Projekt barnrum

Utveckla utforma ett barns rum ensam

Att barnet var bekväm i sitt rum, kommer föräldrarna måste försöka: det ska vara vacker, bekväm, säker och funktionell, och det är också mycket viktigt - som ett barn. Kombinera alla krav är inte lätt, men möjligt, särskilt med en hel del utveckling och exempel märkta på foton. Podsmotrev idé, kan den återvinnas för sina villkor. Och utveckla designen baby rum med händerna.

Att utveckla projektet utforma ett barns rum är inte lätt

Om det finns ett val, är barnens rum valda från dessa fönster är riktade mot söder eller öst. Om du planerar att större reparationer, bara rummet låg alla möjliga kommunikation: det är inte nödvändigt att påminna närvaron av ledningar, men på nätverket Internet kabeln är ofta förbises. Dagens barn är mycket tidig start att kommunicera med kontorsutrustning, och även om rummet är redo för en nyfödd, bör denna detalj inte glömmas bort, är det nödvändigt att slå kabeln på sockel i några år.

Om strömbrytare och uttag bör ta hand separat. Växlar högt placerad bör inte - inte glömma att bör kopplas ljuset barnet. Om uttag. Utan dem, inte kan göra, men om barnet är litet, få dem där det är fjäderbelastad lock. Detta gäller särskilt för pojkar: de och drar något att plugga hål ... och locket stänger tillgång till faran.

Designa ett barns rum börjar först och främst med att dela upp rummet i zoner. Även i ett litet rum bör tilldelas ett sovrum, spel och "business" zon. Under spelet kan du ta mitt i rummet, sedan lägga ett varmt golv och parterna att sätta skåp / lådor / skåp för leksaker.

Nära sängen och i spelområdet är lämplig matta eller matta

Fönster sida tabell vanligen sätta. Om tidigare i huvudsak knutna till ljuset som faller från fönstret, men i dag, i närvaro av olika typer av belysning, och slag, erbjuder vi utmärkt täckning, även i de mörkaste hörn. Ofta även om det nu finns mer praktiskt att duka: ingen bländning datorskärmen. Om däremot, med undantag för ett fönster bord att sätta ingenstans, behöver persienner eller rullgardiner. De kan användas för att reglera ljusexponering - alltför starkt ljus leder till ögontrötthet i arbetsytan.

Barn har en hög rörlighet och kan lätt skjuta, dra bort lampan. Eftersom det för unga och medelålders bordslampor är det önskvärt att ta en stark anknytning till bordsskivan. Det finns modeller på klämmorna. De bultas fast i bänkskivan eller någon projektion, åtminstone till bokhyllan ovanför skrivbordet.

1

Ofta sätter ett bord nära fönstret

Säkrare i detta avseende, LED-lampor - med många små kristaller. Det slog faktiskt ingenting annat än en konventionell lampor i en glaskolv kan vara en olägenhet.

Belysning Bords - bara en liten del av vad du behöver i barnkammaren. Det bör också finnas flera "lager" av ljus. Allmänt - taket. Önskvärt olika grader av ljusstyrka. På morgonen tills barnet ännu inte har vaknat, kan du inkludera den dämpade ljuset. Eftersom eleverna är mer benägna att stiga i trädgården eller i skolan. På kvällen, tvärtom, de behöver ett starkt ljus: energi är fortfarande havet, och önskan om verksamheten kräver god belysning.

Taklampa kan inte vara tråkig

Behöver också belysning runt sängen. Äldre barn ibland vill läsa (och plötsligt.) Eller något att se (vilket är ofta). Lite skrämmande ibland. Om du slå på ljuset, kan du bara lägga fram en penna, lugnar det. Sann form och ljusstyrkan att vara annorlunda - att "läsa" något mer levande, och för att skingra de farhågor - mjuk dämpat ljus.

Det mest förnuftiga alternativet - att göra målade väggar. Barn växer upp mycket snabbt och lika snabbt ändra sina smak och preferenser. Måla väggarna en annan färg, kan du snabbt, utan tidsförlust. Om det är en stuckatur vägg - stort, kan målas minst fem gånger utan att ta bort de tidigare lagren. Och om väggen kommer att klistra tapet för målning, välj en non-woven grund: de också kan målas utan risk upp till 8 gånger.

