Projekt av hus från profilerade stänger

Projekt av trähus för permanent uppehållstillstånd: bygga bekväm bostad

Timmerhus har utmärkta isolerande egenskaper, de är miljövänliga och tilltalande utseende. Med tanke på det låga priset, kan de utföra alternativ till dyra bostäder. Under sådana hus finns det inget behov av att bygga en stark grund, vilket avsevärt minskar byggkostnaderna. Byggföretag erbjuder Typprojekt hus av virke för permanent uppehållstillstånd eller utvecklas enligt individuella ritningar.

Hus av balkar en hög miljö

Projekt av trähus för permanent uppehållstillstånd: vilka typer av material som används

Byggnaders främst beroende på de material som används i byggandet. I denna mening, timret - timmer, som kännetecknas av hög hållfasthet, utmärkt värmeisolering, sprickbeständighet, miljövänlighet. Dessutom är utformningen av virket snabbt monterbara, är relativt låg kostnad och har anständiga utseende.

Tips! Att uppföra hus av timmer är mycket viktigt att tillämpa timmer från vintern: den innehåller en minimal mängd fukt och detta trä är inte benägna att blå i ansiktet.

Det viktigaste inslaget av virke för konstruktion är dess densitet. Det finns två typer av timmer, rekommenderas för byggandet av stugor:

 • Profilerade - motstående ytor av timret är försedda med spår och åsar och ansikten har en slät yta, på grund av hyvling och fräsning;
 • limmad - den består av specialbehandlade och longitudinellt limmade lameller (boards).

Dessa två typer av virke har utmärkta hållfasthetsegenskaper, men den laminerade provet har större motstånd mot sprickbildning, strukturer därav ges inte krympning och behåller sin prestanda även när den utsätts för hårda klimatförhållanden.

Interiören i ett trähus från en bar inne: foto och beskrivning av stilistiska lösningar. Bilder från de mest intressanta alternativ. Användningen av olika stilar i konstruktionen. Hur man väljer möbler för hemmet gjord av naturliga träbjälkar.

Externt utformningen av dessa typer har en identisk utseende, men byggandet av stugan från profilerade materialkostnader med 40-50% billigare än byggandet av hus med limträbalkar. Synpunkter på kvalitet, pris och tidpunkten för byggandet av sådana strukturer, se relevanta avsnitt på webbplatserna för specialiserade byggföretag.

1

Särskilt projekt av hus av laminerade faner virke för permanent uppehållstillstånd

Genom att använda tekniken för laminerade faner virke i byggandet av trähus på grund av följande faktorer:

 • möjligt att tillverka i ett stycke icke-standardiserade storlekar av element (produkter kan vara upp till 85 m);
 • tillverkning av krökta stänger;

Snabb hastighet av konstruktion, låg kostnad och naturlig skönhet - de viktigaste fördelarna med hus byggda av trä

 • ingen deformation under hela livstiden av konstruktion på grund av skärning, pressning och torkning kvalitet av lameller;
 • kvalitet brädor urvals, ökar användningen av höghållfast limkompositionen den strukturella hållfastheten hos den laminerade faner virke;
 • brandmotstånd - balkkonstruktioner av laminerade faner virke under en lång tid inte förlorar sin styrka, även i händelse av brand;
 • minimal krympning (upp till 2%);
 • Hus av laminerat fanervirke förlora värme mycket mindre än strukturen hos de fasta komponenterna;
 • motståndskraft mot aggressiva inflytanden tillåter byggandet av sådana en lagrings timmer, garage, bad, hytter och andra jordbruksbyggnader;
 • Green Building - produktion och drift av byggnaderna inte skadar miljön.

Denna typ av material används i form av stödbalkar och stagen, för byggande av tak av komplex design, såväl som andra snickeriprodukter.

Hittills, försäljning av föreliggande laminerade profilerad balk, som är byggnadsmaterialet av nya generationen

Tips! Limträ perfekt för interiören: därifrån kan vi göra välvda fönsterkonstruktion, fönsterbrädor, trappor, räcken och ställningar.

Relevansen av laminerade faner virke för att bygga hus förklaras av den låga värmeledningsförmågan hos materialet. Värmeförlust på 20 cm tjocka väggar av ett material är 5 gånger mindre än den för liknande blockpartitioner, och 12 gånger mindre än den för betongväggar. Låg krympning möjliggör kontinuerlig konstruktion av en multi-storey struktur, vilket bidrar till minskningen av byggtiden.

Hytter av limmade timmer rack till bildandet av mögel och mjöldagg, eftersom materialet undergår en skyddande behandling mot skadedjur. Dessa byggnader inte ruttnar och deras liv så mycket som möjligt på lång sikt. Dessutom olika utföringsformer är tillgängliga förstärkningsstabilitetsstrukturer, om nödvändigt.

Teknik för produktion av profilerade laminerade faner virke

Montering av envånings hus av limmade balkar: funktionalitet och komfort

Byggande av hus av laminerade faner virke snabbt ökar i popularitet. Av sådant material kan byggas som en sommarstuga eller ett pensionat och Mighty stuga året runt-bruk. Utveckling av projekt av envånings hus av limmade balkar är inriktad på maximal komfort och effektiv användning av den användbara delen av byggnaden.

