Parootparivatel kraftfull och billig

Ångkokare: betyg och recensioner

En sådan anordning, som en ångbåt, dykt upp på marknaden för hushållsapparater är relativt ny. Men under denna tid han lyckats vinna erkännande av konsumenterna. Denna anordning kännetecknas av mångsidighet. Han är inte bara kan stryka kläder, men också desinficeras tyg, för att härleda fläckar.

Ångfartyg, vars betyg är baserad på en konsumentundersökning, nu i efterfrågan och oersättliga. Fler och fler av våra landsmän vinst representerade en anordning för hemmabruk. Välj rätt ångaren recensioner hjälp av experter och konsumenter.

Mycket populär idag njuta av olika ångfartyg. Betyg dessa instrument för att utvärdera vilken av dem är riktigt hög kvalitet och efterfrågan. Alla ångfartyg på marknaden idag är tillverkade med den senaste tekniken. De kan avsevärt påskynda processen för strykning. Praktiskt taget alla typer av tyg kommer att kunna inom några minuter att fixa.

Otparivatel utför exponering på tyget med ånga. Därför är utformningen av anordningen sammansatt av en vattentank. Det blir mycket varm. Vid uppnående av kokpunkten för den vattenånga som frigörs, som träder in i den platta formen munstycket. Med hjälp av behandlade textilier.

En starkt tryck, vilket skapar anordningen verkar på fibertyget. De är något dämpade. Detta gör det möjligt att jämna ut ytan lätt. Dessutom avlägsnar denna anordning obehaglig lukt och fläckar från tyg. Därför är en sådan anordning gradvis ersätta konventionella strykjärn.

Idag i försäljningen är några sorter av sådana apparater. Det finns handhållna, golv och vertikala ångfartyg för kläder. Rank dessa anordningar konstruerade i enlighet med en grupp representerad av utrustningen.

Vertikala ångfartyg har små dimensioner. Men deras kapacitet tillräckligt hög för att hantera kvalitet tyg hög. Sådana enheter används aktivt både på jobbet och hemma. För sitt arbete kräver inte strykbrädor.

Hand ångbåt lämplig för personer som reser ofta. En sådan anordning kan ta en affärsresa. Det har den minsta fotavtryck Garment Steamer. Emellertid, är begränsad varaktighet strykprocessen i sådana anordningar. Vanligtvis inte överstiger 15 minuter.

Golv ångfartyg med hög produktivitet. De kan inte ta med dig när du reser, men denna enhet är lämplig för kontinuerlig drift. Om du behöver järn en stor mängd av linne eller kläder, skulle denna version av anordningen vara att föredra. Det kan arbeta kontinuerligt i upp till 2,5 timmar.

Vad du ska titta efter när du väljer?

Kännetecknas av en viss uppsättning egenskaper plagg ångbåt. Värderingen av sådan utrustning är viktigt att tänka på när man väljer, men du bör vara uppmärksamma på den angivna funktionen. För varje konsument är viktiga eller att kvaliteten som tillhandahålls av hushållsapparater.

1

Det första man måste vara uppmärksam på kapaciteten hos enheten. För hushållsändamål kommer att vara tillräckligt 1,3-1,7 kW. Denna hastighet påverkar hastigheten för strykning. Det är också viktigt att ta hänsyn till volymen av vattentanken. Om den är för liten, kan man använda obehagligt.

ett speciellt filter för vatten som tillhandahålls i dyrare modeller. Detta gör det möjligt för enheten för att fylla på vanligt rinnande vatten. renare inte tillhandahålls i billigare modeller.

Även billig olika enheter skiljer mångsidighet. Men kvaliteten på ytan av keramik eller metall är bara dyrare modeller.

Studera rating Garment Steamer, smörja var att välja en anständig enhet. Experter hävdar att köpa sådana apparater behöver bara ha pålitliga tillverkare. Den har en hög kostnad, men dess effektivitet och hållbarhet kommer att vara mycket högre.

