Projekt av hus från behållare av marina

Foto och mönster av hus från havsbehållare i Ryssland

Huset är en oas av mysighet, en hamn av komfort, ett fäste av säkerhet mitt i det svåra trollet i moderna tider. Idag kräver konstruktionen inte bara en balanserad grundläggande inställning till processen, men också en betydande manifestation av kreativitet.

Sortimentet av marknaden för byggmaterial, djärva beslut av arkitekter och designers har lett till processen att bygga upp en bostadsstruktur till en helt ny nivå.

Det kända och dyra träet, tegelstenen i byggprocessen ersätts gradvis av moderna alternativa material. En av de snabbväxande innovationerna är husets containrar.

Havsbehållaren är gjord av olika material, företräde ges till stål. En separat transportutrustning som tillverkas strikt med iakttagande av alla normer och regler som fastställs i lagstiftningen, avsedda för lagring och transport av gods.

Fler universella behållare är efterfrågade:

 • 20 fot:
  • intern / extern bredd - 2,330 / 2,438;
  • intern / extern höjd - 2 250 / 2,51;
  • intern / extern längd - 5,887 / 6,058;
  • dörrar - 2,335 × 2,22;
  • kapacitet - 33,9.
 • 40 fot:
  • intern / extern bredd - 2,352 / 2,438;
  • intern / extern höjd - 2,35 / 2,591;
  • intern / extern längd - 12,022 / 12,12;
  • dörrar - 2,343 × 2,280;
  • kapacitet - 67,7.

Havsbehållare är bekväma och funktionella. Förutom direktdestination (godsbefordran) används de i stor utsträckning som hyddor, förvaringslådor, chalets för förorter etc.

Utvecklare runt om i världen använder behållare (betonar deras säkerhet och miljövänlighet) som byggmaterial för byggande av bostadshus.

Innan du börjar bygga måste du förstöra interna stereotyper och bli av med fördomar. En tydlig syn och kreativ tillvägagångssätt gör det möjligt att bygga en unik sommarstuga.

Fördelar med konstruktion med behållare:

 • erektionens hastighet
 • kostnad;
 • maximalt skydd mot intrång eller vandalism
 • Möjligheten att tränga in i gnagarehuset, som etablerat en terroriströrelse i stugområdet, är utesluten.
 • Behållaren kan installeras på de svåraste (terräng- och regionala funktioner) markområden;
 • Huset, projektet och det yttre som kommer att betona ägarens kreativa individualitet.

Container - färdigt rum. Det finns ett golv, väggar, tak, dörrar. Det är bara att besluta om designen av huset (du kan göra det själv, men du kan hänvisa till designbolaget med ritningen).

1

Klarbyggda modulära enheter erbjuder oberoende möjliga alternativ. Komplex grundläggande konstruktion blir ett roligt spel för att montera en designer för vuxna.

För att säkerställa en full vilazon är en behållare liten. Du kan experimentera med platsen för två behållare:

 • lägg i två nivåer (en ovanpå en annan);
 • placera i ett plan som ökar total längd eller bredd;
 • zoning utrymme, bildar en rätt vinkel från behållarna;
 • Öka det totala området, du kan expandera modulerna eller flytta dem;
 • Använd extra överlappande element, kombinera element etc.

Ju fler block är inblandade i konstruktionen, desto mer original och funktionell kommer den geometriska lösningen att vara. Hus från sjöbehållare installeras på en kolumnär grund. Ett utmärkt alternativ för dem som stötte på klorna.

För att kunna använda byggnaden som en permanent bostad bör den isoleras (vilket material som helst för värmeisolering är lämplig). När det gäller husets ytterväggar beror allt på personliga preferenser (från den vanliga beläggningen av färg till användningen av de mest invecklade materialen).

Med tanke på huset från behållare som ett budgetboende är det värt att försöka utföra vissa arbeten med egna händer. Om det inte finns någon önskan eller möjlighet till självständigt arbete, kan du alltid vända dig till proffs för hjälp och få ett nyckeltal.

