Påskägg med sina händer

Påsk hantverk med sina händer: 64 stora idéer!

Påsklov - alla kristna väntar på denna dag med en speciell spänning. Den mest rena och ljusa semester påsk på samma meddelande dag och katoliker och ortodoxa. Butikerna kommer att vara alla typer av traditionella påsk souvenirer, men varför inte försöka vid tillverkningen? Efter alla handgjorda påsk hantverk lite sämre än vad färdigköpta motsvarigheter.

Det finns många stora påsk idéer, av vilka många kan göras som en familj, att ansluta sig till handarbete även små barn. Göra egna händer hantverk till påsk kan följa historier om historien om denna semester.

Påsk kan anses vara kulmen på det liturgiska året. Varje år är påsken firas det nya datumet, eftersom det går kalkyl av lunar-solkalendern.

Däremot kan påsk inte tilldelas före april 7 och 8 maj senare.

Det är mycket viktigt symboliken i semestern. Traditionellt blir det en symbol som på något sätt innebär en förnyelse av livet - det är påsk strömmar, Light - är påsk eld och livet självt (kakor, ägg och kaniner).

Påskägg - den vanligaste symbolen för semester, som markerar seger i livet över döden. Traditionellt måste de vara röda, men idag ägg är inredda på alla sätt. Ändå röd är viktigt. När allt kommer omkring, enligt legenden. när Maria från Magdala kom till härskaren Tiberius tillkännage mirakulösa Kristi uppståndelse och förde honom en gåva ägg, sade han: "Det är omöjligt just eftersom det är omöjligt att det blir röda ägg." Och ägget blev röd i händerna på Tiberius! Sedan dess har den röda färgen indikerar seger livet över döden, förnyelse.

Under mer än ett sekel levande och en tradition: att skicka vänner och familj en vacker Påsk kort. De representerade inte bara symboler för semester, men också skönheten i vårblomningen. Och söta kycklingar, kaniner, blommor, påsk kakor.

Påskägg dekoration Alternativen är många. De beror på vilken typ av material som används: papper, broderi, enkel tråd eller pärlor. Men först måste du göra det tomt.

1

Förberedelse för påskägg

Som äggformad arbetsstycket kan vara:

 • träet
 • skumråämnet
 • naturmaterial blank
 • okonventionella förform

Avverkning för ägg

Kanske den mest praktiskt är en skum förform. Och allt eftersom det håller sin form väl, vilket inte vara så svårt. I det kan du sticka stift, och så lätt. D.

Förberedelse för ägg från skum

Men gör påsk hantverk med sina händer väl av det faktum att även arbetsstycket kan göras från skrot!

I den vanliga rått ägg måste vi göra två små hål: topp - inte mer än 2 mm och botten - någonstans 5 mm i diameter. För detta ändamål behöver vi en syl eller en tillräckligt tjock nål. Efter dessa procedurer kan proteinet och äggulan lätt sprida sig från botten. Du kommer att behöva tvätta och torka sitt skal.

Plast ägg från den berömda alla barn i choklad godsaker, också kan användas som en tom - det är ganska verklig oplesti pärlor eller slips.

Ägg från pärlor kännetecknas av sin elegans och alltid lockat vnimanie.Eto tillräckligt mödosamt, delikat arbete, men resultatet är alltid imponerande. Vi behöver en speciell vävmönster, och sedan försiktigt flytta den till ägget, som vi tidigare har nanesom transfer. Men om du inte tidigare har bedrivit beadwork har komplicerat, även om en sådan detaljerad mästarklass som "ägg påsk från pärlor: utsökta hantverk med sina händer", kommer att vara till stor hjälp i den första kreativa erfarenhet av denna typ.

Varför inte avvika från den ställda ägg utan att göra en plan hänge med broderi? Det ser väldigt cool, original, och inte säga att arbetet med vissa svårfångade. I en detaljerad master class "påskägg-Pysanka" beskriver hur man brodera och montera en sådan ovanlig ägg. Komplexiteten kommer förmodligen att vara bara i det faktum att den mycket broderi kommer att ta tid. Men resultatet är värt det!

