Nyårs vykort med sina egna händer foto

Contents

Julkort med sina händer: 30 + häftiga idéer

Den bästa gåvan för det nya året - är naturligtvis en gåva gjorde med sina egna händer. Och om strumpor eller tröja just nu för dig outhärdlig alternativ, med ett kort kan hantera även ett barn. Julkort med dina egna händer är lämplig som en gåva för absolut alla: vänner, familj, de dyraste och kära.

Vykort för nyårsafton kan vara svåra att tillverka, och kan vara mycket enkel, men samtidigt inte saknar smak. Att göra julkort det viktigaste - en flygning av fantasi. I den här artikeln har vi samlat mer än 30 originella idéer nyårskort, som kan göras för hand.

# 1 Fiskbens Wellpapp: julframställning vykort hand

Ganska enkelt att tillverka, men mycket original julkort. Du kommer att behöva för tillverkning av: konstruktion papper för basen, wellpapp, sax, dekorationer.

# 2 Julkort med händerna i scrapbooking tekniker

På senare tid, särskilt populär scrapbooking, så varför inte använda denna teknik för att skapa kort för det nya året. Du behöver: kraftigare papper för basen, skrot papper (vi kan begränsa normal förpackningspapper), PVA lim, en penna eller tuschpenna, dekorationer.

# 3 vykort för det nya året av tråden

Ursprungligen ser vykort gjord av en tråd. Ritningar kan vara mycket olika: en julgran, renar, Santa Claus, bara orden "Happy New Year". För tillverkning av sådana kort behöver du: kraftigare papper för basen, en tråd, en nål, en penna, en linjal, paljetter för dekoration.

1

# 4 Julkort handgjorda origami teknik

En utmärkt utförande jul gratulationskort skulle Volumetric förs med hjälp av origami konst. Du kommer att behöva för tillverkning av: konstruktion papper för basen, färgat papper, lim, knappar, paljetter, band, etc. för dekoration.

# 5 vykort för det nya året i quilling tekniker

Du kan överraska dina nära och kära ett vykort som gjorts i quilling tekniker. Spendera tid har en hel del, men det är värt det. Du behöver: kraftigare papper för basen för quilling pappersremsor, sax, lim, wellpapp eller tyg, tandpetare.

Volym # 6 julkort med sina händer: steg för steg guide

Nytt år - den mest fantastiska semester av året blir den dagen allt magiskt, så det är mycket symboliskt att ge en bulk vykort, som verkade vid liv. Du kommer att behöva för tillverkning av 3D julkort med händerna: tjockt papper för basen, sax, penna och linjal, dekoration.

# 7 Geometriska Träd: steg master class på att göra julkort

För dem som vill beställa och kontroll, skulle en utmärkt gåva alternativ vara julkort handgjorda geometriska fiskbensmönster. Du kommer att behöva för tillverkning av en sådan mästerverk: tjockt papper för basen, brevpapper kniv, penna och linjal, PVA lim eller dubbelhäftande tejp.

# 8 Julkort från bandet och knappar: en master class och steg för steg instruktioner

För den romantiska natur strikt geometrisk form inte kommer att fungera. Det behöver antagligen mjuka linjer, kurvor, extra dekoration. I ett sådant fall är det möjligt att ge ett vykort hand gjord med tejp och knappar. Du behöver: kraftigare papper för basen, band, knappar, sax, lim.

# 9 vykort för det nya året av servetter

För tillverkning av sådana kort behöver du: kraftigare papper för basen, en servett eller tvåsidigt papper, lim eller dubbelhäftande tejp, sax, element av dekoration (pärlor, strass, knappar, etc.).

# 10 julgran gjord av färgad tejp. Förbered kort för det nya året med sina barn

Om det finns en liten invånare, de definitivt behöver ta till skapandet av julkort för hand. Att göra något svårt är inte nödvändigtvis, kommer barnen att hänföras av de enkla hantverk som julkort med en julgran gjord av färgade band. Behöver du: kraftigare papper för basen, sax, lim, färgstarka tejp (lämpliga som dekorativa band, remsor av gamla tidningar och vykort), etiketter eller andra dekorativa element.

# 11 En enkel julkort, vilket kan göras med barn. Steg för steg Master Class

Ett annat alternativ julkort som du kan göra med sina händer tillsammans med barnen kommer att hälsning med en fiskbens-fan. Du behöver: kraftigare papper för basen, paljetter eller strass, omslagspapper, sax, lim, en häftapparat.

# 12 Julkort knappar med sina egna händer

En annan enkel men mycket originell idé att skapa kort för det nya året. Du behöver: kraftigare papper för basen, knappar, lim, tejp, penna och kompass.

# 13 vykort för det nya året med sina egna händer: Rita jul lyktor

En bra idé skulle hälsning handskrivna mönstret. Till exempel kan du måla julbelysningen: ha skicklighet konstnären är inte nödvändig.

