Nyårs kostym för flickor 3 år

Christmas kostymer för flickor: Full kjol med händerna

Karnevalkostymer för flickor 3-7 år: en förpackning med tyll och idéer av bilder (foton)

Carnival outfit, som kommer att vara nöjd med en flicka, gör en mycket enklare än det verkar: tutu-kjolen göra henne till en prinsessa och inte kräver någon speciell kostnader mamma, ingen sömnad färdigheter. Lär dig att göra en förpackning med tyll för en snövit dräkt, kantareller, prinsessan och snöflingor med sina händer för nyårshelgen.

Skär rullen i två längder plus 3 cm (de kommer att gå till nod), segmentvalslängden och skär spets "korv" på bitar av bredd 15 cm. Du får långa tyll band.

. Sy ett elastiskt band midja kjolar, är lika med volymen av barnet minus 1 cm midjebältet kan vara gjorda av sidenband: om kjolen kan vara en slips i midjan av en grönskande båge.

Vikas på mitten börjar ålägga bältesbandet - en enkel plan knut. Kjol kommer att vara redo när du obvyazhete alla tider i en cirkel. Barnet har en magnifik pack!

1

Pristrom jul kostymer gepard, leopard)

Ny prinsessa kostym: hur man gör en krona spets. Carnival kostym för flickor: kronprinsessan, Snow Maiden, och Snow Queen. Krona med sina egna händer för flickor. Nyår kostym prinsessa.

Kostymer bör göras med egna händer och flickor bör säga något om sin kostym. Och enligt min mening utom Carmen, ingenting går. Alla typer av älvor, prinsessor är inte välkomna.

Passar i NY en tråd vill beställa?

Se fler diskussioner: Christmas kostymer med sina egna händer: Jedi, älvor och 12 bilder. Carnival kostym för flickor: kronprinsessan, Snow Maiden, och Snow Queen.

Ny prinsessa kostym: hur man gör en krona spets. Hon visste redan hur man gå bra, och jag ville göra för henne nyårs kostym med händerna. Jag beslöt att sy mig en kostym snöflingor.

Jag är en sista året för klantade kvällen)))

Jag är en nyårs kostym godis !!

Christmas kostymer med sina egna händer: Snow Maiden, kyckling och 6 fler idéer. Överskott Längd hopfälld botten och toppen av bandage Nyårs regn som godis. Krona med sina egna händer för flickor. Nyår kostym prinsessa.

Jag skulle bara sydde på en färg dress (kjol) godispapper i små, väl och några dekorationer att bygga från godis: armband, rezinochki, Boucicaut, krona eller mössa. En annan länk finns på någon annans version av en kostym.

hemlagad kostymer

Ny prinsessa kostym: hur man gör en krona spets. Håll några kronor för alla tillfällen: hemgjorda, inköpt, papper, plast. Christmas kostymer med sina egna händer: Snow Maiden, kyckling och 6 fler idéer.

Nyårs kostym med händerna (visa upp)

Tja alla doshila sin jul prinsessa kostym. Vi var inte original. I allmänhet är tidpunkten för triumfen inte insett)) Och du med dina händer något kostymer på trädet göra? och alltid med nöje. på begäran, prinsessan Jasmine (som i en tecknad film), Winx.

Christmas kostymer. Kläder, skor. Ett barn från födseln till ett år. Christmas kostymer för flickor: full kjol med händerna. Nyårs kostym för flickor från 3 till 7 år: kjol tutu för prinsessan kostym, snöflingor, katter och Snövit.

Varya är synd att fler är för liten 🙁

detta biet och av oss: (((

Kronprinsessan jul kostym för flickor med sina händer. Carnival kostym för flickor i det nya året kan vara mycket enkel: om det skulle vara en festlig klänning.

Idéer för barn färg i NY

Christmas kostymer för flickor: full kjol med händerna. Nyårs kostym för flickor från 3 till 7 år: kjol tutu för prinsessan kostym, snöflingor, katter och Snövit med sina egna händer.

7ya.ru - informationsprojekt om familjefrågor: graviditet och förlossning, föräldraskap, utbildning och karriär, ekonomi, fritid, hälsa och skönhet, familjerelationer. De site arbete tematiska konferenser, bloggar, underhålls betyg av förskolor och skolor, publiceras dagligen artiklar och tävlingar.

