Polnovstraivaemaya diskmaskin

Diskmaskiner 60 cm

Om du behöver inbyggd diskmaskin 60 cm bred, rekommenderar vi att du blir bekant med de mest populära modellerna av diskmaskiner och betyg för att göra rätt köp. Många köpare göra just det - hitta den bäst säljande modell, jämfört egenskaper uppskattas tillförlitlighet.

Vi bestämde oss för att underlätta arbetet med att välja och skriftligt material som hjälper dig att göra en stor köp. Det är vad vi pratar i denna översyn:

 • Om det mest populära diskmaskin,
 • På marknadsledare inom byggkvalitet och tillförlitlighet;
 • På de mest populära modellerna och deras egenskaper.

Sammanfattningsvis kommer du vara medveten om de fullstora inbäddade enheter allt du behöver.

De mest populära modellerna av 60 diskmaskiner cm

Att köpa integrerad diskmaskin, strävar vi efter att få tag på en bra, tillförlitlig och hållbar utrustning som kommer att fungera smidigt och utan driftstörningar. Om du tror att den populära tjänsten Yandex.Market, i världen har skapat mer än 12.500 modeller av diskmaskiner (PM). Denna lista är naturligtvis ofullständig, eftersom det är omöjligt att förstå hela tekniken, skapade flera tillverkare. Därför försöker vi att överväga de mest populära modellerna integrerad diskmaskin 60 cm bred.

Topping listan över populära modellen tar Bosch SMV 4-D00. apparat Den har en kapacitet på 13 uppsättningar och är utrustad med fem arbetsprogram. För att snabba upp inuti varmvattenberedare installerad. Dessutom är diskmaskinen utrustad med inbyggd Aquastop skydda mot eventuella läckor. Anordningen är anordnad så att brusnivån är endast 51 dB - detta är en signifikant parameter som indikerar den relativa tystnaden.

Enheten är inbyggd, måste det filial i kök som 60 cm bred. Alla reglage är placerade i dörren, så att de syns bara i öppet tillstånd. Frontpanelen hängs dekorativa träpanel. För övrigt är helt inte nödvändig lastcellen - här Det är halva lasten funktion. I allmänhet är detta en stor enhet med enkel funktionalitet och bra tvättresultat.

Om du planerar att köpa en inbäddad diskmaskin 60 cm bred, vara säker på att uppmärksamma Bosch diskmaskiner, och i synnerhet på modellen. hon Den har en god verkningsgrad och har en låg ljudnivå - enligt certifikatdata, är det endast 48 dB. Sådana strålande resultat visade sig att uppnå genom användning av låg-brusmotor EcoSilence Drive. Enheten rymmer 13 uppsättningar av koppar och tallrikar, vilket gör att ett stort antal rätter att tvätta.

1

Integrerad diskmaskin Bosch CMV 47L10 gav den vanliga kondensationen torkning, men det fungerar bra - glas, stål och porslin ur tarmarna av maskinen är helt torr. I en cykel förbrukas 12 liter vatten och endast 1,05 kW el. Antal program - 4 st, inklusive närvarande och helt automatiskt program att självständigt bedöma graden av förorening. Ytterligare funktioner:

 • Beam på golvet - är det lämpligt att övervaka statusen för den aktuella cykeln;
 • Fullständigt skydd mot läckage - garantera säkerheten för ditt golv och egendom grannar;
 • Justerbara korgar - kommer att säkerställa enkel lastning;
 • Det är ett läge halv last - användbart när du behöver tvätta ett begränsat antal rätter;
 • Beep loop stängning - ett perfekt komplement till balken.

Därför har vi en stor diskmaskin inbyggd typ av välkänt varumärke.

Framför oss är det mest populära inbäddade diskmaskin från en ansedd tillverkare Hansa. Hon rymmer 14 kuvert och ett minimum av makt. vattenförbrukningen per tvätt är endast 11 liter, effektförbruknings - 0,92 kW. Särskilt anmärkningsvärt är den lägsta ljudnivån är endast 47 dB. Det vill säga, nattdrift enheten inte kommer att ge något obehag hushåll, liksom vissa andra inbyggda diskmaskiner.

Låt oss titta på skillnaden mellan den här enheten från många andra diskmaskiner. först Detta är en av de mest low-end-modeller - köp den inte träffar familjens budget. Ett sekundärt turbosushki noterar vi närvaro av het luft - detta uppnås tack vare en torr glasvaror 100%. Kompletteras med närvaron av all denna försening start timer Aquastop och halv last läge. Men den enkla skydd av barn inte är här, även om det aldrig har slutat någon, och genomförs lätt.