# 14 Gör ett julkort med barn. master class

Med barnen ett julkort, och du kan dra. Du behöver: kraftigare papper för basen, markeringslinjen, färger.

# 15 vykort för det nya året med en volymträd dragspel. Steg för steg Foto Instruktioner

För att skapa mfrjq kort Du behöver: kraftigare papper för basen, färgat papper, sax, lim, glitter, strass och paljetter.

# 16 vykort för det nya året med en volym träd: Foto och master class på att göra

Vad som behövs: kraftigare papper för basen, färgat papper för julgranen, blyertspenna, sax, lim, dekoration objekt (pärlor, paljetter, klistermärken, etc.).

# 17 Dekorera nyårskort med paljetter

För det här kortet behöver du: paljetter former och storlekar, nål, tråd, lim, tejp för dekoration.

# 18 Julkort gjord av filt: en master class på att göra

Mycket ursprungliga utseende julkort dekorerad med filt. Vi är gjorda av tygbitar kort med granar, men du kan förvandla din fantasi och göra något mer komplext. Du behöver: kraftigare papper för basen, filt, sax, lim.

# 19 Mycket enkel julkort med dina egna händer

Du behöver: kraftigare papper för basen, kartong för runda billets, färgglada dekorativa band, lim, glitter, tuschpenna.

# 20 Julkort med julgran volym. Steg för steg guide

Du behöver: 3 ark färgat papper av olika storlekar, lim, konstruktionspapper för basen.

# 21 Julkort, handgjorda, dekorerad med paljetter. Steg för steg Master Class

Om tid kvar på kortet lite, kan du prova det här alternativet. Du behöver: kraftigare papper för basen, träd mönster, penna, glitter, lim, papperskniv, paljetter eller pärlor för dekoration.

# 22 vykort nyår träd med en volym på papper för scrapbooking

Mycket trevlig och lätt att designa julkort. För sin skapelse, behöver du: kraftigare papper för basen, tjockt papper för scrapbooking eller kartong, tejp för dekoration.

# 23 vykort för nyårs med surround Christmas tree ball

Och här är det julkort med surround Christmas tree ball. tillverkning Principen är densamma som i föregående kortet, den enda skillnaden - i stället för trianglar gjorda av färgade kartong cirklar du behöver. Förresten, som en förbruknings kan du använda de gamla korten, men endast de som inte är värdefull för dig som minnen!

Denna nyårs upptäckter görs, bokstavligen med sina egna händer är perfekt som en gåva för morföräldrar, samt en förskola. Barnen kommer att ha stor glädje att skapa! Du behöver: kraftigare papper för basen, måla, markörer.

# 25 Beautiful tappningjulkort

Vintage vykort nyårsafton kan göras av de vanligaste materialen: gamla anteckningar, tjockt papper, en vacker gamla kortet (kan du klippa någon bild från en tidskrift), lim och lite glitter. Steg för steg instruktioner på bilden nedan.

# 26 Julkort med volym krans

Nytt år - är naturligtvis julgranen och juldekorationer. I själva verket, juldekorationer finns i alla former, men den vanligaste - bollar. Det är därför juldekorationer och nyår vi förknippar med bollar. Det kommer att göra ett vykort med en volym med en krans av julen bollar.

# 27 En intressant kort för det nya året

Om korten med julgranar är inte acceptabelt för dig, då bör du vara uppmärksam på de andra attributen i nyårshelgen, såsom kransar. Vi kommer att göra en krans av filt bitar, och i ordets rätta bemärkelse "hänga" på ett vykort.

För tillverkning av vykort med sina egna händer är möjligt och nödvändigt att använda olika material, i synnerhet ägna stor uppmärksamhet åt filten. Nej, inte hela kortet göras av filt, och endast ett fåtal dekorativa element. I det här fallet - granen. Hur man gör ett vykort av filt - se steg för steg med foton MK.

# 29 En originell kort i form av julgranar

Hälsning nyår behöver inte vara kvadratiska eller rektangulära. Pofantaziruet och göra ett kort, till exempel i form av julgranar. Idén är inte ny, men du kommer överens, mycket, mycket original! Förresten, kan detta vykort säkert gå till tävlingen i trädgården.

# 30 fiskbens dragspel: göra ett vykort med barn

Ett fiskbens dragspel är en perfekt present till mormor och morfar. Alla delar av hantverk barn kan göra på egen hand. Mamma hjälp kan behövas, utom i limningen. Ta idén intressant och roligt att umgås med barnet.

# 31 Julkort gjorda av olika material

Och här är en idé för dem som vill göra en vacker, enkel och ovanliga hantverk - vykort av olika material. Du behöver färgat papper, tyg, du kan även använda frans, fläta och andra onödiga små saker som ligger runt och kasta dina händer inte når. Steg för steg instruktioner i bilden nedan.

