PvC gardiner

Soft fönster - genomskinlig PVC gardiner för lusthus och verandor

Modern terrass, trädgård eller uteplats i ett hus på landet - ett tecken på god smak och en garanti för utmärkt friluftsliv. Du kan använda färdiga tältkonstruktioner eller tält, men att öka skönheten och utformning av strukturen, tillräckligt för att köpa gardiner för lusthus. PVC (polyvinylklorid) - det bästa materialet, som är värt att uppmärksamma när man väljer en sådan specifik typ av gardiner. Det finns flera typer av utomhus gardiner tillverkade av PVC, valet av vilket beror på den speciella konstruktionen, arkitektoniska särdrag och önskemål ägaren.

Skyddande PVC gardiner har unika egenskaper som är mycket populära bland ägare av byggnader land, villor, sommarstugor, caféer trottoaren och paviljonger.

 • Skydd mot vind, regn, hagel, snö, sol och damm, vilket är särskilt viktigt för dekorativa träkonstruktioner.
 • Hög styrka, motståndskraft mot sträckning och riva PVC-material tillåter deras användning för flera säsonger utan reparation.
 • Höga termiska egenskaper ge värme konservering i ouppvärmda verandor, terrasser för uppvärmning och kylning av lokaler i varmt väder.
 • Tillräcklig miljö- och säkerhet för människor att använda gardiner tillverkade av PVC i byggandet.
 • Låg kostnad i jämförelse med andra skyddsmaterial, isolatorer och stationära strukturer (partitioner, väggar, fönster).
 • Enkel installation som inte kräver speciella färdigheter, möjligheten att installera som helst om det behövs.

Skyddande utomhus gardiner av PVC förstärkt med polyesterbas som är resistent mot ett stort temperaturområde - från ca -40 C till 80 C - och har ökad hållfasthet. Standard livslängd är 10-15 år, beroende på driftsförhållandena.

Transparent PVC gardiner gatan

Transparent gardiner gata som heter också mjuka fönster, som erbjuder möjlighet att överblicka den omgivande landsbygden från terrassen, veranda och lusthus, medan resterande skyddad från den varma sol, vind och regn.

De främsta fördelarna med transparenta persienner tillverkade av PVC:

 • hög ljustransmission, som inte har en färgad väv, har effekten av bristen på skyddande väggar och fönster;
 • beständighet mot ultraviolett strålning ger mer hållbarhet och hög hållfasthet;
 • inte missfärgas eller bleknar i solen, som annars leder till untidiness anläggningar;
 • beständighet mot svampar och mögel, vilket förhindrar sönderdelning och förruttnelse material;
 • ibland till synes inte skiljer sig från vanliga glasfönster;
 • lågt pris jämfört med andra liknande material.

Den enda nackdelen av transparenta tyger är en frånvaro av syntetiska Mylar strängarna i tyget, som är närvarande i en icke-transparenta material. Mylar tråden öka styrka och kan motstå även mot orkanvindar.

Det rekommenderas att använda de kombinerade gardinerna PVC förstärkt med ogenomskinlig nedre delen och en transparent topp som i detta fall ser ut som en låda.

1

för bersåer PVC persienner inte bara skyddar mot väder och vind, men ge och obegränsade dekorativa möjligheter för utformning av gatu byggnader:

 • färgade gardiner;
 • transparent "soft fönster" med färgat rörsystem;
 • färg med transparenta fönster;
 • color printing;
 • genomskinlig;
 • Kombinerade gardiner.

Ägare av trottoaren kaféer och shopping paviljonger föredrar färgade tyg gjord av PVC, som kombinerar inte bara de yttre design institutioner, men också med de invändiga, möbler, gardiner. Ägare av privata hus med terrasser, verandor och pergolor föredrar transparenta målningar som visuellt utöka utrymmet. Under sommar kaféer, kan tack vare de isolerande egenskaperna hos PVC-material användas i en varm luftkonditionering och på vintern - värmare.

