Påskägg från pärlor

Skapa ägg från pärlor påsk

Acid färg påskägg, eller transfer har ingen ska bli förvånad. Men pärlor dekorerad trä ägg, om de är noggrant och med fantasi för att fånga uppmärksamheten hos någon estet gjorts. En sådan gåva, om du gör det sin egen, skulle vara ett välkommet påsk souvenir.

Även om du aldrig har gjort någon beading, men vill göra påskägg från pärlor med händerna, det finns 2 typer av registrering "för lat", som vävning som processen inte förutses. Ursprung - linda tom pärla tråd. Vi behöver:

 • mångfärgade pärlor;
 • sytråd (fiskelina bättre att inte ta, eftersom det är svårare att hålla exakt);
 • trä blank ägg (företrädesvis en bas);
 • universell lim som "sekunder" eller "Moment"
 • träpinne med en spetsig ände.

Mekanismen för "vävning" är mycket enkel: den yta av arbetsstycket från den övre änden till applicera lim (i små portioner), och på den spiral spole efter spole, placeras pärlor uppträdda på en tråd. Till varv gick smidigt, korrekt pärla tråd vass pinne slut. stick också adhesiv som fördelas över ytan av arbetsstycket. Växelvis färger pärlor i svängarna, bildar ett mönster för framtida hantverk (se. Video 3).

Kör dekoration påskägg teknik för att klistra in är inte svårt, men för att göra processen snabb misslyckas. Att tvinna visade sig snyggt, utan luckor och gupp utskjutande lim måste noggrant räta varje varv (särskilt i den breda delen av arbetsstycket) staven. Gör en souvenir fullt möjligt för i genomsnitt 7-8 timmar.

Ett annat sätt att dekorera ägg med pärlor utan vävning - ritning ämnen från remmar, som kan broderade med pärlor eller pärlor några mönster. Dessutom kräver vi smal förformen (1 cm), dekorativa band, pärlor, nål och tråd.

 • Det första steget - att slå ägg sidenband. Hur man utför en klistra så noggrant som möjligt, utan att böja, titta på video 4. Hemligheten är i ständig spänning band.
 • Det andra steget - att sy pärlor på bandet. Alla nyanser av processen, se videon 4. I princip på grundval av bandet kan broderas med pärlor av någon design - från enkla till komplexa geometri och sammansättning, det beror på skicklighet av befälhavaren. Det enklaste sättet att dekorera tomma pärlor satin - sy det i linje med läggnings band.

Aerobatics anses ägg påsk från pärlor, dekorerade helt pärlstav nät. Vid första anblicken kan det tyckas att tvinna av ägg på detta sätt - en svår och tidskrävande procedur, men det finns en enkel teknik för nybörjare. Kör det kan väva sina egna händer, även en nybörjare, viktigast av allt, följ video instruktioner.

1

 • trä ägg (storleksstandard). Du kan också använda plastväska från kindera- "jätte", men erfarenheten visar att det är mest bekvämt för nybörjare att arbeta med arbetsstycken av trä.
 • silver pärlor №10 - 1 pack (25 g)
 • blå pärlor 3x4 mm - 230 delar;
 • silver pärlor rr 3x4 mm - 100 delar;
 • monofilamentfiske d 0,25 mm - 1 nystan;
 • tunn nål för pärlorna;
 • saxar,
 • Lättare svedning tips.

Twining ägg på detta system är universell, som är lämpligt för toppen och botten av arbetsstycket. Att väva hantverk behöver tre grundläggande element - ett bälte och två kåpor från vilka äggen bildas genom flätning av pärlor.

Detaljerad beskrivning av väven schema hattar se nedan. Försöka följa samma vävning densitet (pärlor, vilka bildas från färgen på kärnan får inte hänga på linjen), men förformen måste vara plan, måste dess kanter inte skall böjas.

En detaljerad schema för vävning bälte titta på bilden nedan. Tekniken är liknande - tvinna runda pärlor.

När alla tre komponenterna är redo att fläta, fallet för små - att kombinera sin fiskelina. Du kommer att få en utsökt souvenir skapas inom loppet av några timmar.

Lite mer komplicerat, men det är tillgängligt för utvecklingen av "odezhek" vävteknik för ägg från pärlor kallas peyote (peyot). Till skillnad från brutna mesh det ger en perfekt passform pärlor till varandra (ett annat namn för teknik - "tegelsten" stygn). Tvinna ägg som produceras direkt på trä, i processen för att arbeta på det bokstavligen växer odezhka av pärlor (Figur 1-8).