Du kan fortfarande hålla med den traditionella idén om surround ägg, och i detta fall "cross" rekommenderar att uppmärksamma den master class för att skapa en "Skål med broderi." Endast i stället för julgran boll, vi använder ämnet i form av ägg. Var noga med att vara mycket mild minne, alla vill se det närmare, eller ens att bli ägare till en sådan skönhet.

Påskägg gjord av filt och fleece

Om du gör en sådan ovanlig present till påsk med sina händer, för att vara säker, det kommer att uppskattas. Det kan även fungera som en maskot, eftersom titta souvenirer gjorda av dessa material är alltid ljusa och ovanliga.

Och förresten, vid utarbetandet av denna souvenir du kan exakt engagera barn. Det viktigaste kravet - noggrannhet, men det är svårt i tillverkningsprocessen av äggen kommer inte, är allt mycket enkelt. Men omröstningen själva podsmotrev master class "påskägg gjord av filt - perfekt souvenir i en ljus dag!"

Garland ägg gjord av filt

Man behöver bara fylla på dessa otroliga vinna i sömnadsmaterial och ytterligare arbete kommer att gå som ett urverk.

Även om du sticka lite vet hur att göra vackra stickade påskägg kommer att vara på axeln och dig. Tillräckligt för att plocka upp krok, garn och ljusa mästare kolumnen teknik utan fm.

Naturligtvis finns det alternativ och mer komplicerad. Mer erfarna knitters'll vill ha ett enkelt sätt att knyta ägget att fästa en ljus blomma med vackra knappar i kärnan. Men om dess tillkomst redan måste försöka, men det är inte så svårt att göra.

Mycket cool look påskägg "klädd" i spindelnät traceryen. Det är öm, känslig, och göra enkla arbete. Master class med den vackra namnet "Lacy prakt" lurid detalj alla aspekter av tillverkning av handgjorda souvenir.

Också en mycket intressant version av en souvenir - en present till påsk, gjort med sina egna händer, kommer att ha mycket till belåtenhet. För att göra det behöver vi:

 • skumråämnet
 • siden eller bomullstråd vit
 • PVA lim
 • stift
 • polyetenfilm
 • dekoration detaljer

Första skum zagotovochku vi stänger polyeten. Detta för att säkerställa att våra trådar inte limmas på skummet och därefter drog utan svårighet. Sedan måste vi mycket noga att hålla nålar in i arbetsstycket. En serie kommer att vara på kanten av den framtida lilla fönstret, och den andra serien kommer att gå på den ovala påskägg.

Under andra halvan av fönstret inte kommer att vara, så antalet nålar kommer att göra enbart på de ovala ägg.

Halvorna tillverkas separat från varandra!

Tråd vi doppat i PVA lim och delar av vår billet. Det är bättre att linda inte kaotisk, och observera mönstret "sicksack" genom pin externa och interna rader.

När omslag är klar kan tråden vara en andra gång för att täcka limmet. Vidare väntar den tomma brunnen är torr. När detta händer, vi är mycket, mycket noga ta ut sprinten och ta bort hälften från arbetsstycket.

Mate fall på en liknande princip. Nu måste du ansluta dem med andra systrar. Du kan binda upp sin sidenband eller hot fix pistol.

Bra om inom en sådan känslig påskägg du lägger en fluffig miniatyr tsyplonochka eller kanin. Ägg kan knyta ett tunt band, topp skönhet pryder båge. Resultatet blev en vacker hack: många kommer att bli förvånad över att du gjorde det själv!

Påskägg inom området Origami

Färgat papper och triangulära moduler - om det handlar om något du sa, uppenbarligen värt att experimentera med en liknande souvenir påsk.

Hur man gör en triangulär modul Origami

Först måste du lära dig att göra moduler av färgat papper, då denna färdighet är användbar för dig i ditt nya origami artefakter.