För dekorativa ornament skyddande tyger som används färgade sömmar, blixtlås, remmar som belyser den totala färgschema. Genomskinliga gardiner har en särskild charm och praktiska, eftersom de kan vara tonade, som skyddar rummet från nyfikna ögon på gatan och samtidigt inte stör penetration av dagsljus. PVC färg bidrar till att skapa en enda ensemble av paviljonger, byggnader och gården i huvudbyggnaden.

"Mjuk Window" och skyddande gardiner är installerade med hjälp av olika fästelement, beroende på materialet av basstrukturen (metall, trä, betong), destinations faciliteter och funktioner som krävs för öppning och stängning av banan. Den största fördelen med alla de sätt för fastställande är möjligheten att utföra alla de verk av sina egna händer utan användning av specialverktyg, använda instruktioner och tillverkarens rekommendationer.

 • svängfästet systemet - är det mest enkla sättet: genom de jämnt fördelade genomföringar (öglor) införs i hållaren med den roterande mekanismen på fjädern, som är installerade runt omkretsen av öppningen som skall tillslutas. När roterande fäste är fast och spänd blinda webben.
 • Systemet med fästen och remmar - det billigaste sättet i vilken hålen är placerade på gardiner konsolerna och banden är fixerade med kardborre, som kan användas för att sträcka duken.
 • Skjutsystem skiljer sig inte från konventionella glid mekanismer av styrrullarna och på vilken den rörliga panelen av PVC. Skjut system används i områden där en viktigare utseende än skyddet tätning. Skjutbara system används på stora terrasser, kaféer och paviljonger, där en tillräcklig längd av väggen för att driva panelen.

Stora delar av PVC gardiner, som fungerar som väggar av byggnader, blixtnedslag set för att öppna vissa delar av ett fönster eller dörröppningar, och gardinen rullas upp och fästas med en sladd på toppen. Om gardiner av PVC veranda installeras inuti lusthus, de hänger med hjälp av öljetter på stången och förändring i det traditionella sättet, som i vardagsrummet. Dessa gardiner kan skydda mot solen, men kommer att gömma sig från regn, vind och snö, eftersom anslutningen inte är tät.

Att "soft fönster" är idealiskt närmade terrassen, trädgård eller terrass, mäts på en helt färdig konstruktion efter slutförandet av alla byggnadsverk.

Munstycke för trädgårdsslang, vilket förenklar processen att tvätta de "mjuka fönster"

På grund av fuktresistent yta gardiner PVC kan tvättas och rengöras med vanligt vatten eller tvätt syntetisk väg. På små ytor kan du göra allt arbete för hand, för stora områden - i kaféer och paviljonger - bättre att använda en slang med en spridnings vattning. Dammet tvättas bort med vanligt vatten, en mer omfattande nedsmutsning rengöras med en borste eller svamp, det viktigaste - att göra det i tid.

Kostnaden för den nödvändiga mängden utomhus gardiner räknat från blad storlek, mängd av nitar, vald design. För att korrekt välja och beräkna skydds gardiner, bör du rådgöra med en specialist.

En stor uppfinning. Dessa fönster är flera gånger billigare än vanligt, men på sikt av drift värre än plastfönster. Den sätter mycket snabbt.

Trots att dessa fönster har en lucka, är de fortfarande väl skyddad veranda från snö och regn. Vi har etablerat ett år sedan, sådana fönster, när de fick veta om deras existens. Hittills ser det ut som ny. Inget ont om dem kan jag inte säga.

Vi har sådana fönster trimmas veranda. Naturligtvis med de vanliga fönstren kan inte jämföras, men de är också väl skyddad från vind och damm.

Gardiner i utmärkt visas på vår veranda även under en regnstorm och skalning av vinden. Snabb och bekväm att installera. Kompleksgrupp installerat, jag råda!

Oberoende produktion och installation av PVC gardiner för lusthus

Gardiner för lusthus: hur man inte ska RÄKNA

Kolonistuga - en stor möjlighet att koppla av i naturen, men tänk om det är kallt ute, det blåser eller störa irriterande myggor? Hjälpa till att lösa problemet med skyddsgardiner för lusthus.