De främsta fördelarna med byggnader envånings är en hög hastighet av konstruktion, kostnaden för att bygga prisvärda, väl genomtänkt plan och möjligheten att genomföra projekt av hus av laminerade faner virke (foto redo att strukturer kvittering) i en mängd olika arkitektoniska stilar. Anhängare av originella idéer kommer att kunna välja de projekt av ovanliga hus med intressant exteriör.

Funktionell vånings hus från en bar med ett skjul tak

Dessutom kan en våningar hem byggas för att passa enskilda kundens önskemål och utveckling själva. Inte uteslutas utvecklingsprojekt finländska hus av limmade balkar från traditionella till trendiga klassiska versioner byggnader i högteknologisk stil. På grund av den speciella tillverkningsteknik av laminerade faner virke är i sådana hus inte är nödvändigt att utföra periodiskt underhåll eller restaureringsarbete.

En annan utmärkande punkten är den enkla utformningen av envånings hus för människor med funktionshinder, äldre och familjer med små barn. All stort utrymme koncentreras i en enda våning, vilket gör att hela familjen att vara runt. Det bör noteras att alla projekt uppfyller gällande krav och gällande föreskrifter.

Varje befintlig utformningen av huset av laminerade faner virke kan modifieras så att det är helt i linje med kundens önskemål

För husen i en våning tillräckligt melkozaglublennogo tape bas eller skruv pålar. Om du sparar tid, på uppdrag byggandet av ett specialiserat företag hemma, sedan på den platsen kommer att levereras färdiga komponenter, som endast kommer att behöva sätta ihop.

Envånings stugor har trappor som tar del av livsrum. Detta faktum gör det möjligt att optimalt allokera utrymme för bostäder och tvättstuga. Layouten för all kommunikation i ett hus har en förenklad krets, vilket bidrar till betydande energibesparingar i värmeperioden. Detta hem är perfekt för en liten familj.

Planering exempel på en liten-plans hus från en bar

Projekt av hus från en bar: Bilder, beskrivning, egenskaper

Timmerhus är fördelaktiga inte bara på grund av rimliga byggkostnaden, men även de minsta kostnaderna för extern och intern efterbehandling. Detta beror på det faktum att en jämn stråle bildar en tät, jämn och till synes estetisk väggyta. Dessutom är trähus som kännetecknas av förmågan att "andas", och rengör luft från skadliga föroreningar lokaler. I sådana hus är alltid färska och lätt att andas, vilket har en positiv effekt på hälsan hos människor som bor där.

Finska hem från en bar: Projekt mysiga stugor

Huvuddragen i de hus som byggdes av finska teknik, kompakthet (som är små träkonstruktioner 1-1,5 våningen), snyggt utseende, utmärkt ljud och värmeisolering och bekväm layout. Utformningen av varje hus, både inom och utanför uppmärksamhet på detaljer, och har sin egen individuella stil.

Projektet är en två våningar finska hus med ett litet område

Ett av kännetecknen för den finska förvaltningsbyggnader är bristen på "väntrum". Heat bevarande säkerställs genom de dubbla dörrarna: i huset varmt på vintern och på sommaren - cool. På bottenvåningen finns vanligtvis vardagsrum och kök, matsal, och på toppen - ett sovrum. Takkonstruktioner utförs i gaveln utföringsform, med fördel den akuta formen.

När entrén är detta rum traditionellt göra mer. Området korridoren närmar i storlek till storleken på köket eller små rum. Denna funktion beror på det faktum att invånarna i de skandinaviska länderna föredrar en minimalistisk stil. På grund av den stora hallen, kan du lindra situationen rummet utan att belamra utrymmet grejer.

Hem från en bar, konstruerad av den finska Technology

I en speciell bild look hemma med terrass. Projekt av trähus av timmer förväntas också förekomsten av de rymliga balkonger och vindar flera entrédörrar. Förutom huvudentrén, är hus lösa dörr som leder till gården. Dessutom utformning av praktiskt taget varje byggnadskonstruktion ger arkitekter närvaro bastur. Beroende på storleken på huset, kan rum reserverat för badet, vara stor eller kompakt.

Finska hem från en bar perfekt tåla tuffa klimatförhållanden - oavsett om det är varmt eller kallt. De som någonsin har varit i ett sådant hus, fira den underbara atmosfär av komfort och fräschör inomhus. Finsk teknik gör det möjligt för byggandet av varje årstid med hög hastighet. I genomsnitt, byggandet av stugan tar ca 4 till 5 veckor.

Projektet är en två våningar (andra våningen - vinden) Finska hem från en bar

Timmerhus med garage: projekt av funktionella strukturer

Användningen av sådant material i byggandet av hus som baren har en dröm land stuga mycket verklig. För människor vana vid komfort och funktionalitet, skulle det bästa valet vara ett hus med ett garage. Efter att ha placerat garaget kan användas inte bara för parkeringen, men även för förvaring av verktyg, utrustning, samt för att organisera små privata produktionen.

Tips! Med själv byggandet av garaget av virket, bör man komma ihåg att god ventilation är avgörande för normal struktur och långsiktig drift.

