Orange färg i inredningen

Kombinationen av orange med andra färger: inredningsidéer

Kombinationen av orange med andra färger - konst, som med nödvändighet måste ta i besittning varje ung designer som drömmer om "solnechnom9raquo; interiör. Denna färg kan ge ett gott humör, det finns några hemligheter som kan förhindra den från att kombinera med andra. Höra dem, är det lätt att lära sig att göra ett par. Så, i varje tandem kan delta i orange?

Orange i det inre: det oväntade alliansen

Numera är den enorma populariteten av avant-garde stil belönas i alla dess former. Kännetecknande för denna trend inom design - sammanslutningar av färger och nyanser, som vid första anblicken kan verka provocerande. Till exempel fans av interiören i en anda av avant-garde söker en intressant blandning av orange med andra färger, kan uppmärksamma svarta.

Självklart, om vi begränsar dessa två färger, kommer rummet blir för kaxig, även aggressiv look. Men späda unionens nyanser av andra deltagare i färgpaletten, kan du få perfekt resultat. Till exempel kombinera orange och svarta toner, är det möjligt att lägga till små fläckar av grått, rött eller vitt.

Naturligtvis kan man inte bortse från nyanser av vitt, plocka upp en intressant blandning av orange med andra färger. Ett sådant beslut kan ge dem som drömmer om en glad, uppfriskande interiör. Vit absorberar framgångsrikt del av värmen av orange färg, vilket i sin tur har en mjukgörande effekt på dess isvitt.

Vitt och orange - en intressant tandem, som kan bli en riktig höjdpunkt av interiören, som förkroppsligar de grundläggande postulat i sådana områden som minimalism. De mest populära använder en sådan allians med köksdesign. Till exempel, på ett effektivt sätt kommer att se mot bakgrund av de vita väggarna av orange möbler fronter. Det är också möjligt att arrangera ljus VVS på bakgrunden av ljusa väggar.

Naturligtvis fältet för experiment nybörjare designers kan bli inte bara den orange köket. Bilden ovan visar att kombinationen av orange och vit färg har en rätt att existera, och i andra rum i huset. Men i detta fall tandem nödvändigtvis utspädd med andra palett bidrags färg.

Att föreställa sig att kunna kombinera orange med andra färger, är det svårt att sätta in ett par till orange nyans av blå ton. I själva verket har denna tandem varit i årtionden framgångsrikt drivs designers för att skapa trendiga interiörer. Det viktigaste - att ge företräde åt de varma toner av blått, kategoriskt avvisa den svala nyanser.

1

Till exempel är föreningen av orange och ljusblå toner ofta finns i naturen, en molnfri himmel Association. Sådana tandemcyklar finns lätt i inredningen av vilka ägnas åt den tropiska temat, och de används när du skapar designen i de bästa traditionerna i Provence.

Fiery orange ton i det aktuella fallet inte kan användas, är det bättre att stanna på aprikos och persika nyanser.

Ofta, orange i kombination med grönt. En sådan förening är förknippad med blommande äng därför godkännas av naturen och tilltalande för ögat. Grundregeln - används endast varma nyanser av växtbaserade färger från tillämpningen av kylan är bättre att avstå.

Orange och grönt - en tandem som är mest relevant i köket. Man tror att det har en positiv effekt på aptit, frammana en korg med mogen frukt och ljusa. Det är önskvärt att göra medlemmarna i en sådan union persika och aprikos nyanser. Till exempel kommer möbler, utrustad med den orange fasad ser perfekt mot de ljusgröna plattor. Dessa toner kan användas med förtroende för textilier, dekorativa element. Tandem kommer bara att gynna om späda ut det med andra nyanser - beige, grädde.

Orange färg i inredningen elegant kombination med nästan alla nyanser av grått. Denna färg har en lugnande effekt på ljusstyrka orange ton, minskar dess aktivitet. En sådan tandem används ofta i vardagsrummet, till exempel, ser den orangea möbler spektakulära, att vara nära de grå väggar. Intressant i denna miljö kommer att känna sig bekväm som en energisk och affärs personligheter och folk söker för lugn, drömmer om resten.

