Parokapelnye batteri recensioner

Om oss tidningsartikel

Klicka på bilden för att förstora

Innovativ teknik: parokapelnye batteri

Det är ingen hemlighet att värma upp ett stort hus - det är inte lätt och ganska dyr. Varje år elpriserna framför allt ved och kol är mycket dyrare. Så det är dags att tänka på ett alternativt uppvärmningssystem, vilket skulle möjliggöra effektivare värme ett hus, och samtidigt spara pengar.

Du tror att det är omöjligt? Företagare Petropavlovsk, grundaren av "The Guardian" Vitaly Zakharov, redo att bevisa motsatsen. Importerade dem live i North Kazakhstan mirakel från Volgograd - kan parokapelnye batteri minska kostnaderna för värmen med 30%.

- Vitaly, först av allt, berätta vad som är parokapelnye batteri?

- Prokapelnaya batteri - en gemensam utveckling av ryska forskare och militären. På Ryska federationen för sina produkter under de senaste åtta åren. Men i Kazakstan, var de bara ett halvår sedan, och omedelbart väckte stort intresse bland invånarna i republiken.

Parokapelnye värmare är moderna värmeväxlare, med unika egenskaper. Varje batteri har en konverterare som omvandlar vätskan till ånga. Nu, notera att den mängd värme som kan erhållas i förfarandet enligt förångning, i allmänhet flera beställningar högre än det belopp som kan överföras i form av en arbetsfluid i ett konventionellt värmesystem.

Uppenbarligen producerar teknik behaglig värme med minimal strömförbrukning. Det är absolut säker, inte tinas, brandsäkra, används för att värma upp bostäder och industrilokaler.

- Varför parokapelnye batteri, eftersom det centrala värmesystemet är tillgänglig för de flesta invånare i staden?

- Eftersom användningen av fjärrvärme kan säga i dag är inaktuell, har det uttömt sig själv och kan inte fortsätta att utvecklas på ett effektivt sätt. Den strukturella komplexitet centraliserade system för uppvärmning, stadig tillväxt av outhärdliga kostnader för underhåll av uppvärmningsanläggningar - allt detta gör sökandet efter ett alternativ till den centraliserade värmesystemet. Du måste godkänna, värmen måste produceras på platsen för konsumtionen och används i specifika behov.

1

Med samma parokapelnoy teknik uppfyller dessa krav.

Och intressant, individuellt stöd temperaturen som du anger i var och en av batterirummet.

Systemet fungerar bra även i frånvaro av ägarna i ekonomiläge. Det vill säga, på väg att lämna huset under en längre tid, kan du ställa in temperaturen till 10-15 grader. På att gå, tillräckligt för att ändra temperaturen kontrollen till en högre och ditt hus kommer snabbt i en bekväm tillstånd. Batterier snabbt podymut temperatur och möbler samtidigt kommer inte att vara våt och kall.

Jämfört med andra alternativa värmesystem - det finns ingen lukt, inte batteriet inte torka luften. Och vad som är viktigt, inte dessa batterier inte vara beroende av "röret", det vill säga i detta avseende, de är helt oberoende.

Nå, vad jag har redan sagt - den ekonomiska komponenten. Förutsatt att huset är i gott skick (inga sprickor i väggen) förbrukningen för uppvärmning med 10 procent billigare än centralvärme. I jämförelse med gas utrustning observerade skillnaden i trettio procent, dvs tredjedel billigare. Tenom använder också kostar 5-8 gånger dyrare än att använda parokapalnyh batterier. Det finns en påtaglig betalning.

Förresten, om vi talar om den privata sektorn, även här är det möjligt att spåra en rad fördelar. Jämfört med kol, får vi två till tre gånger billigare, och det är inte räknar det faktum att kol är nödvändigt att genomföra, kasta, rengör röret i huset hela tiden bildas smuts, damm.

- Därav en annan fråga: hur mycket energi som förbrukas sådana batterier

- 5-7vatt per kubikmeter per timme, för att inte komma med billigare mer. Den har inga analoger i världen

- Vad fick dig att göra genomförandet parokapelnyh batterierna i vår region?