Bland vertikala Garment Steamer bly anordningar såsom Endever Odyssey Q-360, Polaris PGS 1708VA. På begäran bland kunderna de handlar om i nivå med manuell varianter enheter. I denna kategori tilldelas ångkokare Phillips GC330 / 4, Scarlett SC-SB23201. Detta är en ganska hög kvalitet enheter.

De mest populära bland konsumenterna i dag är golv ångfartyg. Det är effektiv, pålitlig utrustning. Bäst i denna grupp erkända modell Kitfort KT-901, Phillips GC660 / 05, Tefal IS8380, Grand Master GM-Q5. För att se vilka av dessa är de mest populära Garment Steamer, bör man överväga deras rangordning i stigande ordning. För detta 7 bästa modellerna kommer att beaktas.

Rating Vertikal Garment Steamer leds av modeller som Endever Odyssey Q-360, Polaris PGS 1708VA. De är i hög efterfrågan bland kunderna. Den första av dem är rankad sjua i den totala rankningen Garment Steamer.

Det är en mångsidig enhet som ger stryka kläder i ett vertikalt läge. Använda den som en känslig processånga och tillräckligt grova tyger. av kontinuerlig drift tiden når en timme 20 minuter. Enheten värms upp snabbt. Finns det några tips för olika lägen strykning. Sålunda är det möjligt att hantera även små, svår kläder objekt (krage, manschetter, fickor). Priset på enheten varierar från 3,5 till 5500. Rub.

Nackdelarna med modellen innefattar alltför lång slang. Han kan böja. De material av vilka anordningen är gjorda, inte av hög kvalitet. Enligt experter har den deklarerade kapaciteten inte överensstämmer med den verkliga indikatorn.

Handhållna ångfartyg för kläder, en rating som ledde Phillips GC330 / 4, Scarlett SC-SB23201, som efterfrågas av konsumenterna. Denna miniatyr enheter som är av god kvalitet. Modell från företaget Phillips tar sjätte plats i den totala rankningen Garment Steamer.

Modell GC330 / 4 har, i dess elektriska strukturen. Det ger automatisk matning av ånga. Satsen har också en borste med fibrer för tröjor, rockar osv. E. Anordningen effekten är en kW. Kostnaden modell - 4,4-6,5 tusen rubel ..

Denna miniatyr enhet är bekvämt, vars vikt inte överstiger 700, värmer han upp snabbt. Operation är möjligt att göra utan strykbrädan. Medlemmar noteras att en mycket liten behållare med vatten. Dessutom kyler enheten ner efter en lång ledighet.

Femte plats totala rankningen tar Garment Steamer Modell Polaris PGS 1708VA. Denna enhet är en vertikal typ av arbete. Denna ångbåt desinficerar perfekt tyg. Ström det är reglerat. Utan vatten fyllningsanordning fungerar i ca 40 minuter. Inkluderat är några tips för olika typer av vävnad. enhetskostnaden är 3,5 till 5000. gnugga.

Med tanke rating Garment Steamer, bör det noteras att den nuvarande modellen har många fördelar. Om vattnet i behållaren är över, kommer enheten automatiskt att stängas av. Den har ett bekvämt handtag. Också ångaren inte tar upp mycket plats.

Bland bristerna modell bör noteras otillräcklig elaborate formen av den inre behållaren. Eftersom det är svårt att tömma ut vattnet. Ångkvaliteten kommer att vara lägre än för andra modeller med en kapacitet på 1,7 kW. Dessutom ingår kommer lite för termovarezhka.

I rankingen av de bästa handhållna Garment Steamer omfattar modell Scarlett SC-SB23201. Det är lämplig för personer som ofta på affärsresor eller resor. I den totala rankningen, tar denna modell fjärde plats.

Det är en mångsidig enhet som kommer att bearbeta ånga textilier, mattor, gardiner och andra produkter. Dess volym av vattentanken anses tillräcklig för denna typ av utrustning (100 ml). Setet innehåller några tips. Uppvärmning sker tillräckligt snabbt. Anordningen kan arbeta i ett horisontellt och vertikalt läge. Kostnaden för denna modell är 1,6-2,7 tusen. Rub.