 1. Välj (kontrollera strålningsbakgrunden) och köp en behållare.
 2. Installationen av behållaren kräver ingen monolitisk grund, en "kudde" räcker.
 3. Installera stödhögar.
 4. Rengöring av modulen (det är önskvärt att utföra denna process med en sandblästare).
 5. Behandla hela ytan av behållaren med en primer.
 6. Ordna behållarna enligt ritningen (utförd av specialutrustning).
 7. Anslut de yttre väggarna med en svetsmaskin eller bensingenerator.
 8. Gör markering av fönster, dörrar, ingångar och utgångar av avlopps- och vattenförsörjningssystemet.
 9. Skär alla nödvändiga öppningar och hål.
 10. Montera tak och innerväggar med hjälp av stålställ.
 11. Montera fönster och dörrar.
 12. Utför VVS-arbete.
 13. Ruttledningar.
 14. Att komma in i huset och stärka alla nödvändiga kommunikationssystem.
 15. De inre väggarna bör förstärkas med gipsskiva, foder eller annat lämpligt material.
 16. Avsluta utsidan:
  • värmeisolering;
  • tätskikt;
  • ljudisolering etc.

Modulhus i ett nytt format, inte sämre vad gäller dess funktionella belastning och inredning av byggnadsmätare, kommer att ge mycket entusiastiska recensioner av besökare och kommer att ge den ägaren sin nödvändiga komfort.

I många år, tillsammans med gnagare, raderas landstäder av andra skadedjur - oinvigda "gäster." Detta medför många moraliska besvär och materiella förluster för ägarna.

Det finns flera alternativ för projektet för att säkerställa ett maximalt skydd för den inre fyllningen av huset.

 1. Hus från en behållare. Bakom den vanliga dörren av behållaren etableras en ramvägg med öppning för en vanlig ingångsdörr och ett fönster. Storleken på fönstret och materialet för dörren kan vara annorlunda, eftersom när du lämnar ägaren gömmer skelettväggen med behållarens brytbeständiga dörr. En sådan design av namn en betydande nackdel - bristen på det nödvändiga antalet öppningar för naturlig belysning.
 2. Huset är från en behållare med en terrass. Ett utmärkt alternativ för att bevara ett hem. I detta fall är endast användningen av dyr och dyr specialutrustning kvar för inkräktare. En glasskiva är monterad bakom behållarens långsidiga metallvägg. Med hjälp av speciella gångjärn och vinsch metall väggdroppar (öppnas) till marken förvandlas till en mysig terrass (golv på terrassen är bättre att utföra från brädet). Ägare under sitt besök i stugan kan helt njuta av en underbar utsikt som öppnar genom husets glasvägg eller suger upp solen bekvämt beläget på terrassen.

Alternativ för platsen för terrassen, dörrarna, fönsteröppningarna kan vara olika. Huvuddragen i detta hus är att efter avgången av husets ägare blir en ogenomtränglig fästning.

Utformningen av ett hus med flera moduler, med hänsyn till skydd från vandaler, kommer att göra det mest sofistikerade designminnet.

Idag, tillsammans med havsbehållaren, kan du köpa ett färdigt modulärt hus. Denna design har en obestridlig fördel gentemot de grundläggande strukturerna - rörlighet. Hus från behållare kan flyttas från ett tomt till ett annat. Snigelns princip.

Efter att ha byggt ett billigt bekvämt boende en gång kan du spara i framtiden. När allt kommer omkring kommer det att vara tillräckligt att använda tjänster av specialutrustning och flytta huset, och inte engagera sig i igen tråkig och dyr konstruktion. Bostäder kan doneras (bokstavligen från hand till hand). Och du kan bara spara det.

För alla som söker och inte rädd för risk, framgång och kreativ inspiration!

Hus från blockbehållare: alternativ för permanent bostad

Nyligen, i Ryssland och andra GS-länder, ökar denna typ av byggnad, till exempel ett behållarhus, i popularitet. Naturligtvis är sådana projekt för de flesta fortfarande en nyfikenhet. Ändå får denna idé alltmer nya och nya anhängare.

