Paneler av tapeter på väggen foton

Contents

12 sätt att skapa en panel på väggen av tapeter

Skapa en modern elegant inredning inte alltid kräver stora finansiella investeringar. Det finns många designidéer som ligger på minimi investeringar kan du köpa på rummet trevligt och elegant. Dessa idéer omfattar upprättandet av paneler av tapeter.

I denna artikel kommer vi att introducera dig till den populära varianter av denna del av inredningen, liksom bilderna visar alternativen.

Att dekorera väggen på ett sådant dekorativt element, inte nödvändigtvis att köpa dyra tapeter. materialrester ska vara bra, som användes i reparationsprocessen. Dessutom lapptäcke teknik som används i detta fall innebär användning av bitar av segment och strimlor av olika material.

Detta är en intressant lösning som gör det möjligt att justera det visuella intrycket av rymden. Om basmaterialet väljs spegelelement kommer rummet verkar mer rymliga. Producera inredning kontrasterande tapeter, kan alla rum göras mer bekväm. Idag, mycket populära modulära paneler. Denna nya typ av fresker tillagda av traditionell ritning, vidhäftning av bansegmenten på texturerade substratet. Processen att skapa paneler av tapeter på väggen med händerna, en enkel men kreativ. För att få ett fint resultat, måste du visa fantasi och konstnärliga tänkande.

Ett bra alternativ - placera ett dekorativt inslag i barnkammaren, vardagsrum, sovrum, kök. Designers rekommenderar att du använder blommotiv, bilder av djur, fåglar och fiskar. För att dekorera ett barns rum, kan du överväga en liten scen från en saga, som skildrar huvudpersonerna.

1

Varje dekorativa objekt, som används i inredningen ska placeras på en viss plats. Det är nödvändigt att ta hänsyn till ljusstyrkan färgsättning. Formen och storleken på paneler.

Designers uppmanas att följa följande regler:

 • Det bästa alternativet att placera paneler - fria väggen, som inte är arrangerade fotografier, målningar och andra dekorativa element.
 • Paneler - särskild tonvikt clearance vardagsrum, sovrum. Därför på väggen måste vara unikt.
 • Som ett material för tillverkning av en panel kan användas bitar fototapet, konventionell vägg papper, 3D dekorativt element.
 • Innovativ teknik gör det möjligt att kombinera element från tapet med LED-bakgrundsbelysning. Sådana utföringsformer används i stora lounger, nattklubbar.

Sovrummet har en panel av tapeter på väggen kan vara belägen i zonen för säng sovhytt soffan (se exempel i bilden). När du väljer en tapet som gjorts i Italien, är det nödvändigt att ta hänsyn till rummets storlek, grad Illuminability, andra funktioner.

Det är viktigt att panelen kombinerades och passar in i stilen i rummet. Inget behov av att göra en dekorativ kompositpaneler är alltför aggressiv i klara färger. Men för sovrummet, är det bättre att välja lugna, pastellfärger. Designers rekommenderar att stoppa valet på ljusa tapeter från Italien. Även om rummet redan tapetserat i ljusa färger, dekorativa objekt kan göras i en mörkare nyans.

Det verkar som om design ska vara ljusa och glada i barnkammaren. Men alltför mättade färger kan distrahera barnet, inte gör det möjligt att koppla av innan sänggåendet. För att undvika detta, är det rekommenderat att dekorera en av väggarna i barnkammaren, som skildrar fåglar, original trä fartyget. För flickor, kan du välja en blomma, godis mönster. Till dekorativa element som barnet, rekommenderas att föra honom till processen för att skapa en panel med händerna.

Hur man gör en dekorativ panel på en vägg vardagsrummet eller köket? Det första på en vägg klistras ram lister som markerar gränserna för en framtida produkt. I katalogen kan du välja en vacker trä eller polyuretangjutning. Denna konstruktion Elementet kan vara dekorerad med ett mönster, en färgad eller kräver färg. Om du planerar att använda tapeter och paneler för väggar i marin stil, kan ramen göras av en grov lina.