Projektet är en envånings hus med garage och tre sovrum

Moderna projekt hus av timmer med garage utformas på olika varianter. Detta kan vara ett hus med en bifogad garage för en / två bilar eller en fristående byggnad. Vissa projekt erbjuds boende i källaren garage, men denna plan planerar att bygga en fullfjädrad foundation som kommer att leda till en avsevärd ökning av byggkostnaderna.

Som regel i garaget, Bifogat till huset finns två ingångar: den centrala gatan och själva huset. Detta arrangemang gör det möjligt för ägaren att komma till bilen utan att gå ut på gatan, vilket är mycket praktiskt i regnigt väder eller vintern. Fördelar med trähus med intilliggande garage är uppenbara:

 • kompakt arrangemang - tillåter effektiv användning av mark;

3D-modellen är konstruerad hem från en bar med angränsande garage

 • säker lagring av fordonet;
 • användning av ett närliggande garage som ett lager för lagring av husgeråd;
 • möjlighet att placera i det här rummet, panna, vilket sparar värdefull golvyta;
 • en enkel summering av kommunikation: vatten, värme, ljus.

Som för kostnaderna för konstruktion, huset med ett garage kostnader något överstiga den vanliga konstruktionen av stugan som ett komplex har en total tak intill väggen av huset och ett enda kommunikationssystem. Med tanke på detta är projektet ett hus med garage är den mest ekonomiska och praktiska lösningen.

Projektet är ett tvåvåningshus från en bar med ett garage för en bil

Projekt av envånings hus av profilerad balk

Användning av den profilskena som huvudkonstruktionsmaterial tillåter snabb och ekonomisk konstruktion av huset. I genomsnitt för installation av huset från en bar, inklusive förberedande och planeringsarbete, det tar ca tre månader. Kostnaden för byggandet bestäms av synpunkter från projektet, men det kommer att vara betydligt lägre än strukturen i tegel eller skumblock.

För uppförande av strukturer som används virke med ett annat tvärsnitt, beroende på syftet med huset (ett sommarhus eller stuga för permanent uppehållstillstånd). Bland de föreslagna projekten kan välja alternativet passar bäst för arkitektonisk prestanda och pris kategori. Det bör noteras att vissa modeller av envånings hus kommer att vara 2 gånger mer än priset på tvåvåningshus.

En enda våningar hus, byggt av korrugerad timmer

För säsongs bostad kan stoppa valet om förslaget våningshus från profilerade timmer, vars kostnader kommer att vara tillgängliga för ett brett spektrum av köpare. Disposition av den lilla stugan 6x6 m hallen ingår en kombination toalett, kök och kompakt huvudrummet. Valet av samma version, men med en vind, kan du ordna ett eller två sovrum.

Höjden av den första våningen våningar huset är vanligen 2,7 m. Förpackningen innefattar väggar, golv och takbjälkar av timmer 150x150 mm, tak och golv av brädor 22h100 mm i utkast. Även gavlar och tak läkt av en styrelse, filt locket, källare tätskikt och träförädlings LAG, golv och profiler, antiseptiska kompositioner.

Framgångsrik layout av en-plansvilla formad timmer

Lösa problemet med att placera ett litet område rymlig hem kan välja en tvåvåningsbyggnad modell. I detta fall fördubblats önskade ytor och landområde för utveckling förblir oförändrad. Dessutom är det möjligt att välja ett projekt med en vindsvåning och en terrass där du kan samlas för te hela familjen.

Bland förslagen boende i stugor kataloger ganska populär typ av huset från en bar 6-9 för permanent uppehållstillstånd. Projektet genomförs framgångsrikt schematisk layout som kombinerar alla nödvändiga rum: ett vardagsrum, sovrum, kök, badrum och rymliga korridorer på båda våningarna. Du kan göra individuella anpassningar till den färdiga planen av lokalerna utan de ökade kostnaderna för projektet.

Exempel hem 6 av 9 meter, avsedda för permanent uppehållstillstånd

Att fylla i två våningar hus gjort av balkar innefattar ett sadeltak av takmaterial belagt taksparre systemet och bafflarna på båda våningarna i virket, grovt golv och gavlar av brädet. Arbeta för lossning av material och installation av strukturer på kundens lokaler ingår i kostnaden för projektet. Eventuellt tejp spiralformade eller Pålgrundläggning kan installeras.

Innan du beställer en eller annan form av ett trähus från en bar kan hittas inte bara med layouten inne i byggnaden, men också grunden för planen och bilden av fasaden av byggnader från olika vinklar. Vissa projekt omfattar vinden isolering och avsluta det torkade styrelsen vagnen.

Projektet är tvåvåningshus i chalet-stil av timmer

För att sammanfatta fördelarna med hus från profilerade stänger (recensioner bekräfta det), kan vi säga att dessa hem är varma, låg kostnad, eftersom den installerade basen för billig, inte kräver ytterligare efterbehandling och snabbt uppfördes.

Företaget erbjuder för närvarande genomförandet av projekt hus av timmer av komplexitet med minimala kostnader. Med förbehåll för utvecklaren alla tekniska principerna för timmerhus är varma, bekväma och deras liv kommer att vara i årtionden.

