patchwork överkast

Patchwork: filt med händerna - material, verktyg och teknik funktioner

Var och en av oss, och särskilt de som är engagerade i sömnad, har huset ett stort antal bitar av material. De är olika i konsistens och färg, och ofta är det svårt att hitta program. Men även de som du kan skapa inte bara vacker, men också funktionella och hemtextil: överkast, örngott, dukar, filtar, genom tekniken med lapptäcke dekorera insidan och fyll den unika hemtrevlig känsla. Dessutom, för att skapa denna exklusiva teknik för lapptäcke sys med styrkan inte bara mästare utan också för dem som bara kan göra en symaskin linje eller höll en master class på lapptäcke överkast med händerna. Dagens lektion kan vara ditt första experiment i sömnad. Nåväl, låt oss börja.

Naturligtvis sy filtar i lapptäcke teknik krävs grundmaterial - tyg papperslappar. Det kan finnas ett annat nummer, beroende på storleken av den avsedda slutprodukten, och även beroende på det valda systemet för lapptäcke. standardstorlek filt (1,5 m * 2,3 m) skulle kräva, exempelvis 60 kvadrat med sidoflikar 23 cm Förutom dem, måste du även tyg av samma storlek som alla slöjan -. Det kommer att ge för den omvända sidan, såväl som för sintepon en substratstorlek av 1,3 m * 2,1 m. det behövs också för synål och sömnad skräddarsydda stift, en symaskin, en rullkniv eller sax.

Denna etapp är den svåraste i hela processen för skapandet av något föremål i stil med lapptäcke: och örngott, och filtar och överkast, som vi bara diskuterar. Välj fläckar, som skulle kombineras med varandra i färg och samtidigt slöjan själv inte skulle göra en dissonans i interiören är egentligen ganska svårt. När du väljer ett färgschema, kan slöjan göra två färg eller svartvitt.

För sådana covers att välja 30-tons ljusa fläckar och samma mörka. Om du tänker använda i tryckt tyg, bör mönstret vara på den ljusare klaffen, dessutom bör det vara bra. De mest populära färgkombinationer är en lätt grädde och färgen på mörk choklad, delikat rosa och vinrött, citron och karamell. Texturen hos tyget kan vara vilket som helst, men inte nödvändigtvis samma densitet och tjocklek.

Om du väljer att göra din flerfärgade slöja, då följaktligen välja några fläckar av färg. Denna färgschemat används ofta, vilket gör baby filt lapptäcke. Men erfarna hantverkare rekommenderas att välja högst 7 olika färger, med en av dem måste vara herre. Detta innebär att antalet flikar av detta slag bör vara större än resten. Det vill säga, om det totala antalet flikar 60 bör flikarna ledande färgen vara ca 25. Antalet fläckar av annan färg väljs beroende på idéer din krets och färger Plocka upp genom experiment.

1

Själva tillverkningsprocessen omfattar inga olika komplexa tekniska processer. Ändå är det ganska tidskrävande, så det är bra att ha tålamod. Först av allt måste du tvätta tyg patchar och järn. bomullstyg med bättre stärkelse och silke - håll gelatinlösningen att stelna och därmed förenkla ditt arbete. På liknande sätt förbereda symaskinen: kontrollera att nålen och vävnads göra flera försökslinjer för reglering av trådspänningen.

Du kan börja processen. Ta ett par olika färgprover, och deras högra sidorna vikta, sytt genom att göra ersättning av 0,5 cm. Vidare fortsätter att sy de två andra flikarna, vilket gör bandet av 6 rutor. På samma sätt gör vi 9 fler band, en bra järn ut utsläppsrätter.

Efter det, allt du behöver för att sy band tillsammans. Faldigt undersida remsa utåt av säkerhetsstift och göra ersättning 1,5 cm, sys. Var noga med att följa färgerna på rutorna är förskjutna. Således alla remsorna i en enda sy duk igen strukna sömmar.

Efter det kan du börja foder. För att göra detta, lägg tyget nedåt och läggs ovanpå av stoppning polyester, som kommer att ha en stor storlek. Vi sprider den så att den sträcker sig på alla sidor lika, och säkerhetsstift. Att försöka få den exakta linje på duken, sy stoppning polyester. Vi får square stygn.

Sömmen sätter på webben, som kommer att backa. Vi klippa dem göra baster. Panelists banan viks kanterna ned till 1,5 cm och en klibbighet och sedan böjer igen och sy. Vinklar sys för hand.

