Projekt av små envåningshus

Valomgångar en-plansvilla på Alfaplan

Utbud av boende - en svår fråga att besluta att alla ska äga, baserat på deras smak, behov och ekonomiska möjligheter. Men när det gäller byggandet av förorts fastigheter, den höga efterfrågan just nu är en våningar modern design ekonomiklass hem.

Envånings hus är praktiskt och bekvämt, eftersom alla rum ligger på samma nivå, och det finns inga trappor. Deras nackdel - stor byggnad område, dessa hem kräver stora områden av landområde än dubbeldäckaren.

Populära projekt både kompakta och stora envånings hus. Detta kan vara ett litet hus eller ett hus på landet, är villa med antalet kvadratmeter inte sämre än två- och tre våningar herrgård. De bästa projekten av billiga bostäder i en våning hittar du en katalog på vår hemsida.

Funktioner envånings stugor

Den brådskande och relevans envånings hus planer kan lätt förklaras - höljet är bekväm på alla sätt, och du kan spara:

 • på att bygga material;
 • i den tid som avsatts för byggande.
 • Samtidigt, tack vare den ursprungliga designen, modernt hus i en våning ser presentabel, lyxiga och atypiska, ingenting som liknar de vanliga knäböj byggnader av förra seklet.
 • Design hus i en våning ger:
 • vardagsrum och matplats, ofta kombinerat med kök;
 • två eller tre sovrum;
 • badrum och ytterligare användbarhet utrymme.

Varianter "nyckelfärdiga" med garage, veranda, veranda, ett pentry, en andra bad eller fler sovrum. Du kan köpa en en-plansvilla projekt eller beställa det individuellt. Och viktigast av allt, om du bestämmer dig för att öka arealen - att överbyggnaden och en förlängning kommer att vara möjligt i framtiden.

Erbjuder företag Alfaplan

Vi erbjuder en omfattande katalog för att se de projekt av envånings hus i olika storlekar och layouter. Vår kompetenta personal snabbt utföra nödvändiga designarbete, med hänsyn till alla dina önskemål om du inte gillar färdiga modellprojekt av envånings hus.

En välkänd ordspråk säger: väl utformade - hälften byggt. Och detta är sant. Vi vill inte bara konstruktion, men väl känner till alla detaljer i denna process. Därför är våra projekt är envåningshus är tillförlitliga, praktiska och samtidigt estetiska. Med hjälp av dem, behöver du inte köra med obehagliga överraskningar i processen för konstruktion och drift.

Big pr.P.S., d.80, of.13N

8-800-250-0597 avgiftsfritt från regionerna

Copyright © 2005-2018 LLC "arkitektur och design studio" ALFAPLAN "

1

Upphovsrätten för användning av alla arkitektoniska projekt och deras bilder är skyddade av del 4 i civillagen i Ryska federationen.

De bästa projekten av envånings hus och stugor

Oavsett kan vara rymlig lägenhet, oavsett område i staden har man funnit, var och en av oss drömmer om sitt eget hus på landet, där de kunde fly från det liv och rörelse i modern storstad, njuta av trevliga friskhet och svalka slutligen ren luft.

Om du hade en chans att koppla av med vänner och släktingar hemma, kände du förmodligen den fulla omfattningen och tänka på allvar om att bygga sitt eget hem. Naturligtvis är det en ganska lång projekt som kräver stora mängder av investeringsfonder. Det är därför, om du är allvarligt funderar på att bygga, är det nödvändigt att börja med projektet. Fackmannen på området med utgångspunkt från dina önskemål och möjligheter, kommer att förbereda ett enskilt projekt, som kommer att ligga till grund för konstruktionen.

Nyligen mycket populära är inte flervåningshus och byggnader envånings. När det gäller antalet våningar i framtiden huset, måste du först ta hänsyn till byggnadsdetaljer och antalet människor som kommer att leva i den. Kostnadseffektiv byggnad och landområde och kan inte ignoreras. Naturligtvis envånings hus på en stor tomt ser lyxiga kunna rymma alla familjemedlemmar, men även på en liten tomt, kan han se värdig, det viktigaste - att välja rätt projekt.

