Oboї för kuhnі

När man tänker över hela insidan av rummet, en hel del uppmärksamhet ägnas åt utformningen av väggarna. Idag är en hel del alternativ för deras inredning: tapetsering, målning, kakel och så vidare. Allt beror på den stil som hela interiören bibehålls, och den finansiella kapaciteten hos kunden. Ändå de flesta föredrar att tapeter.

När du väljer en tapet i köket är det nödvändigt att ta hänsyn till några faktorer som kommer att avgöra det lämpligaste alternativet. Överväga några av dem.

Vinyl tapeter. Den mest populära formen. De har en sådan viktig egenskap för köket som fuktbeständighet. Inte bleknar under påverkan av solljus. Lätt limmas, med god kamouflage ojämn väggytan. Det ger inte intryck av mögel och mjöldagg. En nackdel är oförmågan att passera luft. en del av köksventilation bör genomföras.

Textur wallpaper. På ett annat sätt, kallas de kompakta vinyl. Deras huvudsakliga syfte - oäkta stenar, murverk, gips. Lätt att rengöra och inte repas. Presenteras i en mängd olika mönster och färger. Den största nackdelen med dessa tapeter är ett högt pris.

Tapeter, som kan målas. Grunden för denna typ av tapeter är vinyl. Han tål solens strålar och förhindrar färgförändringar. tolererades också väl av extrema fukt- och temperatur. Bakgrund kan målas flera gånger.

Non-woven tapet. En betydande fördel med tapeter är det faktum att limmet appliceras på dem är inte nödvändigt, men bara på väggarna. Inte crumple och inte stressa när limning. Samt med maskerings ojämna väggar. Tillverkad av cellulosafibrer, så tillräcklig miljö. God läcka luft och fukt överförs. Nackdelen är det höga priset. Även på textur lagret kommer att damm som dammsugning är nödvändigt ibland.

Modern typ av tapet - en glasvägg. Den har ett antal fördelar: tolererar fukt- och temperaturförändringar, brandsäkra, resistenta mot uppkomsten av svamp, inte korrupta dem i kontakt med olika syror.

1

Vanlig tapet från pre-impregnerade papperet. Deras främsta fördel - lågt pris. Kvaliteten lämnar mycket övrigt att önska: skrynkla, tår, bränna, inte resistent mot vatten och alkali. Men tillräckligt alternativ för miljön, eftersom luft lätt passerat.

Vilken typ av tapeter bör undvikas

Kitchen - en plats för matlagning och äta. Därför, fett, fukt, hög temperatur permanent effekt på tapeten. Den mest olämpliga lösningen för köket blir bakgrundsbild. De försämras snabbt på grund av omöjligheten att rengöring eller målning.

Undvik också tapeter tillverkade av naturliga material: linne, bomull, siden, bambu, trä. De snabbt och permanent absorbera alla typer av lukter och rök.

Tapet med präglat mönster är inte särskilt praktiskt i köket kommer att se ut. Korrugerade lagret snabbt samla alla damm och smuts, och tvätta det kommer inte att vara möjligt utan att skada mönstret.

Färg spelar en viktig roll i uppfattningen av interiören. Och även hjälper till att dölja vissa brister.

Den mest lämpliga färgschema för tapeter kommer att ha ett val av gult och alla dess nyanser. Men vi får inte glömma resten av stilen av mat. För varje föredra färg: Land och Provence som gröna och andra färger i naturen, modern - vit, svart.

För stora delar av köket kommer att passa alla färgen på tapeten. Även mörka nyanser som visuellt förminska, kommer att se mycket imponerande. Men med ett litet kök är bäst att ge företräde åt ljusare toner av tapeten. De, tvärtom, visuellt öka rummet.

Nu tittar på vissa färger och deras inverkan på människor.

Gul, ljus beige, orange, guld stimulera aptiten. Man känner bekvämligheten i ett hem. Allt detta bidrar till andliga samtal. Men allt med måtta. Överskottet av denna färg kan trötta ögonen.

Den röda färgen och dess nyanser. Förutom att öka aptiten kan också fungera stimulans till nervsystemet.

Blå nyans tapeter minskar aptiten. Perfekt för dem som tittar på deras siffra och är rädd för att äta för mycket.

Blå färg har en lugnande effekt. Det ser bra ut i en nautisk tema i inredningen. Du ska inte limma dessa tapeter i länder med kallt klimat. Detta kommer att skapa ännu mer cool.

grön liksom gul, det måste kommunicera. Perfekt för dem som älskar naturen. En sådan färg kan skapa en lugn och vänlig miljö.

Vit färg. Kitchen förråder en viss lätthet. Dock kommer perfekt vita köket ser mer ut som en sjukhusavdelning. Därför är denna färg utspädd med ljusa föremål.

