polyphemus recensioner

"Polyfemos" under tapeten: recensioner, instruktioner, varumärke. Isolering under tapeter

Tills helt nyligen var det svårt att föreställa sig att som ett förberedande lager under tapeten kommer att användas för något annat, inte tidningen. Kanske för att utföra reparationer, du själv använda dem upprepade gånger. Redan finns på marknaden idag kan du hitta innovativa material, som tillåter inte bara släta ytan, men också för att uppnå värmeisolering effekt.

"Polifom9raquo; under tapeter, recensioner om som du kan läsa i artikeln, är en modern substrat av polyeten skum. På båda sidor i produktionsprocessen materialet är belagt tjockt papper. Strukturen av det är ganska omfattande och mjuk, så det kan användas för att dölja fel i ytor och ge dem ett ljud och värmeisolerande egenskaper.

"Polifom9raquo; enligt tapeter, betyg som rekommenderats läst innan köp av varor, representerar ett lager som ökar de adhesiva egenskaperna hos basytan och dekorativ beläggning. För inte så länge sedan, eftersom det var brukligt substrat använda gamla tidningar. Men de kan lysa igenom en tunn beläggning, dessutom med deras hjälp, finns det inget sätt att uppnå anpassningen av väggarna. Tidningar i denna egenskap är borta även på grund av att de inte tillåter att uppnå en värmeisolerande effekt.

Redan finns på marknaden idag kan du hitta vinyl tät väv som eliminerar behovet av anpassning. Idag substratet under tapeten funktionen bär ljud och värmeisolering. "Polifom9raquo; under tapeter, betyg som är användbar för att läsa innan du besöker butiken, är ett material som i yttrandet från konsumenter, utför en mängd olika funktioner.

Rätt att använda varumärket ägs av Polifoam Ltd Co, som är hans karriär i Ungern. Idag "Polifom9raquo; - det är den enda i Europa, ett material som har ett certifikat ISO 9001. Detta är, som understryks av användare som ibland är den avgörande faktorn i valet.

Recensioner av produktionsfunktioner

"Polifom9raquo; under tapeter, recensioner om som du kan läsa i artikeln, i tillverkningsprocessen skummas genom tillsats av kemiska ämnen. Nedkylning materialet omvandlas till en massa av bubblor med luften. Som spetsiga köpare är inte i kontakt med varandra och representerar en sluten cellstruktur. Konsumenter tycker att en sådan struktur säkerställer en låg värmeledningsförmåga.

Resistansen hos det färdiga materialet ökas på grund av tvärbindning av polyeten-teknik. Material får förmågan att uthärda exponering för kemikalier. "Polifom9raquo; Den kan användas när de utsätts för direkt solljus och temperaturförändringar. Om du behöver isolering för väggar inne i byggnaden, kan du välja att "Polifom9raquo, som är laminerat på båda sidorna av det vita pappret verkar det som ska svetsas på ramen, så riva när det inte finns någon möjlighet till deformation av materialet.

Recensioner om prestandafunktioner

1

Från ord konsumenterna, "Polifom9raquo; lämpar sig helt enkelt att tillämpa. Processen liknar installation av tunga vinyltapeter. Sådant arbete kan uppnå utmärkt invändig isolering och hjälpa till att eliminera fukt och bildar en ljudisolering lager och dölja små ojämnheter.

Köpare särskilt betona att skikttjockleken av endast 5 mm. Materialet realiseras i lämpliga behållare i form av rullar, vars dimensioner är lika med 0,5x14 m. Materialet densitet motsvarar 30 kg / m 2.

Om du vill köpa en värmare för väggarna inne i byggnaden, kan du välja beskrivas substrat. Den har en försumbar tjocklek och vikt, inneboende utmärkta s specifikationer. Du kan även använda materialet som en själv isolering och tillsammans med annan isolering. Före förvärvet bör vara bekant med de specifikationer, bör dessa fördelas mellan värmeledningsförmågan, är det 0,037 W / (m * K). Denna siffra är relevant för temperaturen 10 ° C. På nivå ett isoleringsskikt "Polifoma9raquo; Den kan likställas med murverk halv tegel.