7ya.ru - informationsprojekt om familjefrågor: graviditet och förlossning, föräldraskap, utbildning och karriär, ekonomi, fritid, hälsa och skönhet, familjerelationer. De site arbete tematiska konferenser, bloggar, underhålls betyg av förskolor och skolor, publiceras dagligen artiklar och tävlingar.

Om du hittar en felsida fel, felaktigheter, vänligen meddela oss. Tack!

Jul Klänningar för flickor och kostymer för flickor i det nya året: foto idéer

Nyår - en symbolisk fest som nästan alla firas med stor entusiasm.

Nyårs fåfänga är mycket trevliga, det är i dag människor känner sig lycklig, glad, tycker om planerna för framtiden, drömmer om intim och väntar på förändringar som måste ske i det nya året.

För barn nyår - en speciell dag, eftersom det var på tröskeln till det nya året pojkar och flickor kan bära vackra dräkter och otroligt vackra julen klänningar för flickor.

Som alltid förbereda en festlig klänning för det nya året och Carnival kostym val faller på mödrar, som med stort tålamod plocka upp fest julen klänningar för flickor och maskeraddräkter på nyårsafton.

Idag, den vackra barns jul klänningar för flickor som erbjuds konsumenten i stor myckenhet.

Moms har möjlighet att köpa en snygg jul klänningar för flickor till ett rimligt pris, välj maskeradkläder för det nya året av utmärkt kvalitet, för att plocka upp barnen Jul Klänning-passar en mängd olika stilar.

För att hjälpa mammor, har vi beslutat att säga, vad mode julen klänningar för flickor bör vara uppmärksamma när man väljer karneval kostymer i år, och vad den ursprungliga snygga klänningar för flickor kan göra med sina händer.

Vad barns jul klänningar för flickor väljer år 2018-2019: idéer för mammor och deras döttrar

Funderar över vad nyårs klänning du vill köpa, eller en karneval klänning för det nya året planerar att göra med händerna, se till att rådgöra med sin dotter.

Endast din prinsessa talar om vilka barn Jul Klänningar för flickor som hon, och i vissa maskeraddräkter för det nya året, skulle hon gillar att klä upp.

Beroende på ålder skillnaden julen klänningar för flickor 2-6 år, festklänningar för det nya året för flickor 7-11 år och ungdomar finare klänning för det nya året, som praktiskt taget inte skiljer sig från vuxna i karnevalsartiklar kostymer.

Om ditt barn 2-3 år gammal, kommer du att inflygningsljus klänningar jul snöflinga som din dotter kommer att se bedårande.

Vi rekommenderar mammor att fokusera sin uppmärksamhet på sådana kläder som maskeraddräkter för det nya året för tjejer i olika små djur, älvor och tecken från tecknade serier. Dessa barns jul klänningar för flickor kan inte bara köpa i butiken, men också utan kostnad för att göra sina egna händer.

När du hör ditt barns önskemål om klänningen, ha tålamod, eftersom de flesta av barnen väljer en liknande outfit för en lång tid, kikar in i varje del av klockan på flygningen.

Stylister påpeka att dagens barns jul fina klänningar för flickor är så många variationer, att även de mest petiga lilla flickan kommer att kunna välja en vacker maskeradkläder för det nya året.

Liksom tidigare år, jul klänningar för flickor, med elegant, Särskilda elegans intressant färg lösningar.

Överens, oavsett fashionabla färg i ett visst år, så länge som de valda julen klänningar för flickor älskade din dotter och montera dem på figuren, och tsvetotipu valda bilden.

Ändå kan vi säga nyligen, barns jul klänningar för mödrar av flickor prydd med allehanda glänsande, glänsande element.

Nu tradition - en kvarleva från det förflutna. I modefest klänning för det nya året med en touch av lätthet och elegans.

Mödrar och döttrar, naturligtvis, som julen klänningar för flickor med en fluffig kjol dekorerad med fina blommor, vackra barn klänning för det nya året med en asymmetrisk fåll karneval och fancy dress vid nyår för flickor i bilderna av de fantastiska feer, älvor, söta kattungar.

Karakteristiskt barnens julen klänningar för flickor i form av snöflingor, prinsessa eller Snow Queen ser så vacker som inte skiljer sig från vuxna klänningar av denna typ.