Planer för två våningar hus: framgångsrika projekt för en bekväm vistelse

Bad från en bar: Projekt trähus med olika layout

Projekt av envånings hus upp till 100 kvm: en särskilt kompakt konstruktion

Projekt av hus med garage under samma tak: vackra och praktiska idéer

Byggande av hus från en bar med händerna: teknik funktioner

Modulära hem för att leva: en modern prisvärda bostäder

Projekt av hus från profilerade stänger

På denna sida på webbplatsen innehåller ett trähus konstruktioner av korrugerad timmer, alla projekt som utvecklats av våra tekniker med professionella konstruktionssystem. Nästan varje projekt väcks till liv, och levereras till kunden. I varje hus kan göra justeringar (lägg \ avlägsna terrass, burspråk, veranda, gökar, ändra taket, göra ändringar, etc.) baserat på dina behov och önskemål, och att utveckla ett enskilt projekt gratis.

House 7x10 profilerad balk.

Project №1 område av 99 kvm

Priset på konstruktion: 730.000 rubel.

House of profilerade 6x8 virke.

№2 Projektområdet 81 kvm

Priset på konstruktion: 610.000 rubel.

House of profilerade 6x7 virke.

№3 projektområdet av 63 kvm

Priset på konstruktion: 600.000 rubel.

House of profilerade 8x8 virke.

№4 projektområdet av 52 kvm

Priset på konstruktion: 493,000 rubel.

House of profilerade 8x8 virke.

№5 projektområdet av 62 kvm

Priset på konstruktion: 536,000 rubel.

House of profilerade 9x9 virke.

№6 projektområdet på 135 kvm

Priset på konstruktion: 834 000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h9.

№7 projektområdet av 97 kvm

Priset på konstruktion: 495.000 rubel.

House of profilerade 6x7 virke.

№8 projektområdet av 73 kvm

Priset på konstruktion: 569,000 rubel.

House of profilerade 7x8 virke.

Projektet №9 området 87,5 kvm

Priset på konstruktion: 580.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h9.

№10 projektområdet av 112,5 kvm

Priset på konstruktion: 677 tusen RBL.

House of profilerade 9h12,5 timmer.

Projektet №11 området 169,5 kvm

Priset på konstruktion: 1049000 RUB.

House of profilerade 8x8 virke.

Projektet №12 område på 117 kvm

Priset på konstruktion: 753 tusen RBL.

House of profilerade 6x9 virke.

Projektet №13 område 86 kvm

Priset på konstruktion: 694 000 rubel.

House of profilerade 6x6 virke.

Projektet №14 området 76,5 kvm

Priset på konstruktion: 566,000 rubel.

House of profilerade 6x9 virke.

Projektet №15 område 89 kvm

Priset på konstruktion: 390.000 rubel.

House of profilerade 7x8 virke.

Projektet №16 område 88 kvm

Priset på konstruktion: 733 000 rubel.

House of profilerade 6x8 virke.

Projektet №17 80 kvm

Priset på konstruktion: 647,000 rubel.

House of profilerade 6x8 virke.

Projektet №18 område på 85 kvm

Priset på konstruktion: 570.000 rubel.

House 8x10 profilerad balk.

№19 projektområdet 149 kvm

Priset på konstruktion: 999 tusen RBL.

House of profilerade 6x6 virke.

Projektet №20 område 63 kvm

Priset på konstruktion: 360.000 rubel.

House 7x10 profilerad balk.

Projektet №21 området 123,5 kvm

Priset på konstruktion: 815,000 rubel.

House of profilerade 6x7 virke.

Projektet №22 område 64 kvm

Priset på konstruktion: 496,000 rubel.

House of profilerade 5x9 virke.

Projektet №23 område 79 kvm

Priset på konstruktion: 577 000 rubel.

House of profilerade 6x8 virke.

Projektet №24 området 90,3 kvm

Priset på konstruktion: 616,000 rubel.

House of profilerade 7x8 virke.

Projektet №25 område på 117 kvm

Priset på konstruktion: 725.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 10h11.

Projektet №26 område på 180 kvm

Priset på konstruktion: 1160000 RUB.

House of profilerade 6x6 virke.

Projektet №27 området 55,4 kvm

Priset på konstruktion: 341 tusen RBL.

House of profilerade 9x9 virke.

Projektet №28 området 148,5 kvm

Priset på konstruktion: 870.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 7h12.

Projektet №29 området 96,5 kvm

Priset på konstruktion: 810.000 rubel.

House of profilerade 9x9 virke.

Projektet №30 området 106,1 kvm

Priset på konstruktion: 530.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 10h11.

Projektet №31 område 138 kvm

Priset på konstruktion: 845,000 rubel.

Hus från profilerade timmer 10h11.

№32 projektområdet av 153 kvm

Priset på konstruktion: 888 000 rubel.

House of profilerade 9x9 virke.

Projektet №33 området 127,7 kvm

Priset på konstruktion: 725.000 rubel.

House of profilerade 6x9 virke.

Projektet №34 området 82,7 kvm

Priset på konstruktion: 460.000 rubel.

House of profilerade 7x8 virke.

Projektet №35 området 85,7 kvm

Priset på konstruktion: 470.000 rubel.