Denna budget, praktisk modell. Det har en hög bearbetningseffektivitet. Närvaroindikatorn ljus ger komfort. Emellertid är en sådan anordning inte att kunna hantera skrymmande föremål. Den är utformad främst för lätta textilier.

Efter att ha behandlat rating manual Garment Steamer och vertikala modeller, ska vi säga några ord om utomhus sorter. Enligt användarna är detta den mest högkvalitativa, effektiva apparater. I den totala rankningen, golv ångfartyg ockupera de tre första platserna. Detta beror på den höga kvaliteten på instrumentet.

På tredje plats är den modell Tefal IS8380. Det ger 5 lägen ånga. Enheten kan effektivt hantera både tunna och täta material. Steamer har fullständig kudde för rengöring kläder. Han är bra på att behandla rynkor, bildandet av skytten på byxorna. Efter avslutad stripp på kläder inga fuktiga spår.

Nackdelarna med modellen inkluderar de höga kostnaderna - 13-17 tusen rubel .. Slang böjer ibland. Detta är trots det faktum att dess längd är mycket liten. När transportera vatten från reservoaren anordningen kan matas ut.

Andra plats har också golvet ångaren. Rangordning av den bästa modellen skulle vara ofullständig utan en modell som Phillips GC660 / 05. Att hon tilldelades andra plats i opinionsmätningarna konsumenterna. Denna ångaren har en rymlig reservoar för vatten. Effekt når 1,8 kW. Inkluderar packning, att kudden rena kläder och skyddshandskar. Det finns tre typer av ånga. enhetskostnaden är ca 10-12 tusen. gnugga.

Kabel för att ansluta till nätverket tillräckligt länge. Den har funktionen att automatisk uppdragning. Instrumentet fungerar nästan ljudlöst. Behållaren tillåts för att hälla vatten från en konventionell kran. Det är bekvämt att använda enheten.

Köpare hävdar att presenteras otillräcklig kvalitet ångbåt bort smuts. Steam inte överensstämmer med tillverkarens indikatorn. Ett handtag på vattnet kan strömma. Inside kondens droppar.

Toppade listan över de mest populära modellerna är också ockuperade golv ångfartyg. Betyg representerade instrument ledde stormästare GM-Q5. Dess kapacitet är 1950 watt. Kontinuerlig drift tid - cirka 50 minuter. Vid bearbetning av kläder offline processånga ackumulering av droppar på materialet. Kostnaden för detta ångbåt är ca 10 tusen. Rub.

Designen par intensitetsregulator tillhandahålls, vilket kan smidigt roteras. Denna enhet är bra på rengöringsfunktion även under svåra föroreningar. Setet kommer en hel del ytterligare verktyg och tillbehör. De tillåter dig att göra något läge stripp effektiv och bekväm som möjligt.

Nackdelen är bara frånvaron av en automatisk sladdvinda bör hänföras. Detta är den överlägset bästa ångbåt, som ofta blir inhemska köpare.

Att ha övervägt vad som utgör ångfartyg, ranking dessa instrument kan alla välja det bästa alternativet för sig själva. Presenterades idag vid försäljning av den sort som representeras av hushållsapparater kan tillgodose nästan alla kunder.

Parootparivatel kraftfull och billig

Hantverk med händerna improviserade hemma - Rukodelnik.Su

Encyclopedia of stickning och symaskiner, för hand stickor och krokar och hem sömnad. Master classes, instruktioner, bilder och video.

Välja den bästa av året ångaren

I dagens upplaga av den analytiska artikeln "Rukodelnika" kommer att hjälpa dig att bestämma på ångaren varumärke, kommer att visa dig alla för- och nackdelar av olika märken, noggrant berättar om alla nyanser för att använda detta mirakel av teknik. Låt oss gå!

Varför flyter bättre än järn

I livet för den moderna medborgare, är näringsidkare ofta inte tillräckligt med tid. Familj, arbete, relationer inte lämnar en enda extra minut och ibland fly från det liv och djursängkläder eller kläder företag helt enkelt inte är möjligt. Det är för dessa situationer uppfanns plagget ångaren - kraftfulla, men samtidigt, bärbara verktyg för vård av kläder.

