Påskkort med sina egna händer

Påskkort med sina egna händer: hur man gör fina presenter till nära och kära

Påsken är inte bara en hyllning till kyrkans gemenskap, men det är också en ljus familjesemester. I varje familj har sina egna väletablerade familjetraditioner och regler. Det är viktigt att ordentligt fästa och barn för att skapa en påsk atmosfär. Påskkort med sina händer, gjort tillsammans med dina barn, kommer att vara en stor gåva för morföräldrar eller andra nära släktingar.

Improviserade och ganska basmaterial kan producera en otroligt vackra och färgglada påsk souvenirer och vykort.

Påskkort papper med påsk symbol: hur man gör egna händer

Naturligtvis skulle ingen inte vara förvånande att i de flesta kort visas påskägg. Det är ett obestridligt faktum, eftersom det är elegant flerfärgade ägg är den viktigaste och obestridliga symbol av ljuset av påsken. Här är några enkla konfigurationer för tillverkning av eleganta vykort för påskhälsningar och en master class.

Mycket enkel och mycket snabb inom tillverkningsindustrin kommer att bli nästa version av papper gratulationskort. För att skapa ett påskkort, behöver du följande material: en vacker och färgstark scrapbooking papper, kartong, vita eller flerfärgade nyanser, PVA lim, brevpapper kniv, satinband eller band för dekoration vykort.

Av färgade eller vita ark kartong skär grunden för din framtida påskkort. Den resulterande rektangeln i halv gånger. Ditt kort är klar för skörd. Nu definierar storleken på påskägg, som kommer att ligga på hemsidan av dina kort och skär sitt bistånd pi papperskniv skrapbukingovoy av färgat papper. Därefter skär en ljus ägg fastnar på titelsidan av ditt påskkort. Lägg små färgglada accenter i form av sidenband bågar eller band. Klart! Nu kan du skriva en trevlig önskemål om sina nära och kära och kära ni människor.

Om du vet hur man brodera eller korsstygn, kan du göra en mer ovanlig variant av påskkort. På grundval av ark av kartong, rita ett mönster av dina testiklar. Välj sedan den färg du gillar bäst brodertråd och sy påsk symbol på kartong. Innan detta kan göras tidigare små hål i en pappskiva. Denna lilla trick kommer att ge dig den mest enkla och snabbt arbete på processen för broderi ägg. Denna ursprungliga kortet är säker på att bli uppskattad.

1

Detaljerad master class på att göra påskkort med sina egna händer

Denna ovanliga vykort du kan göra med sina barn. För barn, kommer det att bli mycket intressant och givande kreativitet och framkallningsprocessen. För arbete behöver du följande material:

 • Kartong blå;
 • Kartong blå;
 • Färgat papper (eventuella ljusa nyanser);
 • saxar,
 • lim;
 • Vit gouache;
 • borste;
 • blå markör.

Gå direkt till tillverkningsprocessen påsk äggformad kort:

 1. Kartong blå färg på den valda mallen stor oval.
 2. Av färgat papper skuren i ett stort antal små rutor.
 3. Inne i ovalslipad blå kartong lim färgade rutor i absolut oordning.
 4. klippa nu ut konturen av ägget.
 5. Sedan skär ägget i fyra delar (inuti och ut). Limma de resulterande fragmenten i centrum av en skiva av blå kartong, så att mellan delarna var små intervall.
 6. Den bredaste gap blå markören sätta frasen: "Kristus har uppstått".
 7. Vit gouache ta några slag på en blå kartong. Få en illusion av vårhimlen med moln.

Det finns ett annat sätt att göra påskkort i form av ägg. Att arbeta behöver du:

 • Färgad kartong.
 • Vitt och färgat papper.
 • Dekorativa blommor, pärlor, glitter, pappersspetsar.
 • Sax, lim.
 • hålslag;
 • tejp;
 • Röd markering.

