Puff konditorivaror till ugnen

Degen för patties i ugnen - snabbt och enkelt

En läsare frågade mig nyligen hur man gör det snabbt och snabbt bakverk degen och att pajerna visade sig läckra, magnifika?

Och jag har redan bakat pajer för flera sådana underbara recept, så jag bestämde mig för att ta ett recept på pajer separat, och jag ska visa dig vad vi redan har bakat från detta test.

Receptet på konditorivaror, som inte förblir (kokt i ugnen)

Dessa är de första pajerna, som verkade otroligt gott för mig, de är beredda från en deig som heter medresenär, och det är känt för det faktum att pajer kokta från det i ugnen under lång tid blir inte inaktuella.

Det här receptet på pajer skickades till mig av Galina och det visar sig väldigt roligt att pajer inte riktigt blir vana, eftersom de helt enkelt sveps av bordet med ljusets hastighet 🙂

Jag gjorde dessa patties med potatis och lök, men du kan med någon fyllning.

Degen är intressant eftersom den innehåller mycket vegetabilisk olja, 2/3 glas, men troligen tack vare det pajer och kommer ut så frodig och delikat.

Här är det och receptet, jag kommer inte skriva ut det här, eftersom det som referens beskrivs i steg och med ett foto, laga mat, ångra inte det!

50 gram råjäst (eller 1,5 delar torra skedar)

1

1,5 kopp varm mjölk;

8 msk siktad mjöl (med en glida);

4 matskedar socker (utan glid).

2/3 kopp solrosolja;

Ett annat recept på ett konditorivaror i ugnen, vilket också vunnits av läsaren. Jag gjorde en bulle av sniglar och en äppelpaj ur honom. Men degen är 100% och pirozhkovoe också!

Här är det bara i stället för den vegetabiliska oljan som används krämig, pajer är gjorda med smör.

- 50 gram jäst (jag tog en tesked torr) 1 msk. varm mjölk;

- 100 gr. smält smör;

- 2 msk. skedar av socker;

- 4,5 koppar mjöl.

Fullt recept med bilder på stegen se länken

Tja, det tredje receptet för ett enkelt och ekonomiskt test för patties i ugnen skickades till oss av läsaren.

Degen görs på serumet och även med vegetabilisk olja.

0,5 liter vassla

Patties är väldigt snygga, även från bildspelet. Stiga väl och rodna.

Återigen, se länken i hela receptet med steg-för-steg-bilder.

Så läckra och rensa kakor i ugnen

Jag vill ge dig några råd: om du bestämmer dig för att göra pajer i ugnen, måste degen nödvändigtvis vara jäst, så att pajerna är väl uppstegna. Läckra bakverk kan sättas på mjölk eller på vassla.

Var inte rädd för ordet "opara" - det här är bara en del av mjölet blandat med mjölk och jäst, en sådan flytning erhålls, där jäst snabbt fortplantas i en halvtimme.

När pajerna är blinda, lägg dem på ett bakplåt och skäll en gång till att stiga.

För att göra det lättare att mögla pajer, fukta dina händer i vegetabilisk olja.

För att få pattiesna att bli rosa, smörj dem med äggula, innan de sätts i ugnen.

Se fler recept från det här avsnittet:

De mest utsökta ser bullar och pajer för de två senaste recepten. Jag brukar använda deg på vatten och för stekta kakor och bakning. Försökte med mjölk, det visar sig värre. Men i mitt recept är det inget smör. Jag noterar brödreceptet.

Och är det möjligt att ersätta serumet i det tredje receptet med något?

Jag tror att sur mjölk kan ersättas eller att serum kan tillverkas, jag vet ofta inte var jag ska lägga till när jag gör cottage cheese. För att värma kefir på liten eld, är det möjligt att hälla en matsked citronsaft, vilket innebär att kefir kommer sönderdelas på stugaost (det kommer att flyta från ovan, det ska samlas och pressas ut) och vassle.

Jag vill också dela mitt testrecept. Jag försöker att observera fasta och i fastande dagar, ibland kan inte heller vegetabilisk olja vara. Senast var denna deg universell, och på platta kakor (som lavash), och för bröd, munkar och pajer. Idag lägger jag degen på pizza.