ägg påsk från pärlor: system för beading verkstad

Påskägg - ett religiöst attribut som är av stor betydelse och lång historia. Det symboliserar födelsen av ett nytt liv, renhet och evighet. Och om färgade ägg kan bara ses i ljuset semester, kan den konstgjorda glädja året runt. Tillverkad med sina egna händer, kommer det att bli en originell present. ägg från pärlor påsk är så vackra att de kan vara den mest charmiga heminredning. Det finns olika tekniker för att göra och vävning schema påskägg med pärlor, men de tillåter dig att få en originell souvenir.

Det första man måste beading påskägg - är grunden. Det är möjligt att använda skalet från den nuvarande, men det är ganska bräcklig och kan när som helst spricka eller smulas sönder. Du kan göra en ihålig figur. Men dess nackdel är att det inte håller formen och processen för att skapa hantverk kommer att bli ännu svårare och mödosam.

Som kan användas som grund:

 1. Särskilda trä ämnen avsedda för målning. De säljs i butiker för kreativitet, eller kan beställas från en snickare.
 1. Plast ägg behållare och ut ur barnens godis.
 1. Blanks gjorda av gips, gjort med sina egna händer.
 1. Grunden kan skäras från speciella blommig svamp och skum.
 1. Arbetsstycket kan göras i papier-maché, fick hon rätt form och inte tung. Klistras över skalet kan inte ta bort.

När basen är klar bör det målas i lämplig färg till pärlorna eller neutral. Eftersom tomrummet mellan pärlorna blir osynlig och hacka påskägg från pärlor kommer att vara försiktig. Om du planerar att göra en delikat mönster, kan stiftelsen göras i en kontrasterande färg för att markera vävning linjen.

Mästarklass på flätat ägg

Oplesti ägg från ett munstycke till en annan ganska mödosam. Det enklaste kläda tomma pärlor i portioner. Ett sådant tillvägagångssätt skulle göra en ritning.

Steg för steg Master Class Påskägg pärlor:

 1. Vävt bälte på en bred del av ägget. Dessutom kan det vara antingen horisontella eller vertikala.
 2. Kanterna är anslutna. Det är viktigt att bandet stadigt håller arbetsstycket.
 3. På varje sida växelvis flätad näsa ägg för subtraktion i ledet gradvis minska antalet pärlor.

Vertikal bälte används, om ägget är flätad och inte är helt på sidan av fönstret måste lämnas för bilder, blommor eller annan dekoration. På kanten av hålen är ofta tillåts kanten av de stora pärlor eller flagellum kontrasterande färg. Den här mallen är en master class Beadwork påskägg kan användas i alla teknik.

Vävning pärlor påskägg i konsten att vävning är det enklaste. Pärlor passar korrekt i rad, vilket gör det möjligt att göra någon design eller inskription. Men processen är ganska lång och mödosamt. Inte passar en sådan teknik, om pärlorna i olika storlekar och tjocklekar. Att lägga mönster symmetriskt och jämnt, kräver pre-draw kretsen hos påskägg vulst, med tanke på storleken hos pärlorna och arbetsstycket.

Scheme vävteknik:

Om du inte kan göra systemet fläta påskägg med pärlor med bilder, är det möjligt att skapa en övertoning. Smidig övergång från ljust till mörkt spets basen ser inte mindre intressant. Garnera med en souvenir kan vävas separat element som är sydda fiskelina. Det kan vara bara bokstäverna XB eller blommor, höns, kaniner.

Mosaik Technology är den mest tät, till skillnad från vävning, pärlor skiftade i förhållande till varandra. Minimi gapen mellan pärlorna. Mosaiken tekniken kan du också skapa en mängd olika mönster och inskriptioner. Till skillnad från tidigare tekniker, är ett mosaikmönster en jämnare, eftersom det inte är mycket märkbar skillnad i mängden av pärlor.

Systemet av mosaik av vävning:

Mosaik tekniken kan användas en eller två nålar. En vävd produkt med ett jämnt antal pärlor i bredd, och två nålar för ett udda tal.

Vävteknik och mosaiker kan användas för att utföra kycklingar, kaniner påsk. För att göra detta, kommer äggen behöver väva sina näbbar, vingar och öron. Liknande nät görs på tråden som används för framställning av bärare för konventionell dekorativa krashenok och testiklar.