Självklart, om vi betraktar de projekt av bostadshus, den vanligaste i dag är stugor till huset gjorda av oss mer kända tekniken och med användning av traditionella material som tegel, betongblock, Keramsitblock eller trä. Hus av containrar i dag är mer en gimmick och en del helt och hållet - oklart nytt.

Det finns inget överraskande eftersom många nya saker ofta uppfattas med viss försiktighet och försiktighet, vilket förklaras av bristen på erfarenhet och vanan att hantera det eller andra varor. Förresten, ett exempel på detta är trämöbler från pallar, som i början var något ovanligt, men idag blir det alltmer populärt.

Design inuti: Så kan det se ut

Så det finns inget överraskande genom att privatpersoner och professionella arkitekter alltmer tar i bruk utvecklingen och genomförandet av sådana projekt för permanent uppehållstillstånd. Det är uppenbart att kamratens smak och ljus inte är. Ändå tycker mycket om att inte så mycket det relativt överkomliga priset på containerbyggnader, hur många deras vackra utseende och enkel, attraktiv inredning.

Fraktbehållare kan användas till fartyg, liksom godstrafik. Detta är just deras direkta syfte. Var och en av dem har en svetsad ram, som är gjord av I-balkar eller rör. Så, när du överväger projekt av hus från havet behållare, kan du vara säker på att ett sådant hem säkert kommer att vara extremt starkt.

Till noten! Strukturens höga styrka tillhandahålls av en kraftig ram svetsad av stålelement.

När det gäller utsidan spelas rollen av speciella korrugerade lakan. De är gjorda av metalltjocklek på 2-3 mm, ibland mer. Hus från behållare, foto:

Längden och bredden (i beteckningar anges i fötterna) och majoriteten av sådana strukturer avsedda för sjö- eller järnvägstransporter kan vara olika. Låt oss titta på de mest populära:

När det gäller formuläret är det i regel rektangulärt och mycket mindre ofta - kvadratiskt. Allt detta gör att du kan bygga en mängd alternativ för villor och hus utifrån en, två, tre eller flera behållare. När det gäller våningarna är det vanligaste alternativet en envånings modulär struktur. De följs av två våningar.

Priserna på behållare fartyg kan vara mycket olika. Till stor del beror det inte bara på storleken och konfiguration, men också på om det är ny eller begagnad / y. I fallet med begagnade varor på bekostnad kan påverkas och villkoret är bättre bevarade prover med god geometri värderas över det pris som de har, respektive, högre.

Om vi ​​talar om priset på världsmarknaden, kan priset variera från 4 till 10 tusen. Dollar, beroende på egenskaperna. På tal om den nuvarande situationen i Ryssland, värt en färdig lösning är 300 tusen. Till 2 miljoner. Gnid. Dessa är de priser, fotona och designerna av hus från behållare som du kan se bland annat den här artikeln.

Varning! Om du vill att i förväg räkna ut hur mycket det kostar att bygga ett land litet hus eller stuga, överväga och leverans, vilket också kan påverka den totala kostnaden.

Naturligtvis har någon form av boende sina egna fördelar och nackdelar. Låt oss kort lista de mest självklara. Så fördelar:

 1. "Origin" av sådana bostäder är lätt att dölja om du inte vill visa det. Detta gäller både helhetslösningar och i de fall där man gör allt från början till slut för hand. Detta gäller både det yttre skalet och inre dekoration, som kan användas gips, trä, brädor, OSB och mycket mer. Detta hus kommer att vara praktiskt taget omöjlig att skilja från analog gjord av andra material.
 2. De har inga problem "klara" med alla yttringar av vädret, oavsett om det är en stark vind, hagel, ett tjockt lager av snö, etc.
 3. En viktig fördel är det pris, som är betydligt lägre än den för eventuella analoger.
 4. Anpassning under alla väder och klimatförhållanden, förutsatt bra isolering.
 5. Nästan en fullständig garanti mot införsel av insekter och gnagare.
 6. Möjligheten att ansluta till andra moduler, tillverkade av trä, plywood, betongblock etc.
 7. Dessutom kan de användas på den frusna marken utan en stiftelse. Detta gäller särskilt för det kalla klimatet i de nordliga områdena.
 8. Du kan också avstå från arrangemanget Moines och hållbar grund som också kommer att minska kostnaderna.
 9. Hastigheten på konstruktion och inredning efterbehandling - mycket snabbt.
 10. Du kan beställa en nyckelfärdig eller göra egna olika typer av byggnader: ett hus på landet trädgård, tvåvåningshus för permanent uppehållstillstånd, en förlängning av den redan byggda föremål, hozblok och även lokaler.