Inbyggd golv Diskmaskin Siemens SN 66M094 kännetecknas av svår ekonomi. Vattenförbrukningen per cykel är bara 10 liter, el - 0,93 kW. Det är antalet resurser som krävs för att slutföra 14 uppsättningar tvätt av smutsig disk. Det gläder en kraftfull uppsättning program - det finns allt från en enkel flash program och slutar läge för rengöring av ömtåliga redskap (t.ex. koppar gjorda av tunt glas). Diskmaskin under drift nästan ohörbar - ljudnivån är endast 42 dB.

Här är några godbitar som genomförs på räd av den här inbyggda hushålls diskmaskin 60 cm bred:

 • Fullständigt skydd mot läckage - Aquastop skyddar dig och din lägenhet från översvämning;
 • Sensor vatten renhet - tillhandahålla högkvalitativ sköljning;
 • Automatisk utvärdering av hårdheten hos vattnet - en mycket trevlig sak, som är närvarande i enheter av tvättmaskiner;
 • Omfattande display - balk på golvet och ljudet;
 • Indikering av salt och sköljmedel - alltid indikera närvaron eller frånvaron av kemi;
 • Du kan använda tabletter - för dem som inte vill krångla med enskilda kemikalier.

Utmärkt Diskmaskin inbyggd typ för mer än en solid pengar.

Integrerad diskmaskin Electrolux ESL 95.201 LO kommer att bli en perfekt hem hjälpare. hon 13 uppsättningar kan diska till en kostnad av 11 liter vatten och 1,03 kW el. Enheten är inte den tystaste, men inte de bullrigaste. Den typ av torkning - kondensation. Diskmaskin gav fem program, men berövas halv last. Men det finns ett fullständigt skydd mot läckage, vilket är ett stort plus.

Energieffektivitetsklass A + visar att vi verkligen energieffektiv modell, vars funktion inte leder till bildandet av jätte står för "light". rengöring kvalitet - utmärkt, användare har inga allvarliga klagomål i frågan. Men här är att skydda barn är inte tillräckligt - en olycklig brist.

Gradering diskmaskiner 60 cm Kvalitet

Vill du köpa en diskmaskin 60 cm inbyggd typ? Då rekommenderar vi att du tar hjälp av råvarusammanställare, som bidrar till att göra det bästa köpet. Förutom de modeller, noggrant utvärdera själv butiker. Men vi fortfarande erbjuda dig topp 60 cm diskmaskiner kvalitet.

diskmaskiner högsta kvalitet modellerna från de flesta stora varumärken, såsom från Miele (Även om det ibland är nödvändigt att reparera diskmaskinen och Miele). Men kostnaden för sådan utrustning kan tyckas fantastiskt. Den överkomligt pris ledarskap håller produkter från Bosch varumärke. Om du behöver hushålls hög kvalitet apparater, vände djärvt hans uppmärksamhet på de produkter av detta märke.

På andra plats kommer Siemens leverera utrustning. Detta företag tillverkar allt från hushållsmaskiner och slutar med en järnväg tåg. I sitt arbete använder företaget avancerad montering teknik som tillåter oss att uppnå utmärkta resultat - PM från Siemens är dyra, men de tjänar en mycket lång tid, inte sörjer täta haverier.

När du väljer en diskmaskin, bör du vara uppmärksam på ett varumärke som Hansa. under den Den producerar högkvalitativa inbyggda apparater, glädjande dess pålitlighet. Den största fördelen med diskmaskiner i bolaget är en låg kostnad. Men det finns kommersiellt tillgängliga och mycket dyrare enheter.

Andra företag som gör inbyggda diskmaskiner för hushållsbruk och förtjänar att nämnas i rangordningen av kvalitet:

De senare produkterna finns och bilen är ganska tveksamt, inte tilltalande tillförlitlighet.

Gradering diskmaskiner 60 cm i popularitet

I rankingen av de mest populära och tillförlitliga bilar vi Vi kan urskilja tre ledare:

 • Flavia BO 60 Kamaya - tillförlitlig Diskmaskin inbyggd typ 14 uppsättningar;
 • Siemens 64L075 - en utmärkt maskin för 14 uppsättningar och många extra funktioner;
 • Bosch SMV 47L10 - ledare för det minsta antalet negativa recensioner.

Det är dessa maskiner är ledare för rating av populariteten och tillförlitlighet.

