Påsk hantverk med händerna

TOP 10 hantverk med händerna vid påsk, vilket är bilden av vad och hur man gör?

Jag kan erbjuda dig här är hantverk att göra för påsk med sina händer. Representera toppen - 10 för påsk hantverk med sina händer:

1

Det är tyvärr allt. De tio hantverk hittades inte. Men du har en chans att stänga att hans tio sådana verk.

Hantverk för påsk med sina händer inte semester ännu mer intressant. De kan donera eller göra dekorationer för inredningen. De plockar upp på strukturen och gör semestern ljusare.

Till exempel kan du ta bilder från spannmål. Det är inte länge, är det möjligt att utföra sådana hantverk med barn. Du kan också ta ägg från spannmål.

Hantverk kan vara ätbart. Mycket vackra och söta ätbara vita ägg choklad för påsk.

Ätbara chokladägg kan göra chokladägg med en krämig mousse - ser bra ut, som den här ägg - vit mousse och segment av aprikos i stället för äggula.

Vintage ser vackra ägg till påsk.

Hans händer kan göra kyckling av kartong eller virka, göra origami kyckling.

Eller så kan du göra påskhare.

Marmor ägg ser original och gjort snabbt.

En mängd olika ursprungliga hantverk för barn i påsk.

3 D ägg papper.

Underlag för ägg till påsk - bekväma, vackra.

Många familjer kom traditsiya- anhöriga ger den stora påskhelgen hemlagad ägg. De gör olika, var och en gäller hans kunskaper och förmåga att tillverka påsk attribut. Det enklaste alternativet, i lim, plast ägg skörd strö färgade paljetter.

Barnet ska bli intressant att göra med en vuxen semester ägg för morföräldrar i form av kyckling från kinderägg.

Fans risovat- konstnärliga handen kan måla i fest dekoration påskägg. I vilket fall som helst för att dekorera för semester för dina nära och kära.

Nummer ett. Första hand.

Jag kunde inte motstå, och det första numret anger här är en välsmakande hantverk av ostmassa massa, eftersom denna idé är mycket imponerad av mig, till densamma för tillverkning av en sådan ovanlig semester själva elementet behöver ostmassa massa, form och låg temperatur.

Nummer två. Andra plats.

Vi är alla används för att måla ägg, bland annat i lök skinn. Och vi vet alla vad som kan hända med ett ägg inuti skalet under tillagningen om skalet sig på flera ställen spricka. Och här är hur den här gången kan användas med fördel för en mycket originell och vacker version av den färdiga målningen ägg.

Nummer tre. Tredje plats.

Vilken fest påsk utan påskharen. De kan göras av färgade tyg, och i stället för att tillämpa öga knappar och pärlor. Mustasch, mun och ögonfransar får med en markör eller broderi. Läs mer här.

Nummer fyra. Fjärde plats.

Det är den vanliga färgade ägg med skalet som erhålls från lökarna kan förvandlas till ett konstverk. Det behöver bara karamellfärg och en mycket tunn pensel, liksom en hel del tålamod och hårt arbete.

Nummer fem. Femte plats.

Om du tar en färdiglagad ägg utan tomt skal, då vi kunde ha gjort ett sådant mästerverk, med hjälp av olika dekorationer korn. Det kan vara bra att hålla bönor, ärtor, solrosfrön, ris och mycket mer. Lera kan användas och mat. Om du klistrade prydnad på ett tomt skal, kan den färdiga produkten beläggas ytterligare med flera lager av lack. För detta lämpar sig väl aerosol klarlack.

Nummer sex. Sjätte plats.

Att dessa söta kaniner på bandet, kan du köpa, och kan göras på egen hand. Tillräckligt för att köpa en speciell polymer lera för skulptera. Detta praktiskt taget som lera, lera endast efter polymerisation blir fast.

Nummer sju. Sjunde plats.

För att göra påskägg gjord av papier-maché är mycket enkel. Du behöver en boll, mjukpapper och limma PVA. Blåsa upp en liten boll, blöt papper i PVA och sedan klistra över med lager av marmor. Efter torkning däckfotsresterna kan avlägsnas genom hålet för att täta. Efter torkning, färgen färgen.

Nummer åtta. Åttonde plats.

Om tid och pengar, särskilt inte, kan du göra hantverk av papper och kartong. Behöver bara sax, lim och markörer. Cut ägg PLAUSIBEL och fastnat på vykortet. Lägga grattis.

Nummer nio. Nionde plats.

