Project hem 8×10 med utmärkt disposition

Huset 8x10

Aspect Ratio hus 8x10 är en av de vanligaste lösningarna denna domavpolne torg tillräckligt för att genomföra olika varianter av planerings rum. Som regel denna typ av plan omfattar byggandet av en byggnad vindsvåningen, vilket avsevärt kan öka livsrum för den planerade strukturen. Lokaliteter på vinden, inte bara badrum, men iobladayut speciell komfort. Men i vissa fall takzhesozdayutsyaproekty representerar odnoetazhnoestroenie storlek data.

Det första alternativet är att projicera tvåvåningshus, vars storlek lämnade 8,4 10,2 m. Visst område är tillräckligt för att ligga hemma med pyatyupomescheniyami exklusive kök, badrum och tvättstugor. Projektet har en ganska standard planirovkukomnat, förutom vad som är ovanlig plats på balkongen.

Nästa projekt är Storlek 8 tvåvåningshusx10 meter från en bar med en liten öppen motorväg. Trots den ofullständiga vindsvåningen delen av huset planen ingår fyra badrum. Också värt ett särskilt omnämnande ovanligt, men det är en bra lösning i arrangemanget rum på andra våningen.

Den tredje varianten är olika ovanlig layout, tack vare frånvaron av balkonger och verandor "arbetar" livsrum hemma är kraftigt förhöjd. Denna layout är perfekt för familjer med barn - 4 sovrum samt ett tillräckligt stort studie ger gott om plats i huset.

En annan plan i huset presenteras utan balkonger och terrasser. På grund av den mindre komplexa plätering, lyckades det att få en mycket mer rymliga rum. Detta alternativ är utformad hem maximerar effektiv användning av det tillgängliga utrymmet för uppförandet av byggnaden.

1

Nästa modell hem är en något ovanlig version med en terrass och balkong. Trots den partiella området, liksom upptas av en terrass och balkong, en våg av hus som lämpar sig för en familj utrymme - 3 små sovrum, samt en fullständig vardagsrum.

alternativ layout storleken på huset 8x10 m med ett kombinerat kök och vardagsrum. Dessutom för att skapa mer ledigt utrymme layout av rummen kräver en andra ljus i vardagsrummet. Denna lösning gör det möjligt att få en känsla av det stora huset, även med ett litet område. Detta arrangemang utrymme är perfekt för ett ungt par: närvaron av en garderob, ett rymligt kök, verandor och balkonger allvar ökade signifikant nivå av komfort.

Denna modell har den ursprungliga formen av en tvåvåningshus med skurna hörn. Offra ploschadyustroeniya har arkitekten skapat en ovanlig design. En sådan modell plan är ett relativt kostnadseffektivt alternativ med intressanta lösningar i sin design.

En annan hus plan med sammanfallande kök och vardagsrum. På grund av de små balkonger och terrasser, samt bristen på garderober och tvättstugor, har modellen layout fyra rymliga sovrum tillräckligt.

Det blev ett hus med en stor hall på andra våningen det sista projektet. Strukturen för en sådan plan är perfekt för en hel familj. En liten terrass, en stor hall, ett rymligt vardagsrum ger en hög nivå av komfort.

I vissa fall, varianter med ytterligare rum som ligger i källaren. Workshops, utbildningssalar, tvättstugor eller ens garage kan avsevärt spara området eller att förlänga ditt hem.

Utmärkt layout av huset 8x10: projekt

Storlek på 8x10 meter - en mycket populär lösning på grund av dess samtidiga kompakthet och kapacitet. Strukturen av denna storlek kan vara en berättelse och två våningar: I båda fallen har sina uppenbara fördelar.

House 8x10 storlek är perfekt för en liten familj bostad, eller till och med en person, som älskar komfort och rymlighet. I den här artikeln anser vi den bästa planen bostadshus storlek 8x10.

Storlek 8x10 bostadshus ger många möjligheter för en mängd olika inrednings layouter. När du väljer ett projekt vara säker på att ta hänsyn till antalet framtida hyresgäster i huset, och det faktum - hur många rum du behöver dem.

I princip är det inom loppet av 8x10 meter möjligt att placera alla nödvändiga rummet, och även lador. Detta utrymme ger en bra utrymme för olika interiör layouter.

Projekt av hus 8x10 meter i storlek och är väl lämpade för småhus, men på grund av kompakthet och de är idealiska för stadsutveckling. Dessutom byggandet av en sådan relativt liten storlek kommer ganska sparsam som för närvarande är mycket viktig nyans.

House 8x10 kommer att placeras även på en liten tomt, vilket är viktigt när det gäller att bygga upp en nära. Och trots detta, insidan i ett sådant hus kommer att vara fullt presenteras alla nödvändiga faciliteter som behövs för ett bekvämt liv. Och detta är vad den en-plans hus med platt tak och ett projekt är det bästa och ett bra hem, mycket detaljerad i artikeln.

