Pannkakor på yoghurt med keso kurviga

Fluffiga pannkakor ost kefir

Förbered frodiga pannkakor inte så svårt med ost med kefir som det kan verka vid första anblicken.

Recept rätter är mycket olika, du kan komplettera dem med deras integration, inte oroande, eftersom du bör definitivt få en mycket välsmakande behandla.

Pannkakor på yoghurt med keso, en porös, ljus. De är som barn, och börja morgonen med sådana rätter, du kommer säkert att bli nöjda och belastar det positiva.

Följande kommer att presenteras för olika recept av denna läckra maträtt.

Ett enkelt recept för att piska upp läckra pannkakor

Receptet är enkelt, men för att göra pannkakor du behöver bara 50 minuter. I 100 g. den färdiga produkten kommer att vara 219 kcal.

 1. I en skål, blanda kycklingen. ägg, socker, salt. Avbryta blandningen genom paviljongen.
 2. Sätt osten i den andra behållaren, häll gräddfil, blanda väl.
 3. De två blandningarna blandades samman. Jag lägger soda och mjöl för att göra en blandning. För att ge tyngd åt stå i fred 30 minuter.
 4. Baka pannkakor i en stekpanna med het botten. Jag lägger sol. olja. Postat pannkakor på bordet, vattning sylt, gräddfil eller din favorit sirap.

Ett annat recept är läcker med ost oladushek

Varje morgon kan du skämma bort dig själv med läckra ostmassa pannkakor med kefir, utspädning knåda varje gång en ny ingrediens. Var inte rädd för att experimentera, sådana metoder för matlagning tvärtom - förmågan att välkomna denna moderna matlagning.

Aptitretande ost friterad frodig kefir kommer att glädja dig med sin smak. För att göra dem hemma är inte värt att ha några speciella kulinariska färdigheter och speciell talang.

Komponenter: 0,5 kg ostmassa (bättre att ta med låg fetthalt); 1 msk. yoghurt; 2 matskedar socker; 1 st. kycklingar. ägg; salt; sol. olja.

 1. Keso mals med en mixer. Vikt bör vara homogen sammansättning, som i detta fall, din ost kakor är mjuka och luftiga. Bättre att ta en ganska torr cottage cheese, eftersom knådning också yoghurt.
 2. Cours. ägg kostar lite att svalna innan du använder, låt svalna. Blanda socker, salt.
 3. Mosade keso lägga till i degen väl, yoghurt. Som ett resultat av suddiga degen med ost. Behöver lägga till lite mjöl.
 4. Med hjälp av en sked forma framtiden för pannkakor med keso och strö över mjöl. Denna åtgärd kommer att bidra till att göra cheesecakes med keso brinner inte under stekning.
 5. Fry pannkakor med keso på den heta grill med stretching. olja, men en brand att vara svag. Bara ett par minuter och olid är redo. Inlämning av pannkakor med keso till bordet kan vara med honung, gräddfil, sylt.

Det är bättre att äta dessa pannkakor med keso på yoghurt med varm choklad, kaffe. Frukost kommer verkligen näringsrik, men fortfarande mycket välsmakande.

1

Söta ost pannkakor med kefir

Ingredienser: 250 gr. keso; 120 ml yoghurt; 2 st. kycklingar. ägg; 90 gr. socker; ¼ tsk Lim. syra; salt; 5 g. soda; vanillin; sol. olja; 7 matskedar mjöl.

 1. Socker, salt, ost tritureras i en skål. Jag lägger yoghurt, rör paddel. Det är nödvändigt att erhålla en likformig komposition vikt.
 2. Lägg kycklingen. ägg. Jag blandar.
 3. Domeshivayu mjöl, vanilj, Lim. syra soda. Test batch lägga till så mycket mjöl till massa blev homogen.
 4. Jag häller i pannan stretch. olja, jag värmer det i elden. Jag får ut av värmen till medium och sprida en matsked deg. Lämna ett avstånd mellan 3 cm till kakor. Täcker pan lock. Grädda tills kokta pannkakor.

När den ena sidan av kakan blir gyllene, vänd den andra. Det visar sig mycket anbud degen massa och därför att koppla hennes skulderblad. Med hjälp av gaffel prihvachivayu överkant och flip bakning.

Återigen, jag täck med en kastrull lock, minskar till en miniminivå av eld och stek tills kokta. Jag tjänstgjorde i tabellen svalnat måltid.

Att stapla pannkakor med extra fett, spridas tortillas på papper. Jag tjänar dem till bordet, vattna yoghurt och gräddfil.

