Projekt Högteknologiska hem

Projekt av envånings hus i stil med High Tech

Den snabba utvecklingen av modern byggteknik förkroppsligas i den arkitektoniska stilen i hi-tech (hitta fel flöde), vilket egentligen betyder "högteknologi". Hus i denna stil kan inte förväxlas med den andra, så original de ser ut. Den ovanliga formen av byggnaden är i första hand resultatet av kreativa idéer av arkitekter, tekniskt stöd av beräkningar av designers. Projekt av hus i stil med hi-tech och det praktiska genomförandet i hög efterfrågan bland unga, aktiva och kreativa människor. Vad är utmärkande för bostäder byggs i modern stil, du lär dig genom att läsa artikeln.

De viktigaste drag av högteknologiska stugor

De flesta av byggnaderna i denna stil realiseras i en enda berättelse design, även om det finns projekt av högteknologiska byggnader, även om mycket mindre ofta, i 2-3 våningar. Det är en naturlig del i den arkitektoniska stil och skiljer det från andra byggnader? Cottage hi-tech kännetecknas av särdragen:

 • exteriör Byggnaden innehåller utvecklats arkitektoniska element, är allt enkel och koncis,
 • yttre och inre former innehåller minst rundhet, de är med fördel rektangulär, triangulär;
 • tak hus innehåller ett minimum av avbrott, ofta plana eller gavel med en liten vinkel;
 • om det gäller hemmet finns kolumner, har de också rätt geometri och visuellt sticker ut från mängden;
 • ett karakteristiskt element i stil är de stora färgade-glas fönster, som kan ta en av väggarna i hela eller stor del av den;
 • frekvent elementet är asymmetri exteriör väggar och arkitektoniska element;
 • ett viktigt inslag i stil är färgerna (bas - grått, vitt, svart, stål, beige, brun pasta, röd, gul, orange);
 • i fasad och inredning av moderna syntetiska material, trä eller natursten bör det finnas ett minimum.

Hus i stil med hi-tech maximal funktionalitet, finns det inget överflödigt, både vad gäller arkitektur och interiör

Hus i stil med hi-tech maximal funktionalitet, finns det inget överflödigt, både vad gäller arkitektur och interiör. Interiören är strängt zonindelad, som kännetecknas av klara linjer och geometriska former utan mjuka övergångar och fina element. Bland de material för dekoration domineras av plast, glas, spegel. Inne i rymliga rum finns många olika lampor, inte bara i taket, men även i de mest oväntade ställen. Förekomsten av det spridda ljuset är en integrerad del av de inre högteknologiska stugor som tar hänsyn till i sin design.

Material för projekt av högteknologiska byggnader

Trots den ovanliga yttre former, byggmaterial för uppförande av byggnader i modern design med de vanligaste använda. Användning av material läggs i egna konstruktioner av detta arkitektoniska stil för att bygga en mur? Preferens ges till sådana konstruktionsmaterial:

 • betongblock;
 • keramiska block;
 • skum;
 • tegel;
 • material för ramkonstruktionen.

Lättbetong och keramiska block är idealiska för projekt av hus i stil med hi-tech av flera skäl. Den första av dessa är bekvämligheten och snabbheten i murmaterial. Den andra - bristen på projekt i hemmen av den arkitektoniska stilen i små element, så kunde inte vara bättre lämpade för stora block av minimi passform. Också viktigt också vikten av det porösa materialet och dess låga värmeledningsförmåga, vilket gör det möjligt att spara på isolerande material och konstruktion av den massiva basen av hög hållfasthet. Förutom kostnaden för block och lägga på sina priser lägre jämfört till exempel med tegel.

