Projekt av landet hus med vinden och en veranda

Disposition av småhus för trädgård

Köp förortsområde - det är bara början. Det är nödvändigt att planera, välja det bästa huset, för att utveckla en gemensam vision för dess slutförande. I den här artikeln kommer vi att överväga en rad olika projekt av sommarstugor. Från den minsta rum till en mycket rymlig - 100 rutor av bostadsyta.

När du väljer en plan fritidshus ofta försöka hitta ett projekt med en veranda eller terrass. En sådan täckt lekplats är inte bara bra för avkoppling eller uteservering. En regnig eller varm dag under ett tak kan vev ut många fall att på grund av den stora mängden sopor i rummen inte gör.

Vila i landet är inte mindre viktig än arbetet. Och vad kan vara trevligare än avkopplande utomhus

Projekt av landet hus med veranda finns ett litet område: de minsta storlekarna är 6 * 4 meter, med en veranda över 2 meter på långsidan, och i själva verket huset - 4 * 4 meter eller 16 kvadratmeter (med hänsyn tagen till tjockleken på väggarna och ännu mindre).

Project förorts hus 6 * 4 med en veranda och en toalett

Ovanstående projekt innebär användning av vinterträdgården. För att behålla värmen i huset finns det en ingång genom vestibulen. Ingång via verandan kan användas på sommaren. Han är bra och vad som finns i den badrum - liten dusch, ett handfat och toalett. Om ingen avloppsnätet i landet, kan du överväga torrtoalett.

Ett annat alternativ - ett enda rum, som tilldelas en plats under vissa köksskåp och spis, det finns ett litet matbord och det finns en sovvagn. Denna layout är perfekt för en person. Bra det kommer att kännas två. I detta utförande, ingen badrum, så det kommer att bygga en separat toalett.

1

Projektet är ett litet hus med en veranda under ett och samma tak

Planerar en semester hem litet område (40 meter) är ganska enkel: vanligtvis två rum, varav den första används som ett kök och matsal på samma gång. Oftast är det en checkpoint. Det andra vardagsrummet. Mer eller mindre bekväm plats här kan vara två bäddar. Så att de projekt av landet hus med vinden 6 * 4 meter och rymmer 1-2 personer.

Project förorts hus med ett badrum och en terrass under skjul tak

Om byggbudgeten är mycket begränsad, anser de projekt av landet hus med ett skjul tak. De är ovanligt för våra bruk, men kostnaden för taket med ett litet område är mycket mindre. Endast är det nödvändigt att välja rätt vinkel taklutningen (med hänsyn till omfattningen av snötäcket).

Fritidshus med en nedgrävd vinter veranda 8 * 8 meter, med ett utkast till plan

Huset är medium i storlek visas i bilden ovan. Projektet är intressant eftersom verandan där från början "vinter", glaserad. De flesta ägare av frilufts kommit till nödvändigheten av dess glasyr, och för en trevlig vistelse i luften för att bygga ett lusthus. Detta projekt är en fortsättning av vardagsrummet veranda, men det kan vara monterad partition. I allmänhet, praktiskt och bekvämt hus med en traditionell layout, alla rum är separata, finns det ett badrum, med slutna korridor. Samtliga villkor för åretruntbruk.

Observera att fritidshus med en veranda över projekt har en gemensam grund. Det är säkert, eftersom även under våren böljande marken framsteg inte. Men grundkostnaderna erhålls betydande. Eftersom detta tillvägagångssätt har sin grund i komplexa jordar som är benägna att häva. Den normala jordar kan det vara möjligt att göra verandan på en separat, icke-anslutna och lätt (vanligtvis - kolumner eller stapel) foundation. Ett sådant projekt presenteras nedan.

Generellt kan verandan fästas på alla byggnader. Det kan ligga i konstruktionsfasen, och det är möjligt att fästa följande (som det händer mycket ofta).

Litet hus 6 * 4,5 med en veranda på en separat stiftelse

Veranda kan ta fullt ena sidan av huset, kan täcka två eller tre av dess sidor. Men det finns alternativ, och en liten uteplats (som på bilden ovan). Grunden i detta fall kan vara en individ, men de stora besparingarna kommer inte. Till exempel i ovanstående utkast "vann" bara 1,1 meter "grundläggande fundament.

7-vånings hus med en bifogad 7,5 * terrass

Vi är så vana vid att trösta, även i landet inte vill ha "uthus". För många grundläggande urvalskriterium är förekomsten av WC. Även behovet av enskilda avlopp utrustningen inte skrämma dem. Inte alla av de projekt av landet finns en liten yta kan skryta sådan "overkill", men i vissa badrum (toalett och dusch) är närvarande.

Idén att öka livsrum på bekostnad av vindsvåningen kommer ofta. Man tror att kostnaden för att bygga det inte öka kraftigt, eftersom de flesta av överbyggnaden - en modifierad tak. I själva verket, om vinden kommer att drivas hela året, kommer skillnaden i prislappen på tvåvåningshus med en vind och golv vara liten. När allt kommer omkring måste vi konstatera att vinden golvyta av lokalerna är mycket mindre, och kostnaden blir hög, eftersom det kräver en god termisk, akustisk, ånga.