Färgerna i barnkammaren för väggar och möbler - ljusa, rena, men inte sura

Lite mer tidskrävande sätt att utforma väggarna i barnkammaren - en tapet. Den mest lämpliga med tanke på miljösäkerhet - papper. Men ta tunn är inte värt: mycket snabbt slits. Du kan ta en två- eller tre skikt (dulpleks eller triplex). De är tätare och längre livslängd.

Färger som valts vid en tidig ålder efter kön på barnet - flickor och rosa nyanser nära till det, pojkar - blått och grönt. Lite senare, måste du redan styras av smaker av ditt barn. Du kanske redan vet exakt vilken typ av blommor som din dvala längre. Endast den färg du behöver är inte aggressiv, men närmare de naturliga nyanser. Den så kallade "syra" alltför känslomässigt laddad att att uttrycka det milt, "olönsamma".

Uppgiften av föräldrarna för att försöka utforma ett barns rum så att det var säkert. Och när man väljer möbler det är - en av de viktigaste punkterna. För det första bör det material som de är tillverkade vara säkra. Om det är målat eller laminerad spånskiva, kräver ett certifikat. För det mesta spånskivor måste vara ett hälsointyg, som anger klassen formaldehydavgivning - en bindemedel för sågspån. Den är märkt med latinska bokstaven E. För tillverkning av möbler för ett barns rum kan användas ett material med E0 eller E1. De är helt säker - formaldehydavgivning är inte mer än så av trä. Om möblerna är målad, krävs det ett intyg och färg. Det bör vara icke-giftig.

Utskjutande skarpa kanter bör inte vara

Också uppmärksamma hörnen och prognoser. De skall avrundas: vassa utstickande delar bör inte vara. I vilket fall som helst för barn under 13 år väljer sådana modeller.

Designa ett barns rum för barn

När du gör ett rum för barnet, kan föräldrar försöker förverkliga alla dina drömmar. Först när man utformar barns design, glöm inte att vuxna kommer att ta hand om honom. Saker som säng med variabel madrass höjden inte en onödig alternativ och ett akut behov: att ladda för dålig rygg och min mamma och pappa, och farföräldrar / morföräldrar.

Pelenealny stoiska - inte alltför mycket detaljer

Detsamma gäller för skötbordet. Låt barnen inte längre lindad, men det är mer praktiskt att byta kläder på höjden av midjan, snarare än att böja. För att göra detta, och göra höga skötbord, har tre sidor är ganska höga åsar - barnet vänds och föll.

Att det inte var bara en tabell på höga ben, under det kan du göra en hel del av lådorna, som kommer att lagras babykläder och allehanda salva / pulver och andra objekt som behövs i vården av ett barn. Sedan tillbaka locket, förvandla den till en garderob eller byrå.

Fåtölj - inte på sin plats tillbehör

Barnet måste vara mer bekväm stol eller soffa: mata barnet mamma är ofta nödvändigt, och det är mer praktiskt att göra det i stolen, där det finns stöd för rygg och armar. Och sedan, under spel, titta på barnet bekvämare ur stolen eller soffan.

Färger i utformningen interiör plantskola för spädbarn används mycket mjuk. Det är ofta vitt och nyanser, med tillägg av rosa och blått. På väggarna lägga till några ljusa färgaccenter. Sådana rum kan lätt omvandlas efter mer ljus - för vuxna och mer aktiva barn.

Traditionella färger, som utformats flickornas rum - rosa, lila och gradering. Men se till att be yttrande flickan: hon kan vara deras "regler". Och i allmänhet, involverar barn i utvecklingen av projektet, be om råd och erbjuder sig att välja något tillsammans komma till någon beslut.

Det enklaste sättet, om barnet har någon favorit hjälte, tecknad saga. Tillsätt några slag - tapet med tecknade bilder, flera bilder, föremål, inredda i samma anda. Och den unika designen av plantskolan redo.