Detta är hur du kan göra en filt lapptäcke, med bilder som kanske möter vi inte igen på Internet. Om du tycker att det är nödvändigt att dela resultaten, naturligtvis.

kommentarer:

Användning av denna webbplats är bara möjlig med den direkta aktiv länk till platsen för kvinnliga Diana

Veil "Pechvork9raquo;: foto och detaljerad beskrivning av tillverkningsprocessen av den ursprungliga omslag med sina egna händer

Inte förlorar sin relevans saker gjorda för hand. I dagens värld har blivit populära och gemensamma trendprodukter, som är utformade genom att applicera manuellt arbete och mödosamma ansträngningar needle. En mycket populär och enkel teknik av olika interiörprodukter är tekniken "Pechvork9raquo;. Vi erbjuder i sin artikel en detaljerad och steg för steg beskrivning av processen att skräddarsy och mönster av interiörprodukter som filt "Pechvork9raquo; med bilder och videomaterial.

De grundläggande principerna och omfattningen och användningen av den ursprungliga tekniken "pechvork9raquo,: beskrivning och rekommendationer

Tillämpa program fungerar originella och ovanliga lapptäcke teknik figurerna kan dekorera och uppdatera utseendet på en produkt helt. Men den mest populära och vanligt bland needlewomen är utformningen av tekniken med lapptäcke säng artiklar, sängöverkast, filtar och andra objekt. Egna händer kan du göra elegant servett eller trasa för att dekorera semester middagsbordet.

Dock inte styr inte vila enbart på sängkläder objekt. Erfarna och flitig needle sy med Patchwork klädesplagg: jackor, kjolar och västar för pojkar. Du kan också göra det ursprungliga teknik som beskrivs i påsar med olika mönster och former.

Material som behövs för att arbeta i teknik "pechvork9raquo;

Naturligtvis är de viktigaste och grundläggande material som du behöver för denna teknik för lapptäcke tyg. Det är nödvändigt att mycket noggrant och ansvarsfullt val av tygmaterialet för ditt arbete.

 1. Mest lämplig för användning i tekniken "pechvork9raquo; Det anses vara material som lin, ull, silke. Dock kommer halvsyntetiska material ser bra ut och komplement till den förberedda färgschema din quilt.

Genom att välja bara linne material, kan man tänka sig en liten underlätta ytterligare manipulation av produkten, eftersom det är helt mottaglig för tvätt av det ganska lätt att skära, och sedan sy de små detaljerna.

 • Från originalet av tjockt tyg tyg kan du skapa sådana saker som en filt, matta och filt.
 • Siden är inte överträffas vid tillverkning av olika typer av kläder eller konstpaneler.
 • needle ofta experimentera med kombinationen i en produkt flera olika typer av tygmaterial, exempelvis såsom chintz och calico, manchester och tyg från gamla jeans, silke och bomullsmaterial.
 • Ytterligare material förutom tyg tyg, som du också kommer att behöva skapa dina artiklar är trådar, band, snören, band, inlägg. Du bör också förbereda en vass sax för att klippa tyget tyg, skräddaren stift och nålar för jobbet manuellt.

  "Pechvork9raquo; för nybörjare mästare: en detaljerad beskrivning och rekommendationer

  Vi erbjuder våra läsare en detaljerad Mästarklass på förberedelse och skapande tekniker som omfattas i "pechvork9raquo; med sina egna händer. Plocka allt du behöver alternativ för tyger och färgstarka material. Tyger bör förbehandlas, så detta bör utföras dekatirovku. Den består i processen för tvätt- och torktyger samt strukna med ett varmt strykjärn.

  Efter det här slaget och ställa in tyg klipp till vissa mönster i brunnen galen eller stil. Dessa billet bör förberedas i förväg genom att skära på en konkret form med sömsmån. Gör dem främst från kartongpapper. Däremot kan man använda ark vanligt papper.

  Om sömmarna är böjda, medan konturen ska beskriva hack, som tjänar till att ansluta de andra delarna av din produkt. Avståndet mellan konturerna av figurer och mönster anses vanligt sömsmån.