Brick är också ibland används för att bygga hus i stil med högteknologiska

Brick är också ibland används för att bygga. Prioriteten av detta byggmaterial i byggandet av byggnader övergripande, då förgrunden styrkan i byggnaden. Små envånings hem kan eventuellt byggare att uppföra frame-skölden metod som mer ekonomisk och mycket snabbare. Efter tillämpning av efterbehandling material, respektive arkitektonisk stil, kan karaktären av en fackverkskonstruktion inte fastställas.

Hus i stil med hi-tech skiljer ovanlig form av taket. Den har en liten bias, eller helt platt. Den här funktionen kräver en särskild strategi för valet av takmaterial. I projektet ett tvåvåningshus med ett platt tak brukar planeras för detta ändamål speciella PVC-membran. För lutande tak som använder en fasta metall plattor eller korrugerade plåtar.

1

En av funktionerna i de flesta byggnader i stil med hi-tech är en liten totalvikt av byggnader (fönster istället för väggar, tak nonmassive, minimala möbler). Dessutom i dessa hem sällan utformas och genomförs bottenvåningen. Dessa faktorer påverkar valet av grundkonstruktioner, som läggs i egna projekt. Typiskt, är hållfasthet och stabilitet av skärande kantstrukturer tillräckligt förstärkta strukturer obegravda bas som kan förstärkas i närvaro av högar instabila jordar på byggarbetsplats. För en liten envåningshus, är speciellt konstruerad stomme metod tillräcklig brygga grund.

Den interna layouten inrymmer hi-flöde

Trots den ultramoderna exteriör och interiör design som simulerar hem i framtiden, eller ens yttre rymden, i sådana hus kommer att leva vanliga människor som inget mänskligt är främmande. Detta beaktas när man utformar layouten, så husen görs i denna arkitektonisk stil, inte särskilt skiljer sig från andra hus. Även lokalerna är stilistiska krav respektive har deras funktion inte har annullerats.

I liten bungalow i utformningen som:

 • liten vestibul;
 • korridoren;
 • kök;
 • panna (om tillgänglig uppehålls);
 • rymligt vardagsrum;
 • 1-2 sovrum;
 • dusch (badrum), plus ett badrum.

I vissa projekt, skära ut en plats för en liten klädkammare eller skafferi.

Stugorna än 120 m2, vilka ofta har en andra eller vindsvåningen, trappa, respektive på dem, är det mer mättade layout och funktionell

Stugorna än 120 m2, vilka ofta har en andra eller vindsvåningen, trappa, respektive på dem, är det mer mättade layout och funktionella. Trots stil, layout vanligtvis en klassiker: översta våningen sovrum, badrum, toalett, omklädningsrum, allt annat i botten. Om området medger (typiskt över 150 m2) i en första planlösning innehåller ett garage. Alternativt kan den vara fäst till huvudstrukturen i form av en öppen huv eller helt slutna rum.

Högteknologisk stil ibland föredras av ägare och övergripande herrgårdar. Men i detta fall att tala om principerna för planering ordentligt, som bostäder elitklass i de flesta fall bygger på enskilda projekt av hus där sista ordet i planeringen av lokalerna inte är för proffs och för ägaren av herrgården.

Hi-Tech: Projekt av hus

De flesta hem, trots slående skillnader i efterbehandling, har klassiska arkitektoniska former. Dessa byggnader verkar vara den mest bekväma, attraktiva och, viktigast av allt, rätt. med hjälp av högteknologiska banbrytande design gör ett samtal som konservativa stiftelser och möjliggöra en ny syn på möjligheterna till arkitektur. Ovanliga proportioner, brist på traditionella inslag, gott om utrymme och ljus - allt detta kombinerar en fantastisk högteknologisk stil.

Hi-Tech: Projekt av hus

High-tech: egenskaper

Hus i högteknologisk stil kan inte förväxlas med någon annan, så mycket de skiljer sig i utseende. Men de är ganska olika, både till form och storlek. Detta kan vara ganska små hus i form av en kub eller en stor två- och tre-berättelse hus, som representerar en komplex struktur av flera geometriska formade ämnen.