Inte alla gillar vanligt tapeter. En del människor föredrar att hänga tapet med relief eller andra mönster. Här är några tips när du väljer dessa tapeter:

 • Kök med bättre lågt tak tapeter klistras med vertikalt eller diagonalt mönster. Detta alternativ kommer att avsevärt öka höjden på taket och ger rummet ett stort område
 • Om köksmöbel utan ljusa läckerheter, då är det bättre att välja tapet med vilt mönstrade, som kommer att locka all uppmärksamhet på sig själv.
 • För små delar av kök är bättre att undvika mönster på tapeten. Detta kommer att ytterligare minska den visuella köket.
 • När mönstret på köks tapeter, kan det vara mycket olika: geometriska mönster, djur och växter, fåglar, tecken, ränder och så vidare.

Många människor tapeter är fortfarande förknippade med dem som fortfarande var under sovjettiden: dålig kvalitet, snabb utbrändhet, tunga klibbiga, litet intervall. Men nu gör modern teknik för att skapa fantastiska skönhet plus högkvalitativa bakgrundsbilder.

Kitchen bör välja en speciell typ av fototapeter, som är väl överföring av fukt, fett, temperaturförändringar. därför lämpligaste tapeter för kök kommer att vara vinyl eller non-woven.

De är impregnerade med en speciell lösning, som hindrar dem från att bränna och damm, och tillåter upprepad rengöring vatten. Om Vägg placeras före arbetszonen av köket, är det nödvändigt att skyddas sådana tapeter ytterligare glasskikt eller ett vattenavstötande beläggning.

Mural är separata inre elementet. Därför bör du ordna dem på den fria väggen, bort från spishällen. Välj inte alltför ljus bakgrund. Så kan snabbt komma till ögontrötthet.

Om så önskas kan du klistra över inte bara väggarna, men dörrar och andra delar av köksmöbel. Så det skapar en mer "djup" interiör. För små kök bakgrundsbilder med bildfönstret fungerar som en utmärkt dekor element.

Inget bättre plats för kombinerad tapet än ett kök. Detta är en stor möjlighet att på detta sätt identifiera en fungerande zon och en zon för måltider och vila. Alltmer har designers tillgripit ett sådant alternativ tapetsering. Till alla såg några av de tips bör observeras vackert och harmoniskt:

 • Alla tapeter är av samma kvalitet och prissegmentet. Den största skillnaden är i färg och konsistens.
 • Tjockleken y av den kombinerade tapeten bör vara identiska. Detta kommer att undvika problem med limning och sammanfogning av tapeten.
 • Om en tapet vanligt, bör den andra väljas med en ljus mönster.
 • Ljusa färger passar bra ihop med den neutrala.

Det vanligaste alternativet när man kombinerar tapeter är den vertikala uppdelningen av köksväggarna. Det kan vara symmetriska när de två motsatta väggarna limmas tapet med breda ränder, men olika i färg.

Denna teknik gör det möjligt att göra rummet mer fyrkantig. Den asymmetriska alternativ innebär att en vägg är limmad tapet med breda band med samma färg, och den motsatta - att begränsa en annan färg. Detta kommer att förkorta den klibbiga mat, men samtidigt ge den volym i bredd.

Det finns moderna trender som bör beaktas samt reparation av köket är mer än ett år med all den mångfald av tapeter. Hittills har köket görs i modern stil: modern, hi-tech.

en sådan utföringsform innebär att man använder den minimalistiska och stränghet. Så tapeten bör vara måttligt ljus att vrida fokus, men vara diskret och att passa in i hela stilen av interiören.

Växande preferens tapeter ljusa färger eller bara vitt. Denna utföringsform tillåter en att expandera köket förlänar lätthet och stringens. Du kan också välja vanligt ljus tapet med ljusa motiv eller mönster.

Eftersom nu en hel del uppmärksamhet på kvalitet, då det bästa alternativet för köket kommer att ha ett val av glasfiber eller vinyl. Det är också tillåtet att kombinera olika bakgrundsbilder i färg. När det gäller stil, orientaliska motiv är mycket populära på senare tid. Och fans hem passform modern tapet med ett mönster på en anläggning tema.

Den senaste trenden i år - en tapet med ett mönster av dekorativa plattor. Fortfarande i mode och olika klistermärken. De kompletterar perfekt tapeten i någon stil, men här det viktigaste att välja rätt för att undvika anspråksfullhet.

Som tidigare nämnts, desto mindre rum, bör de mer ljusa färger förekomma i det inre. Detta kommer att bidra till att visuellt förstora området. Men det är rent vitt kök inte värt att göra. Detta kommer att skapa en illusion av att vara i en sjukhussal, och kommer också att skapa behovet av täta och mycket noggrann rengöring.

Det bästa alternativet för ett litet kök är tapet med pastellfärger mycket liten figur. Om den valda bakgrundsbilder, eller 3D teckning, måste du limma dem till den fria väggen som fungerar som en matplats. Så ljust accent kommer att placeras.

