna saga karaktär känd för alla, och alla vet sin roliga clown outfit. Det är verkligen utrymme för fantasin! Den ljusare blir det garderob objekt, desto bättre. Ta en ljus skjorta, låt det vara i en bur, band, fast - det är inte så viktigt. Det kan vara stora stygn för att sy på hennes kontrasterande fläckar (senare kan lätt otporot). Om det är stora i storlek - inte så hemskt, eftersom det vid Petrusjka ofta baggy kläder i sagor. Byxor kan ta en mörk skugga, men jeansen bättre att inte ta alltför modern bild erhålls och i detta fall behöver lite ålderdomliga. Helst om du kan sy en flerfärgade byxor, är det ena benet rött, och den andra, säg, den gröna - det är en klassiker.

En sak är att du behöver för att bygga detta lock. Utan den, persilja bara inte kommer att fungera. Låt det vara tvåfärgade flikar eller fast, men är ljus, kan det vara så ditt hjärta önskar. Belted skjorta behöver en ljus skärp eller bälte. Kind, som i fallet med Santa Claus, målade henne mycket önskvärt. Persilja hals kan hänga i samband med två träskedar, eftersom denna karaktär är älskad för att spela musik. På fötterna är oftast röda stövlar, men om svårt att få samma, även när ljusa sneakers är fel, även om det är en liten avvikelse från den valda linjen.

Oavsett kostym du väljer för ditt barn, är det i alla fall på någon semester är den vackraste och ljusa kläder eftersom deras händer - alltid original och ovanliga. Ett mycket stort tack till needle kommer att glödande med lycka och glädje av barnets ögon. Göra dräkter nyår med sina händer - det är mycket intressant. Bilder tagna på matiné kommer att bli en lång tid för att orsaka stolthet, och inte bara för att du - den mest underbara son eller dotter, men också för att det här undrar och skönhet barnet, har du skapat själv, med dina egna händer. Som redan nämnts, barns jul kostymer i överflöd på hyllorna, men mer värdefulla skapa ett sådant mirakel själv.