Snygg nyårskort kan göras med paljetter. För större effekt, för basen, ta den mörka papper, men kan göras på ljuset, endast i detta fall, ta den mörka glitter, guld på vit bakgrund förlorade. Du kommer att behöva för tillverkning av lim, penslar och glitter. Steg för steg Master Class se nedan.

# 33 kort för det nya året från skrot

Och det är en bra idé för dem som är engagerade i hantverk varje år. Av material för korten i huset finns förutom att papper? Det spelar ingen roll! Kan göra en stor vykort från förpackningen kaffe. Hur man gör - titta på fotot.

Master hantverk med barn - ett verkligt nöje. Du, mamma, när var sista gången master något med dina egna händer? I dagis, en grundskola i den slutliga granskningen konstskola? Det är rätt, och det är så roligt! Barn - inte bara vår lycka men också vår lärare som ger oss en chans att komma ihåg vad du och jag glömmer ibland!

Men en annan tillvalskort för små, för dem som verkligen är i händerna på en pensel och kan inte behålla. Tja, att även om ett barn börjar lära sig konsten från konst house!) Ett enkelt kort med en julgran ur handavtryck.

# 36 Ovanlig kort snögubbe med händerna

Och här är en annan idé av de ursprungliga korten i form av en snögubbe. Enkla idéer är bra och de som är lätta att utföra, men inte saknar nåd.

# 37 En ovanlig kort för det nya året med barn

Ett annat alternativ för att göra en enkel vykort med barn. Strukna detta hack är mycket, mycket originell och ganska lämplig för konkurrens arbete. Förbered ett tjockt pappersark och en hel del färgprover färgat papper, folie, tygstycken, etc.). Limma allt det där på basen, skär sedan från de resulterande panelelement för inredning vykort: julgranar, gåvor, ballonger och mer.

Originella idéer enkla och vackra julkort med händerna: foto, video, MK

Att behaga nära och kära, inte nödvändigtvis att köpa dyra vi lanserade: det är bättre att använda fantasi och en liten ansträngning, göra en hemmagjord gåva.

Kort med grattis till vänner och familj ett Gott Nytt År perfekt komplement till huvud närvarande; Det kan också göras med dina egna händer. En sådan gåva duo - ett bra sätt att visa sin uppmärksamhet.

Hemgjorda kort lagras och sjunka ner i själen i en mycket fler butiker. Skapa ett kreativt mästerverk kan vara av de mest vanliga saker, som visar den kreativa strategi och befintliga kreativitet.

Traditionen att lämna varandra kort på semester där under en lång tid, under de senaste åren är det något bortglömd, men denna situation lätt åtgärdas. Modern teknik kan inte ge så mycket av kroppen och känslor, som enkelt kort gjort med själ.

Ge glädje till andra, gratulerade dem på nyårs helgdagar hemlagad vykort. Denna färgstarka papper kan ge en festlig stämning och skapa en julstämning.

Vykort för nyårs med sina händer, bilder

Handgjorda-kort kan lämnas till släktingar, vänner och även medarbetare. Hemgjorda kort kan bringa lycka till den äldre generationen; detta sätt att grattis från älskande barnbarn kommer att uppskatta morföräldrar. Tro mig: de vackra hantverk med önskemål lycka verkar inte samma banala, som en vanlig presentbutiker.

Gör ett julkort av gratulationer är inte svårt, och i den här artikeln är några idéer för att skapa julkort för det nya året för barn och vuxna.

Nyår förknippas främst med vackert klädd upp en skog skönhet-julgran. Fluffy julgran är en central egenskap hos vinterfestivaler. Så varför inte dekorera en festlig vykort denna traditionella nyårs symbol?

För tillverkning av gratulationskort, dekorerad med färgglada julgran, behöver du bara papper.

Gör halvcirkelformad tomt papper, vik den, med fokus på bilden. Du bör ha sken av en fläkt.

Det andra alternativet - att göra papper "grenar" av lim och pappersvaror, annars kommer de att avslöjas. Att dekorera toppen av julgranen, hålla sig till toppen av en liten stjärna eller en pärla.

Julkort, foto

För att förverkliga detta kreativ idé är enkel, och glädjen att ta emot ett mirakel kort kommer att vara äkta.

Ta en ljus ark av papper, företrädesvis med en bild, och vik den på halv. En linjal för att markera tre rutor (varje efterföljande bör vara något större än den tidigare). Rutorna kommer att fungera som lådor med gåvor. Med hjälp av en sax, gör ett snitt (inte helt) på topp och botten: detta kommer att göra skrymmande lådor.

Lådor dekorera på egen hand. Original Present gratulations redo.

Ovanliga julgran och snögubbe knapphål

Jag gör min egen julkort lätt, och dessa idéer kan du se här.