När du väljer en tapet bör också styras och hela insidan av köket. Till exempel, om möblerna har en blank glans, och skrivbordsunderlägg är nödvändigt att välja glänsande. Färg i detta fall måste vara neutral nyans.

När det gäller kvalitet, bör tapeter för köket, särskilt de unga, definitivt tvättas och väl tål plötsliga temperaturförändringar, liksom par.

Kök i hreschevke: 150+ av de bästa bilderna av interiören! Hur man väljer färg? Vad sätter möbler? Stilen och regler i köket layout.

Förkläde Kitchen (70 + bilder). Förkläde kallas domänväggarna, som är belägen ovanför diskbänk, spis och bänkskiva i köket.

För att till fullo komplettera bilden, titta på bilder av verkliga interiörer som redan utrustat kök vardagsrum i all sin glans.

Design hörn kök. Färgkombinationer, stilar, riktiga foton. . Foton real köksinredning (bilder).

Gardiner på genomföringen i det inre (bilden). En av de viktigaste elementen i inredningen av gardinerna beaktas. . Korta gardiner för köket.

relaterade artiklar

Kök i hreschevke: 150+ av de bästa bilderna av interiören! Hur man väljer färg? Vad sätter möbler? Stilen och regler i köket layout.

Förkläde Kitchen (70 + bilder). Förkläde kallas domänväggarna, som är belägen ovanför diskbänk, spis och bänkskiva i köket.

För att till fullo komplettera bilden, titta på bilder av verkliga interiörer som redan utrustat kök vardagsrum i all sin glans.

Design hörn kök. Färgkombinationer, stilar, riktiga foton. . Foton real köksinredning (bilder).

Gardiner på genomföringen i det inre (bilden). En av de viktigaste elementen i inredningen av gardinerna beaktas. . Korta gardiner för köket.

Och se fotorealistiska interiör kök med korta gardiner. . Korta gardiner för köket riktiga foton. Liknande poster.

Badrum Design Idéer room fotogalleri (160 verkliga bilden). . Foton real köksinredning (bilder).

4 Vardagsrum + kök. . 11 vardagsrum konstruktion (real bilden). De grundläggande reglerna för design.

Tvättbara tapeter för köket: i katalogen fotoidéer för interiören

Det är svårt att argumentera med det faktum att de keramiska plattor - det mest praktiska alternativet väggar i köket. Men inte alla är ett sådant alternativ kommer att tilltala eftersom plattor fortfarande ganska cool stuff. Ja, och ofta ändra inredningen fungerar inte varje gång att skjuta ner kakel - en besvärlig sak. Det är inte förvånande att denna efterbehandling material en värdig konkurrent - Tvättbara tapeter för köket: en fotokatalog och den föreslagna materialet kommer att bekanta dig med det här alternativet.

Tapeter tvätt uthärda kemisk exponering, gör det möjligt att tvätta dem med särskilda hjälpmedel

Vad är ett tvättbart kök design foto exempel

Tapeter tvättbara - ett relativt nytt dekorationsmaterial, utvecklats tack vare modern teknik och för att inte bara på ett tillförlitligt sätt skydda köksväggarna från alla typer av överraskningar, men också i hög grad underlätta den dagliga rengöringen i arbetet av huset. I denna moderna designers har sett till att ditt kök var så vacker som praktisk. Surfar på webbsidan på temat vad man ska välja tapeter för köket: foto och beskrivning kommer att överraska dig med mångfalden representerade.

Tapeter tvätt kommer att göra en variation i utformningen av kök

Ett brett utbud av textur och färgmodeller som uppfyller alla kvalitetskrav presenteras på marknaden idag. Så, att välja en tvätt bakgrundsbild för din inredning, är du säker på att hitta exakt det alternativ som kommer att vara perfekt för dig som deras estetiska kvaliteter och prestanda.

Typer av tvätt tapeter i köket: en katalog av optioner

fem typer kan urskiljas bland Tapeter tvättbara. Var och en av dem har sina fördelar och nackdelar. Vilka är de bästa bakgrunder till köket? Du bestämmer, efter noggrant övervägande av alla alternativ.

Blått ljus mönster på tapeten i köket rummet är uppfriskande

Denna duplex vägg bestående av två skikt av papper sammanfogade. Under tillverkningsprocessen utsätts för djuptryck. Emellertid, till skillnad från standard duplex tapet i detta fall basskiktet dessutom lagrade akrylpolymerer. Med exponering för hög temperatur, är det avsatta materialet skummade, bildas på ytan av en tät präglat mönster. Ytan av tyget ger en mycket stark och inte utsätts för fukt och mekaniska skador.

Akryl tapeter skiljer sig tätt präglat mönster

Akryl tapeter perfekt klara oegentligheter sekretessfunktion på väggarna på grund av dess densitet. Vacker, sammetslen struktur av materialet ser bra ut i det inre av varje stil, vilket ger köket en känsla av värme och trivsel. Vid denna punkt strukturen akryl gör tapeter att passera luft, vilket gör väggarna "andas".

