Projektet är en envånings hus från en bar

Projekt av envånings hus av timmer

Envånings hus från en bar är några av de mest populära byggnader som bostäder, byggnader och bad turist. Även kompakt konstruktion kan ta emot stora familjer eller grupper av människor. Ofta i privata områden av byggnaden realiseras projekt envånings hus virkes 8 x 8 och 10 x 10. Dessa alternativ kan du skapa en fullfjädrad bostäder utan att spendera enorma summor pengar. Bland annat till att bygga ett litet hus från en bar, kan även en lekman hantera det.

Populära projekt envånings hus av timmer

Mycket vanliga uppgift av arkitekter och byggare är att skapa ett intressant projekt en våningar huset från en bar. Många byggnader har gemensamma egenskaper. Till exempel - en lätt bas. Stort hus från en bar behöver inte en massiv bas. För det är enkelt nog tape bas. Detta minskar inte bara slöseri utan också sparar tid och resurser.

Ofta, formgivare, hus med typiska dimensioner av 8 × 8 och 10 x 10 meter av timmer, utsträcks till 12 × 12. Konstruktion av sådana parametrar har 100 m 2 av användbart område. Om du tittar, det är mer än tillräckligt för en familj på 3-5 personer. Till exempel, är den standard en-lägenhet 40-70 m 2 av en bostäder.

På grund av enkelheten i konstruktionen av ett golv huset från en bar, rum gör kompakt. I många byggnader av denna typ kan hittas ett kök-studio, i kombination med publiken.

Fördelen med trähus är att de inte behöver isolering. Detta gäller för bostäder, som används i konstruktionen av balkar med ett tvärsnitt av 150 mm. Emellertid, för taket och hus av timmer golvet isolering krävs, det optimala valet för ett sådant tillfälle - plattmaterial.

De inre väggarna i trähus slipas och lackas. Utmärkt i sådana byggnader ser trim clapboard design.

1

Fördelar och nackdelar med en typisk träkonstruktion

Fördelar och nackdelar med byggandet av det virke som definieras av materialets kvalitet i många avseenden, av vilket det är gjort. En annan fördel med envånings modell hem är byggnader av högkvalitativa råvaror, baserad på teknik:

 • Höghastighets konstruktion hus av timmer,
 • låg krympning medger glasning och dekore nästan omedelbart efter stommen aggregatet;
 • arbeta med montering av den färdiga hem från en bar ( "konstruktory9raquo hem;) kan utföras oberoende, utan inblandning av assistenter;

 • det är inte nödvändigt att genomföra avslut utanför murarna, men att förlänga livslängden på huset, är det behandlas med brandhämmande och antiseptiska kompositioner.
 • Trots alla fördelar med en typisk en-våningsbyggnad av timmer har sina nackdelar:

  • Wood kräver ordentlig vård: var 5 till 7 år gamla behandlas med flamskyddsmedel och föreningar mot skadedjur och röta.
  • På köpet av timmer inte kan spara, annars konstruktionen kommer att ta längre tid. Vidare kan huset av andra klassens materialet deformeras eller prosest.
  • Under byggandet av billiga råvaror du måste vänta minst ett år, satt materialet. Och först efter denna period, är du redo att avsluta och andra mindre arbeten.

  Undvik dessa brister kan vara att helt enkelt observera den korrekta byggteknik. Det är viktigt att välja material av hög kvalitet för framtiden för huset.

  Innan någon konstruktion är nödvändig för att skapa en detaljerad plan och teckning. Detta kommer inte bara att underlätta arbetet, men också spara tid för inköp och bearbetning av materialet.

  Kod material köpt och projektet är klar - du kan börja bygga. Arbetet börjar med en webbplats layout för stiftelsen. Som bas för använda tunna trä husgrunder. För typiska hus ett litet område och vikt med hjälp av följande skäl:

  • Tejp. Det är en armerad betongbasen, av vilka de flesta är placerade under de belastningsbärande och skiljeväggar i hemmet. Det är oftast används i projekt av trähus på grund av det optimala förhållandet pris-kvalitet.

