ploskorez Fokina

Ploskorez Fokina - hur man använder? Instruktioner korrekt tillämpning

Om du vill tillbringa tid i sina förortsområden med nöje, att utföra mer än 20 typer av mark fungerar utan ett verktygsbyte, mycket snabbare än du gjorde innan, och samtidigt avsevärt öka produktiviteten, samtidigt som den är i utmärkt fysisk form, är det dags att ta reda på vad sådan ploskorez Fokine. Hur man använder denna underbara verktyg för att överväga just nu.

Där gjorde ett fantastiskt uppfinning?

Rysk ingenjör V. Fokin älskat att tillbringa tid i ingrepp med marken. Redan då tänkte han på det stora antalet villa-trädgårdsredskap och deras väsen. Tankar om förenkling av de tunga markarbeten inte lämna honom.

Ingenjör och uppfinnare fick en hjärtattack. Sedan blev det en favorit hobby för honom nästan oåtkomliga hårt. Dock skulle det tekniska sinnet inte låta honom bara ge upp sina krämpor och i ljuset snart föddes hans uppfinning som kallas senare "ploskorez Fokin". Dess användning har möjliggjorts för alla. Den multifunktionella och en oersättlig assistent visade det i goda händer hos många trädgårdsmästare.

Till sin förundran anpassning Fokin har skrivit flera fördelar som gör även de mest oerfarna personer som arbetar med marken, kan uppnå höga utbyten av någon kultur. Hittills ploskorez Fokin har ett antal utmärkelser, bland annat internationella och 4 patent för uppfinningar i Ryssland.

Externt ploskorez ser ut som en platt pinne med bultad därtill medelst bultar metallplatta, en krok-liknande oregelbunden form. Denna platta är böjda flera gånger vid vissa vinklar. Detta gör det möjligt ploskorez olika jobb.

Fästsystemet är utformat så att alla kan samla upp produkten genom deras fysiska egenskaper (höjdjustering, graden av stress, tonhöjd och så vidare.). Grund ploskorez 2, de skiljer sig endast i storlek: stora och små. Först - för primär jordbearbetning, och den andra - till en mindre arbete. Men förutom de klassiska två ploskorez kan du hitta ett stort antal arter, främst i storlek. Varje yrke kräver en specifik verktygsstorlek.

Plattan ska vara svart, inte färgade (just ett sådant verktyg i originalet). Denna metall behandlas mot korrosion och skärpt, vilket gör att den inte rostar eller trubbiga. Hantera platt (rektangulär), så håll uppfinningen enkelt, och efter en lång period av att arbeta med honom på händerna är inte majs.

Det är mycket viktigt att få dessa verktyg och inte deras falska. Endast i detta fall kommer att arbeta med planet Fokine enkelt och bekvämt. Den ursprungliga produkten har en triangulär paket för sig plattor stämplas. Ploskorez Komplett med skruvar, muttrar och en broschyr om den korrekta användningen av marken, som författaren själv är Fokin.

1

Ploskorez Fokine. Hur man använder det på rätt sätt?

Tool V. Fokin designades främst för att göra det enklare och säkrare för hälsan av att arbeta med marken. Enligt författaren av enheten, kan den användas även inaktiveras. Trots allt, om arbetet utförs på rätt sätt, belastningen på kroppen, särskilt ryggraden, kommer att vara minimal. Ett undantag kan vara endast en del av mycket hård mark.

Tillbaka under böjning behöver inte trycka på enheten måste vara bara knappt, är dess huvudsakliga arbete i de övre skikten av jorden. På grund av det faktum att en metallplatta med vässade kurvor mycket väl, kommer trafiken erhållas snyggt och slät.

Det är viktigt att komma ihåg att denna produkt är varken en hacka eller spade, behöver de inte att gräva djupt och lagt ner mycket arbete under operationen. ploskorez Fokine fastställdes för ytan jordbearbetning. Hur man använder den, blir det tydligt snart efter förvärvet av en sådan assistent. Först kommer det att finnas lite konstigt, men efter ett tag kommer du att uppskatta mirakel ordningen. På den del av arbetet med planet liknar svepande, minimal ansträngning - maximalt resultat, detta är vad som händer när de används på rätt sätt.