För att göra detta, razlineivaete du färgat papper på ett speciellt sätt. Men det finns åtminstone två sätt att tillverka modulerna. Typiskt, vikta papperet flera gånger, vid någon punkt i bitar, och sedan samma bitar omvandlas till framtida moduler. Hur man skär papperet, kan du titta på videon:

Steg för steg workshop om att skapa påskägg i Origami teknik

Vi kommer att fortsätta enligt följande:

 1. Vi måste förbereda 99 112 gröna och rosa triangulära moduler.
 2. I 1: a, är 2: a och 3: e raderna 8 gröna moduler. De kan enkelt monteras på varandra.
 3. Den fjärde raden är rosa 16 moduler som behöver läggas på en ficka.
 4. Femte rad fall på principen: 2 green modulation modulation 2 2 rosa grön och så vidare ..
 5. Andra raden: samma princip, men mönstret är nödvändigt för att skifta lite åt sidan.
 6. Ytterligare vi försökt att injicera ett ägg skål form och fortsätter att sprida samma mönster, utan att glömma att flytta åt sidan.
 7. Gör 8 rader måste mönstrade.
 8. Nästa serie kommer att vara från 16 enheter av rosa.
 9. För att slutföra arbetet med ett antal gröna moduler som kommer att sitta ner till tre litet hörn.

Video Workshop detaljer kommer att instruera dig hur du skapar ett ägg-origami:

Och nästa Master Class kommer att berätta hur man kan förbättra prestanda. Men för nybörjare är det bästa valet skulle vara det första alternativet, eftersom det så enkelt som möjligt, men resultatet är lika attraktiva.

Påskägg inom området Kvilling

För att göra arbetet i denna teknik kommer att behöva:

Först av allt, fundera på vad skulle vara ägget. Elementen kan limmas till själva arbetsstycket:

Och sedan kan du försiktigt bort den tomma. Detta är nödvändigt för att säkerställa att ägget kom ihåliga och genombrutna.

Om du väljer det andra alternativet, är principen tillverkningen densamma som för utförandet av tråden påskägg. Det vill säga, vi går igenom följande:

 1. Ägg nära polyeten, och sedan, med början från toppen av förformen fastnar kvilinga element. Varje element ska inte bara vara ansluten till den tidigare, men också för att konsolidera två eller tre stift.
 2. Så det kommer att ske den övre halvan av ägget, då du behöver för att täcka den med färg, låt torka.
 3. Nu kan du göra det andra arbetsstycket (nedre halvan), och efter torkning att limma de två delarna.

Quilling element vändningar som vi behöver det. Träna bättre i förväg, för att undvika att slösa tid i processen för tillverkning av ett påskägg. För att inte förlora, bättre att följa den här videon mästarklass:

Välstånd och överflöd i påsk symbolik - en kanin. Det tros bringa lycka till den person som tar emot det som en gåva. Du kan lägga den bredvid en korg med påskägg, kommer det att vara hennes vackra och söt vakt.

Du kan göra en enkel kanin grå linne, kan du sy färgade charmiga kaniner, med hjälp av all sin fantasi. Detta innebär inte nödvändigtvis ta bort souvenir innan nästa påsk, eftersom det kan vara en bra maskot för ett år.

Titta på vår verkstad "påskharar bringa lycka" och välj en som föll för att passa)

Utan att spendera en stor insats, kan du göra en söt påsk korg med sina händer, som kommer att se så cool färgade ägg. Många varianter:

Dessutom mästarna gör korgen ens papper! Särskilt vacker korgar i Kvilling konst.

Och hur gör man en korg dekorerad med virkade blommor? Men vackert. Påsk kaka och ägg i samband teknik amigurumi, fungera som en utmärkt fyllning!

Ljus i form av ett ägg - en originell souvenir påsk. Vår verkstad "Påsk ljus och de skyddande egenskaperna hos" inte lämna några frågor om "hur man gör dem."