Videon - 8x10 hus med utmärkta disposition:

Material för konstruktion av huset kan användas allt: och trä och tegel och skum / aska block och sten. Dessutom gör den del av huset är det möjligt att rymma även ett garage för en bil.

Balkong eller terrass i ett hus kan vara både slutna och öppna. Det beror på hur du vill använda detta utrymme: bara för sommarlovet eller som ett extra rum.

Vid möjligt ett ganska bra område en våning, faktiskt, att levandegöra en hel del inredningslösningar och designidéer. Ta reda på vilka funktioner att planera bostadshus 8x10, med en våning.

I detta fall är det nödvändigt att dela upp hela utrymmet i huset för bostäder och ekonomiska zon, och det är redan en början vid planeringen. Det är viktigt att ta hänsyn till utformningen av personliga, sekretesszoner för varje hushåll.

8x10-våningshus med utmärkt disposition

Kök och matsal, är det i detta fall bättre att förena: det sparar utrymme och den typ av ger interiören en mer modern. Området av denna gemensamma utrymme kan vara 10-12 kvadratmeter. m, vilket är tillräckligt även för en familj på 4-5 personer.

Viktigt att installera bredvid matsalen Avdelning: i mitten av huset, som kommer att samla alla medlemmar i hushållet. Ibland vardagsrum kombinerat med kök och matsal, som också är fullt möjligt, och även mycket bekvämt.

Utrymmet som är kvar efter personlig planering rum, uppdelade i badrum, omklädningsrum, förråd och pannrum.

Hus 8x10-forskat planen ska innehålla all information om var och hur de kommer att gå igenom alla meddelanden, tekniska nätverk. Att leva i huset var bekväm i alla klimat och under alla väderförhållanden säker på att det måste ha en egen individuell uppvärmning, egen vattenförsörjning, avlopp krångel, helst - och sin egen kraftkälla. Men de senaste bekvämligheterna, i princip helt omväxlande offentliga elnätet. Men hur bra det ser frame hus med ett skjul tak med händerna, kommer att hjälpa dig att förstå informationen.

För dem som vill förstå hur man gör en höft tak hus med sina egna händer, är det nödvändigt att länka till.

Du kan också vara intresserad av att veta det bättre än täcka taket.

Betrakta funktionerna i planeringsområdet 8x10 hus med två våningar.

I det här fallet ofta distribuera inre rum enligt följande:

Den andra våningen avlägsnas helt under privata rum: det så kallade privat område. Gäster finns oftast inte ens komma. Och på första våningen finns ett allrum och ett förråd.

Lämpligast, när huset är en vanlig rektangel: att planera inredningen i en sådan byggnad är det mycket lätt att använda och kommer inte att orsaka problem. Men att utforma det inre av huset komplex form är bäst erfaren arkitekt eller designer.

Definitivt behöver kvalitet bekväm stege, barn säkert: tänka igenom denna fråga. Dessutom på andra våningen måste ha eget badrum, kanske mer än en.

Om du inte bor i huset barnen kan monteras på andra våningen i ett kontor eller en kreativ workshop. Det är också möjligt att utöka den personliga omklädningsrum har tillräckligt med utrymme för många outfits, om det behövs. Och det är vad den grund som behövs för en ram hus gett upphov, beskrivs i den här artikeln.

Betrakta funktionerna i planeringen ett hus på landet 8x10 konstruerad för säsongs levande.

En sådan struktur kan utformas för att maximera öppen och fri inre utrymme. Sedan tillbringa tid vid stugan du kommer att vara bara på sommaren och på helgerna, förekomsten av capitally utrustade privata rum för varje hushåll i det till någonting.

8x10 Cottage med utmärkt disposition

Till ytterdörren inte omedelbart öppnas in i vardagsrummet, det finns speciella vestibul, som staket utanför bostadsområdet från gatan. Men om det finns en veranda, vestibul och inte kan göra.

Ägna mer uppmärksamhet åt den centrala vardagsrummet. Huset behövs för avkoppling och umgås med vänner och familj, så de flesta av dagen kommer du att vara i vardagsrummet. Detta rum bör vara rymliga, ljusa och bekväma. Det är bättre att kombinera vardagsrum med kök: I detta fall ägaren av huset kommer att kunna samtidigt förbereda och kommunicera med vänner, familj. Utrusta också en eller två sovrum, och begrunda rum.

Ett badrum på semesterhus 8x10 skulle räcka. Istället ett badrum, kan du installera en duschkabin: det kommer att vara tillräckligt för att tvätta bort dammet efter trädgårdsarbete. Välja utformningen av huset, bör du betala din uppmärksamhet på vilken typ av grunden under huset.

Det första steget är att exakt fastställa byggnaden till den plats där den framtida huset kommer att ligga. På valet av sitt läge det beror på hur fönstret kommer att ligga, liksom några av nyanserna i planeringen.

