Pannkakor yoghurt frodig

Fluffiga pannkakor till yoghurt

Denna enkla recept för pannkakor på den lummiga yoghurt kommer att tilltala alla älskare av rejäl mellanmål. Konfektyr tur lätt och luftigt, något söt, men inte för mycket, vilket gör att i slutändan, deras dopp i doftande honung eller din favorit sylt!

inte nödvändigtvis att ta en ny mejeriprodukt för beredning av pannkakor. Tillåts och löpte yoghurt, men inte mer än 2-3 dagar. En viktig förutsättning: om paketet är svullen med komponenten, även i bakning rekommenderas inte att använda denna produkt. Till exempel, på grund av sura yoghurt utan tillsatser kan göra en läcker salta pannkakor med grön lök och dill. Servera detta utförande med färsk grädde eller andra såser.

Det är också viktigt att uppmärksamma er på pannan. Det är nödvändigt att värma upp väl på spisen på låg värme tills det finns knåda deg. Då ska du hälla olja och vänta på att värmas upp. Annars friterad har absorberat allt fett och smak av dem kommer att vara annorlunda än vanligt. Spraya alltid oljan i pannan, till pannkakor inte fastnar, även i icke-stick köksredskap.

 • Yoghurt - 200 ml;
 • Hönsägg - 2 st;.
 • Vetemjöl - 200 g;
 • Salt - 1 tsk;.
 • Socker - 2 msk;.
 • Soda - 0,5 tsk;.
 • Solrosolja (degen) - 1 msk;.
 • Olja för stekning.

Hur laga pannkakor på en grönskande yoghurt

För matlagning använder vi den klassiska dricka yoghurt utan aromer. Han bitter eftersmak. På begäran kan du ta och en fruktdryck. Häll i en djup behållare. Tillsätt soda, rör om och låt stå i 5-7 minuter till mat bakpulver reagerade med mejeriprodukter.

Häll salt och socker. Antal den sista komponenten kan justeras beroende på smakpreferenser. Och ersätts med honung eller kondenserad mjölk. Rör att upplösa pelleten. Om så önskas, kan degen vara smaksatt genom att tillsätta en nypa vanilj och en tesked vaniljsocker.

Bryta äggen. Ta en visp och blanda väl.

1

Tillsätt mjöl, pre-sållning det. Rör vispa tills slät. Se till att det inte finns några klumpar.

Häll solrosolja, luktfri, och rör tills jämn fördelning över hela testet.

Röd-het stekpanna, smörja den med vegetabilisk olja. Ta upp degen i små portioner. Stek på svag värme tills brynt på båda sidor. Det är bättre att laga mat på en liten uppvärmd till pannkakor till yoghurt propeklis inuti. Du kan täcka locket.

Sätt de färdiga produkterna på en servett för att suga upp överflödig olja. Och du kan omedelbart behandla sina nära och kära.

Av lummiga pannkakor till yoghurt efter favorit sylt, marmelad, söt honung, kondenserad mjölk och färska bär eller frukt. Njut av din te!

Fluffiga pannkakor till yoghurt

Pannkakor på yoghurt frodiga, söta med måtta, med en uttalad fruktig smak - ett levande exempel på hur några minuter att laga mat på eftermiddagen något attraktivt och intressant. Hemligheten med denna dessert rätter briljant enkel - istället för den vanliga kefir lägga till i degen något drickyoghurt och överraskning fantastiska resultat!

Visuellt är dessert skiljer sig inte från den vanliga för oss oladushek kefir, men redan under provsmakning manifest intensiv fruktig smak. Förresten, med hjälp av intelligens, varje gång du kan få denna maträtt i den nya versionen, med hjälp av yoghurt med olika tillsatser.

ingredienser:

 • frukt drickyoghurt - 350 ml;
 • Ägg - 3 st;.
 • mjöl - 300 g;
 • . Bakpulver - 1 tsk;
 • salt - ½ tsk ;.
 • socker - 3-4 matskedar. skedar (eller smak);
 • Solrosolja - 5 msk. skedar i deg (+ 2-3 msk. skedar för stekning).