Och nu några ord om de största nackdelarna med denna teknik:

 1. Som nämnts ovan, måste du betala för frakt. Dessutom har installationen inte undvara roboten eller kran.
 2. Smala rummet kommer att vara ovanligt för dem som är vana vid rymd. Samtidigt kommer utrymmet vara bredare vid den kombinerade konstruktionen.
 3. Om du inte använder en god isolering (som fungerar som en termisk isolering) på vintern kan vara mycket kallt och på sommaren, tvärtom, det är varmt, eftersom metallen kommer att vara varmt i solen.

Hur man bygger: steg för steg instruktioner

När du har beslutat om en tomt, är det dags att bygga. Här är de viktigaste stegen:

 • Utarbetandet av arbete.
 • Konstruktion av stiftelsen.
 • containrar och tak installation.
 • Tilläggsisolering kvalitet.
 • Genomföra efterbehandling både ute och inne.
 • Om så önskas, och att göra ytterligare dekor.

Låt oss titta på varje steg i lite mer i detalj.

Det är underförstått att precis som området konfiguration kan vara annorlunda. Ändå, här är de grundläggande riktlinjer för planering rum, inklusive ett sovrum, kök, vardagsrum, badrum med badkar och toalett, samt ett förråd. Naturligtvis kommer storleken på rummet beror på mängden och typen av behållare.

Varning! Det första behandla metallytor rostskyddsmedel.

När det gäller kommunikation, kan huset av behållaren kopplas inte bara el, utan också för att värma vatten och även avloppsvatten. Således, som bor i ett sådant hus är mycket bekväma.

Genom att köpa det nödvändiga antalet containrar och välja storlek, är det första du måste göra - är att utföra grundläggning. Det finns många varianter av denna del av strukturen: Fundament block FBS, tejp, pålar, etc. I stor utsträckning valet beror på vilken typ av jord finns på plats och med en viss lättnad att arbeta med.

I varje fall, behovet av att bygga en hög eller mycket komplex grunden - inte. Det är möjligt att göra en enkel design, det är inte den typ av bostäder som är "för evigt."

I de fall då kabinen består av 2, 3 eller flera behållare, måste de vara bundna till varandra. Att förbinda ihop delarna framtida struktur, är metallelement används: rektangulära / fyrkantrör eller hörn. Dock är det första steget att skära sidan av kvarnen container på de ställen där de är anslutna, eftersom du vill uppnå ett större utrymme och ett större område. Därför är "väggen" måste elimineras.

När det gäller förflyttning och installation direkt, kommer det att behöva hyra en kran. Inställning sker till den färdiga källaren och ett tättslutande dem, svetsa anslutningspunkter och fästelement. För att vara säker, kan du välja att använda bultarna, om du inte är säker på att svetsen inte sprida på grund av deformation av stiftelsen.

Här finns fullständig frihet för kreativitet. Den stil som du vill ge till huset, kan vara i stort sett alla. Men den klassiska interiörer är åtminstone olämpligt. Ändå denna typ av byggnader i samband med något trendigt och avant-garde. Därför bör inställningen för det inre utrymmet välja en mer modern och trendig. Planering, liksom material för interna arbeten väljs utifrån dina önskemål.

Taket kan ha en annan form. En del människor föredrar att göra vinden. I sådana fall måste du göra det klassiska sadeltak med synliga bjälkar, reglar och taktäckning. Det platta taket allt ännu enklare med andra ord inga problem i detta skede, bör det inte vara. Det enda jag vill påminna - ökade krav på värmeisolering. Dessutom är rådet relevant inte bara för det kalla klimatet i Sibirien, men också för de flesta städer i Ryssland, Ukraina och Vitryssland.