Det är viktigt när man använder verktyget i rätt läge. Eftersom beskriva hur man arbetar med planet Fokine:

 1. Inget behov av att böja vid midjan, tvärtom bör kroppsställning vara så smidig och kropp kroppen något lutad. För att göra detta, är klipphöjden justeras exakt till tillväxt.
 2. Håll objekt som du behöver som ett spett, tummen uppåt och trafikljuset, från sida till sida.
 3. Fördjupning bör inte vara mer än 5 cm - den optimala lösningen för en komplett ogräsbekämpning. Jordlager bör skäras på samma plan, och lutningsvinkeln för bladet - för att vara parallell med ytan.
 4. I inget fall inte transplantera ploskorez att förfölja rund form! För det första kommer det att vara obekvämt att hålla, t. Om du vill. Han kommer att glida ur händerna. För det andra, kommer metallplattan lutningsvinkeln till sticklingar förändras, och detta kommer att väsentligen ändra principen för driften av alla enheter.
 5. Ploskorez Fokine bör begränsas alltid - är en av de grundläggande förutsättningarna för dess rätta funktion.
 6. Använd produkten bara behöver destination i sitt utbud av åtgärder och redan har ett stort antal funktioner, så att de klippa hö, till exempel, skulle inte det lättaste.

Ploskorez Fokine. Bruksanvisning

Så mycket vi har sagt om multiverktyg och en mängd av dess funktioner, som kan vara frågan om vad som kan göras med planet. Vi listar de viktigaste verksamheterna i vår semester hjälpare:

- beredning av mark för sådd, nämligen att lossa, borttagning av ogräs, gräva sängar;

- planteringsfrön (spår under dem och fyllning);

- gallring grönsaker, gröna (i detta fall kommer att vara mer lämpligt bötesbelopp ploskorez, t mödosamma arbetet med att ..);

- skärning höga ogräs;

- rensning stammar av fruktträd att rentvå.

Fler vig användare kommer definitivt att hitta många andra användningsområden ploskorez i andra områden i hushållet.

Viktigast just har till hands ploskorez Fokine, och hur man använder den, berättar intuition och idérikedom (och, naturligtvis, författaren V. Fokin och andra turister som redan har fått verktyget). Först måste man vänjer sig enheten och prilovchilis, eftersom även hantera först kan tyckas lätt nog på grund av dess icke-standard rektangulär form, men allt annat är en fråga om vilja.

Med regelbunden användning av fertilitet ploskorez mark kommer att bestå, kommer jorden att förbli måttligt hydrerad och syre näringsämne.

Du kommer att glömma ryggont och andra obehag i samband med arbete på webbplatsen. Odling av grönsaker och frukter verkligen kommer att ge dig njutning.

Du utan ånger kan säga adjö till de flesta av semester inventering och göra plats i din garderob för något stående och användbar. Produkten är så mångsidig att du sällan behöva tillgripa andra trädgårdsredskap.

Så berättade vi om ploskorez Fokine. Hur man använder det också har beskrivits i detalj. Som ni kan se, är alla geni enkelt! Savvy ingenjör och tanken arbetade alla Cottagers bra!

Var kan jag köpa ploskorez Fokina? Numera en sådan anordning finns på försäljning ganska lätt. Dess popularitet ökar för varje år. Någon affär marknader specialitet, online-auktioner, och många andra platser erbjuda en sådan produkt. Gör en nyttig övning för en riktigt trevlig och enkelt!

Ploskorez Fokina: typer och användningar

Relativt nyligen dykt upp på marknaden en ny enhet som gör Cottagers att bruka jorden utan svårighet. Många har försökt detta bra verktyg och var nöjda. Vi talar om med planet Fokine. Med honom en säng behandling tar 2-3 minuter. Vad är ploskorezy, och hur man använder dem? Svaren på alla dessa frågor kommer att avslöjas.

Överraskande, kan ett verktyg göra många typer av arbete. Den ersätter spade, högaffel, hacka och jordfräs. Externt - det är den vanligaste enheten, vilket inte är mycket imponerande. Ploskorez representerar speciellt krökt metallplatta som är vässad på alla tre sidor. Delning för ploskorez Fokina - rektangulär.

Trots sin enkelhet, ploskorez Fokina ganska funktionella verktyg som har många fördelar, bland annat sommar tillbehör.