Tips! Med all sin styrka Skum fortfarande kan så småningom förlora sin utseende och färg. Så inte över skrubba dem med en styv borste eller använda en rengöringsmedel. Färsk smuts perfekt torkas av med en fuktig svamp.

Skummande med blommönster gör rummet mer färgstarka

Flawless version av tapeter på väggarna i köket (fotoutställning de mest eleganta och modern inredning). Det spelar ingen roll, vars effekter faktorer kommer att bli föremål för dina väggar: den varma solen eller hög luftfuktighet - vinyl tapeter kommer alltid ser likadana ut som den första dagen. De inte blekna, inte blöt, och inte förlorar sin tilltalande utseende. Dessutom är det möjligt att använda alla rengöringsmedel och slipmedel utan att skada mönster för deras rening.

Rita på den gula tapeten vackert ekar vita köket

En så ovanlig styrka och motståndskraft mot olika influenser vinyltapettillverkningstekniker krävs: det undre skiktet av väv eller fiberduk är mycket starkt papper, som tjänar som en bas, är polyvinylkloridfilm tillämpas. Det var hon och ger alla de typiska kännetecknen för denna bakgrundsbild kvalitet.

En annan fördel med vinyl tapet - förmågan att efterlikna mycket trovärdig mängd olika struktur: läder, sten, gips, textilier, etc. Set av ovanliga bilder tvätt vinyl tapeter för kök kan hittas på webbplatserna för online-butiker ..

Vattentät tapeter kan användas även utanför arbetsyta i köket

Tips! Inte nödvändigt att använda vinyl tapeter som efterbehandling material för hela köket. Du kan pokleit dem bara i de mest problematiska områdena och snabbt foul.

Material, som är framställt av glasfibertrådar som framställts av kvartssand, kalk, dolomit och soda. Denna typ av tapet som finns i ett enkellager och dubbla lager i (med användning av en pappersbas) version. Bland fördelarna med glasfiber är följande:

Glasfiberväv tapeter för köket kan limmas nära hällen, eftersom de anses giftfri och lätt antända

 • resistens mot aktiva kemikalier (syror, alkalier och slipmedel);
 • hög hygien (på grund av brist på ens minimi näringsbas på ytan och inuti fibrerna kan inte leva inga mikroorganismer);
 • vattenbeständighet;
 • antiallergena egenskaperna hos materialet;
 • hållfasthet;

Vattentät tapeter skapa en sommar stämning i köket

 • eld;
 • densitet och förmågan att dölja mindre brister på väggen.

Var noga med att betala din uppmärksamhet på detta alternativ i en fotokatalog tapeter i köket.

Materialet består av tre skikt: papper (som bas), en tunn aluminiumfolie och ett dekorativt mönster eller prägling. Ofta kan dessa tapeter identifieras genom närvaron av guld, brons eller silver nedfall.

Alternativ för färger, tapeter med metallisk lyster

Ett annat originellt sätt för dekoration av väggarna i köket - metallisk tapet med målade för hand. Dessa vackra mönster och design är mycket motståndskraftiga mot eventuella influenser. Du kan tvätta och rengöra dem på något sätt utan rädsla.

Bland bristerna i metallisk tapet kan noteras behovet av grundlig förberedelse väggen innan klistring. Ytan måste vara helt slät och jämn. Ett annat problem - lufttätheten hos materialet, på grund av som kräver regelbunden ventilation i rummet.

Geometriskt prydnad till ett fint torg liknar den vanliga köks mosaik

Om du fortfarande undrar vad pokleit tapeter i köket, kan de vackra bilder av interiörer med metalliska tapeter hjälpa dig att fatta ett beslut.

Tips! Om du inte vill oroa sig för ständigt behov av att ventilera köket, tänk på utrustning i ventilationssystem huset kvalitet.

Mörk metallisk tapet ser mycket imponerande

Kork vax belagda tapeten

Ett annat bra alternativ för efterbehandling material för köksväggarna. Av kork bark de är helt miljövänliga. Dessutom har de utmärkta värme- och ljudisolerande egenskaper, liksom allergivänliga egenskaper.

Livslängden på dessa tapeter med noggrann vård kan vara upp till 20 år. Vaxartat skikt på ytan skyddar perfekt grunden från fukt, hålla den ursprungliga skönheten av banan. Titta hur mycket fördelaktigt att se dessa tapeter i det inre av köket (fotoillustrationer, de mest fashionabla mönster bekräfta det).

Bruna nyanser av trä skapar en känsla av komfort i köket

Enda än kan inte skryta med kork tapet - en speciell mängd olika färger. Det hela är innesluten i en palett av bruna och ockra nyanser av trä. Men de är bra, om du har lust att använda den kombinerade tapeten i köket (foto interiör med kork tapeter visar tydligt detta).

