Paroisparitel rökning

De elektroniska cigaretter är farliga

Skador på elektroniska cigaretter insvept i kontroverser, åsikter och spekulationer. Angående nytta och skada från Weipa är mycket relevant för användarna, och recensioner på nätet finns det mycket olika. Tillverkarna är produkten i bästa dager, gömmer brister, lönsamt att betona fördelarna med tobaks bakgrund. Folk underskattar effekten av ånga på hälsan och förakt för "ofarliga leksak."

Beroende på modell, Weipa varierar i design. Inuti anordningen finns en reservoar med en flytande atomizer (förångare), och ett värmebatteri. Avancerade modeller innehåller ett kretskort. Principen för driften av förångaren är att batteriet värmer spiralen, som vrider vätska till ånga.

Skador från devaysa bestämmer sammansättningen av den blandning som används för rökning. Vätskor för förångaren använder olika, eventuellt oberoende knådning i sina proportioner. Tre huvudkomponenter:

 • nikotin (ej närvarande i alla blandningar);
 • propylenglykol;
 • glycerol.

vad är nikotin, känd för många - om ämnet har en negativ inverkan på kroppen och kan utveckla en relation. Den procentuella andelen nikotin i Weipa varierar från 0 till 24 mg. I stort sett förångare, liksom vanliga cigaretter, kan delas in i kategorier baserat på fästningen:

 • 0 mg är "tomma" cigaretter;
 • 6-12 mg - sådana blandningar är jämförbara med löst cigaretter;
 • 18-24 mg - analoga starka cigaretter.

propylenglykol Det är en trögflytande konsistens transparent färg material med en liten söt smak. Hans används i stor utsträckning vid tillverkning av livsmedel och kosmetika, farmakologi. Inom medicinen är propylenglykol används i en stor förlust av blod, en substans med förmåga att ersätta den plasma. I förångaren aktiva komponenten är en länk, stimulerar inflödet av ånga i luftvägarna. Vilket framgår av studier är denna komponent inte zvredna Weipa till människor och får i alla länder.

glycerol välkänt för många. Transparent oljig substans konsistens i stor utsträckning används i kosmetika, läkemedel, livsmedel och kemiska industrier. Glycerin är en komponent av olika produkter som ett förtjockningsmedel, används för framställning av te, kaffe, baka. Ämnet som kan utöva en skadegörare endast vid höga doser, är dess innehåll i elektroniska cigaretter klassificeras som säkra.

Bland andra komponenter i tobaks blandningar innehåller mat smaker tillverkade av naturliga eller kemiska, men säkra komponenter. Den maximala andel av innehållet i ämnet inte överstiger 4%.

Om alla komponenter är antingen säkra eller har redan studerat - föddes ur synpunkter från allvarlig skada? Först av allt, från förångaren använder torkar kommer inte att få några positiva hälsoeffekter. Dessutom faran för kroppen ger undermåliga produkter eller förfalskning. Det är inte alltid lätt att skilja mellan en sann tillverkare av billiga analog, en bra produkt eller inte. Frånvaron av stränga statliga normer tillåter oss att utveckla "custom knä" när små företag bortse från regler och krav på produktionsmixen. I en sådan elektronisk devaysakh kan vara närvarande giftiga föreningar och ämnen. Effekterna av rökning sådan förångare blir oförutsägbar, allt beror på graden av dåliga tro utvecklare.

Röka elektronisk cigaretter barn och ungdomar upp till 18 år rekommenderas inte, oavsett vilken typ av enhet köptes: med eller utan nikotin. Vissa komponenter i förångaren kan vara ofarliga, men nikotin i elektroniska cigaretter är farligt och inte skiljer sig från vanlig tobak. Även de negativa effekter på kroppen har en mängd olika cancerframkallande ämnen. Således en tonåring psykologiskt vana vid att röka, eftersom processen är ganska lika till utseendet: cigarett, rök, specifik arom. Mycket hög risk att utveckla nikotinberoende och som en konsekvens - röka vanliga cigaretter.

1

Hur man skriver i en recension, rökare med erfarenhet, efter byte till den elektroniska cigaretten är inte uteslutit en återgång till det normala tobak.

tvivelaktig kvalitet enheter kan leda till intoxikation, om kompositionen innefattar en blandning av toxiska ämnen. Om du köper eGo eller mode, den här gången kan du kontrollera det med engångs enheter mer komplex, här innehållet fyller tillverkaren.