LiveInternetLiveInternet

 • Irländsk spets 2 (790)
 • Irländsk spets-motiv (370)
 • Modell irländsk spets (238)
 • MK-video irländsk spets (145)
 • Dublett (106)
 • Mod magasin (68)
 • Tovning (112)
 • MC, video tutorials på tovning (37)
 • våt tovning (27)
 • Idéer till tovning (26)
 • torr tovning (20)
 • Teknik "CRAZY-ELL" (19)
 • tips (12)
 • böcker om filtnings tidningar (4)
 • Juridisk rådgivning (82)
 • PROGRAM för handarbete (38)
 • Virkning och stickning (7663)
 • för kvinnor (803)
 • kostymer, klänningar, kjolar (769)
 • hattar, mössor, väskor, kragar (738)
 • Irländsk spets (710)
 • stickare råd. (707)
 • blad, blommor, fjärilar, leksaker (577)
 • för barn (524)
 • för komfort (460)
 • rockar, koftor (451)
 • tidskrifter, böcker (389)
 • blusar, jackor (372)
 • för spädbarn och småbarn (332)
 • bringan stickning. (325)
 • för små damer (321)
 • toppar, västar, Bolero (310)
 • friform (236)
 • frans, spets, sladd. (224)
 • Rumänska spetsar, Brugge (135)
 • servetter, bordsdukar, filtar (117)
 • Stickade skor (91)
 • tejp spets. (90)
 • garn (82)
 • stickade dekorationer (78)
 • för män (71)
 • stickning med pärlor (13)
 • Tunisian stickning (9)
 • tillämpningar (3)
 • MK, MK-VIDEO (1617)
 • en krok (246)
 • Irländsk spets (184)
 • ekrar (163)
 • diverse (139)
 • Blommor (135)
 • Brugge, friform, rumänska spets (63)
 • tejp spets. (60)
 • blad (59)
 • MÖNSTER och motiv krok och ekrar (1365)
 • en krok (564)
 • nålar (408)
 • Irländsk spets-motiv (394)
 • Halsdukar, sjalar, ponchos, stoles. (583)
 • sjalar, wraps (354)
 • Poncho (129)
 • halsdukar (107)
 • MK-vidio (36)
 • Skräddarsy (501)
 • spetsar (116)
 • videosjälvstudier (107)
 • Samlingar av sömnad (51)
 • gardiner (50)
 • All for Children (46)
 • mönster av leksaker (10)
 • Matlagning tillsammans (1592)
 • sallader, aptitretare (436)
 • recept (365)
 • fisk recept (173)
 • matlagning tips (165)
 • köttrecept (160)
 • vacker design (127)
 • Koreansk mat (109)
 • Kyckling recept (104)
 • video recept (76)
 • ost, keso, mjölk. (69)
 • recept för Multivarki (69)
 • Dryck (67)
 • recept för bröd maskin (33)
 • recept för mikrovågsugnar (28)
 • Bakverk, efterrätter, sötsaker (799)
 • desserter (343)
 • Kakor (207)
 • kakor (133)
 • bröd (87)
 • Godis (51)
 • Bevara (1270)
 • källare (341)
 • Sallader (327)
 • vin. Dryck (122)
 • Såser (108)
 • Tomater (103)
 • sylt, kompotter. (97)
 • köttrecept (80)
 • svamp (78)
 • äggplanta (73)
 • gurkor (72)
 • kål (66)
 • peppar (56)
 • ryckiga, basturma (nöt, gris, kyckling) (55)
 • squash (33)
 • fisk recept (33)
 • video recept (27)
 • lök, vitlök (19)
 • morötter, betor (15)
 • Beading (941)
 • smycken och inte bara (209)
 • Blommor (168)
 • träd (121)
 • böcker om beading tidningar (65)
 • djur, insekter, pärla leksaker (60)
 • Påskägg (30)
 • MK-video (19)
 • Broderi (594)
 • korsa (161)
 • konst broderi. (148)
 • band (118)
 • beadwork. (98)
 • böcker och tidskrifter på handarbete (69)
 • mattmaskiner (46)
 • needle (36)
 • MK - Video (33)
 • Hantverk (820)
 • andra (283)
 • artiklar tillverkade av saltad deg (95)
 • artiklar tillverkade av nylon, tyg och läder (84)
 • mirakel tejp (73)
 • av plastflaskor (58)
 • artiklar tillverkade av papper (53)
 • decoupage (46)
 • av plastpåsar (37)
 • topiary (32)
 • målat glas (32)
 • artiklar tillverkade av naturmaterial (26)
 • foamiran (26)
 • papier-maché. (22)
 • TIDNINGS fläta (249)
 • COLD PORCELAIN, polymerlera, model (217)
 • kallt porslin (133)
 • polymerlera (97)
 • MC, videosjälvstudier (58)
 • lera (10)
 • Tvål (73)
 • TIPS (256)
 • Allt för hus (783)
 • Ekonomi (483)
 • reparation och återställning av möbler (147)
 • inre (128)
 • Krukväxter (609)
 • Tips blomsterhandlare (143)
 • -blooming vackert (116)
 • Feng Shui (38)
 • exotiskt (35)
 • dekorativa lövved (34)
 • sjukdomar och skadedjur (26)
 • Video (19)
 • suckulent växt (15)
 • böcker, tidskrifter, uppslagsverk (14)
 • myter, legender (13)
 • För barn (190)
 • spel och mycket mer. (118)
 • Video övervakas (40)
 • husdjur och fiskar (18)
 • Färgning (17)
 • SBP, vegetabiliskt STUGA (1286)
 • Hortikulturell (468)
 • allt för trädgården (328)
 • Chalet tips (299)
 • Blommor (261)
 • idéer för sommarstugor (78)
 • Videoskivor (60)
 • skadedjur, sjukdomar rsteny (50)
 • Förening (33)
 • böcker, trädgårdsarbete tidskrifter. (26)
 • Hälsa och skönhet (424)
 • Folk medicinska (355)
 • Örter (129)
 • ORTODOXI (139)
 • Helgdagar (31)
 • CARDS (16)
 • Mode och stil (61)
 • Frisyr (101)
 • WORLD DATOR grammotno (176)
 • TEXTBOOK lyra (63)
 • FÖR DAGBOK (126)
 • Hälsningar. gratulationer. önskar. Bilder (60)
 • All journal (57)
 • VIDEO (58)
 • VIDEO för själen och humör. (67)
 • För själen och MOOD (70)
 • Konst, målning (73)
 • Art School. (76)
 • MUSIC (110)
 • Detta är intressant (389)
 • Fotostrana (133)
 • LÄNKAR handarbete (121)
 • REFERENSER (50)
 • Esoteriken MAGIC (550)
 • tomter bön (145)
 • monetär magic (112)
 • diverse (96)
 • mantran klokt Framställ (82)
 • Feng Shui (31)
 • Nylon docka (161)

-Sök i bloggar

-intressen

-gemenskap

-statistik

NYÅR kostymer för barn: Göra sina egna händer

Vuxna tyvärr förlorar naiva barnslig tro på ett mirakel, och förmågan att dyka in i en saga eller ens tvinga sin egen fantasi för att förvandla verkligheten till en saga.

Vuxna - ja, men inte barnen! Och om i vanliga dagar, kan de ändå ha råd att tvivla något liknande, medan nyårs semester, lämnar inget tvivel ingen chans.

<9lt; >>

Om du är bra på att sy, kan du ta sy vackra lummiga klänning Malvina, och utöver det göra trosor med spetskant. Men det finns ett enklare alternativ som kommer att tillfredsställa även de mödrar som syr-cut kan inte annat än göra en kostym med hans händer önskan.

Frisyr. Om du kan köpa färdiga peruk med blått hår - perfekt! Detta innebär att ett annat problem är löst. Det andra alternativet (fit flicka med långt hår) - göra utan peruk och göra håret av barnets eget hår, klockade docka hår. Hem Tillbehör frisyrer Malvina - en enorm fluga, som också kan göras för hand av satin, nylon, chiffong, organza och bifoga det till kanten. På liknande sätt, är det önskvärt att dekorera med en båge och en rem på klänning och båge placeras baktill.