 • Det tar inte upp mycket plats;
 • Det behöver inte lägga ut som en strykbräda;
 • vänta för uppvärmning, såsom järn.
 1. Stryk klara mycket bättre strykjärn. Efter att ha arbetat med apparaten på kläder inte förblir det minsta veck eller veck;
 2. Utmärkt otglazhivayutsya intrikata detaljer som volanger, krusiduller plats med ornament av strass eller paytok. Samtidigt - nästan omedelbart, att det är omöjligt i konventionell strykning järn;
 3. Även pilarna på byxorna - inte längre ett problem, om det finns en särskild anknytning till deras naglazhivaniya;
 4. Efter ångaren på kläder garanteras inte visas glänsande utrymme (som ofta händer när strykning). Tvärtom, även en ganska slitna det blir ett nytt utseende;
 5. Ångan dödar alla virus, mikrober, som av misstag föll på kläder, liksom parasiter som dammkvalster.

Var kan man köpa: den största i Ryska butikskedjor av hushållsapparater - Technosila, M. Video, Mediamarkt.

[AdmitadGoods img_size = 'post-img-thumbnail-små' img_pos = 'img-pull-vänster' txt_align = 'cpa-text-vänster' id = '2711']

[AdmitadGoods img_size = 'post-img-thumbnail-små' img_pos = 'img-pull-vänster' txt_align = 'cpa-text-vänster' id = '2705']

Det enklaste och billigaste kan hittas på Aliekspresse (länk).

Hur man väljer ett plagg ångbåt

Först av allt måste du förstå vilken typ av ångbåt är mer lämplig för dig personligen. Försök att använda följande kriterier:

 • Har du tillräckligt i lägenheten utrymme för stor utomhus apparater;
 • Finns det tillräckligt med pengar för att köpa den senaste generationen av ångaren (den senaste utrustningen kan kosta upp till15 tusen rubel);
 • Vilken stil föredrar du: en skrymmande eller utomhus ljus, bärbara och hand bärbara;
 • Konstruktionsmaterial av dina kläder, med en uppskattad frekvens av hennes stripp (för produkter tillverkade av tweed, ull och tätare och "tunga" material behöver definitivt en kraftfull utomhusenhet).

Tänk på kommersiellt tillgängliga typer av Garment Steamer mer i detalj:

Som ni kan se från titeln - enheten är avskalade tyg och kläder i en vertikal axel. Om du - lycklig ägare av klänningar, blusar av ömtåliga tyger (siden, bomull, nylon) eller t-shirts med fina applikationer, rädda värme järn, vertikal ångbåt - det är ditt val!

1) uppvisade de önskade höjd hängare;

2) hänger på den övre kroken punkt (vid skuldror);

3) inkluderar ångaren;

4) drar sak (annars skrynkliga kläder glättas med ånga)

Allt är mycket snabbare och bekvämare stryk järn: inget behov av att sätta strykbräda, järn uppvärmning vänta, häll vatten i spec. tank - ångan allt görs snabbt och effektivt.

Som jag skrev ovan, den fundamentala skillnaden mellan den vertikala (golv) och manuell Garment Steamer - steper kompakthet och rörlighet. Naturligtvis, titta på video, kan du säga: "Ja vertikal är inte så stor", och det med rätta. Men! Kan du sätta den i väskan eller ryggsäcken och gå till den andra sidan av stan? Eller måste dras från förpackningen på tunnelbanan eller buss?

Det är för dessa situationer och bärbara handhållna ångfartyg för kläder har utvecklats.

Jämförande egenskaper och nackdelar

 1. påfyllning vatten
 2. integration
 3. Spänning av tyg eller kläder objekt som skall avjämnas ånga
 4. ångande
 5. kläder torkning. När du arbetar med en manuell anordning är inte lika bekvämt att sträcka tyget, eftersom Inga särskilda ställningar och galgar. Om du övervinna denna nackdel - är du klar.