Innan reparationer i rummet, måste du ta hand om ljudisolering. Om vi ​​använder "Polifom9raquo;, så kommer det att kunna minska nivån av slag buller med 22 dB. Detta kommer att eliminera brus och ljud. Materialet absorberar stötar och akustiskt brus. Denna isolering är bra av det faktum att det inte absorberar fukt, på grund av den slutna cellstrukturen. Det passerar inte genom skiktet och vattenånga. Om man tittar på brandsäkerhetsstandarder, kan det noteras att "Polifom9raquo; tillhör en klass av brännbarhet T2, indikerar detta att materialet är ganska lätt att bränna och antändas.

Beskrivs isolering under tapeten har enastående tekniska egenskaper, bland dem bör göras motståndskraftig mot deformation och rivning. Basis av materialet är kemiskt tvärbunden, som tillåter honom att återställa den ursprungliga formen. Elasticitetsmodulen motsvarar 0,5 MPa, är det sant vid ett tryck av 2000 N / m 2.

Vissa konsumenter är intresserade mer och kemisk resistens. I det illustrerade fallet, kan det noteras att materialet inte reagerar med en mängd olika kemikalier, är den kompatibel med medel som oftast används i konstruktion, nämligen:

"Polifom9raquo; biologiskt stabil, är den inte föremål för röta och täckt med svamp och mögel. Polymer råvara är inte en attraktiv miljö för gnagare och insekter. Denna isolering under tapeten har ett relativt brett drifttemperaturområde, som varierar från -60 till 90 ° C. Det är under denna gräns, kan användas materialet.

Dess struktur innefattar inte kemikalier som är i stånd att frigöra giftiga flyktiga föreningar. Det talar om ekologi. En annan fördel med "Polifoma9raquo; är möjligheten att långsiktiga driften. Du kan använda upp till 50 år, medan den är lämplig för flera klistra tapeter.

Ytterligare användningsområden

Substratet under tapeten "Polifom9raquo; Den används inom industrin på grund av de utmärkta mekaniska egenskaper. Material i drift uppvisar beständighet mot mekanisk påfrestning. Den kan ha olika nivåer av densitet, som varierade från 30 till 180 kg / m 2. Detta gör det möjligt att använda substratet i varvsindustrin, maskinteknik och flygplan teknik. Ganska ofta, är ett sådant substrat som används och installation av luftkonditionering.

Om du måste göra reparationer i kalla och fuktiga rum, kommer dess dekorlister medföra behov av isolering under efterbehandling material. Om vi ​​talar om "Polifome9raquo, kommer det att kunna minska vattenånga permeabilitetskoefficienten och värmeöverföring.

Materialet bildar inte ett kondensat, betyder det att luftfuktigheten i rummet är det inte. Sådant substrat är absolut nödvändig för hörn lägenheter, som begränsade möjligheten till värmesystemet. Perfekt substrat för de lokaler vilka väggar är i kontakt med trappan. Från den senare kommer i kylan och buller.

Rekommendationer för att välja "Polifoma9raquo;

"Polifom9raquo;, vars pris är 1500 rubel. per rulle, täckt på båda sidor med tjockt papper. Innan du köper materialet rekommenderas att inspektera det skyddande lagret bör ha en jämn vit färg på det bör inte vara grov, fläckar och ränder. Det försöka att skala papperet från hörnet av basen. Om detta lyckas lätt kan materialet inte kallas kvalitet. I vissa fall kan det hända, om inte uppfyllt lagringsförhållanden.

"Polifom9raquo;, vilket är ganska rimligt pris, inte bör ha en lukt. Om till dig - hög kvalitet värmeisolering, bör det vara flexibel, elastisk och tät. Det kan försöka bryta om det hände, då materialet är av dålig kvalitet.

Stick "Polifom9raquo; på väggen precis tillräckligt för att hantera jobbet kan även nybörjare. Som ett grundläggande krav i det här fallet fungerar följ instruktionerna. Att börja förbereda en referensyta. För att göra detta, från väggarna genom att ta bort smuts, gamla tapeter och fjällning gips. Om väggen har bulor och spår, bör de jämnas och täckt med kitt. Innan reparationer i rummet, bör ytan primas med djup penetrering av kompositionen, kommer det att öka de adhesiva egenskaperna hos ytan.