Betyg modeller inbäddade diskmaskiner beskrivning, funktioner och priser i butiker

Om du väljer en inbäddad diskmaskin och ställa in ditt kök, får du köpa hjälpare runt huset. Genom att köpa en elektromekanisk anordning, förenkla du ditt liv. Sedan installerar diskmaskinen, kommer du att vara mer tid för viktigare saker i livet än att diska. Ranking av de bästa modellerna och parametrar för tvätt populära enheter bidra till att göra rätt val.

Vad är diskmaskin byggd

Moderna diskmaskiner eliminerar helt folk från att behöva diska själv och exponera dina händer för att de negativa effekterna av hårt vatten och diskmedel. Diskmaskinen inte bara tömmer innehållet i resterna av mat, men torkades också från vattenspår. För att starta teknik kräver bara två ingredienser - salt och sköljmedel.

Inbyggd maskin för att diska i köket, som ligger i en undanskymd plats - med hjälp av redskap under diskbänken eller i närheten av ugnen. Vem som helst kan ställa in sin egen bil till enheten på den bifogade diagrammet. Hur man bygger diskmaskinen i köket redo? För att komma igång, rengör där utrustningen kommer att monteras. På den del av tvätt i sidoväggen gör hål genom vilket kommer att ansluta slangar. Följande installationssteg:

 1. Gör ett hål för nätsladden.
 2. På väggarna i den nisch säkra fästen.
 3. Sätt enheten ansluter slangar och rep.
 4. Rikta i storlek.

Vid val av utrustning avsedd att installeras i ett skåp, kan kunden helt koncentrera sig på de tekniska parametrarna. Vad är skillnaden integrerad diskmaskin från den vanliga, som står ensam? Den huvudsakliga skillnaden är möjligheten att installera i den färdiga köket, vilket avsevärt minskar kvadratmeter upptas av anordningen, och dekorerar interiören. Till exempel är inbyggd diskmaskin osynlig och skiljer sig inte från andra lådor. Det kan göras i vitt och svart.

När du väljer bör fokusera på 3 typer av storlekar: kompakt, smal, full storlek. Varje typ av modell, dess djupdimensioner, höjd och bredd, vilka är indikerade enligt följande: 60h50h60. Till diskmaskinen passar perfekt i den tilldelade sin plats innan köpet av enheten göra mätningar som anges. Standarddjupet och bredden för fullstora enheter kommer att vara 60 cm, höjd 85 cm Dimensioner för andra typer av inbäddade enheter .:

 • Kompakta: höjd 40 cm, bredd 45 cm, djup 50 cm;
 • smal: höjden av 45-50 cm, höjd 85 cm, djup 50 cm.

Toppade listan av de bäst inbäddade elektromekaniska anordningar för rengöring av redskap och bestick ockupera maskiner med en bredd av 60 cm och den högsta klassen av tvättning och torkning. Den toppar listan över bästa Diskmaskin inbäddad - Bosch SMV 69T70, utrustade med alla nödvändiga för kvalitativa arbetsfunktioner. Den enda nackdelen med enheten är priset: en premiumprodukt kostar ca 50 tusen rubel, men du kan söka och försäljning .. Nästa på listan är sådana modeller:

Köp Integrerad diskmaskin

För att köpa denna typ av utrustning kan vara på avdelningen för försäljning av diskmaskiner eller beställa postorder via nätbutiken. Innan du köper det rekommenderas att själva bestämma de viktigaste parametrarna för diskmaskinen. Om du väljer att köpa en inbyggd diskmaskin i butiken, rådgöra med den chef som kommer att berätta modellen med full uppsättning funktioner. Kostnaden för utrustningen i Moskva beror på märke och tillverkare. Efter att ha bekantat i förväg med de produkter som erbjuds på marknaden av hushållsprodukter, kan du snabbt hitta rätt utrustning.

Minimal energiförbrukning, men så mycket som möjligt med de funktioner som krävs för högkvalitativ tvätt, diskmaskin byggs från Bosch:

 • Namn: SMV 40L00, Bosch.
 • Pris: 31890 rubel.
 • Funktioner: dimensionerna 60x55x82 cm, 4 program, kondenstork, konsumerade 12 liter vatten som förbrukas per cykel 1,05 kWh.
 • Fördelar: Variospeed, vattnets renhet sensor och hållare för glasögon.
 • Nackdelar: Ingen automatisk inställning av vattnets hårdhet.