Cork tapeter kommer att vara ett utmärkt alternativ till en klassisk avslutning

Hur man väljer ett tvättbart kök

Köp tvätt tapeter är inte svårt för köket. Men hur man hittar exakt vad du behöver? Innan du slutligen bestämmer dig för att köpa tyg och nödvändigt att studera några av deras egenskaper och egenskaper:

 • fuktbeständighet material - en av de viktigaste parametrarna för val eftersom kök - plats permanent kontakt med vatten. Därför ägna särskild uppmärksamhet åt denna parameter och välj efterbehandling material, vilket i din åsikt, kommer att vara lämplig för dig;

Tips! Det är viktigt att välja köks tapet med ett högt vattenånga, eller över tid, kan mögel visas under dem.

En praktisk lösning är delvis färdig wallpapered rum

 • ånggenomsläpplighet - förmågan tapeten omedelbart torr efter tvätt och hålla sitt utseende under rengöring;
 • lätt motstånd - ett viktigt kriterium för val av tapeter, särskilt om ditt kök fönster med utsikt över den soliga sidan. Material med låg mycket snabbt förlorar sin tilltalande utseende och färg när de utsätts för ultraviolett ljus;

Överflödet av olika texturer och mönster för att skapa en unik kök design

 • densitet - ju högre siffra, desto längre tapeten pågå utan att bära;
 • Möjligheten att efterföljande målning - detta är frivilligt, men mycket användbar funktion. Du kan alltid uppdatera din inredning på några timmar så fort du vill.

Ljusa blommor ornament fyller köket gott humör

Bakgrund i köket till lägenheten: photo - exempel på design tips

Den första och viktigaste regeln skapande av köksdesign, oavsett storlek - i alla fall inte överbelasta situation överflöd av färger och texturer. Naturligtvis är det möjligt att fokusera på tapeten, men i detta fall bör möblerna vara helt neutral. Om köksmöbler ganska catchy och hantering av klagomål, stanna för en avkopplande tapet ljus nyans, som kan tjäna som en bakgrund.

kök design, kombinerat med vardagsrummet: foto av modern inredning. Inredningen i lägenheterna: foton vardagsrum med kök. Utformningen av kök, vardagsrum på 18 rutor: klar.

När du väljer tapet, uppmärksamma inte bara på färg och mönster tyger, utan även dess färg. Rummet bör vara harmonisk kombination av varmt eller svala toner. Som ni kan se i foto kök kan tapeter design på två väggar vara olika, men alltid i samma färgskala.

Ljusa färg design med färgglada accenter ser alltid fördel i det inre

Det är inte nödvändigt att kombinera mellan en tapet olika prisklasser - det är alltid märks. Det är bäst att kombinera målningar från samlingen av samma tillverkare. Innan du köper en klocka kombinerad bild tapeter i köket, erbjuds på Internet.

Använd tapet med ränder som en möjlighet att ändra det visuella intrycket av rymden. Horisontell remsa visuellt avlägsna väggarna från varandra, medan vertikala ränder göra taket högre.

Att göra en gråvit tapeter köket kan du lägga till någon färg interiör

Tips! Randiga tapeter med mjukt flöde från den ena till den andra nyanser kan vara en lång tid för att behaga dig, medan ljusa kontrasterande ränder snabbt uttråkad.

Om ditt kök fönster ansikte norr eller västra sidan, är det bättre att välja tapet med varma färger - kräm, gult, orange, brunt. Om du har en södra eller östra sidan, då lämpligare kalla färger: blått, silver, grön.

Tapeter tvättbara med en liten blommönster ser snyggt och ökar utrymmet

Litet kök: tapet design för små utrymmen

Om ditt kök har en liten storlek, för att sedan skapa en framgångsrik interiör kommer att utöva lite mer ansträngning än för bearbetning av stora rum. Vad tapetklister på ett litet område i köket?

Det bästa alternativet för ett litet kök - ljusa tapeter, såsom beige. Men om du vill krusiduller, kan du ta till en gyllene nyans, eller användning av en mängd ovanliga texturer.

Med en kombination av tapet med en ovanlig prydnad kan urskiljas matplats i ett litet kök

Små mönster - vad du behöver för ett litet kök. Major siffra visuellt minska utrymmet, medan de små svartvita mönstret skapar en känsla av komfort, men inte trånga.

Om du väljer att använda den randiga tapeter i ett litet kök, definitivt måste det vara små remsor. Ännu bättre - begränsad till en accent väggen. Med fototapet kombinerat kök inredning kan hittas på specialiserade hemsidor och forum.

Den smala kök i två serier ser intressant på grund av tapeten på en vägg

Om ditt mål är att utöka utrymmet för ett fåtal - du kan ta till den svala nyanser. Om du däremot, syftar till att skapa en känsla av komfort och hemtrevnad i köket - du kommer att vara varm ton.

Som ett exempel anser en katalog foto av tvätt tapet för köket. Korrekt valda mönstret kan mirakulöst förändra och dekorera rummet.