Det är värt att veta att orange och grått - den perfekta lösningen för design, som förkroppsligar funktionerna i mode och hi-tech. I det här fallet kan du säkert gälla kalla toner av grått.

Kombinationen av orange med andra färger i designen är förenat med en hel del överraskningar som kan orsaka en överraskning. Till exempel är det möjligt att kombinera de orangefärgade nyanser med toner av rött? I teorin har denna allians rätt att existera. Dock bör designern inte glömma kraft och djärvhet av rött, observera extrem försiktighet.

Till exempel, om interiören domineras av färgen röd, orange användning tillåts endast i form av en liten fläck. Kanske i denna ton kommer att målad dörr, eller kommer det att väljas för dynor. andra färger är också skyldiga att läggas till: vit, grå. Ett liknande tillvägagångssätt används för att konstruera, där en hel del orange toner. Red i detta fall tillsätts endast som en mindre plats.

Kombinationen av orange med andra, naturligtvis, kräver omsorg. Emellertid kan denna regel glömmas bort, kombinera det med nyanser av brunt. Orange och choklad samexistera fredligt sida vid sida, är en sådan union som är relevant för alla rum i huset, från köket till hallen. Resultatet kommer att glädja dem som drömmer om interiören, som är levande och mysigt på samma gång.

Till exempel i vardagsrummet kan du säkert kombinera tapet med en nyans av färgen orange korall, med brunt möbler. En intressant lösning - stolen choklad färg med orange säten. Det är önskvärt att i det inre samtidigt som domineras av ljusa färger.

Orange i kombination med färgpaletten av deltagarna som beskrivits ovan, men det finns ogiltiga fackföreningar. Till exempel är det inte nödvändigt att experimentera kombinerar orange och rosa toner. Psykologer är övertygade om att en sådan situation kan bli en källa till depression.

Dessutom är orange nyanser inte bör kombineras med en lila ton. Spendera mer än fem minuter i en liknande miljö kommer endast att vara en person som är en galen fan av extravagans.

Orange och gult - en tandem, som också har rätt till liv. Dock bör ingen av dessa färger inte dominerar rummet, annars interiören ger förtryckande effekt på psyket. Till exempel är det möjligt att använda de gula och orange färger i små mängder, lägga till dem med hjälp av tillbehör textil. Huvud i detta fall är det nödvändigt att välja en kaffe ton.

gul och orange unionen till den mest relevanta inom områden som vardagsrum, matsal och kök. En intressant lösning - använd denna tandem i en av rummet områden, som den viktigaste färg för att välja beige eller grå.

Så är ovan ses orange färg kombination med andra. Foton av olika alternativ som kombinerar nyanser av orange med andra deltagare färgpaletten kan ses i artikeln. Men det enorma intresse och relevans för färgen av professionella designers. Vad säger experterna om det, hur man använder det på rätt sätt?

Orange är bäst används för att skapa det inre av accentuering. Med andra ord, bör dess nyanser administreras av textilier, tillbehör - en liten mängd. Ge företräde ljusa möbler eller väggar bör ökas med försiktighet. Det är lämpligt att ett sådant beslut i de rum där fönstren ser i norr, som den ljusa färgen kan kompensera för bristen på sol, göra utrymmet varmare.

Orange accenter fylla rummet med värme och komfort, bildar den glada stämningen av alla som är i dem. Tillämpa färg för att bearbeta stora ytor, är det möjligt att överdriva det, i vilket fall interiören blir irriterande och tröttsamt, inte för att behaga ögat. Därför är designers uppmanas att inte engagera sig i stora orange toner inom områden som sovrum och vardagsrum. Det är bäst att begränsa ett kök, matsal, kontor.