 • Columnar. Teknik installation av ett sådant fundament kan inte utföras utan specialutrustning. Som stöden på ett sådant underlag sticker betongpelare eller asbestcement rör fyllda med koksaltlösning. Konstruktionen av en sådan stiftelse skulle kosta ännu billigare band (med speciell utrustning).
 • Skruv. Bygga ett hus åt "golyh9raquo; järn styltor opålitliga, så användningen av trähus kompletteras med teknik. Vid basen av högen är fylld med betong och den övre delen av metalllänken grillage.
 • När grunden är redo att börja lägga revisor krona. Denna konstruktion, som förbinder grunden och ramen av huset.

  krona om tekniken omfattar följande steg:

  • runt omkretsen av källaren tätskikt spår, den mest budget alternativet - tak;
  • monterad på tätskikt tjockt virke från barrved (lärk, tall, etc);

 • för att binda skivorna samman med användning av förening "i en halv-träd" förstärkt metall dymlingar;
 • trä rekommenderas att suga tätskikt föreningar (mastix, oljor, etc);
 • till fundamentet balkar är fästa med metallankare;
 • Inne skivorna fästs metallfästen, lägger lag;
 • Arbetar med hög kvalitet, är torrt material mycket enkel. Monteringen kräver inga speciella färdigheter, så att klara av det folk med grundläggande färdigheter i konstruktionen.

  Efter montering kronor börjar lägga väggarna. Till stod huset i årtionden, måste du följa en strikt sekvens av väggelement:

  • Grundläggande virke ska sammanfogas med kronan av planet hos slitsen, snarare än klacken. Det är ansluten till botten av ankare och pluggar.
  • Notch förening banar jute eller annan isolator, fästvinklar och dess konstruktion häftapparat.

 • Den andra raden av timmer är monterad i låset och dub klubba för att skapa en tät fastsättning.
 • Längs kanten av styrelserna i de borrade hålen för pinnar. Deras diameter inte överskrider diametern på pluggen mer än 1 mm. Håldjup bör vara upp till mitten av den nedre baren. Det rekommenderade avståndet mellan fästdonen - 1,5 m.
 • Som råmaterial för pluggen, samma ras, som för virket. Detta säkerställer likformig krympning av byggnaden.
 • Nageli borra försiktigt hål, gör det smidigt till en bar inte är vriden.
 • Öppningar fönster och väggar är lösa i färd med att lägga väggar. För detta ändamål är öppningar anordnade parallellt med de vertikala stängerna, den motstående krympning. I detta skede är den övre delen av dörr- och fönsteröppningar monterade hoppare.

  När väggarna är klar kan du gå vidare till taket. Om takkonstruktionen består av följande steg:

  • Installation av takbjälkarna i den översta raden av timmerhus.
  • Användningen kantade brädor som undergolvet vinden. Den placeras direkt på takbjälkarna.

 • Insidan tak klar med "pirogom9raquo; av ångspärren, isolering och efterbehandling plankor.
 • På golvet i väggarna som mauerlat. Denna konstruktion är en bas som stödjer hela takkonstruktionen. Att fästa den till balken, med användning av metallfästorgan tjocklek av 1 cm.
 • Vid basen av takkonstruktionen är monterad takbjälkar, förstärkande metallplattor fixtur.
 • Truss system ansluter åsen och vertikala balkar. För styrka struktur utrustad med hängslen.

 • När ramen är klar - kan läggas ribba och takmaterial. Detaljer om arrangemanget av taket hemma från en bar att titta på videon:

  Byggandet av virket inte behöver trimma och panel eller skivmaterial. Men för att förlänga livslängden på byggnaden, och samtidigt förbättra sitt utseende, är det möjligt och nödvändigt.

  Ändarna av balken behandlas med tätningsmedel. De tätar virket kaviteten, skyddar materialet mot röta. För ytterligare bearbetning som krävs fräsenheten.

  De behandlade väggarna runt omkretsen, och rengör dem från damm. timmer och grundade ytan är impregnerad med en antiseptisk.

  Innerväggar kan vara klar med en mängd olika sätt: att måla, klä om paneler och så vidare. Valet beror på dina idéer och budget.

  Str. Mest Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 och, building 1, golv -1

  Envånings hus från profilerade timmer

  Envånings hus från en bar av stål under de senaste fem till tio åren, den optimala lösningen för utfärdande av förorts invånarna i Moskva, Moskva-regionen och angränsande områden. Val av trä som material för väggarna styrs av viljan av ägarna att leva i en ren miljö som inte bara ser bra ut men också håller väl varm.