Sorter gardiner lusthus

Idag är många företag erbjuder för att sy gardiner för lusthus gatan. Men bland en mängd olika tyger och material för att välja det alternativ som inte bara kommer att ge skydd mot väder och vind, men också dekorera rummet?

Låt oss titta på vad som borde vara skyddsgardiner för lusthus? Gardiner öppna ytor ska ha:

 • resistens mot UV-strålar (tyget bör inte bleknar i solen);
 • ett brett drifttemperaturområde (40 grader under noll till + 70);
 • hög nötningsbeständighet;
 • hög biologisk och fuktbeständighet;
 • god luftgenomsläpplighet;
 • inerthet mot oljor och fetter;
 • en lång livslängd.

Dessutom bör dessa produkter vara lätt att underhålla och miljövänlig.

Många företag gjort gardiner för lusthus i landet av normal vävnad eller plaschevki. Sådana produkter blekna snabbt i solen, absorberar fukt och servera länge. Mer praktiskt är produkter av akryl tyger. De är vattentäta, hållbara, pålitliga målat, tål temperaturväxlingar.

Notera: den enda nackdelen av akryltyger - de är styva, flex på webben kan bildas hall.

Akryl gardiner lusthus foto

Det förtjänar särskild uppmärksamhet tyget med teflonbeläggning. Varor av vackra, bekväma och praktiska. Grund banor anslutning genom ultraljudssvetsning, svetsar mycket hållbara och ogenomträngliga för flytande vatten. Avsatser och komponenter till sådana gardiner täckta med en skyddande oxidfilm som inte är föremål för korrosion, inverkan av ultraviolett.

Gardiner av Teflon vattentätt tyg lusthus skyddar mot regn

Bra skydd mot väder och vind ger gardiner av duk för lusthus. Detta material är en lin- eller halv linne tyg, som är impregnerad med särskild vattenavvisande och eldfasta kompositioner.

Trots att det inte riktigt presentabel utseende, detta material är fukt tillåter luften att cirkulera i rummet gör det möjligt att göra transparent PVC pasta - fönstret.

Canvas kapell för lusthus

Särskilt anmärkningsvärt PVC gardiner för lusthus. De är gjorda av Dacron och impregnerad med polyvinylklorid (PVC), så väl hålla värmen inne i byggnaden, ger utmärkt ljudisolering, är en barriär mot insekter och är miljömässigt säker.

På grund av de mjuka gardinerna för lusthus gjorda av PVC det kommer att vara bekväm även på en kyliga kvällen

PVC gardiner för lusthus kan vara av två slag:

Skyddande PVC gardiner för gazebos transparent väl sändnings ljus, därigenom ger utmärkt naturlig belysning design. De är gjorda av transparent PVC-väv som vid kanterna har en kantfärgning.

Ett exempel på användning av transparenta gardiner för trä pergola

Om trädgården huset är ofta utnyttjas, är det bättre att installera färgad PVC gardiner. De kan göras genomskinliga tyg insatser som efterliknar fönstren. Detta gör det möjligt att beundra det omgivande landskapet.

Ett exempel på användning av färgad PVC - lusthus med gardiner, bilder

Fastsättning mjuka fönster och gardiner polivinilhldorida utförs med hjälp av cirkulära eller rektangulära packningar, häftklamrar.

Notera: kundspecifika PVC gardiner kan dessutom utrustas med blixtlås, remmar, Rolling system.

Monterings beslag PVC gardiner

Den stora fördelen med PVC gardiner är deras låga vikt och enkel montering / demontering. Vattentätt material är lätt att rengöra med tvållösning eller tvättmedel och kan pågå i upp till 14 år.

Obs! När kalla gardiner PVC förbjudet twist, kan de spricka.

Praktisk och snygg är gatu rullgardiner för hållare. De är en integrerad del av hela duken området i fönstret och öppnas genom lindning på en speciell axel. Close / öppna tyg persienner kan vara manuellt eller använda en motorenhet inbyggd, som förvaltas av fjärrkontroll.