Pannkakor på yoghurt frodig recept med ett foto

Hur laga pannkakor på en drickyoghurt

 1. Flytande drickyoghurt häll i en djup skål. I det här fallet kan du ansöka om att någon mejeriprodukt smak, enhetlig eller fruktbitar - kommer att bli gott och roligt! För att lägga till yoghurt ägg och socker.
 2. Rör om blandningen tills den var homogen, sedan hälla oljan medan kast salt och bakpulver. Fortsätt att blanda komponenter visp.
 3. Sålla, delar pour mjölet. Arbets visp tills slät och homogen.

Som ett resultat bör degen har måttligt tjock och tät, eftersom våra pannkakor är fluffig.

 • Nu fortsätter vi till gräddningen. Noggrant värma upp pannan med solrosolja, matsked deg rekrytera och sprids på den uppvärmda ytan i form av små "öar". Stek pannkakorna på en traditionell yoghurt: stå en och en halv minut och över måttlig värme.
 • Så snart som den nedre sidan brynt, vända pannkakor och hålla på den upphettade ytan av en annan 30-40 sekunder. På liknande sätt förbereda nästa sats. Om det behövs, häll lite olja.
 • Tjänar fett yoghurt kan vara pannkakor på omedelbart, lägga gräddfil, sylt eller t.ex. honung. Du kan dekorera efterrätt bär eller myntablad.
 • Läckra och originella frodiga pannkakor yoghurt förberedd! Att ta sig till provsmakning! Smaklig måltid!

  laga ditt recept att smaka visade sig bra, men typ av hemskt mörk i färgen och hade en frodig men i en stekpanna och sedan föll (((vad är fel?

  Sofia, hello! När det gäller färg, då troligen fallet i yoghurt: kanske bestod av några skumma kosttillskott eller något annat. Men hösten är oftast pannkakor på grund av otillräcklig mängd mjöl. I recept alltid ange det ungefärliga antalet: en hel del beror på storleken av ägg, yoghurt och fettkvalitet av mjölet, det vill säga det kan kräva mer. Degen i pannkakor bör vara tjock, som gräddfil i konsistensen. Då pannkakor sig fluffig och inte falla av. Lycka till!

  Jag laga några gånger med olika yoghurt: tog hallon, persika, ananas. pannkakor sig anbud och välsmakande. Gästen lämnade på hallon yoghurt, alla undrade hur jag gjorde hallonsmak till pannkakor))

  Välkommen! Min mamma alltid gjorde pannkakor mini pannkakor, platt och i hålet ... jag gillar kurviga och med olika smak. Och nu har jag hittat ditt recept, drog ur kylskåpet yoghurt Activia och resterna av filmjölk ... .. Läcker obeskrivlig, det är vad jag ville, samtidigt är lätt och enkelt, men fortfarande utan jäst! Tack för receptet! Spela in dig själv i en anteckningsbok.

  Elena, hello! Tack för din feedback, och njuta av din måltid!))

  Tack för receptet!

  Idag testade) läckra pannkakor och riktigt kurviga.

  Tjejer Jag har dessa läckra pannkakor har aldrig ätit. Jag gjorde detta recept på blåbär yoghurt. Pannkakor var mycket kurviga och otroligt läckra.

  Elena, titta på bilder av ditt oladushek, bara en aptit!) Mycket trevligt att få ... frodiga, ljus !!)

  Mycket välsmakande pannkakor. Make gillar ännu mer än yoghurt. Han talar yoghurt sötare)

  Tack för receptet! Klar på Varentsov, stekt i multivarka lite för långt med mjöl, och trots att det hela var mycket välsmakande och frodig. En produkt och tar ett minimum av tid!