Om du inte har möjlighet att köpa en vacker bebis klänning för det nya året, att ditt barn väljs inte förtvivlan försöker göra nyårs outfit för skolan eller maskerad matiné i trädgården med sina egna händer.

För att göra detta, behöver du inte en massa pengar, tillräckligt för att inkludera fantasy och en liten ansträngning.

Och för barnen att skapa en nyårs klänning och fancy dress - super intressant uppgift.

Du kan göra en nyårs klänning eller kostymer för flickor i bilden på ett piratskepp kapten, trollkvinnan av sagovärld och även häxor.

Barn ofta dessa julen klänningar för flickor som ännu mer, eftersom dessa klänningar för det nya året för flickor att fånga uppmärksamheten hos alla gäster en nyårs bollen och göra dem ovanlig och intressant.

Vi rekommenderar mammor att tänka inte bara om vad barnens jul klänningar för flickor att välja, men vad mode tillbehör kompletterar karnevalen outfit.

Om din dotter i smaken mode julen klänningar för flickor på golvet, vilket gör det en riktig prinsessa, älva eller snö drottning, bör du välja en liten tiara, vackra smycken, intressant handväska, där barnet kommer att kunna fastställa sina små damer tillbehör.

Ett trevligt komplement till nyårs klänning kan bli en intrikat hat-hårnål, som inte bara försköna och komplettera jul klänning för flickor, men också bidra till att stab hår.

Trots att gatan vintern, mestadels barn Jul Klänningar för flickor som utförs utan ärmar eller manschetter ganska små, så ta hand om bolero, en liten kappa eller jacka för att stilen på den vackra nyårs outfit.

Populär idag började också julen klänningar för flickor i bilden av Malvina, Askungen, rastlösa bin eller graciös katt.

Om du försöker göra en nyårs klänning för flickor med sina händer, kan du uppmärksamma nyårs kläder i bilden av skogs älvor, blomma flickor, ryska kvinnor, etc.

Välj en vacker klänning för flickor för det nya året för åldrarna 2-4, 5-7, 8-11 år är inte så svårt, och Voto julen klänningar för tonårsflickor att plocka upp en mycket svårare.

I den här åldern, är flickor ofta övergivna av sina kläder, liksom den lummiga jul klänning, välja kostymer som speglar deras individualitet och spontanitet.

Vanligtvis Christmas Carnival klänningar och kostymer för flickor - tonåringar är i en kort version.

Detta kan vara en bild av samma pirater, kapten, trä nymfer eller söta kattungar. Det beror helt på temat karnevalen på kvällen och ditt barn önskar.

Jul Klänningar för flickor kan vara dekorerad med paljetter, kontrasterande applikationer, broderi och andra dekorativa element som framhäver bilden av extraordinariness.

Liksom i modebranschen för vuxna, bör barns fina klänningar för flickor att bli bra kvalitet som din dotter var inte bara trevligt att bära en viss outfit, men också känna sig bekväm i det.

Oftast är kvaliteten på klänningen bestäms av dess kostnad, så att inte snåla när du väljer maskeraddräkter och din dotter kommer att vara den lyckligaste i hans karneval boll eller matiné.

Och nu ser vackra julen klänningar för flickor, ett foto som är säker på att hjälpa dig att välja den bästa outfit för din lilla fashionista.

Den vackraste jul klänningar 2018-2019 och snygga klänningar för flickor: bildidéer för moms

Fasony detskih naryadnyh platev

Detskie novogodnie platya: fasony, Cvet, stil Detskie novogodnie platya: fasony, Cvet, stil Detskie novogodnie platya: fasony, Cvet, stil

Suit för det nya året för flickor med sina händer - originella idéer

Först måste du bestämma vad som väntar från hotellet. Room, service, mat, underhållning, extramaterial - allt påverkar reseupplevelse.

Speciellt noggrann måste tas till hotellet val om du reser med barn. Det är bättre att se här. Fråga i förväg om det finns på utvalda hotell animation program för barn, nöjesparker, barnpassning. Om du går till en guidad tur, sedan uppmärksamma placeringen av hotellets läge, hur snabbt kan du komma därifrån till alla stora attraktioner. I detta fall kommer nivån på hotellet och kategorin inte göra mycket skillnad - i själva verket mest troligt att du kommer dit bara för att sova.