Fortsätt med kortet tillverkningsprocessen:

 1. Från den gula eller rosa skär kartong mall för två identiska oval. Samma ovalslipad från vitt papper.
 2. En av färgade ovaler dekorera med tvärgående ränder av spetspapper.
 3. Limremsor på ett symmetriskt sätt prydnadsblommor eller pärlor.
 4. På äggvitan av papperet, skriver hälsningar markör.
 5. Tre oval - dekorerat, vitt och färgat avskalade - vika ihop i den övre delen av det breda ägg punch punch hål.
 6. Trä bandet genom hålet, knyt en rosett.

Påskkort med sina egna händer

Sammanfattning: påskkort. Hur man gör gratulationskort för påsk med sina händer, foto. Mästarklass på påskkort med sina egna händer.

Påsken är inte bara en kyrka, utan också en familjesemester. Varje familj har sina egna påsktraditioner. Och ja, om barnen är aktivt involverade i förberedelserna för denna välsignade semester. Några veckor före påsk, när du inte har virvlat karusell före semestern problem, börja mixtra med barnen påsk hantverk. Vilken typ av hantverk som du kan göra med barn förskola och skola barn till påsk? I våra tidigare artiklar har vi redan talat om vissa typer av barns hantverk påsk

I det här avsnittet berättar vi om en annan utbredda påsk souvenirer som du kan göra med dina barn. Det kommer att inriktas på produktionen av vykort för påsk med sina händer.

Påskkort med sina egna händer

Symbol för påsk - påskägg. Det var hans mest avbildas på påskkort. Här är några alternativ för att tillverka kort för påsk med påskägg.

För tillverkningen av denna enkla och samtidigt, den spektakulära påsk hantverk med barn som du behöver papper för scrapbooking, färgad eller vit kartong, lim, papper kniv och skära band och spets.

Om du vill veta hur man gör denna påsk en souvenir med händerna, titta på videoklippet länk >9gt; 9gt; 9gt; (Vänster kolumn, topp, inskrift titta på videon). Videor på engelska, men allt är klart och utan ord. ägg mall kan laddas ner här >9gt; 9gt; 9gt;

Kan broderas på kartong påskägg med färgad tråd. Pre vidare i kartong hål med en syl. Detta hack ser mycket original påsk.

Ljusa och fest påskkort kan göras för hand från tjock färgad kartong och färgade band. Gör hantverk till påsk, även ett barn i förskoleåldern med lite hjälp från en vuxen.

Dessa två kort är gjorda för påsk på samma sätt som den tidigare, förutom att istället för att använda färgade tejpremsor av papper.

Påskägg, tillverkad i tekniken pappers vävning.

Gör med barnet så ett original påsk hantverk med sina händer och dekorera henne ditt kort. Vävning papper - tillgängliga för små barn ett slags kreativitet som utvecklar finmotoriken och spatialt tänkande samtidigt. För detaljerade instruktioner om att göra detta barns hantverk till påsk cm. Länk >9gt; 9gt; 9gt;

Vykort påsk med sina egna händer dekorerade med applikationer i form av påskägg volym.

Gör detta påskägg från papper under kraft till och med förskolebarn. För att göra detta, olika färger av papper klippa silhuetter av ägg av samma storlek.

Vik pappret på mitten, varje ägg och vik dem i en stack, kapslade i varandra. Fäst mitten klippet.

För att göra ört, lägga till en pappersremsa grön gormoshkoy. Rita och klipp ut den grova "zubchiki9quot; på en vikta papper och sedan expandera papper och limma det på din påskkort.

Länk till mer detaljerade instruktioner >9gt; 9gt; 9gt;

Några fler bulk vykort vid påsk med bilden av påskägg.

Creative Park webbplats Canons erbjudanden att göra tredimensionella påskkort med händerna. Inne i ägget Surprise gratulationskort påskhare dolde. Se ref. >9gt; 9gt; 9gt;

Hämta påskkort mall >9gt; 9gt; 9gt;

Hämta monteringsanvisningar >9gt; 9gt; 9gt;

På Disney FamilyFun webbplats kan du ladda ner mall för påskvykort volym inom vilken du hittar en söt påsk kyckling i ägget. Se ref. >9gt; 9gt; 9gt;

Dessa ljusa, färgrika påskkort dekorerade med den vanliga pasta med asterisker. För att skapa ett gratulationskort för påsk kan användas som målade målarfärg pasta och pasta-stjärnigt naturliga färg. Dessa påskkort är lätta att göra, de är lätt kunna göra ett barn av äldre förskoleåldern.