Kostsamma byggd maskin för att diska och porslin från Bosch är konstruerad för en lång livslängd:

 • Namn: SPV 58M60, Bosch.
 • Pris: 48 489 rubel.
 • Funktioner: brus i driftstillstånd hos 44 dB, vattnet flödeshastighet av 9 liter, 5 program förbrukar 0,91 kWh per cykel, kapacitet - 10 uppsättningar av köksredskap.
 • Fördelar: barnlås alla standardprogrammet.
 • Nackdelar: höga kostnader.

diskmaskin Electrolux

Polnovstraivaemaya Electrolux diskmaskin för rengöring av köksredskap är mycket tyst och är utrustad med ett användarvänligt program "Auto", vilket eliminerar de små rester av mat:

 • Namn: ESL 9450 LO, Electrolux.
 • Pris: 19970 rubel.
 • Funktioner: 9 uppsättningar kapaciteten, kartläggning av funktioner på displayen, förbrukar 10 liter per cykel förbrukar 0.79 kWh tvätt tiden är 195 minuter.
 • Fördelar: tvätta ömtåliga föremål på golvet balken indikatorn.
 • Nackdelar: Läckpartiellt skydd.

Express programvara i följande inbyggda modell kommer att göra rena redskap så snart som möjligt:

 • Namn: ESL 94200 LO, Electrolux.
 • Pris: 15650 rubel.
 • Specifikationer: flödeshastighet - 10 liter, driftsljuden 51 dB, en komplett skydd mot läckage, 3 temperatur regimens dimensionerna 45x55x82 cm.
 • Fördelar: förblötning läge framställer ett pip.
 • Nackdelar: ingen display.

Italienska Flavia varumärke skapar funktionella byggda maskiner för rengöring av redskap, bestick och porslin yta:

 • Namn: CI 55 HAVANA, Flavia.
 • Pris: 16736 rubel.
 • Funktioner: för 7 liter vatten är nödvändigt, kompakt anordning, en display och momentan vattenvärmare, mäter 55x50x43.8 cm.
 • Fördelar: Det finns timslånga program, den lägsta vattenförbrukningen.
 • Nackdelar: endast partiellt skydd mot läckage.

Integrerade modell har en beläggning mot fingeravtryck och refererar till avgränsa de typer av diskmaskiner Flavia, vertikalt långsträckta, och bekvämt placerade på något kök:

 • Namn: BI 45 Kamaya, Flavia.
 • Pris: 25790 rubel.
 • Funktioner: kan leverera upp till 10 uppsättningar av rätter, flöde av 8,5 liter, buller i området av 45 dB per cykel förbrukar 0,75 kWh, 8 program.
 • Fördelar: minskad rengöringstiden med 30% (Express Wash) Power Wash - förstärkt läge.
 • Nackdelar: De observerade förlust "piller".

En anordning för disk Företag Gorenje är utrustad med en trevlig bonus - för att automatiskt öppna dörren efter programmets avslutning:

 • Namn: GV 66.161, Gorenje.
 • Pris: 28999 rubel.
 • Funktioner: diskmaskin våningen med bredd 60 cm, flödeshastighet 9,5 liter, i drift buller av 45 dB, 5 program och temperaturregimer.
 • Fördelar: stor kapacitet (16 uppsättningar), finns det en display.
 • Nackdelar: Ingen automatisk bestämning av vattnets hårdhet.

Inbyggd diskmaskin med minimal strömförbrukning klass A ++ av den slovenska tillverkare av hushållsapparater Gorenje:

 • Namn: GV55111, Gorenje.
 • Pris: 19600 rubel.
 • Specifikationer: bredd 45 cm, elförbrukning 0,74 kWh, maximal effektförbrukning av 1760 W, ljudnivå 47 dB, den maximala temperaturvatteninlopps på 60 grader.
 • Fördelar: självrengörande filter, ExtraDry och SpeedWash funktion.
 • Nackdelar: ingen justering av vattnets hårdhet.

Embedded diskmaskin och torkning med varmluft köksredskap och modern display, erbjuder sina kunder ett polskt företag Hansa:

 • Namn: ZIM 676 H, Hansa.
 • Pris: 16150 rubel.
 • Specifikationer: flödeshastighet av 11 liter, manöver bullret från 47 dB, bredden på 60 cm, de fullängds typ diskmaskin piper enheten.
 • Fördelar: billiga, har hållare för glasögon, turbosushka.
 • Nackdelar: inte utrustad med skydd mot nyfikna barn.