Ett glas avkok från potatis.

1 tsk torr snabb jäst

1 msk. vegetabilisk olja (kan vara utan den, om det finns ett sådant behov).

Först måste du lägga sked på buljong, salt, socker, 1 msk. mjöl och jäst. När opara börjar bubbla, lägg till ett annat glas mjöl och låt degen stiga. Därefter kan du baka, eller krossa och ge igen att stiga upp. Då blir bakningen ännu mer mild.

Hej, var god ange, efter det att degen är lämplig, borde den krossas igen eller omedelbart gå vidare till modellering?

Jag mögar omedelbart, do not douse.

Jag vet det enklaste sättet att testa pajer.

200 gr smör

1 tesked salt utan glid

2,5 eller 3 matskedar socker.

Smält smör, tillsätt mjölk, salt och socker. När allt är löst, låt oss svalna. Det är kallt, vi siktar mjölet till en viss konsistens. Det är allt. degen är klar.

Gjort deg för patties i ugnen

Pajer i ugnen, läckra och doftande. du kan baka sött, du kan salta. Men inte fyllningen skiljer en läcker paj från det vanliga, det har en deg. För att laga en utsökt jästeg för pajer är det inte nödvändigt att stå hela dagen i köket, jag delar receptet hur man snabbt knådar jästdeget och sedan njuta av det bakade bakverket. Prova det, riktigt snabbt, enkelt och gott!

Andra recept av jästdeg för pajer:

 • 1/2 kg. mjöl av högsta klass
 • 30 gr. färsk jäst
 • 1 kopp mjölk (250 ml)
 • 1 tsk salt
 • 3 matskedar socker
 • 2 ägg för deg + 1 för målning
 • 3 matskedar vegetabilisk olja
 • 100 gr. smör
 • pajfyllning
 • Häll varm mjölk i en djup skål. Vi lyfter upp frisk jäst i den. Tillsätt en matsked socker, ett glas mjöl, rör, täck skålen med en handduk och lägg i en varm plats i en halvtimme.
 • Om jäst är bra börjar fermenteringsprocessen omedelbart: oparaen är täckt av bubblor och volymökningar.
 • Vi lägger i en deg en tesked salt utan topp, resten socker, två ägg. Ägg bör helst avlägsnas från kylskåpet för att värmas till rumstemperatur. Detta för att säkerställa att de kalla äggen inte svalker degen och inte sakta ner jäsningsprocessen.
 • Vi lägger i degen 3 matskedar vegetabilisk olja, och smöret värms upp i mikrovågsugnen (varmt men inte varmt).
 • Blanda allt bra och lägg till två glas mjöl. Tillsätt mjölet gradvis och blanda noggrant med vätskan. Du borde få en kort deg, som vi spredde på ett bord, struntad med mjöl.
 • Vi knådar degen och lägger till lite mjöl. Rör tills degen är lydig och lätt att skilja från händerna och bordet.
 • Vi delar degen i hälften och skär sedan varje del i bitar. Denna deg för pajer i ugnen blir så mjuk att den inte kan rullas ut. Händerna sträcker kakan, som vi lägger på påfyllningen.
 • Som vanligt bildar vi en patty och lägger den på en bakplåt. Jäst pajer är placerade på ett tillräckligt avstånd från varandra så att de inte håller fast vid bakning.
 • Täck pattiesna med en matfilm så att de inte blir svagare och låt minuterna stå i 20 minuter på en varm plats. Förresten ska ugnen vara påslagen i förväg så att den värms upp gott.
 • När våra kakor växer, måla dem med slagen ägg och lägg sedan in en het ugn. Baka i 20 minuter vid en temperatur på 180-200 grader (fokusera på ugnen).
 • Smaka och smakrika jästpärlor tas från ugnen. När pajerna är lite svala kan du servera till bordet. Och för dem som är mest förtjusta av pajer i pajerna, rekommenderar jag dig att prova det fantastiska receptet på kulebyaki med kål.

  P.S. Mängden socker i receptet är angivet för jästkakor med osötad fyllning. För söta pajer är mängden socker fördubblat.