- Idag är vi den enda nuvarande parokapelnye system i Kazakstan marknaden. Innan stannar inom detta område, är vi mycket länge studerat alternativa värmekällor och kraft. Så småningom kom vi specifikt till denna teknik. Efter att ha utvärderat alla dess fördelar, vill vi även att först göra forskning och utveckling parokapelnye batteri. Men senare fann vi dem som redan producerar dem och beslutade för tillfället att arbeta med dem. Priset vi är nöjda, översteg efterfrågan alla förväntningar: i de två första veckorna parokapelnymi batterier intresserad om 100 invånare i området, förutom oss föll samtal från hela Kazakstan, och även från grannländerna.

- Men parokapelnaya batteriet är förmodligen dyrt?

- Hittills hela sortimentet parokapelnyh hem värmesystem, erbjuder vi tre serier av batterier. Den första typen kommer med en elektronisk styrenhet, i ett aluminiumhölje och är värt 65 tusen tenge. För det andra, billigare alternativ med manuell kontroll, i samma byggnader som oljevärmare, men till skillnad från den senare förbrukar 5-6 gånger mindre el. De kan köpas för 38 till 40.000. Vi har också industri parokapelnye batterier, de priserna är mycket högre.

- Hur man installerar parokapelnye batteri?

- Det är nödvändigt att föra utloppet till varje batteri och parokapelnoy

inkludera den i nätverket, låsa batteriet på väggen för ett par

bilagor eller sätta på golvet på ben. när man köper

du kan välja en lämplig fäste för dig.

- Där kan du installera dem på kontoret eller hemma?

- För kontoret, har vi industribatterier. Det vill säga, vi kan ge en varm kontor helt. Bara människor köpte batterier för parokapelnye loger. Den viktigaste faktorn i sitt överklagande till ägarna av sommarstugor är att batteriet inte avfrostas. Det vill säga, du ställa dem, gick till trädgården. Alla frysta. Du är tillbaka i en månad eller två, slå på dem. De har tinat ut och omkring en halv dag värma upp rummet, eftersom det fångades upp värmen. Och en dag de är fullt uppvärmd med alla möbler.

- De välutrustade hus kan bara använda dessa batterier som ett eget uppvärmningssystem eller parallellt med centralvärme?

- Vi är ofta kontaktade de boende i flerbostadshus där den centrala uppvärmningskostnader och returledning i deras hem kallt. Det sägs att vakna upp på morgonen frysning och ständigt bli kalla. Som regel är invånarna i dessa hus köps under batteri typ av olja, utöver det centrala värmesystemet.

- Så, om du sammanfatta din erfarenhet, det kan beskrivas i två ord: var inte rädd för att agera ...

- Exakt. Vi är nu i full färd med ny teknik. Vi har fortfarande andra typer av värme, som är dyrare, men i slutändan mycket billigare. Låt oss sexuella uppvärmningskostnader 2-3000 tenge per år per hundra kvadrat rutor. Vi är också engagerade i solpaneler. Med andra ord introducerar vi nya teknologier i regionen och efterfrågan, förresten, är mycket stor i dag.

För en tid sedan, kanske, ja, till alla nya människor behandlas med försiktighet. Nu är allt annorlunda.

Och jag kan tillägga, naturligtvis, om den inhemska privata sektorn beslutar att flytta från kol till dessa batterier initialt han känner dyrt betalning. Men den som bygger ett nytt hus kommer att bli billigare att installera parokapelnye batteri, kan du ansluta till centralvärme .. För att inte nämna det faktum att i framtiden i samband med konsumtion det kommer att spara dina pengar.

Intervjuad av Eugene Ivanov

Läs mer:

huvud

betalning

leverans

frågor

kontakter

Principen för drift

våra produkter

videogalleri

Certifieringar

garantivillkor

Moderna värmesystem

201 4 © vestkz.ru

All rights reserved. Kopiering av material är förbjudet

Användar omdömen parokapelnyh värmare

Parokapelny elektrisk värmare är en värmeenhet av den senaste generationen. Det fungerar genom att värma en begränsad mängd vatten i ett slutet utrymme med efterföljande kondensation av vattenånga. Utrustningen som erhålls genom en enkel, effektiv och ekonomisk. Med dessa värmare bekanta medan ett begränsat antal personer, men många potentiella användare är angelägna om att se de recensioner som du hittar i denna rapport.