Fixera ramen i väggen, fortsätt till uppmärkning. Ideal - räkna torg. Så det blir omedelbart klart var och vad objekt som du behöver för att limmas. För en liknande markering som ska skäras tapeter. För att inte förlora de sekvenselement kan vikas till en enda siffra och nummer var och en. Efter limning bitar på väggen, försiktigt trimma kanterna, om det behövs.

Hur man gör och väljer dekorativa paneler och tapeter på en vägg? Om utfärdat ett kök, en matplats skiljas vackra inlägg Photowall på den kulinariska tema. En mycket bra lösning är att använda tapeten på en solid bakgrund. Färg Dessutom kommer att fokusera på ett visst område, distrahera från de inre brister.

Hur man gör ett kök eller vardagsrum, dekorerad med paneler det inte ser trevlig och snygg? Effektiv tillägg till någon version av inredning, infogar från tapeten till anläggningen och staden tema på ämnet. Genom att använda bilden i natten eller staden mot bakgrund av den stigande solens strålar kan avsevärt öka den del av rummet. Rummet, ännu mindre storlek, kommer att uppfattas som mer volym och rymliga.

Att dekorera insidan med sina egna händer, måste du noga välja tapeter på väggarna och paneler i katalogen. Efterbehandling material bör inte vara alltför ljusa, sura färger. Vardagsrum, kök och barn kommer att se mer attraktiv om du väljer att utforma en lugn färg färg. Och även om reparationen är klar, kan du alltid dekorera de tomma väggarna utöver de ursprungliga panelerna från resterna av tapeter eller vägg foton.

Bilder av tapeter: skapa mästerverk av målningar rester

Målningar gjorda med hjälp av olika tekniker för att göra mallen utformningen av lägenheten elegant, vilket innebär att det en ljus och originella smaker. En visuell bekräftelse - bilder av tapeter i det inre. Vilka versioner av dessa dekorativa element kan appliceras på insidan arrangemanget och hur man gör en bild av tapet med egna händer, titta på artikeln.

Vägg i det inre ↑

Den mest lämpliga för att skapa bilder från tapeter foto tapeter är målningar. När allt kommer omkring, de initialt beredda del av inredningen. För att ge detta segment dekor notok personlighet, master konst design med hjälp av färdiga duk som bakgrund, dekorera dem med andra mönster och design.

Viktigt! Det viktigaste kravet när man använder tapeter, målningar att dekorera väggarna - att ta hänsyn till rummets storlek, belysning och övergripande stil.

Dessa dekorativa element är bättre lämpade för den fria väggen, vilket gör dem den enda accent elementet

Med hjälp av bilder av tapeter, kan du lyckas lösa flera problem:

 1. Dölja brister planerar.
 2. Dela upp utrymmet i funktionszoner, vilket är särskilt relevant i studion planlösning.
 3. Markera huvud väggen i rummet och späd monotonin i interiören.
 4. Tala pricken ett enda begrepp utrymme, är det fördelaktigt att betona individualitet i varje rum.

Delar av inredningen gjorde oberoende, är inte serie och därför kunna ge ett rum personlighet och charm

Väl valda dekor elementet kommer att ändra proportionerna av höjden och bredden av väggen, eller jämna ut effekten av mycket högt i tak. Det viktigaste att komma ihåg att skapandet av originalplattan och uttrycks paneler kräver inte bara god smak, men också en stor noggrannhet. Olämplig användning av material ger intryck av att ägaren av huset inte har tillräckligt med pengar för att tapeter.

Geometriska utskrifter passar perfekt i den eleganta modern interiör

Versioner av tapeter målningar ↑

Snygg och original samtidigt interiören är inte nödvändigtvis förknippas med en betydande finansiell kostnad. Skapa uttrycksfulla och samtidigt mysig atmosfär, du kan och med hjälp av tillbehör tillverkade av tillgängliga material, med hjälp av lite fantasi.

Stilistiskt korrekt utvalda målningar från resterna av tapeten kan agera med värdighet inredning

Valet av färger och texturer av tapeter, valt att skapa en bild med sina egna händer, beror helt på smakpreferenser befälhavaren. Det enda villkoret - de måste kombineras med den övergripande utformningen av rummet. Men det mest fördelaktiga fortfarande ser en bild med en stor geometriska mönster, intrikata blomtryck, eller någon annan uttrycksmönster.