En rymlig villa i high-tech stil

Vissa hus är omöjligt att beskriva de behöver bara se. Utmärkande för denna typ inkluderar även:

 • brist på symmetri;
 • allmänt använd metall, betong, plast och glas;
 • brist på inredning och fina arkitektoniska detaljer;
 • dämpade färger i svala toner.

Ett litet hus i högteknologiska stil - elegant, praktiskt och ekonomiskt

Alla konstruktioner skiljer genomtänkt design, ligger fokus på funktionalitet, bekvämlighet och funktionalitet. På grund av detta, även inredningen i många hem verkar alltför enkelt vid första anblicken. Samtidigt bostäder i högteknologisk stil kan kallas det mest ekonomiskt att använda, som är mer än väl de höga kostnaderna för konstruktion och installation av högteknologiska kommunikation.

Utmärkande egenskaper "high-tech" line projekt är platt tak och stora glasytor

Hus projekt i högteknologiska stil

Överväga varje parameter mer i detalj.

Arkitekturen av byggnaderna, utformad i stil med hi-tech, har i huvudsak av regelbunden geometrisk form. Rektangulär och kubisk struktur kombineras i olika variationer, beroende på utformningen. Många utskjutande element, breda markiser, nischer. Taken är oftast platt eller vindskydd med en svag sluttning och även funktionell: i de flesta fall på taket av lösa lekplats eller sittgrupp, ett parti kan hållas där. Det finns ett annat alternativ: takdelen (eller alla) är glaserade, så att du kan spara på belysning och ger det ursprungliga utseendet av interiören.

Hus på en klippa i high-tech stil

Delvis glastak i huset

Huset i stil med hi-tech. fasaden

Hus konstruktion high-tech med ett garage

De mest populära material här är monolitisk armerad betongplatta, keramiska block och betongblock, tegel används mycket mindre ofta. Många bostäder är byggda på ram-teknik, en stålkonstruktion fylld med gam-limmade paneler. För partitioner används ofta härdat glas, polykarbonatplast. Men trä i byggandet av högteknologiska hem är nästan aldrig används, utom i undantagsfall.

Experter är benägna att betrakta framväxten av high-tech som en poetisk slutet på en era av modernism och höjdpunkten av idén om "modernitet", som kommer till uttryck i arkitekturen

Ovanlig lösning för högteknologisk stil. Huset är byggt av träram

Den yttre prioritet efterbehandling är konstgjorda material - metall, glas, plast. Den mest populära versionen av huden - en kompositpaneler i olika färger, bland annat en spegel beläggning. premium Finish gjord av förstärkt glas (opaka, transparenta, tonade), och mer kostnadseffektiva alternativ inkluderar trimgolvbeläggningar. Samtidigt i samma projekt använde bara 2-3 typ av finish att visuellt betona separation av den främre och den ekonomiska zonen, en relaxavdelning, och så vidare. Det är också tillåtet att kombinera bearbetning av natursten, trä, stengods, fibercementskivor, gips.

Huset i stil med hi-tech med en svävande pool

Fasad av en modern privat hem

Windows bör vara stor, med ett minimalt antal hoppare eller nej. Välkomnade närvaron av panoramafönstren på väggen. Premium fasadglas projekt helt, vilket inte bara ger en spektakulär utsikt över strukturen, men också tillåter dig att använda naturligt ljus så mycket som möjligt. Glaset lagt fram högre krav: de måste slagtålig och reflektera ultraviolett ljus, det vill säga att ha en speciell beläggning. Ganska ofta är fönstren i dessa byggnader stängda med metalljalusier.