Principen om drift parokapelnyh värmare

Parokapelnye batteri liknar konventionella radiatorer eller konvektorer. Däremot är de fristående enheter. Är ansluten till ett konventionellt elektriskt uttag, de genererar värme genom förångning av vatten i en sluten volym. Den resulterande ångan kondenserar, vilket ger värmeenergi i rymden. Tänk på fördelar och funktioner i parokapelnyh värmare:

 • Den höga verkningsgrad - liksom vid alla andra uppvärmningsanordningar, är det nära till 100%;
 • Energibesparing - som utvecklarna säger, kommer uppvärmningskostnaderna vara minimal;
 • Fristående drift - parokapelnye värmare kräver inte utläggning av rör med kylvätska, och installera en gaspanna;
 • Exakt temperaturstyrning - uppnås genom användning av elektronisk temperaturövervakningskrets;
 • Låg temperatur höghus - utesluter brännskador.

Låt oss se vad de säger om parokapelnyh värmare deras verkliga ägare.

Recensioner av parokapelnyh värmare, för att uttrycka det milt, inte helt entydiga. Vi kan inte säga att konsumenterna missbrukar utrustningen utan även fysikens lagar ännu inte har avbrutits - för att komma från en kW effekt av flera kilowatt omöjligt värme. Därför data värmare orsakar kunniga människor negativt.

Inte så länge sedan jag läste recensioner om parokapelnom värme och kunde inte förstå, och därmed uppnå effektivitet av utrustningen. Och jag måste bara välja att installera värm i landet, där små hus fullföljs. Gas finns inte och kommer aldrig att bli, så jag blev intresserad parokapelnye batteri. Jag beställde dem genom en webbutik - var man kan köpa dem i vår stad, jag kunde inte hitta den. Men i nätbutiker finns. Kostnaden för värmekapacitet 2 kW var lite över 14 tusen. Rubel. Totalt för 2 rum och kök var det ca 40 tusen. Rubel. Men mirakel inte hända - det är sportlov i sitt eget hus på landet med min familj kosta en förmögenhet.

 • Snabb uppnå en förutbestämd temperatur, här parokapelnye värmare inte summeras;
 • Enkel installation - bara hänga dem på konsolerna och inkluderar ett uttag.
 • 4 veckor i vår vistelse var spenderas på el är cirka 9000. Rubel. Ja, det skulle vara bättre drunknade trä;
 • Indunstning varmvattenberedare parokapelnyh buller. Jag sover känsligt, så för mig är det minus;
 • Inte ett bra utseende - utvecklaren bör brand deras designer.

Parokapelnye värmare är inte bättre än någon annan elvärmare.

Installerad i huset parokapelnye värmare West från Volgograd anläggningen. Varm mycket snabb, bekväm atmosfär in i rummet. I detta fall värmaren kan säkert röra, de är inte så varmt. Jag vet inte vad det hela deras missbruk, eftersom tekniken är utmärkt, men ändå ekonomiskt. För ljuset ger ganska överkomligt belopp, och om du är stora kostnader, så skaffa dig en normal arbete och inte vara som de hemlösa, lämnar falska recensioner på Internet.

 • Väster - uppvärmning utan bränsle och besvärliga rör, det inre av vilka förstöra;
 • Praktiska tryckknappskontroller;
 • Den kan installeras även i barnkammaren - barn inte kommer att brinna.
 • Jag var tvungen att göra under varje fönster utlopp för att ansluta;
 • Jag fruktar apparater, eftersom de kan slå mot stötar.

Bra värmare till ett bra pris.

Detta är hur det är nödvändigt att vara analfabeter, öppet tro på allt det där, som är representanter för tillverkarna. Spara upp till 50% - detta är ett kraftfullt uttalande. Det enda som kan ge några procent effektivitet, det är så elektroniskt justerbar med en termostat. Försäljningen har redan värmare med samma egenskaper, och sedan uppfann en vanlig cykel och belönade honom med tvivelaktiga meriter. Påstådda "vetenskapsmän" som påstås ha utvecklat dessa parokapelnye värmare behöver känna till innehållet i en fysik lärobok för 8: e klass.