Keso och apple fritters kefir med tillsats av soda

Receptet är mycket populär bland hemmafruar. Barnen är glada när styrelsen finns pannkakor.

Ingredienser: 500 ml av yoghurt; 2 st. kycklingar. ägg och äpplen; 200 gr. keso; 0,5 tsk bakpulver och salt; sol. olja; mjöl; Artikel 0.5. socker.

 1. Yoghurt mix kycklingar. ägg och socker. Jag omrördes i en blandning av soda och ostmassa. Tillsättning av soda ger en ökning av massa. Ta en stor skål. Blandningen omrördes mixer.
 2. Äpplen rengöra och gnugga på ett rivjärn. Jag ändra med huvuddelen av degen.
 3. Lägg i en massa mjöl, jag gör en tjock parti. Pannkakor utspädd sol. olja. Bakning blir större vinster prakt och porositet.
 4. Stek pannkakorna, så att de blir ljus. Det är viktigt att steka dem på medelvärme till massan av såväl propeklas.
 5. Sprid de färdiga kakor på en stor tallrik, fukta med gräddfil. Om du har en söt tand, så råder jag dig att ta en sås eller sylt berry sås.

Pannkakor med keso på yoghurt - alla hemligheter i receptet

Till pannkakor med ostmassa kefir vände anbud och fluffig, värdinna tillämpa olika tricks, till exempel läggs till degen bakpulver eller vispad vita separat. Men det finns en annan hemlighet - knåda degen på yoghurt, keso genom att lägga till den. Det är dessa produkter ger pannkakor lätthet och porositet. Det är viktigt att degen var konsistensen av tjock grädde i en kastrull och inte sprida sig som pannkakor.

Förbereda ostmassa friterad snabbt nog för att ge tillfredsställande. Deras smak liknar något eller ostmassa kakor, men med en skillnad - lägga till mer mjöl. Detta recept kommer att rädda dem hemmafruar som vägrar att hushållen konsumerar fermenterad mjölkprodukt i en ren form. Korrigera denna situation kan presentera produkten, varefter det kommer att bli en populär frukost i många familjer.

 • Färskost - 250 gram
 • Kefir - 150 ml
 • Mjöl - 150 gram
 • Ägg - 1 st.
 • Socker - 2 msk
 • Bakpulver - 0,5 tsk
 • Salt - en nypa
 • Vegetabilisk raffinerad olja - till stekning
 • Kokosflingor - 2 msk (Behövs ej)

 • Istället kokosnöt degen kan placeras i några smakämnen och aromtillsatser: fruktbitar, kanderad frukt, vanilj, citronskal, mandarin skal mals, choklad chips, etc.
 • Fetthalten i kärnmjölk pannkakor på slutresultatet påverkas inte. Men här är surare produkten ger produkten extra fluffighet.

för beredning av rätter:

 • Kapacitet och vispa till knåda deg
 • Stekpanna och spatel till stekning friterad

Portioner - 15 st.

 • Beredning av livsmedel - 10 minuter för degen, och 10 minuter till dess infusion
 • Matlagning tidsförlopp - 10 minuter för stekning friterad

Ostmassa sätta i en skål för degen med en gaffel och dela stora bitar, så att det blev lös.

rådet om alltför vattnig ostmassa, pre avlägsna överskott serum. För att göra detta, hänga den i gasväv eller sätta in en fin sil och låt stå i en timme. Under denna tid kommer han att göra överskottsvätska.

Genom att hälla yoghurt ostmassa rumstemperatur. Det kan vara något varm till 38 ° C, släcktes med soda till syra som finns i yoghurt. Varmare det inte värms eller överhettad omedelbart vänder han till ostmassan.

Ägg måste drivas som varm temperatur.

Obs! soda bättre interagerar med mjölksyra varm temperatur. Detta påverkar glans av produkten. Därför, yoghurt och ägg, ta bort från kylskåpet i förväg.

Pour mjöl och bakpulver, som siktas genom en fin sil, så att den har anrikats med syre. Då pannkakor blir mer frodiga och luftig.

Obs! vanligtvis pannkakor gjort på vetemjöl. Men ibland värdinnan gör en blandning av olika typer av mjöl, att man till en vetekornet, bovete, råg, havre.

Häll socker, en nypa salt och kokos.

Blanda degen genom att bryta alla klumpar. Det ska vara jämn och enhetlig. Om degen är alltför styv, lägger det lite av yoghurt, respektive, och vice versa - i vätskan att hälla mjölet. Från dess konsistens beror oladushek prakt. Det bör inte spridas i pannan, så vi tar degen tills konsistensen av tjock grädde, som nämnts ovan.