Minus flätat ägg teknik för vävning och mosaiker i det faktum att de kräver en hel del tid att utföra. Också det tar en hel del pärlor. Alternativet - ett genombrutna väva i ett rutnät.

Körning brutna vävning:

ägg påsk från pärlor, flätat nät, gjort tillräckligt snabbt och en liten mängd material. Hålrum i sugtabletter kan vara valfri storlek. Genombrutna produkter ser luftigt och delikat, perfekt för dekoration fest souvenirer. Ordningar Pärlarbete påskägg kan vara något annorlunda, och ibland kan ses bland de pastiller transparent tråd med pärlor. Detta gör det ännu mer intressant hantverk och högtidlighet, speciellt när den genomsnittliga pärla stora.

Det är viktigt när man väljer denna implementering teknik för att ha en hög kvalitet och plant underlag. Färgtonen kan vara pärlor, men ser fin kontrast. Att urskiljbara delar av påskägg vulst såg vacker förform kan beläggas med lack eller priporoshit blänker.

Om det inte finns någon tid eller saknar kompetens att väva pärlor, är det möjligt att göra ett original hantverk påskägg från pärlor på ett förenklat sätt. För honom, förutom arbetsstycket behöver lim, transparent garn och en mängd olika dekorativa tillbehör.

Pärlor bärs till en tråd i valfri färg sekvens. Förformen insmorda med lim (det är viktigt att den är transparent) och är placerade i en spiraltråd med pärlor. Du kan också lägga ut de tematiska bokstäver, siffror och symboler. Dessutom pärlor förform kan okleit paljetter, kristaller och blommor. Komplettera sidenband och färgade skosnören. En slarvigt fallit fjäder gör hantverk ännu sötare. Vi kan inte glömma det vackra stativet till fest ägg sågs i all sin glans, och gick inte obemärkt förbi.

ägg påsk från pärlor - är inte bara vacker, men också mycket spännande. Behärska de enklaste systemen inom kraft även för barn. Om du har tålamod, kan du göra originella artiklar för semester.

ägg från pärlor vävning schema påsk

ägg från pärlor Bead vävning schema Påskägg

Virka hund leksaker amigurumi år Bulldog hundarna i år.

Vi har förberett för dig två turbaserade master classes med bilder och diagram. De beskriver i detalj hur du kan oplesti påskägg från pärlor snabbt och inte göra misstag. En är det perfekta valet av vackra och originella gåva. Den andra ger en möjlighet att utföra ägget utan specialkunskaper och tar lite tid att tillverka. Dessa eleganta produkter kommer att vara en värdig gåva eller dekorera insidan av ditt hem till påsk.

Verktyg och material Tid: 3-5 timmar • Svårighetsgrad: 10/10

 • gröna kulor, storleken på en, men alla de olika nyanser;
 • plastpärlor av olika storlekar;
 • tråd;
 • lim;
 • stå, och som kommer att kors och tvärs;
 • tomt för ägg.
 • trä ämne;
 • pärlor;
 • pärlor;
 • fiskelina;
 • måla för att ge arbetsstycket den önskade färgen

ägg påsk från pärlor med fjäder liljekonvaljer.

Alternativ hur man väver pärlstav påskägg i överflöd. Här, till exempel, ser vår version lite ovanligt, men absolut vackert. Det visar sig att påskägg från pärlor med liljekonvaljer, som ligger i den vackra montern och inramade vårblommor.

Vävning Påskägg pärlor börjar med skördade blommor liljekonvalj och samla dem i en enda blomställning. Nästa steg är att väva blad och blommor av de fyra elementen monterade tillsammans.

Fortsätt sedan till tillverkningsbaser - står. Efter det entwine sig påskägg från pärlor. Foton av alla tillverkningssteg är säker på att underlätta ditt arbete. Följ dem och du kommer att lyckas.

Vi gör först våra liljor. För att göra detta, ta pärlor och ett skruvstäd. Edge verktyg klistra gips i två lager, för att inte skada pärlorna.

Nu toppen av pärlorna Skär ner. Utsignalen är en slät plan yta på den ena sidan av inloppet. Denna åtgärd kommer att ge oss i framtiden, placera spetsen av blomman på planet och utan någon svårighet fastnar det till pärlan

Då kan vi ta vår guld metalltråd, vik den i två skikt och strängarna 6 pärlor pärla färg.