Det finns invändiga områden där den orange färgen är välkommet, liksom stilar där dess användning anses olämpligt. Den förstnämnda är naturligtvis är så populärt nuförtiden riktning minimalism, land, retro, älskar orange färger och etnisk stil. Dominera färgen kan interiörer är inredda i den avantgardistiska tradition, popkonst, art deco.

Orange ingen plats i lokalen där klassisk stil har valts. Dess nyanser absolut inte passar in i områden som rokoko och Empire. Även kombinationen av orange med andra i det inre av en liten mängd av ovanstående stilar är inte välkomna.

Orange färg i inredningen - en kombination och designalternativ

Viktig roll i inredningen spelar ett färgschema. Den viktigaste färgen på miljön i rummet kan utföra flera praktiska funktioner. Med den kan du visuellt ändra parametrarna för det begränsade utrymmet, justera kvaliteten på det synliga ljuset. Således kan han direkt påverka stämningen av ägaren. För att uppnå den önskade effekten är det nödvändigt att känna till grundläggande färgkombinationer. Harmoniska nyanser kommer att skapa en bekväm miljö i det här rummet plats eller bostad. En av de slående trender nyligen kallade orange färg i inredningen. Anpassning en positiv, men mer aggressiv färg enligt villkoren i rummet är en utmaning. För att klara av det, bör bekanta sig med sina fysiska egenskaper och psykologi människors exponering.

Orange kännetecknas av sin aggressivitet, trots. Det kräver uppmärksamhet och aktivt påverkar alla utan undantag, även om det gör det på olika sätt. Beroende på syftet med rummet (vare sig det sovrummet eller köket) bör variera dess nyanser. Eftersom bör prioriteras inte så mycket för att skapa en modern interiör, som ger rummet atmosfär av komfort.

Den färgspektrum orange är den varmaste nyans, och är beläget mellan de röda och gula färger. Det bestämmer till stor del den symboliska komponenten, som kan beskrivas som en livsbejakande, sensuell, dynamisk. Blandningen av de två värdena för omgivande färger här verkar inte slumpmässigt, snarare samla sin totala energi.

Föreningen med styrka, snabbhet, ungdom, några bortskämda endast komplettera bilden av en karismatisk färger. Bidra till att klara av de negativa trenderna i människans liv, renas från slagg och en tråkig stämning. Hans närvaro kan symbolisera de snabba förändringarna, öppnar nya horisonter.

Till de följande punkter:

 • Orange eliminerar svala nyanser, det hör bara till värme;
 • Det är en gynnsam effekt på den mänskliga kroppen genom att stimulera en förbättring av de viktigaste organen (hjärna, mage);
 • En positiv effekt på humöret, skapar en känsla av lycka. Ge glädje - en av sina huvuduppgifter;
 • Förmågan att aktivera kraften i människan och väcka hans energi gick till orange från rött granne. I det här fallet, frånvaron av negativa aggression eller ångest inneboende röd färg;
 • Orange färg i det inre är i stånd att visuellt utöka utrymmet och öka det tredimensionella föremålet;
 • Dess inverkan på omgivande föremål kan kännetecknas av en förändring i renhet deras direkta färg. Han gör dem mjukare;
 • Närvaron av orange färg i det inre är en motiverande faktor i stånd att lita mänsklig kommunikation. Dess sensualitet och känsla kan även "off skala".

Orange har ett helt universum av olika färger, beroende på graden av approximation till den röda eller gula granne spektrum. Det är också kunna absorbera andra färger (rosa, grå), som bildar en helt ny ton. Till exempel, att inkludera en lätt kräm, blek persika eller aprikos nyanser av ljus.

För ljus, även eldiga nyanser inkluderar tangerine, korall eller bärnsten, som harmoniserar perfekt med de andra färgerna, vilket skapar ett rikt utbud. Genom dämpad samma är de som innehåller diskreta nyanser av beige, och är inte till sin natur orsak (terrakotta, ockra). Ofta används som huvudfärg i utformningen av vardagsrum.