House of profilerade 6x7 virke.

Projektet №36 området 74,3 kvm

Priset på konstruktion: 520.000 rubel.

House of profilerade 6x9 virke.

Projektet №37 området 79,6 kvm

Priset på konstruktion: 490.000 rubel.

House of profilerade 7x7 virke.

Projektet №38 området 88,6 kvm

Priset på konstruktion: 633,000 rubel.

House of profilerade 6x9 virke.

Projektet №39 området 91,3 kvm

Priset på konstruktion: 648.000 rubel.

House of profilerade 6x8 virke.

Projektet №40 området 91,3 kvm

Priset på konstruktion: 630.000 rubel.

House 8x10 profilerad balk.

Projektområdet №41 139,7 kvm

Priset på konstruktion: 877 000 rubel.

Hus från profilerade timmer 7H9.

Projektet №42 området 109,8 kvm

Priset på konstruktion: 655.000 rubel.

House of profilerade 9x9 virke.

Projektet №43 området 126,6 kvm

Priset på konstruktion: 840.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h11.

Projektet №44 området 159,9 kvm

Priset på konstruktion: 950.000 rubel.

House of profilerade 9x9 virke.

Projektet №45 området 138,1 kvm

Priset på konstruktion: 970.000 rubel.

House of profilerade 6x9 virke.

Projektet №46 området 112,5 kvm

Priset på konstruktion: 670.000 rubel.

House 8x10 profilerad balk.

Projektet №47 område på 140 kvm

Priset på konstruktion: 560.000 rubel.

House 10x12 profilerad balk.

Projektet №48 området 163,1 kvm

Priset på konstruktion: 1000000 RUB.

House of profilerade 7,5h7,5 timmer.

Projektet №49 området 109,5 kvm

Priset på konstruktion: 730.000 rubel.

House 8x10 profilerad balk.

Projektet №50 området 138,2 kvm

Priset på konstruktion: 660.000 rubel.

House of profilerade 7,5h9 timmer.

Projektet №51 området 124,2 kvm

Priset på konstruktion: 730.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h11.

Projektet №52 området 142,7 kvm

Priset på konstruktion: 580.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 11h13.

Projektet №53 området 200,1 kvm

Priset på konstruktion: 1104000 RUB.

House of profilerade 8h10,5 timmer.

Projektet №54 området 153,3 kvm

Priset på konstruktion: 830.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h11.

Projektet №55 området 159,9 kvm

Priset på konstruktion: 940.000 rubel.

House of profilerade 8h9,5 timmer.

Projektet №56 området 168,9 kvm

Priset på konstruktion: 790.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h12.

Projektet №57 området 165,5 kvm

Priset på konstruktion: 710.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 9h10.

№58 projektområdet 189 kvm

Priset på konstruktion: 890.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h9.

Projektet №59 området 139,2 kvm

Priset på konstruktion: 820.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h12.

Projektet №60 område 163 kvm

Priset på konstruktion: 710.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 9h10.

Projektet №61 området 76,9 kvm

Priset på konstruktion: 510.000 rubel.

House of profilerade 6x7 virke.

Projektet №62 området 85,2 kvm

Priset på konstruktion: 670.000 rubel.

House of profilerade 9x9 virke.

№63 projektområdet 134 kvm

Priset på konstruktion: 815,000 rubel.

Hus från profilerade timmer 11h13.

Projektet №64 yta på 190 kvm

Priset på konstruktion: 1071000 RUB.

House of profilerade 6x8 virke.

Projektet №65 område 93 kvm

Priset på konstruktion: 585.000 rubel.

House of profilerade 5x6 virke.

Projektet №66 område 52 kvm

Priset på konstruktion: 474 tusen RBL.

House of profilerade 7x8 virke.

Projektet №67 område på 85 kvm

Priset på konstruktion: 475.000 rubel.

House of profilerade 7h9,5 timmer.

№68 projektområdet 131 kvm

Priset på konstruktion: 820.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 9h11.

№69 projektområdet av 150 kvm

Priset på konstruktion: 656,000 rubel.

House 8x10 profilerad balk.

№70 projektområdet 141 kvm

Priset på konstruktion: 930,000 rubel.

House 10x13 profilerad balk.

Projektet №71 av 148 kvm

Priset på konstruktion: 820.000 rubel.

House of profilerade 6x6 virke.

Projektet №72 område 69 kvm

Priset på konstruktion: 540.000 rubel.

House 11x11 profilerad balk.

№73 projektområdet 238 kvm

Priset på konstruktion: 1525000 RUB.

Hus från profilerade timmer 9h10.

Projektet №74 område på 176 kvm

Priset på konstruktion: 1190000 RUB.

House 8x10 profilerad balk.

Projektet №75 område 126 kvm

Priset på konstruktion: 566,000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h13.

Projektet №76 av 148 kvm

Priset på konstruktion: 860.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 11h13.

Projektet №77 område av 133 kvm

Priset på konstruktion: 861 000 rubel.

House 12x12 profilerad balk.

Projektet №78 område på 160 kvm

Priset på konstruktion: 1250000 RUB.

Hus från profilerade timmer 14h16.