Den näst mest populära i rangordningen av polska diskmaskiner tjänar följande modell, som kostar 1.700 rubel dyrare än den tidigare, men det har en funktion av skydd för barn:

 • Namn: ZIM 428 EH, Hansa.
 • Pris: 17850 rubel.
 • Funktioner: tvätt tid (i normalläge), 140 minuter, 8 program, kondenstorkning förbrukar 9 liter vatten, den smala typen av anordning.
 • Fördelar: Det är ett känsligt och ekonomiskt program.
 • Nackdelar: Att döma av recensioner, kan nedosushivat.

Diskmaskin Hotpoint-Ariston

Elektromekanisk anordning för automatisk diskning av märket Hotpoint-Ariston har en tydlig menykontroll, och får jobbet gjort utan minsta brus:

 • Namn: LSTF 9M117 C, Hotpoint-Ariston.
 • Pris: 19900 rubel.
 • Funktioner: golv typ apparat placeras 10 uppsättningar vattenflödeshastighet av 9 liter, driftsljud 47 dB, 9 program.
 • Fördelar: har en timer fördröjd start och skydd mot läckage.
 • Nackdelar: inget vatten renhet sensor.

Nästa diskmaskin modell från Hotpoint-Ariston har en högre kostnad och ökat antal tvättkapacitet:

 • Namn: LTF 11M121 O, Hotpoint-Ariston.
 • Pris: 23890 rubel.
 • Funktioner: det maximala antalet tillmötesgående porslin 14 sätter en klass A strömförbrukning, bredden på 60 cm anordning, 11 tvättprogram förbrukar 9 liter vatten.
 • Fördelar: Föreliggande halv-lastläge och lampa närvaro av salt och sköljmedel.
 • Nackdelar: Ingen automatisk inställning av vattnets hårdhet.

Helt inbäddade anordning för tvättning köksredskap från den italienska tillverkaren manipuleringstekniker Indesit, har en stor kapacitet på 14 kuvert:

 • Namn: DIF 16T1 A, Indesit.
 • Pris: 19599 rubel.
 • Egenskaper: Enheten väger 35,5 kg, 6 program, konsumtion vatten av 11 liter, kondenstork, buller vid drift 49 dB.
 • Fördelar: har en hållare för glasögon, det finns kostnadseffektiva program för lätt smutsad disk.
 • Nackdelar: kan inte använda de verktyg 3 i ett.

Narrow Indesit diskmaskin fungerar buller endast 49 dB och fördröjd start timer:

 • Namn: DISR 14B, Indesit.
 • Pris: 13240 rubel.
 • Funktioner: 5 temperaturregimer 7 tvättprogram dimensioner 45x55x82 cm, innerytan av behandlingskammaren - rostfritt stål, standardtvättprogram.
 • Fördelar: Det finns känsliga cykeln för att tvätta redskap och delikat BIO program.
 • Nackdelar: det finns inget skydd för barn.

Diskmaskin byggd av europeisk tillverkare Korting skyddas från läckage och överraskade ägarna av indikatorn på golvet i en stråle:

 • KDI 60165, Korting.
 • Pris: 23990 rubel.
 • Specifikationer: Mått 60x55x82 cm, 8 program, fem temperaturregimer, den högsta konsumtionen av 2000 W effekt, halv last läge.
 • Fördelar: Det finns möjlighet att använda medel 3 i ett fack och bestick.
 • Nackdelar: det finns ingen definition av vattnets hårdhet.

Nedan presenteras diskmaskin modellen kombinerar en standarduppsättning av funktioner och särskilda program för lätt smutsad disk och för tvättning ömtåliga punkter:

 • KDI 60.175, Korting.
 • Pris: 26490 rubel.
 • Specifikationer: golvlampa balk, storlek 60x58x82 cm, komplett skydd mot läckage, strömförbrukning 1,05 kWh per cykel, förbrukar 10 liter vatten.
 • Fördelar: intern belysning i arbetsrummet, kan disken diskas barn.
 • Nackdelar: Det finns ingen ofullständiga nedladdningar.

diskmaskin Kuppersberg

Italiensk tillverkare av köksmaskiner är att diska med en full uppsättning funktioner som underlättar denna process:

 • GLA 689, Kuppersberg.
 • Pris: 30990 rubel.
 • Funktioner: 8 program, 7 temperaturförhållanden, ett intensivt program för kraftigt förorenade rätter, enhet startläget halva vattenflöde på 13 liter.
 • Fördelar: stor kapacitet (12 uppsättningar), är den övre korgen för rätter höjd justerbar.
 • Nackdelar: nej balk på golvet.