Frame hus med panoramafönster

Projektet är en envånings hus i stil med hi-tech

De mest aktiva högteknologi involverad i regenerering av tekniska system. Luftvärme, solpaneler, vindkraftverk och annan kommunikation ger hög energoeffetivnost hem och bekväma levnadsförhållanden för hushållen. Som regel har en egen brunn i området, så vattenförsörjningssystemet är autonomt och är inte beroende av yttre faktorer. En del av kommunikationen är i sikte, även på utsidan av byggnaden. Men de har en speciell design och utför en direkt funktion är också ett slags dekoration av huset.

Kombinationen av svart och silver nyanser

Interiören domineras av neutrala och kalla färger: vit, svart, alla nyanser av grått och blått, kyla gröna toner. Fasaden kan vara monokrom, men oftast en kombination av två eller tre färger, inklusive kontrast. Varma trä toner, också ibland närvarande, men bara som en accent, snarare än som en grundläggande bakgrund.

Kontrast exteriör dekoration

Projekt inom hi-tech stil kräver komplexa beräkningar, så de måste utveckla endast en specialist. Byggprocessen är inte heller lätt för byggandet av komplexa och tunga konstruktioner kräver speciell utrustning och relevant arbetslivserfarenhet. Allt detta ibland ökar kostnaderna för byggandet, men eftersom sådana bostäder är inte billig. Samtidigt kan tekniken uppnå maximal självständighet när det gäller energi, det vill säga är huset fullt av hyresgäster ger värme och el. Vid drift har redan tillbringat medel fullt återbetalas inom några år.

Hus projekt i högteknologiska stil med garage och balkong

Precis som alla andra stil, har high-tech flera riktningar. Även om de är grunden för alla av samma high-tech, i arkitektoniska termer är de uttryckte på mycket olika sätt.

Denna riktning har gemensamma drag med stil med "loft", men är mer tekniskt avancerade i design. Nyckelattribut: överflödet av metall- och glaselement på bakgrunden av betongväggar, stålbroar, pipelines, både på industriområden. Huvuddelen av kommunikationen skall ske på fasaden av byggnaden. Efterbehandling utförs uteslutande av syntetiska material, färgpalett är begränsad till ett fåtal svala nyanser.

Den mest populära resmål. Hus annorlunda typ av ovanliga och icke-standardiserade sidoförhållanden. De flesta byggnader har en enkel form av en kub, men de flesta konstruktioner är komplicerade multilevel struktur av moduler i form av geometriska former. För att avsluta med de mest moderna material, en viktig roll för utomhusbelysning fasaden. Kommunikation är dolda inuti byggnaden, ytterväggar är släta och slätt.

Tyngdpunkten ligger på en harmonisk kombination av den senaste tekniken med naturmaterial. Arkitektoniska linjer härma naturliga former, så det finns inga strikta geometri och komplexa konstruktioner. Sådana hus är passar perfekt in i det omgivande landskapet, och utvecklingen av de prioriterade projekten är miljövänliga material och strukturer i allmänhet. Endast förnybara energikällor används av denna anledning. Färgskalan innefattar övervägande ljusa varma nyanser. Detta område i vårt land är fortfarande inte tillräckligt efterfrågan, men i västvärlden, sådana hus är inte ovanliga.

Hus i högteknologisk stil med trä trim

Projekt huset från profilerade timmer, high-tech stil

Den harmoniska kombinationen av högteknologiska hem och hösten landskap

Att bygga en high-tech hus med sina egna händer är svårt, men att stilisera ett högteknologiskt färdiga byggnaden är fullt kapabla att alla. Och även om taket inte är platt och gavel ger strukturen ett original och samtida utseende är inte så svårt, det viktigaste - att välja rätt material. Det finns en hel del alternativ, men en av de mest framgångsrika är en kombination av kompositpaneler med stuckatur väggar.

EXEMPEL kombination gips och fasadskivor

Aluminium sammansatt panel

Till fasad såg mer imponerande, kan du ta olika paneler - ljus och mörker, eller med en spegel och en matt finish. Först måste du rita en skiss av ett hus och märka köttet i en annan färg varje slags dekoration: den främre delen kan lyftas fram i ljuset fodrad, bostäder - det mörka, resten putsade. Skissen kommer att avgöra den optimala trimläge och storleken på varje tomt.