Tips: För att öppna lusthus är bättre att använda höghållfasta tyg persienner tillverkade av strängsprutad aluminium.

Rullgardiner för pergola ger skydd för:

Gardiner producera olika storlekar och är utrustade med en pålitlig mekanism för att öppna eller stänga dem.

Lusthus, dekorerad med tyg jalusier

Sedan, eftersom det fanns luckor har mänskligt liv blivit mer bekväm. De är den inre och yttre, och därför lämpar sig för utomhusbruk dekoration av byggnader. Om konstruktionen är glaserade plastfönster, kan du

fastställa interna persienner för bersåer och terrasser gjorda av aluminiumlameller med en skyddande beläggning.

På grund av det stora utbudet av färger, kan färgen på lamellerna anpassas till någon design lusthus

Lusthus av trä, kan du använda horisontella trä persienner. De är miljövänliga, resistenta mot utkast, organiskt passa in i stugan trädgårdsdesign. Och för att skydda lokalen från insidan av ljuset kan ställas lamellgardiner, veckade persienner.

Persienner-Plisse kan vara tillverkade av tyg eller plast

Förutom interna system finns också på Arbor gatuluckor (luckor och rafshtory). De förhindrar den inre värme i rummet. Dessa gardiner består av lameller i olika former. Platta stavarna är mer elegant och kompakt och Z-formade har en speciell revben, så tåla vindlaster, ger god ljudisolering.

Trä lodge, dekorerad rafshtorami

Bättre skydd mot väder och vind ger fönsterluckor. I den öppna formen, bidrar de till penetrationen in i rummet av solljus och frisk luft. Om de sänker lite, är luckorna förvandlas till en baldakin som ger skugga i rummet. När den är stängd, gardiner bilda en hel datablad, helt stänga dörr- och fönsteröppningar.

Obs! Du kan installera i jalusi lås - så att du kommer att ge extra skydd och säkerhet för en trädgård litet hus i hans frånvaro.

Exempel på Arbors jalusier

Det slutliga valet av utomhus gardiner beror på det önskade resultatet och personliga preferenser webbplatsens ägare. För att skapa en skugga i trädgården huset, använd tjocka färgade gardiner, och om du vill att beundra det omgivande landskapet - ljus och transparenta tyger. Huvudsaken är att produkten är tillverkad av material av hög kvalitet, slitstark och har skyddats från ogynnsamma väderförhållanden.

Tekniken för tillverkning av skyddande PVC gardiner för lusthus med händerna

Inte nödvändigtvis för att köpa färdiga gardiner i butiken, kan de göras oberoende av varandra. Först måste vi ta bort mätningar av öppningar som behöver stänga Gardiner. Hur man gör det på rätt sätt, visar schemat nedan.

Schema doseringsöppningar för monterings arbor PVC gardiner

PVC-film för tillverkning av gardiner kan köpas på järnaffär. Rullen skärs till skivor av önskad bredd. Om det behövs, är två banor löds samman med hjälp av en extra färg sutur. limsträngen bredd bör vara minst 3-5 mm.

EXEMPEL lödd PVC banor

Det finns också möjlighet att sammanväxningar varvade duk. Den optimala strängbredd -. 3 cm Enligt en sådan gardin styrka förlorar lite till den första utföringsformen.

Obs: Spike PVC tyger producerade speciell termofenom.

PVC Spike blad överlappar

För fixering gardinerna i öppningen längs sin omkrets är sydd tjock duk tyg, i vilken användning av en speciell pistol monterad kragarna för att säkra banan.

Ett exempel på hur man gör skydds Träridåer pergola för sommaren

Hur fixar en produkt av PVC i dörren? I detta syfte, omkretsen bör Poem svetsas gångjärn av metall. Då nylonlina i sin tur leds i en slinga, de genomföringen gardiner. Således löper snörning längs omkretsen.