Nästa, bör banan framställas "Polifoma9raquo;, efter att ha gjort mätningar och att skära materialet till individuella stycken. "Polifom9raquo;, instruktioner som limning beskrivs i artikeln bör läggas på PVA lim. Däremot kan du använda någon annan del som är avsedd för vinyl och non-woven tapet.

Om rummet drivs under betingelser av hög fuktighet, är det nödvändigt att framställa en flytande framing spik eller lim. Kompositionen anbringas på ett tyg och lämnades i detta tillstånd i upp till 10 minuter. Vidare "Polifom9raquo; skall fästas och pressas mot väggen, utjämning ytan av den speciella spatel, flytta verktyget i olika riktningar.

Nästa band ska limmas rygg mot rygg med den tidigare. Sömmarna måste limma maskeringstejp, det kommer att ge ökad styrka av beläggningen. Substratet är kvar tills den är torr, redo att klistra kan tapets väggar 72 timmar. Det är hur mycket kommer att vara tillräckligt för att slutföra limmet torkar. Bakgrund kan du använda samma blandning som passar "Polifom9raquo;.

Stämplar substrat enligt tapeten "Penolon9raquo;

Substratet under tapeten "Penolon9raquo; är ett material för isolering av väggar innan du klistrar tapeter. Funktioner av materialet förblir desamma som sammansättningen. Detta substrat är baserad på en blandning av naturliga och syntetiska material som är tvärbundna genom kemiska medel. Båda sidor laminerade substratet.

Detta isolerande skikt minskar tiden för arbetet för tapetsering eftersom sammansättningen kommer att absorberas snabbare. Vidare har användningen av detta substrat möjliggör processen att gå vidare utan att dekorera vägg efterbehandling rappning, vilket sparar tid och pengar. Underlaget är universella, kan den användas på alla typer av tapeter, kan det vara non-woven och glas tyg och papper sort.

Ett annat sätt att anpassa och isolera väggarna - tapeter underlags EcoHeat. Det gör att du kan förbättra resultatet av lokalerna. Materialet levereras i rullar som är tillverkade av skummad polyeten, belades på båda sidorna av papperet. Tillverkaren rekommenderar användning av särskilt aktivt material i de områden som har partiell väggar utgång utanför eller har ingångsvägen.

Substratet tillåter försegla basytan och vägg, eftersom det inte absorberar fukt och förhindrar bildandet av svampen. Försäljning kan uppfylla flera sorter av värmaren, kan det vara gjort av polyetylenskum eller kork har basis. Den tredje slag - är substratet av reparationsfiberduken, som är ångpermeabelt material och säkerställer ventilationsväggar maskerings defekter tillförlitligt.

Om du vill minska värmeförlusten från hemmet eller kontoret, är det nödvändigt att använda ett substrat "Polifom9raquo;. Det skapar en termos effekt och gör det möjligt att bevara temperaturen i rummet bakgrunden. Material tillverkat i bekväma rullar av 15 m med en tjocklek på 0,5 m. För att arbeta med banor precis tillräckligt i vissa fall inte är nödvändiga för att trimma bredden.

Varför stöd som behövs under tapeten: 4 skäl att använda

Underlaget under tapeten - det är ett bra och enkelt alternativ för ljudisolering och behålla värmen i rummet när du gör en hel del människor använder sina hem tapeter på väggarna och även tak. Det är mycket bekvämt, eftersom du kan välja en färdig material på din smak. Med ett mönster av varierande densitet och textur. Låt oss först förstå att ett sådant underlag. Den är belagd på båda sidor med polyetenskum. Och dess syfte - isolering från att behålla buller och värme.

Ljudisolerande substrat under tapeter

Det största problemet av huset (mestadels i höghus) har alltid varit en hög akustisk permeabilitet. Och för dem som är trötta på att vakna upp till ljudet av lyriska punsch, är rulle substrat med isoleringsfunktionen en bra lösning.

substrat fördel är att det är miljövänlig och säker för hälsan

I just sådana en beläggningsvikt fördelar:

 • Miljövänlig;
 • Förhindrar kondensation förekomst;
 • Mycket stark;
 • Det tillåter inte mikroorganismer att föröka sig.