 • pappersark med olika texturer;
 • kartongark;
 • blå penna;
 • trimnings färgband;
 • knappar;
 • Kontorslim.

Julkort med dina egna händer, bilder

För att skapa ett träd skära papper blank trekantiga spets göra långa. Dekorera granen med två små bågar gjorda av tunna vita band. Att dekorera toppen, använd snöflinga med glitter.

En annan ovanlig ser julgran gjord av papper cirklar i olika färger, olika storlekar. Detaljer i form av lim punkter till basen, vilket skapar en imitation julgranar.

Överst på julgranar på ett vykort kröns av en stjärna.

Vykort med sina egna händer nyår, foto

Denna idé kan du göra barnet ett vykort med en bild av en charmig knapp snögubbe. Ta de tre knapparna (de har olika storlekar). En knapp bör vara särskilt små och alltid med två hål (för ögonen).

Limma knapparna på en över den andra, sätta på huvudet av en snö man huvudbonader (till exempel papper hink) och binda honom bomull scarf.

Bredvid den lilla människan måla snow snowflake med hjälp av en blå tuschpenna. På toppen av vykortet Knyt en ljus band.

Vackra julkort med sina egna händer, bilder

Med hjälp av knapparna kan du implementera en mängd kreativa idéer.

Knapphål fiskbens: att fylla luckor passar pärlor, strass eller pappersmuggar. Knappar i samma färgskala kombineras med samma färg inredning.

Dekorera med knappar kan du köpa ett presentkort eller skapa din egen unika mästerverk, överger mönstret.

Knappar av limmet är inte nödvändigt att åtgärda dem och åtgärda tråd. Att dekorera trädet knapp kostym snöflingor, pärlor och band bågar.

Vackra julkort, foto

Från knappar ger inte bara julgranar, men julen kransar. Det viktigaste - att hitta en bra kombination av olika storlekar och konfigurationer pugovichek. Täck botten av varje knapp med lim och placera dem i en cirkel, som bildar en krans, lägg den med bandet, bara hålla sig till marken.

Europeiska analoga kort färdiga - ser festlig och ovanlig sammansättning. En krans kan bestå av färgade pugovichek: enkelt skapa originalritningar av dem.

Kort för det nya året: foton med händerna

Christmas Wizard gratulationskort Float längder av tyg band, spetsar, trasor, rep, tråd - allt som kommer att finnas i huset.

Vykort med sina egna händer Nyår

Knyt på nedskärningar av olika material Center med spetsband och fäst dem med lim, ordnade ovanpå ett annat element - rustik julgranen är klar.

Dekorera med pärlor och glänsande pugovichkami.

Det ursprungliga kortet "Christmas strumpa"

Dessa kort simulera provrören, och ser mycket trevligt som en gåva. Detta kort för det nya året kommer perfekt komplement någon souvenir.

Vackra julkort

Krävs för tillverkning av tjock kartong och en bit av färgat papper för att matcha bilden av de två strumporna (ristade eller målade), band, pärlor, pärlor för den slutliga utformningen.

Om det finns särskilda sax för att klippa girlanger och hålslag - utmärkt: verktygen kommer att vara användbart för att göra ett hål för upphängning våra hantverk.

Papper skära breda strimlor linje legalisera girlanger, klistras in. Skriv hälsning och limma skurna strumpor. Deras lapels urskilja pärlor eller pärlor.

Genom hålet som gjorts av stansen, stretch band och knyta knuten.

De som smakar en minimalistisk stil, kommer att uppskatta följande idé: Ta en tunn smaragd band av olika bredder och åtgärda dem ovanpå varandra, med hjälp av pärlor eller knappar.

Efter att ha gjort ett enkelt handgrepp får du en ovanlig vykort.

Fäst staven till papperet och fäst det annat än bandlängd: de kommer att sprida grenar av gran. Dekorera toppen av en miniatyr stjärna.

En sådan elegant vykort av band kan göra ännu ett barn.

Du vill skapa dina egna händer gratulationskort med ett exklusivt utseende, vars like inte hittar i butiken? Använd scrapbooking teknik.

För tillverkning av sådana hantverk, behöver du dessa material:

 • tjockare färgade pappersark (företrädesvis kartong);
 • papper för scrapbooking (kan beställas i nätbutiken);
 • lim;
 • penna;
 • dekorativa element.

Först av allt, besluta om storleken på de framtida julgranar, och beroende på den, med hjälp av papper för scrapbooking, gör en tom rektangulär skiljer sig i bredd.

Med hjälp av en penna twist de rektangulära ämnena att bilda rör och säkra med lim för att inte rullas.

Den resulterande röret måste limmas till varandra, med början med den längsta. Limma till basen på julgranen av papprör. Dekorera på egen hand.

Julkort, scrapbooking: photo

Quilling gratulationskort med en symbol för det kommande året

Uvazhte beskyddare av det kommande året - Fire Cockerel - dekorera ett vykort och dess image.

