Pastilles handarbete ru

Contents

postila.ru - mest intressanta blogg

Stickade sovushki nyckelringar. Hook. MK.

Vackra dekorationer på julgranen. Stickade sovushki nyckelringar. Hook. MK

Utan en titel. diskussion om

Jag väntade på dig, jag vet vad du är.

Kuddar virkning och stickning

Inlagd av: Larisa Plotnikova. Upptäcka och spara intressanta och användbara idéer på Postile! | Det mest värdefulla på "Vyazanie9raquo;

Scarf sjal CAPES Sal Dickey

Inlagd av: Larisa Plotnikova. Upptäcka och spara intressanta och användbara idéer på Postile! | Det mest värdefulla på "Raznoe9raquo;

Pleykast älska Gud fråga! | PLEYKASTY

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Site Post - inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Separation, som tusen dödsfall (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - National | Dikter av Irina Stefashin

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Tarologa prognos för veckan från 4 augusti - 10 AUGUSTI, 2014 | mysticism

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Site Post - inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

1

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

När vill bara inte leva (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - National

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Videochatt online dating, ryska analog chatroulette, Videochatt Moskva

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Musik kort Magic Night - Love and Lyrics | PLEYKASTY

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

En dag kom en miljonär frågade vad kvalitet har hjälpt honom att bli rik | Tjäna pengar på nätet

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Den femte augusti (Irina Stefashin) / Chebarkul - den nationella servern sovrem | Prosa Irina Stefashin

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Väntar. (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - den nationella servern moderna n

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Och dina läppar till dig själv | PLEYKASTY

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Grå färg (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - den nationella servern moder | Dikter av Irina Stefashin

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Outgrundliga mysterier i världen, som fortfarande lyckats öppna [a href = "http: // ribalyc | Mysteries of History

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Prognos för Akashi Records i augusti 2014 | mysticism

Webbplatsen inlägg - en källa till inspiration. Hitta och spara det du personligen smak: recept, hantverk, idéer för hem, trädgård, familjevänliga, barns utveckling. Denna webbklipp mest användbara och intressanta idéer som finns på de bästa platserna. Projektet existerar för den enda syfte: att nå ditt leende!

Pastilles handarbete ru

Välkommen! Irina Voroshilova Jag välkomnar dig till webbplatsen för "utilitaristiska hantverk»! Du inte är bekant med denna fras? Du är inte fel, tänkte jag på det själv!

Utilitarian - praktisk, användbar och lönsam ansökan.

Du råkar ryckas med vad-eller yrke, för att tillbringa en hel del tid och pengar på sin nya hobby, köpa material, verktyg utrustning ... .. Och så plötsligt svalka, inse att det inte är ditt.

Eller annan situation! Du shote eller stickning och en mängd av stor skönhet och gäng klipp som samlats in med stormsteg. Kasta synd att utveckla något allvarligt - ingen tid att ge - ingen.

Det tredje alternativet - "invasion" av förpackningar i olika färger från alla församlingarna, och du kämpat för en renare miljö. Hur man beställer eller använda denna rätt, men de oförstörbara avfallsprodukter?

Föråldrade kläder, raznoparye strumpor, beordrade att leva länge tights, elegant, men tyvärr den trasiga vasen och mer ooooooooo! Eftersom jag är bekant med det! Listan kan göras lång - alla dessa material för utilitaristiska hantverk, som har fördelen av hans ovärderliga.

Jag har länge varit intresserad av denna fråga och berätta och visa dig hur med en liten ansträngning, göra lämpliga ganska bekvämt för ekonomin sak själv eller som en gåva utan att spendera på samma gång några pengar längre och oputno återställa ordningen, raskhlamlyaya gradvis sina lager (läs spillrorna).

Naturligtvis kan du kasta allt detta. Men du älskar handarbete! Låt oss bygga upp utan extra kostnad till familjen budget! Kom till min hemsida och prenumerera på www.babairisha.ru "gratis lektioner handarbete"

Övriga publikationer på bloggen. Klicka för att gå till:

6 kommentarer. inspelning "utilitaristiska hantverk"

Intressant idé du har!

Jag älskar också de praktiska saker och ibland av gammalt, något master ...

Och jag gillade dig «delayrukamisam», och mig i huvudet kom inte. Men nu knappt börjat webbplatsen redan vet vad som kommer att vara annorlunda! Vi måste lära oss att kommunicera, Natasha!))

Wow. Helen! Spasibochki! Med glädje jag kommer att hantera!)

Åh, Irina, hur jag är med er hjärta! Och lapptäcke dröm att göra. Och alla typer av trasor-strängar, vilket är synd att kasta bort, lögn. Och även med denna saitostroitel'stva infödda stickning kastas :-(. Medan alltför spännande :-(.

Ja, Lyudmila, jag också fastnade i saitostroitel'stva. Endast det sig långsamt I)

Jag har inte ens hört talas om en sådan term - utilitaristisk ... Hon satte zakladochku barnbarn växer upp - det är nödvändigt att göra med hennes handarbete. När jag har allt detta hände, men senare i livet var andra prioriteringar. Synd ... Tack för den här webbplatsen!

Prenumerera på nyheter på webbplatsen

kategorier

2012 utilitaristisk handarbete - Stickning och sömnad för hemmet och för dig själv.

Postila - allt det roliga av Internet

Med all överflödet av platser i RuNet, du ser, ibland verkar, "ingenting att läsa." Fick upp ögonen för värdelösa artiklar i serien "12 sätt att döda tid", eller samma information dupliceras på hundra olika platser. Billiga innehåll tomt tidsfördriv.

Sociala nätverk lämnar en känsla av bortkastad tid att hitta något unikt i sökmotorerna blir allt svårare - för "många saker"!

Hur man börjar att dra nytta av ett nätverk webben? Ta det bästa miljoner artiklar och bilder på nätet?

Lösningen på detta problem tog projektgruppen Postila.ru - piggy bara intressant från Internet i form av "inlägg" - visuella bilder är försedda med en kort beskrivning och en länk.

Sedan slutet av 2013 om Postile redan samlat in mer 30 miljoner inlägg, och anmält sig till projektet har redan 5,8 miljoner människor. Enorma community site arbetar för att skapa unika samlingar om olika ämnen, som inte längre 800 tusen.

Mest populära kulinariska ämnen, liksom stickning, sömnad, och olika typer av hantverk. Men tro inte att detta projekt är bara för kvinnor. Män tema även här: bilar, flygplan, råd för reparation, hem och trädgård, fiske, jakt.

Eftersom den information som visas på Internet entusiastiska människor manuellt använd sökfunktionen på Postile - ett nöje. Alla (även galen) förfrågan listar inlägg samlats fans av denna särskilda ämnen - från 'Bani' till 'Hur man gör larmet med sina händer ' från' tidiga utvecklingen av kid 'till' Hur kan man förbättra prestanda ".

Det viktigaste verktyget för samlare - fri knappen "Post!", Gjord för alla populära webbläsare.

Hur fungerar det? Du sitter på Internet, se information genom att trycka på "Post" - och ett par sekunder sparas i din spargris, vill du - delishsya med andra fynd, det finns - för att hålla för sig själv.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 + = 37