  Dessa rätter är värda att försöka

  Kommentarer och kommentarer:

  Författaren, receptet är helt enkelt super. Jag trodde inte att det första gången så coolt skulle det visa sig.))) Allt tack vare det faktum att du är mycket detaljerad och förståeligt beskriven! Tack! Pajer enligt din recept till mina hushåll. SOM jag gillade dem)

  Jag älskar bakade pajer men jag lagade inte det själv. Och sedan vid synen av bilden började droolen att flyta, började försöka. Det visade sig! Bara utsökt! Mjukt, stekt!

  Pajer gjorda av jästdeg, bakad i ugnen, är alltid frodiga och håller sig mjuka under lång tid. Om du smeder på pattyta med en rå äggula, blir de vackra och glansiga, som på bilden). Fyllning är också viktigt, men färska jäst och rätt blandad deg - det är hälften av jobbet!

  Pajer blev läckra, gästerna var mycket förtjust i det, de bad om recept)

  Jästdeg knådas i brödtillverkaren, och när det är lämpligt, baka pajer i ugnen. Tack för receptet!

  Receptet enkelt super. Det visade sig första gången. Jag är bara i chock, för jag är en otrevlig kock. Tack.

  Säg mig snälla, kan jag använda köttfärs istället för äppelmos?

  Alya, pajer kan göras med någon fyllning, bara för salta pajer i degen lägger vi mindre socker. Här är ett steg för steg recept på pajer med kött

  Degen testades på pajer, nu bakad en stor paj med vegetabilisk fyllning. Mycket gott, tack!

  Nick, tack för tipset)))

  God eftermiddag, berätta för mig, och jäst bör vara fräsch eller kan ersättas av torra?

  Elena, ja, du kan ersätta med torr jäst. Vanligtvis 3 gr. Färskpressad motsvarar 1 gr. torr, men beroende på varumärket torrjäst kan denna andel vara annorlunda. Titta på vad som står på paketet.

  För första gången gjorde hon pajer för hennes 18 år 🙂 Det visade sig mycket gott, familjen var glad 🙂 Nu följer jag dina recept, alla gillar verkligen) Tack)

  Tatyana, du umnichka, du har gyllene pennor)))

  Tack för det underbara receptet jag försökte första gången och det visade sig att appen var utsökt och aptitretande och tillfredsställande. Tack.

  Elmira, och tack så mycket för tipset)))

  Receptet är fantastiskt! degen super. Jag råder alla! tack!

  Elena, tack för feedbacken)))

  Mycket läckra gjorde pajer 5 +))) tack för receptet)

  Anna och tack)))

  Tack till författaren. det allra bästa receptet på pajer

  Receptet är bra, men degen tar inte ett halvt kilo mjöl och ett gram 600 jag har 3 fulla glasögon kvar. I receptet anges inte bakpulver imho det är inte överflödigt. 3 msk vegetabilisk olja tillsattes endast första gången, lite för fet, för fet, lägger jag till hälften. I allmänhet visar receptet på en bra deg att vara framgångsrik. Och ja förresten, degen är bättre att rulla ut, försökte sträcka sig, det visar sig dåligt, för tjockt lager och ojämnt.

  Boris låt oss räkna. Det tunnväggiga bägare av 250 ml. Den har plats för 160 gr. mjöl. (Kanske du ihåg från skolan fysik kurs, att volymen och vikt är inte samma sak, eftersom olika substanser har olika densitet: mjöl densitet skiljer sig från densiteten hos vatten, etc.). Därefter, tre koppar mjöl det 3h160gr. = 480 g. mjöl. När du har gått tre fulla koppar, bara visar det sig ett halvt kilo mjöl, som anges i receptet.

  När det gäller bakpulver, jäst, och sedan finns det de bästa naturliga jäsningsmedel, som vår store-store-store-mormor brukade baka. Receptet indikerade 30 c. jäst, är det nog, förutsatt att jästen är färskt och att tekniken fungerar med jäst deg observerats.

  Mängden olja kan minskas lite, det spelar ingen roll))) då, som de säger, smak och färg)))

  I allmänhet, Boris, du är klar! Inte varje kvinna klara jästdeg)))

  kakor gjorda med ägg och lök har degen vänt plast och kom bra, alla gillade det, även in-law berömde

  Alain knådade jag degen av torrjäst, som ni rådde Helen. Det visade sig häftigt välsmakande, har degen stigit väl och kakor kvar så ljus, stoppade, som är borta för en dag, mannen har gått till en skål såg ingenting om det inte finns mer)).