Vi saknar tråden genom hålen i pärlorna. Denna åtgärd utförs flera gånger, för en mer robust och tillförlitlig fastsättning av pärlor. Sedan, för att båda ändarna av tråd Skicka ett mer pärla mot varandra. Det finns också skicka en tunn tråd.

Då våra ståndare in pärlan avverkas och sågas i den övre dropp lite lim. Limrester bör omedelbart torka av med en mjuk trasa. Montera alla tillgängliga du servett. Om detta inte görs omedelbart kommer limmet att förbli på ytan av våra ståndare och kommer att vara ful pinne av vacker blomma. Det är helt enkelt inte acceptabelt)

Vi gör blomstjälk lindningstråd snäva svängar tråd.

Sådana ämnen blommor vi behöver mycket. Kom ihåg att blomställning bör bestå av blommor i tre olika storlekar. Den första är de minsta av pärlor med liten diameter. Andra pärlor av medelstorlek, och den tredje största. Antal blommor från blomställningen beroende, d.v.s. hur många objekt kommer att ligga på en stjälk liljekonvalj.

Steg 2: att bilda en gren med blommor

Därefter bildar grenar av liljekonvalj. Den minsta pärlan är en topp blomma, och den största - lägre. Så kommer vår påskägg från pärlor ser ut som en riktig växt.

Minnas handen vävteknik, och på så sätt bilda en mer ljus - gröna blad av liljekonvalj. Vi bär dem i två dimensioner. Arket, som är i mitten, för att vara längre än bladet på sidorna. I bredd bör de inte variera.

Då kan vi bilda en färdig kvist liljekonvalj blommor. Att sätta tre blomma grenar och tre blad. Det gjort vår dekoration på påskägget från pärlor. Master - klass växlar till huvudtillverkningssteg av produkten.

Steg 5: entwine påskägg från pärlor med lashdyshami

Flätat med pärlor Påskägg utföra det sätt du vill, och sedan producera 4 ndebelnyh remsor. De hjälper oss att dela upp artikeln i 4 delar här på detta sätt.

"Crown" utförs för en vacker topp. I mitten av en krona vid vävning placera en sträng av större diameter.

Sedan syr kronan och band till skjortan ägg. Det är bättre att utföra den här åtgärden eller enfibertråden guldfärg. Maskor bör bildas små och lägga dem exakt i mitten, i skärningspunkten mellan två närliggande sidor av pärlorna.

Sedan skörda ägget i sig är mycket tung, stärker vi vävt stå. I vårt fall var vi hjälpt av resten av ring tejp.

Det sista steget i denna överdådiga produktion av ägg, är bildandet och vävning stativ. Det bör endast göras efter slutförandet av de tidigare stegen. Endast i detta fall kan inte förväxlas med storleken på vår monter.

Stand väva "Ndebele", men dess yttre utseende är din fantasi. Du kan ge den formen av ett rör eller vas. Men i något fall inte följer den helt rakt ner, eftersom det i det här fallet din påskägg från pärlor, kommer alltid att falla, och ingenting då är det inte korrekt.

En annan av de knep ständigt används vid vävning av ägg från pärlor, är ytterligare förstärkning av stativet. Den kan vara en ring av vidhäftande tejp, plastflaskor eller hack av ringen från limmade kartong. Du kan använda alla robust material som kan hitta hus varje needle.

Efter slutförandet av arbetet med stativet vidare till suturering av våra buketter till sina platser. Vi bildar en vacker ram och räta alla blommor. Och i slutet av sy ägg på stativet så att du kan plocka upp och utan rädsla för att sätta på displayen för "pohvastushek".

Det är allt, är vår magnifika skapelse redo! Det lämnade pincett för att sprida pärlor och njuta av resultatet. Dessa påskägg kommer att vara en underbar present till dina nära och kära.

Läs vidare, vad du kan skapa påskägg från pärlor. Steg för steg bilder på vävning produkter också.

Påskägg för nybörjare.

Påskägg med pärlor för nybörjare är det mycket svårt och ibland helt enkelt oemotståndlig produkt - den uppenbara vid första anblicken svårt schema genomförande. Men vi i vår herre - klass, vi vill skingra denna myt och visa dina läsare som du kan skapa unika gåvor utan svårläst diagram och onödiga åtgärder.