№79 projektområdet 192 kvm

Priset på konstruktion: 1078000 RUB.

Hus från profilerade timmer 7H11.

Projektet №80 område på 85 kvm

Priset på konstruktion: 570.000 rubel.

House 8x10 profilerad balk.

Projektet №81 område 77 kvm

Priset på konstruktion: 605.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 9h14.

Projektet №82 av 137 kvm

Priset på konstruktion: 798 000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h12.

Projektet №83 område 78 kvm

Priset på konstruktion: 646 tusen RBL.

House of profilerade 7x7 virke.

Projektet №84 område 43 kvm

Priset på konstruktion: 450.000 rubel.

House of profilerade 7x8 virke.

Projektet №85 område 87 kvm

Priset på konstruktion: 460.000 rubel.

House 10x13 profilerad balk.

№86 projektområdet 119 kvm

Priset på konstruktion: 835,000 rubel.

House 10x13 profilerad balk.

№87 projektområdet 143 kvm

Priset på konstruktion: 905 000 rubel.

House of profilerade 8x8 virke.

Projektet №88 område 106 kvm

Priset på konstruktion: 490.000 rubel.

House of profilerade 8,5h8,5 timmer.

Projektet №89 område 118 kvm

Priset på konstruktion: 550.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 7H9.

Projektet №90 område 123 kvm

Priset på konstruktion: 805 000 rubel.

House of profilerade 8h8,5 timmer.

Projektet №91 område 115 kvm

Priset på konstruktion: 530.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h9.

Projektet №92 område på 107 kvm

Priset på konstruktion: 515.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h9.

Projektområdet på 152 kvm №93

Priset på konstruktion: 638 000 rubel.

House of profilerade 8,5h10,5 timmer.

Projektet №94 område 142 kvm

Priset på konstruktion: 630.000 rubel.

House of profilerade 8h8,5 timmer.

Projektet №95 område på 140 kvm

Priset på konstruktion: 537000 RBL.

House of profilerade 6x8 virke.

Projektet №96 område på 92 kvm

Priset på konstruktion: 472,000 rubel.

House of profilerade 6x8 virke.

Projektet №97 område 91 kvm

Priset på konstruktion: 520.000 rubel.

House 8x10 profilerad balk.

№98 projektområdet 149 kvm

Priset på konstruktion: 610.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h11.

Projektet №99 område på 157 kvm

Priset på konstruktion: 630.000 rubel.

Hus från profilerade timmer 10h11.

Project №100 område av 204 kvm

Priset på konstruktion: 1100000 RUB.

Hus från profilerade timmer 8h9.

Project №101 område av 133 kvm

Priset på konstruktion: 850.000 rubel.

House of profilerade 9h12,5 timmer.

Project №102 område av 175 kvm

Priset på konstruktion: 1020000 RUB.

Hus från profilerade timmer 8h11.

Project №103 område av 154 kvm

Priset på konstruktion: 638 000 rubel.

House of profilerade 6x9 virke.

Project №104 område av 124 kvm

Priset på konstruktion: 798 000 rubel.

House of profilerade 8h8,5 timmer.

Project №105 område av 116 kvm

Priset på konstruktion: 510.000 rubel.

House of profilerade 8h8,5 timmer.

Project №106 område av 116 kvm

Priset på konstruktion: 545,000 rubel.

House of formade timmer 5,5h7,5.

Project №107 område av 78 kvm

Priset på konstruktion: 590,000 rubel.

House of profilerade 8h10,5 timmer.

Project №108 område av 183 kvm

Priset på konstruktion: 1030000 RUB.

House of profilerade 7h9,5 timmer.

Project №109 område av 132 kvm

Priset på konstruktion: 795,000 rubel.

Hus från profilerade timmer 8h9.

Project №110 område av 144 kvm

Priset på konstruktion: 765.000 rubel.

House of profilerade 8x8 virke.

Project №111 område av 117 kvm

Priset på konstruktion: 580.000 rubel.

House of profilerade 9x9 virke.

Project №112 område av 151 kvm

Priset på konstruktion: 950.000 rubel.

House of profilerade 9x9 virke.

Project №113 område på 135 kvm

Priset på konstruktion: 620.000 rubel.

House of profilerade 8h8,5 timmer.

Project №114 område av 117 kvm

Priset på konstruktion: 550.000 rubel.

Innan du börjar bygga huset från en bar, måste du noga överväga några viktiga frågor:

 • Först väljer virket. Hög popularitet av wellpapp. En gång valt material nödvändigt att bestämma tvärsnittet - 145h145 eller 145h195 millimeter. Tvärsnittet mindre perfekt för en semester ut ur staden, och mer - om permanent uppehållstillstånd.
 • Bestäm antalet våningar. Att välja från färdiga konstruktioner, kan du själv och två våningar och enplanshus från en bar. Vidare rabatt eller Garret storey polutoraetazhny struktur.
 • Välj sedan typ av fundament. På grund av den låga specifika vikten av trähus är inget behov av stark bas. foundation typ väljs beroende på vilken typ av jord, djup frysning och några andra saker.
 • Då måste du välja rätt plan du. Oftast används klassisk layout av lokalerna. På den lägre nivån utformade kök, vardagsrum, badrum och andra tillhörande faciliteter. En toppnivå delas sovutrymmen.