För någon drömhus ser ut så här

Attic enligt ett sadeltak

Riktigt billig kostnad hus med sommaren vinden. Men det måste beaktas att soliga dagar utan en värmare blir det för varmt, så att isoleringen är fortfarande nödvändigt, men inte tillräckligt "sereznae" för vinterdrift.

Semesterhus 6 * 6 med en veranda och ett loft

Riktigt billig kostnad hus med sommaren vinden. Men det måste beaktas att soliga dagar utan en värmare blir det för varmt, så att isoleringen är fortfarande nödvändigt, men inte så "allvarligt" för vinterdrift.

Litet hus 5 * 4, två vardagsrum med loft

Projekt av hus land presenteras ovan är för en säsongsbetonad besök. De är endast vardagsrum. I rummet av den första våningen kan ordnas kök.

Nedan är utformningen av en liten trädgård eller fritidshus mäter 5 x 5 meter med en dedikerad kök. Observera att verandan byggdes ut och planen är det inte.

Plan trädgård 5 * 5 med en vindsvåning och ett kök

Alla dessa hus är utformade som ram. Med mindre modifieringar, dessa projekt är lämpliga för hus av något annat material. behöver bara ta hänsyn till tjockleken på väggarna, välja rätt foundation.

Stuga med en veranda och ett loft 6 * 10 meter: varje våning lay

Om så önskas kan en veranda öppnas. Även om, händer typiskt det motsatta. Bygga en öppen, hennes osteklyat eller sparkade upp halva väggen lade enda bildruta. Om du vill ha frisk luft, kan du alltid öppna fönstren, och området kan tilldelas som en sommar matsal eller kök.

Hur öka den del av vindsvåningen

Samtliga projekt landet hus med vinden gjort under sadeltak. Detta är bra i den meningen att snön på sådana branta sluttningar inte kommer att försenas. Den andra fördelen - enkel spännverket. Minus - en liten del av "full" rummet högst upp. Alltför många ineffektiva utrymme runt kanterna. Det kan finnas fall, men detta område är inte lämplig för bebyggelse.

Om taket på vinden gaveln är en hel del av området förlorade

Om du är viktigt att öka livsrum, kan taket vara en streckad linje. Det är svårare och dyrare enhet, men golvyta på vinden mycket mer.

Project hem för att ge 7 * 7 med en mansardtak och en polygonal burspråk

Ett annat sätt att öka området - väggar utvisa över marknivån. Säg, att bygga en "halv golv". Det här alternativet är bra för villor, som besöks och under den kalla årstiden. Taket kan göra som du vill, men en stor del av alla rum erhålls även under pausen.

Exempel "seskvihydrat golv"

När du väljer en design hus med vinden för en periodisk besök är bättre att göra en kall vind och tak isoleras för att göra. På trappan, som leder till andra våningen, är det nödvändigt att sörja för dörren / locket som kommer stängsel utanför toppskiktet. Annars kommer uppvärmningen går mycket bränsle och tid. På vintern, människor vanligtvis mindre kortsiktiga besök. Värm upp båda våningarna för länge och dyrt, så ett bra beslut.

Projekt två våningar hus

Konstruktion av tvåvåningshus är inte så dyrt företag. Grunden är fortfarande i behov av en, ännu mer kraftfull, men kostnaden ökar inte två gånger, och andelen 60%. Storleken och antal våningar från taket isoleringen beror inte på, så det finns ingen anledning att öka investeringarna. Läggs till kostnaden för väggen - golvyta två gånger, men i allmänhet är kostnaden per kvadratmeter i området billigare än i byggandet av en liknande envånings bostäder. Eftersom många letar efter projekt två våningar villor.

Projektet är ett litet tvåvåningshus för förhör med intilliggande garage: boyta på 100 kvadratmeter. m, totalt 127 sq. m, ett garage för en bil

Ovanstående projekt är utformad för lättbetong eller keramiska byggstenar. Lämplig för långsträckta utrymmen. Intilliggande garage är mycket praktiskt när ispolzvoanii - stasis av garaget, kan du komma in i huset. Ett annat plus: det här alternativet sparar utrymme på platsen, och det är alltid en liten stuga, oavsett vad värdet på marken kan du vara.

I detta utförande är layouten på baksidan av huset ska en rymlig terrass. Eftersom det inte är en del av den totala ytan av huset. Intressant design gör huset skiljer sig från andra: ett stort fönster och en halv våningar ett kubformat garage och carport framför huset - inte för mycket inverkan på prislappen, men gör huset unikt.

Projektet är en två våningar fritidshus med ett intilliggande garage sida

Ett annat projekt av villor i två våningar med ett intilliggande garage sida ges ovan. Detta alternativ är mer lämpade för offentlig breda områden. Spot utvecklingsplan - 10 * 10 m, vardagsrum - 108 kvadratmeter. Den ovanliga formen av detta hus ger de höga fönstren i andra våningen. Kvalster making och val av material, en kombination av en ljus beige och bruna färger. Sammantaget ett intressant projekt.

trädgård projekt med en balkong runt omkretsen av andra våningen

Icke-standard typ av tvåvåningshus med en balkong som omger hela byggnaden. Baksidan är en stor uteservering. Valmat tak, vilket komplicerar designen, men ger byggnaden en speciell touch.