Stick tapeter med scener från den tecknade - en bra idé för registrering av barn

När du gör flickorna ofta drömmer om en säng trädkronorna. Låt det inte mycket hygienisk och korrekt sätt, men att förverkliga drömmen värt. Gör det enkelt, viktlös tyg, som är väl rensas. En design bör innehålla frekvent tvätt: för att kunna ta bort vävnaden snabbt och enkelt.

Ovanför sängen att hänga tyll eller organza

Flickorna älskar också att bygga "hus". Ordna för dem denna möjlighet. Detta kan vara ett skåp som kan gardiner, tvåvåningssäng, en av vars våningar - övre eller undre - kan användas som lekplats. Glöm säkerhet kan inte för en minut och bifoga och säkra den nödvändiga allt som kan vara.

Girlish version våningssängar

För att spara utrymme under sängen kan göra lådorna, och det finns alternativ tvärtom - podiet, varav lämnar sängen. Det är också ett intressant alternativ, men svårare att genomföra.

Och sparar utrymme och skrymsle

Utformning av barn för tonårsflickor kan redan krävas i andra färger. Rosa och lila kan förskjuta beige, brunt och andra nyanser av samma intervall. Några unga damer smaka kan vara mer mörk ton. Det kan vara möjligt att nå en kompromiss, och lägga mörka accenter i ett ljust rum.

Flickor tonåren kanske föredrar mjuka färger

Med pojkar och lättare och svårare samtidigt. De gillar Spiderman, bilar och andra liknande historier. Och det är inget problem. Det finns även en motsvarande möbler (som på bilden).

Utformning av barn för en pojke

Men efter en tid, intressen förändras, det finns nya karaktärer ... varje gång för att förändra situationen helt olönsam. Eftersom mer effektivt utföra alla, säger i traditionellt män stil. Till exempel, en sport-området, en säng där det finns en andra våning för intressanta aktiviteter.

Intressanta idéer för att dekorera boys room

Ett annat alternativ - att slå idrotts preferenser den unge mannen. Om du gillar att spela basket - gör ring, nät, etc., för spelaren kommer att krävas gate. Bara ta bort alla ömtåliga föremål borta och skydda ömtåliga nät ....

Rummet sport en ung man

När de två barn och ett rum

Om barn är heterosexuella, och har sina egna intressen och preferenser, att det enklaste sättet dela upp rummet i två zoner. Innehåll vardera, beroende på önskemål "ägare" av området. Endast här du behöver gå för att inte komma i konflikt mellan barnen. Vid denna punkt du kort i handen ...

Om barnen inte är i konflikt - det är bra

Om det finns konkurrens, har godkännande att göra detsamma. Detta är förmodligen det enda sättet att minska motståndet. Då föräldrarna måste manövrera, med tanke på de önskemål barn.

Samma design - utgången när konflikter

Om du har tur, inte barnen inte gräla eller konflikt allvarligt, kan du sätta en våningssäng. Förhandla som där vanligtvis blir det svårt att sova: alla vill toppen. Men som en "bonus" för den lägre nivån kan komma med en nedstigning i en berg-och dalbana. Dock kommer den lägre nivån också att höja, men det kan vara en lösning på problemet: den yngre närvaron av bilderna ska bli intressant och nedtill.

Nedstigningen från bädden i form av en berg-och dalbana - en bonus för lägre nivå))

Om en knipa, kan användas i barnens rum möbel transformator. Sängen kan sänkas ut ur garderoben, gå ut på pallen, även gå ner från taket. Det finns olika alternativ. Välj en som i ditt fall är det mer praktiskt eller lättare att genomföra.

Bädden sänkes från skåpet

I allmänhet, utformningen av barnet - en kreativ verksamhet. Att det är nödvändigt att involvera alla familjemedlemmar. Detta är fallet, när ett huvud är bra, och familjen - desto bättre. Och det var gott att välja på, nedan sammanfattar bilden med intressanta idéer och tankar. Kanske något kommer att vara användbart för dig ...