Påskägg i bilden nedan är också dekorerad med pasta olika former, färger målade olika färger.

Original hälsningskort för påsk kan göras med barn i quilling tekniker. Kvilling - konsten av tillverkningen plana eller volumetriska kompositioner av tvinnade i spiral lång och smal pappersremsa.

Mycket lätt att göra med barnen en vacker dekoration till påsk i konsten att pappers vävning.

Vacker påskkort kan du göra det semester i scratch teknik. Ordet "scratch" kommer från det franska gratter - skrapa, skrapa, så ett annat namn för teknik - skrapa teknik. För tillverkning av detta kort till påsk, behöver du vax kritor (pennor) och alla vassa föremål. Till exempel, en tandpetare eller en eker (gypsy nål).

Vackra påskägg kan göras för hand med hjälp av papper spets servetter. På denna påsk hantverk förskolebarn klarar även med lite hjälp från en vuxen. Dessa påskägg dekorera kortet är lämplig för påsk med sina händer.

Påskkort med sina egna händer

Med lite hjälp av en vuxen för att göra ett kort till påsk kommer att kunna även ett barn på 3-4 år. A4-ark viks på mitten så att den nedre kanten av de vänstra fyra centimeter, som sedan går för i den motsatta riktningen. Använd sax för att klippa det "travu9quot;. Vi dekorera den. Fingrar lämnar avtryck av gul färg, och efter det torkar, pririsovyvat markörer näbbar, ben, ögon och vingar. länk >9gt; 9gt; 9gt;

Påskkort med sina egna händer

Denna ursprungliga påskkort göras med hjälp av så kallade "bradsov9quot;. Bradsy representera något liknande dubbar eller knappar med ett dekorativt lock och platt fot som består av två tänder. Tänderna är gjorda av mjuk metall, vilket gör det lätt att fixa på papper bradsy.

Med dessa stavarna kan vara gjord av kartong leksaker med rörliga leder - göra syl hål i delar, sätta nitning är kant viks och redo att titta med rörliga händer, marionett eller en maskin med roterande hjul.

Här är en annan intressant påskkort dekorerade med applikationer i form av luckan hönsägg. Hur man gör detta påskkort med händerna, försöka gissa själv.

Mycket lätt att tillverka Påskkort, vilket kan göras med en grupp barn utan svårighet. länk >9gt; 9gt; 9gt;

Påskkort med sina egna händer. Vykort påsk med sina händer

Vi föreslår att du gör en ursprungliga volymen vid påsk kort med kyckling. För dess tillverkning du behöver: färgat papper och kartong, lockigt sax, kuvert papper, lim, markörer orange. Detaljerad masterclass cm. På bilden. Särskild uppmärksamhet vi vill dra ut hur man gör näbb ungen. För att göra det måste du ha en papperskuvert avskurna området och måla det på båda sidor av den orange markör. Efter det lim näbben på ett vykort.

Souvenir påsk med sina händer

En annan av de traditionella attribut påsk - det är påsk korg i vilken läggs färgade ägg, små påsk kakor och godis. Här är några alternativ för tillverkning av kort med påsk med sina egna händer dekorerade med applikationer i form av påskkorgar.

Detta tillvalskort för påsk kan göra även barnet. Vuxen assistent drar påskkorg, och barnet kommer att göra flerfärgade påskägg med hjälp av fingeravtryck fingrar. Bemästra detta påskvykort roligt, snabbt och enkelt, och resultatet är vacker.