Rådet. För att underlätta installation och kostnaden för material för fodret väljer släta sektioner av muren utan öppningar, fördjupningar och utsprång, då du inte behöver klippa ut och anpassa panelen. Hörn och krökta ytor bättre vänster under gips, eftersom lösningen är mycket lättare att tillämpa än monteringsramen med paneler.

Därefter markerar gränserna för dessa områden på väggen och noggrant utföra mätningar för att beräkna den nödvändiga mängden material. Naturligtvis ska området för varje typ av finish beräknas separat. Antalet paneler krävs för att köpa en liten marginal, som kan erfordras när man installerar ytterligare material.

Aluminiumkompositpaneler i olika nyanser

Trots att kapslingen och puts utförs på olika sätt, till basen på kvalitetskraven förblir desamma - styrka, tillförlitlighet, avsaknad av defekter. Det första steget är att ta bort fasaden av rännorna, trim, lister, lampor och annat som stör verksamheten. Så stålborste och behandlas med väggar över hela området, skrapa smuts, gammal färg, gips sönder. För större effektivitet kan du använda kvarnen med en borste.

En metod för att avlägsna gammal färg från en vägg

Nästa fas - tätnings slitsar, genom hål och djupa urtagningar. För detta ändamål, en cement-sandblandning (förhållande 1: 3). Slots tidigare broderat, alla depressioner rengöras från damm. Lösningen appliceras med en murslev, tätt hamras in i hålen, är ytan planat.

Steg 1. Öppna sprickor

Steg 2. Applicering av marken

Steg 3. Fyllning i sprickor reparationsbruk

Efter torkning av primade basen reparationslösning.

"Våt" process bör göras först, eftersom avsättningslösningen kan sprayas och andra smutsiga ytor. Puts kan göras direkt på marken eller på en värmare, om det finns ett behov av hem isolering. Betrakta ett exempel med uppvärmningen.

Lösningen kan vara en konventionell cement-sand, men det är bättre att köpa en fabrik mortel med hydrofoba tillsatser. Denna gips är inte benägna att krympning och bättre vilar på basen, det viktigaste - respektera proportionerna vid blandning. Dessutom behöver du:

 • skumark;
 • Lim för styrofoam;
 • spatel eller murslev;
 • nivå;
 • förstärkande nät för gips;
 • polyuretan murslev;
 • bottenremsan.

Steg 1. På väggen märket ut gränserna för beklädnadssektioner och med ett lod definierar vertikala. Sedan lägre gränsnivå planerade finish, som måste vara strikt horisontell.

Steg 2. Ju lägre markup borrade hål i väggen under fästdonen med en stigning av 20-30 cm, skärs dymlingar, beten nedre remsa och appliceras nivå. Om baren är exakt horisontellt, kan du fixa det med skruvar.

Installera markprofilen

Steg 3. I vatten utspädda limblandare det omrörs tills den blir likformig och fick 5 minuter till en lösning av mognad. Blanda igen, appliceras kompositionen med en murslev på det första isoleringsarket. Lösningen anbringades på en bred remsa av arket omkrets, och sedan en annan separata slag mitten.

Förbereda klisterlösning

Lim för mineralull

regel limning

Lägg lim till mitten av plattan

Steg 4. Den nedre kanten av värmaren sätts på sockeln bar, dub vertikalt och tätt tryckt mot väggen. Nästa arket är fixerat mot det första, försiktigt bort överskottslösning, och så vidare fram till slutet av raden. Den andra raden är limmad på samma sätt men förskjutna med hälften av maskorna hos arket. Varje kontroll rad nivå för att undvika avvikelser vertikalt.