  • en våning
  • Området med 47.93m 2
  • mått 5,5h10,1m

  • en våning
  • Området med 60.93m 2
  • mått 7,8h8,8m

  • en våning
  • Området med 60.81m 2
  • mått 8h8,65m

  • en våning
  • Området med 72.65m 2
  • mått 8,4h9,6m

  • en våning
  • Området med 72.61m 2
  • mått 8,9h9m

  • en våning
  • Området med 74.01m 2
  • mått 8h10,05m

  • en våning
  • Området med 72.79m 2
  • mått 9h9m

  • en våning
  • Området med 78.04m 2
  • mått 7x12,2m

  • en våning
  • Området med 91.64m 2
  • mått 9,5h12,25m

  • en våning
  • Området med 79.99m 2
  • mått 8,1h14m

  • en våning
  • Området med 87.64m 2
  • mått 9,5h12m

  • en våning
  • Området med 86,2 2
  • mått 9,85h9,85m

  • en våning
  • Området med 96.55m 2
  • mått 9,45h11,45m

  • en våning
  • Area 102.75m 2
  • mått 10,7x11,6m

  • en våning
  • Area 111.42m 2
  • mått 10,8h11,9m

  • en våning
  • Area 110.82m 2
  • mått 9,8x12,8m

  • en våning
  • Area 125.84m 2
  • mått 11,5h13,8m

  • en våning
  • Area 119.51m 2
  • mått 10h14,8m

  Avslutade projekt envåningshus av timmer kan hittas på webbplatsen för "Lestek". Trä - ett bekvämt och relativt billigt material för konstruktion och dekoration av väggarna, är dess värmeledningsförmåga dubbelt lägre än fylligt rött tegel, dessutom krävs det nästan ingen kostnad för finish. Det är därför en-plansvilla från en bar njuta av massiva efterfrågan från kostnadsmedvetna domovodov Moskva. Idag kan du spara tid och välj en färdig lösning och plan för din framtida hem. Välj helt enkelt en-våningshus av timmer - mönster och priser presenteras på hemsidan i en form. I avsnittet hittar projekt en våningar trähus virkes 140 mm bred, 144 mm, 188 mm eller 194 mm - Dessa siffror motsvarar profilen för väggtjockleken.

  Mer än en bra envåningshus av prof balk

  Förutom absolut ekologiska, de konkurrera med priset med trä inramade stugor och indexen har samma hållbarhet blocken med hus. På grund av den lilla höjden av arrangemanget i ett golv speciellt för byggande av småhus, villor eller stugor och spara pengar på uppvärmningskostnaderna i framtiden. Utarbeta projekt envånings hus av korrugerad timmer kostar från 189 tusen rubel - en visuell bekräftelse av det faktum att ett hus är inte bara billig, men också en bekväm lösning kompakt förorts- bostad. Väggarna i huset inte kräver efterbehandling - tillräckligt med tid på 5 år för att behandla dem med en antiseptisk och impregnering önskad färg.

  Vem att anförtro byggandet av ett hus

  Bortsett från det faktum att företaget "Lestek" är glada att kunna erbjuda val från katalogen av färdiga bostäder med bilder, kan vi utarbeta en 1-plans hus från en bar till dina individuella behov. Så du får det perfekta alternativet för plats och landskap. Om du vill veta mer om de projekt av hus från profilerade virke eller för att fråga om material, ring följande telefonnummer på hemsidan, eller berätta din fråga via formuläret på webbplatsen.

  Vackra en-plansvilla från en bar: foton, designer, layoutalternativ

  Alla vill att hans hus var det mest bekväma, vackra och hållbara. Men byggnaden väcker många frågor - vad planerar att välja att bygga en två våningar, eller stanna på samma våning, för att lösa problem med efterbehandling material.

  Fördelar med trä envånings hus för trädgården

  Strukturen av trä för permanent eller tillfällig vistelse i en våning har ett antal betydande fördelar:

  • Datum för uppförande av byggnader envånings är mycket mindre än på ett trähus med två våningar;
  • Förenklad byggteknik och minimal fysisk ansträngning under byggnadsverk;
  • Brist på stegar för att skapa en säker levnadsvillkor för både barn och för både funktionshindrade och äldre;
  • För små byggnader inte nödvändigtvis uppföra massiva monolitiska grundpåle kan begränsa eller bälte bas;
  • Små envånings hus av timmer kan monteras på marken med olika bärförmåga;
  • Spara familjens budget på grund av låga kostnader för kostnaderna i samband med uppvärmning;
  • Snabb och enkel implementering av olika reparationer;
  • Alla rum är på samma plan, vilket är bekvämt för rengöring och andra liknande händelser.

  Många föredrar envånings hus för trädgård och fruktträdgård gårdar, trots möjligheten att öka det användbara utrymmet på bekostnad av vinden.

  Beställa en våningar huset från en bar på ett förortsområde - det innebär att få en vacker och funktionell struktur som kommer att tjäna troget i årtionden.