Om å andra sidan, du har en hel del tid, kan du göra origami ägg. Pappers torsion Du behöver smala remsor av färgat papper, sax och lim, samt en hel del tålamod och själva idén. Du måste komma med ett mönster och åtgärder för att genomföra den på ytan.

Nummer tio. Tionde plats.

Att utforma de viktigaste resultaten är tanken. Gå vidare och du kommer att lyckas.

Hantverk med sina egna händer vid påsk, som kan göras från skrot materilov.

För att göra dem, behöver du inte några speciella kunskaper - för att klara av dem, även barnen i förskolan.

Nummer 1. Eared påskkaniner.

Nummer 2. gult papper kycklingar.

Nummer 3. kaniner igen.

4. Ett antal hantverk att hantera och barnet.

Nummer 5. Änglar av de vanliga linne klädnypor.

Nummer 6. kaniner, kycklingar, färgglada påskägg.

Number 7. kartong ur ägget - ett utmärkt material för att genomföra kreativa idéer.

Numbers 8, 9 och 10. Återigen, påsk välbekanta tecken i den nya versionen.

ungefärlig Betyg hantverk för påsk, gjort med sina egna händer:

 • Naturligtvis Påskägg. De kan utföra i en mängd olika material och proportioner. En av de vanligaste farkosten sina egna händer av påsken är ett ägg från pärlorna. Normalt är detta köpte trä arbetsstycke-ägg som därefter flätade pärlor valda mönstret.

 • Påsk korg med händerna Det är också viktigt att titta på alla hem, och det kan utföra en praktisk funktion, förutom dekorativa. Hur man gör påsk korg (vilka material), liksom vad det dekorera - målade i mina frågor om detta ämne!
 • påsk kyckling. Detta hack för några år sedan, sydde vi för hennes hus och nu har hon en tilltalande för ögat år vid påsk. Konsekvenserna av denna enkla kyckling: det är planterade på en platta med ägg och få dem genom hålen under vingarna av kycklingen. Här är ett foto.

 • Påskägg av strängarna. Enkelt och kreativt alternativ hantverk med sina händer vid påsk. För dess prestanda är tillräcklig för att bära ett ägg (företrädesvis hälls äggula och äggvita), lim (PVAC eller brevpapper) och även tråden. Ägg hårt lindad tråd (slumpmässigt), och sedan rikligt täckt med lim och torkar. Då förblir försiktigt krossa skalet och dra ut inifrån farkosten. Du kan också dekorera med ett band ägg.

 • Påskharen - Påsk hack, Det kommer att bli ett bra tillbehör för alla hem och locka intresse av barnen. Speciellt om du skapar hantverk med dem. Easter kanin kan göras med papper, papp, och sy från materialet. Olika versioner av hantverk påskharen beskrivs i länken!

Motley påskägg tillverkade av filt. De är sydda av bitar av samma form men olika färger och storlekar. Här är ett diagram av delarna.

Dekorera påskägg garn. Ägg belagd med PVA lim och lindade garnet - i detta fall utförs täta spiralspolar.

Hantverk från en tom äggskal som använder ett färgat papper eller kartong, och sax PVA lim. Vanligtvis denna lilla djur eller fåglar.

Påsk ljus i äggskalet med sina händer. Halvorna äggskalet placeras veken av en tät x / b filamenten hälls sedan vax.

Kycklingar av plast ägg från kinderägg.

Servett påsk, en broderad kors.

Broderade ägg. Vid första är det nödvändigt att frigöra innehållet i ägget, och sedan en lång tunn nål genom hål gjort, var det bekvämt att passera en gänga, och sedan trä färgade tvär hopsyende mönster.

Varor av salt deg, som sedan behöver måla i rätt färg. Kaniner, kycklingar, hönor.

Easter rede för ägg av torrt gräs. Gräs att associera i form av knippen, och knippen häftas sedan ihop genom att vika dem runt varandra.

Korg från vinstockar.

Påsk - traditionell semester, som firas runt om i världen. För detta semester i butikerna börjar sälja allt som har med påsk (påskkorgar, påsk kaniner och så vidare. D.). Men det kan också göras för hand.

 1. Du kan göra påsk krans av ansåg att festen kommer att pryda väggarna, gardiner.

Och naturligtvis påskägg i vilket material som helst (från trådar, pärlor,, filt etc.)

Hur man gör en ställning för ägg av papper i form av blommor här.

Hur man gör en servett för kakan här.

Hur man knyter en servett för kakan här.