Titta nu på toppen av tillverkarna ånga utrustning mer i detalj så att du kan fatta ett välgrundat beslut - ett plagg ångbåt att köpa.

Hemland: Ryssland

År för etablering av organisationen: 2005

Produktionsstart: 2005

Grand Master - den enda av de inhemska plagget ångaren representerade i dagens artikel. Den kvalitet och prestanda för ånga enheter Grand Master liknar det bästa av sina utländska kollegor - Phillips eller Kärcher (och detta är inte en annons, men en verklighet, vilket är fantastiskt!). Under de senaste 15 åren har företaget gjort ganska bra och högkvalitativ utrustning till den ryska hemmafrun förstått att inte nödvändigtvis köpa utrustning med en "cool" märke till kvalitet och lång använda den.

Tja, åtminstone så är fallet ångan

Idag, utbudet av produkter under varumärket av Grand Master:

 • ångfartyg för kläder med hängare och en teleskopisk stand;
 • mini ångkokare;
 • ångtvättar;
 • ånggeneratorer är utrustade med en järn;
 • stryk system;
 • professionella strykpressar;
 • dammsugare med vattenfilter;
 • ångtvättar för rengöring;
 • funktionella strykbräda.

Du måste jämföra kvaliteten på

Vi analyserar vilken av de två liknande enheter ger de bästa egenskaperna. Ta till jämförelse två ganska välkända kompakta modeller.

Grand Master GM H600 VS Philips Steam&Go GC310 / 35

Jämför nu mer kraftfull - utomhus poster:

Grand Master GM-S205 Professional VS Kitfort KT-902

Grand Master GM-S205 Professional

Vattentank kapacitet

Kontinuerlig drifttid

Antal stripplägen

Munstycke naglazhivaniya shooter

Det + prof. Hängare för byxor

Skyddsutrustning för händer

Så gott som allt: organza, syntet, silke, strumpor, kostym och päls tyger

dom: Som ni kan se, är den inhemska produkten helt kunna konkurrera med utländsk teknik både funktionalitet och användbarhet och utseende.

Köp Grand Master kan du webbutik mediamarkt.ru

Hemland: Sverige

År för etablering av organisationen: 1988

Produktionsstart: mitten av 2000-talet

Företag Kromaks inte omedelbart började producera utrustning för hemmet - för nästan femton år, huvudartikeln av sina inkomster var tillverkning och försäljning för export av olika fästen och fästen för hem, hushållsapparater, liksom för stora industriföretag. Tydligen har beslutat att stärka sin närvaro på marknaden svenska gruppen har försökt att skapa hushållsapparater som kan konkurrera med starka konkurrenter. Och han gjorde det!

Steamers Kromax överraskande för utländsk teknik, lyckas vara av hög kvalitet och prisvärda samtidigt. Hur redaktörer förstår - allt tack vare EU-strategi för verksamheten - att dra uppmärksamhet till varumärket produktionskvalitet och billiga produkter, och sedan - för att höja priserna. Vill bara försäkra er - kostnaden för utrustningen ökar något, men kvaliteten är fortfarande den högsta rang!

 • Tillräckligt stor (större än vissa analoger)
 • Vikt - ca 3 kg
 • Volym vatten Tank - 2 liter
 • Effekt - 1750 W
 • Volym ånga - 36 ml. per minut
 • Pris - 3700 rubel

Stor och stark enhet med förmågan att placera tyget på hållaren. Den kraftfulla batteriet bland jämnåriga. Tung nog.

 • Mindre totalt än Q307
 • På grund av detta, volymen av behållaren till 2400 ml. mindre (600 ml).
 • Vikten av den tomma anordningen - 2 kg
 • Effekt - 1350 BT
 • Volym ånga - 20 ml. per minut
 • Pris - 2340 rubel

Oblogchonny och mindre dimensionella analog den tidigare modellen. Av uppenbara skäl, en väsentligt förlorar effekt, tryck och mängden vattenånga.