 • Precis som alla andra elektriska värmare, parokapelnye värmare är lätt att installera - hängde på konsoler;
 • Inget behov av att lägga röret och sätta elpannan.
 • Ingen ekonomi parokapelnyh värmare inte - det är allt skitsnack. Du måste vara en komplett medelmåttighet, att tro på detta nonsens;
 • SUPA el ton - bara hantera att betala räkningarna,
 • En aggregatet bröts i den första månaden av operationen kunde jag inte motstå värmeelementet - här är den utlovade livslängd på 30 år.
 • Jag försäkrar att parokapelnye värmare - är en annan bluff.

Jag förstår inte folk som picka på reklam parokapelnyh värmare. Själv arbetar i en butik av värmeteknik, som nyligen kom de till oss för försäljning. Någon som de är inte särskilt rekommenderas, kommer folk frågar. Sett tillräckligt reklam med berättelser och mytiska ekonomi - nu bedrägeriet tätbefolkade i deras huvuden. Våra installatörer utfört experiment som jämför parokapelnye värmare och konventionella värmare. Som ett resultat, vann vi konvektorer - åtminstone för priset. Båda enheterna har förbrukat nästan samma mängd el, upphettningshastigheten var också i huvudsak identiska. Annonsen säger också att droppvärm värma luften snabbare. Faktum är snabbare, men bara jämfört med traditionell uppvärmning, där pannan är nödvändig för att värma upp en stor mängd kylmedel. I allmänhet undervisar fysik, herrar och inte luras av den skenbara "skilsmässa".

 • Vissa parokapelnye värmare har en bra design - särskilt om de liknar vanliga batterier;
 • Om det i hushållet finns det ingen gas, kan de vara ett alternativ till uppvärmning av vatten - installation tar högst dag. Ja, och allt installationsarbete var att installera uttag;
 • Separat justering av temperaturen i olika rum - en viktigare fördel, men gemensamt för alla elektriska värmare.
 • Spara nästan obefintlig jämfört parokapelnye värmare med samma konvektorer. El du ge en förmögenhet;
 • Så gott som ingen av modellerna jag har inte hittat funktion frostskyddsmedel - ja det är, även i de mest enkla konvektorer;
 • Pris - är i allmänhet en mardröm. Ge nästan 14-15.000 rubel per enhet kapacitet på 2 kW. - Det är pengar i sjön. För samma summa kan du köpa två olika konvektor med elektronisk styrning och även fjärrkontroll.

Parokapelnye värmare - inte mer än ett sätt att få pengar ur fickorna på intet ont anande konsumenter. De kommer att arbeta, men ingen ekonomi ingen kommer att känna.

Stöd vårt projekt i det sociala. nätverk!

Människor!)) De som lärde fysik!)) Ju större förändringen, desto större förluster. I fallet med parokapelnikami så mycket som fyra! konvertering, - elektriska värmare, vattenånga-metall (konvektor vägg). Tja, vi kommer inte i detalj hela beräkning, huvudsaken, att allt är i ett slutet system, precis som i konventionella elektriska konvektorer, och därför är det ingen skillnad i energiförbrukning. Några besparingar du inte har, sa jag!

Många bra recensioner inte bara mycket att försöka ligga öppet.

Lyudmila 29 år, säger med rätta att hon försökte och gillade parokapelnye batteri.

Alex '34 klart ligger i deras butik nämnda mottagna parokapelnye batterier i butikerna vi inte levererat parokapelnye batteri. Återigen, hur parokapelnye batteri dåligt att säga om du är dem själva prodaosh en enkel Kankurent och säljer tanke konvektorer eller infraröda paneler trakasseras tre gånger större och tjäna 5 år och parokapelnye 50 år parokapelnye batteri det som ett ben i halsen, och vi har en rapport från ett byggföretag som genomfört testerna i Surgut där -60 gånger kommer att parokapelnye är verkligen flera gånger mindre Mata relativt skadliga infravärmare. Vi tillbringade en hel del tester för att låta Shrove batteri sätta på såret för 12kv.m Maslen 2dnya 34kVt och parokapelny 0,8kVt och få skillnaden i 42,5 gånger det finns en video på vår sida vestkz.ru bra recensioner och många helt enkelt inte har tid att göra att vi har en hel del beställningar. Det visar sig bara på vintern lite skjuta. Många människor skriva dåliga saker är inget mirakel fysik ingen har upphävts. Hunt berättade killarna tar ett försök berätta då.