Förresten, kan samma äggskal bli bättre ljusstakar:

Klassiker i genren! Men nu kan du starta sin produktion, eftersom tiden för en sådan stort behov broderi. Scheman som du kommer att brodera mycket. Bedöm din nivå och välj:

Påsk servett med broderi

Påsk handduk med broderi

Påsk bordsduk med broderi

Se på andra ordningar påsk handdukar och servetter på vårt forum, ämne: "Easter system"

Påskkort med broderi

Du är redan tvärsystem bekant broderi kan användas för att producera vykort med sina egna händer.

Påskkort, broderade kors

Påskkort, broderade band

Papper tomt för gratulationskort, kan tyg, spets och band göras ganska söt otkrytochku påsk. Det kommer inte att ta mycket av din tid.

Påskkort i Scrapbooking tekniker

Ingenting hindrar dig att göra ett kort i scrapbooking teknik. Som redan nämnts, de viktigaste frågorna är påskägg, ortodoxa kyrkor, kakor och blommor.

Stickade dekorationer för påskägg

Hur tycker du om idén om "priodet9raquo; påskägg 🙂

Påsk - ljus, bra semester och lite söt kul den dagen kommer inte att vara överflödig. Till exempel, påskägg, du kan "klä upp" i en stickad mössa. Öron, bumbonchiki, ja allt - viktigast av allt, för att använda ljus garn. Speciellt sådana utsmyckningar som barn. som ännu att bekanta sig med påskhelgen.

Och du kan bara införa en söt liten djur, samma höns och kaniner. Är knutna till sina barn och produktion, även i väntan på semester, kommer de också vara engagerade i glädje och nytta.

Förresten, kommer de färdigheter vara användbar vid tillverkning av stickning och stöd under äggen. De kommer att vara en underbar dekoration av mer än ett år kommer att vara påskbordet, och säkerligen används. Om du vet hur man sticka tyg, hattar, gör enkla saker en krok, knyt en monter kommer att bli lätt.

Om du har en önskan att göra något med sina egna händer hantverk för påsk, kommer vi gärna se dig i vårt projekt, "Påsk sovmestniki"

Ta dig tid att hitta tid för handarbete, eftersom påsk hantverk med sina händer har ett speciellt syfte: de inte bara visar den kreativa makings av mästare, men också ge en möjlighet att djupare känna semester själv. Du tänder i påsk.

"Cross" garanterar kreativa take-off för hela året! 🙂

Påsk hantverk med sina händer: 64 stora idéer: 2 kommentarer

Grymt hantverk. För påsk gör ett sådant mirakel podstavochki eller hattar för ägg - skönhet ... Tack för tipset ...

Alla mycket trevligt! Tack

Lägg till en kommentar avbryta svar

kategori

korsstygn och andra handarbete

Placering platsmaterial på andra webbplatser är förbjudet!

Genom att skicka någon form på webbplatsen godkänner du

Vacker tradition och roligt: ​​gör påskägg med sina händer

Påsk - den stora fest ljus. Visst många från sin barndom förblev i samband med det en känsla av något ovanligt, renhet och välstånd. En flerfärgad ägg - en oumbärlig attribut - uppfattas inte bara som mat, men som en leksak, en bagatell. I alla tider, att ge och dela ägg - mycket till det goda och välbefinnande. Sätt om hur man gör ett påskägg, mer än ett dussin. Många av dem är så enkelt och roligt som gillar ett barn. Resultatet av gemensamma fritid för skapande verksamhet - en unik souvenir - en fröjd nära och kära, och ditt barn kommer att överföras påsk humör.

Video Idé: ägg marmor för påsk ↑

VIKTIGT: för målning och utsmyckning kokt ägg med enbart naturliga färgämnen och lim. Om du behöver använda lim, färg, sedan använda en ägg äter omöjligt. För att göra det längre behålla sin attraktionskraft som en souvenir och inte en port, rekommenderas att endast använda äggskal. I ägget, är det nödvändigt att genomborra två hål (övre och undre) och häll (slag) innehåll. Till sköra skal inte sönder under hanteringen över det, är det hälls gips med skum, eller helt enkelt somna korn. Du kan också använda färdiga i trä, gips, skumbollar.