För många förknippas med en stuga rum. Bath naturligtvis möjligt att konstruera sig, men det är lång och dyr. Semesterhuset ett medelstort rum är fullt möjligt att ta ett ångbad. Det är vanligtvis gjord med ingången till badrum / toalett samt en vattenbehandling som erfordras. För riktiga badande har nästa fortfarande vara en väg ut på gatan för att snabbt kunna kyla ner i floden eller utomhuspoolen.

Project förorts hus med bad / bastu i skandinavisk stil

De minimimått ånga - 2 * 2 meter, den bästa - 3 * 3 Dessa rum kan passa även i ett litet område i huset, men mängden boyta reduceras. Om rummet är fortfarande bör vara tillräckligt, kan du överväga möjligheten att en vindsvåningen. En av dessa exempel i bilden nedan.

Project förorts hus med ett bad och ett loft

Var uppmärksam på layouten. Den första, på vad det är nödvändigt att betona: spisen installeras så att den avfyras från ett närliggande rum. I detta fall relaxrum. Alternativ är inte så bra som ingången är långt borta. Slitna trä har rummet, som är obekväm och vanligtvis fylld med en massa skräp.

En annan brist i den illustrerade utföringsformen, finns det ingen kök. För lantlivet är en betydande nackdel. Köksutrustning kan ordnas i ett stort rum på sovrummet uteslutande på toppen. Ett annat alternativ plan - göra köket i den nuvarande "förbränning / allrum." Resten är mer bekväm i ett stort rum. Efter att ha tagit en dusch att åka dit bekvämt.

Små stugor är utformade generellt för den billigaste byggteknik. I vårt land - det är frame-teknik och trähus. Runt samma kategori av hem porösa byggstenar (skumbetong, lättbetong). Men de är fortfarande inte lika populära.

Liten tegelhus för trädgården

Projekt av hus på landsbygden med frame-teknik

Små stugor var oftast byggda på ram-teknik. Karkasniki du kan bygga din egen, kan du köpa färdig - monterade. Dessa är två tekniker som till lägsta möjliga kostnad och tidsbesparingar kan du ha en bra sommar utväg logi.

Storey hus 5 * 5 meter: att planera projektet

För att optimera konstruktionen budget ett hus på landet, leta efter projekt som stiftelsen på planet är en rektangel eller kvadrat. Närvaro av något av utsprången leder till högre priser per kvadratmeter. Inte bara är den ökade kostnaden för stiftelsen, vilket ökar området av väggarna, och därmed kostnaden för dem. Få dyrare och taket - fackverket systemet mer komplicerat, mer än komplexa detaljer.

Planering fritidshus 6 * 4 med kök, toalett, sommarterrass

En annan punkt för dem som planerar att besöka stugan på vintern. Till när man går fram och tillbaka från hemmet är inte "springa iväg" varm luft, är det önskvärt att göra entrén till vestibulen. Om området inte tillåter att göra det byggde gör annexet. Detta är mycket lägre bränsleförbrukning och tid på att värma upp huset.

En av de vanligaste byggmaterial i vårt läger: barer och balk. Plus det faktum att en liten helg hus byggs mycket snabbt. Minus - med långvarig krympning (från sex månader till ett år, beroende på den initiala fukthalten hos stocken och klimatförhållanden). Före utgången av en aktiv period krympning efterbehandling arbete som utförs är det inte nödvändigt att fördröja möjligheten att bygga operation. Det gäller inte för en framväxten av timmerstugor (färdiga uppsättningar) eller laminerade faner virke. Men priset av fast (två gånger) på sådana alternativen ovan.

Ett litet hus på landet från en bar av 4 * 4 - mycket enkelt projekt

Om vi ​​talar om det lilla landet hus, storlek de har en 4 gånger 4 meter. Mindre att göra just inte vettigt. Planering i detta fall är ganska enkel: det är bara något helt enkelt ett rum. De kan bara variera orienteringen till väderstrecken, antalet och raspolodeniem fönster. Fler dörrar kan vara anordnade i mitten eller vid sidan. All. Optioner.

Något större område kommer att husera 6 * 4m. Här i "ren" Form 22 rutor har ungefär 14-15 kvadrat utrymme i det föregående utförandet. Layout alla också i mångfalden, men det är möjligt att skydda köket.

Plan fritidshus 6 * 4

Om vi ​​talar om de bästa kostnader, projekt över landet hus - inte det bästa alternativet. Det faktum att virket eller log trädgården är bättre att göra 6 * 6 i planen. Det faktum att standardlängden och timmer och virke - 6 meter. Om väggarna i ditt hem är mindre, är det nödvändigt att leta efter icke-standard eller lämplig längd eller såga av överskottet från standarden. Ja, det är icke-standard mycket mindre, men det kommer att behöva leta efter olika sågverk. Även i den största sågverk hitta timmer eller stockar 4-5 meter lång i en tillräcklig mängd för att bygga mer än svårare. Så jag måste "strykning" ligger nära alla. Vad händer om det är kvaliteten på materialet är svårt att säga. Även om du "inte lyser," du kan köpa samma icke-standard virke under flera år, för att sätta dem i en hög, vilket leder till drifts luftfuktighet. Övergripande - det är en bra plan. Det är bara tiden för genomförande kräver en hel del.