Alla en bra dag. Om du har frågor om plats finns en punkt att ställa en fråga till oss kommer vi att vara glada att förklara det som ett ja.

Zakharov Vitaly

Kära VD i bolaget

Zakharov Vitaly!

Om denna översyn du skrev det, vänligen kontrollera grammatik och stavfel. Och det visar ANTI-handel. Vad är VD och en sådan kvalitet. Ledsen om grov, men det är livet. Sam undrar än att värma ett hus på landet.

Parokapelny värmare: recensioner av ägarna. Parokapelny värmare med händerna: ritningarna enheten verksamhetsidé

Heater parokapelny, recensioner om vilka du kan vara intresserad av att läsa innan du köper utrustningen är en modern enhet typ värmeväxlare, som skiljer sig mycket från de kända uppvärmningsanordningar. Principen för dess funktion är att vattnet är närvarande i systemet som är uppvärmd av elektricitet. Vattenkretsen således är helt stängd. Det är möjligt att skapa en ganska enkel, men mycket effektiv värmeöverföring krets.

Parokapelny värmare recensioner om som du kan läsa nedan i huvudsak är en värmeackumulator, som koncentrerar värmeöverföringsvätskan till en hög temperatur. Även om strömmen är avstängd, kommer kylvätska producera värme under en längre tid. Detta är den viktigaste funktionen av denna art från andra elektriska värmare analoger som kyler ner efter att ha frånkopplad från växelströmsnätet. Parokapelny värmare har inuti kylmediet, vars temperatur kan variera från 90 till 120 grader. Dessa moderna anordningar har automatisk precisions block, som kan justeras med hjälp av temperatur och arbetsmaskinen. Automation kan hanteras helt enkelt, kan användaren oberoende förstå det.

Heater parokapelny, recensioner som hjälper dig att göra rätt val, har många fördelar. Enligt kunderna är dessa enheter kännetecknas av lång livslängd, som är satt inom 30 år enligt beräkningar producent. Denna kvalitet är beroende på det faktum att inuti de slutna metallkonstruktioner, där det finns en värmeöverföringsfluid och ånga, finns det ingen luft. Allt detta pekar på det faktum att metallkorrosionsprocesser inte förekommer.

Bland annat kan denna kapacitet inte explodera eftersom det finns en viss mängd vatten som inte helt fylla tanken. Värmare parokapelny, svar som kommer att vara intressant att läsa alla användare, har en annan fördel, som uttrycks i frånvaro av sannolikheter enheten när värmesystem gap bortkoppling. I detta fall kan en elektrisk värmare frysas, men det behöver inte leda till negativa konsekvenser. Köpare säger att detta beror på att en liten mängd vatten inuti, som kan frysa vid låga temperaturer, och när du slår på enheten igen återställer normal. Efter det att vattnet fortsätter att cirkulera med en förutbestämd cykel.

Heater parokapelny, recensioner av vilka ofta bara positivt, kan du justera och reglera temperaturen i varje rum efter beslut av ägarna. Samtidigt i varje rum, måste du installera en anordning som gör att du kan spara på energiförbrukningen. Kunderna väljer utrustningen även av det skälet att den kan användas i lokaler av olika ändamål. Oftast fungerar de som en extra värmesystem. Om vi ​​talar om strukturen av den lilla storleken kan parokapelnye värm användas som primär uppvärmning.

Handyman som mer och vad ställa denna enhet genom att helt enkelt själv. Traditionellt det under en fönsteröppning, men det är inte det enda alternativet.

Fabriks parokapelnye värmare något som en rörformiga element, som är mycket nära i storlek. Den rörformiga konstruktionen används på grund av att den har den form i vilken värmeeffekten sker så effektivt som möjligt. Genom upphettning av mediumröret enkelt flyttas från den heta zonen i värmeöverföringsområdet. Anordningen har en form som liknar en vanlig radiator, tillverkad av rör. Detta tyder på en hög sannolikhet för att producera sådana enheter med sina egna händer. Systemet har den elektriska värmaren, som består av en kropp på basis av värmeisolerande material. Denna del är försedd med ett värmeledande övre luckan, i vilken det finns U-formade värmeelement med konduktiva ledare.