Hur man gör påskhare ägg härifrån.

Hur man gör påskharen äggkoppar här.

Hur man knyter en ställning för ägg i form av en hare här.

Hur man gör påskhare från saltad deg här.

Påskägg, kaniner här.

Hack ansökan kort för påsk

Här är en kyckling korg, kan du göra som en mode titt på bilden nedan.

Och du kan ladda ner under bilden, skriva ut det och tillsammans med barnet för att göra påsk hantverk.

Låt oss vara realistiska)) presenterar en lista med hantverk som kan genomföras om det finns lite fantasi och fingerfärdighet. Men det bästa alternativet som kommer att underhålla barn - är att köpa en massa kinderägg, äta dem, få ägg och göra sina ansikten kycklingar med hjälp av modellera. Då måste du sortera ut dem på grönboken eller matta, häll över marker med grön eller gul papper färg.

Det är skönheten i denna påsk gör mina barn:

Påsk hantverk med sina händer: 64 stora idéer!

Påsklov - alla kristna väntar på denna dag med en speciell spänning. Den mest rena och ljusa semester påsk på samma meddelande dag och katoliker och ortodoxa. Butikerna kommer att vara alla typer av traditionella påsk souvenirer, men varför inte försöka vid tillverkningen? Efter alla handgjorda påsk hantverk lite sämre än vad färdigköpta motsvarigheter.

Det finns många stora påsk idéer, av vilka många kan göras som en familj, att ansluta sig till handarbete även små barn. Göra egna händer hantverk till påsk kan följa historier om historien om denna semester.

Påsk kan anses vara kulmen på det liturgiska året. Varje år är påsken firas det nya datumet, eftersom det går kalkyl av lunar-solkalendern.

Däremot kan påsk inte tilldelas före april 7 och 8 maj senare.

Det är mycket viktigt symboliken i semestern. Traditionellt blir det en symbol som på något sätt innebär en förnyelse av livet - det är påsk strömmar, Light - är påsk eld och livet självt (kakor, ägg och kaniner).

Påskägg - den vanligaste symbolen för semester, som markerar seger i livet över döden. Traditionellt måste de vara röda, men idag ägg är inredda på alla sätt. Ändå röd är viktigt. När allt kommer omkring, enligt legenden. när Maria från Magdala kom till härskaren Tiberius tillkännage mirakulösa Kristi uppståndelse och förde honom en gåva ägg, sade han: "Det är omöjligt just eftersom det är omöjligt att det blir röda ägg." Och ägget blev röd i händerna på Tiberius! Sedan dess har den röda färgen indikerar seger livet över döden, förnyelse.

Under mer än ett sekel levande och en tradition: att skicka vänner och familj en vacker Påsk kort. De representerade inte bara symboler för semester, men också skönheten i vårblomningen. Och söta kycklingar, kaniner, blommor, påsk kakor.

Påskägg dekoration Alternativen är många. De beror på vilken typ av material som används: papper, broderi, enkel tråd eller pärlor. Men först måste du göra det tomt.

Förberedelse för påskägg

Som äggformad arbetsstycket kan vara:

 • träet
 • skumråämnet
 • naturmaterial blank
 • okonventionella förform

Avverkning för ägg

Kanske den mest praktiskt är en skum förform. Och allt eftersom det håller sin form väl, vilket inte vara så svårt. I det kan du sticka stift, och så lätt. D.

Förberedelse för ägg från skum

Men gör påsk hantverk med sina händer väl av det faktum att även arbetsstycket kan göras från skrot!

I den vanliga rått ägg måste vi göra två små hål: topp - inte mer än 2 mm och botten - någonstans 5 mm i diameter. För detta ändamål behöver vi en syl eller en tillräckligt tjock nål. Efter dessa procedurer kan proteinet och äggulan lätt sprida sig från botten. Du kommer att behöva tvätta och torka sitt skal.

Plast ägg från den berömda alla barn i choklad godsaker, också kan användas som en tom - det är ganska verklig oplesti pärlor eller slips.

Ägg från pärlor kännetecknas av sin elegans och alltid lockat vnimanie.Eto tillräckligt mödosamt, delikat arbete, men resultatet är alltid imponerande. Vi behöver en speciell vävmönster, och sedan försiktigt flytta den till ägget, som vi tidigare har nanesom transfer. Men om du inte tidigare har bedrivit beadwork har komplicerat, även om en sådan detaljerad mästarklass som "ägg påsk från pärlor: utsökta hantverk med sina händer", kommer att vara till stor hjälp i den första kreativa erfarenhet av denna typ.