Justering av plattor på profil

Installera efterföljande rader av isolering

Installation av isolering runt öppningar

Steg 5. Efter avslutad installation av isolering, lösningen var en bra grab och genomföra ytterligare fäst dymlingar. För att göra detta, varje ark av borrade hål i hörnen och i mitten, gå djupt in i tjockleken hos väggen på minst 50 mm och täppa till dymlingar.

Mekanisk fixering av mineralull

Använd träpinne med stålkärna

Steg 6. Ytan på värmaren innan putsning primas. Marken bör användas med kvartsfyllmedel, för att ge hög vidhäftningsmaterial.

Steg 7. Förbered gips i de proportioner som anges av tillverkaren. Vidare få lösningen på en spatel och dess enhetliga rörelse appliceras på väggen. Appliceras ovanifrån mesh dub och försiktigt jämnas med en spatel från centrum mot kanterna, gradvis försänkt i tjockleken av dess lösning. På angränsande gallersektioner som överlappas av ca 10 cm.

Inställning av vinkelprofiler

Steg 8. Efter torkning av gips ytan av plastflottören triturerades med smärgelduk. Grout utför cirkelrörelser rivjärn tätt tryckt mot marken. Efter slutförandet av erforderlig borsten damm.

Steg 9. Wall igen behandlade jorden och efter torkning start på slutjustering. Vid denna tid, är lösningen appliceras mycket tunn - ca 2-3 mm tjockt, och finfördelades med en spatel till basen. Försök att inte lämna remsor av verktyget, strimmor och repor lagret av gips måste vara så jämn och plan.

Övermålnings lager av gips

Det sista steget är en polyuretan injekteringsbruk eller metalliskt flyta. Före injektering, se till att instrumentet är inga rester av lösningen eller vidhäftande sandkorn eller gips nödvändigtvis förbli repor. Färdigblandad Plåster kan bara målade, men det är bättre att göra efter att ha installerat fodret.

Sammansatta paneler är anslutna till lådan, så börja med layouten och installationsguider. För att bättre utnyttja de markarbeten galvaniserade profiler av U-formad.

Steg 1. Utför layout. Tillbaka från kanten av gips 5 cm, bestämd vertikal och kontur punkt på denna linje varje 40-50 cm. Stå tillbaka mot en annan halv en mätare och upprepa åtgärder och så vidare till den avsedda kantpartiet.

Steg 2. Vid varje punkt borrat hål, rensas damm plugg insatt. Vidare hållaren appliceras, mellan konsolen och väggbeklädnaden är införda (från paronita eller plast) är fixerad fästbult. På samma sätt alla andra fasta konsoler.

Montering och installation av en arm

Steg 3. Nu måste vi fixa värmaren. Plattorna med en vass kniv göra ett snyggt lucka och stringing materialfästen, gängning klackarna i knockout hålen. Plattor måste passa tätt till varandra och till basen, som bildar en kontinuerlig beläggning utan luckor. Top värmeisolering fäst vindtät film stapling angränsande band överlappar varandra med 10 cm.

Steg 4. Konsoler monterade på skenor, som styr den vertikala nivå. Fixeringsprofiler arbetar genom nitar - två för varje konsol. I kaviteten av styrprofilerna införda distansplatta (objektglas), genom vilket den fasta panelen.

Installera den vertikala profilen

Steg 5. Den första panelen sätts på botten av ramen, dub, beten med skruvar till de profiler av de två övre hörnet. Exponera distanserna vid de laterala glid mothållen och fixera dem till styr skruvar eller nitar.

Installation av fasadkassetter

Steg 6. Den andra panelen med en mask clamps glider under sömlinjen dub att dess bredd inte överstiger 12 mm, och fixeras med nitar vinklar. Alla andra paneler är fixerade på samma sätt, samtidigt styra bredden av de vertikala och horisontella beklädnadsfogar.