För detta ändamål är följande material som behövs:

 • ränder av olika färger för quilling;
 • Skrivfel lim;
 • kartonka (till basen);
 • redo stencil eller penna kontur ritning;
 • paljetter och andra utsmyckningar.

Kartong behöver för att skapa en bild av en fågel. Twist remsor för quilling och använda lite lim, så att de inte utan snodd, bilda den önskade konfigurationen. Förberedelse detaljerna i "samla" tupp bild genom att limma dem till botten.

Tänk på den ljusa fjäderdräkt av hanen och ge den en handgjord artikeln chic, dekorera den med paljetter, fjädrar och andra prydnadsföremål.

Glöm inte att skriva in kort varma önskemål.

Creative Kort Gott Nytt År med sina egna händer

Ett annat sätt att dekorera ett julkort - detta broderi.

Det kräver enkla material:

 • kartong;
 • färgat garn för stickning;
 • nålen;
 • det tryckta ordet och bild;
 • tejp;
 • små delar till dekoration.

Vik kartong i hälften. Stick en uppsättning ord eller bilder i enlighet med ett jultema: du kan tillfälligt fast den med tejp vid basen. Försiktigt med en nål, göra hål längs konturen av bokstäverna eller bilder.

För att skapa programmet använder tråd av olika färger.

De färdiga hantverk dekorera rosetter av band eller pärlor.

Låt oss betrakta ett annat alternativ för att skapa vykort med bomull applikationer, men det kommer att se mycket annorlunda ut.

För att skapa en textil kort, behöver du:

 • ett tjockt pappersark (företrädesvis färg) eller papp;
 • PVA lim;
 • tjockt färgat garn,
 • saxar,
 • paljetter.

Pappark gånger i halv. Garn skurna i bitar, men med olika längd (från låg till hög eller omvänt). Fästa tråden limmet till basen (den första limmet den längsta, efter mindre och så vidare). alternerande färger order är inte principiell.

Två små bitar av tråd (med identisk längd) fastnar i botten av kortet: de kommer att fungera som en tunna för alla träd.

Det återstår att dekorera Cotton Tree paljetter.

Här är ett annat exempel på det ursprungliga kortet med julgranen. För sin skapelse, behöver tjockt papper (en mycket vacker kort händer om den ena sidan av det är vitt och det andra, till exempel ljusgröna), den tryckta bilden av julgranar, brevpapper kniv. Om tryckmönstret inte hittas, behöver du en penna och en linjal.

Rulle pappersarket halv (gröna sidan att vara fel). Med hjälp av en penna, rita en triangel (under linjen är det enklaste sättet att göra det i det här fallet triangeln få ännu). Insidan av triangeln dela i små trianglar - det är viktigt att de var desamma.

Genom att använda brevpapper kniv, skär försiktigt trianglarna inte vidröra marken.

Skruva trianglarna ner på framsidan av kortet.

Principen att skapa en julhälsning kort "fiskbens dragspel" är ganska enkel, och för detta behöver du:

Kartong vik på mitten - det kommer att ligga till grund för ett kort. Grön pappersark (du kan ta någon annan färg du vill) göra sex delar av en rektangulär form identisk bredd men olika höjder (varje efterföljande objekt måste skilja sig i höjd med 15-20 mm).

Formen av varje rektangulär bit dragspel. Försök att göra ett dragspel proportionella och identiska för alla detaljer.

Faldigt var och en av de resulterande bälgen halv och limma dem till insidan av kortet längs vikningslinjen, med början från botten och flyttar upp.

Den sista touch - smycken "fiskbens-buntning". Komplett sammansättning gratulationer meddelanden. Varma ord - det är alltid trevligt.

Gratulationskort med filt julgranar

, Tjockt papper för att skapa gratulationskort, dekorerad med en filt julgranar, utöver den flerfärgade filt, behöver du sax, lim kontor.

Gör filttyg detaljer trapets och trekantiga, skiljer sig i volym och färg.

Limma bitarna på basen och dekorera med paljetter och gratulationer meddelanden.

Faktum är att göra hemgjord kort med hälsningar för det nya året, det finns inget svårt. Försök att göra detta hacka sina egna händer: den kreativa processen fångar och hantverk kommer att ge dig ett mycket roligt och behaga andra tillåter ovanliga vykort.

Kombinera de idéer som föreslås med sina egna kreativa idéer, och du göra en unik julkort, hålla händerna varma och upplyftande.