Varför inte avvika från den ställda ägg utan att göra en plan hänge med broderi? Det ser väldigt cool, original, och inte säga att arbetet med vissa svårfångade. I en detaljerad master class "påskägg-Pysanka" beskriver hur man brodera och montera en sådan ovanlig ägg. Komplexiteten kommer förmodligen att vara bara i det faktum att den mycket broderi kommer att ta tid. Men resultatet är värt det!

Du kan fortfarande hålla med den traditionella idén om surround ägg, och i detta fall "cross" rekommenderar att uppmärksamma den master class för att skapa en "Skål med broderi." Endast i stället för julgran boll, vi använder ämnet i form av ägg. Var noga med att vara mycket mild minne, alla vill se det närmare, eller ens att bli ägare till en sådan skönhet.

Påskägg gjord av filt och fleece

Om du gör en sådan ovanlig present till påsk med sina händer, för att vara säker, det kommer att uppskattas. Det kan även fungera som en maskot, eftersom titta souvenirer gjorda av dessa material är alltid ljusa och ovanliga.

Och förresten, vid utarbetandet av denna souvenir du kan exakt engagera barn. Det viktigaste kravet - noggrannhet, men det är svårt i tillverkningsprocessen av äggen kommer inte, är allt mycket enkelt. Men omröstningen själva podsmotrev master class "påskägg gjord av filt - perfekt souvenir i en ljus dag!"

Garland ägg gjord av filt

Man behöver bara fylla på dessa otroliga vinna i sömnadsmaterial och ytterligare arbete kommer att gå som ett urverk.

Även om du sticka lite vet hur att göra vackra stickade påskägg kommer att vara på axeln och dig. Tillräckligt för att plocka upp krok, garn och ljusa mästare kolumnen teknik utan fm.

Naturligtvis finns det alternativ och mer komplicerad. Mer erfarna knitters'll vill ha ett enkelt sätt att knyta ägget att fästa en ljus blomma med vackra knappar i kärnan. Men om dess tillkomst redan måste försöka, men det är inte så svårt att göra.

Mycket cool look påskägg "klädd" i spindelnät traceryen. Det är öm, känslig, och göra enkla arbete. Master class med den vackra namnet "Lacy prakt" lurid detalj alla aspekter av tillverkning av handgjorda souvenir.

Också en mycket intressant version av en souvenir - en present till påsk, gjort med sina egna händer, kommer att ha mycket till belåtenhet. För att göra det behöver vi:

 • skumråämnet
 • siden eller bomullstråd vit
 • PVA lim
 • stift
 • polyetenfilm
 • dekoration detaljer

Första skum zagotovochku vi stänger polyeten. Detta för att säkerställa att våra trådar inte limmas på skummet och därefter drog utan svårighet. Sedan måste vi mycket noga att hålla nålar in i arbetsstycket. En serie kommer att vara på kanten av den framtida lilla fönstret, och den andra serien kommer att gå på den ovala påskägg.

Under andra halvan av fönstret inte kommer att vara, så antalet nålar kommer att göra enbart på de ovala ägg.

Halvorna tillverkas separat från varandra!

Tråd vi doppat i PVA lim och delar av vår billet. Det är bättre att linda inte kaotisk, och observera mönstret "sicksack" genom pin externa och interna rader.

När omslag är klar kan tråden vara en andra gång för att täcka limmet. Vidare väntar den tomma brunnen är torr. När detta händer, vi är mycket, mycket noga ta ut sprinten och ta bort hälften från arbetsstycket.

Mate fall på en liknande princip. Nu måste du ansluta dem med andra systrar. Du kan binda upp sin sidenband eller hot fix pistol.

Bra om inom en sådan känslig påskägg du lägger en fluffig miniatyr tsyplonochka eller kanin. Ägg kan knyta ett tunt band, topp skönhet pryder båge. Resultatet blev en vacker hack: många kommer att bli förvånad över att du gjorde det själv!

Påskägg inom området Origami

Färgat papper och triangulära moduler - om det handlar om något du sa, uppenbarligen värt att experimentera med en liknande souvenir påsk.

Hur man gör en triangulär modul Origami

Först måste du lära dig att göra moduler av färgat papper, då denna färdighet är användbar för dig i ditt nya origami artefakter.