  Det finns en särskild handlingsplan för att skapa produkter i tekniken "pechvork9raquo; needlewomen för nybörjare:

  1. Först måste du komma med och skapa en skiss av den framtida sammansättning. Denna siffra bör omedelbart tänka om färger och mönster som kommer att utföras under drift.
  2. Nästa steg blir att välja en lämplig tyg duk, för det gjorde mallar, som sedan skärs ut och sy i hela duken.
  3. För att ansluta alla rester, är det nödvändigt att fastställa sin första serien, och sedan sy längs den inre konturen av mallen.

  Vi erbjuder dig ett urval av intressanta och användbara video för artikeln. Lycklig visning.

  Patchwork filt med händerna. Hur man gör en babyfilt i lapptäcke

  Patchwork - quiltning. Thing görs i denna teknik, betona stilen i ditt hem och gör interiören unik. Överkast patchwork, sydd med händerna, visar det sig inte värre än butiken. Om du noggrant läsa den här artikeln, kan du göra själv ganska intressant och praktisk produkt.

  Många praktiska människor som älskar att sy, alltid återstående vävnadsbitar. Ha inte bråttom att kasta bort dem, kan de vara användbara. Till exempel kommer de rester vara bra att göra ett lapptäcke filt. Denna produkt är lätt att sy sina egna händer. För arbete du behöver fläckar av olika storlekar och olika tyger (siden, bomull, Satin). Dessa segment är tvärbundna till en enda bana med ett visst mönster. Thing vänder ljusa och unik.

  Om du gillade den här tekniken, försöker starta med en enkel liten saker. Till exempel fashioned överkast. Patchwork mästare lätt. Du behöver inte vara en professionell sömmerska, tillräcklig kunskap om hantering av kompetens med en symaskin och nål och tråd.

  Följande typer av lappteknik:

  1. Traditionella. Det är skapandet av hela webben enskilda fläckar. Framsidan på en sådan produkt är gjord inom tekniken lapp och foder - av fast material skärning. Sys i en stil brukar grytlappar i köket, örngott.
  2. Crazy-täcke. Sömnad används figurer av godtycklig form, anpassade program eller krökt remsa. Stygn mask med fläta, spetsar, band, pärlor eller knappar. I denna teknik utförs handväskor, kläder, dekorativa paneler.
  3. Stickad. Scraps häftas inte bunden och virka i den här stilen. Oftast utförs i tekniken med lapptäcke sängöverkast, väskor, kläder.
  4. Japanska. I denna teknik, sidentyger används lapptäcke. Segmenten skärs i form av geometriska former: torg, diamanter och triangulära hörn. Tillverkad i stil med kläder, dekorativa paneler och omslag.
  5. Quiltning. Det läggs mellan två banor av syntepon pad eller vadd och ansluter alla maskin sömmar. Made in denna teknik kuddar, kök grytlappar, kläder för barn.

  Många tror att quiltning tekniken är mycket enkel: klippa och klistra. Men det är bara vid första anblicken lätt. Egentligen lapptäcke teknik kräver skicklighet och konstnärlig smak, uthållighet, flit, noggrannhet och viktigast av allt - förmågan att sy. Det finns följande sätt för häftning vävnadssegment:

  1. "Snabba torg." Denna teknik kallas så inte utan anledning, eftersom rutorna skärs från en tidigare sydda tygremsor. Taken fyra typer av materia. Först två band sys ihop en färg, och sedan en annan två - olika. Lagrade "ansikte mot ansikte" band och sys ihop. Sålunda erhållna "rukav9raquo;. Den mäts på en vinkel av 45 grader. Det vill säga linjen tas och matas till den första övre kanten "rukava9raquo; och sedan till botten. en sådan åtgärd sker längs hela längden. Således får vi rutorna.
  2. "Akvarel9raquo;. Tas som bas för åtminstone sju typer av tyger, i kombination fyrkantiga fläckar av färg från ljust till mörkt. Detta skapar effekten att dra i akvarell.
  3. "Strip att strippa." Det är resultatet av flerfärgade remsor av materia. Staplade segment diamanter, sicksackar, stege eller hörn.
  4. "Log cabin". Banden är baserade på denna teknik. De är sydda i en spiral runt torget, som ligger i mitten av duken.
  5. "Magic triangel". Denna post är lätt att använda. Från trianglar är enkla kvadrater eller komplexa mönster, såsom "Almaz9raquo," Melnitsa9raquo; "Zvezda9raquo;.
  6. "Shahmatka9raquo;. Rutor staplade i ett rutmönster.
  7. "Russian Square". mönster aggregatet är komplicerat. Vid stomfilten är en kvadrat. De övre och undre skikten är gjorda likbenta trianglar. De återstående raderna är sammansatta av trianglar och ränder.
  8. "Soty9raquo;. Det kommer mönster av hexagoner. Bland dem är en blomma, och i mitten av knappen sys och monteras av tyg.