Det särskilda med denna modell är företaget Kuppersberg sensor finns för att testa vatten, med vilken du kan bestämma graden av vattenföroreningar:

 • GSA 489, Kuppersberg.
 • Pris: 23990 rubel.
 • Specifikationer: 45 cm bredd av anordningen, fördröjd start i intervallet från 1 till 9 timmar konsumerade 12 liter vatten, producerar ett brus av 48 dB per cykel förbrukar 0,85 kWh.
 • Fördelar: robust hållare för glasögon, fullständigt skydd mot plötsliga läckor.
 • Nackdelar: inget vatten hårdhet.

Smycka kök utrymme blir en modell från det tyska företaget Siemens, allmänt känd inom området för elproduktion:

 • SR 64E002, Siemens.
 • Pris: 19999 rubel.
 • Funktioner: kondensation torkning, buller under arbetet inom 48 dB förbrukar 9 liter, dimensionerna 45x55x82 cm, 4 tvättprogram.
 • Fördelar: Arbetskammaren av rostfritt stål, är det möjligt återupphettning rätter.
 • Nackdelar: endast tre temperaturregimer.

Med hjälp av följande modell Diskmaskinen kan byggas in fördröjning inleda en process för disk för hela 24 timmar:

 • SR 64M006, Siemens.
 • Pris: 29490 rubel.
 • Funktioner: 9 uppsättningar tvättar samtidigt rätter, diskmaskiner smalare typ, tvättning klass, torkning och energiförbrukning - A, 2400 W strömförbrukning, brusnivån vid drift 48 dB.
 • Fördelar: med barnet låset finns en balk på golvet.
 • Nackdelar: inte bestämma nivån på styvhet.

Billig diskmaskin från den världsberömda varumärke Zanussi är fast förankrat i modulen bostäder kök och tack vare sin storlek, inte upptar mycket utrymme:

 • ZDTS 105, Zanussi.
 • Pris: 14990 rubel.
 • Funktioner: 44,6 cm bredd, vit färg, är drift buller vid nivån för 53 dB, förbrukar 2200W, 5 program.
 • Fördelar: liten vattenförbrukning, kompakt.
 • Nackdelar: ingen display för att visa program som körs.

Elektromekanisk anordning från Zanussi har alla nödvändiga funktioner för snabb diska:

 • ZDV 91500 FA, Zanussi.
 • Pris: 23990 rubel.
 • Funktioner: vatten förbrukar en volym av 10 liter, 5 Temperaturmarkeringslägena per cykel förbrukar 0,9 kWh, ljudnivå 47 dB, 7 program.
 • Fördelar: funktionen blötläggning, vattnet renhet sensorn.
 • Nackdelar: ingen automatisk installation av vattnets hårdhet.

Hur man väljer en diskmaskin inbäddad

Om du redan har beslutat om vilken typ av boende som valts och diskmaskinen är inbyggd i köksmöbler, kommer det att bestämma de övriga, inte mindre viktiga kriterier. Med dem kommer du definitivt att ställas inför när du väljer. En av de viktigaste egenskaperna är hela anordningen. Sektionerna beskrivna ovan finns 3 typer av enheter och deras storlekar. Observera att för den korrekta driften av anordningen och bättre ventilation, är det nödvändigt att lämna luckor på sidorna av ett fåtal mm. En viktig egenskap när man köper diskmaskiner är:

Nödvändigtvis i maskinen bör följande lägen: normal, pre-blötläggning, intensiv, snabb cykel.

Video: installation av inbyggd diskmaskin

Violetta, 34 år gammal

Jag tror mellan Siemens SF65T350EU för 26 tusen. Rubel och Hansa i 22 tusen. Rubel i aktier. I det senare gillade jag särskilt kontrollpanelen - mycket enkelt och bekvämt. Indikatorerna visar när du behöver fylla på salt och sköljmedel. Upp till 9 uppsättningar av rätter, men Siemens är mer prestigefyllda.

Anastasia, 26 år gammal

Vid ankomsten i St Petersburg butiken jag väntar för testet - så många enheter Jag förväntade mig inte att se. Candy, BOSCH, Hotpoint-Ariston, IKEA - hur man inte ska gå vilse! butikschef föreslog att det är bättre att ta inbäddade diskmaskin 60 cm, med funktioner glas tvätt och intensiva läge. Jag tittar på Whirlpool ADP 100 WH rabatt.

Alltid drömt om sådana "hjälpare" och välj från intervallet 3 enheter - Flavia Bi 45 Alta, Indesit IDL 40 och Korting KDI 45175. Den första slog mig med sin kompakthet, recensioner om Indesit säga om den höga kvaliteten och inbyggd diskmaskin Korting gillade mig. Flickvän uppmanas att bo på Indesit, med torkning funktion utan ånga.