Projekt av landet hus med en veranda och ett loft

Familjer med genomsnittliga inkomster särskilt intresse är huset med en loft och en veranda. De är byggda i städer, i förortsområden, de kan vara i en eller två våningar i garaget, tegelhus, log, och konstruerad av stora format eller lätt betongblock. Ofta invånare försöker komma bort från det liv och rörelse. Idag är därför den höga efterfrågan på projekt hus av trä som kan genomföras utanför staden.

Projekt 6x8 fritidshus med en liten veranda och ett loft

Den första fasen av konstruktion av någon struktur - en design. Byggföretag erbjuder färdiga modellprojekt av envånings hus. Deras viktigaste fördelarna:

 1. Erbjuds i form av genomförda projekt av trähus som utvecklats av ett team av specialister: arkitekter, designers, civilingenjörer.
 2. Färdiga projekt sparar kunden tid att skriva dokumentation. Företag-utvecklare förbereder en tydlig uppskattning all nödvändig information om hur man placeras kommunikation: el, vatten, värme, ventilationssystem.

Option exteriör och design hus med en vind och en veranda

Trähus kan ha en mängd olika layouter, inklusive hem från en bar med en vindsvåning. Byggföretag tar hänsyn till detta och erbjuda kunderna följande utformning:

 • Alltmer populära är design av ram hus med loft som kan implementeras i staden, så bortom;
 • Ökad efterfrågan på hem projekt från den profilerade bar, ger byggnaden en modern och lyxigt utseende;
 • Inte mindre erkännande till projekt av landet hus från en bar med loft;
 • Vi älskare i landet idag, mode för trädgård hus.

Skräddarsydd projektet kommer att kosta lite dyrare. Men byggandet kommer att genomföras med hänsyn till alla önskemål från kundens behov.

Planering och projekt 6x6 trädgård med en veranda och ett loft

Inte några oväntade komplikationer som ofta åtföljer genomförandet av standarden projektutveckling. Dessutom kommer byggandet av huset med en terrass göras med hänvisning till de specifika förhållandena i landet.

Det har länge varit i Ryssland byggde trähus av barrträ, som valdes så rakt som möjligt, behandlas med en yxa, och sedan har som länkar log. Idag, byggandet av bostäder tillbringade Cylinder stockar eller profilerade bar. Det är en nästan perfekt byggmaterial, som har en nackdel: brandrisk.

Fördelar med trämaterial:

 1. Hälsofördelar. Trä är kapabel att absorbera fukt i huset, och när hennes brist på - att fördela, skapa en behaglig mikroklimat som behövs för att leva. Väggarna lockar inte, inte samlar damm, vilket avsevärt viktigare för allergiker.

Den färdiga projektet är ett hus på landet med en vind och en veranda

Det spelar ingen roll, det är huset från en bar eller ram hus av trämaterial.

 • Ekologi. Varken konstruktionsmaterial har inte en sådan miljö renlighet och träbehandling inte leder till ansamling av avfall. Bark, spån, efter lämplig behandling också blivit material för konstruktion och dekoration.
 • Styrka. Den trähus är mycket motståndskraftigt mot temperaturförändringar, smuts fluktuationer. På dess väggar är inte sprickor. Med rätt skötsel, användning av medel för att skydda trä mot röta, från svampar och insekts grinder kan han stå under många decennier.
 • Den psykologiska effekten. En fin touch till trä, för att känna hennes varma yta med ett mönster av trä. Landet trähus med en loft - ett bra ställe att koppla av i det fria, mättad med naturlig tall arom, lukt utspätt grönskande blad och blommande växter.

  Projektet är i samband med huset 6-6 från en bar med en vindsvåning

  Disposition av hus är baserad på grund av byggmaterial, som används som olika typer av timmer:

  • Flitches har en utbredd namn polubrus. Denna selektiva stockar av tall, lärk och ceder huggen från båda sidor. Som ett resultat, verkar byggd av stockar hem från en bar med loft;
  • Trohkantny bar. Vid trädstammen huggen tre sidor, medan den fjärde har en konvex form. Väggarna sprids så att bula var utanför och betonade intrycket att bygga ett timmerhus;
  • Chetyrohkantny bar. Den har en kvadratisk eller rektangulär tvärsektion. Varför har timmerväggar i och utanför, en jämn, mycket lämplig för vidare bearbetning. En våningar hus eller två våningar med ett loft av detta material ser lyxiga;
  • Formade balken. Den loggar, den sista behandling för att generera en viss profil.

  Projekterings stugor 6 till 8 med ett loft och en veranda av korrugerad timmer

  Dess två sidor i form av "not och fjäder" och ge en bra passform barer med varandra. Därför byggandet av hus av profilerad balk med ett loft inte ta lång tid;

 • Limmade balkar. Detta är en dyr byggnad materialet består av enskilda brädor limmade i fabriken. Garden huset från det kommer att kosta en förmögenhet. Byggnader av detta material är hållbara och inte avtar med tiden.
 • Tillbaka till innehåll

  Alla de uppräknade fördelarna med trämaterial och har ett trähus från en bar. De byggde en mängd olika storlekar. Den framtida ägaren av ett hem ett stort urval av:

  • Den största hem - en fyrkant, med två våningar från 9x9 virke med ett loft, eller ett rektangulärt hus 8x10 virke;
  • Lite mindre hölje 7H9 med ett loft eller ett fyrkantigt hus från en bar 8x8 med ett loft;
  • Medelstor bostad 7x7 med ett loft, eller per kvadratmeter mindre - huset från en bar 6x8 med ett loft;
  • Små envånings hus byggda av trä med en vindsvåning.