Om du väljer detta levande färger är kännetecknande för hälsosamma och positiva optimister. Deras tro på sin egen förmåga att klara av livets svårigheter beundransvärt. demonstration av överlägsenhet som kommer från dem varmt talande bevis på frånvaron av ens en antydan till dyster stämning.

Stabil samband med sol, hav, sand och apelsiner bara inte kan agera på annat sätt. De vise i gamla öst fast band honom till kyrkklockor, en positiv effekt på den andliga sidan av livet. Sjömän och erövrare av bergstoppar har länge använt denna färg som en symbol för frälsning, märks även på avstånd.

Alla dessa egenskaper är också överförs att skapa en bekväm interiör i huset. Orange nyanser används i en mängd olika stil, rum anpassade för något ändamål. Mångsidigheten färg gör ingen skillnad mellan den som bor i detta rum - en man eller kvinna, pojke eller flicka. Därför är Orange det bästa valet för att dekorera ett barns rum.

orange färg i inredningen unika förmåga ligger också i det faktum att det ger de omgivande föremål - oavsett om de är av möbler eller väggar. Detta kräver kompetent syn på design registrering eftersom missbruk kan leda till en minskning av den visuella utrymme. Förutom närhet, förstorar det också deras volym. Mattor orange toner visas något längre än sina jämnåriga i en annan färg.

I inredningen används oftast är nyanser av persika, pumpa och terrakotta eftersom de omedvetet uppfattas bättre än ljus aggressiv ton.

Alternativ för användning i det inre av huset

 1. Kombinationen med pastellfärger. Kärnan i denna metod är att skapa en särskild intryck: att apelsin endast svagt uttryck, är det nödvändigt att drunkna i neutralläge, återhållsamma färger. Dessa är de känsliga pastell mynta och grädde färger, som inte tillåter den aktiva färgen roam. Det syftar till att återuppliva en tråkig inredning, medan sjunka i den totala ljusspektrumet.

Till exempel om ett hem ägare har fått en ljus orange soffa som drar för mycket uppmärksamhet - hans kast klädsel kan vara delvis täcka ljus udden. Denna teknik gör det möjligt att neutralisera nyans är alltför giftig, men kommer att lämna det vid denna synlig sol- väsen.

 1. Kylning av färgspektrat. För att blidka den brinnande upplopp av ljusa färger, minns tillräckligt om den återhållande inflytande blå. Cool palett av nyanser kan neutralisera den sista tangerine galenskap först. Det rekommenderas att använda två av dessa färger i lika proportioner, för att balansera intrycket. Du bör också uppmärksamma harmonin i kombinationen. Till exempel kommer diskret terrakotta se bra stålblå nyanser (som tillval - kobolt). Ljusare, morot eller orange, som skall kombineras med sådana kalla nyanser som blå eller turkos.

 1. Blinkning fantasi mod. Här menar vi det psykologiska ögonblicket. Att dekorera rummet inte behöver en hel del orange galen, men dess korrekta tillämpning kommer att göra interiören mer själfulla. Till exempel bör de rika inte användas i ett litet utrymme, är det mycket mer lämpade för stora rum. Annars ljus nyans kommer att orsaka oro hos människor. En viktig aspekt är valet av en lämplig uppsättning av möbler. Det måste skapa en tydlig kontrast till den extraordinära nyans av orange. Det rekommenderas att använda ljusa färger.

 1. Skapa Orange komposition. Det kan finnas flera poster i stil som kommer att stå ut orange brytning. Mod att använda olika nyanser av djup rost eller mandarin, eftersom dess konsistens alltid avleda all uppmärksamhet på sig själv. Resten av nyanser av orange är några att ge efter för sin press, stress dominerande ställning.

Det är viktigt att förhindra missbruk av färg. För detta bör utrymmet runt sammansättningen göra maximal neutral vita sand eller mörkgrå.

