Pastellfärger i inredningen

Varma pastellfärger i inredningen

Inre rum, utformade i pastellfärger, ser luftigt och rymligt. Pastellfärger används ofta i rum med ett litet område, de är visuellt öka rummet. Pastellfärger - det är opacitet, färgtäthet och vitaktig.

Trendig idag och efterfrågan hela tiden, i många stilar av pastellfärger är mycket mjuka utseende i det inre, är detta en ovanlig delikatess och lätthet i det inre av barnens rum, sovrum, easy living design. Inredning gjort i pastellfärger, så att du kan koppla av och varva ner i känslan av fullständig vila.

De pastellfärger som används i utformningen av alla rum, varierar kraftigt i täcker. I dagtid, solen förvärva en viss lätthet att bli ännu lättare i skuggan bli mörk, speciellt när det hänför sig till kalla nyanser. I starkt ljus på kvällen blir ljus och igen spektakulära, särskilt intressant att spela toner på texturerad material under dagen omvandla det inre av rummet tack vare spel av ljus och skuggor.

Idag är trenden att använda pastellfärger i skapandet av många designstilar. Kontrasten på olika texturer kan du skapa snygga, originella och mycket spektakulära interiörer.

Pastellfärger på pearly och blanka ytor ser mycket ljusare, och skapar enkelhet i hela rummet, men användningen av textil med blank och satiny konsistens av det inre av den extra skärpa, oskärpa inneboende i pastellfärger drar sig tillbaka in i bakgrunden.

Sammetslen konsistens och fluffig i textilier som strider mjuknar och fyller rummet med mjukhet och lugn. Med en sammetslen yta i soffan och stolar, matta och matta skapar extra komfort i rummet.

I varje rum i pastellfärger - en fröjd för ögonen och själ efter en hård dag kan du verkligen koppla av och varva ner. Belysning i denna design med den riktning att arbeta med tydlighet former inte sudda ut konturerna.

Den unika förmåga att lösa och pastellfärger används ofta i samband med en vit färg, så att de sågs i kombination med ljusa och levande färger.

Pastellfärger mycket harmoniskt utseende när du skapar olika stilar, särskilt vacker de spelar i en klassisk stil, land, modern och Provence.

1

ömhet Andning: 20 magnifika inredning i pastellfärger

Få till postkontoret en gång om dagen som är mest lästa artiklar. Följ med oss ​​på Facebook och VKontakte.

Återvänder hem efter en förgäves tenderar varje person att kasta sig in i atmosfären av lugn och ro. Att ge komfort och bekvämlighet kan interiör med lugnande färger. I vår genomgång av några originella idéer, vars användning säkerställer att skapa lycksalig hem atmosfär.

De vita väggarna gör rummet visuellt större och möbler och tillbehör i pastellfärger lägga värme och komfort rum.

Den mysiga vardagsrum i beige toner med kontrasterande detaljer som stoppade stolar ljusa och ljusrosa tabeller.

En harmonisk kombination persika färger skapar en varm atmosfär i rummet.

Ljusa tillbehör i samband med pastellfärgade väggar gör sovrummet unik.

Underbar vardagsrum med lyxiga möbler, kaffe, ljusrosa och mint färger.

Bedövning köksinredning med vita väggar och möbler i pastellfärger.

Matrum med vita väggar, ljusblå stolar, en massiv rundabords gjorda av trä och ursprungliga gula lampan i geometriska stil.

Återhållsam grå främjar koncentration och skapar rogivande atmosfär.

En fantastisk kombination av pastellgrönt med ljusrosa och blått kommer att bidra till att skapa en lugn och samtidigt energiska interiör.

En fantastisk kombination av mjuk rosa och blå färg gör interiören en mild och glad.

Den harmoniska kombinationen av olika pastellfärger i vardagsrummet interiör.

Kombinera fyra pastellfärger gör sovrum inredning ovanliga och fantastiska.

Maiden rum med grå väggar och vita och lila tillbehör.

Mirakulöst kombination krämig rosa och mörkgrå i utformningen av väggarna.

Kombinationen av vita och mjuka rosa färger skapar en atmosfär av lätthet och ömhet i sovrummet.

Elegant vardagsrum inredning i kalla toner.