  Har utvecklat en enkel konstruktion av huset från en bar 6x6 praktiskt kan någon kapabel hantverkare hem. Honom på axeln och dess utveckling att inse, men nödvändigtvis ytterligare arbetskraft. Det är fullt möjligt att göra utan tunga maskiner. I allmänhet, byggandet av sådana hus med sina egna händer det blir billigare än hyra av specialiserade byggteam.

  Oberoende av storleken på huset från en bar med en vindsvåning börja bygga en grund hälls. Det bör vara hållbara, pålitliga, så innan du häller jord studie, som kommer att uppföras struktur. När löst, finkornig, djupfryst markanvändning skruv pålar. I centrala Ryssland mer sannolikt uppfördes band fundamental grund.

  Om du planerar att hem från en bar med en terrass och en vind, bör dess fundament vara stelt kopplad till basen av förlängningen för att skapa en enhetlig utformning hus veranda. Men detta är frivilligt, om väggarna inte är ansluten styva föremål refererade. I detta fall kommer ojämn krympning av båda byggnaderna inte ont. Montering av bostad av virket mindre tidskrävande än den rundade log. Fyrkantig profil möjliggör snabba och maximalt tätt förbindelselänkar mellan ett kadaver. Ett land hus med vinden byggd med väggar som inte kräver stora utgifter för ytterligare efterbehandling.

  Den första våningen och loft med veranda

  Vi profilerade byggmaterial ibland göra framsidan av den konvexa, vilket gör hela strukturen verkar byggt av rundtimmer. Den standardlängd korsvirkes sex meter. Sedan, för att bygga hus av trä 7x7 meter måste beställas vid träbearbetning företag, vägg byggmaterial av lämplig längd. Där styrelserna består till 10 m och mer.

  Men bostadshus av timmer 8x10 med en vind kan konstrueras med hjälp av standardmaterial, och förlänga den under installationen. Således sätta horisontella länkar bör vara sådan att fogarna inte sammanfaller, men är förskjutna i förhållande till varandra.

  Och för att säkerställa att väggarna var starkare, kronor, se till att fästa fästelement, som de mest använda trä stift. Om du vill visa planen, kan du se på Internet system för olika bostadshus. Utvecklare väljes ofta bland bostäder timmer 7x8 garret och veranda.

  Den färdiga projektet hem 7x8 med ett loft och en veranda

  Det ser bra ut på en liten tomt och har en optimal storlek, som är placerade i två sovrum, vardagsrum, kök, veranda i huset och lounge. Samma lokaler kan ha en enkel bostadshus från en bar 6x9 med en vindsvåning. Att välja det ofta diktera omfattningen av lättnad funktioner eller mark återtas för utveckling. Den interna layouten av huset kommer att vara något annorlunda storlek kök, vardagsrum, sovrum i bredd och längd.

  Deras konstruktion är komplett utan följande:

  • ram av metall eller trä;
  • sandwichelement bestående av två ark av metall eller PVC, PB, och isolerande skikt däremellan;
  • vänd fasad stuck eller sidospår.

  Blocken görs vanligtvis i specialiserad bygg- och anläggningsföretag. Men erfarna inhemska hantverkare kan producera dem hemma.

  Projekt av ram hus med loft och en veranda

  Vanligtvis frame byggnader en historia, men kan byggas i två våningar. Bygga dem med hjälp av träkonstruktioner, mindre metall, eftersom de ökar de finansiella kostnaderna med upp till 45%.

  Prefab hem har följande fördelar:

  1. Relativt låg kostnad och kort byggtid jämfört med dem som behöver bygga ett hus från en bar.
  2. Enkel konstruktion, inte kräver en massiv dyr foundation.
  3. Sparande trämaterial. I motsats till byggandet av hus av timmer ram hus med en vind kräver trä halv.
  4. Möjligheten att bygga under alla årstider, med sina egna händer och utan att använda specialverktyg och komplexa byggteknik.

  De mest populära i landet webbplats använder 6x8 ram hus med en vindsvåning.

  Disposition av alla våningar i huset med ett loft 6x8

  Detta är idealiskt för bostäder utanför den livliga staden. I det ger en bekväm året runt bostad i familjen av 3-4 personer. Detta är den gyllene medelvägen mellan byggandet av en ram hus 6x6 med en vindsvåning och en bostadsbyggande 8x8, samtidigt det inte begränsar genomförandet av designer fantasier.

  Utveckla ett enkelt projekt 6x8 ram hus kan hantlangare. Men ska börja med en 15 hektar stor tomt plan, som är tänkt att bygga framtiden och ta hänsyn till alla befintliga byggnader och utrymmen, särskilt om du planerar att bygga en trädgård hemma.

  Design och layout av trädgården huset 6 av 6 meter

  Kvadratmeter av bottenvåningen dras vanligtvis under kök, vardagsrum, badrum i huset och vinden sovrummen lösa. Hus plan kan omfatta bottenvåningen, inbyggd garage eller källare. För uppbyggnad av en ram hus 6x8 med ett loft, precis som alla andra konstruktion av denna typ av konstruktion valda tekniken. Det är av två slag:

  1. Bygga bostadshus av prefabricerade paneler - paneler, som tillverkas i fabriken i enlighet med alla tekniska krav.
  2. Installation av ramen på byggplatsen med användningen av långa delar, som sedan värmepatron. Utföra alla dessa operationer är det möjligt med sina egna händer.