 1. Ekologiskt jordbruk vanliga grävlanddelen är ersatt genom behandling med plan. Detta sparar tid, energikostnader och ger bara fördelar. Saken är att odlingen av marken ploskorez jordlager inte roteras. Detta gör det möjligt att rädda landet struktur och alla mikroorganismer, som väsentligen ökar utbytet.
 2. Att arbeta med plan Fokine är inte svårt. Detta är makt av ännu en pensionär.
 3. Med detta verktyg är ogräset förstörs, förvandlas till gödningsmedel. Vid en konstant behandling sina rötter ruttnar i marken.

Således fördelarna med ploskorez Fokina uppenbara. Ett verktyg hjälper till att utföra upp till 30 olika typer av arbete.

På hans erfarenhet, har många trädgårdsmästare märkt att programmet väcker ploskorez bördig jord och skörden mognar flera veckor i förväg, växter är mindre utsatta för sjukdomar.

Det finns flera typer av verktyg som är utformade för att underlätta arbetet på platsen.

Stora och små ploskorez

De är oftast erbjuds i paketet. Denna uppsättning av handverktyg för det dagliga arbetet på platsen. Liten ploskorez tjänar till att lossa sängarna, beskärning mustasch i jordgubbar, gallring tjocka skott. Big ploskorez används vid bearbetning av bäddarna före plantering, Hilling dem potatis, förstör ogräs och klippa gräset.

Variety ploskorez - moguschnik - används för höga Hilling sängar. Denna modell har ett brett blad, med vilken du kan snabbt och kvalitativt Hill växter.

Stora och små polotiki

Stora och små polotiki. Utrustningen används för snabb ogräsrensning stora områden. polotikov blad skiljer sig från traditionella blad - de är smala och långa, vilket gör ogräsrensning sker effektivt.

Fortress - en version med plan som används i utvecklingen av jungfrulig mark på lera och tunga jordar. Bladet är kort och kraftfullt verktyg, vilket avsevärt underlättar arbetet med trädgårdsmästare.

Förvärva behöver lite ploskorez som behöver arbeta i trädgården. När du väljer bör vara uppmärksamma på tomten, och markstrukturen.

Ploskorez Fokina hur de fungerar

Det händer att torp köpte ploskorez och sedan klagar köpet. Detta beror på bristande kompetens att arbeta med verktyget. Ploskorez utåt liknar en hacka, men hur det fungerar på andra.

 1. I motsats till helikoptern, ploskorez Fokina inte hammare sängar och inte hugga. När bladet grunt begrava i marken och bara röra sig längs sängen. Ploskorez på detta ogräs skära rötter.
 2. Ploskorez blad slipas på alla sidor. De kan arbeta i någon riktning.
 3. På jobbet behöver inte böja ska kroppen vara något lutande. Det övre skiktet av jord i behandlingen bör något lutar.
 4. Blade är ansluten endast till en rektangulär sticklingar, rund stjälk har ingen effekt när man arbetar med verktyget. Saken är den att fastsättningen av bladet bör vara i en vinkel på 45 grader. På jobbet är det grävs ner i marken utan alltför stora svårigheter. Round skärning kommer inte att tillåta att göra rätt fäste.
 5. För att rensa och lossa jorden ploskorez sätta på sängen av den platta, vrida den åt vänster. Running är fram och leder till sitt instrument, lätt att trycka ner den.
 6. För att trimma en stor ogräs eller hallon, är det nödvändigt att lyfta änden av bladet, vände sig till vänster.
 7. Rikta en säng, bryta klumpar, kan bilda en kant, som innehar ploskorez platt på markytan, medan bladet roteras åt höger.
 8. Vid framställning av jordmån för sådd och djup lösgöring av bladlyft och injiceras i marken vid en bekväm vinkel.

problem uppstår ofta på grund av felaktig inställningar verktyg.

Ploskorez på metalldelen är hål för fastsättning.

När korrekt konfigurerad, till verktyget de är bekväma att arbeta snabbt och förekommer inte samtidigt tung last.

Ploskorez Fokina hänvisar till de självskärpande fixturer. Men ibland kräver olika skärpa bladen. För att göra detta, gäller skärpning enhet.

 • Vassa knivar behov av ogräsrensning stora ogräs, Hilling, bildar åsar. Trimma mustaschen jordgubbar och ta bort överväxta hallon trubbigt verktyg kommer inte att fungera.
 • Medellång kryddig blad behöver ogräs greener och morötter.