 • Ångaren ångtvätt +
 • Vikt - 6 kg (!)
 • Kraft - 1500 watt
 • Volym ånga - 50 ml. per minut
 • Pris - 4190 rubel

Mer specialiserad apparatur än den föregående. Intensivt tryck avdunstande vätska kan förvandla anordningen till en miniatyr analog tvättmaskinen. Det är mycket bekvämt i det dagliga livet med det akuta behovet av att rensa saker.

Jämförelse med konkurrenter

Kromax Odyssey Q307 VS Magio MG-322

Bedömning: Konkurrensen är stark, men Kromaks kämpar med värdighet! På köpet av sådan utrustning kan vara att du inte ångrar.

Välja den bästa av året ångaren: 2 kommentarer

Tack för din intressant artikel och användbara tips. Jag råkar reser i affärer, och var tvungen att ta järn, men det är obekvämt. Innan du läser att manuell ångbåt verkade avsedd för långväga resor. Du har hittat en e-postbekräftelse och som ingår speciella användbara tips, men också att det finns modeller som är på toppen vattenkokare. Jo, att sådana artiklar hjälper oss att göra rätt val bland ett stort utbud av produkter.

God dag! Vertikal ånga plagg ångbåt på driftläget går ganska snabbt - inom en 40c har ett par. Tankvolym av 1,8 liter för att tillhandahålla 50 minuters kontinuerlig drift.

De flesta ångfartyg för kläder

Steamer och strykjärn - två helt olika saker, som kan komplettera, men inte ersätta varandra. Otparivatel inte avsedd att ta hand om täta material och sängkläder, det - en oumbärlig punkt för vård av känsliga tyger, stickade, päls. Välj ångbåt enligt dina förväntningar, kommer du hjälpa vår rating.

Steamer vilket företag att välja

Tekniken som produceras av det nederländska varumärket har välförtjänt förtroende från konsumenterna. Företaget producerar både hand- och golvmodeller av ångfartyg för kläder. De kännetecknas av en tankeväckande ergonomisk design, byggkvalitet och funktionalitet.

Det ryska varumärket. Kitfort-tekniken är tillverkad i Kina, företaget övervakar noggrant produktkvaliteten. Speciellt populär bland konsumenterna är Kitfort golvvattensystem, som kombinerar lågt pris, bra tekniska egenskaper och kvalitet.

Det internationella holdingbolaget producerar olika små hushållsapparater, inklusive ångfartyg. Huvudproduktionen är i Ryssland och Kina. Företagets produkter är efterfrågade på grund av överkomliga priser, medan kvaliteten på tekniken från Polaris inte är sämre än de mer kända varumärkena.

Detta varumärke är inte särskilt känt bland tillverkare av hushållsapparater, eftersom det har en ganska smal specialisering. Under detta märke tillverkas endast strykutrustning (inklusive ångbåtar) och rengöringsutrustning. Företaget utvecklar modeller för vård av kläder och textilier. Prisklassen för MIE-ångfartyg är medium, kvalitet är pålitlig.

Under det här varumärket producerar det ökända svenska varumärket Kromax Group pålitlig utrustning för hemmet. Endevers utbud omfattar både golvbomber och kompakta handhållna modeller, många av dem har en mycket attraktiv prislapp.

Vårt betyg av ångfartyg tog hänsyn till uppfattningen och erfarenheten av att använda vanliga kunder och tog hänsyn till följande egenskaper:

 • ångtillförsel;
 • överensstämmelse med de deklarerade egenskaperna
 • vattentankens kapacitet
 • ergonomi av modellen;
 • ångande lägen;
 • kostnad;
 • klagomål om defekter.

Handdammarna är kompakta, de är praktiska att ta på vägen, de behöver inte mycket utrymme i huset, men det finns inga speciella mirakel som man kan förvänta sig från användningen. Ångkraft för manuella modeller är lägre än för golvstående. När du väljer, var uppmärksam: De flesta har en liten vattentank, vilket är tillräckligt för 1-2 saker.

Den mest populära manuell modellen Polaris PGS 1502CA

Förutom huvudfunktionen - ångkokning, kan denna modell användas för att rengöra saker från smuts och tupplur. Bra priskvalitetsförhållande.