  Hus för säsongs eller permanent uppehållstillstånd

  Vacker en-plans hus från en bar kan passa för att leva på sommaren och för permanent året-runt-bruk. Låt oss ta en närmare titt på båda alternativen.

  Hus på landet i ett plan kommer att bli ett utmärkt komplement till platsen. Den är kompakt, lätt att använda och har ett tilltalande utseende, desto mer så eftersom den är gjord av trä. Dessutom kommer dess konstruktion att ta tid - vanligtvis hus för trädgård är små (t.ex. 4x6, 5x6 och 6x6), så de behöver inte så mycket finansiella investeringar och fysisk styrka. En liknande struktur kan vara antingen kvadratisk eller rektangulär form, och dess huvudsakliga syfte är att vila efter trädgårdsarbete och den arbetande lagring av inventering. Vissa ägare använder stugorna som en permanent bostad. I detta fall är det nödvändigt att ta hand om värmeisolering, för ytterligare kommunikation och en eventuell ökning av livsrum. Uppfördes sådana anläggningar ofta profilerad eller laminerade faner virke av litet tvärsnitt, så materialkostnaderna är minimala.

  För bostadshus, avsedda för permanent uppehållstillstånd, som lämpar sig för stora trähus i en våning, vilket ofta kräver en stabil och pålitlig grund. Bland de mest populära storlekarna är t.ex. 8x10, 10x10, 10x12, och så vidare. Konstruktion av trähus kan innebära en ovanlig layout. Till exempel en kvadratisk timmerhus i ett plan innehåller ett garage eller ett rum avsett för två familjer. Här måste man ha kommunikationssystem, ventilation med mera. Material för att bygga en profilerad eller laminerade faner virke stort tvärsnitt, liksom för stora finansiella kapacitet, är det möjligt att sätta ramen handgjorda av hela stockar.

  Träbjälkar - utmärkt material för konstruktionen av både hus åretrunttrafik och för villor.

  Dess främsta fördelar är:

  • Enkel montering;
  • Samma storlek på de enskilda balkarna (jämfört med log skoblonym);
  • konserverande kompositioner särskilda bearbetning fortfarande i tillverkningsprocessen (för att torka och laminerade faner virke);
  • montering hastighetslogg.

  Trä, i motsats till syntetiska material, har många fördelar. Trots shagnuvshee långt före produktion, har fullständigt identisk i de positiva egenskaperna hos materialet som ännu inte uppfunnits. Den trähus andas inne skapar en viss hälsosam mikroklimat. Ägarna till dessa byggnader kommer aldrig att klaga på värmen på sommaren, och i närvaro av ett lämpligt klimat av värmesystemet och kallt på vintern frost.

  Envånings huset från en bar, vars värde är över genomsnittet, förutsatt god tro av utvecklaren, a priori behandlas med antiseptiska medel, antipyretika och väl diktas. Därför kan en sådan struktur tjäna sin ägare under många decennier.

  Huset i en våning - värt att veta

  En av de viktiga stegen i utformningen hus formade timmer är en utvecklingsplan livsrum.

  Avslutade projekt envåningshus virke ofta involverar ett sådant alternativ:

  • Tambour-sal;
  • Två rum - ett sovrum och ett vardagsrum (för småhus en);
  • kök;
  • Badrum.

  Det är nödvändigt att beräkna området så att badrummet inte ligger intill vardagsrummet eller köket, är det oftast utrusta med en separat ingång från hallen. Sovrummet i närvaro av hallen bör vara det sista, och köket ligger så att lukter från den inte tränga in i rummet att slappna av (du enkelt kan genomföra hozblok dörren stängd).

  Som ett exempel, anser en av de som föreslagits av företaget "Glavstroy365" projekt.

  Utkast betitlade GSD-30 är en en-plans träkonstruktion storlekar 8h12 meter och en total användbar yta på 116 sq. m. Här med alla faciliteter kan rymma en ganska stor familj, eftersom det förutom de grundläggande faciliteter som ett vardagsrum och kök, har strukturen bastu, tvättning, badrum och även en garderob. Ett utmärkande drag i projektet är att ha en bekväm garage, väl integrerad i huvudbyggnaden. Det finns också två rymliga sovrum: den första - 13,2 meter, den andra - 10,56 meter. har också tillgång till en mysig liten terrass där du kan koppla av efter jobbet eller läsa en bok.

  kommentar

  nya projekt

  • GSD-204

  8h7.5m / 48m 2

 • GSD-203

  6h8m / 86m 2

 • GSD-202

  © 2018. Kopiering eller återpublicering av något material utan tillstånd från författarna är olagligt.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  95 − 86 =