Hur skärpa ploskorez Fokina

 1. Bara behöver skärpa bakre avfasning av bladet. Om du slipa fram, kommer instrumentet att bli ännu dummare.
 2. Till att börja med måste du vässa spetsen på ploskorez.
 3. När skärpningsverktyg tillåter inte bladet uppvärmning. Detta kommer att leda till dess snabba förslitning.

Ploskorez Fokina egna händer system och beskrivning

Tyvärr marknaden ofta säljer falska ploskorez. Detta verktyg görs utan att observera teknik och snabbt bryts ned. Arbetet i en sådan anordning är inte ett nöje. Om du inte kan köpa en bra ploskorez, då är det bättre att göra det själv.

 1. Det första märket anbringas på ett avstånd av 8 cm från kanten av delen. Denna del fäster sedan till sticklingar.
 2. Den andra mark - 5 cm från den första.
 3. Tredje - appliceras genom 3 cm från den senare.

Ploskorez Fokina egna händer

Den del som återstår - det är en arbetsplats med planet. Att forma stycket viks längs den första markeringen i en rät vinkel. Vidare, mellan varumärkena 2 och 3 är nödvändigt att göra arbetsstycket böjning. På den del som är ansluten till sticklingarna behöver för att göra hål.

Den resulterande förformen är föremål för ytterligare behandling. Edge arbetande delen ploskorez bör skäras i en vinkel på 45 grader. Detta kommer att underlätta inter-radhackning och ogräsrensning. Vidare stycket behöver måla rostskyddsfärg.

Det viktigaste steget i arbetet - skärpning ploskorez. Det beror på det, hur effektivt kommer att vara verktyget. Slipning utförs på maskinen från alla sidor av arbetsstycket.

Den färdiga arbetsstycket är fäst på sticklingarna.

Delning för ploskorez Fokina

Delning för ploskorez Fokina

Observation alla regler för användning med planet, kommer det att bli en riktig hjälpare att utföra många arbeten i trädgården.

Ploskorezy: typer och beskrivningar (Fokin och andra)

 • Kan jag göra tungt arbete chalet lätt, utan att anstränga?

  Yes! Tack vare billig manuell instrument för behandling av jord och sköta växter, som i rätta händer kommer att ersätta någon jordfräs.

  Om honom många har hört, men få människor vet hur man använder det till hundra procent. det är om ploskorez. Det kan ersätta en uppsättning verktyg: en lie, spade, kratta, hacka, plog, hacka, högaffel.

  Han uppfann och patenterade ploskorez Vladimir Fokin Sudogda från staden Vladimir region.

  Det ser ut som ett verktyg böjd metallhållare som är ansluten till en lång sticklingar. Tre skärande dess sida (två sida och ände) för akut-tocheny som minskar smutsbeständighet under odling och weeding.

  Utåt liknar ploskorez poker. Men manifestet det helt nya möjligheter. Verktyget gör det möjligt, särskilt utan att anstränga att utföra upp till 20 operationer som krävs i trädgården.

  Det enda problemet - vänja sig vid det och lära sig att använda.

  Nyhet, originalitet och styrka ploskorez ligger vid hörnen av konsolböjnings plattor eller blad. Detta gör att "flat cut" jorden, som inte är nedsänkt i det djupt som en spade, men bara för att ta bort de översta skikten av jorden inte tjock. Arbete med plan liknar svepande, med båda sidor, eftersom den verkande delen av ett tveeggat.

  Detta tillvägagångssätt är ofta bättre att skotta gräva och lossa den vanliga hacka. En sådan ytlig ogräsrensning högre kvalitet, eftersom även bort osynliga ogräs som ännu inte har dykt upp från marken. Detta sparar de övre lagren av jorden, finns det inget land omvälvning koma. Och nästan ingen trötthet, även den minsta smärta i nedre delen av ryggen, liktornar!

  Ploskorez utan överdrift kan kallas anti-krisen arbetsredskap sommaren bosatt. Det är billigt, underhåll nästan inte behövs, ersätta hela arsenal av verktyg. En regelbunden och korrekt dess användning ökar utbytet betydligt.

  Stora bitar av mark efter grov gräva split hälen ploskorez Fokine eller någon av dess platta sida.

  Erfarna trädgårdsmästare ta inte en utan en hel uppsättning med planet Fokine. Låt oss undersöka den noga: vad är det och vad är deras kännetecken?