Det är också nödvändigt att ta hand om ångspärrar och ventilation av utrymmet under taket. Med andra ord är allt densamma som i byggandet av ett vanligt hus, stuga eller hus på landet.

I vilket fall som helst, om du är intresserad i huset av behållarna, foto, idéer, alternativ - detta är något som bör övervägas noga. Här är ett exempel på att förbereda ett stort projekt:

Om du bor i Moskva, St Petersburg och andra städer i Ryssland och OSS-länderna, och inte i soliga Kalifornien, har du definitivt att ta hand om en bra hus isolering. Som regel två stora modern isolering:

Det finns också extruderad polystyren, vilket är ganska ett material för värmeisolering av källare eller kön. Men, och detta tillät användning av isolering i vårt fall. A har liknande isoleringsstrukturer är att väggarna är tillverkade av metall i stället för ett material som kan borras perforator. I de flesta fall, för att fixera aggregatet på väggen i husen konstruerade från mera traditionella material, så kallade "paraply" (plast dymlings-spikar med mycket bred hatt). Hus av behållarna, projektet:

I vårt fall är det nödvändigt att använda lim eller en speciell pasta. Du kommer att behöva köpa speciella kompositioner för god vidhäftning.

I detta fall, som med arrangemanget av den inre rymden, möjligheter för dig - en stor variation. Det finns ingen mening med att ge ett separat steg för steg instruktioner om hur man ska utföra en extern finish. Det bör endast noteras att det inte skiljer sig från hur traditionella hus är klar. Populära och enkla alternativ som du kan göra med händerna, är ytterväggar, trall eller olika typer av trä trim: Block-house och andra.

Windows är bättre att sätta modern PVC eller trä med glas. Den sista är dyrare, men samtidigt, ser bättre ut och i yttrandet många experter, är mer hållbara.

uppvärmningsalternativ - ett fåtal. Valet är beroende på vilken kommunikation finns på webbplatsen. Det enklaste alternativet är en metall spis och en öppen spis. Dessutom är det möjligt att använda elektriska värmare som kan aktiveras under den kalla vintern.

Bra att veta! Dessutom finns det ett alternativ med arrangemanget av en separat förbrännings med fastbränslepannor.

När människor börjar bli intresserade av hus av behållarna, projekt och priser - det är oftast det första de tänker på. Samtidigt finns det andra viktiga saker, däribland en stegvis förbättring av kommunikation i framtiden i ett bostadshus. Här är några allmänna riktlinjer:

 • Avlopp görs bäst med hjälp av en septiktank: det är den mest tillgängliga i arrangemanget och lätt att underhålla alternativ.
 • Ledningar bör utföras i speciella kanaler, så det kommer att vara mer exakt och bättre när det gäller säkerhet.
 • När det gäller vattenförsörjningen, finns det flera alternativ. Du kan borra sin egen hål. Å andra sidan, om byn har en vattenförsörjning, är det möjligt att ansluta till honom.

Privata hus på container i Kharkiv

Om du inte vet hur man bygger ett hus av en eller två eller flera järn blockera behållare eller du har ingen aning om hur det ska se ut, är det alltid möjligt att kontakta experter och köpa en färdig version. House of behållaren med händerna kan göra inte alla, och det är inte nödvändigt. Vanligtvis är det första företaget tillhandahåller ritning planer för flera olika projekt. Du kan välja en som tilltalar mest: små och konstigt, större och enklare, billigare eller dyrare, och så vidare.

Alla professionellt företag vet bättre hur man gör projektet som varma väggar, ordna extern och intern efterbehandling och så vidare. I det här fallet, alltid ta hänsyn till yttranden från ägarna till sådana bostäder på grundval av vilka "kristalliserade" bästa möjliga resultat.

Hus av transportbehållare, foto (klicka på bild för att förstora):

De flesta människor som föder stugan själv, är väl medveten om att det måste vara inte bara en plats att arbeta och odling av grödor, men flest hörnor där du kan koppla av från den livliga staden och njuta av vacker utsikt över naturen och marken.

Vilda djur och fåglar som lever i naturen, kan inte förlita sig på det faktum att i vintern någon kommer att hjälpa dem exakt hur deras domesticerade "bröder".