Påskägg för nybörjare

Vad behöver jag för att komma igång

Vi kommer att behöva trä ägg. Men har gjort och ämnen av plast eller skum. Du kan också använda ovala ägg från "Kinder - surprise" eller bara utföra ett arbetsstycke oberoende av lera, model, Gibbs. Genomsnittlig ägg vanligtvis inte gäller, eftersom det är mycket ömtålig och svår att fläta det. Och sedan att förstöra sådan skönhet, inte verkligen vill.

Komma igång med färg förform. Färger med användning av en hållbar, företrädesvis akrylbaserad. Color Välj en ljus, iögonfallande. Om det behövs, upprepa färgning för en mer mättade färger.

För att korrekt oplesti påskägg med pärlor, system för nybörjare måste välja de mest grundläggande. De bör inte förstås av hantverkare, ingen av vävning scenen. Det är bäst att välja ett system som har använts tidigare vid tillverkning av dina grannlåt eller duk.

Vid tillverkning av våra produkter har vi använts utbrett system med konventionella vävning armband. Det är enkelt och kräver inga speciella kunskaper.

Efter torkning av preformen vidare till stringing pärlor och fläta ägg.

Avskurna från spolen i 60 cm fiskelina, och uppträdda hennes 8 pärlor gul. Vi stänger dem i en cirkel, som korsar ändarna av linje 2 över de senast uppringda pärlor. Ring vänder och två åtskilda änden av fiskelina.

Nu, på båda ändarna av strängn av pärlor 2 måste två eller fler, och i vilken vårt kors våra flätor. Vi bildade en ny ring. Håll ändarna av fiskelinan är alltid ut skillnaden i de två pärlor beror på lika nivåer av vår kedja.

Fortsätt fläta följande schema. När en kedja når en önskad längd, den sista länken till den första carry, sluter därigenom slingan. Och för att inte förväxlas med storleken som appliceras på banan är vår ägget vid det bredaste stället. På ett liknande sätt en andra kedja väv.

Vi utgör en central del av våra ägg. Ta de två flätade kedjor och tidigare framställda, stora pärlor. Väv alla delar tillsammans, vi har en pärla i mitten, mellan de två kretsarna.

Vi fortsätter att väva de första pärlor. Därefter introducerar linjen till mitten av henne och nästa pärla på henne. Förankra fiskelinan på baksidan flera knop. Fäst ändarna avskurna och nästan svedning samtidigt trycka dem att pärla. Produkten är en gut-vridande på framsidan.

Nu förankra fiskelinan via länken stycket 20 centimeter och pärlor uppträdda på det i följande ordning - gula pärlor 8, en liten sträng av vit färg, och 8 gula pärlor. Så i en cirkel, inte glömma att det är nödvändigt att hoppa över en enhet.

Förbinder alla låg med pärlor. Knyt en stark uzelochek. Lina och skär bort överflödigt ändarna av svedning.

Att vershinki våra produkter har varit mer korrekt, kan kompletteras med den senaste åtgärden, sammanflätning pärlor av medelstorlek. Och först därefter göra en slutlig knut. Således alla fula knyta ändarna av fiskelinor, gömd i lumen av de nya pärlor, som säkerligen kommer att förbättra utseendet på produkten.

Till våra påskägg inte hänga ut i vacker ram av pärlor, vävning system leder upp till storleken på deras pjäs. Det är ingen hemlighet att olika tillverkare producerar produkter av olika storlekar och därmed opletaniya föreslagna systemet, kan du bara - bara inte gå. Därför när det är nödvändigt att flytta länkarna i kedjorna efter en, justera storleken på den "band". Eller dobovlyaet ytterligare vulst med sidoelementen i ramen. Då alla delar samman tillsammans och du får den sanna skönheten.

På samma sätt som vi gör ut, och den andra sidan av ägget. Endast det visade sig att vi har en något större storlek, så i stället för 8 pärlor, tar längre tid 11.

Det är allt en master class är över. Enkla men attraktiva souvenir i form av påskägg dekorerade med pärlor, gjort med sina egna händer, är klar.

Vi hoppas att du gillar ägg från pärlor påsk! På grundval av vår mästare - klass, kan du enkelt väva och andra ägg från pärlor påsk. vävning ordningen finns i våra artiklar i denna kategori eller välj en kategori på tillverkning av armband.

Prova nya, kombinera det oväntade och sedan göra det! Lycka till med ditt arbete och lätt semester!

Bara för en bättre förståelse, erbjuder vi dig att se videon mästarkurser nedan.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

52 + = 59