Det finns andra idéer om original semester gratulationskort för det nya året: se MC i video läraren nedan:

Snowflake mönster av papper skär skriva ut det bästa systemet för heminredning

Vi gör karneval masker med sina egna händer: ur pappers mallar för de bästa bilderna

Julpyssel för 2017: video tutorials, verkstäder för tillverkning av original souvenirer med sina egna händer

Tack vare författaren för en sådan anmärkningsvärd och snabb artikeln. Nu vet jag att det är nödvändigt att göra hemlagad och original vykort med hälsningar för det nya året. Efter att ha läst och titta på alla rekommendationer, insåg jag att det inte finns något svårt att göra dem själv. Tack vare artikeln http://creahands.ru/novogodnie-podelki-svoimi-rukami.html med barnen jag tog den ursprungliga anteckningsboken. Vik i hälften av vanliga A4-ark täcka dekorerad med applikationer kuk, fast lite bomull beströdda med krossat glas med trasiga leksaker och lägga bågar med banderoller. Zipper anteckningsbok vi har gjort av de vanliga knapparna i form av en sko och en slinga av röd tråd bunden macrame. Skrev hälsningar på vers. En halvtimme spännande arbete, men det visade sig ganska originell present.

Jag älskar allt som görs med sina egna händer. Detta gäller särskilt för kort på någon semester. Inför verk på temat födelsedag, bröllop, barnkalas. Och i den här artikeln, träffade jag med vykort till ett nytt år där en hel del intressant och användbar information. Som barn, min syster och jag gjorde kort. Förutom alla dessa element, fortfarande använder vi papper spets och ull, som är beströdda med paljetter. Jag vet inte varför, men det förefaller mig som self-made vykort längre fyllda med någon speciell värme och omsorg. Faktum är att i sitt arbete en person investerar en del av sig själv.

Kära tjejer! Nyår kommer på hälarna, och jag tänkte också om att förbereda presenter till sina nära och kära. Hur underbart att det finns sådana användbara artiklar med steg för steg anvisningar på den lilla nyårs skapelser med sina egna händer))) Jag har i sin tur vill dela en "höjdpunkt" gjorde älskade otkrytochku där under granen i form av hjärtan tejpade flera små vår gemensamma foto, vände bara perfekt!

Här är hur en hel del idéer för att göra julkort. Jag gillar vanligtvis alla typer av master classes, och sedan en son på dagis ombedd att ta hantverk för att hedra den semester. Vi var naturligtvis skottade hela Internet, men i slutändan gjorde ett vykort av ormbunke blad! Scrapbooking vände-herbarium. Torkade blad, fast vi på papperet, och fick en "julgran" dekorerad med konfetti och mikropärlor. Läraren var mycket nöjd. ECard hänger ihop med de andra barnen hendmeydom i "röda hörnet" i spelrummet.

LiveInternetLiveInternet

 • PÄRLOR (111)
 • Brosch (31)
 • Historia (3)
 • PAPPER (260)
 • applique (22)
 • vytinanki (39)
 • av kartong (23)
 • av rullar (9)
 • Kvilling (11)
 • kirigami (27)
 • Origami (22)
 • Pape konst (2)
 • väv av tidnings rör (4)
 • Pop-up (29)
 • tunnlar (6)
 • Blommor (14)
 • Tovning (61)
 • Broderi (1181)
 • Izon (8)
 • Cross (1101)
 • band (9)
 • STICK (1349)
 • Jacquard (114)
 • en krok (403)
 • Plugg (11)
 • ekrar (910)
 • Tenerife (7)
 • teknik (45)
 • mönster (51)
 • Dekor (87)
 • Decoupage (297)
 • Bilder (226)
 • BARN (341)
 • förberedelse för skolan (3)
 • hantverk (217)
 • Skola (69)
 • Skräp från (23)
 • Böcker och tidskrifter om handarbete (573)
 • täcke (27)
 • Tilde (16)
 • COMP (26)
 • Skönhet och hälsa (69)
 • Docka (154)
 • Kläder (10)
 • Motanka (1)
 • Teddy US $ (1)
 • primitiver (15)
 • teknik (18)
 • Tilde (46)
 • tryapiensy (31)
 • KULTUR (1)
 • Skulptera (58)
 • papier-maché (27)
 • trolldeg (9)
 • Lyra (6)
 • MAKRAMIA (5)
 • SOAP (10)
 • NYTT ÅR OCH JUL (932)
 • Änglar (66)
 • kransar (13)
 • snöflingor (52)
 • Psykologi (36)
 • Tester (1)
 • ÖVRIGA (32)
 • Religion (6)
 • Religion (2)
 • RECEPT (223)
 • bakning (107)
 • desserter (10)
 • snacks (24)
 • Saltning (40)
 • RITNING (113)
 • marmorirovanie (3)
 • målning (17)
 • utrustning (35)
 • encaustic (10)
 • Trädgård / trädgård (12)
 • SCRAP (607)
 • gallerier (53)
 • papper (153)
 • hytter (4)
 • Idéer (114)
 • kalendrar (4)
 • lådor (52)
 • kort (183)
 • Påsk (30)
 • bindemedel (13)
 • Mallar (46)
 • lådor (20)
 • shtamping och polermedel (5)
 • Stencil, dra (32)
 • barn (3)
 • djur (6)
 • Nyår (9)
 • Tilde (10)
 • mönster (3)
 • Blommor (6)
 • FILT (120)
 • applique (16)
 • kransar (4)
 • hantverk (62)
 • Blommor (14)
 • Fimo (47)
 • Pärlor (6)
 • teknik (16)
 • FOAMIRAN (3)
 • Bilder (6)
 • Målare (139)
 • Skräddarsy (383)
 • förändring (30)
 • patchwork / quiltning (90)
 • påsar (110)
 • teknik (63)
 • Sy TOY (194)
 • strumpor (10)
 • HUMOUR (30)