  Tack för RECEP dig !! Från första gången visade sig 🙂 deg Recept såg mycket, men av någon anledning slutade på detta och har inte ångrat!

  Alyona, och om det är möjligt att lagra degen i frysen, om du inte använder den?

  Tatiana, jäst under frysning munstycke. Denna deg då inte fungerar. Om allt degen används, var resten insvept i plastfolie och lägg i kylskåp. Jästdeg två eller tre dagar vid en temperatur på 5 grader kan lagras där, men fryst i vilket fall som helst kan inte vara. När nästa gång du använder degen ur kylskåpet, bör det införas en varm plats att surdeg "vaknade". Dough blir återigen mjukt och börjar närma sig.

  Jag vill uttrycka min tacksamhet till författaren av detta recept. Just bakade tårtor. Oooo vad som visade sig läcker, även bakat för första gången i mitt liv. Nu ska jag alltid laga denna smaskiga för ditt recept. Tack. Snabb och mycket välsmakande.

  Irina, och tack för tipset)))

  Alain! Tack så mycket för denna underbara recept. Verkligen mycket snabbt och mycket välsmakande, degen bara smälter i munnen. Första gången fått sådan glädje av processen sats till bakningsprocessen.

  Jan, tack så mycket för tipset)))

  svala kakor. Opara kom 25 min mössa, super smet. Generellt cool. Tack.

  och mjölk kan ersättas med vatten

  Det kan bara inte vara så bra. Mjölk kan ersättas med vatten, men samtidigt lägga till i degen matsked av mjölkpulver. Med mjölkpulver någon deg visar sig ännu bättre än vanligt.

  Nu ofta säljs torkad jäst, jag baka dem kakor. Sann gång full mjöl och kakor blir lite hårda, fortfarande måste följa receptet. Om ägg som de behöver för att sprida ut ur kylskåpet, jag vet inte, notera.

  I stället för vanlig mjölk kan tas bakat, blir degen ännu mjukare. Och se till att ge honom en bra passform.

  deg vänder bedövas, under en lång tid inte bli gammal! Tack så mycket för receptet.

  Hej alla .. du är smart, men jag gör inte poluchilooos. Jag lagar mat bra, men med pajer i mitt sätt .. alla gjort enligt receptet, fyllning kål (sedan flöt ut saften, pajer blev som. Det är något. Limmade papper) skulle vara bättre gjort en stor kaka. så jag försökte och försökte så hårt för att bli besviken. Här vilar från lidande en stress, och efter 3 dagar jag kommer att försöka stekt kött pirog. kanske du har tur.

  Tatiana degen - det är inte ett lotteri, så förhoppningsvis en tur är inte tillräckligt.

  Enligt IP datorns du är i Tyskland. Jag måste säga att orsaken till mjöl. I Tyskland, Spanien och andra. EU-länderna i butikerna sålde mjöl av dålig kvalitet. Även om utseendet är vit och finmalen, den har en låg gluten. Detta mjöl används för att framställa såser, till smeten för mandelmassa, men inte för pajer. För bakning, särskilt för jäst deg, måste du köpa en speciell mjöl med hög glutenhalt, som ofta kallas "mjöl för bakning." Om inte i det lokala snabbköpet, be bageri, de vet exakt var du kan få en måltid. Förresten, behövs också piroger, dumplings eller ravioli mjöl. I Ryssland är det lättare, men de utomeuropeiska frågan)))

  Och uppmärksamma jästen. Deras jäst svagare än vår, och hållbarheten är betydligt kortare. Köp bara färsk jäst, som fram till utgångsdatum för minst två till tre veckor.

  Tack så mycket för receptet! Pajer har vänt luften, degen är mjuk. Bra recept.

  deg för pajer superrrr andra gången gjorde)))) bra, mycket förtjust i kakor, och nu spisen) Jag kan själv))

  Klass! Det visade sig utmärkt!