Var och en av oss älskar den vackert dekorerade interiören. Detta åtagande är särskilt efterfrågas i de fall där inredningslösningar påverkar gott humör och glädje för våra nära och kära.

Varje samvetsgrann ägare måste ta hand om bekvämligheten av sina husdjur, styrs av berömda citat från "The Little Prince": "Vi är ansvariga för dem som har tämjas."

Förr eller senare, innan de flesta av oss står inför uppgiften att köpa nya möbler, inklusive stolar. Samtidigt går det inte alltid vettigt att köpa nya möbler till en tillräckligt högt pris, eftersom vi kan återställa de gamla stolar.

 • Om projektet
 • annonsörer
 • återkoppling
 • sitemap

Citering av data är tillåten endast när man specificerar en aktiv indexerbart skrivning.

Original och funktionellt hem av containrar havet: förstör myter om behållarhuset

Hus av containrar har förekommit, men har redan vunnit betydande popularitet

Hus av containrar - en bra lösning för den oberoende konstruktionen inte bara ge eller hytter, men också en fullfjädrad bostäder. Vissa människor bygger det, använder som underlag för betong och stål, glas, i syfte att understryka sin rikedom och position i samhället, och andra väljer innovativa lösningar. Det finns de som håller på att bygga sin egen bostad, att dra nytta av byggandet av hus av containrar, och på senare år deras antal ökar. Att bygga en sådan byggnad är möjlig genom att göra den till en del av byggnaden, eller att bygga det helt sammankopplade flera transportbehållare.

Den spektakulära kombination av färger i utformningen av den yttre design

Rymlig herrgård modulära

Snygg liten våningar hus av containrar havs

Privat stuga, tillverkad av vanlig 40-fots container med panoramafönster

Det finns också ett antal organisationer som är engagerade i byggandet av hus av containrar nyckelfärdiga.

Offshore Container som ett pensionat

Marine behållaren är perfekt för att bygga ett hus för gäster

Det mest intressanta är ett projekt där behållaren fungerar som ett pensionat. Han vänder obetydlig i storlek, men har en mycket snygg, kompakt och effektiv utseende. Trots sin storlek och form inte tillåter mycket att ägna sig åt fantasier med dekorativa element, men i slutändan är en vacker och funktionell, med sin egen individualitet herrgård.

Kompetent och djärv kombination av material, samt olika färgscheman bidrar till att skapa en enkel design perfekt plats att leva och semester i synnerhet som smälter harmoniskt in i det omgivande landskapet.

Projekt av hus från transportbehållare

Trä trim - dyrt, vacker och trygg

Själva idén med det unika och användningen av marina behållare som bas för framtida bostäder och ovanliga individ. Det finns hantverkare som skapar hemmet av containrar med dina egna händer på grund av det faktum att ritningen för det är möjligt att skapa de flesta någon bok i specialiserade organisationer.

På grund av det växande intresset och efterfrågan på projekt som bostäder ökar och antalet personer som är intresserade av denna typ av bostäder. Många människor tycker om att bygga sådana byggnader genom sina egna ansträngningar. Denna typ av hus är fullt möjligt att bygga sitt eget, och det kommer att avsevärt minska kostnaderna, särskilt i jämförelse med byggandet av hus av traditionella material. Den har utmärkta seismiska motståndskraft och mycket snabbt byggs. Den största fördelen med denna konstruktion är dess låga kostnad.

Myter om konstruktioner av behållarna

Magnificent hus av behållarna med fönster i golvet

Vissa motståndare till byggandet av sådana byggnader har fel i att:

 • House of behållaren är lämplig endast i varma länder och kan inte användas i vårt kalla vinterklimatförhållanden i samband med användning som bas för metallramen på behållaren;
 • vid huset kanske inte har ett estetiskt utseende;
 • byggda bostäder kan inte ha stora rum och kommer att bestå endast av de långa smala korridorer som spårvagn;
 • bräcklighet drift på grund av exponering för metallkorrosion, vilket resulterar i den snabba förstörelsen av strukturer.