 1. Orange betoning på ovanliga objekt. Att känna invändig slut ofta saknar "eld", en catchy element. Som sådan kan fungera som en komponent av en svit av möbler - ett sminkbord eller orange rumpor i alla ämnen. Mycket kommer att bero på ägaren. Endast han vet vilken typ av objekt bör vara central. Det finns ingen några regler eller undantag, allt kvar upp till personen. Mod och beslutsamhet måste åtföljas av rätt val.

 1. Orange dekoration små inredning objekt. Det är den mest exakta och försiktig mottagning. Det gör att du snabbt ordna en ljus accent i det inre, som därefter kan alltid tas bort. Med apelsinsmak är desto viktigare eftersom stämningen på personen är inte permanent, kan ofta ändras. Dessutom bör vi inte bortse från de olika modetrender i utformningen av designen. Användningen av ljusa textilier kan ges som ett exempel, om det är en filt i sovrummet eller mönstrade duken i köket. Du kan också ordna ljust kokkärl. Alternativen här är faktiskt gott.

De flesta designers är överens om att användningen av ljusa orange nyanser är lämpligt i köket (som kommer att ha en vänlig konversation), i barnkammaren (symbol för solen och lycka för barn är ett måste), på sitt kontor (positivt tänkande är mycket viktigt), och matsalen ( eftersom det stimulerar aptiten).

Å andra sidan, inte använda ljusa färger i rummen att slappna av, för då inte att kunna slappna av, något som kommer att vara störande. Även tangerine nyans kan omintetgöra hela sovrummet romantik.

Absolut kontraindicerat användning av Fiery orange i sol installation. Och så varmt utrymme glödande glödhet. En liknande effekt är nödvändigt för att undvika, neutralisera den med andra nyanser.

När det gäller stil, här är det mest populära retro (till denna stil är 60 år), mexikansk stil, land. Orange används också i den mer modern pop art, minimalistisk design öst. Men sådana klassiska stilar som rokoko Empire eller försöka undvika det, bara ibland kombinera med brunt.

Dess användning i vardagsrummet beror främst vänlighet faktor sällskaplighet färg. Du bör dock använda pastellfärger, inte böja ögat. Lokal applicering av en orange kan urskilja vardagsrummet på den norra sidan.

Sedan är det bara att behöva använda den orange klistra in det så varmt. Det kan vara orange gardiner i kombination med en ljus soffa med samma nyans. Eller textil tillbehör till ljusa föremål.

Måla hela utrymmet i rummet en fast orange är inte värt det. rekommenderas det att använda en kombination av färger som blått, grått och snövita för den allmänna harmoni uppfattningen apelsin skär.

Vissa designers rekommenderar motsatt i vardagsrummet för att visa mod och släppa loss fantasin. Till exempel måla taket i orange. Detta säkerställer värme och gott humör alla gäster. Tänk bara på att rena apelsin persika nyanser är att föredra eller samma ockra.

Eftersom forskarna har länge bekräftat den gynnsamma effekten av färg på mag-tarmkanalen organ, är dess användning i köket förmodligen det bästa sättet.

Varm persika tonen kommer att kraftigt öka aptiten. Det kan inte bara tapet eller kakel på väggarna, men också våtservetter, kökstillbehör, porslin i den karakteristiska orange färg. Om vi ​​talar om möbler, kombinerar väl med glans fronter.

Den viktigaste förutsättningen för detta är renheten hos den valda ytan, som en smutsig orangefärgade plattor skulle omintetgöra allt den bekväma effekt.

För att koppla av i ett varmt rum, är det tillräckligt att använda färgglada möbler och olika skåp.

Kombinerat svart och grå färg och orange

Deras reflektion i spegeln kommer att bidra till att en persons ansikte visas mer fräsch och yngre. Hudfärg kommer att bli en vacker naturlig skugga.