För att göra detta, razlineivaete du färgat papper på ett speciellt sätt. Men det finns åtminstone två sätt att tillverka modulerna. Typiskt, vikta papperet flera gånger, vid någon punkt i bitar, och sedan samma bitar omvandlas till framtida moduler. Hur man skär papperet, kan du titta på videon:

Steg för steg workshop om att skapa påskägg i Origami teknik

Vi kommer att fortsätta enligt följande:

 1. Vi måste förbereda 99 112 gröna och rosa triangulära moduler.
 2. I 1: a, är 2: a och 3: e raderna 8 gröna moduler. De kan enkelt monteras på varandra.
 3. Den fjärde raden är rosa 16 moduler som behöver läggas på en ficka.
 4. Femte rad fall på principen: 2 green modulation modulation 2 2 rosa grön och så vidare ..
 5. Andra raden: samma princip, men mönstret är nödvändigt för att skifta lite åt sidan.
 6. Ytterligare vi försökt att injicera ett ägg skål form och fortsätter att sprida samma mönster, utan att glömma att flytta åt sidan.
 7. Gör 8 rader måste mönstrade.
 8. Nästa serie kommer att vara från 16 enheter av rosa.
 9. För att slutföra arbetet med ett antal gröna moduler som kommer att sitta ner till tre litet hörn.

Video Workshop detaljer kommer att instruera dig hur du skapar ett ägg-origami:

Och nästa Master Class kommer att berätta hur man kan förbättra prestanda. Men för nybörjare är det bästa valet skulle vara det första alternativet, eftersom det så enkelt som möjligt, men resultatet är lika attraktiva.

Påskägg inom området Kvilling

För att göra arbetet i denna teknik kommer att behöva:

Först av allt, fundera på vad skulle vara ägget. Elementen kan limmas till själva arbetsstycket:

Och sedan kan du försiktigt bort den tomma. Detta är nödvändigt för att säkerställa att ägget kom ihåliga och genombrutna.

Om du väljer det andra alternativet, är principen tillverkningen densamma som för utförandet av tråden påskägg. Det vill säga, vi går igenom följande:

 1. Ägg nära polyeten, och sedan, med början från toppen av förformen fastnar kvilinga element. Varje element ska inte bara vara ansluten till den tidigare, men också för att konsolidera två eller tre stift.
 2. Så det kommer att ske den övre halvan av ägget, då du behöver för att täcka den med färg, låt torka.
 3. Nu kan du göra det andra arbetsstycket (nedre halvan), och efter torkning att limma de två delarna.

Quilling element vändningar som vi behöver det. Träna bättre i förväg, för att undvika att slösa tid i processen för tillverkning av ett påskägg. För att inte förlora, bättre att följa den här videon mästarklass:

Välstånd och överflöd i påsk symbolik - en kanin. Det tros bringa lycka till den person som tar emot det som en gåva. Du kan lägga den bredvid en korg med påskägg, kommer det att vara hennes vackra och söt vakt.

Du kan göra en enkel kanin grå linne, kan du sy färgade charmiga kaniner, med hjälp av all sin fantasi. Detta innebär inte nödvändigtvis ta bort souvenir innan nästa påsk, eftersom det kan vara en bra maskot för ett år.

Titta på vår verkstad "påskharar bringa lycka" och välj en som föll för att passa)

Utan att spendera en stor insats, kan du göra en söt påsk korg med sina händer, som kommer att se så cool färgade ägg. Många varianter:

Dessutom mästarna gör korgen ens papper! Särskilt vacker korgar i Kvilling konst.

Och hur gör man en korg dekorerad med virkade blommor? Men vackert. Påsk kaka och ägg i samband teknik amigurumi, fungera som en utmärkt fyllning!

Ljus i form av ett ägg - en originell souvenir påsk. Vår verkstad "Påsk ljus och de skyddande egenskaperna hos" inte lämna några frågor om "hur man gör dem."

Förresten, kan samma äggskal bli bättre ljusstakar:

Klassiker i genren! Men nu kan du starta sin produktion, eftersom tiden för en sådan stort behov broderi. Scheman som du kommer att brodera mycket. Bedöm din nivå och välj:

Påsk servett med broderi

Påsk handduk med broderi

Påsk bordsduk med broderi

Se på andra ordningar påsk handdukar och servetter på vårt forum, ämne: "Easter system"

Påskkort med broderi

Du är redan tvärsystem bekant broderi kan användas för att producera vykort med sina egna händer.

Påskkort, broderade kors

Påskkort, broderade band

Papper tomt för gratulationskort, kan tyg, spets och band göras ganska söt otkrytochku påsk. Det kommer inte att ta mycket av din tid.