 • bara 30 sekunder efter uppstart är klar för användning;
 • ångtillförsel 20 g / min;
 • Ytterligare bilagor ingår;
 • lätt att använda;
 • lätt placerad i en väska;
 • pris.
 • kort tid för kontinuerligt arbete
 • vattentank - 0,09 liter;
 • ett ångande läge.

Bedömning av ägarnas återkoppling, Polaris PGS 1502CA-ångbåten klarar av olika typer av tyger och passar bekvämt i handen.

Ergonomisk och snygg modell. Lämplig för känsliga tyger och stickade tyger. Ångtillförseln är 20 g / min, vattentanken är 0,06 l.

 • Kopplas ur när vatten strömmar ut i det;
 • ett munstycke för täta tyger;
 • snabbt redo för arbete
 • små dimensioner;
 • lätt, bekväm i handen.
 • det är ofta nödvändigt att tillsätta vatten;
 • lite dyrt;
 • lång svalnar ner.

Ånga rynkor, slät tillplattade, snabbt uppdatera kläder innan de lämnar huset - dessa uppgifter Philips GC310 / 35 hanterar bra, men produkten av tät vävnad det är inte alltid på axeln, kan en slutsats dras från recensioner på denna strippa.

Denna modell är två i en: denna ångbåt kan användas som vattenkokare, vilket är väldigt bekvämt, särskilt när du reser eller reser.

 • modellen har den kraftfullaste ånganordningen bland handdammarna - 40 g / min;
 • flera funktioner;
 • innehåller en ganska stor volym vatten - 0,5 ml;
 • Det finns ett system för skydd mot överhettning;
 • Du kan använda vanligt vatten;
 • Ytterligare bilagor och skyddshandskar ingår.
 • värmer upp längre än andra modeller;
 • hög vattenförbrukning;
 • pris.

MIE Piccolo ångbåten har en utmärkt byggkvalitet, och de tekniska specifikationerna är i linje med den krävde tillverkaren.

ENDEVER Odyssey Q-410 - tillgänglig modell för handdammare

Priset på en sådan ångbåt sträcker sig från 900 till 1200 rubel. Ångkraft är 18 g / min. Det ser bra ut och mycket bekvämt.

 • ganska stor kapacitet för vatten - 200 ml;
 • deklarerad arbetstid utan uppläggning av vatten - 20 minuter;
 • i uppsättningen finns 2 munstycken;
 • kan användas för rengöring av ytor och rengöringsmedel från mocka, nubuck;
 • pris.
 • länge värmer upp
 • kort sladd;
 • Det återstående vattnet måste dräneras.

Baserat på recensioner av ENDEVER Odyssey Q-410 gör jobbet bra. En bra budgetvattenberedare.

Från recensioner på handdammare följer det att de inte klarar sig bra med tjocka tyger, till exempel jeans eller lin. Men det står i de flesta instruktionerna till dessa enheter: deras syfte är att släta ut produkter från känsliga tyger. Han kan enkelt klara av krusiduller och draperier och är inte lämplig för strykning av sängkläder.

På golv ångare kraftfullare ge av ånga, därför använder de inte bara hus. Professionella modeller används för att ta hand om textilier i butiker och syindustrier, när du snabbt behöver ge sakerna ett anständigt utseende.

Kitfort KT-910 - den bästa golvmodellen

Enligt konsumenternas recensioner är modellen KT-910 av det nationella varumärket Kitfort den mest betrodda och krävda. Denna ångbåt som tillhör den professionella serien - en sällsynt kombination av bra kvalitet och överkomligt pris.

 • snabb uppvärmning;
 • ånga temperatur - 130 ° C;
 • När vattnet löper ut ur tanken låter en ljudsignal;
 • attraktivt pris;
 • sladden rullas automatiskt tillbaka;
 • ånga uppvärmning i strykning;
 • det finns en automatisk avstängningsfunktion;
 • många ytterligare bilagor och anordningar för säker strippning;
 • god ånga nästan alla vävnader.
 • kort sladd;
 • för täta klädmärken;
 • Enligt vissa ägare har denna modell en spetsig hängdesign.