  Pannkakor på yoghurt - Recept

  Pannkakor - denna maträtt förknippas i många människors barndom. Läckra och frodiga bullar ingår alltid i kokbok av våra mödrar, de utfodras och i skolkafeterior. Varma pannkakor, toppat med färsk gräddfil eller bär sylt, kommer att glädja dig när som helst. Idag vill vi berätta hur du laga läckra pannkakor till yoghurt.

  • drickyoghurt - 180 ml;
  • mjöl - 200 g;
  • bakpulver - en nypa;
  • Ägg - 2 st;.
  • vegetabilisk olja - 3 msk. skedar;
  • socker - 2 msk. sked.

  I en skål häll drickyoghurt, bryta äggen och häll socker. Blanda alla visp, kasta lite salt, bakpulver och häll solros maslitse. Då små portioner tillsätt mjöl och blanda degen tills den är slät. Värmer pannan, fett med smör och en matsked sprida vår deg. När den ena sidan oladushek brynt, vänd och stek dem tills kokta.

  • drickyoghurt - 250 ml;
  • ägg - 1 st;.
  • smör - 1 msk. sked;
  • socker - 2 msk. skedar;
  • vanilj - efter smak;
  • bakpulver - 0,5 tsk ;.
  • bakpulver -. 1 tsk.

  Maslitse smälta smöret i ett vattenbad eller i en mikrovågsugn. Nu ansluter en kruka socker, vanilj, smör, ägg och häll yoghurt. Alla rör och ställ åt sidan tills sidan. I en andra skål sålla mjöl, sätta bakpulver och bakpulver. Sedan sakta hälla innehållet i den första i den andra skålen, rör om och låt massan i 15-20 minuter. Pan lätt fett med smör och försiktigt sprida degen med en sked. Fry pannkakor på båda sidor tills de är gyllenbruna. Bakverk med sylt och varmt te, myntablad dekorerat.

  • Vetemjöl - 500 g;
  • drickyoghurt - 400 ml;
  • torrjäst - 2 tsk ;.
  • Ägg - 2 st;.
  • socker - 2 msk. skedar;
  • salt - en nypa;
  • vegetabilisk olja.

  Drickbar yoghurt lite uppvärmd, lägga till den torrjäst, socker och lite mjöl. Allt vi blandas och får brygga i ungefär en halvtimme i en varm plats. Och den här gången, slå ägg med en mixer och häll dem i den färdiga brygden. För att fylla upp resten av mjölet, tillsätt lite salt, häll lite smör och rör om. Vi lämnar degen i 30 minuter att komma och det var magnifik.

  Värmer pannan, häll lite olja, spred en matsked deg och steka pannkakor på båda sidor. Inte sprida för mycket deg, eftersom pannkakor kan vara för stor och missbildade. Ready delikatess vidare till en tallrik och servera medan den fortfarande är varm, med färsk gräddfil, chokladsirap, kondenserad mjölk, eller någon sylt på din smak. Jäst pannkakor sig oerhört frodiga och alltid göra alla nöjda, utan undantag.

  • drickyoghurt - 250 ml;
  • vegetabilisk olja - 4 msk. skedar;
  • socker - 50 g;
  • mald kanel - 2 tsk ;.
  • Vetemjöl - 150 g;
  • bakpulver - en nypa;
  • ägg -2 ps.;
  • rött äpple - 1 st.

  Apple tvätta, ta bort frön, skära bort skal och finhacka med en kniv. Separat kombinera ägg med sockret, tillsätt mjöl och salt. Bakpulver upplöst i ett glas yoghurt, och häll sedan produkterna. Allt väl rör, kasta hackade äpplen och lite kanel. I en stekpanna värma upp lite vegetabilisk olja och stek pannkakor på medelvärme, om degen matsked.

  Kopiera information är tillåten endast med direkta och indexe hänvisning till källan

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  7 + 1 =