Varför sluta nu om du kan göra ett collage på väggen!

Dekorativa paneler och bezel ↑

Paneler av tapeter - en modern trend som gör det möjligt att använda den gamla till det nya.

Beroende på materialen som är involverade i sammansättningen av paneler med förmåga att justera visuellt rummet: kontrasterande kombinationer föra ljusa linjer och spegel införing - förstorande utrymmet.

Det viktigaste för att skapa dekorativa paneler - att iaktta en känsla för proportioner och stil

För att skapa en bild av fotobilder, skära ganska ett fragment av det valda tyget av ett annat material för att göra det till kantning, och till den slutliga kompositionen för att plocka upp en intressant ram.

Att skapa en simuleringstekniker «3D wallpapper», till paneler tillverkade av samma tapet, vilka användes dekorera en hel vägg.

Paneler tillverkade av 3D Bakgrund - en win-win möjlighet att skapa en snygg och modern interiör

För att skapa dekoration tapeten just limmas på plywood eller kartong bas, inte glömma att lämna bidrag för att linda kanterna av tapeter på baksidan.

Modul målningar som dök upp i början av 60-talet under toppen av populariteten av riktningen minimalism och nu kunna tala pryda en modern interiör.

Modulära målningar är uppdelade i flera segment tyg som kombinerar en story

Segmenterade kompositioner kan uppdelas i två, tre eller flera element. Brist på ramar utformade att betona jämnhet av övergångsmönster från en modul till en annan.

Bright floral accent

De moduler som används för att skapa kompositioner kan ha samma eller en annan upplösning. De är placerade på samma avstånd från varandra, som har slumpmässigt i planet eller på samma nivå. Avståndet mellan modulerna måste vara sådan att betraktandet inte skymma integrerade bilder.

Det enklaste sättet att skapa modulär kompositioner fototapet

Arbetet med att skapa modulära kompositioner utförs i flera steg:

 1. De utgör en skiss av framtida sammansättning genom att dela in en bild i segment.
 2. Gör basmoduler. Som den använder skumarket tjockleken 1,5 cm, som sträcks på en ram längder av tyg eller mjukpapper.
 3. Limmade delarna av basen.
 4. Element anordnade på väggen, observera enhetligheten hos bilden och upprätthålla samma avstånd.

Utföringsformer av modulära arrangemang kompositioner

Huvud trick vid framställning av modulära kompositioner är att varje element har en viss marginal, vilket skulle överlappa bilden. Därför räcker inte att ha en sak gemensamt tryckt tyg. Det är bättre att ha till hands två eller tre sådana delar som det är lämpligt att skära ut de enskilda elementen, lämnar lager.

Detta modulära sammansättning visar tydligt författarens tänkande utanför boxen

Stora modulära komposition bildad av målningarna på båren

Spektakulära bilder av flytande tapeter ↑

Idag är ganska populär är målningar på väggarna i flytande tapeter. Deras främsta fördel är att bilden kan skapas även på en ojämn vägg. Plastmaterialet är lätt att dölja alla sprickor och defekter.

Arbetet med materialet, som kombinerar de bästa egenskaperna av tapeter och gips är ett nöje. Förutom grön material som består av cellulosa, silke fibrer och mjukgörare, möjliggör en utmärkt ljudisolering.

Spektakulära målningar flytande tapeter, alltid väcka uppmärksamhet som hushåll och gäster

När de appliceras på väggen inte bildar ett flytande vägg konvexa fogar. Och när åter appliceras på den andra ytan, de inte förlorar sina egenskaper. Om du vill använda dem igen, behöver bara ta bort den frusna blandningen från väggen med en spatel och tiden placeras i en behållare med vatten.

Ett sådant mönster kommer att njuta av varma och kalla vinternätter

Den bästa delen när man arbetar med flytande tapeter - krävande vid första anblicken, är processen kunna behärska vardera.