Även ljudisolerade substrat lämpar sig för alla typer av tapeter, så att du kan enkelt arbeta med detta material. Du kan ändra bakgrundsbild flera gånger utan att ersätta med själva substratet. Och buller från utsidan kommer att upphöra att störa.

Om det finns en individuell intolerans av komponenter av substratet, de experter rekommenderar starkt att använda det för att klistra genom vägg-papper.

Först av allt måste du välja framtid underlaget. Det är framställt från en blandning av naturliga och syntetiska komponenter som är flera gånger förbättrar dess kvalitet. Ibland, i tillägg till ett papperssubstrat med användning av icke-vävt eller en kork bas. Sig som bakgrund klistras direkt ovanpå underlaget. För att hålla sig underlaget på väggen med hjälp av en konventionell lim, men om det är tungt, då måste du använda lim för tunga tapeter.

Innan limning underlaget, är det nödvändigt att rengöra väggen och ta bort alla oegentligheter och shorohovatosti

Limmade substrat är inte särskilt svårt om du gör rätt ordning åtgärder:

 • Rensa väggen från gamla tapeter och / eller färg;
 • Ta bort alla oegentligheter kitt;
 • Priming med vitt lim eller tapetklister för andra;
 • Under dagen, skurna ark av materialet och ge ligga ner;
 • På lakan applicera lim och låt stå i tio minuter;
 • Limma samt tapeter, men ark gemensamma för joint;
 • Bubblor avlägsnas med användning av en gummivals;
 • Sömmar är limmade papperstejp eller silvertejp.

När substratet är helt torr. Du kan börja att hålla på toppen av valfri bakgrund. Det viktigaste är att förhindra utkast minst en dag. Det isolerande substratet under tapeten är en annan mycket intressant funktion - anpassningen av ytan. Nej, gör det inte perfekt väggen på nivå, men lyckas eliminera oegentligheter och gropar, som skulle vara mycket synlig stöds av enkla tapeter.

Dessutom, som arbetar med en ljudisolering är mycket enkel, så det kan göras oberoende av varandra. Du behöver inte anställa personal, och det sparar fortfarande pengar.

Underlaget under tapeten: recensioner Masters

Om din bostad skulle vilja se hög kvalitet och vacker renovering, bör du vara uppmärksam på rätt val av bra material. Det är därför som när man väljer en substratstyr folk granskade proffs. Ärlig herre berömde inte bara den föreslagna material utan även peka på dess tillkortakommanden, som bygger på vilken typ av utrymme de erbjuder för efterbehandling.

Dessutom kan substratet användas som isolering

Här är några synpunkter på substraten under tapeten:

 1. Trots syntet i kompositionen, inte substratet inte lukta, och fortfarande inte avger damm. Bekväm att använda i alla miljöer.
 2. Underlaget kan inte helt ljudisolerade, men det är bra kvalitet till ett överkomligt pris.
 3. Lätt att använda, plus en bit maskerings ytan av väggen.
 4. Substratet kan limmas som värmare.
 5. Om rummet luftfuktighet, bör tillämpningen av underlaget överges.
 6. Om väggarna finns minsta manifestationen av svampen, bör rengöras noggrant.

Positiv feedback från experterna, och har fått en funktion av termisk isolering. Detta möjliggör användning av substratet och som en varmare, till exempel, i förorter hem. Vi substrat stabil struktur, de är lätta att använda och lätt tillgänglig för alla.

Proffs uppskattar materialet som en pålitlig, hög kvalitet och användarvänliga. Det är mycket lätt att uppnå perfekt resultat, även utan kunskaper.

Fine ljudisolering av väggar under tapeten

Ljudisolerande underlag under tapeten lite förklädnad utrymme. Om det i en stor lägenhet eller hus är inte särskilt märkbar, då tio kvadratmeter blir det ett problem. Men experter har hittat en väg ut ur denna situation - känsliga ljudisolering under tapeten.

Substratet under tapeten klarar ljudisolering och avsevärt reducerar ljudnivån i rummet

Allt material är ett utmärkt jobb med sitt arbete. Och allt kan användas inte bara på väggarna. Men på grund av det faktum att de material som inte är helt släcks låter mästare rekommenderar att kombinera dem individuellt. En sådan värdefullt utrymme kommer inte att försvinna, och bakgrundsbrus är nästan helt försvinna. Dessutom skulle en intressant lösning komprimeras och arken av naturkork chips, eftersom plåttjocklek av endast 3 cm.