  lapptäcke teknik: täcker för nybörjare

  Om du väljer att göra den första gången en sådan produkt, bör du känna till följande förberedelsestegen i denna process:

  1. Vid tillverkning av filtar behöver mycket tålamod och fritid.
  2. När du använder hög kvalitet sytråd. Välj dem i vävnaden tonen.
  3. Innan du börjar sy, förbereda mallar, som kommer att skära ut klaffar.
  4. Reda ut färg och konsistens av arbetsstycket, som kommer att vara användbart för att skräddarsy.
  5. Fortsätt sedan till skapandet av kretsprodukter. Observera att nybörjare nål kvinnor, som kommer att sy lapptäcke teknik för första gången, att bättre utnyttja befintliga system. Du kan ta dem i tidskriften.
  6. Sy Du behöver följande verktyg: roller blad, stift, krita, ombord (för produktion av mallen), en synål, en penna, en symaskin, en virknål.

  Ta en tjock kartong, rita konturerna av en kvadrat på den önskad storlek. Inte glömma att göra justeringar för sömmarna på varje sida av en centimeter åt sidan och rita en andra ledningskrets. Ta en vass kniv. Börja skära första inre och sedan den yttre konturen. Du har nu en mall i en ram. Placera arbetsstycket på fel sida av saken och krita cirkel hela konturer. Till exempel, för en standardstorlek omslag (150 till 200 cm) 180 bör skäras fyrkantiga patchar som mäter 15 till 15 centimeter (med sömsmån).

  Alla poster och insidan av garderob (utom sko) kan göras i lapp konst. Så på grund av Crazy målningar producerade original blusar, kjolar och västar, sy höstjacka är fina Quiltmaskiner, du kan också göra påsar, kök grytlappar och mycket mer.

  Glöm inte bebisarna! Sy söta saker för dem. Till exempel gör en färgglad tygstycken i tekniken av lapptäcke baby filtar. Dekorera dem med en mängd olika tillämpningar i form av saga tecken, djur eller bokstäver.

  Sömnad lapp filtar för barn

  För att produktens storlek 130 av 190 centimeter, behöver du:

  • gängor (lämplig färg till basen och undersidan av tyget);
  • symaskin;
  • fyra olika typer av vävnader;
  • stift;
  • blad för insidan (storlek 130 med 190 cm);
  • saxar,
  • en nål;
  • sintepon (storlek 110 från 170 centimeter).

  Innan du börjar sy, välja rätt kombination av tyg nyanser. Texturen kan vara av varje material och tjocklek av plåstren och tätheten av - identiska. Som ni kan använda hollofayber eller vadd filler. Välj mellan slemhinnan i bomullstyg. Det måste kombineras med färgen på de viktigaste tyg.

  Workshop: hur man syr överkast lapptäcke

  Planer, mönster, mönster är grunden vid framställning av kompositionen. Nybörjare nål kvinnor är bäst att använda färdiga ämnen, som finns i tidningar, böcker.

  Vi föreslår att använda tekniken med "snabba rutor" (se ovan).

  Så, innan du börjar sy, förbereda materialet. Tvätta och väl otutyuzhte det. Förbereda alla får arbeta. Tvärbindning flikarna teknik "Quick rutor." Plåster måste vända sextio kvadratisk form som mäter 12 med 12 centimeter. Placera dem i ett rutmönster. Som kommer att sys tyg, jämna ut sömmarna.

  Fortsätt att sy fodret för omslag. Färdiga tyget ansikte avlivas. Top låg Uppfyllnadspolyester, roliga stift och sy sömmarna på tidigare lagd. Se till att sömmen sömmen. Sedan tar duken, som hade förberetts för fel sida. Fäst till duken med syntetfyllning stöd. Klyva stiften alla delar. Gräddfil och prostrochite på en skrivmaskin. Sy ett lapptäcke filt med händerna bara tillräckligt. Det viktigaste - noggrant studera denna teknik.

  Patchwork överkast lapptäcke, sydde sina egna händer - är detta ett bra beslut att förnya, diversifiera och dekorera huset. Experiment, låt fantasin flöda. Jag önskar er framgång i ert arbete!

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 1 = 1