Foto Barnens rum designidéer

Designad i stil med "Princess Room"

Heroes karikatyrerna - av konkurrens

Marine ämne är relevant från pojkarna, och en annan med en våningssäng ....

Allvarligare unga män föredrar lugn ton

En intressant variant - på badrums Zone

Vuxit upp barn - andra barns interiörer

Moderna designtrender har inte kringgås och barn

Sida av sängen förvandlats till ett lagringssystem. praktiskt alternativ

Barn i vinden - en hel del intressanta lösningar

När barnet är en och två våningar Bed vill ...

Rationell användning av varje kvadratcentimeter möjligt ...

Sängarna i form av en båt ...

Utformningen av barnens rum passar både pojkar och flickor ... trots att den dominerande blå färgen

Utformningen av barnrum

Grattis, du har en enorm samling av interiörer Interiör For Me plats laget. Här samlas endast professionella arbete, som kan användas fritt vid reparation av rum eller lägenheter. Ta den kärlek och göra huset bekväm, snygg och praktisk.

Projekt vackert utformad och redo för dig att börja arbeta direkt. De kan genomföras på egen hand. För detta är projektdokumentation, som i detalj beskriver varje interiör. Det omfattar:

 • Galleri 3D-bilder, som visar resultatet.
 • Ritningar av lokalerna (eller flera rum i det inre av lägenheten).
 • Specifikation - En förteckning över material för interiören. Noterade artiklar, varumärken, priser och butiker där du kan köpa nödvändiga saker.

Välj ett projekt som bygger på stil snarare än yardage. Material kan alltid räknas mot målet.

Den här sidan är att samla de bästa designprojekt för barnrum. Se - det ska vara roligt.

Att välja en design barnrum med ditt barn

Det viktigaste vid utformningen av ett barns rum - är att ta hänsyn till barnets åsikt. Därför kallar honom till skärmen och låt oss välja inredningen tillsammans (om ålder redan tillåter).

Fråga den unge designern, vilken färg han gillar och varför just detta. Göra processen att planera ett intressant val: erbjuda att komma med en plats att gömma sig och söka, eller för att lagra leksaker. Tillsammans för att undersöka projekt: fler barn ser, desto mer blir det tydligt att han gillar.

Det är uppenbart att barnet väl kan välja en svart färg och en gigantisk plysch dinosaurie i stället för skåpet. För att undvika detta, erbjuder ett alternativ bland inredningsalternativ som passar dig.

När inredningen väljs lägga till den i din varukorg, vänligen registrera sig på webbplatsen och betala ett bekvämt sätt. Länk till ett arkiv med projektdokumentation visas i instrumentpanelen användaren omedelbart efter betalningen.

att arbeta med webbplatsen instruktioner i FAQ.

Optimering och webbplats marknadsföring - Real webben

Design av barn: foto idéer för barn rum

Skapa en harmonisk inredning styrelserum är alltid en av de första platserna efter reparation eller flytta till en ny lägenhet. Majoriteten av föräldrarna anser att om du inte kan ändra bostadsområdet under de kommande åren, situationen, och ibland inredning rum för barn har regelbundet när de blir äldre uppdatering.

Byggandet av ett barnrum ganska motsägelsefullt, å ena sidan bör detta rum vara bekväm nog för den långsiktiga närvaro i det av ett eller flera barn, och å andra sidan uppfyller smak av föräldrar. Således över tiden finns det en möjlighet för konflikt mellan föräldrarnas smak och utvecklas intressen deras arvingar.

Disposition av lokalerna för barnen

För barnens behov av att välja lägenheten eller enskilda bostäder mest upplysta och ganska rymligt vardagsrum.

Det är bevisat att det maximalt utrymme och dagsljus bidrar inte bara till att förbättra den fysiska, men också mentala utvecklingen hos barn.

Om rummet har skuggade områden behöver justera sin position i tilläggs fixturer eller använda ljusa dekorativa lösningar, den mest "lätta" dem. Huvudprincipen för bildandet av inredningen - utseendet på dagis, bör utlösa glada känslor. Designa ett barns rum, ett foto av som ges i slutet av artikeln, fylld med en känsla av lätthet, av tyngdlöshet, öppenhet.