Också glöm inte om du är överkänslig dessa komponenter. Om det finns en överväldigande lust att prova den nya produkten, är det klokare att välja en blandning utan nikotin, som inte har någon smak. Naturligtvis kan du bara lita på en beprövad och välkända företag. Men det är bättre att tänka flera gånger innan du utsätter din kropp med det potentiella hotet - ett starkt beroende av nikotin.

Den elektroniska cigarett eller tobaksprodukter

Folk köper en elektronisk cigarett med ett annat syfte i första hand är det en av de metoder för att ge upp cigaretter för evigt sluta röka. I den andra - de drivs av nyfikenhet: gillar det eller inte. Weipa också vissa modeller kan ersätta svårt att upprätthålla en vattenpipa. Slutligen veyping - särskilt trend eller en modetrend med sina plus och minus.

Det finns även tävlingar och underhållande föreställningar, där erfarna användare som producerar ånga ringar eller bisarra former. Recensioner av sådan verksamhet intressant och ofta publiken gillar det.

Mellan en konventionell cigarett och Weipa är verkligen bättre att välja det senare. Kvalitet enhet kräver en månadskostnad och service, finns det ingen garanti för att det kommer att bli mer fördelaktigt ur ekonomisk synvinkel. Det är ett utlopp för erfarna rökare: ersättning tobak förångare, i vissa fall, bidrar till att ge upp vanan.

den konventionella cigaretter Den innehåller ett stort antal olika farliga ämnen för människor. Av denna anledning Weipa kan dra, kan enheten vara ett alternativ till tobak, men bara för dem som har försökt att sluta röka. Nikotin orsakar leverskador, lungor, blod och nervsystemet. Om sammansättningen av Weipa inkluderar diacetyl bidrar regelbunden rökning till utvecklingen av obliterativ bronkit - en sjukdom Viper.

Om vi ​​betraktar den flytande röken, innehållande nikotin, elektronisk cigarett kommer oundvikligen att provocera utveckling av beroende. Efter denna elektronisk handhållen enhet användaren navigerar till en normal tobak, ökar dess hållfasthet. Därefter är kampen endast möjligt med hjälp av läkare, trots att nikotinet i den elektroniska cigaretten renas och tillsätts i små dolyami.sigaretah soposbno orsaka zavisimost.mostoyatelno knådning i sina proportioner. och frigöra ånga ringar eller bisarra

Action i omgivningen av förångaren

Som sådan inte existerar passiv kille. Par är mycket säkrare än tobaksrök. Men veypery utgör ett hot och de som finns i närheten. Tillåten sväva elektronisk cigarett inomhus - hemma eller på jobbet, men detta gäller endast högkvalitativa modeller utan nikotin, som används från tid till annan.

Regelbundet sväva enhet nikotin är skadligt för andra, men i mindre grad än en vanlig cigarett, men det gör inte karaktärisera förångaren rökning vana som absolut säker. Olika komponenter devaysa kastas upphettning och därefter omvandlas till ånga. Detta utesluter inte att komponenterna inte förväntas skada till andra, desto mer bör du aldrig lita på någon fördel, kommer det inte.

åsikt kvalificerade

Skilja mellan de myter och sanningen kommer att hjälpa anställda av medicinska institutioner. Elektroniska cigaretter är relativt ny, eftersom kliniska prövningar inte mycket. Kvalificerade specialister delades in i tre grupper.

 1. Det finns läkare som godkänna ordentlig rökning Weipa. Rätt - betyder inte en vanlig, en rimlig strategi förångare kommer att hjälpa att bli av med beroendet, om användaren systematiskt kommer att minska andelen nikotin i sammansättningen av vätskan. Yttrande grupp forskare kan förstå, elektroniska cigaretter är mindre skadliga än vanliga.
 2. neutral, där läkare förlita sig på en exakt och djup forskning.
 3. Och slutligen, om de som förnekar säkerhet Weipa. I själva verket, vid närmare undersökning, som en del av den elektroniska cigaretten kan upptäcka skadliga ämnen och cancerframkallande ämnen, men deras andel är inte kritisk.

Recensioner av läkare kan skilja ett par intressanta fakta. I själva verket inte grundligt studerat effekterna har en regelbunden hit i en organism av propylenglykol och glycerol. Därför svårt att tydligt definiera hur mycket skada en person förångare. Det ger redan upphov till tanken.