Fastställande PVC gardiner i dörröppningen

Gör friluftsliv bekvämare är att installera gardiner i lusthuset. De inte bara skyddar mot väder och vind, överexponering för solen, damm, buller och insekter, men också ge designen estetiska färdiga utseende. Oavsett vilket material du väljer att inte deras sömnad, titta till trädgård Huset ritades i samma stil, eftersom det från denna lilla del av inredningen är beroende av atmosfär och komfort i rummet.

Vill ta emot nya artiklar i mail?

Gillar du? Dela detta med dina vänner!

Helt eller delvis användning av material utan tillstånd från upphovsmannen och en direkt länk till den webbplats indexeras stroiidea .ru förbjudet!

gardiner PVC

Det finns många typer av gardiner för dekoration pergolor och terrasser. Några av dem bär en dekorativ funktion, den andra - en skyddande, men bara ett fåtal modeller kombinerar fördelarna av båda. En av dessa modeller är erkända gardiner tillverkade av PVC.

Att gardiner lusthus är en win-win-lösning för att ge det en mysig utseende. Gardiner är tillverkade av olika material: tyg, plastpresenningar och PVC, eller PVC.

PVC gardiner från alla andra har ett antal funktioner. Först av allt, de är mycket lättare än konventionella konstruktioner. För det andra, gardiner tillverkade av PVC pergola området väl skyddad från väder, såsom regn eller vind, liksom attacker från irriterande insekter.

Dessa gardiner kan oberoende obtyanut lusthus runt omkretsen, och det är möjligt att kombinera olika typer av film i en enda modell, till exempel för att lägga till färg konstruktions infattning, fönster. Ihop olika delar av filmen är monterade med hjälp av en speciell tork, i stånd att värma upp ytan till en temperatur på 200 grader. Fixa PVC-gardiner använder öljetter, drar filmen till ytan av fiberkablarna.

Träridåer lätt att rengöra. De är köldtålig, så behöver inte gömma dem på vintern i rummet. Det finns dock ett "men": fryst gardiner kan inte stänga av, de kan spricka, vilket gör att beläggningen kommer i fullständig förfalla. Dessa strukturer är inte föremål utbrändhet, försämring från fukt och andra. De erkände också som det mest miljövänliga alternativet för idag.

Noterade ett antal brister inneboende i PVC-strukturer. Först är de lätta att skrynkla. Om du lägger upp filmen tätt och låt stå en tid, bildas hall, som kommer att vara omöjligt att rätta till.

För det andra, för många människor, är det största problemet den nästan totala avsaknaden av ventilation och "växthuseffekten" i rummet. Speciellt för förebyggande av denna moderna modeller är utrustade med speciella lyftmekanismer som gör det möjligt att enkelt lyfta gardinen och att ventilera rummet. Det är också möjligt att installera i fönstret gardiner med kardborreband, såsom att kunna öppna dem.

Val av PVC gardiner i stället för traditionella gardiner av tyg - ett smart drag, särskilt med tanke på att olika modeller kan du hitta ett alternativ inte värre.

Skydds gardiner av filmen delas in i följande typer:

 • Belt. Denna typ liknar lamellgardiner som är installerade i två rader i ett rutmönster. Frost ridån av dessa gardiner inte, men de används ofta inomhus, såsom i fabriker, vid biltvätt och så vidare. Normalt är dessa konstruktioner hängde i dörröppningen, utrusta roterande mekanism, men används ofta och stationära modeller.
 • Roll. Hela filmbana är fixerad med hjälp av speciella remmar, och plomberingar, är vikter satta vid botten. Modeller kan utrustas med elektriskt eller manuellt manövrerade. Rullgardiner är gjorda av både fasta bitar av film och perforerad för att eliminera "växthuseffekten" och förbättra ventilation.

 • Soft. Installation av dessa strukturer - de hetaste versionen hittills. Sådana draperier kan användas som ett alternativ till traditionella fönster, den garanterade rad fördelar: god termisk isolering, okrossbart material, hastighetsinställningen eller avlägsnande, lång livslängd, betydande kostnadsbesparingar. På marknaden erbjuds som stationär modell eller flyttbara beroende på behov och önskemål hos konsumenten.