Delikat design av kök i blå färger med metallglans

Hur man limma tapeter tvätt kök: Katalog foto tips

Innan du börjar limning novopriobretonnyh tapeter, måste du ta bort den tidigare beläggningen och noggrant förbereda väggen. Bli av med gamla tapeter är inte alltid lätt, särskilt om de är tvättbara, så det finns allt bra, inklusive användning av kvarnen. Men var försiktig, eftersom det rör sig om verktygsanvändningen vara noga med att skydda sina slemhinnor med hjälp av en respirator och speciella glasögon.

Tapeter tvättbara med grafiskt mönster göra köket mer elegant

Tips! Manuellt tvättbara tapeter kan avlägsnas genom för-piercing det övre skiktet av en stor kniv eller en nål. Sålunda är de bildade i vattnet kommer att falla hål, som kommer att bidra till mjukning av limmet och den enkel borttagning av tapeter ark från en vägg.

Efter den gamla tapeten kommer att tas bort igen tvätta väggen med en fuktig trasa för att avlägsna alla samlats damm och smuts, och sedan låta ytan torka. Om det behövs, täta sprickor och flisas. Därefter kan processen fortsätta till inriktning och primer.

Det ursprungliga beslutet att dela utrymmet, med fokus på köket med hjälp av tvätt tapet

För att kvalitet tvättbara tapeter pokleit behöver köpa en bra lim. Enligt instruktionerna som trycks på förpackningen, framställa blandningen och tillämpa den på ytan av väggen. Sedan den förskurna tyg den önskade storleken, rikta och tryck in ordentligt i väggen. När du ser till att tapeten är fixerade med en speciell rulle släta ytan.

Randig tapet visuellt öka höjden på rummet

Stealth limning och ytterligare vård tapeter

För att göra processen själv limning tvätt tapeter var den mest lätt att följa råden från experter:

 • Ju mer uppmärksamhet du betalar till förberedelseprocessen av väggarna, desto lättare processen kommer att ta mest tapetsering. Primade ytan bör krävas;
 • små knölar eller sprickor kan hjälpa dölja den tjocka präglade tapeten;
 • börja limning från fönstret, drog en preliminär Vägg slät vertikal linje;

Köket ser bra tapeter med bilden av träd

 • suturer - de mest utsatta platsen därför ägna särskild uppmärksamhet åt dem. Tjock nödvändigtvis limmade tapet butt;
 • för bättre fixering är att föredra att använda ett lim för tung tapeter;
 • När det gäller tät och tjock tapet, kan du enkelt flytta och anpassa dem i processen för limning.

Tips! Förväxla inte tvättas och vattenavvisande tapeter - det är inte samma sak. Vattentät tapeter är inte avsedd för tvätt.

Easy ritning på tapeten inte överbelasta inre färgen på rummet

Rätt omsorg och respekt kommer att hjälpa din tapet under en lång tid för att behålla en presentabel utseende:

 • innan den första krok eller kontrollera åtgärden diskmedel på en osynlig del av väggen. Om efter torkning allt är i sin ordning, kan du börja rengöra hela ytan;
 • även om det är tvättbart, är det inte nödvändigt att tvätta dem bara för att förhindra - göra det om det behövs. Hur som helst, vatten och mekaniska effekter inte förlänga deras livslängd.

Använda Fototapet bidra till att skapa effekten av färgade skivor på väggen

Tips! Bestäm tvätt tapeten är enkelt, bara ta en titt på rullen märkning. Målade på etikettbilden, som skildrar en dubbel eller trippel våg innebär att tapeten kan tvättas många gånger. Dessutom bilden målade borsten indikerar att tapeten kan utsättas för intensiv tvättning.

Således tvätt tapeter - det är modern, praktisk och mycket vacker. När du har bestämt vad tapeten kommer att vara perfekt för köket i din lägenhet kan du säkert fortsätta att skapa sina egna unika interiör. Var försiktig i valet av produkter och limning, och sedan resultaten av ditt arbete kommer att glädja dig i många år framöver.

Bakgrunds för köket: ett foto av moderna idéer 2017-2018

Bakgrund i hallen i lägenheten: foto idéer för att skapa ursprungliga interiören

Bakgrund för hallen och korridor. Bilder av de bästa idéerna och tips för att välja färg och mönster

Bakgrunds för väggar: faktisk fotokatalog och snygga alternativ

Muralmålningar på väggen: ett foto, pris, katalog av intressanta idéer för dekoration

hall design i ett privat hem: foto idéer för att skapa ursprungliga interiören

Den viktigaste ögonblick för ett litet kök - tapet. Bilder rekommendationer här är mycket hjälpsam. Du kan se och föreställa sig hur det kommer att se en eller det andra alternativet. Och så lätt att förstöra allt genom skrikande väggar, som då inte kommer att kunna rehabilitera situationen inga möbler och dekorativa element. I allmänhet är det bättre att inte vara nitisk med levande färger, om köket är liten.