Parokapelny värmare, måste vars princip vara kända för dig om du är på väg att göra sin egen, verkar genom att omvandla elektrisk energi till ett begränsat utrymme cyklisk. Slutligen, den termiska energi som erhålls genom upphettning av en begränsad mängd vatten. Efter det omvandlas till ånga, tar den platsen i en förseglad kavitet av uppvärmningsutrymmet. Ångan kondenserar, avger värme, och vattnet strömmar ned de lutande innerytor, som verkar på värmeelementet. I denna del av vätskan återigen omvandlas till ånga. I allmänhet kan det noteras att ett sådant rörlösa värmesystem beräknas belopp parokapelnyh värmare fördelade över området av lokalerna. I detta fall är uppvärmningsstrukturen av utrustningen integreras i en enda kraftnät, vars funktion regleras av elektronisk styrning.

För att producera parokapelny värmare måste initialt förbereda några material och verktyg, inklusive lock, tråd av rostfritt stål, koppar rör och ventil.

På metallröret uppsättning lock, som är fäst vid röret inte är för stor diameter. Å andra sidan är det nödvändigt att utesluta luft från att komma in. Som ett resultat bör utformningen hända, som låter dig ställa in värmeproduktion. Anordningen kan användas som teploagenta inte bara vatten, men även andra lågkokande vätska över olja-typ.

Mastern måste skapa en ång-kondensat förseglat hölje, som är monterad på stödpelarna. Du måste skapa en uppvärmningskammare med vätskan, inuti vilken kroppen är monterad värmeelement med konduktiva ledare. De bör vara fäst vid ändväggen hos huset, bör uppvärmningskammaren vara belägen i en vinkel mot horisontalplanet, så att värmeelementet är beläget i kammaren under ytan teploagenta.

Att enheten med händerna

Parokapelny värmare med händerna (hans teckningar presenteras i artikeln) kan också framställas. Improviserade husenheten kommer att bestå av ett rör som är tillverkat av rostfritt stål, aluminium eller koppar. metallrör fyllning sker genom locket, som är fäst ett rör med liten diameter. Den andra änden av röret måste vara tätt tillsluten. I att fylla röret ventilen är installerad, som erfordras för gasanalys. Data manipulation sker efter ägaren av hemmet livslängdstester.

När du väljer veken bör noteras att i sin grundmaterialet måste vara förenliga med arbetsvätskan. När värmaren görs parokapelny sina egna händer, bör förses med sin veke. Den vanligast använda veken som en stickad trådnät. Detta element kan vävas av monel, koppar eller rostfritt stål. För tillverkningen av veken rekommenderas inte att använda en aluminium mesh, eftersom det är ganska svårt att vävning.

Experter rekommenderar användning för tillverkning av nät av rostfritt stål. Anslutning av element till varandra bör utföras genom diffusionssvetsning. Detta kommer att bilda en tillräckligt stark fast veke som binder med metallväggar rörkroppen. Herre bör utföra diffusionsbindning vid 1150 ° C vakuumugn. Inte alltid i livet är det möjligt att skapa sådana förhållanden, vilket är anledningen till, om du väljer att göra parokapelny värmare med händerna, då utförandet av flera element bör överlåtas till proffs. Veken kan vara gjord av filt och skummaterial. Vid försäljning hittar du metall och keramik filt.

Du måste studeras enhet parokapelnogo värmare om du planerar att göra sin produktion. Detta kommer att hjälpa dig att förstå att lutningen på värmekammaren bör vara i en vinkel på 20 grader, men inte mer. Dess position bör vara sådan att den är vänd mot ändväggen hos huset. Denna effekt kan uppnås om stödbenen för att göra olika höjder. De ska placeras på olika ändar av huset. Parokapelnye värmare, omdömen om ägarna av som har presenterats ovan bör ha ett elektriskt värmeelement, är fixeringen utförs med användning av packningar, tillbehör eller överfallsmuttern och bulten.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

84 − = 79