Vi flyttade till en ny byggnad och köpte möbler i köket. Placera i ett litet kök, så jag satte alla pokompaktnee. Köpt för disk kompakt Boch. Mycket glad, tvättar det bra, och tar upp väldigt lite utrymme. De flesta av funktionerna inte ibland används de inte behövs, det viktigaste som tvättar väl.

Inbyggda diskmaskiner och icke-inline - vad är skillnaden?

Att köpa en diskmaskin - en allvarlig sak, och välja bland ett stort antal modeller av samma man som kommer att uppfylla alla önskade parametrar är inte så lätt, särskilt oförberedd köpare. Alla diskmaskiner är inte bara storleken, utan också möjligheten att bädda in möbler, men eftersom de är:

 • helt inbäddade,
 • delvis försänkt och
 • icke-införbar.

Vad är skillnaden mellan alla dessa diskmaskiner är nödvändigt att förstå, att förstå vad är deras för- och nackdelar, och sedan att sluta som är mer lämplig för dig.

Polnovstraivaemaya diskmaskin - det är en maskin, som sätts in i en nisch i köket, på toppen av maskinen stänger bänkskivan, och på sin ytterdörr hängs från samma material som möbler. När bildörren är stängd, kommer inte alla att kunna förstå att hennes diskmaskin, snarare än den vanliga skåp. Detta är hela skillnaden mellan den inbyggda och icke-inline diskmaskin. Design funktioner i diskmaskiner typ bestämma dess fördelar:

 • skapandet av en integrerad och modern design kök utrymme;
 • den dolda placeringen av maskinen gör det säkert för barn;
 • polnovtsraivaemye diskmaskiner arbeta lite tystare fristående modeller, men enligt vår mening är det ett subjektivt omdöme av användare, såsom anges ljudnivån i maskinen är densamma.

Bland kan noteras polnovstraivaemoy bristerna modell är att den inte kan sättas var som helst i köket, måste du ange det i möbler. För det första, eftersom det inte finns några inbyggda apparater dekorativa sidopaneler, dels utan hänger på fasaden av dörren, det kan inte fastställas i öppet läge för att öppna eller tight. Därför är frågan om det är möjligt sätta en sådan maskin separat, skulle vi säga - nej, det är inte klokt.

Information! På samma egenskaper polnovstraivaemye modell något dyrare fristående maskiner av samma märke.

Polnovstraivaemye diskmaskiner kan ha olika storlekar:

 • 55h45h50 (BxDxH) cm - denna kompakta modellen, för upp till 6 uppsättningar;
 • 45h60h82 (BxDxH) cm - smala modeller för upp till 11 uppsättningar;
 • 60h60h82 (BxDxH) cm - en full-size modell, kan rymma upp till 17 uppsättningar.

Här är några exempel polnovstraivaemyh diskmaskiner:

BOSCH SMV50E10RU - en full storlek diskmaskin och tyska monteringskapacitet på 13 kuvert. Den utrustad med fem diskprogrammet har pre-sköljning. Det är ett komplett skydd mot läckage, inte ljudnivån inte överstiga 48 dB. Dimensioner (BxDxH) gör 60h55h82 cm. Det genomsnittliga priset på 50 tusen. Rubel.

BOSCH SPV 53M 20RU - smal Diskmaskin tyska montering med en kapacitet på 9 uppsättningar. Det liksom i den tidigare modellen byggde 5 tvättprogram och ett fullgott skydd mot läckage. Bestämningen utförs genom att tvätta i slutet av balken på golvet. Ljudnivå 46 dB. Dimensioner (BxDxH) - 45h57h82 se utmärkt modell för ett litet kök för 37 tusen rubel ...

Flavia CI 55 HAVANA - kompakt diskmaskin, helt integrerat i möbler, har en belastning på 6 set. Den byggde 7 program och partiellt skydd mot läckage. Det finns en särskild hållare för glasögon. Dimensioner (BxDxH) gör 55h50h45 cm. Det genomsnittliga priset på 20 tusen. Rubel.

Delvis inbäddade diskmaskiner

Delvis inbäddad diskmaskin modell skiljer sig från den helt byggd att hennes kontrollpanel avkunnats den övre delen av dörren. Under panelen eller ledade främre delen av köksbänkar, eller dekorativa panelen lämpar sig för färg och stil kök. Vissa människor gillar att sätta en snygg teknik för att visa, delvis inbäddad diskmaskin är bara ett alternativ när du exakt kan ange teknik möbler, men att lämna en framträdande dörr.