  Det viktigaste som förenar dem - korthet. Det finns inget överflödigt! På bladet i form av flygblad, snirklar tog minst en mycket hög kvalitet metall, så lätta verktyg. Men mycket lättmanövrerad - de kan vända, vrida, rulla som ditt hjärta önskar. De är liknande, men ändå annorlunda - storleken på dess delar, vilket är viktigt för vissa arbeten.

  Den har en långsträckt blad och så många som 4 olika anknytning till sticklingar.

  "Specialized" på förbereda sängar för sådd frön och omplantering, weeding på lerjordar, inklusive de i avlägsna områden, skördar omkring träd och andra bearbetningsträdstammar, Hilling, svarvning och transportera hö, knådning lösningar.

  Titta noga som "storebror", men är mindre. Lämplig för "känsliga", minimal jordbearbetning lätt jord, ta bort antennerna jordgubbar. De producerar en mycket snabb, men den grunda ogräs. Särskilt bra på att bearbeta ganska smal radavstånd av rotfrukter och lök. 2 utföringsform har ett fixerings (högerhänta och vänsterhänta).

  Har mer kort (3 cm) brett blad och jämfördes med en standard ploskorez. Används för att hantera tunga rännor jord och jungfru länder. Speciellt lämplig för personer i åldern, eftersom det kräver ett minimum av energi för att utföra det hårda arbetet.

  Utrustad med ett stort blad. Moguschnik används för Hilling buskar odlade potatis, purjolök, kål, tomater, och för bildandet av höga åsar.

  Den har en smalare och längre blad än standard. Stor polotik lämplig för snabb ogräsrensning stora trädgårdar (10 acres) till ett djup av inte mer än 3 cm.

  Den skiljer sig från andra ploskorez Fokin bladspetsbredd: det är 2 gånger smalare. Liten polotik avsedd för ogräsrensning mellan rader av smala, skapa hål och spår i sängar.

  Ploskorezy Fokina bara svika dem som har köpt en bluff.

  Det problem förekommer inte, kom ihåg att detta stjälk ploskorez Fokine aldrig fläcken, liksom bladet är alltid svart. Den senare är tillverkad av rostfritt stål, billig och tekniskt. Det är alltid skärpt och lite "elastiska". Ploskorezy ofta säljs utan handtag.

  Hur man arbetar med planet Fokine

  Det finns inget komplicerat i ansökan ploskorez, under tiden är det nödvändigt att lära sig att förstå principen om åtgärden. Skär av verktygen vid hackning och ogräsrensning måste åtminstone nedsänkt i marken och att röra sig horisontellt.

  Om det är nödvändigt att kratta marken till Hilling eller ås som bildar bladet hålls nästan vinkelrätt mot ytan av jorden.

  Vi måste arbeta med en lätt framåtlutning och platt tillbaka, då övningen kommer att vara liten. Om något liknande Stoop krafter också behöver du bara ändra lutningsvinkeln på bladet, vilket minskar dess relativa skärning.

  När bladet begraver misstag i marken, det tvärtom, är fäst på handtaget, den maximala lutningen.

  Att dra ogräs med rötterna, den smala sidan av bladet begrava i marken och gräva upp växten som en spade.

  Arbeta med plan - video:

  Uppfinningen Fokin tog de människor som många har lyckats i sin förbättring. Därför former i ploskorez med mer varje år. Även i vår mening ploskorezy Fokina - de mest tankeväckande och mångsidiga, men andra förtjänar också uppmärksamhet. De har flera skäreggar och andra "gadgets". Döm själv.

  Den har en rundad skärelement med en mer kraftfull bred tå. Instrument något större och tjockare än metallen.

  Dela Hydra att sälja björk, rektangulärt tvärsnitt, vilket är varför det passar bekvämt i handen och inte trött eller glida palmer. Om det behövs, kan demonteras stjälken i två delar.

  Blade färgad lack på tyska appliceringsutrustning med polymerpulverlack. Och detta är ett tecken på kvalitet! Feature Hydra: ogräsrensning, hackning och andra delar av behandlingen utförs på tunga lerjord jordar och sandiga jordar.

  Känne sluten hjärtformade eller rektangulära konturblad vässas stål och värmebehandlades, anslutna och fixerade till handtaget. De är täckta med polymer färg.

  Det finns små, medelstora och stora Swifts att arbeta med mjuka och hårda jordar. Små Strizh kan vara både normala och stympade på handtaget.