Påskkort i Scrapbooking tekniker

Ingenting hindrar dig att göra ett kort i scrapbooking teknik. Som redan nämnts, de viktigaste frågorna är påskägg, ortodoxa kyrkor, kakor och blommor.

Stickade dekorationer för påskägg

Hur tycker du om idén om "priodet9raquo; påskägg 🙂

Påsk - ljus, bra semester och lite söt kul den dagen kommer inte att vara överflödig. Till exempel, påskägg, du kan "klä upp" i en stickad mössa. Öron, bumbonchiki, ja allt - viktigast av allt, för att använda ljus garn. Speciellt sådana utsmyckningar som barn. som ännu att bekanta sig med påskhelgen.

Och du kan bara införa en söt liten djur, samma höns och kaniner. Är knutna till sina barn och produktion, även i väntan på semester, kommer de också vara engagerade i glädje och nytta.

Förresten, kommer de färdigheter vara användbar vid tillverkning av stickning och stöd under äggen. De kommer att vara en underbar dekoration av mer än ett år kommer att vara påskbordet, och säkerligen används. Om du vet hur man sticka tyg, hattar, gör enkla saker en krok, knyt en monter kommer att bli lätt.

Om du har en önskan att göra något med sina egna händer hantverk för påsk, kommer vi gärna se dig i vårt projekt, "Påsk sovmestniki"

Ta dig tid att hitta tid för handarbete, eftersom påsk hantverk med sina händer har ett speciellt syfte: de inte bara visar den kreativa makings av mästare, men också ge en möjlighet att djupare känna semester själv. Du tänder i påsk.

"Cross" garanterar kreativa take-off för hela året! 🙂

Påsk hantverk med sina händer: 64 stora idéer: 2 kommentarer

Grymt hantverk. För påsk gör ett sådant mirakel podstavochki eller hattar för ägg - skönhet ... Tack för tipset ...

Alla mycket trevligt! Tack

Lägg till en kommentar avbryta svar

kategori

korsstygn och andra handarbete

Placering platsmaterial på andra webbplatser är förbjudet!

Genom att skicka någon form på webbplatsen godkänner du

Originalartiklar till Glad påsk

Varför vi älskar semester? Förmodligen på grund av dem ett nöje att förbereda: tänka på gåvor, duka. Men det finns i våra liv speciella, ljusa, fester, såsom påsk. Vid påsk, folk ger varandra små påskgåvor: färgade ägg, kakor, korgar, påsk souvenirer. Barn älskar att laga mat påsk hantverk med sina händer, de är så intressant att delta i beredningen och arbete. Vi valde från en mängd olika hantverk de mest intressanta workshops för barn och vuxna.

Vi erbjuder hantverk vid påsk av de mest enkla material, inköp som inte drabbats alltför dyrt, de är alltid där i en vanlig butik.

Det är så intressant korg med ägg kan lätt göras av engångstallrikar, trä pinnar och band.

Scissor engångstallrikar:

Stötfångare och lim på toppen för att täta papper eller fästtejp. Dela klädnypor, lim Moment lim. Top förankring tunn fläta.

Vid botten, skuren i remsor av papper, en penna göra från kartong. Garnera båge eller mer.

Skriv ut mallen kanin eller rita på en bit kartong eller tjockt papper. Färgning på båda sidor, lim och sätta i en fot vackra påskägg.

Originalartiklar på temat påsk

Kycklingar göra engångs skedar, bomull diskar, färgat papper.

Du kan göra samma roliga kaniner:

Fler hantverk påsk tema: ovanliga rätter för ägg. Hur trevligt skulle se olikfärgade ägg på en tallrik av den ursprungliga! Skära det vita pappret 4 fot och kanin huvudet, förbereda en nospartiet. Klädnypor sätta på en platta, limma dem till pappersflikarna. Längst ner på skålen lägger vi den hackade vitt papper.

På samma sätt gör vi en platta med kyckling. Skillnaden: den gula papper och mängden flikar.

Gåvor med sina egna händer för påsk

Idéer för gåvor för påsk ett stort urval att välja tröttna. Jag hoppas att våra verkstäder kommer att hjälpa dig i valet.

Påsk korgar för den kommande semestern kan dras från en konventionell papperspåse. Eller av en vacker omslagspapper, kanske du fortfarande har lådor med choklad. Alternativen är många. I en sådan intressant korg kommer att bli ett original ser färgglada påskägg och gott.