Specialist av våra byggföretag kommer att beräkna kostnaden för din valda design hus från profilerade virke utan svårighet. För att göra detta måste du fylla i ett formulär nedan och ange alla uppgifter som behövs och efter ett tag kommer vi att kontakta dig.

Hus från profilerade timmer - enskilda projekt

Om katalog inlämning, kan du inte välja ett hus från profilerat virke, som kom att passa dig, inte bli upprörd. Vi kan skapa för dig en helt ny och unikt projekt.

För detta behöver du:

 • Kontakta oss och på grundval av de föreslagna projekt för att skapa en unik. Som underlag kan vi ta hem någon av de profilerade bar. Våra professionella designers kommer att göra alla nödvändiga ändringar och genomföra beräkningar i en kort tid kommer att skicka en uppskattning för att ange priset för allt material och utföra allt arbete.
 • Du kan också ge oss dina skisser eller modeller baserade på vilka våra specialister kommer att utforma och utföra beräkningar.

byggföretag experter "Kostroma trähus" utveckla avancerade projekt av hus från profilerade stänger, som realiseras att stanna i den varma årstiden eller året runt.

Sergey Kudryashov

+7 (915) 914 46 42

+7 (499) 394 04 24

Att arbeta i Moskva, Moskva-regionen, Tsentralnyj och Volga federala distriktet i Ryssland.

Projekt av hus från profilerade stänger: användbar information för utvecklare och ett bra exempel på en billig version av huset

Byggandet av den profilerade strålen - det bästa alternativet för dem som planerar att få en billig, miljövänlig och vackert boende. Denna mångsidiga och praktiska material öppnar möjligheter för att förverkliga någon arkitektur.

Dessutom, till exempel, projekt från den profilerade bar hus 9x9 m med två nivåer kan avsevärt spara landområdet, vilket ökar livsrum inne i byggnaden.

Foto bar formade hus i lantlig stil.

Fördelar med konstruktion, som utförs av en profilerad bar

Det fina med detta byggmaterial är att den typ av huset från profilerade stänger kan du ändra en färdig plan. Denna aspekt är utmärkande endast för sådana anläggningar och denna typ är mycket viktigt om du av någon anledning behöver ändra placeringen av innerväggar, fönster går dörren.

På denna lista över fördelarna med timmerbyggnader slutar inte där.

Så denna typ av konstruktion har följande fördelar:

 1. Under byggandet av byggnader av denna timmerväggar inte krävs konopatka eftersom, tack vare det befintliga systemet med "tagg-spår", är tätt intill varandra och efter krympningen av strukturen i materialet, så att säga "kondenserad" till en.

Också tillgängliga "lås" förhindrar inträngning av fukt in i huset, därför, är väggarna i dessa strukturer väl skyddade från prognivaniya. Allt detta är till stor del sparar pengar på inköp av isolering för timmer och material för tätskikt.

Fotokvalitet profilerade timmer med angränsande ideal.

 1. Under förutsättning att projektet av huset från profilerade timmer ursprungligen upprättats på ett korrekt och företaget har gett hög kvalitet material för att bygga sådana bostäder kan vara en eller två säsonger.

Dessutom konstruktionsritningar gjorda av proffs, är oftast så enkelt att om du har en färdighet i konstruktion, sedan montera denna byggnad med sina egna händer någon vuxen person kan skriva på en konstruktör.

 • För konstruktioner av korrugerad timmer inte kräver ytterligare beklädnad, som trä själv ser mycket attraktiv. Det räcker med att bearbeta materialet antiseptisk och täcka den färdiga lackstrukturen.
 • På grund av den relativt liten andel av krympning i dessa bostäder kan upptas omedelbart efter konstruktion.
 • I samband med ovanstående positiva efterfrågan på trä bostäder ökar varje dag, så tillsammans med att det finns fler företag som inte bara skapar från profilerade projekt timmer, men erbjuder också tjänster för produktion av detta material.

  Bland ett så stort urval av någon person, som inte har rätt information kan lätt förväxlas. Vad du behöver veta utvecklaren bar formade hus eller stuga i konstruktionsfasen, som valde denna typ av boende?

  Vilka typer av projekt finns på grund av profilerad bar och guiden valet

  Medeltida stil bar-formade hus.

  Innan du skapar ett projekt väljs först konstruktionsdesign och dess stil.

  När det gäller stil av hus, gör den formade profilen du bifoga strukturer olika bilder:

  I form och arkitektoniska inslag i projekt av bostadshus av de profilerade barer är:

  • tillgängligt som enkel;
  • tiered;
  • rektangulär;
  • kvadratiska,
  • triangulär;
  • polygonal;
  • med verandor och utan dem;
  • med vindar;
  • mångfasetterade burspråk;
  • Sommar verandor eller balkonger;
  • slutna balkonger.

  Det slutliga priset på bostäder från profilerade timmer kommer att bero på vilken typ av projekt har valts.

  Därmed skulle den typiska kostnaden bli mycket billigare än den enskilde, som i detta fall behöver inte vara helt ny dokumentation.

  Project enplanshus bar formade hus med ett burspråk och en vind.