-Prenumerera via e-post

-regelbundna läsare

-statistik

40 underbara kort för det nya året med sina egna händer

I butikerna idag hittar du julkort för alla. Men jag tror att hemlagad är mycket varmare. När allt kommer omkring, när vi gör någon sak med händerna, sedan lägga den i sin kärlek.

Nedan har vi samlat idéer vacker och originell, och viktigast av allt, "bystryh9raquo; Julkort för att skapa som inte kräver några sällsynta material - vacker papper, kartong, men förbisågs i huset av färgglada band och knappar.

Bulk julgranar av vitt och färgat papper är så enkelt i utförande, är det möjligt att göra dem i sista stund.

3D-träd för att göra ännu snabbare. Allt du behöver är en linjal, vass sax och kartong

Vi gillade pingvin, väl genomtänkt. Du behöver svartvita kartong (eller vitt papper), en triangel av orange paper och 2 små snöflingor som vi alla vet hur man skär. Ögon - detta är naturligtvis höjdpunkten på kort och de måste titta i butiken för en hobby (eller riva med onödiga barnleksaker, barn med samtycke, förstås).

För denna söta och enkla kort behöver 2 skivor av kartong, en linjal, sax och lim. Liksom delar av omslagspapper som du har kvar från presentinslagning, band och band.

Genial jultomten (eller Santa Claus), kan du bara göra en halv timme. Röd mössa och rosa ansikte - en pappersremsa klistras på ett kort eller gåva väska. Päls hatt och skägg erhålls enligt följande: vi tar papperet för att rita och en rivremsa den önskade formen, för att få ojämna kanter. Limmade på vykort ovanpå röda och rosa ränder. Dra sedan två snirklar - mun och näsa - och två punkter - ögon.

Oemotståndlig nåd i sin idé - att måla en svart gel penna jul bollar med mönster. Det viktigaste här - att rita perfekta cirklar och markera linjer för mönster. Allt annat var inte fungerar - bandet och zagogulinki att du ritar när du är uttråkad.

Samma princip som ligger bakom korten med svarta och vita bollar. Enkla silhuetter, målade av enkla mönster, denna gång färgade - detta görs bäst med markörer. Varm och väldigt söt.

För behöver först ett dekorativt band eller färgade kartong (med eller utan glitter glans - nu en sådan ceremoni kan köpas på kontor leverans butik eller hobby butiker). För det andra - snygga rör för drycker och en bra lim.

Här kommer att vara användbart papper eller kartong med en bild, resten av barnens hantverk eller omslagspapper för presenter. Julgranar sys i mitten - det är inte nödvändigt, kan de limmas. Men om du verkligen vill ha det, måste du först göra en tjock nål hål på linjen, och sedan sy tråden i 2 rader - upp och ner, för att inte lämna luckor. Snövit gouache färg.

Kortfattade och elegant idé - dungen av granar, av vilka en är limmad till skum dubbelhäftande tejp (och därför står över resten) och är dekorerad med en stjärna.

För det här kortet behöver 4 eller 3 lager av kartong (du kan göra utan röd). Ingen kartong och papper kan användas som ett färgskikt. På toppen, vit, skär julgran (väl klara av denna brevkniv) och hålla den på dubbelhäftande tejp för volymen.

Nonchaleras granar från en mängd olika kartongrester, papper för scrapbooking, omslagspapper bundna med en enkel band och prydd med en knapp. Prova att spela med färger och texturer - här kan du hitta otroligt många alternativ med olika band färger, papper och även tyg.

Underbar Akvarell så i en anda av jul och nyår! En enkel vattenfärg skissar av kraften i alla, även de som nyligen har målat färger i sina skolåren. Först måste du identifiera mönster med blyerts, måla dem, och när det torkar - torka försiktigt blyertsskisser och mönster för att komplettera markör.

För detta kort är bäst att använda en strukturerad kartong, och du kan göra den vanliga, smidig - fortfarande lyckas spektakulärt. Skär med vass sax snöiga landskapet och månen och hålla sig till svart eller mörkblå bakgrund.