Med tekniken med papier-maché alla kände varandra från skollärdomar av arbetet. Med dess hjälp skapa en mängd olika hantverk, inklusive dekorationer till påsk.

• färgat crepe eller kräppapper;

• mjöl eller stärkelse;

1. Blås en liten ballong. Du kan hänga den för en tråd eller använda stativ för enkel användning.

2. Alla papper måste skäras i små rutor.

3. Gör en pasta av mjöl eller stärkelse.

4. Macau varje ruta i pastan, limmet på bollen, jämna ut rynkor. Det första lagret av kräppapper, då mer av det slutliga vita och - igen crepe.

5. Låt torr handgjorda artikeln.

6. tömd ballong och ta bort den.

7. Rita en oval fönster och skär den.

8. Garnera fönsterkant bitar av papper, rulla till bollar och indränkt i pastan.

9. Top fästa fast rosett band.

10. Inuti kan sätta skurna remsor av kräppapper grönt - det är typ av gräs - och sätta tillbaka en souvenir gjorda av kyckling eller tråd.

Gentle, luftiga, mycket trevligt och enkelt i utförande

En annan stor gåva alternativ-överraskning: genom att försiktigt skära den färdiga skalet, sätta in godis eller en souvenir. Täta genom att sätta in en tråd för att öppna överraskning.

Dra repet - överraskning!

Med hjälp av en liknande teknik, kan göras från trådar ägg. För att göra detta behöver du: boll, tråd, lim och smådelar för dekoration. Indränkt i lim tråd skall fästas kring bollen, låt torka, ta ut kulan och dekorera den färdiga ramen med pärlor, band, pugovichkami.

Bedårande påskharar dekorera barnkammaren

Men detta sätt att utsmyckning tråd är inte den enda. Med hjälp av skum som bas (det tillåter dig att hålla ett stift), kan du skapa ett ägg från trådar med en färdig tracery fönster.

• film (som trådar inte sitter fast till basen);

• Bandet och inredning.

Samla detta hack ska vara i två halvor - göra framsidan och baksidan separat eftersom det kommer att vara omöjligt att dra ut basis. Halvorna limmas ihop och dekorerad med ett band i färgen på gränssnittet.

En annan intressant teknik för vävning garn

Hantverk från trådarna - dekoration av varje hörn i huset

Ett mycket populärt sätt att dekorera. Detta ägg ser mycket rik, vispa något på ett smycke som den berömda Faberge. Men för att göra detta påskägg med händerna är ganska svårt, att inte ha bemästrat åtminstone elementära tekniker för beading. Särskilda vävning system gör det möjligt att dra en pärla mönster.

Fantastiska bilder av pärlor - är nästan ett konstverk

Men det finns enkla alternativ såsom äggproduktion.

 • Alternativ 1. tom päls med lim och försiktigt dra i pärlor. Förresten, kan samma metod användas för framställning av ätbara påskägg med användning av ett protein i stället för lim och stänk av konfekt.

Mat damning som ägg dekoration

 • Alternativ 2. Om det finns ett lager av tålamod för att spela ritning, limning pärlor pincett önskad färg. Bättre utnyttjande av lim "Moment"

Pärlor som damning och pärla mönster

 • Alternativ 3. pärlor uppträdda på en lång, tunn tråd, garn eller tråd. Rör sig i en spiral lim pärlor uppträdda på en bit. Om den används med pärlorna i olika färger kan skapa intressanta mönster.

Mycket originalfärger

 • Alternativ 4. Ett original och enkelt sätt som behöver:

• faktiskt frigolit ägg.

Kärnan i arbetet: för varje pin-nejlikor uppträdda pärla, paljetter och sedan fästs på ägget. Språng är också praktiskt spiral, omväxlande rader av pärlor och paljetter i raderna av strån.