Att arbeta behov:

Om du har ett paket att arbeta, måste du klippa botten med det. Skära sidan. Linjal och penna raschertit papper i strimlor 3 cm breda.

Böj alla remsor längs hela längden på mitten.

Vi utgår från remsorna att väva en korg, som på bilden.

Till detaljerna inte är förvirrad, limremsor ovanpå korgen och sedan allt avskuren. Limstift och limma toppen av korgen.

Vi kommer att skulptera intressant kyckling står för påskägg gratis. Det finns flera recept för att göra degen.

 1. Mjöl - 2 koppar.
 2. Salt "Eksra" - en cup.
 3. Kallt vatten - 250 gram.
 4. Paket för lagringsprodukter.
 5. 1 msk. sked solrosolja.
 1. 3 koppar (300 g.) Av vete.
 2. En kopp (100 gr.) Rågmjöl.
 3. 2 koppar (400 gr.) Av fint salt.
 4. 250 ml vatten.

Rågmjöl figurer ger en varm färg bröd. För att förbereda någon deg Blanda mjöl och salt och häll sedan långsamt kallt vatten och blanda igen. Graden av beredskap test kan definieras enligt följande: om degen sträckor och pinnar på händerna, så det finns en hel del vatten. Därför måste du lägga till mer mjöl.

Att arbeta behov:

Roll kaka tjocklek 0,5-0,7 cm, kommer det boet kyckling själv. Den sida av bon görs med hjälp chesnokodavilku. Vi gör "pinnar" dämpande vatten.

Vi lämna arbetet för en dag för att torka degen i framtiden välskött form. Vi börjar forma kycklingen. Lepim preform kropp. Hen vi behöver, som står för ägget, så vi måste göra ett hål under påskägg. Ta en cirkulär form, göra en urtagning skulptera bröstet och halsen av en kyckling. Peeler gör plumage på bröstet.

Infoga tandpetare höna hals, lämnar 1,5 cm. Anslut hylskroppen och kycklingar. Kavla ut degen gör förformen vingarna 1 cm tjocka. Rita skalare fjäderdräkt, fastsatt till kroppen av kyckling, vätning med vatten.

Vidare vår uppgift - att göra vackra höna svans. Grundval ta ovala kaktjocklek 0, 7-1 cm. Göra skärmaskiner ludd. Skär bakkanten av kniven att likna ritning fjädrar. Sektionerna gjordes försiktigt, jämna dem med fingrarna. Fäst svansen på kroppen av hönan. Bifoga något under hans svans, t ex en kula eller ett äpple. När produkten torkar bort äpplet.

Rulla till en rund boll för huvudet. Vi gör en kam, fingrar och stack ger det utseende du vill.

För att göra ögonen, är det nödvändigt att identifiera deras plats. Gör en stack bucklor för ögat. Vidare potatisskalare göra en buckla för ögat var figuren.

Sätt peppar ärta i stället för eleven. Vi gör näbben och huvudet skulptera.

Fäst huvud och torso, sätta huvudet på en tandpetare. Fäst en liten testremsa för stabiliteten i huvudet. Dekorera hals kyckling fjädrar från testet. Du kan göra kyckling "örhängen" av degen bitar.

På liknande sätt lepim kycklingar. Glöm inte att fukta delar för att få en bättre fäste.

Vi förbehåller oss produkt för 1-2 dagar att torka, lägg dem i längst platsen möjlig även på skåpet. Efter en dag eller två, när kycklingarna med kyckling hårdnar, är klara arbete: plantering siffror på bladen, som fuktats med vatten halvvägs. Under förutsättning att luften i 1-2 dagar. Torka produkterna först i luft och sedan sätta i ugnen med en temperatur på 50 grader vid en timme. Efter torkning, färgen färgen och täck med lack.

Ett annat alternativ: siffrorna för testet: lepim påsk kaniner, höns, kycklingar. Du kan göra dem magneter på kylskåpet och kan hänga på vide kvistar.

Den snabbaste versionen av gåva - färgade pappersservetter och band. Twist kokt ägg i en servett och knyta band. Du kan byta ut wellpapp.

Så roligt intressanta påsk kyckling kan virka.