  Tekniken för uppförande av byggnader av ramar och hus från en bar med en vindsvåning strikt preciseras. Kraven bör genomföras strikt. Annars kommer byggnaden att vara låg värmeskydd och kan inte ge tillräcklig uppvärmning faciliteter för en bekväm vistelse. Byggda ram hus med billiga värmare material för den inre och yttre skalet kan vara skadliga för hälsan hos invånarna.

  Att välja ett hus med ett loft: projekt, foto hylla lösningar

  Byggandet av ditt eget hem - inte en lätt uppgift. Bör tänkt på allt från design och efterbehandling naglar för inredning. Det är viktigt i det första steget att välja rätt plan och besluta om antalet våningar. Stoppa uppmärksamma envånings strukturer, dessutom monterat en bottenvåningen garage och parkerade i syfte att öka den funktionella området. För att öka livsrum, väljer ett hus med ett loft, projekt, bilder som kommer att ges nedan. Sådana konstruktioner kräver inte mycket extra materiella investeringar, planera tillräckligt stor sadeltak.

  Rymlig snyggt stuga

  Hus med loft: projekt, foto prefabricerade

  Attic - är ett loft omvandlas till bostadsyta. Hans plan på projekteringsstadiet: det är nödvändigt att bygga taket så att det finns tillräckligt med utrymme inuti för rummet, och ibland inte för en. Nedan finns bilder av färdiga hus med en vindsvåningen:

  Vackra, bekväma och gjorde ytterligare loggia

  Version av den moderna hus

  Classic semester alternativ

  Kombinera huset och garaget under ett tak

  De klassiska mönster hem med ett loft på bilden visar att det tar hela golvet, men det finns alternativ, delvis ockupation av taket. Här är några exempel:

  För att genomföra en sådan skönhet förbereda byggprojekt. Och de måste tas flera aspekter:

  1. arkitektoniska avsnitt - visning av det yttre utseendet på huset och arkitektens idéer.
  2. konstruktiv - exakta planer med storleken på varje våning, tak eller bas.
  3. Anslutning till Communications. Detaljer beskrivs krets alla elektriska ledningar, vatten, gas och värme.
  4. projekt Profile - kopia av licensen av upphovsrätten på utformningen av strukturen, bild fasader och planritningar.

  3D-bild av en mansardtak

  viktigt! Beställa ett färdigt projekt, se till att all dokumentation är i ordning, eftersom den påverkar hållbarheten och tillförlitligheten hos hela huset.

  Vindsvåningen aktivt används inte bara i hemmen för permanent uppehållstillstånd, men också Stående byggnader i förortsområden, där ett litet område som du vill se en bekväm stuga.

  Projekt av landet hus med vinden: fördelar och nackdelar

  Bara ett utrymme under taket för att leva eller semester - en bra lösning, inte bara för hus, men också för stugorna. Vanligtvis platser i kooperativen inte mycket stora, och vill också lämna trädgård utrymme.

  Redo att ge litet hus

  Konsumenterna slutade uppmärksamhet på små byggnader med ett loft 6x6 eller 9 x 9 m och vardagsrummet 100 m². Detta är tillräckligt för hela familjen, och lägga till värmesystem, inte bara på sommaren utan också på vintern.

  Användning av vindsvåningen, inbäddade i projektstrukturen ger ägare flera fördelar:

  • en ökning av livsutrymme på grund av arrangemanget av vinden;
  • med rätt byggandet av huset kommer att behålla värmen längre på grund av den extra utrymme;
  • överblick över huset är vacker och koncis;
  • Attic kan förverkliga intressanta designprojekt i det inre.

  Garden hus med loft och terrassen

  Men de strukturer av denna typ finns nackdelar:

  • Inte alla arkitektoniska designidéer i utseendet på huset kan realiseras med hjälp av vinden;
  • bör noga övervaka rätt isolering och takisolering till vinden var bekväm när som helst på året,
  • med mer regn på vintern kan minska mängden dagsljus.

  Uppfyller alla krav för byggandet av ytterligare lokaler kommer att vara en bekväm, praktisk och vacker. Här är några av de projekt av landet hus med brutna och terrass:

  3D-design av huset med platsen på webbplatsen Planera distributionen rum Området 4 till 6 m Byggandet av den öppna verandan framför

  Dome Home: mönster och priser, foton. Artikeln handlar om: projekt och priser, foton av de bästa modehusen välja material och konstruktion av nyanser i kupolen struktur, instruktioner för att bygga icke-standardiserade anläggningar och andra användbara tips.

  Bild av envånings hus med vinden: välja material för konstruktion

  Funderar på att bygga ditt eget hem, är det nödvändigt att bestämma inte bara antalet våningar, närvaron av locket, vind, veranda och garage, men även med produktion av material. Svara på frågan om att bygga ett hus är bättre, är det värt att överväga några punkter:

  • Materialkostnader. Ordentligt förberedda uppskattningar kommer att spara på konstruktion. Så när du väljer en lättviktsmaterial för väggar kan göras mindre djup grund.