En annan, vit-grön, en utformning av ett vinterlandskap, vilket skulle kräva lite mer tid. Om du hittar en sammetslen kartong (kom ihåg tillbaka i skolan på grund av detta gör hantverk), det skulle vara bra, om inte - du bara kan måla granen markör. Snö - demonterat ärta skum. Du kan också slå för att göra cirklar av kartong och limma dem på kortet.

Författaren bloggen My kid hantverk gjorda av en snögubbe med dina barn. Snowman höjer glatt armarna när kortet öppnas. Wishes kan skriva in. Barnen kommer att bli intressant att göra applikationen (och händer och en hatt ornament)

Snegovichki kommer nyfikna stirrar på stjärnhimlen ser mer fördelaktigt om vi kan hitta en ljus band för en scarf.

För det kortet, till vänster, behöver omålad kartong, vitt papper för att rita och skumtejp, som du kommer att klistra snögubbe. Snödrivorna på ett enkelt sätt: att ta din ritpapper att erhålla en sönderriven vågig kant. Hans färg blå penna och blanda allt, ett finger eller en bit papper. Rör också upp kanten av hans snögubbe för volymen. för den andra nödvändiga knappar, en bit vävnad, ögon, lim och färgade markörer.

Denna vykort kommer att vilja spara under en lång tid. Och allt det behöver cirklar av kartong, näsa och kvistar färgat papper. Allt detta bör samlas in med hjälp av dubbelhäftande tejp volym. Rita ögon och svart färg knappar och vit gouache eller akvarell - snöboll.

Bollar - en av de viktigaste symbolerna för jul och nyår. Dessa är gjorda av sammet färgat papper och band. Men ballonger - så win-win-situation, vad har råd att dröm: att göra bollar av papper med en bild, omslagspapper, tyg, spetsar, klippt från en tidning eller glansigt magasin. Och strängarna, kan du helt enkelt dra.

Ett annat alternativ - stick papper med en bild på insidan av kortet, och på utsidan av en skarp cut kontors kniv cirklar.

För var och en av dessa bollar krävs för samma utbud av 3-4 olika färger. Vik varje på mitten och limma halvorna med varandra, och de två halvorna av den extrema - på papperet. Ett annat alternativ - de färgade stjärnor och julgranar.

Underbara genomskinliga bollar erhålls med hjälp av en konventionell suddgummi på en penna. Det är värt att börja med en penna konturerna av bollform. Sänk sedan suddgummi i färgen och lämna utskrifter på papper. Roligt och vackert.

Ljusa knappar Lägg ett vykort volym, liksom liksom naveyut knappt märkbar samband med barndomen.

Det viktigaste - att hitta knapparna på intressanta färger, men i övrigt har din verksamhet - "veshat9raquo; dem på julgranen på en kvist med söta ugglor eller tidnings moln.

Vad kan vara enklare och sötare än snögubbe från pugovok? Det andra kortet kommer att kräva mer ansträngning, men resultatet är värt det.

Kort med dekorativa band

Kort för dessa flickor som vet hur man mysigt i kallt väder dölja pipen i en fluffig halsduk. Det är mycket enkelt: klistra in dekorativa band i form av en scarf, top dorisovyvat hår och ögon.

Familj av snögubbar av handavtryck

Familj av snögubbar helst göra med sina barn - även de minsta fingrar för att smeta ut färg och tillämpa dem på kortet. Kvistar och knappar dorisovyvat tuschpenna, och hattar och halsdukar skära papper.

Det verkar som att göra detta kort mycket svårt. Men det verkar bara. Ja, du har att mixtra lite längre än andra i denna samling.

I många länder finns det en tradition att göra nyårskort från dina egna bilder - är verkligen som familj och nära vänner. Snygg lösning - en svartvita bilder med ljusa accenter. Och inte nödvändigtvis att anlita en professionell fotograf, skulle detta kräva en enkel behandling i någon bildredigerare.

Detta kort verkligen inte göra för en halvtimme, men tanken är så lysande att vi inte kunde missa. Observera: barnet till vänster bär en klänning, och drogs tillbaka. Flickor kommer att älska detta kort eftersom alla klänningar kan skäras ut och spela för en lång tid efter nyår.

Kära björn tar inte mycket tid - behöver bara att klippa ut silhuetten av vitt papper, lim (eller rita) en svart näsa och ögon. Snow - papper cirklar.

Tillräckligt för att skära silhuett björnar, och sedan med en penna eller markör för att måla hans tröja i de enklaste mönster, som vi brukar härrör från ett möte eller när ett långt samtal på telefonen.

Det enklaste och snabbaste kortet i världen

Om du har glömt att köpa vykort och tiden rinner ut, är det möjligt att bygga just en sådan liten sak bara ett par minuter. Det viktigaste - bara klippa schablonen, och sedan tillämpa den på ett vikt vitt papper och djärvt shtrihuete. Kommer otkrytochku med snygg grafik.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

59 + = 68