Hemligheten till populariteten för en våningar hem är mycket enkel och okomplicerad. Först av allt, de är mer ekonomiskt att bygga och att tjäna dem mer lönsamma. Du sparar på fundamentet, finns det inget behov av att förstärka väggarna i byggnaden, för att bära tyngden av de övre våningarna. Ja, och installation av all kommunikation våningar hem mycket enklare och billigare, respektive, kommer att ta ett minimum av din tid. En enda våningar hus - en gudagåva för stora och vänliga familjer med små barn och äldre föräldrar, eftersom det inte finns några trappor, vilket ökar risken för skador. Vi vill uppmärksamma er de bästa designerna i envånings hus, perfekt för livet. Du kan bara kommer att välja det bästa alternativet.

Classic - något som aldrig blir omodern, är det tidlösa. Om du inte kan bestämma med stil, vill du något mycket enkelt, men samtidigt funktionella och estetiska utseendet, leta efter de bästa projekten av envånings hus och stugor, som gjorts i traditionell klassisk stil.

Så för en familj på tre räcker hemområde 60-70 m 2 med ett rymligt vardagsrum, avsedd för fritidsaktiviteter för alla familjemedlemmar och mottagning, två sovrum och ett litet förråd som kan användas som ett omklädningsrum. I detta projekt, komfort och ekonomi kom i förgrunden.

Så de bästa projekten av envånings hus, som i allt högre grad väljer moderna kunder - de som kombinerar vardagsrum med kök. För närvarande är det en riktig trend inom bygg- och inredning. Höjdpunkten i detta projekt är terrassen: dess närvaro är nödvändig i händelse av att vi talar om förorts byggnaden. I varmt väder, kan du ta ut på verandan bord, stolar, och använda den för frukost, lunch och middag.

Vi erbjuder ett hus av trä. Ett bättre alternativ än ett stycke trä, hittar du inte: du fyller huset en behaglig träig doft, det kommer att vara i det mest trevlig och bekväm året runt. Trä ger ett behagligt klimat, spara på uppvärmning. Om du vill göra anteckningar i den moderna klassiker i ett typiskt projekt, observera panoramafönster: den kan användas för att få tillgång till verandan. Och under den kalla årstiden genom panoramafönstren kan du beundra landskapet.

De bästa projekten, uppmärksammades av moderna människor, oftast presenterade rymliga hus en yta på ca 160 m2. För att spara pengar på att bygga material, ett så stort projekt föreslår att du använder limträ: det ser inte mindre imponerande, med flera billigare hela stockar.

Om du värdesätter de externa estetik och utrymme - är perfekt. Tre stora rymliga sovrum, tre badrum, kök, vardagsrum, hall - typisk layout. Huvudsaken är att vi lyckats behålla i projektet, - isolering i varje rum. Den centrala platsen är upptagen av en stor hall hall som leder till vardagsrum och matplats. Om du är intresserad av projekt av envånings hus med en bra layout, är detta ett bra alternativ.

Om du har ont om kontanter och ditt område av tomten tillåter inte att bygga något stort, kommer det bästa projektet av en envånings hus i ditt fall lämnas in till den så kallade saga hus. Vad associationer du har vid omnämnandet av namnet? Något litet, men mycket mysiga och bekväma. Oftast är det hem området 110-120 m 2, framlagt av tre sovrum, två badrum och en stor matsal.

Den bästa projekten envånings hus i denna kategori innebära en tydlig uppdelning i dag och natt zoner. Entré grupp flyter smidigt in i köket-vardagsrummet: här går hela familjen fritid, reception. Den sovande Området representeras av tre sovrum, fördelat mellan en liten korridor.

Detta hem har en distinkt form, ofta kvadratiska, och lättbetong block kan användas för dess konstruktion, som på grund av sin porösa struktur perfekt behålla värmen.

För en stor familj, där det finns en bil, den perfekta en-plans hus med garage. De bästa projekten ofta innebär förekomsten av ett stort garage för minst två bilar. Detta är den mest storskaliga byggandet av allt upptar en yta på över 200 m2. Garage är en del av huset, under samma tak med honom, kompletteras med en mängd olika uthus, var du vill spara verktyget bilhjul och en hel del av vad som kan komma väl till pass på gården.

Interiören layout - på kundens gottfinnande. De bästa projekten är envåningshus med garage presenterar ofta den klassiska versionen där utrymmet är tydligt zonplaneras garage, dag och natt zoner. Beroende på området för livsrum kan urskiljas gäst, matplats och plats för aktiva barnens lekar. För att spara el, kan du se vardagsrummet i dagsljus på grund av panoramafönster. Branch sovalkov med en liten korridor eller en vägg av gips tillåter varje familjemedlem för att säkerställa en bekväm sömn.