  Ett litet hus med veranda framför

  • Värmeisolering. Om du planerar att permanent uppehållstillstånd i huset, vara uppmärksamma på att välja material under klimatförhållandena. På kalla väggar kräver en stor värmeisolerande materialskiktet, vilket är olönsam.
  • för byggkostnaderna. Den totala kostnaden kommer inte bara från den mängd material, men också på förbrukat arbete och tid. Till exempel är blockkonstruktion mycket snabbare att montera än att göra murverket.
  • Yttre och inre efterbehandling. Denna post beräknas också i det skede av projektet. Inredningen är genomtänkt i förväg för att få strukturen av produktionen är lämplig för användning.

  Alternativet av skum block

  Bland de material som används för en-plans hus projekt med ett loft och ett garage, liksom enkla stugor Tillstånd:

  • tegel: Life of 100 till 150 år gamla, har väl sin form och inte lämpar sig för extrema temperaturer;

  Piece Brick Building

  • keramoblok - ett modernt material, är det första alternativet billigare, men det är inte sämre i sina egenskaper,

  Utseendet på keramobloka

  • lättbetong block - tjocklek hos elementet 30 ÷ 40 cm, har en god värmeisolering komponent;

  Lättbetong - en billig och glad

  • trä - naturlig och bekväm, men det är nödvändigt att hålla sig strikt till teknik och byggandet av huset materialbearbetning;

  Träram för hemmet

  • ram alternativet perfekt för en enkel loger, snabbt och enkelt att montera, det finns alternativ av trä eller metall.

  Rambalkar i form av konstruktion

  För att göra det lättare att utvärdera den slutliga versionen av varje material, här är några fotoprimerov färdiga byggnader med ett loft:

  Projekt av hus med vinden i skumblocken: material fördel

  Genom mansardtak struktur kan vara triangulärt eller polygonalt. Formen av en symmetrisk eller ej, samtidigt täcka hela området av taket eller endast en del därav. Om du vill bygga ett billigt och fint hus, valde skumblocken.

  Till den yttre strukturen efterbehandling

  Detta material har ett antal fördelar:

  • Den har eldfasta egenskaper och inte utsatta för bildning av mögel och mjöldagg;
  • bygga en vägg snabbt och enkelt;
  • höga nivåer av termisk isolering och därför inte kräver ytterligare kostnader för isolering av väggar;
  • mindre förbrukning av arbetskraft, som en enda enhet ganska lätt och det kan höjas utan specialutrustning.

  Vid val av material för konstruktion, är det nödvändigt att ta hänsyn till negativa punkter:

  • kräver god vattentätande skikt;
  • Fundamentet måste vara hårt,
  • murverk utförs med förstärkningar och expansionsfogar som kräver viss kunskap inom byggsektorn;
  • i ett klimat med starka frost är det nödvändigt att isolera de yttre väggarna av polystyrenskum.

  Här är några intressanta fotoprojekt av hus med vinden i skum block:

  Plan-ready design Stort hus från 150 till 200 m² Rita den färdiga stugan En detaljerad plan över den smala litet hus

  Valomgångar hus med vinden: ett foto med ritningarna

  Om du vill beställa ett färdigt projekt hem med ett loft, tänk på att det är en typisk och originalversionerna. Bland de små standardlösningar urskiljas:

  • konstruktionen 6 6;
  • 9 × 9 m;
  • 10 × 10 m;
  • 8 till 10 m.

  Standardutförande kan beställas under nyckeln

  Enskilda projekt utvecklas på order och beredd att ta hänsyn till den del av webbplatsen och dina önskemål till det yttre utseendet av strukturen. Antalet och arrangemanget av rummen och genomtänkt i förväg, för att korrekt fördela överlappningen och beräkna djupet av stiftelsen.

  Här finns flera alternativ för planering i olika hus:

  Alternativ hus med vinden och garage Delvis strukturera 8 till 10 m Modest hus betongblock Projektet är en stuga gjord av tegel med en terrass

  Huset med en vindsvåning: 6x6 m layout med bilder

  De flesta små och snyggt hus. Denna konstruktion kommer att passa in platsen för alla storlekar, perfekt för en sommarbostad. Layouten av huset 6 på 6 meter med vinden praktiskt taget inga korridorer. Oftast placeras ett sovrum, vardagsrum och kök. "Attic" golv utrusta ett barnrum eller vardagsrum.

  Alternativ öppen veranda

  Hus plan med loft 6 av 6 m bör vara väl genomtänkt, att leva eller att tillbringa sommaren det var bekvämt. Den klassiska versionen, då ut ur salen omedelbart har tillgång till badrummet (den är gjord kombineras för att spara utrymme), och trapporna till vindsvåningen. Det är dolt bakom en partition ett sovrum eller kök. För att öka vardagsrummet kan kombineras med en matlagnings plats, vilket gör en stor och bekväm matsal.