Vissa diskmaskiner har möjlighet att modellera den partiella integration på grund av det faktum att den övre luckan lätt tas bort från dem och stängt på topp bänkskivor.

Delvis inbäddade diskmaskiner kan också vara

 • full storlek;
 • smal
 • kompakt.

Som ett exempel, följande modeller:

Siemens SN 55M540 - en full storlek diskmaskin 13 uppsättningar, made in Germany. Utrustad med fem tvättprogram. Det finns en pre-sköljprogrammet. Skydd mot läckage och från barnen finns. Buller - 46 dB, mått (BxDxH) - 5,8 x 57,3 x 81,5 cm Pris från 48 tusen ...

Smeg PLA4525X - smala Diskmaskin italienska montering 10 uppsättningar. Det är byggt 9 program, det är en känslig tvätt ömtåliga föremål. Maskinen arbetar mycket tyst, eftersom ljudnivån är endast 44 dB. Dimensioner (BxDxH) -45h57h82sm. Finns det dock en nackdel - skyddet av vattnet strömma endast partiell till en genomsnittlig kostnad av 81 tusen rubel modell ..

BOSCH SKE52M55RU - kompakt diskmaskin spanska montering 6 set. Den byggde 5 program. Det finns skydd av barn, liksom alla nödvändiga funktioner, bland annat att fördröja starten, självrensande filter, horn slut och den andra. Maskinstorlek (BxDxH) är 60h50h45 cm, brusnivån hos 45 dB. Det genomsnittliga priset på 50 tusen. Rubel.

Icke-inline diskmaskiner även kallad fristående. Deras egenhet är som kan placeras var som helst i köket bekvämt från synvinkel all kommunikation. Maskiner av denna typ med de främre och laterala sidor har en dekorativ panel är den övre panelen också stängd.

Specifikationer fristående diskmaskiner ingen värre och inget bättre än polnovstraivaemyh. Så kommer valet av en viss modell baseras på den externa prestanda diskmaskiner. Icke-inline diskmaskiner är bäst lämpade för köket ett stort område där maskinen kan levereras separat GTR alla möbler.

Information! Icke-inline-modeller har ett brett utbud av färger, bland vilka kan du välja en snygg och attraktiv diskmaskin.

Dessa modeller är också tillgängliga som de tidigare tre kategorier: smal, full storlek och små. Dessutom kan alla fristående modell delas in i två grupper: Golv (smal och full storlek) och kortet (liten). Här är några exempel på flera modeller.

Bosch SMS 40D02 - en full-size diskmaskin med en kapacitet på 12 uppsättningar. Den är byggd 4 tvättlägen samt ett fullgott skydd mot läckage. Skydd av barn, tyvärr saknas. Ljudnivån är 48 dB. Made modell i klassiskt vitt. Dess Dimensioner (BxDxH) -. 60x60x85 cm denna budgetmodell kostar i genomsnitt 28 tusen rubel ..

Siemens SR 26T897 - smal diskmaskin, avsedd för 10 kuvert. 6 lägen av tvättning, inklusive ett automatiskt program. Det är ett komplett skydd mot läckage och skydd av barn. Den deklarerade bullernivån är endast 43 dB. Det finns ytterligare program med snabb tvätt, liksom programmet "Health Plus", som lämpar sig för tvätt barns rätter. Dess Dimensioner (BxDxH) - 45x60x85 cm genomsnittligt pris på 48 tusen rubel ...

Bosch SKS 50E11 - kompakt diskmaskin ovanlig gul färg med en kapacitet på 6 set. Denna modell är utrustad med fem lägen av tvättning och partiellt skydd mot läckage. Machine lite bullriga, är ljudnivån 52 dB. Dimensioner (BxDxH) 55x50x45 cm denna modell som gör att du kan lägga den på bordet. Det kommer att kunna dekorera insidan av lokalerna, vilket gör det ljusa och glada. Det genomsnittliga priset på 36 tusen. Rubel.

Sammanfattningsvis översynen vi återigen betona att den tekniska parametrar skillnader, tillförlitlighet och dimensioner mellan den inbyggda och den vanliga ingen diskmaskin. En skiljer sig från varandra endast genom deras utseende och yttre strukturella särdrag, t ex närvaron eller frånvaron av speciella fixturer för upphängning fasaden till dörren. Därför att ge företräde åt någon särskild modell, är det nödvändigt på grund av köksdesign.

 • Dela din åsikt - lämna en kommentar
1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 2 = 1