För att fräscha upp, är nödvändig denna känsla. Således kan en intim utrymme varma inre värld.

Barn färg skiljer detta förmedlar en känsla av glädje, aktivt liv.

Förutsatt harmonisk kombination med himmelska nyanser från vitt till djupblå, dess närvaro väsentligt påverka den övergripande utvecklingen av positiva barn.

Glöm inte att det är ansvarigt för den orange glädje, lycka och roligt. Varför kan även färgen på barnens överraskningar orsaka föräldrar skratta.

Vi kan inte säga att det är alltför ofta används i sovrummet, men pastellfärger av orange kommer att främja en känsla av lugn, värme i mitt hjärta.

Det rekommenderas att använda ljusrosa, aprikos eller lax nyanser. Mättat bäst kvar för vardagsrummet eller köket. Begränsningar är i själva verket inte.

Kan väljas som ett element av dekoration apelsin tapeter annars vistelse på en mysig textilier.

Gladare och optimistiska färger helt enkelt inte existerar. Den kännetecknas av sin värme och möjlighet att positivt påverka människors hälsa. Dock vara medvetna om sinne för proportioner, eftersom för mycket orange till något gott kommer inte.

Kök interiör i orange färg - en kombination med andra färger foto

De flesta av ägarna dekorera köket i neutrala färger. Det är ett mångsidigt alternativ. Men om du vill lyfta fram i köket, gör det till en unik interiör, kostnaden för att mätta den med ljusa färger. En av de mest populära färger som används i det inre av köket är orange. Denna uppfriskande färg rekommenderas inte för användning i sovrummet, men det är perfekt för köket. Men med vilken färg smälter orange färg i det inre av köket?

Inredning Orange kök med en svart förkläde

Skäl att välja apelsin kök

Orange - en glad färg, i samband med den heta solen och saftiga apelsiner. Han är en mellan i spektrumet mellan rött och gult. Orange är samma dynamiska och energiska färg och rött, men det är inte lika aggressiv. Liksom gult, är citrusfrukter i samband med sommarvärmen och sol.

Fotoutskrifter med bilden av apelsiner i köket fasader

Skälen till varför färgen orange för köket:

 1. Det är alltid en varm färg;
 2. Han stärker, ger energi, optimistisk, upplyftande, hjälper till att klara av depression;
 3. Denna färg väcker aptiten, så rekommenderas inte för personer som sitter på dieter;
 4. Han inspirerar kreativitet, så värdinnan kök apelsin visas viljan att skapa kulinariska läckerheter;
 5. Denna färg är aktiv, det sticker ut och drar uppmärksamhet till sig;
 6. Ett stort antal nyanser: koppar, honung, terrakotta, aprikos, pumpa, persika, bärnsten och andra.

Varning! Om den orange i inredningen är för mycket, då han kommer att agera irriterande.

Lugnare nyans av orange färg i det inre av köket

Många vet inte vilken färg för att kombinera den orange färgen i det inre av köket. Han går med nästan alla färger. Det viktigaste - är att hitta lämpliga nyanser för att harmoniskt kombinera dem med varandra.

Orange möbler i det inre av ljusa köket

Kombinationen av kalla orange nyanser

För att kyla färger inkluderar: lila, blå, blå och gröna nyanser av. De skapar en ny stämning i rummet, men inte till det inre blir för kallt, till synes obeboelig, måste de spädas med varma färger, varav en är orange.

Orange och blått - färgerna mitt emot varandra. Värme orange färg kompenserar för den kalla blå. Tillsammans utgör de en harmonisk kombination med naturliga övertoner. Dessa färger symboliserar den blå himlen eller havet och den heta solen. Blå och orange kombination kan användas i utformningen av headsetet.

Blått och blått i kombination med orange fasader

Cool ljusblå färg i kombination med den varma "orange" skapa balans färgtemperatur. Som ett resultat av detta ser köksinredning färska, inte kallt eller varmt. Den blå färgen kan ordnas köksväggarna och i persika tonen - att plocka upp i köket med glasdörrar av den övre modulen.