I själva verket, för att göra en bild av resterna av tapeten med dina egna händer, det finns inget svårt. Vi behöver bara rätt att välja material och kreativa sätt att lösa problemet.

Tillverkad med sina egna händer det mest fördelaktiga sammansättningen kommer att se i rummet med solida väggar

Teknik för att skapa "en ram" bilder är enkel: på grundval av en styv kartong tapetklister, varefter den tomma ramen trim band eller järnväg.

Att skapa mönster av tapeter är bäst att använda tyg med massor av bilder och mönster. Alla dessa punkter kan skäras ut med hjälp av en arbetsenhet när du skapar sin skapelse.

Inte mindre viktigt urval av målningar bas som kommer att fungera som bakgrund

För att skapa en harmonisk komposition bakgrund bör välja i en färg med snidade bilder. Men eftersom priset på vackra och högkvalitativa tapeter är alltid ganska höga, designers rekommenderar att överväga möjligheten att köpa rullar av rester. Webs har en liten äktenskap av färger, butiker säljare är ofta villiga att betala för ett liknande pris.

Diskreta blommotiv passar perfekt i det inre av matsalen i ljusa färger

Kasta inte bort rester av tyg, gamla tidningar och barnteckningar - allt detta kan bli en del av bilden. Att arbeta, kan du säkert använda: gamla foton, band, snäckor och torkade blommor.

Utbrott av kreativ energi

Material som behövs:

 • saxar,
 • Brevpapper kniv;
 • PVA lim;
 • breda och smala pensel;
 • trasa för att avlägsna klisterrester.

Ram för dina senare verk kan beställas i baguette butiken eller för att göra oberoende av träribbor eller polyuretanskum. Det kommer att bli intressant att titta ram av tjockt tvinnat rep.

Tips: För att förhindra att bilden bränns och damm, vilket ger mer presentabel när du skapade egna händer dekor inslag ram kan komplettera glaset.

Vit ram perfekt komplement till fina blomsterarrangemang

Innan du börjar, är det lämpligt att göra en skiss som beskriver konturerna av platsen på det element. Med hjälp av det, är det lättare att fastställa den slutliga kompositionen, samtidigt som man undviker många av fallgroparna.

Med definierade storleken på bilden, klippt från kartongbasen. Hennes målningar klistra segmentet utför roll bakgrunden.

På den förberedda substrat är fastsatt vackra bitar av tapeter och valda delar av inredningen

De skurna elementen är fixerade på substratet med PVA lim. Sammansättningen är utmärkt limning konstruktion papper, inte förvränga det och utan att lämna ränder.

Efter torkning, var den adhesiva kompositionen färdig ram sätts in i ram och glas. Planerar användning såsom ramelementen baguette, är det endast nödvändigt att skära arbetsstycket som motsvarar längden och bredden av kompositionerna. Ställen ingriper nedskärningar baguette skuren kontors kniv i en vinkel av 45 °. Fästa en baguette till substratet, är det att smeta sömmarna med spackel och målade i önskad nyans.

Enkla lösningar ser ofta mer spektakulär än den dyra exklusiva inredningen

Beroende på vikten av kompositionen bildas som fäst kan användas klistras en vägg krokar flytande spik eller dubbelhäftande tejp.

Väggar flytande tapeter ↑

Volym och konsistens av bakgrundsbild är inte svårt att göra för hand. Att arbeta, kan du använda någon vätska tapetmönster och nyanser.

För att skapa dekoration är nödvändigt för att förbereda:

 • Universal primer för gips;
 • en metallspatel och gummi;
 • maskeringstejp;
 • pälskuddar;
 • en blandningsmaterial.

Flytande tapet är indränkt i varmt vatten under en period som anges av tillverkaren.

För att göra tapeten i önskad färg tillsätts Colera

Under tiden en enkel penna på väggen göra en skiss av den framtida bilden genom att tänka på sången och arrangemanget av elementen. Som underlag kan vi ta någon önskat mönster eller använda för detta ändamål, en stencil, som kan köpas på järnaffär.

Appliceras på utgångsdynan primerskiktet komposition som är utformad för att förbättra vidhäftningen till väggelementen. Bäst för detta ändamål använda en primer, som innehöll kiselsand är närvarande. Det är i sig ger en dekorativ effekt.

