Pastellfärger är det

Pastellfärger - är det någon färgstick?

Pastellfärger - en palett av dämpade nyanser - i vår uppfattning är förknippade med friskhet och lätthet. Även med kvinnlighet.

Därför pastellfärger - är det vilken färg? Det är så mjuka nyanser som lila, ljusblå, ljusgul, persika, mint, ljusrosa. De erhålls genom att späda den rena vita färgen på valfri färg. Utbud av färger är mycket stort: ​​från nästan transparent för de rika.

Alla nyanser av pastell passar perfekt med varandra, såväl som vitt. Den erhåller den bästa kombinationen av praktiskt taget alla pastelltoner med en mättad nyans av dess färg, t ex, cyan och blått, och en annan med naturliga och neutrala färger. Tre pastellfärger, som är angränsande till färgområdet, alltid skapa en win-win-kombination.

Pastellfärger - det är vad i det inre?

Diskreta och enkla pastellfärger ger oss möjlighet att skapa i det inre av olika färger i varma och kalla toner. Det viktigaste att ta hänsyn till alla nyanser av ljus, strålar solen från fönstret, spel av ljus och skugga. Till exempel i diffus enhetlig belysning pastellfärger verkar mycket ljus, eftersom skuggan mycket mörkare.

Inredning i pastellfärger är flexibla. Man har bara ändra färgen på några dekorationer eller måla om möbler - och rummet kommer inte att lära sig.

Som regel är alla element inredare uppmanas att utföra färger olika färgsegment lika mättade. Om du försöker sätta dem bredvid en mycket ljus färg, pastell upphör uppfattas, eftersom han hade en "rastvoryatsya9raquo; i luften. Även om införandet av en ny anteckning i "pastelnyy9raquo; Interiören i form av till exempel kontrasterande dekorativa ornament eller en möbel, inte skada.

Dessa färger bidra till att koppla

Lugna och ädla toner som grädde, lavendel, sand, grädde vilja använda designers som förstår färgterapi. Efter dessa pastellfärger skapar atmosfär av lätthet, renhet och lätthet. De inte bara lugna och slappna av, men också vid behov för att hjälpa ställa in en fungerande harmoni, kreativitet och skapande.

Pastellfärger - det är lite kläder?

Olika nyanser av pastell passar nästan alla. De kan användas för att skapa olika bilder, som lämpar sig för både vardagliga aktiviteter och för kvällen festligheter.

Bland de fashionabla pastellfärger i kläder kan identifieras sand, isblå, pistasch, ljus korall.

Fashionabla pastellfärger i kombination med mjölk färg. De går perfekt med vitt.

1

Och även den svarta färgen kan välja pastellfärger, såsom karamell. Svarta byxor eller kjol endast till skugga ljus skjorta eller blus. En liten svart klänning på en sommarkväll det vore lämpligt att bära en jacka terrakotta.

Mode tenderar att variera, men i sommarfärger favoriter kläder är utan tvekan pastellfärger. Skickligt kombinera olika tonen pasteller med varandra eller med mer levande färger kan du skapa intressanta bilder av sommaren. Till exempel bör du aldrig glömma att varma och kalla nyanser av pastellfärger harmoniserar väl med varandra, ser naturligt och organiskt. En klänning av beige, mjölk och grädde nyanser ger dina vardagar droppe våren humör.

Därför pastellfärger - är det vilken färg? Svaret är kort - det är de viktigaste färgerna av spektrumet, utspädd vitt.

Vilka färger är pastellfärger

  • Vilka färger är pastellfärger
  • Turkos färg i utformningen av lägenheter
  • Vilka färger kombineras med blå

Ordet "pastell" härstammar från det latinska pasta, som betyder 'deg'. Materialet i sig kan vara av tre typer - fet, vaxartad och torr. I konsten butiken hittar du någon av dem. Måla, fortfarande i rutan, de verkar ljus, men om du börjar måla, kommer du att se att bilden är ljus och mild. Och mjuka och dämpade slag erhålls även av de ljusaste kritor. Detta är pastellfärger.