Som stödde också populariseringen Weipa, delvis av samma skäl: okänt resultat från långvarig ångande glycerol och propylenglykol.

Electronic Vaporizer - priser och recensioner. Typer och hur man väljer sprejmunstycken för elektroniska cigaretter

För att helt ge upp dåliga vanor, folk är redo för några experiment. En av dem - att köpa e-cigaretter som en värdig alternativ till tobaksrökning. Den huvudsakliga strukturella komponenten av enheten är en progressiv paroisparitel rökning, vilket orsakar en hel del kontroverser i den moderna världen.

Vad är en elektronisk förångare

Om så önskas kan snabbt sluta röka är effektiv och samtidigt helt säker lösning. Rökning förångare råder på den öppna marknaden, är en integrerad del av den elektroniska cigaretten. Korrekt att kalla dem elektronisk inhalator, eftersom principen om operationen är baserad på omvandlingen av vätskan till ånga, säkert för hälsan. Det finns många modeller, så att köparen kommer bara vara det rätta valet.

Vad är skillnaden förångare för elektroniska cigaretter

E-typ förångare har vissa strukturella skillnader. När du väljer ett första steg är det viktigt att studera egenskaperna hos var och en av dessa cigaretter för personligt bruk för att bestämma den mest optimala modellen med ett bekvämt läge elektroisparitelya. Så moderna förångare för elektroniska cigaretter skiljer sig metoden för användning kan vara:

 1. Utbytbara (serveras). Sådana förångare kan demonteras vid behov, för att studera strukturen tydligt, att experimentera med spirallindad.
 2. Nonremovable (underhållsfritt). Design i ett stycke, där det inte finns någon möjlighet att ersätta förångaren, för att reparera strukturen. Dessa modeller i världen i dag är mindre populära.

Anordningen är en elektronisk cigarett förångaren

För att förstå hur detta fungerar i praktiken en gradvis anpassning, är det viktigt att förstå i detalj designfunktioner för de flesta av den elektroniska cigaretten. Denna rökbar anordning består av tre huvuddelar: en spridare, ett batteri, en vätskepatron. Varje element hos anordningarna enligt den elektroniska cigaretten förångaren har sitt eget syfte, är principen om operationen oumbärlig. Alltså:

 1. Atomizer - den grundläggande enheten krävs för att omvandla vätska till ånga, liknande par av cigaretter med nikotin. Aggregatet är löstagbara kassetter och flera laddning utan vilken E-typ förångare inte fungerar.
 2. Batteri - är ett löstagbart element av den elektroniska cigaretten, vilket gör det en anordning för flera applikationer. Detta batteri kan laddas inte bara från nätverket, utan även på datorn med hjälp av USB-utgång. Laddningstid beskrivs i instruktionerna.
 3. Cartridge - löstagbar patron som kan fyllas självständigt rökning blandningar till din smak. Det är viktigt att processen av rökning inte orsaka avsmak, inte tyder på idén om en återgång till hans destruktiva vana.

En sådan anordning har en princip av åtgärder, och dess huvuddelar - spiral och specialställ för fastställande av den. Men det hindrar inte att i detalj studera klassificeringen av elektroniska förångare. Detta underlättar avsevärt urvalsprocessen för att bli av med dåliga vanor. Så finns följande typer av elektroniska förångare, som kan urskiljas:

 1. Lagringslösning. I detta fall talar vi om en plats och tillstånd hos vätskan, som därefter omvandlas till ånga.
 2. Genom blåsning. Det är viktigt att veta hur luften kommer in i cigaretten och går direkt till spiralen.
 3. Enligt metoden för sändning av helix-lösning. Strukturellt kan det ordnas i en eller flera vekar.

Typer av förångare för elektroniska cigaretter

Innan du beställer i katalogen har intresserat positionen dessutom skyldig att ta reda på vad längden av cigaretten, diametern och andra strukturella dimensioner för ökad användarvänlighet. Enligt detta kriterium utvärderings följande typer av förångare för elektroniska cigaretter från tillverkaren, som råder på den öppna marknaden till olika priser:

 1. BCC - praktisk modell med en spiral som håller orörda smak kvaliteten på den valda vätskan.
 2. BDC - en modell som har två spiraler som är anordnade parallellt med varandra. Därför sker förångning av vätskan i dubbel rytm.
 3. BVC - den nuvarande modellen, som erbjuder en enda spiral, men ligger vertikalt. Detta ökar avdunstningen området, vilket gör det enhetligt.