En av de mest populära sätten att ordna fasaden - en trä trim

Kombinationen av trä och metall i utformningen av fasaden av ett land stuga

Strukturen av containrar, bland annat, helt ofarliga

Alla ovanstående är inte ett faktum. Nedan beskriver processen för att skapa en behållare hus och skingra dessa myter.

För att skapa ett varmt hem måste vara varm. Detta faktum gäller byggnader av något slag, oavsett det material som används i byggbranschen. Det bästa isoleringsmaterialet som används i den moderna världen är en polystyrenskum och mineralull. Process isolering konstruktioner av behållare havet, i själva verket, precis som alla andra icke-genomförts. Uppvärmningen höll arkmaterial eller sprutas direkt på väggen. Ovanpå det isolerade skiktet avsätts foder vilket tjänar två syften:

 • Den skyddar lager av isolering från de externa effekterna av väder och ultravioletta strålar;
 • dekorera väggarna.

Värmeisolering av mineralull

Schema Isoleringsstruktur enligt den sjöcontainer

Med rätt isolering i byggnaden är varm och mysig, även i svåra frost

Extern estetiskt utseende beror på:

 • direkt från konstruktionslösningar, och i fallet av konstruktionen av flera behållare - från deras arrangemang, kombination och andra arkitektoniska särdrag;
 • det applicerade materialet för finbearbetning.

Container byggnader kan se mycket elegant

Kreativ design förorts- privat villa

Utrymmet inne i huset ut ur behållaren inte behöver vara liten och smal. Alternativt, för att lösa två behållare kan användas, vilka är anslutna, är intilliggande skiljeväggar avlägsnas, och som ett resultat, har du ett stort utrymme inuti. Ingen kan stoppa dig att drömma och experiment. Användningen av flera behållare och deras kombination med varandra gör att du kan skapa ett stort område av bostäder och för att få det nödvändiga utrymmet.

För att visuellt utöka utrymmet inuti är inredning bättre att välja ljusa färger

Den unika inre av tvåvåningshus

Upprörd över den snabba försämringen av behållaren är inte nödvändigt, dessa erfarenheter är grundlösa. Hur skulle du ha velat, men i färd med att byggandet i alla fall du använder en värmeisolerande lagret och stena honom, vilket i slutändan skyddar metallen strukturen från yttre faktorer.

Hus av transportbehållare och internationell erfarenhet av konstruktion

Den lilla kostnaden för konstruktion - en av de viktigaste fördelarna med container hus

OSS-länderna är inte en ivrig användare av lösningarna för bostadsbyggande. Men utomlands använder sig alltmer av detta beslut design och efterfrågan på sådana byggnader var ännu en gren för att göra affärer på marknaden för uppförande av fastigheter. Så det finns organisationer som är engagerade i design och tillverkning fabrik i tomrummen för framtida hem, ligger till grund för vilken tas behållaren. De är utbildade moduler ställda ledningar av elektriska system, värme, tomma golv och väggar redan har dörrar och fönster är insatt.

House of behållarna kan bygga med sina egna händer eller köpa färdiga

Sådana praktiskt taget färdiga modulerna levereras till byggplatsen, och sedan helt monterad till konstruktionen enligt den utvecklade projektet. Användningen av sådana preparat sparar avsevärt tid och pengar ägare.

Transport hem från behållare

Bygga hus av containrar

Vid utformningen denna typ av behöriga moduler ändamålsenlig utveckling av universella alternativ som sedan kan appliceras på olika konstruktionslösningar.

Det är också en mycket viktig faktor i programmoduler är deras pris kategori. Som tidigare nämnts, är kostnaden den viktigaste positiva punkten stimulera deras användning som grundläggande byggnadsmaterial.

Chic hus i modern stil

Veranda av containrar i närheten ett tegelhus

En tvåvånings stuga behållare och tegel med balkong och terrass

För uppförande av sådana strukturer kan ta hjälp av en smal riktning organisationer som är specialiserade på denna tjänst. Köpa ett hus i sjöcontainrar du kommer att ha några svårigheter, och här kommer att göra konsulttjänster, hjälp att få nödvändig dokumentation, liksom andra organisatoriska och ekonomiska aspekter. Specialister kommer också att delta i byggandet enligt skapa ett projekt.