  Tack för receptet. Länge sökt, valt detta. Pies Få fantastiska: frodigt, luftiga, mycket välsmakande. Gjorde allt precis som ordinerats, jag inte bara sätta tre och två matskedar vegetabilisk olja.

  Irina, och tack för tipset)))

  Recept tack. Det har länge letat efter receptet för pajen i ugnen! Receptet är super !! Jag spelade in den i sin bok 😉

  Hej, tack för Miracle recept deg, en mycket lång tid att leta efter honom, och jag har hittat. Du är ett geni. Pies ställer på läpparna, frodiga, mjuka. Bara vi har en annan ugn, bakat 180-170gr.

  Elena, tack för tipset. Vad kommer att visa sig kakor, beror mycket på vem som är matlagning, så att framgången för pajer - är din framgång))) När det gäller temperaturen, du gjorde allt rätt: tiden temperatur och bakning - vägledande bör alltid ta hänsyn till vilken typ av ugnen) ))

  pirojki Prosto obaldennie, delau po vashemu receptu vtoroi Raz. tack för dig.

  Mycket mjuk deg. Jag gillade pajer. Det har länge letat efter detta recept.

  Tanya, tack för tipset)))

  Tala om för mig receptet säger ett glas mjölk, en glasbehållare som? 250, 200, 150 ml? Var mer specifik.

  Kärlek, använder jag ett glas 250 ml.

  Tack! Jag började förbereda brygga vid 18:35 och kl 21:00 redan kakor klar. Här sitter jag och äter en varm recept paj gillade kakor mycket mjuk deg är exceptionellt bra. Jag behöver bara att baka kakor till spåren och är mycket nöjd med mig. Lycka till

  Tårtor för detta recept, tack så mycket värdinnan, kakor helt enkelt utsökt, min man så mycket, beordrade ische parteyku pajer.

  Hej Alain! Jag ber om ert råd, jag baka kakor för ditt recept är inte första gången, vid upphettning i ugnen av någon anledning de spricker, och följer all saft i pannan. Varför händer detta, och fyllningen kan vara helt annorlunda?

  Jan, anledningen en - paret bryter pajer och flytande fyllning flöden. För att undvika detta, finns det några knep.

  1. fyllning för kakor gör torrare

  2. Sätt i spelet lite mindre fyllning, för att förbli en liten lucka,

  3. Innan du sätter pajer i en varm ugn i varje bulle på toppen gör några hål (med en tandpetare) till ångan kan fritt fly under gräddningen.

  Tack så mycket för Alenochka aning, jag gör en hel del box fyllning och plommon är mycket saftigt.

  Välkommen! Prompt, om det är nödvändigt att trycka ner degen? Jag har aldrig "jobbat" med en jäst deg, överallt skriver, att det är nödvändigt att trycka ner.

  Jana, jästdeg stansas vanligen vid beredning bakning, till exempel påsk kakor eller muffins kakor, bullar, etc. När degen hålls varm under en lång tid, verkligen slog den att släppa den ackumulerade koldioxid.

  Om du laga de vanliga kakor av jäst deg nesdobnoe som i detta recept, är det inte nödvändigt att trycka ner.

  Alain tack så mycket för receptet och för förtydligandet! För första gången baka kakor på en jästdeg - vände ökade propeklis.

  Bra recept) tack, är bara en sak jag vill tillägga att när degen redan gjort det nödvändigt att vänta lite, och när den stiger, och sedan skulptera kakor)

  Och jag gör en jäst deg på yoghurt och allt annat också mer läsk. Förvaras i frysen som jag vill - tinas och perfekt, ännu bättre än den högra.

  Alena, bakade pajer idag för ditt recept. Degen är fantastisk, gjorde fyllning med ris och ägg och söta äpplen med russin. Kakor försvinner, oförmögen att svalna. Ett stort tack för att dela med oss ​​sin konst, annars kommer det inte att nämna. Gott Nytt År alla oss en fantastisk semester.

  Elena, glad att degen till kakor gillade det)))))) Grattis. Fred, lycka och hälsa till alla!

  Allen, tack för receptet! Bakad fyra gånger redan. pajer bara "kartinochnye "Som min mor sade, och läckra.