Många stift och hårt arbete, men resultatet är värt det

Påskägg med tillämpningar ↑

Ansökningar inte kräver mycket ansträngning och skicklighet, och de kan göra allt från att skapa ett oändligt antal ljusa dekorativa souvenirer. För applikationer som använder som kommer till hands: tyg servetter, färgat papper, sytråd, och dessutom, pasta, flingor och skal ägg redan målat.

Ljusa applikationer av fibrer och papper

Under spannmål och pasta

Du kan dekorera med snäckor ... skal!

Välj din favorit dekorationer, limmade till arbetsstycket eller slumpmässigt som mönster, dekorerad med paljetter, strass, folie - voila, snabbt och enkelt!

Du kan använda tekniken för decoupage. Dessutom behöver akryl primer, färg och lack. Tillvägagångssätt:

1. Ämnet Avfetta, primas.

2. Måla med akrylfärg i två eller tre lager med hjälp av svampar.

3. Skär del mönster av dekorativa tyg.

4. Lim späddes med användning av PVA-bindemedel.

5. Låt torka.

6. lackas i flera lager.

Gentle romantiska decoupage

Påsk hantverk vintage stil ↑

Tråkig, men smakfullt, men mycket ovanliga påskägg: för honom mästarklass presenteras nedan.

• PVA lim "Moment";

• Kaffe och kanel som färgämnen.

1. Riv liten tidning.

2. Stick överlappet genom användning av PVA och jämna bitar av papper på arbetsstycket.

3. Låt torka.

4. Från vatten, PVA lim, kaffe, kanel förbereda en lösning för toning.

5. Applicera borste infargningslösningen.

6. Klädlackskiktet eller PVA lim.

7. Garnera spets och dekorativa element.

Gamla tidningar kommer ibland till hands mest ovanliga sätt

Dessa eleganta och eleganta ägg kommer att pryda insidan - bröstet eller mantel. Sidenband ger en speciell glamour och extravagans av sådana dekorativa element. Vid utförande, de är enkla och inte kräver någon särskild utbildning: behöver tomt band, dubbelhäftande tejp och strass (tillval).

1. Fäst bandet på toppen och botten.

2. Sätt ändarna av banden på bandet.

3. dra försiktigt bandet wrap arbetsstycket.

4. Fäst ändarna av tappen.

5. Från en separat band gör dekoration: viks på mitten, fixa vinkeln på sina svansar och röra sig i sin tur till bildandet av ett dragspel. Fäst den andra änden.

6. Sy dekoration på en spiral.

7. Låsning svansar kristaller eller småsten.

Det är också möjligt att göra remsor av band, blommor, dekorera dem en souvenir monter.

Komplicerade vid första anblicken, är arbetet inte alltför svårt

Införande av en elegant resultat

Påskägg inom området Kvilling ↑

Utomordentligt vacker, ljus, fest hantverk i quilling tekniker tilltalande utseende, beundrar och berör. Men avund har denna teknik är inte värt det - bättre att ta ett papper quilling, ett specialverktyg (initialt passar en syl, tandpetare, stor nål) och försök att göra bumagokrucheniem. Alla komplexa mönster i quilling består av många små delar av standarden, för att skapa är inte alltför svårt - bara lite skicklighet.

Tunna remsor av papper lindas till rullar. Rullar försvagade spets är fäst med lim. För blad och kronblad rullar komprimeras i kanterna. Varje detalku nödvändig promazyvat lim i stället för de mer vanliga lockar bort överflödigt lim.

Ready Circuits Macau lim och som på grundval av mönstret.

För sådana artefakter endast två enkla element quilling

Hantverk och dekorationer till påsk - stora familjeunderhållning och gåvor färdig med sina egna händer, med själen och fantasi - en stor hyllning till påsktraditioner och tillhörande värden. Försök all charm för att skapa din egen lilla mästerverk alla kan!

kommentarer: 2

Alternativ 1. Vilken av pärlor! Vad lim rulla ägg.