Installation av den andra panelen

Installation av den andra och efterföljande rader sker utan sned sömmar, det vill säga varje panel i en vertikal rad ligger direkt ovanför den föregående. Efter avslutad foder, inte bråttom att ta bort skyddsfilmen från panelen, som ännu inte målade putsade områden.

Facing fasadkassetter

Slutförande av fasaden dekoration

Således har fasaden förändrats markant, återstår det att avsluta en hel del. Först av allt måste du plocka upp färgen gips områden. Du kan säkert använda och dekorativa gips, men lättnaden faktura för high-tech stil är inte lämplig, måste ytan vara helt slät och jämn. Optimal - vattenlöslig färg på akryl- eller silikonbaserat. De är de mest hållbara, motståndskraftig mot nötning och svåra förhållanden, har utmärkt täckförmåga.

Exteriör färg på puts

När det gäller färg: passar bäst vit, ljusgrå, blågrå. Här är det nödvändigt att ta hänsyn till färgen på fodret, till exempel om panelen pärlemor grå, är gips bättre att måla i vitt för kontrast. Med svarta eller klarblå paneler i perfekt harmoni under grå puts betongfärg.

Innan måla väggen vara säker på att ta bort damm och primas. Det är bäst att rollern eller sprutpistol, i synnerhet om en stor dekoration område. Normalt är färgen appliceras i 2 skikt för att få en ännu djupare färg. Få arbeta bör endast efter fullständig torkning av gips, och alltid i en varm, torr och lugnt väder.

Målning dekorativa gips

Efter färgning, kan väggpanelerna avlägsnas med den skyddande filmen. Nu fasaden av ett annat slag: huset verkar mer glamorös och modern. Du kan lägga till några sista handen, till exempel för att hänga på metall jalusier i fönstret.

Utformningen av de skyddande metalljalusier

Jalusier på windows

Video - Installation av kompositpaneler

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

(3 röster, genomsnitt: 5 av 5)

på fasader Encyclopedia från A till Z

© 2016 Kopiering av material är förbjudet utan att installera en aktiv länk till platsen.

Projekt av hus i stil med högteknologiska

Beställa eller köpa högteknologiska nyckelfärdiga projekt

Vi har lång erfarenhet i utformningen av landets hus och stugor i de särskilda villkoren. I detta fall är det främsta målet inte bara att uppfylla alla önskemål kunden, men också en återspegling av hans personlighet, karaktär. Det är kraften av våra experter. Alla beställningar sker inom en förutbestämd tid för att möjliggöra enkel samverkan.

Våra projekt stugor av högteknologiska - är:

 1. genomtänkt planlösning,
 2. strikt stil,
 3. lätthet i utförandet.

På grund av detta, liksom tillförlitligheten samarbetet kunder litar på oss. Småhus projekt i hi-tech i dag är bland de mest populära på marknaden. De börjar även att successivt förflytta många av dina favorit och universella klassikerna.

Huvuddragen är high-tech stil:

 1. enkelhet och enhet av den yttre formen på strukturen;
 2. användningen av avancerade material som kombinerar estetik och tillförlitlighet;
 3. stort vardagsrum, utbyggbart med panoramaglas.

Den elektroniska katalogen är en uppsättning standard projekt av hus och villor i nyckel high-tech. Du kan plocka ut någon med den praktiska sökfunktionen.

Låga priser för färdiga projekt

För att beställa eller köpa ett hus high-tech kontakt via telefon i Moskva: +7 (499) 653-86-25 eller skicka ett e-postadress: [email protected] om alla frågor av samarbete.

Vi arbetar i alla Rysslands territorium och ge regionala kunder med en rad olika projekt i moderna stugor och hus high-tech stil till enskilda förhållanden med 50% förskottsbetalning. Kostnaden för genomförandet avtalas individuellt och beror på komplexiteten i arbetet.

115.230 Moskva, elektrolyt transport, 3, s. 28, 2: a våningen, ingång 2, kontor 204

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 68 = 70