  Den klassiska versionen

  Vid beställning av projektet herrgård 6 x 6 med ett loft, vara uppmärksamma på att antalet rum, bostäder och material för tillverkning av den övre delen av golvet. Om co-op inte är ansluten till en central avlopp, är toaletten frivilligt, eftersom det kan tas ut och placeras på andra ställen på webbplatsen. Och du kan göra ett kök och ett stort allrum. Andra våningen avlägsnas för att sova.

  optionsprogram

  Här är några intressanta projekt av hus med vinden 6 x 6 m:

  Den första våningen 3D projekt vinden 3D-version av planen "Attic" tier

  För att ge optimal när det gäller pris och kvalitet är frame hus med vinden 6 x 6, projekt och kostnaden för färdiga konstruktioner är följande:

  Dmitry, Tula: "Jag beställde ett hus K-5 för stugorna, byggt snabbt. Interiör måste vidareutvecklas, men annars ett bra alternativ. "

  Maria, Moskva: "För att ge" Project - en "nyckelfärdiga, byggd snabbt och effektivt. Dessutom ombedd att göra en stege, och inredningen. Killar är bra och kvalitetsarbete. "

  Beroende på filmen, kommer väggtjockleken, isoleringsskiktet och tiden för att utföra arbete värde förändras. Ju tunnare väggen, desto billigare konstruktion. Du kan titta på videorecension av den färdiga frame hus 6 av 6 meter med intern och extern finish:

  Fotolayouter hus 9 av 9 meter med ett loft

  Ytterligare utföringsformer designs konsumenter föredrar hus av skum block, tegel är billigare, men har goda värmeisolerande egenskaper, är så billig struktur erhålls.

  Författarens projekt stuga skumblock med en intressant tak

  Planering alternativ med en yta på 9 med 9 meter längre. Du kan göra en liten korridor, dela utrymmet i två sovrum och vardagsrum, flytta ett separat badrum och kök. Här är några enkla och bekväma modeller konstellationer partitioner:

  Utrymmet för första våningen Planen för versionen med ett loft med intilliggande garage Ready House Exteriör byggnad måttritning

  En intressant utföringsform utformad hem 8 till 10 m med en vind, vilka bilder presenteras nedan. För bostäder och den totala ytan av en sådan struktur motsvarar utföringsformen 9 × 9 m, men det är mer praktiskt att placera på de utsträckta partierna.

  Layout av rummen och silhuetten av terrassen Cottage 8 8 m garret Författarens projekt med två garage Ready tegelhus

  Foto Husplan 10 till 10 m med en vindsvåning: design

  Projekt hus 10 × 10 med ett loft av skum block mycket prisvärda i jämförelse med andra material för konstruktion. Planen sig med detaljerad dokumentation är 15-25: e distrikt och byggandet av hus under nyckeln är cirka 1,5 miljoner - .. 2.400.000 s.

  Disposition rum

  Att köpa ett projekt, se till att uppmärksamma ledningsdragningen för kommunikation. Den bör omfatta:

  1. Anslutning till kraftdistributionsledningar och uttag på golven.
  2. Vattenförsörjning. Om det inte finns någon i närheten av vatten viktigaste, då möjligheten att installera pumputrustning och utrymme för uttag av vatten i området.
  3. Uppvärmning. Hur kommer den uppvärmda hus gas, vatten, fast bränsle. Och där blir batteriet.
  4. avloppsborttagningssystem. Finns det en motorväg eller kräver installation av septiktankar.

  Konstruktion av verktyg

  Alla dessa nyanser är utformade i det skede av projektet, budget och all nödvändig dokumentation.

  När det gäller fördelningen av rum, kan det vara annorlunda. Här är några exempel på foto layouter:

  Ett av rummen layout planer Författarens projekt med garage Hus med terrass och vind Vacker byggnad för ett bekvämt liv

  Plan envånings hus. Budget och praktiskt alternativ skulle vara val till förmån för en våningshus, som gör lättare och snabbare att planera än flernivåstrukturer. Olika storlek och mångfald av de mönster som diskuteras i den här artikeln kommer att hjälpa till att hitta ett byggprojekt i ett plan vardera.

  Foto Heminredning med ett loft på insidan: det ursprungliga beslutet modellprojekt

  Avslutningsvis några ord om interiören. När du har beslutat om storleken och placeringen av byggnader på platsen, väljer konstruktion och tillverkning av materialet, är det att avgöra vad som är "stuffing" huset.

  Här är några intressanta bilder designade hem med ett loft i en mängd olika stilar:

  Men designprojekt för småhus med vinden:

  Välj projekt: standard eller på begäran av befälhavarna. Om du vill få en billig men mysiga och varma hus, från materialen stanna i skumblocken. Innan du köper det färdiga projektet noga med att läsa all medföljande dokumentation.

  Se videon på detaljerna i byggandet av hus med vinden:

  Hur ska se ut ett vackert hem: projekt och foto exempel

  Fria och tydliga: den bästa planen två våningar hus

  Planera ett hus: alternativ av färdiga projekt med foto exempel

  Detalj alla målade med hus planer. Bara att gå till våren boken själv ett hus under en individuell plan för staden. Fint hus som erhållits från miljövänliga trä.

  Och min man och jag också vill bygga ett hus av skum block. Vi läser om det här, konsulterade med vänner byggare och beslutade att det kommer att vara acceptabelt för priset, och ett varmt hus ut. Ändå beslutade vi att bygga en-våningshus, det är lättare att värma upp på vintern. Nu naturligtvis ett stort urval och projekt och material för att passa alla smaker och plånböcker. Men om du bygga ett hus åt sig själv, måste han ha en personlighet. Och den anpassade bygga hela gator parhus. Ett loft är en mycket bekväm lösning. Du kan göra en separat område för barn, eller för gäster. Huvuddelen området medan inte smyger.

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  35 − = 32