Bladen ser bra ut i det inre, men även de kan användas under tapeten. Fördelen med kork är att det ger stor fukt, så inte blir täckt med mögel.

Innan du köper ett material, är det nödvändigt att välja rätt. Olika typer av substrat som tillverkas av olika företag. Penohome substrat gjort av polyeten, flisas på två sidor av papperet. Penolon företag kan du välja mellan många olika alternativ inklusive Polyfemos (Poliform), och den mest populära - EcoHeat (Ekoham).

Ekoham produceras i Ryssland, i staden Izhevsk, tvärbunden polyetenskumarket. På båda sidor av arket är fäst specialpapper för maximal vidhäftning till substratet och väggen med tapeten. EcoHeat är resistent inte bara mot fukt och mekanisk påkänning, men också till den komplexa kemiska sammansättningen, såsom aceton och bensin. Detta minskar risken för brand.

De mest populära och efterfrågan är en speciell substrat enligt fast tapeter EcoHeat

Dessutom har Ekoham ett antal fördelar:

 • Snabb produktion;
 • Nästan alltid och överallt är tillgänglig;
 • Lågt pris;
 • vattentät;
 • Tjockleken på ett enda ark - ca 5 mm.

Underlaget under tapeten Ekoham: recensioner

Naturligtvis, som med alla produkter, från Ekoham har sina anhängare och motståndare. Håller längre. Det är svårt att inte lägga märke till fördelarna med detta material. Roll Ekoham i genomsnitt kostar ungefär en och en halv tusen rubel, och priset på en full-size skelett ljudisolering även svårt att föreställa sig. Om vi ​​vänder oss till experterna frågan om valet av material för underlaget till den första jag rekommenderar att du köper den från företaget Ekoham Izolon. Kvalitet och värde för snabbt förde EcoHeat ledande positioner.

är lätta att använda i enlighet med befälhavarna på underlaget. Och huvud not plus vitböcker på underlaget - det gör det möjligt att använda den även under ljusa tapeter utan krångel.

Att välja ett substrat under tapeter, alltid vara uppmärksamma på att kvaliteten och praktiska

På marknaden av världens tillverkare av skum finns flera jättar. Trocellen - den största producenten i Europa. Han är känd för produkter som bär samma namn, i form av block och lakan.

Den största konkurrenten - EPE Corporation Group, som tillverkar skum i Frankrike och Tjeckien. Och den tredje i listan över världens ledare är Alveo företag med produktionsanläggningar i Storbritannien och Nederländerna. Om lägenheten är i behov av isolering, kommer underlaget under tapeten vara en bra lösning på problemet.

Underlaget under tapeten: hur man limma (video)

Valet av material och tillverkare är enorm, och att använda ett substrat för det avsedda ändamålet är mycket enkelt och bekvämt. Stjäl inte värdefullt utrymme i små rum, är slitstarkt och motståndskraftig mot olika influenser. Nog av det gamla limmet papper på väggen under tapeten - framtidens miljövänliga substrat av polyeten.

OBS! Bara idag!

Lägg till en kommentar

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

polyphemus recensioner

 • Betyg för ämne:
 • Medel: 1.0 (5 röster)
 • Publicerad: 13 september 2011 22:25
 • Författare: expert

Och inte bara det, men det första objektet !! Det isolering utanför - inuti är det inte nödvändigt. Och hela svaret. Speciellt spendera för mycket pengar.

Polyphemus - coola saker, men vissa reparatörer lägenheter och hus mycket överdrivna sina egenskaper och fördelar. I många fall har materialet inte medföra någon fördel, men bara att öka kostnadsberäkningen.

Polyphemus måste du reparera och efterbehandling, eller inte är redo att diskutera individuellt för att höra din frågor material, samt titta på en lista över de arbeten som utförs på plats. För att göra detta, behöver du bara Consult, som ett resultat av vilket förresten, kan du få svar på andra frågor som rör reparation av alla rum, exteriör trim, och även byggandet av en ny anläggning!

Logga in via sociala nätverk

Snabb registrering och godkännande via det sociala nätverket ®

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 1 =