De bästa projekten av envånings hus presenterade en mängd olika alternativ. Oftast kunder uppmärksamma byggandet av trä, främst i klassisk stil. Men med nytänkande kunder som föredrar den ovanliga, har vi förberett en futuristisk projekt.

Utseende - höjdpunkten i projektet. Ju mer detaljerad du använder, desto bättre. Bright extra finish, panoramafönster, spektakulär belysning - något som förekommer i projektet. Moderna arkitekter erbjuder många alternativ, men de förenas inte bara glamour finish, men också förekomsten av flera icke-standardingångar. Du vill imponera på dina gäster? Var noga med att placera huvudentrén bakom huset, och framför är ingången till sovrummet och lyxiga stationär pool, vilket är en panoramaglasdörr från vardagsrummet.

De bästa projekten av envånings hus från kvalificerad personal - en verklig möjlighet att spara pengar på utvecklingen av enskilda författarens projekt. Du väljer helt enkelt projekt som bäst passar dina behov och smak krav och passa in i din budget. De bästa envånings hus: projekt, foto - vad vi har försökt att ge som en del av vårt material. Vi hoppas att du kommer att välja själv något speciellt.

Projekt av envånings hus

Vad är skillnaden mellan en bungalow och en stor, flera våningar högt, ett hus på landet? Vad föredrar och vad man ska sluta söka efter ett projekt av ditt framtida hem? Som regel kan sådana frågor uppstår från ägarna till större områden, eftersom de har möjlighet att välja mellan en mer kompakt utformning av huset, vilket ger en maximal fri territorium för alla typer av landskapsforskning, eller så kallade "övergripande konstruktion". Den andra även upptar ett stort område på webbplatsen, men en-våningshus kan du ordna livet så att allt du behöver är inte bara närvarande, men var till hands.

Experter notera att stugeområdet på 120 kvadratmeter är absolut tillräckligt för att utrusta den i enlighet med alla moderna krav på komfort. Det är uppenbart att en ytterligare ökning av antalet kvadratmeter betyder bara mer frihet, förekomsten av grönytor, öka antalet rum och olika inredningslösningar.

Det måste sägas att populariteten för projekt envåningshus Det har på senare tid ökat markant, till stor del på grund av mode, både vad gäller arkitektur, så och inrednings perspektiv trender. Konceptuellt förorts livet idag uppfattas som en integrerad hyttstrukturen och den omgivande delen därav. Således i förgrunden principen om overflow områden - hem till utsidan och vice versa. Ju mer så eftersom dagens teknik gör det möjligt att approximera den inre och yttre miljö för varandra. Härifrån - en hel del uppmärksamhet till solinstrålning, vilket ökar området glasrutor, skjutdörrar som leder till, säg, vardagsrummet eller matsalen på terrassen fäst vid hans hus, platt tak konfiguration, etc. Du kan inte heller glömma det faktum att projektet är en envånings hus - det är det bästa valet för äldre människor, som mycket snart kommer att uppskatta avsaknaden av behöver flera stigningar och nerförsbackar på trappan under dagen.

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 43,00
 • 21,40
 • Kalibrerade balk 220 mm
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 45,70
 • 32,50
 • Kalibrerade balk 220 mm
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 48,60
 • 21,00
 • Formade balken 200mm
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 54,00
 • 34,30
 • Träram med isolering
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 60,60
 • 42,80
 • runda stockar 220 mm
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 72,70
 • 52,40
 • Lättbetong är 300 mm, isolering
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 75,60
 • 44,30
 • Blocken av skumbetong
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 80,00
 • 41,70
 • Lättbetong är 400 mm
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 82,90
 • 40,60
 • keramisk sten
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 84,30
 • 44,40
 • cellbetong
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 85,70
 • 44,90
 • Keramiska sten 510 mm
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 89,30
 • 11,60
 • Lättbetong är 300 mm
 • 1
 • ingen

 • Total yta, kvm. m.
 • Vardagsrum. m.
 • Ytterväggar:
 • Antal våningar:
 • Bottenvåningen:
 • 89,50
 • 58,30
 • träkonstruktion
 • 1
 • ingen

St Petersburg, Zakharievskaya ul., D. 14, av. 49

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

55 − = 49