Kära hantverkare och hantverkare alltid beundrat talanger hantverkare, och även lite avundsjuk att jag hade en sådan talang där, och vill gärna prova att göra en skönhet av sina egna händer, men det är vad problemet är, jag har ingen aning om var du ska börja och vill gärna gå igenom behärska sådana mirakel, eftersom du kan när du kan lära dig allt zhelagii .Mne hade inte tillräckligt Infomatsiya och beskriva den korrekta sekvensen, men i allmänhet är jag under intrycket att endast vid garazdo inte vårt smarta rukodelniki)))

Om du har något att säga, inte vara tyst! Lämna dina kommentarer:

kategorier

Tips stylister

© 2011-2016 Lady-Zaza. Kopiering material från sajten är tillåtet endast med aktiv länk till källan.

Topp 5 workshops om skapandet av dekorativa påskägg

Med den strategi mot bakgrund av påskhelgen människor tror inte bara över vad problemet festbordet - heminredning är också mycket viktigt. Försök att göra konstgjorda ägg till påsk med sina händer - de kan användas inte bara för inomhus dekoration, men också som en trevlig en nuvarande släktingar och vänner.

Dessa ägg är inte lämpliga för att skapa hantverk för påsk med sina händer - de snabbt försämras och börjar lukta illa, så det är bättre att lämna dem för ett matbord. Försök istället att göra en falsk, som på ett säkert sätt kan dekorera utan rädsla för perioden av dess användning.

En intressant paradox: att göra konstgjorda ägg till påsk med händerna, du måste ha riktiga - ge företräde till stora kyckling eller anka.

Eftersom äggskal är ett utmärkt material för smycken naturliga form nu kommer du att lära dig att rengöra den från insidan och förbereda sig för registrering. Fördisk noggrant alla testiklarna.

 • I centrum av de övre och nedre punkter äggen sätta lite mark med blyerts. Med en vass kniv eller en nål försiktigt göra hål i stället för etiketter - med den breda sidan av ett hål måste vara större än den smala.

 • Ersätta under djup ägg liten kapacitet och börja blåsa in i en nedre hålet så att toppflödet från de större innehåll. Ibland kan en substans upphör att hälla - kan störa film på insidan av skalet. Bara glida den vassa änden av nålen djupt inne och flytta den där.

Släng inte innehållet i rå: eftersom det kan kokas!

 • Inuti skalet kvarstår även efter blåser en liten film, som kan börja lukta illa. För att bli av med det, ta en tunn nål, dess glödande glödhett, glida genom den bredare hålet och försiktigt gå på väggarna inuti.

 • Sänk arbetsstycket i vatten och något tryck ner för hand att de är helt fyllda med vatten. Ibland efter detta vatten häller i sig, och ibland också behöva blåsas - skölj produkter 1-2 gånger för att helt rengöra dem från insidan.

 • Det sista steget - ägg till påsk torka. Bara lämna dem i ett torrt ventilerat utrymme för ungefär en halv dag. Om du vill påskynda processen, lägg dem på en sticka med en böjd ände och varm över kokplattan ett kort avstånd från elden, annars kan det spricka och bränna.

Redo att dekorera skalen kan vara på något lämpligt sätt - till exempel många mästare är nu som en diamant målningsteknik.

Den ursprungliga stil prestanda säkert överraska dina vänner.

Tyvärr äggskal är spröda: de ofta sönder, så arbeta med dem kan bara proffs - att inte tala om att dela med barn handarbete. Att försöka lösa denna situation gips tomt för påsk, gjort med sina egna händer.

Allt du behöver: samma äggskal med lite mer än en stor öppning i botten eller någon annan formochka (plastleksaker, förpackning av kinderägg, etc ...).

 • Sprida gips med vatten till konsistensen av gräddfil av medium tjocklek.

 • Häll lösningen i formar och låt torka helt - beroende på konsistensen av blandningen och den typ av gips krävs från timmar till dagar.

 • Skrapa bort överflödig bula och fylla sprickor med gips, utjämning ytan.

 • Top ytterligare prime gips med akrylfärg.

Nu artificiella påskägg är redo, och du kan dekorera sina egna.