  Oftast Swifts används för att skära stora ogräs grenade rötter. Då bladet inte är ansluten till sticklingarna i centrumhålet i det skärande elementet som i uppluckring, och ovanpå.

  Annan "fågel" verktyg med en sluten skärelement i form av konturen av näbben. Den skiljer sig från andra ploskorez att det inte är svårt att arbeta, med jorden från både sig själva och för sig själva. Jorden passerar genom "näbb" och är permanent porös.

  Bladet är tillverkat av rostfritt stål skär lätt ogräs, tjockt gräs. Sidodelen spud praktiska höga växter (potatis, kål), kratta dem rycker marken. Och för att motivera de små grönsaker jorden "Socks." Du kan snabbt tunna ut skotten av fänkål, morötter, persilja.

  Som ett blad av en växt - en konkav femhörning med två skäreggar -klinovidnoy och raka. De är monterade på båda sidor av trä skär förkortas (650 mm), belagd med lack. Skärelementet är tillverkat av stål, är det marken, värmebehandlat, belagt med polymerpulverfärg.

  Ta bort de stora ogräs exakta precision slår på rötterna av en rak kant. En kilformad kant stab marken och leda smidigt på det för att bilda ett spår. Bekväm kil spud grönsaker. behövs verktyg när det krävs hög bearbetningsnoggrannhet. De utrota och tillväxt möjlig. Bra att fast mark.

  Den består av två krökta skarpa element bundna till runda eller flata Sticklingar från båda sidor. Det ser ut som "ett bi sting." Praktiskt för att skära hög ogräs i svåråtkomliga ställen, ogräsrensning mellan sängarna, samt fördjupa spåren och band för sådd.

  Till skillnad från andra ploskorezy grund av den extra böjning längs bladet, tillverkad av rostfritt stål.

  Instrumentet har trevägs skärpning och tre inställning. Satsen innehåller en unik hopfällbar skärning med skydd av händer från valkar. Donut är speciellt utformad för tunga jordar och är mycket lättare att konventionell ploskorez. På grund av att konvexiteten att passera genom bladet, lossar idealt jorden och mättar den med luft.

  Ett annat namn - Kozma, Kuzmich ZUBRIK, Soha. Den har ett skärelement i form av smala likbent triangel med den övre trubbig vinkel. Bredden hos den arbetande delen 194 mm. Det gjorde av specialstål med en härdad yta laser. Mycket hållbara. Genom bladet inte fastnar våt jord.

  När rensa en rörelse fångade ett stort område.

  Ploskorez kompakt och problemfri kryper under buskarna, staket, rörledningar, kan de arbeta i ett begränsat utrymme. Det kämpar med hög örter.

  Dela med honom inte säljs tillsammans. Köp den separat, är det bättre att välja längd, höjd och ovala i tvärsnitt.

  Omvänd ploskorez Soha (agerar i en riktning -. Mot dig det övre hörnet av triangeln blad själva verktyget skärps.

  Utrustad med tänder som en såg, som är anordnade längs längden av den triangulära bladet, genom vilken Zubrik väljer noggrant de beskurna ogräs och rötter.

  finns också i flera varianter. Senast (PM-4) utvecklades relativt nyligen - för några år sedan, och har två vridna "whiskers", till vilken är fäst en rektangulär vass kniv.

  Till skillnad från ploskorez Fokine i det faktum att handtaget är längre lämpar sig för alla storlekar och på arbetet inte spårar ur. Det är bekvämt att distribuera gödningsmedel, nivå ytan åsar.

  3 består av en liten kil av skarpa tänder, vilka var och en är fäst vid en stel krökt stång och är sammankopplade från toppen trimningsbladet. Utsikt från ploskorez drake exotisk, det ser ut som en orm Gorynycha.

  Används för att bryta ner stora klumpar av torv och en mycket hård obrukad jord. ploskorez trimmade gräs upp och ner.

  Intressant namn från peppar - Pinocchio) ...

  För belysning av ett hus på landet tomt e ...

  Tack så mycket. Men så vitt jag vet äter ...

  I trädgården av växande klematis 2: ...

  bra marknadsföring - erbjuda ett träsk ...

  • De bästa sorterna växer lavendel

  Lavendel (Lavandula) - representant för familjen yasnotkovyh i naturen, det finns över 30 arter

  Månkalendern trädgårdsmästare trädgårdsmästare 2018. Växterna alfabetiskt

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 2 = 2