Tips: Till en blandning av substratet inte sträcker sig utanför kompositionen mönstret pastan skäregg maskeringstejp.

Indränkt tapet som har konsistensen av en viskös massa appliceras med en spatel till ytan, sprider ett skikt av 2 mm tjocka. Skotta spateln inte dra för ett material, är det bättre att ha en liten vinkel. Om mönstret har en skarp form, blandningen sprids i etapper, så att olika färger kommer i kontakt med varandra.

Torka denna komposition, beroende på temperaturen och provetrivaemosti lokaler kommer att vara inom 1,5-2 timmar.

Visuellt dekorera processen flytande tapeter visas som:

Watch Video Ansökan dra flytande tapeter ↑

Hur man använder tapeter rester i det inre: samling av idéer ↑

Bilder av tapeter - effektiva och därmed billigt sätt att dekorera insidan av den ursprungliga, som kan användas av vem som helst som gillar inredningsarbeten.

Även om du inte är en professionell konstnär, kommer du säkert att kunna skapa en bild av kaffebönor. Inredningen gjorde med sina egna händer, ta med.

Bild av kaffebönor - tre engineering prestanda

Fler och fler sorter av tapettillverkare som vill erbjuda för att uppdatera det inre av din lägenhet eller hus. Många väljer tapeter för målning, som.

Som tapetklister för målning: nyanserna i att arbeta med olika typer av tapeter

Om du någonsin haft att limma tapet med egna händer, är det möjligt att du är förbannad allt i världen: och tunga tyg och alltför tjock eller så.

22 prov tapeter och paneler

Grafiskt tryck, sten, färgrik abstraktion - välj paneler av tapeter för modern interiör.

På bilden:

Om väggarna i sovrummet eller vardagsrummet är dekorerad med paneler kommer interiören inte kallas vanliga. Bright, uttrycks accent lockar ögat, skapar en speciell stämning i rummet, sprider rutinen och monotoni, betonar stil originalitet situationen.

Väggen som prunkar en ovanlig bild eller en berättelse - en ganska Geisha, panorama storstad i grafisk stil, urbana landskapet, energisk abstraktion, kvinna, promenera nära lusthus - kommer till liv och blir en aktiv deltagare i det inre, ställer den trenden, ger individualitet.

Designers använder en mängd olika motiv för att skapa en vacker väggmålning: de gamla hjältarna, modern och gammal arkitektur, surrealistiska bilder och former, etniska dekorer fotoprint, teckningar som gjorts i olika konsttekniker.

Bestäm i förväg vad du siktar på att skapa en atmosfär i rummet med hjälp av en panel. Till exempel för ett barns kostym fantastiska karusell eller en historia i bilder. I den moderna vardagsrummet ser provocerande tryck föreställande en stol eller skåp i klassisk stil. Väggar kan vara dekorerad med en bukett av fantastiska färger, limmade branden paneler av tapet med en mönster stiliserad murverk - avgöra vad som passar dig bäst.

Tapeter och panelerna är tillverkade på ett papper och papper, ofta levereras i rullar med skyddsröret, som inbäddade användar limning.

19 samlingar av plattor under trädet

Kakel, imitera trä mönster - ett bra alternativ till dyra trägolv. Hon är inte bara vacker, men också mycket praktiskt.

15 samlingar av italienska kakel

Kvalitet plus utmärkt design. Med en mängd olika dekorativa element kan italienskt kakel spela första fiolen i bildandet av den inre utseende.

17 paneler tillverkade av keramiska plattor

Med hjälp av en panel av kakel, kan du skapa i det inre av ljusa visuell fokus.

15 kakel prover för läge balkong

När man väljer ett efterbehandlingsmaterial är det alltid nödvändigt att ta hänsyn till dess specificitet. Vår fotosamling innehåller de bästa lösningarna som kombinerar de estetiska och funktionella aspekterna.

14 prover av italienska köksplattor

Köksens specificitet dikterar dess krav på ytmaterial, och kakel från Italien motsvarar dem. Det här är naturligtvis inte en anledning att glömma estetik, och den italienska designen är alltid överst.