Hur man väljer tapeter för köket: 70 bilder och idéer

 • Bakgrund - en av de mest prisvärda val av finish, som lämpar sig för kök. Ett brett utbud av texturer och mönster gör det möjligt att välja den idealiska lösningen för alla stil. Vad du bör uppmärksamma innan du köper tapeter och hur man använder dem till den förtjusande interiör, kommer det att diskuteras nedan.

  Typer av tapeter, deras fördelar och nackdelar

  Eftersom köket, tillsammans med badrummet, bland de mest fuktigt rum i huset, då är det bättre att välja tapeter trimma resistenta mot en sådan mikroklimat.

  Till exempel, billigt papper snabbt förlorar sin estetiska utseende och ett år senare, och ännu tidigare, kommer reparationen måste göra igen. Periodisk verkan av vattenånga är mycket negativ inverkan även på textilier - det kan sträcka, sag, skjul, täckt med fläckar.

  Men vinyl, non-woven, akryl, bambu, kork tapeter och glasfiber - perfekt klara funktionen av en vacker och hållbar väggbeklädnad för köket.

  Den huvudsakliga nackdelen med polyvinyl består i dess oförmåga att passera luft och fukt, köket förvandlas till fast värdighet. Undantag är kanske endast tapet med skummad övre skikt i mikroporerna vilket vatten kan samlas. På samma gång, vinylbelagd med en slät yta som liknar pärlbroderier eller varmprägling (skärm) kan tvättas även med en våt svamp genom tillsats av ett neutralt rengöringsmedel.

  Sådan vägg utgör en flexibel bana av cellulosa. Vanligtvis används de för målning, men det finns också färgade. För bättre skydd mot fukt, är det önskvärt att applicera färg eller akryl latex. För att inte förstöra den präglade lättnad, måla den här typen av tapeter bör inte vara mer än 3-5 gånger i alla under drift. Fiberduk fördel är dess miljövänlighet och mindre - förmåga att absorbera fukt (mindre än papper).

  Genom kompositionen, har detta material likheter med vinyl, men i detta fall, är ytmaterialet anbringas på papper eller pappersbasis punktsmetoden, lämnar mikroporer luft. Akryl tapeter väger ungefär hälften så mycket som polyvinyl, så de är lättare att limma, men fuktbeständigheten och hållbarheten är dålig.

  bambu trä kännetecknas av förmågan att stöta bort vatten, förutom att det är mycket vacker. Naturliga halm tapet varma färger skapar köket en bekväm och hemtrevlig atmosfär. Förutom de höga priserna, inte nackdelarna med denna typ av dekoration finns inte.

  En annan miljövänliga och ursprungliga materialet för väggarna i köket - Cork i rullar. Vattenbeständighet, hållbarhet, motstånd mot mekaniska skador, förmågan att dölja oegentligheter av väggarna, den unika struktur - det är inte hela listan över fördelarna med tapeter. Förresten, tätare kork konsistens och är även lämplig för dekoration av golvet.

  Flexibel genomskinlig väv av glasfiber - perfekt för dem som värdesätter enkelhet och tillförlitlighet. Slät eller med en knappt märkbar lättnad, glas kommer att "fast" sätta på väggarna i minst 30 år, under vilken tid de kan målas upp till 20 gånger. Tillverkad helt från naturliga råvaror (kvartssand, soda, lera), de absorberar fukt och luft, inte blöt, inte absorberar lukter, verkar de inte eller mögel fläckar.

  En trevlig bonus - glasvägg för att skydda gips från sprickbildning och perfekt dölja alla ytdefekter.

  Varje riktning i design kännetecknas av en viss uppsättning av färger, texturer och dekorativa detaljer. Tapeter är samma typ av bakgrund som måste helt enkelt vara i harmoni med den allmänna idén, att betona skönheten i alla objekt i köksmiljö och sammanfoga dem till en enda ensemble.

  Bakgrunds för köket i stil med Provence

  Provence interiör ger milda pastellfärger: lavendel, färgen på äggskal, ljusgrå, blekt rosa, grönt och ljus turkos. Avslappnade atmosfären i sydöstra Frankrike kommer att bidra till att skapa en blomtryck, kontrast-småcellig ärter.

  I byn är enkel och romantisk köket skulle vara lämpligt om tapet med målade skiffer ritar på kraftpapper, bilder av husdjur och fåglar, förorts husgeråd (vattning vattning burkar, blomkrukor, cyklar, korgar, klockor, spets). Om du behöver en trästruktur, bör det vara en imitation av målat ljusa färg och hårt slitna skivor.

  Bakgrunds för köket i en modern stil

  Om du ser en klar och koncis design, då är det troligt Nouveau. För att upprätthålla köksinredning i en modern stil, väggarna är önskvärt att klistra över själv färgad tapet hindras färger: vit, grå, svart, beige eller ljusblå.

  Också tillåtet Desktop, om enklare monokroma mönster, omväxlande blank och matt textur, effekten av polerad sten, trä, metallglans.