  Med andra ord, med hjälp av profilerad bar kan du skapa många olika mönster som passar nästan alla smakriktningar. Men tänk på att det inte bara är det nödvändigt att styras på det stångformade hus konstruktionsstadiet.

  Kriterier för val av bar-formade hus projekt

  Förutom ett attraktivt utseende när man väljer ett projekt, bör du tänka på följande faktorer:

  1. Placering av framtida hem. Detta tar hänsyn till avstånd från staden. Om den framtida ägaren av huset finns en transport, är det bäst att välja ett projekt som omfattar ett garage. Det är också mycket viktigt att uppmärksamma det faktum, där kommunikationen.
  2. Den totala ytan av bostäder och antal rum - beror på antalet hushåll.
  3. Vanliga markområden och framtida hem måste matcha.
  4. Vid val av stil bör överväga utformningen av de omgivande byggnaderna och att ansluta sig till den här bilden eller ägaren av huset kommer att se löjlig på deras bakgrund.
  5. Förutbestämd, för tillfällig eller permanent uppehållstillstånd utformad struktur. I det första fallet är det lämpligt att välja små, lätta konstruktioner.

  Funktioner formade timmer, dess slag och tillämpning

  När du väljer ett projekt, bör utvecklaren också uppmärksamma vilken typ av bar det ingår. Detta är mycket viktigt eftersom detta material har en annan tvärsnitt och var och en av dem ska användas för enskilda ändamål.

  Olika typer av dubbar på den profilerade bar.

  Eftersom den tillverkade wellpapp med gashes på projektet varje hus bör man också ta hänsyn till antalet profiler i virket.

  Tillverkarna har som regel 5 alternativ:

  1. Med ett skärsår.
  2. Med två jack.
  3. Avfasade slitsar.
  4. "Kamma".
  5. Finska varianten (spåren har ett större djup än den andra timmer).

  Ju djupare spåret och mera gashes, den tätare tillsammans kommer gränsar material som kommer att ge strukturen likformighet.

  Detta har en direkt inverkan på styrkan och kvaliteten på den yttre väggelement.

  För lättare konstruktioner, kan du använda en bar med några taggar, men att bygga ett hus för permanent uppehållstillstånd är det bästa av finska material eller med en kam. Observera också andelen fukthalten i trä som anges i konstruktionsritningar, eftersom detta kommer att bero på den period av krympning hemma.

  Olika formade balk icke-standardiserade storlekar.

  Den aktuella instruktionen läser att tjockleken av virket är lämplig för lätta konstruktioner, såsom bad, hytter, verandor arbor. Sådan typ av timmer är uppdelad i sektionen 100 på 150 och 100 mm x 200 mm. I det första fallet är det vanligtvis i en enda kub timmer 6 m bitar av blad 10-11 bar och i det andra - 8 bitar. Vanligtvis en eller två spolas ner i dem.

  Detta virke är 150 till 150 tjock och 150 mm gånger 200 mm. Denna typ av virke kan redan göra det gashes i form av "kam", så att den kan användas för att bygga småhus, där man planerar att bo permanent. I en kub timmer sektionen 150 till 150 mm och en längd av 6 meter ut något mer än 7 enheter, och med ett tvärsnitt av 150 mm gånger 200 - lite mer än 5 bitar.

  Priset på denna typ av trä är relativt sett högre än i de föregående utföringsformerna, eftersom den har hög hållfasthet och därför att den kan staplas för att bygga mer komplexa strukturer. Sådant virke är 200 till 200 mm tjockt. En kub går någonstans 5-6 stycken av färdig produkt längd 6 m. Detta är ett utmärkt alternativ för regioner med svåra klimatförhållanden.

  Beställ profilerade bar för projektet från tillförlitliga tillverkare på grund av kvaliteten på materialet kommer att bero på tillförlitligheten och hållbarheten hos konstruktionen.

  Detta bör göras först efter att alla detaljer genomtänkt.

  Exempel billig projektstångformat hus

  Konstruktionsritningar billig bar formade medelstora hem.

  Projekt av de profilerade stängerna kännetecknas av sin sort. Men bland dem finns det mer framgångsrika varianter. Till exempel är tvåvåningshus av medelstorlek är perfekt för den genomsnittliga familjen, eftersom den består av 6 rum och vestibulen.

  På första våningen, som ligger vardagsrum, kök, badrum och vestibul. På andra våningen finns sovrum och en liten hall.

  Dessutom är detta projekt som för byggandet av huset på den inte behöver en stor tomt som närvaron av andra våningen sparar värdefullt utrymme. Detta är ett bra alternativ för att bygga en stuga eller ett hus utanför staden.

  Dessutom har priset på ett hus byggt på detta projekt, utöver en relativt låg kostnad. Sålunda, om det väljs bar sektionen 150 till 150 mm, kommer det ungefärliga värdet av stocken vara lika med omkring 950 tusen. Rub.

  Bilder av färdiga huset av trä.

  Slutligen bör det noteras att varje projekt huset från profilerade timmer bör omfatta baspaket. Videor i den här artikeln kommer inte gå fel med valet av konstruktören och tillverkaren att föredra rate.

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  15 + = 16