Electronic Vaporizer rökning köpa

Skärpning ånga simulerar processen att röka, men det är absolut inte skadligt för hälsan. Antalet "rökt" cigaretter på detta sätt är inte begränsat, men mannen slutligen gör sig av destruktiva vanor. Köp en riktigt gradvis anpassning specialiserad butiks - priserna är olika. Men det är mer praktiskt och billigare att studera katalogen och sedan beställa och köpa i nätbutiken. Electronic paroispariteli på dessa virtuella resurser domineras av ett stort utbud, och är mycket billigare ibland uppblåsta detaljhandelspriserna.

Elektronisk Förångare Evod 20

Detta moderna modeller som ger kunderna inte bara bli av med destruktiva vanor, men också få en hel del ytterligare funktioner för jämn distribution av ånga. Electronic Vaporizer Evod deklareras i ett stort område, men bör lyfta fram de två nuvarande modeller. först:

 • modellnamn - Evod Mega 1900 mAh;
 • Pris - 1000 rubel;
 • Egenskaper - bulk clearomizers - 2,5 ml, skyddande hölje för batteriet, batterikapacitet - 1900 mAh, lång batterilivslängd, närvaron av spänningsregulator - till 3,5 V, upp till 1200 till nästa bloss batteriet;
 • pros - modellen är lämplig för storrökare, en låsknapp trycks ner av misstag, eliminerar överhettning och kortslutnings varorna, distribuerar spiral ånga.
 • Nackdelar - om de används felaktigt, för tidigt kan komma i förfall, i sådana fall garantin inte gäller, i enlighet med den första förångaren kan orsaka hosta.

Konkurrerande modell av företaget och dess tekniska egenskaper presenteras nedan:

 • modellnamn - Evod Twist II 1600 mAh;
 • Pris - 1000 rubel;
 • Funktioner - Batteri 1600 mAh, slagtålig fall med en diameter på 16,5 mm svart, brist på möjligheter att fylla ett par dagar, kontroll av den felaktiga införandet av knapparna;
 • proffs - strömbrytaren är lämpligen inbyggd i kroppen, blockerar fem gånger, enkel daglig användning, prisvärd vård;
 • nackdelar - hög kostnad, eventuella problem med blockering.

En annan praktisk modifiering av den elektroniska typen förångaren, som är på allas läppar. Perfekt lösning för elektroniska cigaretter iSmoka företag. Detta är en harmonisk kombination av hög prestanda och rimliga priser, stort urval av varor. Om valet föll på en elektronisk förångare Eleaf, presenteras nedan är de två mest populära ställning - de så kallade bästsäljare. De är:

 • modellnamn - Eleaf ECML 0,75 Oh
 • pris - 300 rubel
 • specifikationer - verkar i 8 till 25 V, skapar effekten av en spänd spänn Resistans - 0,75 ohm.
 • proffs - undertrycker röksug, lämplig för de flesta modeller clearomizers;
 • Nackdelar - inte alltid lämplig köpare i smaken.

Denna enhet är en kompromiss i styckpriset - kvalitet, hjälper det att snabbt sluta röka och bli av med en sådan skadlig vana. Elektroniska förångare Ego är borttagbar, ger likformig fördelning av ånga. Den innehåller flera sorter, medan präglas av demokratiska priser. Det är vad position för att uppmärksamma:

 • modellnamn - ego-C;
 • pris - 300-500 rubel;
 • specifikationer - ett uppvärmningselement, standard resistans på 2,6 ohm, inte förångaren innehåller ett gram meta skum, metallhölje;
 • de viktigaste fördelarna - bristen på fuktavdunstning, obehindrat tillträde till spiralen, likformig fördelning av ånga;
 • cons - täpper spiral, risken för utsläpp av anordningen misslyckande.

Den andra representanten för nämnda producent har också anständiga specifikationer som anges nedan:

 • modellnamn - Ego ONE Mega;
 • pris - 500 rubel;
 • specifikationer - utbytbara element som syftar till att motstå 0,4 och 0,2 ohm, enhetlig ånga distributions, standardbatteri längd, arbets med cartomizer på olika elektroniska cigarett batterikapacitet;
 • proffs - inga skadliga ångor, ett brett utbud av fyllmedel, transparent vätska, är förångaren lätt att rengöra och använda, snabbt byte av nödvändighet;
 • Nackdelar - inte lämpar sig för alla modeller av Ego, fungerar inte med underhållsfria elektroniska cigaretter.