Konstgjorda ägg till påsk kan göras från praktiskt taget alla material till den teknik som du vill. Till exempel nedan är en master class på att skapa och dekorera påskägg med händerna i papier-maché.

Du behöver: en fast form tom oval form (du kan använda gips, men bättre ta en plast ägg, som består av 2 halvor), en gammal tidning, en speciell pasta papier-maché (det är lätt att ersätta med vitt lim).

 • Obmazhte oval billet handkräm, vaselin eller vanligt vatten till pappersskiktet är ej limmade till det, och sedan var det lättare att ta bort.
 • Top nalepili noggrant första lagret av små fragment av tidningar.
 • Det andra skiktet bör läggas noggrant promazyvaya klistra varje papper. Tapetserade produkten så länge det inte kommer tillräckligt tät.

 • Lämna tomt torka helt på väl ventilerad plats. Torrt papper halvor, ta bort plasten och prime med vit färg.

Hemligheten med hantverk som bildas inuti kaviteten i vilken du kan sätta en liten överraskning för mottagaren av en gåva: ett mynt, hårnål eller godis.

 • Anslut halvorna genom limning ihop dem papper, medan maskering distansen.

Återigen, lämna jobbet för att torka. Artikel finns! Det enklaste sättet att dekorera - täckt med akrylfärger eller gouache och säkra en transparent lack.

Men det slutar inte där - gör påskägg av papper stöd av samma material med sina egna händer.

 • Kartong stå ägg som de säljs i butiker, skuren i koppar, beroende på hur mycket du har gjort påskägg av papper.

 • På ett vitt ark format A4 trycket eller rita förform för att bilda delar av kroppen av djur och skars i bitar.

 • Måla delar och koppar eget gottfinnande, och sedan klistra in relevanta delar till ägg och stativet.

 • Sätt påsk poster i montern.

Din underbara hantverk för påsk klar! Denna workshop är mycket enkel att utföra, så att du kan ta med barnen till jobbet - de kommer säkert att njuta dekorera julklappar med sina egna händer.

En annan idé hur man gör påskägg med sina händer, är att skapa en vacker stor transparenta artiklar tillverkade av garn. De kommer att vara en perfekt dekoration för ditt hem och semester bord.

Det finns flera sätt att göra påskägg av garn - helt enkelt välja den mest bekväma och börja skapa!

Göra dekorationer för påsk från trådar baserade ut ur ballongen är mycket lätt eftersom arbetsstycket sedan bara få ut av det färdiga arbetet.

 • Fast blåsa upp ballongen och slips.

 • Häll PVA lim i en djup gryta och doppa härvan av mångfärgade garn.

 • Linda tråden i ett kaotiskt sätt på bollen.

 • Lämna tomt i limbo tills det är torrt.

 • När produkten är torr, genomborra en ballong, och sedan försiktigt bort resterna av tången genom ett av hålen.

Placera tråden påskägg bredvid varandra, samlas i krans eller krans.

Oavsett hur du lagt glöd hantverk med sina händer, kommer de ser mycket vacker.

Detta alternativ är lite svårare att den tidigare, men det ger en snidade vackra hål i produkten.

 • Köpa färdiga oval skum tom - det kan också skäras för hand.
 • Linda basis av polyeten och för in de cirkulära sömnad stift, delning hacka i 2 halvor. På en av halvorna av samma stift, rita formen av de framtida hål (i master klass detta - solen).
 • Tätt linda indränkt i lim gängtappar och lämnar en öppning fri.

 • När arbetsstycket är torrt, försiktigt bort stiften och ta bort den tomma - har vänt den främre delen av äggen.

Nu, återigen, dra ett stift formhalva och gör på samma sätt den andra delen av artikeln. Men utan hålen. När båda halvorna är slutförda, helt enkelt limma ihop dem.

I dessa ägg från trådar påsk kan sätta godis, presenter och leksaker.

Ett annat alternativ är att göra en härligt vackra ägg till påsk med sina händer i tekniken kanzashi kan du kika på nästa video tutorial:

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 1 =