Denna påsk kort dekoreras med en korg, som gjorts i tekniken pappers vävning. Se ref. >9gt; 9gt; 9gt;

Men om du väljer att göra denna påsk souvenir med dina egna händer, rekommenderar vi att du använder instruktionerna för tillverkning av korgar av papper från en annan webbplats. Se. Länk här >9gt; 9gt; 9gt;

Shell pistagenötter, om måla sina färger erhålls söta påskägg. Stick dem på kortet, påsk korg klippa ut på papper. Påsk hantverk med händerna redo!

Här är ett exempel på en annan vykort med påsk korg.

Med äldre barn, kan du göra mer komplexa Påskgåvor - skrymmande kort för påsk med sina händer.

Mall och instruktioner bulk kort med påskhare i en korg (svartvit version) kan hittas på webbplatsen http://www.matthewreinhart.com

Hämta vykort mall för dessa två länkar:

Måla vykort och limma det enligt instruktionerna >9gt; 9gt; 9gt;

En annan svartvita versionen av en bulk påskkort.

Hämta vykort mall här.

Måla vykort och limma det enligt instruktionerna >9gt; 9gt; 9gt;

Se vilken typ av volym du kan göra påskkort med sina egna händer för semester. Hur man gör detta kort för påsk detalj på bilden.

Platsen för Creative Park Canons möjligt att ladda ner mallen för påskvykort i form av en påsk korg med ägg. Se ref. >9gt; 9gt; 9gt; Skriv Grattis på ägg och lägga till dem i din varukorg.

På samma plats, kan du ladda ner mall för en annan påsk souvenir >9gt; 9gt; 9gt;

Barn hantverk för påsk

Vi avslutar vår artikel om påskvykort med en bild av påsk korset. Hänvisning till källan >9gt; 9gt; 9gt;

För att göra denna påsk souvenir, kapning av kraftigare papper. Nu, måla kanten av det på omkretsen av de färgade vax pennor, som visas på bilden nedan. Linjer bör "zhirnymi9quot;, inte skona pennor.

Efter det, tillämpa ett kors på grundval av dina kort och "razmazhte9quot; färgade ränder. Se hur det går till. Längst ner på bilden.

I denna teknik, gjorde en hög. Här är vad du ska få ett resultat.

Du behöver bara måla ett vykort akvarell.

Hur man gör påsk kort?

Hur man gör egna händer påskkort?

För att göra påskkort behöver en hel del, nämligen papp, färgat papper, sax, lim, färg, markörer, kritor, alla typer av knappar, spetsar, blestyashki, och naturligtvis: fantasy och lust - utan dem händer ingenting.

Påskkort du kan göra olika former: i form av ägg (oval), industri- och rektangulära. Till exempel, skär en rektangel av kartong, vik den på mitten för att få ett kort och dekorera utsidan av tyget med en frans av färgat papper, till exempel för att göra applikationer i form av en rolig ägg och hålla sig till detta kort får du ungefär så här:

Och dessa möjligheter hav, viktigast av allt, för att visa sin kreativitet 🙂

Vi gör vackra vykort sina egna händer påsk.

Detta kommer att kräva följande:

Vi börjar att göra ett vykort.

Det första vi gör böja akvarellpapper, böja i två delar, ett mästerverk. Därefter tar akvarellpapper, gäller för hennes fina dyrokolny kanten av ett staket. Nästa lim spetsar att fisknät dyrokolnomu kant, och änden - baksidan skrot papper.

Efter det behöver du dvuhtsvtny spets och knappar. Knutna spets med en hand på knapparna fören och andra limmade till spets. Skrot papper limmas på grönboken, akvarell pjäs.

Skär returpapper ut figurer i form av ägg, gäller själv färgat papper, klippa även i form av ett ägg tänkte hon skär kanten. Enfärgs papper i form av ett ägg med lim för att fixera kortet. Ägg papperslapp limmas på monotont volymen av bilaterala adhesiva rutor.

Vid slutet av ett vykort kan du dekorera att passa dig. Fritt utrymme, t ex dekorera kapning av grenar. Limma på ett vykort inskrift, att vara på ägget ur skrot papper.

Så många underbara idéer för att skapa kort för en lycklig påsk! Jag föreslår några alternativ påskkort.