Electronic Vaporizer KangerTech

Den självbetitlade tillverkaren utvecklat speciella förbrukningsvaror för deras märkesvaror kliromayzerov. Electronic Vaporizer Kangertech arbetar i flera temperaturområden, i enlighet med en fullständig bukett av smaker, fördelar som en fullständig rökavvänjning. Men vissa kategoriska sinnade människor tror att skadan från elektroniska förångare uppenbar. För att avskräcka dem om detta, är det dags att lära sig ett par lägen specificerat varumärke (land - USA). Alltså:

 • modellnamn - Kanger OCC Ni200;
 • pris - 300 rubel;
 • egenskaper - en avtagbar elektronisk förångare tankvolym - Standard motstånd - 0,15 ohm, den effekt upp till 45 W, närvaron tankomayzera, organiskt fyllmedel ull nickellind;
 • pros - är billig, enhetlig fördelning av ånga, måttlig konsumtion av vatten, inte en engångsanordning, förmågan att spola tillbaka;
 • Nackdelar - inte lämpar sig för alla modeller av elektroniska cigaretter med samma namn märke.

Den andra representant för tillverkaren har följande egenskaper:

 • modellnamn - Dropp box;
 • pris - 350 rubel;
 • egenskaper - en avtagbar elektronisk förångare standardmotstånds - 0,2 OM, två parallella spiraler;
 • fördelar - lång livslängd, kan du plocka upp förångaren för någon modell e-cigarett, en jämn fördelning av ånga, finns det inget behov att tillverka spolar;
 • Nackdelar - nej.

Hur man väljer en elektronisk förångare

Många potentiella köpare uppmanas på om de elektroniska förångare är skadliga, men kommit fram till att rökning är mycket mer skadligt för deras hälsa. Därför är utbudet av produkter ständigt modell trevlig fest för ytterligare funktioner. Om du undrar vad förångaren väljer för personligt bruk, är de viktigaste utvärderingskriterier som anges nedan:

 1. Komposition. När du köper behövs en förångare för att studera dess komponenter. Närvaron av glycerol och propylenglykol är välkommet, eftersom dessa ämnen används ofta inom medicinen.
 2. Specifikationer. Det är viktigt att välja förmågan att kunna "röka ut" 10-16 cigaretter. Detta är det bästa alternativet, men för många människor som vill sluta röka, ett tolerabelt dagligt intag.
 3. Tillverkare. Eftersom produktionen av sådana progressiva cigaretter - ett etablerat företag, måste du särskilt selektiv om valet av leverantör. Inte snåla på hälsa och lita på osäkra varumärken, ge företräde åt kvalitetsprodukter.
 4. Price. Ett omfattande utbud av modeller, så på specifika kriterier för att fastställa det slutliga valet lätt. Det är viktigt att ta hänsyn till de typer av förångare för elektroniska cigaretter.

Upptäck effektiva sätt att sluta röka på egen hand.

Video: Elektronisk Vaporizer JoyeTech eVic VT

Länge jag tänkte vad bättre förångare, köpte en budgetmodell Eleaf ECML 0,75 Oh. Detta är den klassiska versionen för 280 rubel, vilket garanterar en känsla av avslappning. Den första tidsskillnaden med dessa cigaretter inte känner. Sedan e-cigarr blev mig redan till någonting. Processen för tillbakadragande från missbruk tog mig en månad sedan tappat intresset.

I Electronic Cigar är associerad med en vattenpipa. Det viktigaste - att själva välja en fin smak, och kan vara ett hälsosamt sätt att slappna av. Det är en bra ersättning av skadliga effekterna av rökning, och i dagens samhälle har blivit mycket modern. Förångare varje gång kan ändras, och de är rimligt prissatt. Butiken erbjuder ett stort urval.

Angelina, 41 år gammal

Min man en sådan falsk cigarr bidragit till att sluta röka, men det tog lång tid. Som jag förstår, en hel del beror på förångaren. Han köpte först en så konstant hosta. Sedan lite gaffel ut och köpte en annan - sade att en helt annan effekt. Så här är det bättre att inte spara på köpet, särskilt när det gäller deras hälsa.

Vad är en förångare för den elektroniska cigaretten och vad är det för? Klassificering och typer.