  Irina, tack för översynen))) har alltid trott att ett bra recept - det är bara en liten bit av framgång, bra eller inte den ena eller andra skålen är 80% beroende av insatser och talang på den person som bereder))))) . så att "kartinochnye9quot; pastejer - det är din, Irina, kredit))))))).

  Det har visat sig mycket läckra kakor, bakverk frodig, mjuk. Hur många gånger har provat olika recept, så vkusnoty fungerar inte. Tack för receptet.

  Marvelous deg recept enkelt, smaka läckra pajer. Allt visade sig. Författare till många tack!

  pajer av detta test erhålls gudomliga, tack för recept)

  Stort tack för receptet! Med hennes son gjorde (knådade deg, stackarn!) Nu är hela familjen yla med glädje och skurar. Exakt vad de lovat - en mjuk, nednoe smeten med en skarp! Och ni vet är detta första gången jag gjorde pajer sig med mjöl, inte från inköpt testet, och de visade sig som ville!

  Asya och tack så mycket för din recension, men det tycks mig att hemligheten med dessa läckra pajer - en son hjälp))))).

  Tack för receptet dig !!

  Alain Jag har en fråga. Medan knåda degen för hand, allt fungerar bra. Och det visar sig i vattnig degen mixer. Det finns vissa nyanser i knådning av degen knådningsmaskin, som jag inte vet?

  Asya endast subtilitet - i mjöl degblandare och alla andra ingredienser för en lång tid är markblad, mycket starkare än manuellt. Den resulterande degen upphettas ytterligare genom friktion och, följaktligen, smör förblir flytande, det inte tjockna. Därför erhålles degen en vätska. Detta problem löses mycket lätt - tillsätt lite mer mjöl)))))

  Recept av ingredienser

  mått och vikter tabell

  Hur att laga en läcker soppa surkål

  Cake Honey Cake - en snabb och välsmakande recept

  Trött på kött och fett sallad? Sedan dumplings med keso - det är vad du behöver!

  Nötkött gulasch - snabb och mycket välsmakande.

  Hur man lagar läcker belyashi

  Tårta med körsbär "Monastic hut"

  Bästa pålägg för pizza

  Hemgjorda majonnäs i 5 minuter.

  Prag kaka - en kaka utan krångel!

  Hur marinera hem makrill - mycket välsmakande!

  Copyright © 2017 Good-Menu.Ru | Författare Alain Khokhlova

  All upphovsrätt bilder och alla texter är skyddade av upphovsrätten

  Vid användning av material från sajten indexeras hänvisning till källan är obligatorisk!

  Pajer i ugnen

  Pajer i ugnen - en traditionell rysk skål, en sann flaggskepp ryska köket. Mjuk, kan du laga mat söta och salta pajer i ugnen med någon fyllning, vad som passar din smak.

  • Mjölk 1 Liter
  • Mjöl 2 Kilo
  • Smör 200 g
  • 50 gram jäst
  • Ägg två Stucki
  • 1,5 tsk salt
  • Socker 3 msk. skedar
  • Fyllning - smak

  Blanda jäst, ägg, salt och socker. Parallellt med detta i en kastrull, värm mjölk (men i alla fall, inte koka!), Kasta i smöret.

  När smör smältes i mjölk, avlägsna pannan från värme, tillsätt ägg-jästblandningen.

  Tillsätt mjölet i pannan och olja, knåda degen. Först måste du blanda degen spatel, ta sedan upp händerna. När degen upphör att hålla sig till händer, är det nödvändigt att täcka med en handduk och lägga en timme på en varm plats.

  Under denna tid kommer degen att öka i volym med cirka hälften.

  Från jästa degen rullas korv, som skärs i bitar om ca 3 cm breda.

  Formning av de resulterande bitar av degen bollar.

  Varje boll på mjölat arbetsyta rulla ut i en pannkaka.

  I centrum av tortillas sätta önskade pålägg (I - kött).

  Vi stänger av patty så att sömmen är på botten.

  Sätt biffarna på en plåt, smord. Top varje bulle smörjer uppvispat ägg.

  Baka bakverk i ugnen i 15-20 minuter vid 180 grader tills rosig färg biffar. Var noga med att inte brända. Det är det - pajer i ugnen redo! 😉

  1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

42 − 38 =