Skapa en container hus med sina egna händer

Litet hus av transportbehållare kan bygga med sina egna händer

För fans att göra mycket med sin egen behållare konstruktion ska bli kul skapande verksamhet. Och i detta fall är det nödvändigt att följa följande algoritm åtgärder.

Innan du bygga ett hus, måste du rensa byggstenar (det är bäst att använda sprängutrustning), och sedan behållaren behandlas med primer. Ytterligare behållare är installerade på ett sådant sätt att det fanns en framtid byggnadskonstruktion. Det är också möjligt uppförande av en byggnad med flera våningar. Men det bör noteras att själv byggandet av mer än två våningar oönskade (men möjligt).

Skär öppningar för dörrar och fönster

Monterings konstruktion av behållarna

Hus av behållarna kommer att översätta designen fantasier till verklighet

Efter montering, är nödvändig den övergripande designen för att markera ut genom fönstret och dörröppningar, kommunikation. Senare de markerade hål som ska skäras. Efter lödning ytterväggarna bör påbörja arbetet med att montera väggar och tak med stålbalkar.

Då utfört stegen för att installera avlopp, el och isoleringsarbeten. Mantling inre väggar framställda med användning av gipsskivor och yttre - lager av isolering, tätning och ljudisolering.

Kombinationen av det yttre skalet av trädet och tak av polykarbonat

En av väggarna i lådan kan fällas ut. Så medan i stängt läge, fungerar den som ett skydd och fungerar som ett högvärdigt väggar, och om det kasta bort, finns det en förändring på terrassen. terrass Golvbrädor. Du kan också ställa in möbler för trädgården.

Behållare ger en möjlighet till konstruktion av en tillräckligt stor byggnad (den enda nackdelen är den icke-spridning vi har denna konstruktionsmetod). I de fall där du vill avvika från de etablerade stereotyper och mentalitet majoriteten kan vi säkert engagera sig i utvecklingen av projektet och dess ytterligare utförande i livet. Detta kommer att ge dig möjlighet att sticka ut från den grå massan, att förverkliga alla önskemål från sina bostäder och rädda familjens budget på grund av billigare kostnad för material och arbete.

På grund av det faktum att behållarna styv konstruktion, kan installeras hemma för att högar som inte har barer eller plattorna för att fördela belastningen. Konstruktionen gör att ramen för att montera de enskilda moduler, som möjliggör skapandet av olika strukturer gör när det gäller arkitektur.

Tekniken för byggandet av sådana byggnader är bra eftersom det tillåter dig att bygga den i några månader

Hus container på en sluttning

Transportbehållare - det bästa materialet för byggande av bostäder till rimliga priser utrymme

Container väggarna är mycket stark, i designprocessen, har du möjlighet att penetrera öppningarna i någon önskad plats och penetration i byggda hus i din frånvaro kommer att vara praktiskt taget omöjligt. Även i händelse av en nödsituation kommer du att kunna överföra den färdiga konstruktionen till en annan plats.

montering kostnaden för denna typ av konstruktion kommer att bli mycket billigare än traditionell konstruktion, som har ett liknande område.

En utmärkt lösning för dem som vill få en snygg och rymligt hus till ett attraktivt pris

House of lastcontainrar med solpaneler

Den modulära designen av lastcontainrar organiskt passa in nästan alla terräng

Färdiga struktur baserad behållare har länge varit ett adekvat sätt uppskattas inte bara av invånarna i industriländerna, men också arkitekter, ägare och besökare till hotell, kontor, köpcentra och andra stora flervåningshus och offentliga byggnader. Även denna typ av konstruktion som föreslås som en snabb konstruktion av byggnader för de människor som har drabbats till följd av olyckor.

Minns att byggandet av huset är det möjligt att genomföra egna händer, men om du är en professionell eller inte helt säker på sin förmåga, är det lämpligt att kontakta experter från denna industri. De kommer att hjälpa dig i projektet och arbete. Och du - spara tid!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

77 − 74 =