Tack vare sina dekorativa egenskaper har hon länge vunnit designers kärlek. Med olika färger är detta motstående material överlägset natursten.

10 samlingar av porslinsplattor för väggar

Konstgjord sten är inte längre rädd för smuts, tack vare den här kvalitativa keramiska graniten finner den bredaste applikationen.

12 klassisk tapet design tapeter

Museum klassiker i ditt sovrum: ritningar av många bakgrundsbilder är gjorda enligt gamla skisser och kopiera smycken från det avlägsna förflutna.

20 samtida sovrum tapet design

Invecklad grafik hittade sin plats i det moderna sovrummet: designers ompröva tidigare konstnärliga arv på ett nytt sätt.

13 samlingar av plattor under en mörk sten

Kombinerar färgpigment och granuler har tillverkare lärt sig att imitera de mest olika typerna av natursten av mörka nyanser.

14 de bästa samlingarna av badrumsplattor

Till salu, förutom klassiker, många alternativ för badrumsplattor. Designers föreslår: gissa vad det är - mot kakel eller ... bas-relief, mosaik, sten, trä, skinn av vilda djur?

14 prover av tapeter för ett sovrum

I detta rum hemma borde de bidra till maximal avkoppling. Hemligheten med framgång är att välja rätt historia: vi föredrar tysta färger och mönster med en lakonisk ritning.

14 samlingar av matt och glänsande porslinskivor

Strukturen och glansen av keramisk granit: olika sätt att bearbeta gjorde det utilitära materialet en populär dekorativ beläggning.

Än att avsluta en fasad: vi väljer den mest slitstarka plattan. Tillverkad med den senaste och traditionella teknologin, behåller den sina egenskaper i många år.

15 prover av tapeter för sovrummet: en neutral version

Avkoppling bakgrundsbilder är en lugn bakgrund för en avkopplande semester. Hur erbjuder designers och tillverkare att dekorera sovrummets väggar?

11 kakel för mosaik

Imitation mosaik kan vara huvud eller extra element i inredningen. Välj en samling kakel, idealisk för badrummet.

17 samlingar av golvplattor och badrumsväggar

Laconism och överflöd av detaljer, en kombination av mätta och glansiga ytor, en komplex prydnad eller brist på ett mönster, en mängd olika stilar och färglösningar - allt detta hittar du i vårt urval.

33 interiör med tegelvägg

På grund av de olika konstnärliga egenskaperna hos tegelverk kan detta interiör se lyxigt eller omvänt, brutalt och slarvigt.

13 samlingar av natursten

Natursten är en idealisk variant för att möta alla ytor i huset: väggar, golv, tak. Som ett dekorativt och efterbehandlat material har han praktiskt taget ingen lika.

De kan dekorera både ett litet utrymme och ett rum med en imponerande storlek. De kan användas som accenter eller som bakgrund. Lämplig för rum med något syfte.

18 prov av röda badrumsplattor

Passion, energi, utmaning. Rött badrumsplattor är din nyckel till starka och positiva känslor. För att få ett bättre resultat, experimentera med nyanser av rött och spela i kontrast.

12 keramiska mosaikprover

Den kombineras med nästan alla material - keramiska plattor, trä, metall, sten.

20 alternativ för svarta badrumsplattor

Användningen i badrummet - ett starkt design drag, en elegant och extraordinär lösning.

Tapeten med ett vanligt mönster eller färg gör rummet mer modernt och ljust och kommer inte att låta dig bli uttråkad.

24 samlingar av badrumsplattor

Badrumsplattan skiljer sig från kakel som används för att slutföra andra rum i huset. Vad är dess särdrag?

Universal och starkt porslin stengods är ett säkert alternativ för badrum, kök och även vardagsrummet! Du behöver bara välja rätt prov och ett intressant stylingmönster.

Bakgrund i kökets inre gör det möjligt att avsluta väggens ansiktslöshet. Dessutom kan de skugga skönheten i möblerna, använda dem för att skapa en viss atmosfär i rummet.