Tobaksrökning gradvis förlorar sin forna popularitet. Och även rökarna blir allt mer medvetna om att den momentana njutning är inte värt den skada som appliceras på kroppen. Detta onkologi och hjärtproblem, hjärna, och även en grupp av risk för tuberkulos på grund av de försvagade lungorna.

Vissa människor kan inte bara sluta. Denna vana innebär inte den fysiska sidan av kroppen som psykologiskt. Det är nödvändigt att tag i dina händer för att fly. För flera dagar i sträck för att äta godis och frön - är inte ett alternativ. Därför rekommenderar vi att du lägger märke till den elektroniska cigaretten.

Det fanns en enhet i Kina. elektroniska förångare Creator för cigaretter inte ens kunde tänka att efter 15 år kommer det att bli en enhet så populär. Denna metod för rökning anses vara den säkraste. Du kan snabbt och enkelt unlearn från dessa cigaretter.

Förångare ES är en typ av en liten inhalator. Med den nikotintillsats bränns genom kokning i unika lösningsmedel. Det minskar den skada av nikotin för att tillgodose behoven hos en rökare.

Vid konventionell rökning nikotin kommer in i lungorna sätt klassisk förbränning. Analysera vilken effekt förångare i den elektroniska cigaretten, är det värt att notera dess fördelar för kroppen. Alternativet är ett hälsosamt, säkert för kroppen. Tyvärr har WHO ännu inte visat positiva eller skadliga elektroniska cigaretter. De är placerade inte som en medicinsk behandling mot rökning, liksom de små hushållsapparater.

Vid användning, den Weipa utmatas ånga, vilket anses melkodispensernym aerosol. Med andra ord, de minsta partiklarna av vätska. Deras sprayer en speciell spiral, värme till den optimala temperaturen. Dessa inkluderar nikotin, glycerol, propylenglykol.

Sammansättning elektroniska förångare, som redan nämnts, innefattar tre typer av substanser. Det är de minsta partiklarna av nikotin, så krävs för att en rökare. Nästa det finns ett glycerol. Det är en typ av alkohol med en söt smak, trådiga struktur. Den ventilerade ångan erhålles som en vattenpipa - tät, mättad. Den tredje komponenten är propylenglykol - livsmedelstillsatser som får användas. Hon även trögflytande, genomskinlig. Hon har en söt smak, märkbar lukt. Av de inre organen verkar det nästan omedelbart nästan helt. Förblir också omvandlas till mjölksyra, har en positiv effekt på funktionen av inre organ.

Som ni kan se, en del av en elektronisk förångare ganska tankeväckande. Han inte orsakar skador på kroppen. Därför kommer människor att kunna använda för att sluta röka.

Vaporizer e cigarett kan du bilda ett par av vätska, ut i en särskild kapsel. På vilken design har det, dess dimensioner, spiralen är beroende på tätheten av smak ånga.

Principen för driften av förångaren är ansluten till två strukturella komponenter. Det handlar om mode med batteriet och förångaren. Den senare är en vätskereservoar. Det tjänar också till att värma spiralen med en veke, som är lindad tätningsmedel. Oftast denna ull impregnerad andel glycerol, propylenglykol, nikotin och partiklar av olika smaker. För det första är batteriet aktiveras ytterligare ström som matas till förångaren.

anordningar som arbetar principen om värmen från värmeslingan fortsätter. Med denna vätska avdunstar från vadd. Att det blir ånga och producerade tjocka moln. Weipa bostäder kan vara transparent eller målas över. Han är oftast gjorda av glas eller metall. Inuti är det förångaren. Förskjutning av nikotin i kroppen är från 6 till 12, 18 till 24 och 0 ml. Denna klassificering avgör den elektroniska fästning som en konventionell cigarett.

Om du väljer en avtagbar förångare kan påfyllning vara mycket enkel. I moderna Weipa kroppen med vätska som lagras i den nedre delen av cigaretten. Tidigare röka elektronisk förångare kompliceras av det faktum att de installerades ovanpå vekar och ofta brända. Förbättringen resulterade i ett hölje att modifieringar verkade vertikal spole eller två. Övriga dess plats är inte utbredd.

Moderna tillverkare att producera cigaretter med korta vekar. Om du inte isär struktur, kan de inte ses. På grund av detta, vid användning av vätskan behåller sin färg och lukt. Men när det slutar, måste den bytas ut. Ersättnings förångare nog varva ner och sätta en ny kapsel. Det säljs i specialbutiker och är ganska billigt. Du kan välja vilken smak som du vill.