När degen knådas, vi täcker det med en handduk och låt stå i 10 minuter så att alla ingredienser "vänner".

Värmer pannan väl med olja och sprida en matsked deg. Fäst till de genomsnittliga temperaturläge och fry pannkakor ca 1,5-2 minuter tills gyllenbrun och visas på ytan av små hål.

Välta produkten på andra sidan och ta med till samma konsistens.

Kom med ost pannkakor på yoghurt för att tjäna en så het som Endast i färsk form, de har en särskild ömhet och lätthet. Servera dem med gräddfil, sylt, söt sås med smält choklad, kondenserad mjölk, etc.

Jag kommer att överväga alla rekommendationerna, jag är inte ofta baka muffins, de har mig av någon anledning inte fungerar hela tiden, vissa platt och rå. Men nu förstår jag varför jag gjorde i grunden allt fel, så jag tror att med detta recept jag kommer att lyckas. Endast yoghurt där, så att i morgon kommer säkert att göra, gå efter jobbet för att köpa, och kanske i dag, jag har just jordgubbssylt, behandla dessert familj.

Anna, du kommer att göra pannkakor i friska yoghurt? Jag tror, ​​att bli besviken igen, visar det sig inte så varma pannkakor, bättre att låta flaskan ligga ner med oss ​​ett par dagar. Faktum är att ju mer frodiga pannkakor erhålls på en syrlig yoghurt och denna författare nämns. Och lägga mindre socker i degen, annars pannkakor bränna igenom, misslyckas med att korrekt steka ordentligt. Kanske det är därför de har fått rå inuti.

Pauline är en förpackning med yoghurt bättre att lämna inte ens i kylskåp och i rumstemperatur under en dag - det kommer att bli större och responsen av bubblor kommer att gå bättre. Jag brukade också ta en ny, kall yoghurt, blanda det med kalla ägg och resultatet är inte nöjd. Nu förbereder jag i förväg. En annan bra piska protein separat och försiktigt knåda degen. Åtminstone inte längre visar en tunn surt som tidigare.

Anna, jag har med osten de producerade inte så platt, även om jag lägga lite mer mjöl, men även olja i pannan inte ångrar. Nästan alltid dessa pannkakor lägga citronskal smak - en vana, jag gillar hur den kombineras med ost och krispiga nyanser. Kefir ersätta flytande grädde, men den första, ger förmodligen en mer grönskande textur pannkakor och stora bubblor, och med gräddfil, de är mer i min lägenhet som jag gillar personligen.

Anna och jag misstänker att de kommer att vara välsmakande utan tillsatser. Åtminstone, mycket mjukare och mjukare än hårdost kakor som spridda torra smulor och sedan du känner tyngd i magen på en Sukhothai. Jag är allt för att det ska keso i bakning var inte tillräckligt, då det visar sig gott. Som för mig, ännu mer delikat gryta när det mannagryn, mjöl och massa.

Pannkakor med keso kefir

Överraskande anbud, välsmakande och mycket enkla pannkakor med keso kefir hemma - det är en stor version av en rejäl, läcker och hälsosam frukost för barn och vuxna.

 • Egg 2-3 Pieces
 • 250 gram keso
 • Mjöl, 5-6 Art. skedar
 • Sugar 2-4 Art. skedar
 • Yoghurt 200 milliliter
 • Nypa salt 1
 • Soda en nypa
 • Vegetabilisk olja för att smaka

1. För att starta hammare äggen i en liten skål. Tillsätt socker, vispa tills du har en magnifik vikt (men inte snäva toppar). 2. Sätt ostmassan in i en separat skål, tillsätt salt. Det är bäst att i förväg gnuggade genom en sil, sedan pannkakor med keso kefir hemma blir luftigare. 3. Tillsätt mjölet, blanda väl alla tills slät. 4. Kefir ansluta med soda och häll sedan en tunn stråle till mjöl med ostmassa. 5. Blanda försiktigt alla tills slät, tillsätt slagna äggen. 6. Än en gång blanda. För smak kan du använda vanilj eller kanel, till exempel. 7. Värm oljekälla. Du kan sätta en matsked smet och stek på medelvärme tills de är gyllen friterad färg på båda sidor. 8. Efter Lägg dem på en pappershandduk för att avlägsna överflödig olja. Du kan tjäna. Komplett måltid kan honung, grädde, sylt, kondenserad mjölk eller jordnötssmör, till exempel. Bon appetit!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

77 + = 83