Närmar tid för nyårs traditionellt vid denna tid höll en mängd olika barnkalas och morgnar. De antog barn att klä upp inte bara i eleganta kläder och kostymer av sagofigurer. Dessa klänningar finns nu i många butiker utan problem. Dessutom kan de skapa och äga. Överväga några alternativ kostymer för flickor som kan göras med sina egna händer.

Klassiska kostymer för det nya året för flickor - en snöflinga, älva prinsessa, Snow Maiden, foxy. Om du inte gillar att vara originell och att experimentera, gärna välja någon av dessa kläder.

 • Kände vit och orange färg (kan ersättas med annan lämplig vävnad, företrädesvis fluffen);
 • matchning färgad tråd;
 • lite fyllnadsmedel.
 • Välj någon klänning barnet, bifoga sak att filt och överföra de fina parametrar. Var noga med att hålla i minnet även sömsmån. Denna outfit är önskvärt att göra är inte mycket passande, att den kan fritt sätta på och ta av, annars måste du sy sidsömmen dragkedja och mer.
 • Klipp två bitar färg (längst fram göra djupare hals).
 • Vitt kände skära lockigt "bröst" lämplig storlek. För att vara säker kan du först göra det på papperet, och sedan överföra mönstret på tyget.
 • Curly bröst fästa på framsidan av dräkten, fäst med stift eller baste låg sedan på kanten av maskinens dekor linjen.
 • Nu, framsidan och baksidan av vecket vända mot varandra och sy sömmar (Sy dragkedja om nödvändigt).
 • Av apelsin filt, skär två delar svansbasen och vitt tvådelad spets.
 • Sy på samma sätt som bröstet, de ändar till svansroten.
 • Faldigt stjärtdelarna vända mot varandra och sy, så att ett hål vid sin bas.
 • Tail filler fylla och sy den till kostym.
 • För att lägga till en bild, är det nödvändigt att göra stilla och ögonen. För att göra detta, vik filten på mitten och skär ut två trianglar från det så att deras nedre kant sammanföll med viklinjen.
 • Skär två vita triangeln mindre storlek och sy dem i ansiktet av klackarna.
 • Sy skivor kort centimeter till marken.
 • Fäst öronen till bågen.

  För att göra julgran kostym för flickor i det nya året måste ha en viss färdighet. Att handskas med det alla inte styrka. Men om du vill festa på ditt barn var i denna outfit, kan du göra en cape och huva. Gör det alla kan.

 • Klipp ut kraftigare papper stenciler för cape och mössa, kommer deras storlek beror på barnets ålder, omkrets huvudet.
 • Överför mallarna till filten, sedan vika strut och limma den söm.
 • Obkleyte strut trasa limpistol, bidrag tuck in och förbannade.
 • Obsheyte cap glitter.
 • Nu obsheyte glitter kant uddar. På insidan sy bandet, kan du ta den gröna, röda eller någon annan.

  Om du vill att ditt barn att se original semester, kan du göra en ovanlig kostym för henne.

  För att göra godis kostym för flickor i det nya året, behöver du:

 • Skär en rektangel av satin och band nasheyte honom.
 • Tyget sy sida. Bearbeta sömmarna.
 • Tuck toppen och botten av tyget till 3 centimeter och dirigera linje, avgår från kanten 2 centimeter. Sömmen inte kortslutas, i de återstående hålen senare införda gummi.
 • Till början sy band, kommer de att spela rollen av banden.
 • Grönt och vitt tyll, skär två remsor. En mer - det kommer att bli en kjol, den andra lite längre - det kommer att vara högst upp på vår godis godis omslag.
 • Vik och prostrochite alla delar av tyll.
 • Sätt ihop en smal remsa av vit och grön tyll och göra veck, sy dem till toppen av livstycket. kantremsan måste således vara placerad framför mitten och bildar en slits. När du syr tyll, lämna utrymme för händerna.
 • Böja Karian tyll, som inte täcker ansiktet och säkra den med en båge av band.
 • Den övre delen av godis omslag är inte faller, bifoga det till några stygn remmar.
 • Strips är avsedda för botten, sy sidan och sytt dem genom att göra veck längst ner på klänningen, måste dragsko hölje vara på fel sida.
 • Sätt i tandköttet och dekorera med pärlor kostym.