Barnens rum är en multifunktionell rum. Dess vidsträckta barn måste:

 • att spela, för att ta emot gäster, matlagningskurser,
 • oberoende engagera sig i sina personliga frågor;
 • koppla av, både under dagen och vid sänggåendet.

Varje funktionsområde måste individualiseras, skild från de andra. Detta kan vara en färgglad dekoration eller installation av modulära möbler. Ett bra alternativ är att använda ställningar, bärbara skärmar, skärmar. Metoden för uppdelning i zoner beror på det område av lokaler och finansiella möjligheter föräldrar.

Planering utforma ett barns rum för efterbehandling anläggningar att föredra non-marking, hållbara och samtidigt låg kostnad material som kan bytas utan problem. Med tiden kommer barnet själv kompletterar inredningen, olika affischer, flygblad, speltillbehör, så uppgiften att föräldrarna är att skapa en grund för ytterligare permanent invändig renovering. I detta arrangemang flickans rum kommer att bli, om inte radikalt, som skiljer sig väsentligt från skapandet av inredning för små utrymmen i starkare könet.

Ett annat knep i bildandet av inredning baby rum.

Att välja en modulär möbler, kommer föräldrarna att kunna under en lång tid inte ändrar inredning och interiör ändringar görs genom att ändra attributen för små och tillbehör, lampor, gardiner, etc.

Lekhage på ett år - och ett halvt år efter barnets födelse för att ändra platsen för parkering eller inomhus cykel avtomobilchikov. En modern modell av bord, stolar och skrivbord är avsedda för barn "för tillväxt."

Designa ett barns rum för flickor

Föräldrar till flickan, ivriga för hans unga efterträdare att köpa deras styrka och förmåga allt gott, elegant och kvalitet. Därför frågan om vidarebosättning livsrum för barnet, medan närvaron i försäljningen av alla typer av möbler och baby tillbehör inte kommer att orsaka svårigheter.

Under bildandet av inredningen är nödvändigt att följa vissa principer, bland vilka är:

 • när man väljer ett färgschema inte ska vara i blinkers allmänt accepterade idéer - den moderna flickans sovrum inte måste göras i rosa, här det ska vara fina pastellfärger, himmelsblå och ljusgula toner;
 • i barnens rum för en flicka måste förutse en plats för dekoration och placeringen av olika sammansättningar, som så småningom kan kompletteras med band, blommor, hjärtan och andra söta barnens hjärtan småsaker.
 • mycket bra i flickor kommer att köpa en säng med en madrass billigt med en baldakin, som i dag används inte lika tung som tidigare plysch och moderna tunna tyger tillverkade av naturmaterial.

Exempel på utformning visas i bilden nedan ett barns rum.

Form Design barnrum för pojken samtidigt lättare och tyngre. Från och med två-tre år, kan du urskilja inredningen i stil med temat. Detta kan vara ett rum sjöman eller resenären, kabin rymdfarkosten eller flygplan, parkering och andra design, som förutom att trösta, och kommer att fokusera på att utveckla situationen.

Men pojkens oro är "ökända", så att alla möbler objekt och dekoration objekt måste ha "vandalsäkra" egenskaper och har ökad styrka.

Efter starten av skolgången bland pojkar akut intresse för specifika frågor. Därför, tillsammans med plats för matlagning lektioner i sitt arbetsområde på territoriet av barns behov av att ta området och för personlig anklagelser.

Naturligtvis i bildandet av inredningen måste ta hänsyn till åldersfaktorn och med tiden en faktor personliga preferenser och barnets, vilket kommer att ge ett betydande bidrag till en befintlig interiör. Och det viktigaste är att undvika kategoriska förbud, beslutar tillsammans med barnet problem.

TOP-150 fotoidéer konstruktion barnrum konstruktion

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. All rights reserved.

Kopiering är tillåten endast med hjälp av en aktiv länk till denna webbplats.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

68 − 59 =