Electronic Vaporizer rökning anses vara ganska tillförlitlig anordning, men i alla fall så småningom att fungera blir sämre. Om du märker att han börjar att kasta ut ett par små, jämfört med hur det var innan, så nödvändigt att ersätta bomull. Oftast i utformningen av den elektroniska cigaretten är inte ett stycke, och vikning. Men även i det första fallet är det möjligt att göra.

Tid byte av ull Weipa kommer förlänga hållbarheten och öka drifttiden. Med tanke på den frekventa användningen av det bränns. Först måste du ta bort utspilld vätska från insidan, och sedan ta bort patronen. Cigaretten placeras vertikalt på det klara vävnaden där ingen lugg. Efter främjande av bostäder, avlägsnande av förångaren från basen, kan du se baksidan av enheten. Oftast är markerad gul rand. Där hittar du ull. Bara ta bort den gamla och den nya rullen till enheten igen tjänat. Hon säljs i specialbutiker eller på Internet, och ofta kommer i sträckor med liknande modifiering och storlek.

Sorter av förångare har verkligen en hel del. Du måste specifikt välja "sin" Weipa. Notera specifikationerna, deras modelltillverkare. Följande är de viktigaste kriterierna som enheterna klassificeras.

Atomizers kan skilja sig från varandra designfunktioner. På detta beror förekomsten av de grundläggande funktionerna. Det kan vara

- blåser en spiral av nikrom eller med andra ord, platser där maskinskrivna luft och som det motstår värmeslingan;

- en reservoar som innehåller en vätskefyllning;

- placering och metod för fluidflöde, som inte bränna till spiralen. Vi talar om en eller flera av veken.

Designen beror på storleken snygg, estetik, kompakthet. Det är också effekten på användarvänlighet. Tillverkarna fördela gruppen med en diameter på:

- upp till 9 mm. De är mycket tunna och utsidan ser ut som vanliga cigaretter;

- upp till 14 mm. De kallas ego. Bland köparna är den vanligaste, eftersom de är kompakta och bekväma, de har en mängd olika funktioner.

- upp till 17 mm. I vardagen, de är mindre bekväm än de ovan nämnda.

- upp till 20 mm. I storlek och funktion betraktas medelstora enheter.

- upp till 23 mm. De har rymlig batteri, och det finns en möjlighet till service. Men de väger mycket och är fortfarande obekväma i vardagen. Med andra ord, "en amatör".

Ju lägre nummer, är det bättre och tätare ånga som genereras. En besläktad liv på enheten. Resistens kan vara:

- 1,6 ohm. I en sådan Weipa lösning avdunstning sker mycket snabbt. Ånga flyr från tjock, tät, läckra;

- 1,8 ohm. Den producerar kyla, tät ånga. Livslängden här är ganska lång,

- 2,1 ohm. Den ventilerade ångan erhålls kallt, inte tät. Livslängd flera gånger högre än alla ovanstående enheter.

Enligt anordningen i förångaren anordning av elektroniska cigaretten serveras unserved.

Service elektroniska förångare kan avsevärt spara på skyhöga. Av fördelarna bör det noteras att varje del av strukturen mellan ett demonterat. Du kan välja att justera densiteten av ånga motstånd.

En sådan anordning består av ett hus, munstycket kontakten.

De är konstruerade för en viss tid efter förbränning, helt enkelt köpa en ny och installera det på din Weipa.

När du köper dem, vara uppmärksamma på att storleken på vätskebehållaren, storleken, mycket driften av anordningen.

Isparitelm måste rengöras med jämna mellanrum för att förlänga livet. Demontering är möjligt även för hela konstruktionen. Det finns flera metoder för rengöring. Till att börja med är det bäst att börja med förebyggande åtgärder.

Fortsätter avlägsna överskottsvätska från Weipa torr trasa. Försök varje natt för att avlägsna patronen från designen. Efter det satte den vertikalt.

Vid driften av cigaretten börjar skärande. För att bli av med det, skruva av höljet, torka en droppe av vätska från batterikontakterna.

Som för mig skada eller nytta av elektroniska cigaretter och förångaren för dem att studera före utgången av världen bromsa tobaksbolagen som inte vill förlora inkomster, som redan är med umenshaetsya varje år.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 1