  Beskyddare av året är en apa, så tillsammans eftersom det blir mycket relevant för julfesten. Du kan göra en enkel apa kostym för flickor med sina händer. För att göra detta, välja rätt färg på topp och byxor samt att svansen och öronen. Svansen kan göras enligt samma princip som för dräkten räv, var det som beskrivits ovan.

  För att göra öronen, bör du:

  • tunn kant;
  • brunt bälte;
  • brunt och beige filt (eller annan lämplig väv).
 • Smörj bezel lim, slå in den med tejp.
 • Klipp öron mallar, sedan dra dem på tyget och skär.
 • Limma ljuset inne i öronen för att mörkret.
 • Nu den nedre delen av öronen lägga den under kanten, smörja det med lim. Sedan går runt kanten med en trasa och försiktigt trycka ner den. Vid slutet av bågen stick.

  Nyårs tema motsvarar en uppsättning bilder. Tema barns kostymer för det nya året för flickor kan vara i form av snö drottning, snöflingor, snögubbar, älvor, samma julgran, Snow Maiden.

  På grundval av endast en kjol kan bara skapa en hel del mycket olika karneval kostymer. Men kjolen för detta behöver inte enkelt, men magnifik, och ju mer utarbeta det är, desto vackrare vara outfit. Producera genom sådana saker kläder är inte så svårt för en semester.

  För att starta tänka över bilden, välja en lämplig färg, en eller flera nyanser av tyll och göra en kjol. Top kan bäras sequined eller annan dekor Jersey, T-shirt, gymnastik trikåer eller blus. Nu måste bilden kompletteras med lämpliga tillbehör - stick älvor, krona, vingar, öron.

  Tekniker kjol tyll

  För att skapa en sådan kjol du främst behöver för en liten flicka på cirka tre meter tyll (du kan även använda en nylonväv), är det önskvärt att ta tyll medelhårt är det inte så taggig som hårt och hålla bättre form än mjuk. Behöver också tuggummi, genomsnittlig bredd och sax.

 • Tyll skars till remsor med bredd från 10 till 20 centimeter.
 • bandlängd måste vara mer än dubbelt än den planerade längden på kjolen, plus 5 cm av dessa band du behöver från 40 till 60. Antalet band kan vara olika, men kom ihåg, vad de kommer att bli mer noggrannare produkten kommer att släppas.
 • Skära en bit gummi lika midja flickor minus 4 cm.
 • Gummi korrekt sy kanter, eftersom de kan knyta en knut, men den första föredragna utföringsformen.
 • Sätt tuggummi på baksidan av en stol, eller någon annan lämplig i termer av ämnet.
 • Ena kanten av remsan av tyll sätta under tandköttet, och dra den så att mitt var över den övre kanten av tandköttet.
 • Knyt en knut i remsan spänd som visas på bilden nedan, försök att inte peredavit tuggummi, annars ful kjol kommer att ligga i bältet.

  Också binda resten av bandet.

 • Genom en slinga dra bandet och knyt hennes båge.
 • Sax för att rikta hem.

  Det finns ett annat sätt att knyta knutar:

 • Vik remsan på mitten.
 • Dra den vikta änden av remsan genom ett gummiband.
 • Den resulterande slingan tråd de fria ändarna av remsan.
 • Dra åt knuten.

  Och nu tittar på vilka alternativ order kan göras på grundval av en kjol.

  Den perfekta lösningen för karneval kostym - Snowman. Denna nyårs kostym för flickor med sina händer för att göra är mycket enkel.

 • Först tillverka vit kjol enligt ett av de ovan beskrivna metoderna.
 • Efter detta, sy en vit blus med långa ärmar (så exakt det i garderoben för alla tjejer) eller ett par svarta polo bubo (de kan göras för hand eller avskurna någon gammal sak).
 • Köpa i affären i form av en hårnål hatt och plocka upp någon röd halsduk.

 • Gör en kjol av tyll röd färg, som beskrivits ovan, bara göra det längre.
 • Top kjol obsheyte fluffig band (det kan köpas på nästan varje butik handarbete eller sömnad).
 • Bära kjol är inte på midjan och över bröstet, på toppen av det sätta på bältet.

  Bra komplettera bilden av Santa hatt.

  För att göra kostym fairy tillverka färgad kjol, plocka upp någon lämplig höjd, vingar och bezel färger. Det är alltså möjligt att göra och prinsessa kostym, snöflingor och många andra intressanta outfits.