Göra ett val till förmån för båda alternativen, måste du överväga möjligheten att ge värmeisolering. Senaste mjuka transparenta gardiner filmer behåller ungefär 70% av värmevalsen - av storleksordningen 60%, medan de bandmönster solskydd - endast 50%.

Oavsett konstruktion, vid normal användning PVC gardiner kan tjäna upp till 15 år utan att förlora den ursprungliga utseende. Inte varje material kan skryta med liknande värden, så att hållbarheten - en annan anledning till varför ditt val bör stoppas på PVC gardiner.

Förutom strukturella variationer uppträda och gardiner i olika färger. En eller annan form beroende på typ av beläggning:

 • Färgad med integrerad genomskinligt fönster;
 • Färgad med fotoprint;
 • genomskinlig;
 • Kombineras.

Trots den relativt unga ålder PVC gardiner, har vi bildat ett slags tradition, användandet av en viss typ av målning.

Terrasse mönstret eller verandor normalt utförs eller en kombination av transparent (färgat med löstagbar fönster). De flesta av dessa alternativ kompletteras och "dörr" gjord av PVC-film med förmågan att öppna och stänga till exempel på dragkedjan.

Caféer föredra färgmodeller med fotoprint. Ofta små bås och kaféer är ett tält gjord av PVC-fritt material, men med företagets logotyp sponsrande företag. Så fast säkrar annonser och kaféer - spara på byggandet av tältet.

Mer mogen institution väljer att skriva ut i form av naturliga element, såsom bladen på träden, stranden, skogen. I synnerhet gäller detta de fall där caféet är i mitten av staden.

Att se liknande ritningar slappnar av och café besökare känner lugn. På sådana platser du vill gå tillbaka igen och igen.

I vissa fall är installation av PVC gardiner inte på fönstret, men bara vid dörren utrymme. Välj sedan transparenta modeller med lås och valt den bästa kvalitetsfilm, som kan hittas. Frekvent operation leder till snabb försämring, så att du sparar i detta fall är inte värt det.

Om du planerar att välja en genomskinlig version, bör vara försiktig. Många sådana färger är starkt förknippad med sjukhuset. Men om du väljer rätt nyans av filmen, kommer det att se ganska harmoniskt, samtidigt kommer att skydda från nyfikna ögon.

När du väljer en viss typ eller färg på PVC gardiner bör styras av många faktorer: om det är planerat att filma på vintern, vad är de rådande färgerna i miljön, i syfte att etablera ett fönster i stället för den vanliga mjuk och så vidare. Om du bestämmer i förväg vad kvaliteten på PVC gardiner är det viktigaste, kommer valet att bli mycket lättare.

Var inte fel, och läsa recensioner om upplevelsen av att använda PVC-filmer, ibland kan man lära sig om igenkännbara endast i praktiken nyanser utan olyckliga konsekvenser.

Flexibla gatu mönster väljs för sommar verandor och för åretruntbruk. I det första fallet är utrymmet för valet mycket större: Du kan välja och perforerade modell och solid, och rulla. Det är en helt annan sak - vinterdrift. Förutom estetiska frågor, måste du ta hand om funktionell komponent, till exempel gardiner förmåga att motstå låga temperaturer.

Under dessa krav, är det rekommenderat att uppmärksamma speciella material med hög frostbeständighet.

När du väljer gardiner för film veranda eller trädgård, är det rekommenderat att titta på de kontinuerliga transparenta förlagorna runt omkretsen. Från insidan kan kompletteras med klassiska gardiner, ger komfort i hela rummet. PVC-film gardiner skyddar mot snabb försämring och de negativa effekterna av miljön. Denna kombination är bra på sommaren, på vintern kommer det att titta på sin plats.

Med en stilistisk synvinkel kommer valet till förmån för öppenhet vara en win-win alternativ. Många människor tycker sådana modeller tråkig, föredrar färg eller nyans fotoprint. Att välja rätt färg modellen stil och atmosfär, är det lämpligt att anlita en designer, men om du har en god konstnärlig smak för dig själv, kommer du att kunna göra rätt val, och utan den.