Lyxigt vardagsrum, inrett i pastellfärger, med en härlig plysch möbler.

Snygg och diskret inre rum, inredda i pastellfärger.

Dining med ljusa väggar och medryckande mönster bildats i pastellfärger.

Tyst sovrum inredning i grått och rosa färger.

Gillar du? Sedan stödja oss, TRYCK:

Pastellfärger i inredningen

den 20 juni, 2017

Pastell tyst och lugn. Hon talar inte, och viskar. Pastellfärger är diskreta och trötthet. De inte irritera, inte orsaka problem, inte irritera. Det är därför de används ofta där det behövs trygghet - till exempel på sjukhus, kontor psykologer, spa, etc. Populära pastellområde för enskilda. För att skapa en pastell är enkelt - någon risk på jobbet med henne så gott som obefintlig.

Genom pasteller inkluderar familjen av ljusa färger med låg mättnad. De "sammetslen", som om pulveriserad med eller mjölat.

Faktum är att från början kallas pastell pressas från pulver målar kritor. Samma term befäst och ritningar avsatta kritor. Måla dem ganska ljus, med "pulver" konsistens.

Gör något av de kromatiska färger är pastell version. För sin skapelse, måste du blanda basfärg med vit eller svagt gul. Pastell version lila - lila eller svagt lavendel, grön - mynta, apelsin - persika, röd - ljusrosa eller ljus korall.

Vissa färger och pastellvariationer

1. Pastel Aura lugnar och slappnar personen. Om du vill förvandla ditt hem till en fristad främjar avkoppling, väljer för sitt inre är sådan ton.

2. Pastel nästan "ryggradslös." På grund av den låga halten av kromatisk temperament komponent och karaktär färg betydligt jämnas ut. Till exempel blå väggar gör rummet dyster och kalla, och pastell blå väggar knappt uppdateras. Med förekomsten av röda inredningen ser skållning varmt och kvavt och en blek korall rosa eller ljus härskar däri moderata "temperatur".

3. pastell svag. Det är inte på eller klämma in sina armar, och mjukt och försiktigt omsluter. Därför kan det, utan rädsla att använda i stora mängder - till exempel för att avsluta alla väggarna i rummet.

4. Olika pastellfärger perfekt träffas. Få vågar blanda i en interiör, till exempel rött, grönt och lila. Med pastell versioner av allt är mycket enklare: en kombination av ljusrosa, lavendel och pepparmynta är varken skarp eller skrika eller störande. Interiören fått tillräckligt lugn och balanserad.

5. pastell uppfriskande. Dessa nyanser inkluderar toner för våren - att associera med renhet och ungdom, orsakar de en känsla av lätthet och luftighet. Vill du fastna i hans hus våren? Ge företräde åt palett pastell.

1. pastell bakgrund

Som redan nämnts, ljus finkornig toner förlorar en betydande del av de egenskaper som är inneboende i grundfärgen. Därför är de lika bra som basfärg. På så sätt de konkurrerar med neutrala toner (vit, beige, grå), används ofta för att skapa bakgrunden.

Med pastellfärgad bakgrund inre kan vara monokrom, som består av olika nyanser av samma färgmättnaden.

Alla nyanser av detta slag är perfekt i kombination med varandra. Kombinera dem i det inre kan vara i varje. Till exempel, i att måla väggar block (metod "av färg blockering") eller en färgad grupp på soffa kuddar.

Flerfärgad pastell är en mycket säkrare och mer tilltalande för ögat än en blandning av mättade toner.

Ja, eftersom de ljusa linjerna kan fungera som element inte bara djupt, men dämpade färger. Dock är deras användningsområde begränsas - pastell accenter "arbete" som regel endast i neutrala interiörer.

Möbler mjuka vårfärger ser lätt, ibland till och med viktlösa. Hon inte överbelasta utrymmet. Detta gör den idealisk för små utrymmen.

Med pastell inredning lösa våren lätthet och fräschör.

Och det är en utmärkt lösning för interiörer i retrostil, för pulver ljusa färger var mycket populär i mitten av förra seklet.

Förresten! Oftast är pastellfärger i inredningen i kombination med en mycket ljus, ibland subtila variationer av grått, beige, grått och beige.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 1 =