Behovet av att få pastellfärger i praktiken förekommer ganska ofta. Till exempel, under reparation, när du vill rum verkar större och ljusare. Pastellfärger kan erhållas från någon färg. För experimentet ta en gouache. Sätt i en separat behållare lite grundläggande färger (grön, blå, svart, brun). Börja lägga vitt. Ju mer vit färg - den ljusare nyans. Så du får en ljusbrun, grå, blek grönt, blått, det vill säga de färger som i vardagen oftast kallas pastell. Även om du tar den röda färgen, med hjälp av rentvå lätt förvandla det till en blekrosa. På samma sätt kan du blanda och oljefärger. Som för vattenfärger, när man arbetar denna teknik pastell tonen kan erhållas genom tillsats av mer vatten.

Precis som alla andra pastellfärger är indelade i varmt och kallt. Att värma pastellfärger är rosa, beige, lila med en dominans av rosa, ljusgul, ljusorange. Cool pastellfärger - ljusgrön, ljusblå, vissa nyanser av grått, lila med en dominans av blått.

Pastellfärger är inte alltid kombineras med andra färger. Det är viktigt att veta om du ska till exempel att modellera kläder, vilket gör smycken av kallt porslin eller förtjust i sömnad lapptäcke. Genomföra ett experiment. Ta en ljusgul eller beige scarf och prova det med ljus blå eller röda klänning. Med blå pastellfärg visas ljusare än det är, med en klarröd - ännu mer matt. Experimentera med olika kombinationer av pastell och ljusa färger för att hitta den mest framgångsrika kombination därav.

Pastellfärger - det är vad?

Konstnärlig bild färg

En mängd olika pastellfärger

Brown - en ganska universell färg. Plocka upp den rätta sammansättningen av tillbehören kan få både och.

Mint färg i kläder för den andra säsongen är den obestridda trenden varma våren-sommaren. Fashionabla alla nyanser.

Håller med, inte alla har en känsla för estetik, förde till perfektion. Någon verkade vara mentalt kapabel.

Magiska gröna ögon själva är attraktiv och vacker, men de måste vara lönsamt att betona och höjdpunkt. Med hjälp.

Brown-eyed tjejer det enklaste sättet att göra ögonmakeup, eftersom denna färg iris är lättast att plocka upp skuggan. I.

Alla goda tider på dagen)))

Jag Läs Läs. och jag tror att alla är rätt och älskarinnor och fruar, det är min historia, gift var 10 år gammal, har tre barn, liv, vård, och i allmänhet för promenader)) var det många, med ett par ännu talade, det fanns en dam från hela publiken (I deras så kallade, fanns en hel del flickor) gick sedan kom, hur många gånger jag ringde, men är rädd för att möta, hur många tårar, jag kunde inte sova på natten, alltför no..ya för promenader, men så att han inte visste att jag var vacker och gym etc, även en enda man jag har, kärlek.

sluta stirra på spegeln, och livet naladitsya.posmotreli sig snabbt - och bort från zerkala.nechego sitta i timmar tittar på.

Möt min älskade man 34 år gammal, är han gift med sonen till 40 snart och mina barn 35 och 38, vi bara älskar varandra och vill inte göra andra olyckliga, eftersom de inte på något sätt att skylla

Hej Jag har en kurvform, jag gnaga dem och vill att de ska tala om för mig otrostit

Hej, jag hade ett missfall, buksmärtor 3 dagar har gått, är läkemedlet inte naznachali.Podskazhite vad göra? Till läkaren för att spela in en vecka senare.

Ange ditt namn och namnet på hans utvalde, för att ta reda på hur kompatibel du är:

matlagning
älskar
master classes

Copyright 2011-2016. All rights reserved.

Nytryck av material tillåts endast i samförstånd med administrationen av webbplatsen.

Om du hittar på vår hemsida material som bryter mot upphovsrätten eller den lag i Ryssland, vänligen meddela oss. Vi respekterar lagen och arbetet med andra människor, och vidta alla nödvändiga åtgärder. Vissa artiklar på webbplatsen kan innehålla material som inte är avsedda för personer under laglig ålder. 18.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 13 = 15