Care PVC gardiner extremt lätt jämfört med andra arter. Grund av det faktum att PVC duschdraperi fuktsäker, tillåts att tvätta dem med vanligt vatten.

förvärva Tvättning syntetiska vätskor för hushållsbruk. Med Gardiner avlägsna damm, vatten sprutning, och speciellt kontaminerade platser att gnidas med en trasa eller svamp. Dock är denna metod inte är tillämplig för transparenta paneler, kommer varje repa på dem att vara synlig. För dem är det bäst att suga smuts i några minuter, sedan åter tvätta gardiner.

Stor yta av de PVC-vattenridåer bearbetas med användning spridningsmunstycken. ett sådant tillvägagångssätt är mer lämplig för tvätt Gardiner i café eller kiosk, som på platser sådana konstruktioner är mer benägna att smuts och gjorde ganska imponerande, så hantera dem manuellt är inte möjligt. Även användas för tvättning av gelén soaping medlet.

Bad gardiner bör utföras regelbundet. Trots att de inte äter smuts, bättre att inte leda till bildandet av en hård skorpa, speciellt mjukt genomskinligt fönster. I en enkel dammiga gardiner tillräckligt att skölja dem ett par gånger med vatten för att återföra dem till den ursprungliga utseende.

Veranda utrustad med transparenta gardiner kombinerade. Här används som en statisk version, och rullade till entrén. Stort utbud av olika färger, som kan utföras sammanväxningar lederna får ägarna att välja det bästa alternativet för utformningen av dess terrasser. Dessutom, gardiner av PVC är olika till form och kan anpassas till varje form av fönstret.

Ägarna av detta hem har också beslutat att välja PVC konstruktion på två våningar. Vid användning som en klassisk vit hudfärg målningar. Trots att han inte var särskilt i harmoni med den omgivande miljön, ser det inte äckligt.

I detta fall kan strukturen avlägsnas efter behag, för installationen används vingmuttrarna för manuell avlindning.

PVC gardiner kan användas inte bara för att rama in verandor och terrasser. Tack vare dess värmesköld fastigheter i regioner med medeltemperaturer möjliga alternativ för att montera dem på fönstret i ett hyreshus för året-runt-bruk. Det är möjligt att isolera dem och balkong.

Sommar kaféer, väder persienner tillverkade av PVC verkar intressant och stå ut från mängden. Det viktigaste - det kan hitta rätt färg och design av ägarna. Vit ram blandas med väggar och gardiner klassiska och slående, vilket skapar en illusion av öppna ytor.

Konstruktion av PVC kan installeras även i lusthuset, som är utrustade med en grill. I detta fall är det nödvändigt att införa ett förbättrat ventilationssystem, eftersom värmen från grillen har ingenstans att gå, och i lusthuset kan bli extremt täppt. Lösningen är att använda persienner, som efter behag kan sänkas och höjas, regelbundet går på rummet.

Vals blinda vikas enligt följande. Den är utrustad med remmar för upphängning (åtminstone två, men remmarna kan vara längre beroende på bredden av Gardiner) och en liten vikt, så att den utan snodd tillståndet ridån hängde efter behov. På sidorna gör ofta blixtlås eller kardborrband, för att kunna göra rummet helt stängd när det behövs.

Terrasser är ofta skyddade från elementen i PVC-paneler. I det här fallet, en sådan konstruktion en året runt: fastsättning på en genomföring ger operation utan avlägsnande. Det var möjligt att hänga ytterligare klassiska tyg gardiner för att göra rummet varmt och inbjudande.

Mjuk panoramafönster för ett café - ett beslut spektakulära, men inte särskilt praktiskt. Filmen snabbt deformeras och kliade, vilket loungen tar bara en billig slarvig utseende. För att undvika detta måste du spendera tid ersätta gardiner.

Om det. hur man plocka upp gardiner PVC pergola för sommaren, se följande video.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 13 =