Kitfort KT-910 ångbåtar är ett utmärkt val för både professionell användning och hemmabruk. Enligt konsumenternas recensioner kan det enkelt ta bort även mycket täta material.

En robust ångbåt med en vattentank på 2,1 liter, en ångtillförsel på 40 g / min. Denna mängd vätska är tillräcklig i en timme utan avbrott. Det hjälper snabbt att lägga på kläder från inte så täta tyger. Och ändå kan den användas för att rengöra och desinficera möbler, mjuka leksaker.

 • flera lägen av ångtillförsel;
 • utmärkt byggkvalitet;
 • är utrustad med ytterligare munstycken;
 • Display, som visar information om damprengöringsparametrarna och närvaron av vatten i tanken;
 • pekskontroll
 • överhettningsskyddssystem
 • bekvämt förvaringsfack för tillbehör;
 • lätt att rengöra från skalan.
 • Slangen och handtaget värms upp mycket varmt när man arbetar med maximal effekt;
 • kondensat, som ackumuleras när slangen är böjd lätt brändes;
 • Ej lämplig för alla typer av tyger.
 • det finns inget anti-cap system.

Philips GC670 / 05 är värt att uppmärksamma dem som älskar allt modernt: den här modellen är utrustad med en display, den har pekskärm. Och den största nackdelen med denna ångbåt är bristen på ett antidroppssystem.

Denna modell har 3 ånglägen och en elektronisk display. Kontrollknapparna står på pistolen. Racket är dubbelt så att sakerna inte rör sig ut och är mindre utsträckta vid strippningsprocessen.

 • mycket kraftfull ångavgivning, upp till 85 g / min;
 • en tank med en kapacitet på 2,5 liter;
 • det finns ett droppsystem;
 • möjlighet att reglera tillförseln av ånga
 • tillförlitlighet av designen
 • bekvämt ställ, det är lätt att justera höjden.
 • för massiv;
 • sidofacken täcker spontant;
 • den här modellen av ångbåt är inte billig.

MIE Deluxe tillhör professionella modeller: pålitlig, kraftfull, med ett mycket bekvämt ställ.

En populär ångbåt av märket Polaris har två sätt att avlägsna. Tanken är konstruerad för endast 600 ml vatten, vilket inte är så mycket för en golvmodell. Denna mängd vatten är tillräcklig i ca 20-25 minuter med intensivt arbete utan att tillsätta vatten. Ångtillförselns kraft är 40 g / min.

 • det finns möjlighet att reglera tillförseln av ånga;
 • lätt att använda;
 • välremsor de flesta vävnaderna;
 • om en halv minut efter att strömmen är klar,
 • Prisvärd pris.
 • det finns ingen indikator på vattenuppvärmning;
 • några beten;
 • tar upp mycket utrymme.

Polaris PGS 1806VA är en bra ångbåt för hemmet. Lämplig för dem som gillar lättanvända enheter.

1. För att inte göra ett misstag med valet av ångbåten, bestäm först och främst för vilka specifika ändamål du behöver det. Om du snabbt vill uppdatera kläder innan du lämnar hemmet, har du få saker med komplicerad skärning eller du reser ofta - ta en närmare titt på handdammarna, till exempel ångbåt Polaris PGS 1502CA.

2. Om du ofta stryker mycket, har du mycket kläder av stickat, syntetiskt eller känsligt material - var uppmärksam på golvmodeller. En sådan ångbåt kommer inte vara överflödig i huset om du har små barn, eftersom det desinficerar helt mjuka leksaker, möbler. Vi rekommenderar Kitfort KT-910.

3. Ångaffekt. Ju högre denna indikator desto snabbare och mer kvalitativt kommer ångbåten att klara av uppgiften som ställs inför den. Om du behöver en modell som enkelt kan ta bort material, ta en titt på MIE Piccolo handhållna ångbåtar eller MIE Deluxe utomhus-ångbåtar, de har den största ångkraften.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 3