Fler pastellfärger av blå och orange i det inre av köket

Med orange kombinerar alla nyanser av blått och blått: turkos, mint, safir, kobolt, jeans. Dessa toner med orange och blommönster används aktivt för att skapa inredningen i stil med Provence.

Orange och blå i det inre "Provence" specialiteter

Grön färg förknippas med gräs eller blad av träd som ser mycket harmoniskt med sommarsolen i orange. Dessa färger är tilltalande för ögat. Tillsammans skapar de en balans uppfriskande orange och grönt lugnar. Mot bakgrund av väggarna i citrus färgerna ser spektakulär som de gröna möbler och dekorativa element, och i synnerhet naturligt gräs.

Grön vägg som arbetar tillsammans med en orange kök enhet

Till de orange färg lämpliga ljusa nyanser av grönt, exempelvis kalk eller äpple. Sådana kombinationer används ofta i modern stil eller miljö stil.

Orange och grönt fasader MDF inre hörn kök

Tips! Interiören i Orange köket är inte nödvändigt att använda mer än 3 olika färger, att han inte har vänt brokig och smaklös.

Orange och lila - en mycket aggressiv kombination av kännetecknande för den futuristiska stilen. Men ett sådant alternativ interiören kan slå på rätt sätt. För detta bör båda färgerna har samma egenskaper: att vara lika starkt i det inre och "våldsamma" eller dämpad och om dammig.

Med hjälp av apelsin rätter som dekoration i köket lila

Orange och andra varma färger

Orange in i varma färgskala. Han smälter väl med andra färgämnen av färgtemperaturen, särskilt med bruna och gula.

Brown - färgen på trä, är en symbol för stabilitet, harmoni och komfort. Hans aptitretande nyanser förknippas med lyx och rikedom: kaffe, choklad, kastanj, kola, cappuccino. Trä ger interiören elegans, men det är inte kommer i förgrunden, och i samband med den orange blir bakgrunden. Så apelsin set ser vackra mot bakgrund av ljust trä golv eller laminat. En persika tapeter kommer att bli en underbar bakgrund till headsetet från blekt trä i stil med Provence.

Orange och brunt i köket fasader från MDF

Det ser solid köksinredning med möbler pumpa nyans och trägolv en djup choklad färg. Till detta skall läggas till det inre av ljusa glansig yta.

Paul på denna orange-brun kök gjord av laminerat trä

Brunaktigt-orange kombination skapar en naturlig atmosfär i det inre av naturlighet. Dessa färger ser så harmoniskt tillsammans att de inte kan spädas med andra. Betyder det lägger vit som en accent.

Kombinationen av sol nyans av orange med brunt trä fasader

Gul färg är bredvid orange färg. Båda färger - varma, soliga och glada. Kombinera dem rekommenderas inte mättad, och tystare, dämpade färger: ljus citron och persika, bärnsten och honung. Kök i stil med en klassisk kostym persika, krämig-gul och korall nyanser. djärvare kombinationer kan användas för moderna stilar. Vackert och diskret in i köket ser vägg färg äggula, mot bakgrund står ut spektakulärt moderna möbler: en glänsande uppsättning av ren vit med morot förkläde och som ljusa stolar med kromade ben.

Köket i den "moderna" stil kombinerar orange och gula skåp ytor

Röd och orange har en speciell energi. Till det inre inte vrids alltför aggressiv, störande känslor, använder dessa två färger tillsammans för att vara mycket försiktig, till skillnad från en kombination med andra färger. Interiören i köket i rött, som på bilden, orange kan endast användas i små dekorativa element. Omvänt, om till exempel, väggarna i köket är täckta med orange tapeter och rött kan vara framstående platser av stolar eller gardiner. I detta fall bättre att välja nyanser av hallon och fuchsia.