Tänk på att passa guldfisk du redo, om det finns någon elegant gul klänning i garderoben flicka, orange eller till och med rött. Och om det är en guldklänning, fisken kommer helt enkelt perfekt. Du kommer att behöva sina egna händer för att göra bara två saker: en hatt och cape (cape). Förresten, att öka effekten av klänning din guldfisk kan klädd på fållen på en gyllene julgran glitter och tillåter klädstil, även dekorera livstycket och ärmar.

Låt dig en uppfattning om dräkten kan tyckas banalt eller ens föråldrade och slitna, men ditt barn, tro mig, en helt annan åsikt. För honom i denna värld, allt är nytt, och bilden av Rödluvan, som dök upp i sextonhundratalet, för din dotter (barnbarn) är så relevant som det är för dig på hennes ålder. Så, inte särskilt störd, försök att göra sina egna händer Rödluvan kostym.

Förkläde - den sista viktig detalj, vilket kan ha att sy sina egna händer. Och, naturligtvis, fyll kostym Rödluvan korg. Korgen kan placeras en bukett av konstgjorda blommor, eller ens att sätta cookies och godis, som Rödluvan kommer att underhålla dina vänner.

Outfit Snow Maiden, trots den nuvarande populariteten av Disney tecken, alltid kommer att vara relevant, särskilt bland dem som inte är alltför förtjust i biroller. För att göra kläder Snow Maiden, måste du få ett barns klänningar i blått, som lätt kan förvandlas till en jul klädsel: sys på hans snöflingor, fransar botten av ärmarna och fållen på konstgjord päls eller vit duk.

En av de mest gripande nyårs reinkarnation är en ängel. Vad behöver vi? Utan tvekan är det nödvändigt att fylla på en vit duk, paljetter, fjädrar, regn, strass och allt som du inte kunde sätta på en julgran.

Kommer 2013 - året av ormen, så nyårsfirandet orm kostym kommer att vara den mest relevanta. Vi inbjuder dig att försöka göra en kostym ormar med sina händer.

Steg 1: Förbered materialen. Köp tyg grönt. För att passa ormen är bättre att välja tyg som sträcker - det vore bättre att sitta på figuren. Du kommer också att behöva: en röd duk eller filt för kluven tunga orm, gult eller vitt tyg och svart avlång knapp (vilka alla är användbart för att skapa orm ögon). Långsträckta orm elever kan enkelt brodera.

Steg 5. Sätt fast form av en kostym. Suit sytt av mitt huvud på kanten - få en hatt. Prova på en kostym. Om det passar bra, är det möjligt att sy kanterna på svansen av ormen, och sedan fylla den resulterande räfflade "korv" syntetfyllning. orm svans kan lämnas och inte tvärbunden (på den tiden han skulle ligga på rygg som en smal udde).

Steg 6: Ändra detaljerna. När det viktigaste arbetet är gjort, återstår det att slutföra detaljerna. Klipp ut tyg eller filt (du kan även använda fleece) i ögat och tungan av en orm. De är bäst fäst dräkten när den bärs på barnet. Så du kan placera delar till sin rättmätiga plats: tungan av barnets näsa, ögon - ovanför ögonbrynen.

Steg 7. Dekorera kostym. På begäran av en orm kostym kan vara dekorerad med paljetter eller köra den från den blanka material. På baksidan, kan du sätta en kedja av svarta romber (svart filt nedskurna till kvadratisk) - Det kommer att påminna dig om orm skalor.

Vi rekommenderar att bära under en kostym mörka strumpbyxor, som kramar figuren (som ett alternativ: en svart polo och jeans). Då kläderna inte förringa ormens huvud och svans.

ata

Vem känner inte den berömda moderna skärm pirat vid namn Jack Sparrow? Att ditt barn vet detta något bisarrt, men mycket charmig karaktär filmen "Pirates of the Caribbean". Varför inte låta ditt barn någon gång återfödas som en favorit karaktär?

Vi övergår nu till pirat skjorta. För att skapa en pirat dräkt passar vanlig vit skjorta, som kan du bifoga en manschett. I samma stil vi avslutar i kragen.

Minimal ansträngning krävs för att skapa en kostym för allas favorit trollkarl Harry Potter. I stort sett finns det Harrys kostym i garderoben för varje pojke. Hur som helst, skjorta, byxor och en tröja, utan tvekan, återfinns i garderoben för varje student. Huvud tillbehör för kostym Harry Potter - glasögon, klänning och, naturligtvis, en trollstav. Dräkter skulpterad ur klippa någon lämplig väv i mörkblått och svart.

ingen inget enklare att göra för sonen till en cowboy kostym. Denna bild av pojkar är fortfarande populärt i dag.

Del 17 - Nyår kostymer för barn: gör sina egna händer

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 40 = 49