Om antalet bofasta och ofta kom att besöka människor kommer att bero på hur mycket gör sovrum och badrum. Naturligtvis är det klart att storleken på 8x10 hem inte ger permanent uppehållstillstånd inom sitt territorium ett stort antal människor.

I videon - planera två våningar 8-10:

Om byggnaden är planerad berättelse, är det bättre att fönstren i sitt sovrum ansikte öster eller söder: när du kan vakna på morgonen med den uppgående solen, som hade en positiv inverkan på psyket och hälsa. Vardagsrummet och barnens bästa för att titta på den södra eller sydöstra: i detta fall kommer rummet alltid att vara soligt, ljust och roligt. Rum också delade bäst att komma ut i väster. Detta arrangemang av det inre av en gynnsam effekt på mikroklimatet i huset, och kommer att främja god luftväxling. För varje hus behöver en solid grund, samtidigt bör ägna sin uppmärksamhet mot plattan grunden för huset.

Några användbara saker som kommer att hjälpa med området 8x10 hem för att göra interiören rymligare.

Egentligen egentligen bostaden yta på 80 kvadratmeter. meter - det är mer urban standard med två sovrum. Det verkar ganska anständigt område. Men det användbara utrymmet "konsumeras" av behovet av pannutrustning, tvättstuga, kanske - verandor och andra nödvändiga faciliteter: varje enskilt projekt. Därför är resultatet inte 80 meter användbart utrymme, men mindre.

Emellertid kommer närvaron av en bottenvåning del av huset öka betydligt. Tänka på denna utföringsform expansionsutrymmet, och det är önskvärt att lägga det omedelbart när man planerar. I det här fallet kommer du att ha tillräckligt med utrymme för pannrummet, pentry, tvättstuga, och behöver inte ta detta utrymme i vardagsrum.

I videon - hur man utöka utrymmet:

Förekomsten av vindsvåningen hjälper också till att öka livsrum. Om du vill ha mer än detta alternativ är möjligheten att överbyggnad vinden i huset design. Och om du väljer att lägga in på vinden, bör det noteras att placeringen av en sådan polucherdachnogo typ har en speciell charm, och kommer att bli en favorit vistelseorten för barn.

Vi har övervägt den ovanliga utformningen av huset 8x10. Som ni kan se, liksom storleken på bostadshus kan ha ett tillräckligt stort antal olika layouter, projekt. Vår artikel kommer att hjälpa dig att bestämma utformningen av det framtida huset och berätta ett välgrundat beslut.

  • Loading.

Information portal om landskapsplanering. Uppgiften för våra författare berättar i detalj, med bilder och video instruktioner, hur man bygger webbplatsen.

Projekt: House of 8x10 virke. Dispositions hus 8x10

"House of 8x10 virke" är mycket populär och vanlig i en ganska tät stadsområden. Dessa små och kompakta byggnader är i hög efterfrågan på grund av dess litet område och låga kostnaden för konstruktion. De är väl placeras i förträngda eller små områden och kan ha en annan layout.

Varje hem projekt 8x10 virke, trots ganska litet område av konstruktionen är klar och innehåller i dess villkor alla de mest nödvändiga förutsättningen. Det kan bildas genom olika konstruktionstekniker och har en andra eller vind, uteplats, garage.

Särskilt projekt av hus 8x10

Project hem från en bar 8x10 - perfekt för familjer 2-5 personer. Den interna layouten av lokalerna kan vara olika, beroende på antalet invånare och behov framtida ägare. Enligt syftet och användningen av golvytan kan delas upp i flera isolerade små rum, eller omvänt, för att bibehålla den mest öppna utrymmet.

Att välja ett projekt (hus 8x10 virke), kom ihåg följande: hur man noga genomtänkt layout och placering av rum, så bekväm, mysig och avslappnad blir det möjligt att leva i denna byggnad.

80 sq. m delen av huset är tillräckligt för att placera det alla nödvändiga faciliteter. Standard kit innehåller:

På den återstående området för att hitta en plats för badrum, omklädningsrum, pannrum och ett förråd.

Om projektet är (ett hus av trä 8x10) gäller för permanent uppehållstillstånd, bör planen innehålla detaljerad information om anslutning utformade tekniska komponenter och kommunikation. Dessutom i bekvämligheten av bostäder autonom vattentillförsel, avlopp, elektricitet och värme måste tillhandahållas.

Helst är huset utrustat med en reservkraftförsörjning. Till exempel, den alternativa effekt - generatorn och radiator - fastbränslepanna.

Den vanligaste projektet - hus 8x10 virke. Han har en plan: på bottenvåningen finns gemensamma rum (hall, kök, matsal, badrum och ett vardagsrum), och den andra - ett sovrum.

Också lätt projekt: första våningen består av hall, vardagsrum, kök, sovrum och badrum. Den andra våningen sovrummen ligger.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 18 =