Orange överskåp i samband med den röda av underskåp

Kombinationen av orange med neutrala färger

Neutrala färger fungerar vanligtvis som en bakgrund för andra färger. De kan förstärka eller lugna ljust orange färg. De stora neutrala färger inkluderar vitt, svart och grått.

Vit färg - som ett tomt pappersark som du kan rita något. Mot bakgrund av vit orange ser ljusare, rikare, mer uttrycksfulla. Kombinationen av vita väggar och ljus tangerine headset med glansiga fasader kan användas i många moderna stilar: minimalism, hi-tech, modern. Inte mindre imponerande utseende och vita möbler mot en bakgrund väggdekoration lax nyans.

Ljust linjär kök med orange och vita bänkskivor fasader

Vit-orange kombination kan kallas en vinst. Denna mångsidiga kombinationen är möjligt att lägga till någon färg.

Vit-orange hörn kök på bakgrunden av en brun vägg

Enligt forskarna, en kombination av grått och orange har en gynnsam effekt på psyket. Gray har en lugnande effekt, det lugnar oroande makt "orange". Till exempel, installera fasadenhet med varmt och kallt färg Smält metall rörledningar och beslag.

Kök i orange och grå färger

Denna kombination ser ut som en het låga, innesluten i härden. Med ljusa möbler persika toner ser bra moderna apparater. För att se liknande design kan vara i det inre i stil med hi-tech och techno.

Orange och grått i köket "modern" stil skapar en magnifik ensemble

Kombinationen av svart och orange ser aggressiv. Dessa färger är bara i stora rum som ska användas i stora inredningen. I köket med ett litet fotavtryck, kommer dessa färger äter redan begränsat utrymme, gör rummet trånga, mörka och obekväma. Orange och svart kommer att se tillsammans i sådana stilar som high-tech, Art Deco och Neo-gotiska.

Svart och orange nyanser passar perfekt i det inre av ett modernt kök

Så du kan ställa in monokroma svarta headset och markera den ljusa mandarin förkläde och beslag. Väggar och golv i ett rum ska vara vit. Svart och orange design vald kreativ person eller helt enkelt självsäkra människor.

Mörka orange nyanser positiva fronter, ljus och elegant handtag förkläde

Att skapa rätt blandning av orange med andra färger i det inre av köket kan skapa en ljus, saftig, rik design som kännetecknas av en individ. Kombinera med färgglada nyanser kan ge köket sin egen humör, inte uppmärksamma de konventioner och stereotyper.

Inga kommentarer

Du måste registrera sig för att lämna kommentarer.

Varje användare kylare vet vad det är för. Cooler.

Soderzhanie1. Praktiska PVC-fönster: priser för kazhdogo1.1. Gynnsamma fönster.

Soderzhanie1. Design alternativ för fasad shtukaturkoy1.1. Vad.

Hittills gjorde skyddet av olika objekt privat.

Soderzhanie1. Förberedelse för remontu2. Byte kommunikatsiy3. Byte av fönster.

Soderzhanie1. Funktionalitet kök 10 kvm. m2. Typer planirovki2.1.

Välkommen! Mitt namn är Dmitrij Voronin och jag skapade denna webbplats eftersom jag har ett företag som utför reparationer och utformningen av lägenheter och hus av olika typer av komplexitet. Endast kompetenta och erfarna medarbetare som arbetar i företaget.

Omfattande erfarenhet av konstruktion och yrkeskunskaper, förkroppsligade i praktiken ledde mig att skapa denna webbplats genom vilken alla Internetanvändare som inte har erfarenhet av den ena eller andra frågan, efter att ha läst en artikel om det med tydliga steg för steg instruktioner och praktiska råd kommer att kunna äga händer att genomföra sina idéer eller anlita företaget, som kan frigöra specialist för att samråda om alla frågor som kommer till dig.

© 2015-2018. Portal konstruktion, reparation och design

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

69 + = 70