Att arbeta behov:

 1. Garn gul, 100% bomull och 50/50,
 2. Lite garn orange och vit.
 3. Krok nummer 3.

Vi börjar sticka med kroppen. Den första 7-serien:

1 st - 8 fm Amigur sticka slinga

2:e - stickas i varje maska ​​av 2 fm (16 se)

3:e - sc 1, sc 2, och så vidare (24 se)

4:e - varje tredje slingan lägga 2 fm, sc 2 (32 se)

. 5:e - n 4 varje tillägg 3 fm, sc 2 (40 se)

6:e - n 5 varje tillägg: 4. Sc, sc 2 (48 se)

. 7:e - varje tillägg krav 6: 5 fm, sc 2 (56 se)

8: e - 12 rader stickas utan tillägg, sedan:

13th - provyazat 6:e och 7:e slinga med (48 se)

14 minuter - utan ubavok (48 se)

15 minuter - provyazyvat 5th och 6:e stycke tillsammans (40 se).

16th - 2 rader stickas utan subtraktion (40 se)

18 minuter - att sticka ubavki 4: e och 5: e stycket tillsammans (32 sc).

19 minuter - med någon minskning (32 se)

Fyll kycklingen med bomull eller syntetfyllning.

20 minuter - provyazyvaem varje 2: a och 3: e stycke med (16 sc).

21 minuter - varje sticka de två slingorna tillsammans (8 fm)

Klipp av tråden och sy upp hålet noga.

 • 1:a - rekrytera 7 nedlagda. gult garn slingor, en fm i den andra slingan från kroken, 4 fm, 3 fm i en slinga, 4 fm, comp. n.
 • 2:e - EP 1, 4 fm, två gånger i 2 fm krav 3 fm i en slinga, två gånger två fm i en slinga, comp .. n.
 • 3:e - 1 EP, 1 fm i varje fm runt
 • 4:e - 1 EP, en comp. n. i varje slinga

Sticka fot apelsin garn:

 • 1:a - VI 2, 6 fm i den andra slingan hos kroken (6 fm)
 • 2:e - do vinna i varje slinga (12 se)
 • 3:e - göra den andra förstärknings i varje krav (18 se).
 • 4:e - ett antal oförändrad (18 se)

Därefter minska antalet slingor som tillsätts. Fyll i detaljerna i bomull eller syntetfyllning.

1:a - rekrytera 5 VP, en fm i den 2: a slingan på kroken, polustolbik, CCH 1 och en SS2N

 • 1 st - 6 fm i Amigur slinga (6 sc)
 • 2:e - do vinna i varje slinga (12 se)
 • Tredje - inte ökar i varje 2: a slinga (18 sc)
 • 4 - gör att öka var tredje slinga (24 sc)

Sy alla delar av kroppen, är hönan klar.

Som påsk souvenir du kan göra dessa enkla charm hängen.

Göra jobbet ganska lätt. vävteknik kallas "tegel stygn."

Att arbeta behov:

 • Olika pärlor (färg indikerade bredvid systemen).
 • 2 meter tunn lina eller rep garn.
 • 2 nålar beading.

Vävning start från den centrala raden av figurerna 1 till siffra 2, utför sedan varje del för sig vid motsatta ändar av fiskelinan, använda tabellen.

Vävbindningsmönstret äggen notera de dubbla raderna (12 och 13 i den övre delen 13 och 14 i den nedre delen). Vid fob formad på toppen av hönan pletom första höger flik (siffror från 5 till 9), och ytterligare vänster (figurerna 10 till 16). Därefter vänder vi oss till utformningen av huvudet (figurerna 17-40).

Hur kan det finnas påsk utan påsk tårta, påskägg, souvenirer och änglar? Här sådana original påsk Angels kan göra med sina händer utöver det vanliga pasta. Pasta kan vara något av följande: stjärnor, koner, spiraler nudlar. Dessa änglar kan hängas på en pil kvist eller sätta i påsk korg.

Att arbeta behov:

 1. Pasta.
 2. Resår eller pinnar.
 3. Smälta eller lim Moment.
 4. PVA lim.
 5. Bollar av salt degen.

Limpistol som förbinder huvudet (boll av degen) med kroppen. Därefter limma tesomochku tillbaka. Välja vingar makaroner och lim på toppen av flätan.

Tjock smeta med lim PVA ängel huvud och få ner det till en fin spån eller asterisker. Denna "hår" ängel.

Hand med delikat pasta. Tjockt applicera limmet åt sidorna, nära vingarna och lim.

Måla eller bara måla en gyllene färg eller aerosol.

Om du vill infoga dem i påsk korg, lade pasta i bagageutrymmet pinne och lim, hantverk redo.

En sådan intressant kanin gjord av filt kan göras med egna händer, kommer du att hjälpa en detaljerad mästarklass.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

60 − = 50