  Idag kan du köpa eller hyra en helt olika karnevalsdräkter utan problem. Men det är mycket trevligare och mer ekonomiskt att göra en kostym för flickor med sina händer. Ju mer så eftersom det är inte så svårt.

  Grunden för dräkten är samma kjol i tyll. Det är nödvändigt att producera rött tyg.

 • Därefter en kjol behöver sy eller lim med hjälp av limpistol svarta cirklar av tyg eller papper.
 • Till råga perfekt svart gymnastik trikåer eller vanlig topp.
 • Flikarna kan vara framställda av tråd och röda eller svarta nylonstrumpor. Först måste du göra en ram av tråd i en åtta.
 • Fortfarande är det möjligt att göra två separata cirkel eller oval, och sedan för att fästa ihop dem (fästläge nödvändigtvis gips wrap, tejp, eller tyg så att barnet inte skadas av skarpa kanter av tråden).
 • Var och en av ving obtyanite kapron strumpbyxor, enligt samma princip som på bilden. Limma eller sy vingar på svarta cirklar.
 • Det gemensamma i mitten av vingarna kan du dölja ett tygstycke, applikation eller regn.
 • Vingar fäster direkt till kostym eller sy vart och ett av tunna ving tuggummi, då flickan kommer att kunna dem utan problem ta bort och sätta på, förutom dessa vingar kommer att hållas säkrare än ansluten till dräkten.

  Nu återstår bara att välja rätt band med horn och en kostym för flickor redo.

  Med tillverkning av en sådan färg bör du inte ha alltför stora svårigheter. Först av allt måste du göra en kjol av tyll monokromatisk eller färg. Därefter fabricera klackar av filt eller päls. Gör dem möjligt genom samma teknik som för räven eller apa kostym.

 • Gör en lång kjol fluffig på teknik som tidigare beskrivits.
 • Den centrala delen av ett av banden sy mitten toppen. Denna bandbredd kommer att fördubblas rem, som kommer att knytas bakom nacken.
 • Garnera med den övre delen av dräkten fjädrar (de kan sys eller limmas).
 • På köpet eller egna bezel med hare öron sy bågar av bandet.

  För att göra en "stjärna" kostym för flickor i det nya året, behöver du:

  • ungefär en meter glänsande silver tyg;
  • cirka tre meter av vitt tyll;
  • paljetter, stjärnor;
  • Silver Bias-bindning;
  • varmt lim gummi.
 • Gör en kjol av tyll och paljetter obkleyte det i form av stjärnor med varmt lim.
 • Sy på linn triangulära kilar av blankt tyg, kjolen hade en likhet med stjärnan och kombineras med toppen. Vid ändarna av kilarna kan kopplas till stora pärlor, då de kommer att ligga vackrare.
 • Klipp ut en rektangel silver Tacna. Bredden bör utjämnas barnets bröst omkrets plus sömsmån, och längden måste vara sådan att den övre tankas under hennes kjol utan problem.
 • Sy sido klippa och sedan Neaten den. Om tyget sträcker dåligt i segmentet måste man sätta in en löstagbar dragkedja, annars kommer ditt barn helt enkelt inte att kunna sätta på toppen.
 • Den övre och undre poster obsheyte rörledningar.
 • Lim paljetter i form av stjärnor till den övre inlägg.
 • Från inlägg gör remmar och sy dem till Topu.
 • Front toppen kan lätt bombplan (så det inte utbuktning) och sy till denna plats någon dekor.
 • Tyll, kartong, pärlor och strass tillverka kedjehjul och säkra den till bandage, tejp eller samma bindnings. Denna prydnad är för huvudet.

  Makrill - fördelar, skada och kontraindikationer

  Analyser vid planering graviditet

  Toxicosis hos gravida kvinnor - orsaker och sätt att bekämpa

  Billiga barns tights

  Barns strumpbyxor är en av de vanligaste och mest mångsidiga typer av kläder för spädbarn. Föräldrar är ständigt bekymrad över att barnet

  Hur man väljer rätt wrinkle cream

  barnpsykologi

  Här kan du köpa högkvalitativa omriktare för alla motorer upp till 4 kW. Vi arbetar endast med pålitliga leverantörer.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 22 = 29