  Bakgrunds för köket i klassisk stil

  Kök i klassisk stil är perfekta vinyl tapet med serigrafi. Pärlemormönster kommer flimrande guld och silver skapar en unik harmoni mellan väggar, utrustning och fasader av headsetet.

  För att ge interiören en mer lyx kan målet kompletteras med dekorativa kolonner, socklar, ramar och lister i form av gips stuckatur.

  Bakgrunds för köket i en skandinavisk stil

  Cool färskhet nordisk design kommer att se väggfärger och textur som är utformade i en palett av vinterlandskap i Norge, Sverige och Danmark. Det kan vara gnistrande renhet av jungfru snö, mystiska djup sjöar och floder, rökig luftig sky, den mystiska spel solnedgången.

  Lägg köksinredning varma toner, kan du använda struktur blekt ek, grov ull stickning, liksom mörkröda etniska mönster på en linnebakgrund.

  Bakgrunds för köket i högteknologiska stil kan du välja vitt, grått, svart, blå eller färg kaffe. De måste vara enfärgad och glänsande. I ett extremfall är det möjligt imitation av skimrande mosaik, silikat tegel, trä polerat till en glans.

  Färgen på väggarna har en stor inverkan på den allmänna atmosfären i köket. Till hela familjen var trevligt att samlas runt middagsbordet, är det mycket viktigt att välja de mest favorit och mysiga färger.

  Snövit och de nära honom pastellfärgade tapeter är en perfekt bakgrund för några tillägg. Sådana väggar för att göra köket rymligare och alla kontrasterande mönster och färgglada möbler kommer att se det mest fördelaktiga.

  Nyanser av stål, sten, silver och förkromad metall, speglar - med en sådan rikt utbud av grått kan vara en riktig gudagåva för designer. En enkel kombination av olika texturer mättnad - och få koncis funktionell interiör. Om så önskas, är det alltid möjligt att diversifiera de ljusa delarna och tillägg.

  Svart tapet i köket - ett djärvt och bisarra beslut. Men om du kombinerar dem med en vit eller stål set och göra rätt belysning, får du en mycket intressant interiör utan att minska området effekt.

  Naturliga nyanser från mörkt brun till beige, inklusive alla palett trä - det optimala valet för dem som inte jagar mode, men föredrar en mysig klassiker.

  Till skillnad från kalla akromatiska färger, brunt ger alltid en viss värme. Tryckt eller vanlig tapet i form av trä, bambu väggar, målade med höstlöv, kaffebönor, enkla linjer eller cell på engelska - denna färg kommer alltid att påminna om något tyst, hem och familj.

  Färgen på solen och tropiska frukter - den mest glada versionen av köksdesign. Det förbättrar humöret ger livlighet och värme. Ljusstyrka gul kan justeras från en mild sand till djup orange.

  Den gula tapeten helt i linje med vita, gröna, grått, svart och lila nyanser. Ljusa färger är bättre att välja samma nivå av intensitet.

  Väggar med tapet smaragdgrönt, ljusgrönt, mynta nyanser är den bästa inställningen för trä, orange eller grå köksinredning.

  Grön omedvetet uppfattas som den mest säkra, eftersom det symboliserar livet självt och välmående överflöd av varma årstiden. Den kombinerar värmen från solen och en sval vår bris, så underbart nyanser av örter som lämpar sig för både varmt södra och för de kalla nordliga områden.

  Bakgrundsbilder för ett litet kök / mat i Chrusjtjov

  Till verkade ett litet kök i Chrusjtjov rymligare, är värt att välja tapeter att föredra en ljus, enfärgad beläggning. Siffrorna bör vara ytlig, utan kontraster. Var inte fel att glans, pärla och guld silver glöd.

  höja Visuellt taket för att hjälpa vertikala linjer, men det betyder inte nödvändigtvis köpa randiga tapeter. Bättre att bara kombinera monokroma mönstrade rullar och liknande färger, placera dem på golvet till den övre väggen av gränsen.

  Lägg den saknade volymen kan vara att använda panorama eller 3D-tapet med vackra avlägsna utsikt och effekten av solljus.

  Lägenheterna är studios, där köket kombinerat med vardagsrum, kommer väggarna avsluta vackert zonindelad utrymme.

  Eftersom området för matlagning skulle vara lämplig imitation kakel, sten, tegel och dekorera gäst på mer fantasi tapeter, till exempel, serigrafi, ovanlig panorama foto eller ens exklusiva ritningar för hand. Det är önskvärt att upprätthålla den allmänna stildrag och hålla sig till en enda färgpalett.

  En inspirerande urval av bilder med vackra designlösningar kommer snabbt finna sin väg bland den enorma mängd texturer och färger.

  På bilderna kan du se hur det ser ut i det inre av köket vanligt glans och matt tapeter, alla typer av ritningar och utskrifter, bakgrundsbilder, samt kork, bambu och andra exotiska beläggningar.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  63 + = 71