Påskkort i inriktad teknik.

Det är en sådan ovanlig kort för patienten mästare såg i sidorna av Internet.

För att utföra ett sådant kort kommer att behöva kartongbaserade illustration med påsk-tema, wellpapp.

 1. På grundval av mitten av den inklistrade bilden.
 2. Kanterna av kortet urskilja zhatoy papper inom tekniken mitra - små (0,5 till 1 cm), samma storlek på de skurna kvadrat zhatoy papper lindad på en tändsticka och vinkelrätt mot basen lim (lim appliceras tidigare).

Jag tror att träffa ditt barn kan vara i stället för de motstående bara små bitar av papper för att rulla till bollar (men inte för hårt) och hålla sig till underlaget. Det vill säga, först sätter vi lim på önskad del av kortet, och sedan strö med de medföljande bollar.

Påskkort med inslag kvilinga.

Alltför söta kort, vid tillverkning av vilka man kan uttrycka sin fantasi.

På den inre sidan limmet kan vara vilket som helst mönster (kakor, kycklingar, påskägg, tempel.) Eller vers linjer av ljus semester - och limma ihop båda sidor. Du kan göra i alla fall, men att kortet öppnades. I det här fallet måste du vara på insidan av en ritning eller inskription pasta försiktigt och tillsätt en etikett (som kommer att ses endast när man svänger) - Med Glad påsk, eller Jesus är uppstånden.

Fler alternativ vykort.

Snart kommer den efterlängtade och mest högtidliga semester i år för alla de ortodoxa människor - påsk. På denna dag, vill behaga sina nära och kära trevliga hälsningar. För att göra detta måste du göra en vacker påskkort med händerna.

För detta behöver vi: Kartong, sax, färgat papper, linjal, guld folie, präglat papper, lim.

måste först skära på texturerat papper ämnet 15 * 15 * 3 och 7 och stapla upp dem såsom visas i figur

också skära tom 7 * 7 av folie och fäll ner risunku- detta är vår tempel kupol

Här vår vackra hälsning Påskkort redo.

du kan göra eCard, som sedan kommer att behöva antingen skriva om det finns en färgskrivare eller skicka via e-post eller MMS från en telefon.

För tillverkning, kan du använda de vanliga Microsoft Office Publisher redaktör bilder. Först måste du välja en bakgrund, infoga en bild som motsvarar påsk tema och skriva din hälsning text.

Alternativ kort för påsk - en enorm set. Här är bara en liten del av allt som kan göras:

Du kan göra ett kort i form av en korg, men på papper ägg skriva hälsningar och sätta i korgen.

Och flerfärgade påskägg kan göras från skal pistagenötter, papperskorg att klippa och klistra skalet av nötter och sedan måla. Detta kort kan göras med barnet.

Mer kan göras här så prålig av papperskort för scrapbooking, färgad kartong (eller vit), samt fläckar av tyg och band.

Jag föreslår att göra påskkort i scrapbooking teknik med sina egna händer:

För påskkort, vi behöver:

Skära arbetsstycket 16x12 cm

ta volymen dubbelhäftande tejp och hålla sig till arbetsstycket

vide dras på bild lim pappers buketter

Skär kycklingen och kyckling med en kopp

Lim delar att omge tejp

Här är vår lager preform

Vi stansar blommor

Limma och dekorera varje blomma pärla.

Limma etiketten och kortet är klar 🙂

Vykortet kan göras som vanligt rektangulär form, och formen av ett ägg eller tsyplenka.Ochen vackra vykort görs i quilling tekniker.

Dessa är inte komplicerat, Kort för påsk, du kan göra med ditt barn. En sådan kan broderas med en nål och tråd, längs konturen av en penna

För det här kortet måste vi skära ut i form av ägg, många färgade cirklar

göra Påskkort för semester i form av en kyckling i ägget.

För sådana kort behöver: tråd färg papper, färg du vill, plast ögon, tråd, lim och sax. Titta på en video tutorial hur man gör ett kort för påsk och vi ger dina nära och kära!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 5 = 5