15 tapeter samlingar för köket

Var inte rädd för att använda tapeter i köket eller åtminstone är det värt att inte vara rädd för alla. Moderna tapeter och fotopanor är utmärkt design, och tvättbar tapeter lämplig även för de flesta ma

12 samlingar av storformatplattor

Med det blir inredningen respektabel. Det är särskilt lyxigt i inredningen i rymliga rum. En mängd olika texturer och inredning gör det till ett oumbärligt efterbehandlingsmaterial.

12 samlingar av stenplattor

Stiliserade naturstenar reproducerar all rika texturer och färger i prototypmaterialet. Och styrkan av keramisk granit kakel natursten nästan inte sämre.

13 mosaik samlingar för köket

Istället för de vanliga keramiska plattorna i kökets inredning kan du använda en mosaik: lägg ut hennes förklädeszon eller helt väggarna. Använd mosaiken för att dekorera toppen av skärborden.

18 prover av ovanliga designplattor

Kakel som huvud accent i inredningen. En mängd olika alternativ för decors, texturer, finish finish.

16 plattor med vegetabiliskt mönster

Vi bekantar samlingar av kakel med blommiga ornamenter från de bästa utländska tillverkarna.

14 kakelprover upp till 30 cm på större sida

Vi är bekanta med samlingar av stora format vända plattor från kända tillverkare.

15 exempel på trä väggpaneler i inredningen

De är idealiska för att dekorera ett hus och kontor i klassisk stil. De installeras utan några svårigheter, sofistikerade och varierande i design.

Svarta och vita plattor, dekorera golv eller väggar i rummet, ser elegant ut och stilfullt. Schackskalan är lika bra för både klassisk och modern inredning.

Ett stort antal invecklade dekorer hittar du i samlingar av småformade plattor.

Utsökt mosaikpanel kan måla inredningen i ett bad, kök, vardagsrum eller hall.

12 prover av italienska porslinsplattor

Italienska mästare skapar vacker och högkvalitativ granit för golv och väggar.

Delikat pastellfärger eller rika mystiska nyanser, vårblommor, paradisfåglar eller inredning i popkonststil. Välj bakgrundsbild för sovrumsinredningen.

25 sovrum tapet design: designers val

I sovrummet kan du skapa en atmosfär - utsökt, romantisk, intim, mystisk. Det viktigaste är att välja bakgrundsbild av önskad färg med en lämplig inredning.

Urban landskap, blommotiv, elegant grafitti, arkitektoniska bilder, tryck i stilen av popkonst - bakgrundsbilder kan avslöja något ämne i inredningen.

Bakgrunden spelar inte alltid rollen som en otänkbar bakgrund för möbler. Mycket ofta används de som ett självständigt inslag av inredning - ljus och uttrycksfull.

Bakgrunden i barnrummet är inte nödvändigtvis den ökända "roliga bilden": björnar, bin, mikke-muse och båtar. Detta är en original och stilig bakgrund som framhäver inredningens individualitet.

15 kombinationer av tapeter i inredningen

Jag vill uppdatera interiören, lägga till en pikante anteckning på designen? Försök att tillgripa en sådan designteknik, som en kombination av tapeter med ett annat mönster.

Genom att limma väggar i rummet, kombinera elegant dekorativ tapeter med tapeter följeslagare. Du kommer att se, resultatet kommer att överträffa alla förväntningar.

Bakgrund i ränder kan användas för att korrigera arkitekturbrister i rummet. Trots den allmänna principen ser tapet med ett sådant mönster inte ut och kan stödja olika stilar.

18 samlingar av den mest snygga tapeten

Popkonst, avantgarde, meditation på temat goda dagar, tolkning av musik, inspirerad av kultfilmens humör, finns uttryck i samlingarna av bakgrundsbilder och paneler i vår mini-fotokatalog.

20 exempel på att använda en mosaik i inredningen

Mosaic skapar magnifika design accenter: imiterar mattor, väggpaneler, det används för dekoration av möbler. Mosaic inredning gör varje interiör unik.

Boiserie, tak och andra trämöbler ger interiören elegans och aristokrati.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 16 =